18 Ağustos 2014 Pazartesi

18-24 Ağustos arası haftalık burç yorumları



Merhabalar, haftaya Aslan burcundaki Venüs-Jüpiter birleşiminin etkisiyle başlıyoruz. Bu yumuşak ve romantik etki duygusal dünyamızı oldukça harekete geçirebilecek bir yapıya sahipti geçtiğimiz haftanın yorumlarından biliyorsunuz. Ancak bu hafta bu etki ayın 19’u itibarıyla yerini Merkür-Neptün’ün sert açısına bırakıyor ve bazı şeylerin hiç de sandığımız gibi olmadığı fark etme riski yahut “şansı”yla bizi baş başa bırakıyor. Bu hafta kurulan hayallere dikkat edin, çok da gerçekçi olmayacaklardır. Neyse ki ayın 22’sinde devreye girecek Merkür-Plüton etkisi ciddi kararlar vermemizi sağlayacak ve işleri biraz toparlamamıza yardımcı olacak. Ayrıca ayın 23’ünde Güneş Başak burcuna geçiyor, sorumluluklarımıza karşı daha ciddi tavırlar takınacak ve kendimizle, sağlığımız ve düzenimizle ilgilenmeye başlayacağız artık.

Herkese iyi bir hafta diliyorum,

Koç ve yükselen Koç

Hafta başında koç ve yükselen koçlar için duygusal hayatları oldukça önemli olacak. Var olan ilişkilerinde yoğunluk yakalayabilir, yeni bir flörte başlayabilir, yeni eğlence biçimlerini keşfedebilir ve oldukça güzel vakit geçirebilirler. Hafta ortasında ise bu durum kendini sorumluluk almaya isteksizlik, yorgun hissetme, uyku düzeninde dengesizliklere bırakıyor olacaktır. Korku ve endişelerin ortaya çıkmasıyla gereksizce uzayan tartışmalar yaşanabilir. Koç ve yükselen koçların sağlıkları da bu süreçte zayıf olacağından dikkatli olmaları gerekiyor.

Hafta sonuna doğru ise sorumluluktan kaçan halleri yerine ciddi ve kararlı bir duruş sergileyerek olayları kabul etmeyi, çalışma azmini, odaklanma becerisini ve çevreye karşı ağırlığını hissettirme isteğini ortaya çıkarıyor olacaklar. Başkalarıyla anlaşmaya daha yatkın, kararları vermeye daha istekli yapıları neticesinde çevrelerinde kendilerine karşı güven oluşturabilirler. Ayın 23’ünde Güneş’in Başak burcuna girmesiyle beraber kariyer planlaması yapabilir, verimli çalışmalar ve projeler ortaya koyabilirler. Ayrıca iş arayan Koç’lar için iş fırsatları oluşabilir. Sağlıklarına da özen göstermeleri gerektiğini fark edeceklerinden diyet, spor gibi sağlıklı yaşam aktivitelerine yönelme eğilimleri olacaktır.

Boğa ve yükselen Boğa

Hafta başında kendilerini oldukça verimli hisseden, iç dünyasını dışarıya rahat yansıtır şekilde olan boğa ve yükselen boğalar sonraki günlerde ilhamlarını kaybedebilir, kendilerini kapatmaya daha yatkın olabilirler. Duygusal anlamda kendilerini olduklarından farklı gösterme ve beklediklerini alamama durumu söz konusu olacağından neşeleri kaçabilir. İlişkisi yahut flörtü olan boğaların dikkatli olması ve ufak çevresel sorunları büyütmemesi önemlidir.

Hafta ortasından itibaren ise duygusal ve içsel olarak yaşadıkları gerilim yerini bu alanda daha rahat hareket etmeye, yeni hobiler ve eğlenceler geliştirmeye bırakacaktır. Eğitim almak istedikleri bir konu varsa bununla ilgili adım atabilir, hayatlarında olan biteni değerlendirip kendileriyle ilgili yeni kararlar alabilirler. Aşk hayatlarına çeki-düzen verme istekleri de artacaktır ve yeni insanlarla tanışabilir, kalıcı birliktelikler kurabilirler. Ayın 23’ünde Güneş’in başak burcuna geçmesiyle beraber bir aylık süreçte hobilerinde, istek ve arzularında, duygusal yaşamlarında realist yanlarını ortaya koyma fırsatı yakalayacaklar.

İkizler ve yükselen ikizler

Venüs ve Jüpiter’in desteğiyle akıcı ve açıklayıcı şekilde iletişim kurma yetisini kullanmış olan ikizler ve yükselen ikizler burçları bu hafta başında aynı şekilde bu anlatım becerilerini muhafaza edecekler bu nedenle önemli konuları masaya yatırmaları gerekiyorsa vakit kaybetmemelerini öneririm. Bununla beraber ilerleyen günlerde evde bazı gerilimler, aile üyeleriyle sürtüşmeler, iş yaşamında patronlarla tartışmalar gibi konular gündeme gelebilir, biraz dikkatli olmalarında fayda var.

Hafta ortasından sonra ve hafta sonunda ise gerilim yerini huzura ve akılcı davranışa bırakıyor. Cinsel anlamda da istekleri artıyor olduğundan yanlış yahut sonradan hoşlarına gitmeyecek ilişkiler kurabilirler. Bununla beraber gizli olan şeylere karşı yoğun bir merak ve beraberinde şüphecilik de geliştiriyor olacaklarından bazı bilmek istedikleri konuları öğrenme fırsatı da yakalayacaklar. Duygusal dünyalarını da açma fırsatı yakalayacaklardır. Ayın 23’ünde Güneş’in Başak burcuna geçmesini takip eden bir aylık süre içinde kadınlarla olan paylaşımları artacak, daha kendini sağlama alan kararlar alacaklar ve sorunlarını açıkça ifade edip çözüm arama sürecine girecekler.

Yengeç ve yükselen Yengeç

Alışveriş isteği ve yenilenme arzusuyla haftaya başlayan yengeç ve yükselen yengeçler ilerleyen günlerde iletişim kurma konusunda oldukça sorun yaşayacak, istediklerini anlatmakta zorlanacak ve odaklanma problemleri yaşayacaklar. Özellikle önemli konuşmalarını haftanın son günlerine almaları önemlidir zira bu birkaç gün anlatmak istediklerini anlatamayabilir ve duyduklarını da yanlış değerlendirebilir halde olacaklar.

Hafta ortasından itibaren ise daha akıcı şekilde iletişim kurabilir, bununla beraber duygusal hayatlarını ilgilendiren konularda önemli konuşmalar yapabilir yahut bu alanda yeni kararlar alabilirler. Pek çok plan yapacak ve ortaklaşa programların içerisinde yer alarak eğlenceli zamanlar geçirecekler. Bol bol dedikodu yapabilir, pek çok yeni haber öğrenebilirler. Ayın 23’ünde Güneş’in Başak burcuna geçişiyle beraber bir aylık süreçte kısa seyahatler, önemli görüşmeler, iletişim trafiğinde artış ve yakınlarla zaman geçirme konuları oldukça önemli bir hal alacaktır.

Aslan ve yükselen Aslan

Haftaya oldukça duygusal ve duygularının yönetiminde aşırı davranışlar gösterebilecek şekilde giren aslan ve yükselen aslanlar haftanın ilerleyen günlerinde varsa mevcut ilişkilerini sorgulayacak yoksa ilişkiler hakkında yeni ve açıkçası karamsar düşünce formları oluşturacaklar. Kendilerini göstermediklerini ve kısıtlandıklarını hissedecek ve herkese, her şeye şüpheci şekilde yaklaşacaklar. Maddi sorunlar (ani ödemelerin çıkması, bazı ödemelerin aksaması gibi) da bu süreçte gündeme gelebileceğinden biraz dikkatli olmalarında fayda var.

Hafta ortası ve sonrasındaki süreç ise kısıtlanmışlık hissinden, paranoyak tavırlardan uzaklaşarak daha mantıklı ve dengeli düşünüp yararlı şüpheler oluşturdukları bir evreye girecekler. Çevrelerine karşı daha sorumlu ve daha iyi odaklanan yapıları sayesinde sorunları iyi algılayıp çözme kabiliyetlerini ortaya koyacaklar. Bu dönemde baskın ve hükmeder tutumlar da gösterebilir, öfkeli ama işleri tatsızlaştırmayan bir tavır takınabilirler. Ayın 23’ünde Güneş’in başak burcuna geçmesiyle beraber kendilerini maddi alanda toparlamaya ve dengeye oturtmaya uğraşacak olan aslanlar, alışverişte ve isteklerinde mantıklı kararlar verebilecekleri bir aylık destek altında olacaklar.

Başak ve yükselen Başak

Hafta başına zihinsel olarak pek çok şeyi idrak etmiş ve çözümsel şekilde başlayacak olan başak ve yükselen başaklar bu dinginlik ve huzuru Merkür’ün etkisiyle kaybedecek ve özellikle duygusal alanda oldukça zorlayıcı ve kendilerini de kötü şekilde eleştirdikleri pek çok şeyden şikayetçi oldukları bir döneme girecekler. Kendilerini anlatmak istedikleri şekilde anlatamayabilir, orta yol bulmakta zorlanabilirler. Başkalarıyla ortaklaşa çalışmalarda bulunmaları da zor olacağından haftanın birkaç gününü yalnız geçirmeleri faydalı olacaktır.

Hafta ortasından itibaren ise kendilerine olan bakışlarında düzelme gerçekleşecek ve daha özgüvenli daha mantıklı şekilde hareket edecekler. Duygusal yaşamlarıyla ilgili oldukça önemli kararlar alabilir, bu noktada bazı değişimler yaşayabilirler. Hobilerine, kendilerine, eğlenmeye vakit ayırma istekleri artacağından kendilerini sosyal alanda daha iyi ifade edeceklerdir. Ayın 23’ünde Güneş’in başak burcuna girişiyle beraber mantıklı, rasyonel ve kendilerini gerçekleştirmek adına destek aldıkları bir aylık sürece girecek olan başak ve yükselen başaklar için oldukça faydalı bir dönem olacaktır.

Terazi ve yükselen Terazi

Kendini sosyal, eğlenceli ve paylaşımda bulunmaya açık hissederek haftaya başlayacak olan terazi ve yükselen teraziler ufak tefek sorunlarını göz ardı etmeye de yatkın bir yapıda olacaklar. Ancak ilerleyen günlerde endişelerin artması, uyku sorunları, kırgınlıkların ve geçmişte kaldığı düşünülen şeylerin tekrar gün yüzüne çıkması kuvvetle muhtemel. Odaklanma sorunları yaşayacaklarından dağılabilir ve kendilerini ifade etmekte sorunlar yaşayabilirler. Çalıştıkları yerde de birkaç gün için verimleri düşecektir.

Hafta ortasından itibaren ise zihinleri daha dingin olacağından ve daha kararlı ve istekli davranıyor olacaklarından dolayı endişelerini susturmayı başaracak ve bu alanda kendilerini rahatsız eden konulara karşı keskin tavırlarla yaklaşacaklar. Ayrıca daha derin ve gelecekle ilgili planlamalar yapmaya yatkın olacaklarından sağlam kararlar alıp, yeni hedefler belirleyecek olmaları da dikkat çeken bir diğer konu. Kadınlarla olan ilişkileri bu süreçte daha iyi olacaktır ve kadınların tavsiye ve rehberliklerinden faydalanabilirler. Ayın 23’ünde Güneş’in başak burcuna geçmesiyle beraber zihinsel olarak daha sakin, kararlı ve kendine yönelik düşüncelerinde yapıcı, çözümsel davranacaklarından pek çok sorunlarını halletmek için faydalı fikirler üretebilecekleri bir aylık destek altında olacaklar.

Akrep ve yükselen Akrep

Sosyal alanda iletişime açık, neşeli ve eğlenceli tavırlarıyla kendini göstermeye yatkın bir şekilde haftaya başlayacak olan akrep ve yükselen akrepler arkadaş ve iş arkadaşlarına karşı sempati uyandıracak davranışlarda da bulunacaklardır. Haftanın ilerleyen günlerinde ise bu neşe yerini sosyal ve özel yaşamdaki gerginliklere bırakacak. Sosyal yaşamdan dolayı beraber olunan kişiyle tartışma yaşayabilir yahut flörtleriyle/ sevgilileriyle kavga edebilirler bu nedenle dikkatli olmalılar. Yaratıcılıklarını da kaybetmiş olmalarından dolayı, verimsiz birkaç gün geçirecekler.

Hafta ortasından itibaren ise beklenti ve isteklerine ulaşmak için daha net ve kestirme yollar çizmeye başlayacak olan akrepler iletişim becerilerinin artmasıyla beraber isteklerini net şekilde ifade etmeye açık davranışlar gösterecekler. Önemli iş görüşmeleri varsa bu sürece alabilir, becerilerini daha yaratıcı şekilde kullanma yolları bulabilirler. Yakın çevreyle yapılacak organizasyon ve planlar da haftanın son günlerinde etkin olacaktır. Ayın 23’ünde Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle beraber özellikle mesleki olarak akılcı ve çözümsel kararlar alacakları, kariyerlerini ilerletecekleri ve toplum içerisinde yerlerini sağlamlaştıracak işler yapabilecekleri bir aylık süreçte olacaklar.

Yay ve yükselen Yay

Yeniliklere açık, bazı akıllarına takılan konularda kabullenmeye yatkın ve düşüncelerinde akıcı olarak haftaya başlayan yay ve yükselen yaylar, akıllarında soru işareti olan pek çok konuyu da hafta sonundan itibaren çözmüş durumdalar. Haftanın ilerleyen günlerinde ise özellikle mesleki ve toplumsal alanlarda gergin, uzlaşılması zor ve tartışmacı bir yapıya bürünebilir, bu tavırlarıyla çevrelerindeki insanları huzursuz edebilirler. Ebeveynleriyle tartışabilir, kendilerinden daha otoriter pozisyondaki kişilerle sürtüşmeler yaşayabilirler.

Hafta ortasından itibaren ise daha sakin, sosyal alanda hiyerarşiyi daha fazla kabullenen ve özellikle kendilerini geliştirmek için istekli oldukları bir sürece girecekler. Beklentilerinin üzerine yoğunlaşarak bu konuyla alakalı olarak yeni yollar, yeni kararlar alacak ve toplumsal alanda da yerlerini sağlamlaştırmak adına bazı yenilikler yapacaklar. Maddi alanda da gelişim beklentisi içinde olacaklarından yeni iş başvuruları yahut işlerini geliştirecek projeler de üretebilirler. Ayın 23’ünde Güneş’in başak burcuna geçmesiyle beraber otoriter rollerini korudukları, başkalarıyla iyi anlaşan, eğlenceli ve kendini iyi ifade eden yanlarını destekleyen etkiler altında olacaklar. Özellikle iş değişimi veya geliri artırma konusunda yeni fikirler ve projeler üretebilir, ilerleme yollarını gözden geçirip mantıklı şekilde hamlelerini oynayabilirler.

Oğlak ve yükselen Oğlak

Haftaya şüphelerinden arınmaya odaklı, ruhsal anlamda araştırmacı, meraklı ve uyanık şekilde başlayacak olan oğlak ve yükselen oğlaklar ilerleyen günlerde yeniye karşı büyük bir antipati besliyor olacaklar. Akademik alanda eğitim gören oğlaklar için bazı sorunlar ön plana çıkarken, mesleki olarak da odaklanma zorlukları ve fikir ayrılıkları yaşayacaklar. Uzun vadeli planlarının çok da istedikleri gibi işlemeyeceğini göreceklerinden biraz umutsuzluğa düşebilirler. Başkalarıyla konuşmaya, uyum sağlamaya çok açık olmadıkları bu süreçte kim ne derse alınabilir, işlerin mantığını kurmakta zorlanabilirler.

Hafta ortasından itibaren ise yeni insanlarla tanışmak, kendilerini iyi ifade etmek ve ne istedikleri konusunda gerçekçi kararlar verebilmek için uygun bir süreçte olacaklar. Beklentilerini ve başkalarına sunabileceklerini iyice değerlendirecekler. Dış görünüşleriyle ilgili değişiklik yapabilir, giyim-kozmetik alışverişi yapabilirler. Aynı şekilde uzun zamandır almak/ okumak istedikleri kitapları da alıp okuyabilirler. Birkaç gün önce karşı koydukları değişimi bu süreçte fazlasıyla istiyor olacaklarından çevresel ve kişisel pek çok yenilik getiriciyi hayatlarına sokabilirler; yeni flörtler de dahil. Ayın 23’ünde Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle beraber iyi odaklanacakları, ideallerini ön plana koyup üzerinden devam edecekleri, işlerini yoluna koyup uzun vadeli planlar yapabilecekleri bir aylık sürece giriş yapacaklar. Yeni bir konu hakkında eğitim almayı düşünebilir, uzun yolculuklara çıkma kararı alabilirler.

Kova ve yükselen Kova

Hafta başında duygusal anlamda bazı sorunlarını çözmüş, beklentilerini ve isteklerini belirlemiş, başkalarıyla uyumlu oldukları davranışlarıyla dikkat çeken kova ve yükselen kovalar ilerleyen günlerde şüpheci, gergin, kendilerini etkisiz hissettikleri bir süreçte olacaklar. Beklentilerinin karşılanmaması ve karşılaştıkları olayların istedikleri gibi gelişmemesi nedeniyle huzursuzluklar yaşayacaklar.

Hafta ortasından itibaren ise şüphelerini zihinsel olarak atacakları, mantıklı davranışlar sergileyecekleri ve kendilerini düzene koyma açısından istekli olacakları bir sürece girecekler. Yeni ilgi alanları oluşturabilir yahut uzun zamandır ilgilenmedikleri konuların üzerine odaklanabilirler. Cinsel anlamda da istekli olacaklarından duygusal ve cinsel isteklerini karıştırdıkları ilişkilere girebilirler bu nedenle dikkatli olmaları iyi olacaktır. Ayrıca gizli ilişkilere girmeye de yatkınlar zira heyecan arayışları artacaktır. Ayın 23’ünde Güneş’in Başak burcuna girmesiyle beraber araştırmacı yanlarının ortaya çıkacağı, özellikle gizli saklı az bilinen konuları öğrenmeye meraklı olacakları bir aylık sürece giriyorlar. Bu dönemde kendilerini belli başlı konulara adayabilir, verimli çalışmalar yapabilirler.

Balık ve yükselen balık

Hafta sonunu kendiyle ilgili yeni kararlar alarak, fiziksel sağlıklarına ve kendilerine bir düzen oluşturmaya, organize olmaya, mesleki olarak ilerlemeye odaklanarak geçiren Balık ve yükselen balıklar haftaya aynı etkiyle başlıyorlar. İlerleyen günlerde ise uyumsuz, isteksiz, kendiyle ilgili geçmişteki hayallerini kıyaslayarak bugünü küçük görmeye yatkın davranacaklar. Duygusal olarak her konuyu fazla mantıkla irdeleyerek kendi keyiflerini kaçıracak ve uzlaşılması zor bir yapıda olacaklar.


Hafta ortasından itibaren ise çevreleriyle ilgili bazı yeni kararlar alarak sosyal çevrelerinde, hayal ve beklentilerinde değişime gidebilirler. Bazı isteklerine ulaşmak için araya tanıdıklarını sokabilir, destek alacakları çevre arayışına girebilirler. Daha uyumlu, sakin, anlaşılması kolay davranışları ve duygusal olarak hissettikleri yalnızlığa bir son vermek isteyecekler. Yeni flörtlere başlayabilir, var olan flörtlerini bir üst seviyeye taşıyabilir yahut ilişkileri varsa ileri bir boyuta adım atabilir, bağlarını kuvvetlendirebilirler. Bu alanda 23’ünde Başak burcuna geçen Güneş’ten de destek alıyor olmalarından dolayı iyi ve verimli ilişkiler kuracakları bir aylık süreçte olacaklardır.

3 Ağustos 2014 Pazar

3-10 Ağustos arası haftalık burç yorumları



Merhabalar, bayram nedeniyle geçtiğimiz hafta yorumları yazamadım kusura bakmayın. Bu vesileyle geçmiş bayramınızı da kutlayayım. Hafta sonuna Venüs ve Satürn’ün açılarıyla girdik. 2-3 gün etkisini gösterecek bu açının vereceği tadı bugün gerçekleşen Mars-Jüpiter olumsuz açısı kaçırabilir. Ayın 7’sinde ise Mars ve Neptün’ün olumlu açıları neticesinde güzel bir hafta sonu bizi bekliyor olacak, 10 Ağustos Pazar akşamı da Kova’da dolunay gerçekleşecek(dolunay yorumları ayrı yazılacaktır)

Koç ve yükselen Koç

Hafta sonu koç ve yükselen koçlar için şüphelerini ve endişelerini daha rahat ve huzurlu hale bırakarak endişelerden sıyrıldıkları birkaç gün olacak. Akıllarına takılan endişe verici düşüncelerinden kendi kendilerini telkin yoluyla uzaklaşabilecekler. Bununla beraber libidoları oldukça yüksek olacaktır bu nedenle önümüzdeki birkaç gün boyunca yapacakları partner seçimlerinde hatalı davranabilirler. Bununla beraber mevcut ilişkilerde zorlanmalar, iyiye gittiği düşünülen flörtlerde ani dönüşler, ani tartışmalar yaşanabilir. Hafta sonuna kadar bu alanlarda dikkatli olmakta fayda var.
Hafta ortasından itibaren ve hafta sonunda ise hayalleri gerçekleştirme arzusuyla yapılacak hareketler koçlar için ön planda olacak ve her zamankinden daha fazla idealist tavırlar gösterecekler. Uzun zamandır planladıkları neler varsa gözden geçirebilir, bazı sözlerini kendilerine hatırlatabilirler. Bazı sorularına aniden cevaplar bulduklarını fark edecekleri bir hafta olacağından koç ve yükselen koçlar için manevi ilerlemenin daha fazla öne çıkması söz konusudur.

Boğa ve yükselen Boğa

Boğa ve yükselen boğalar için önümüzdeki birkaç gün yarım işlerini halletmek, flörtleri ilişkiye dönüştürmek yahut problemleri aşmak için oldukça uygun olacaktır zira hal ve hareketlerinden ses tonu ve mimiklerine kadar daha farklı davrandıkları çevrelerindeki kişiler tarafından dahi gözlemlenecek düzeyde. Diplomatik, ılımlı, sabırlı, olayları iyi değerlendiren yanlarının aktif olması nedeniyle pek çok problemin üstesinden gelebilirler. Ayrıca yeni ilişkiler için Boğa burçları uygun günlerde olacaklar.

Hafta ortasından itibaren ise arkadaş çevrelerinde yahut iş çevresinde yeni biriyle tanışabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilirler. Bununla beraber bekledikleri bazı haberleri alabilecek ve uzun zamandır olmasını istedikleri bazı şeylerin tekrar gündeme geldiğini göreceklerdir.

İkizler ve yükselen ikizler

İkizler ve yükselen ikizler burçları için kişisel özgürlükleri ve kendilerini nasıl ifade edecekleri oldukça önemli bir konu olarak birkaç günü kaplıyor olacak. Sağlıklarına ve görünüşlerine yönelik bazı kararlar alabilir, kendilerini bir değerlendirmeye tabi tutabilirler. Başkalarına yardımcı olma istekleri artacağından birkaç gün boyunca ikizler burçları çevrelerindekilere yardımcı olmaya yönelik davranışlar göstereceklerdir, ayrıca aşırı verici tavırları varsa bunlara bir sınır getirmeyi de seçebilirler. Bu arada iletişim biçimleriyle ilgili bazı sorunlar gündeme gelebileceği için dikkatli olmalarında fayda var.

Hafta ortasından itibaren ise kendilerini olduk risklere atabilecek kadar hayalci olabilecekleri için hayata geçirecekleri işlerinde olayların sonrasını da düşünmelerinde fayda var zira bu dönemde çok güzel görünerek yapılan bazı işler sonradan başlarına iş açabilir. Kendilerini ön plana çıkartırken bunu umduklarından daha farklı şekilde gerçekleştirebilir, beklediklerinden farklı geri dönüşler alabilirler.

Yengeç ve yükselen yengeç

Yengeç ve yükselen yengeçler için bu hafta başında eğlence ve flörtler ön planda olacaktır. Duygusal olarak daha eğlenmeye yönelik, esprili, neşeli ve canlı tavırlarıyla dikkat çekecekler. Daha açık sözlü, isteklerinde daha belirgin bir profil çizdikleri için canlarını sıkan durumlara müdahale etme becerileri de yüksek olacaktır. Kendileriyle ilgili ani değişiklikler yapabilecek ruh halinde olacak yengeçler, endişelenmeden ufak tefek değişiklikler yapabilirler bu alanda seçimleri ve zevkleri iyi olacaktır.

Hafta ortasından itibaren ise şansları biraz döneceğinden şans oyunları, riskli işler ve spekülatif yatırımlardan gelir elde etmeleri zor olacaktır bu nedenle bu alanlardan, yersiz iddialardan uzak durmaları iyi bir seçim olur. Yeni insanlarla tanışmaya istekli yengeçler başkalarıyla tanışmakta sorun yaşamayacaklar ancak şunu unutmamalılar, çevrelerindeki insanları olduğundan farklı, hayallerine daha uygun yapılarda görme eğilimleri yüksek olduğundan bu hafta tanıştıkları kişileri sonradan farklı insanlarmış gibi hissedilebilirler.

Aslan ve yükselen Aslan

Hafta sonu ve hafta başında zihnindeki tilkileri sevdikleriyle, çok taşkınlık yaşamadan susturacak olan aslan ve yükselen aslanların uykuları çok da rahat değil. Ancak özellikle kadın arkadaşlarından aldıkları desteklerle daha dingin bir ruh haline kavuşabilirler. İçten içe kendilerine haksızlık yapıldığını ve bazı şeylerin gitmesi gerektiği gibi gitmediğini düşünüyorlar ancak bu tür gerilimler geçicidir.

Hafta ortası ve sonrasında ise ev ve aile temaları, yaşam alanında değişiklikler ön plana çıkıyor. Çevresini değiştirmek isteyecek olan aslanlar, yaşadıkları alanı güzelleştirmek adına alışverişler planlayabilirler. Bununla beraber geçmişten pek çok anının akıllarına gelmesi, buna bağlı olarak zaman zaman üzülüp zaman zaman çok iyi hissetmeleri kuvvetle muhtemel. Libidolarının artışını duygusallık olarak değerlendirecekleri için aslan ve yükselen aslanlar bu alandaki her tanışma yahut başarı/ başarısız ilişkiyi duygusal yükselme yahut çökme sebebi sayabilirler.

Başak ve yükselen Başak

Hafta sonunda ve hafta başında iletişim kurmak, insanlara ulaşabilmek başaklar için oldukça önemli olacaktır. Bekledikleri haberler, kişiler varsa onlara ulaşmak için farklı yollar deneyecek, bir şekilde iletişim kurma yolunu bulacaklardır. Bazı beklentileri akıllarında belirginleşebilir ve neyi nasıl yapmaları gerektiğini uzun uzun planlayabilirler. Kardeşler ve yakın arkadaşlarla, uzun zamandır görüşülmemiş kişilerle yapılacak programlar da başakları mutlu edecek konular arasındadır.

Hafta ortası ve sonrasında ise istenileni anlatırken zorlanma, yalnızlık hisseyle alınan yanlış olabilecek kararlara dikkat etmeleri gerekiyor. Ufak tefek endişelerinin ilişkilerine yansımasına izin vermemeli, kendilerini ve sevdiklerini korumaya almalılar. İlerleyen günlerde yeni ilişkilere açık olacaklar ancak hayalini kurdukları şekilde gerçekleşmemesi söz konusu olabilir bu nedenle özellikle duygusal yaşamında hareket bekleyen başaklar beklentilerini çok yüksek tutmamaya dikkat etmeliler.

Terazi ve yükselen Terazi

Hafta sonu ve hafta başında terazi ve yükselen teraziler için ihtiyaçları belirleme süreci olacaktır. Ne şekilde anlaşılmak istediklerini, istedikleri etkiyi yaratabilmek için ihtiyaçları olan şeyleri değerlendirecek ve buna göre hareket etme kararı alacaklar. Arkadaş çevrelerinde ve sosyal alanda insanları etkilemeleri, isimlerinden söz ettirecek davranışlarda bulunmaları kuvvetle muhtemel. Bununla beraber iş yaşamı aktif olan teraziler için kazanımları artırma konusu da gündemde olacaktır.

Hafta ortasından itibaren ise maddi beklentiler, farklı yollardan ifade edilmesi gereken istekler konusu öne çıkıyor. Bazı haberler gecikebilir, bazı işlerde ufak tefek aksamalar olabilir. Bununla beraber yapılmış bazı planların da maddi alandaki istikrarsız çizgiden dolayı aksaması söz konusu olabilir ancak hafta sonuna doğru teraziler için elde olmayanlara değil elde olanlara yöneliş ve dolayısıyla daha optimist yaklaşımlar yakalama durumu gerçekleşecektir. Daha ilhamlı, odaklanma becerisi daha yüksek olacak teraziler için sorunların üstesinden gelmek çok da zor olmayacak.

Akrep ve yükselen Akrep

Hafta sonu ve hafta başında akrep ve yükselen akrepler kendilerini yanında rahat hissedecekleri yeni insanlarla tanışabilirler. Bununla beraber odaklanma becerileri kuvvetli, yeni şeyler öğrenmeye daha istekli olacaklar ve öğrendiklerini anlatma becerileri de yüksek seyredecektir. Ayrıca akrep ve yükselen akrepler bu hafta daha önce sorgulamadıkları bazı şeyleri sorgulayabilir ve çevrelerinde bu konuların ne kadarını nasıl anlatacaklarının kararını verebilirler. Yeni planlamalar yeni entrikalar da etraflarında dolanıyor olabilir.  

Hafta ortası ve sonrasında ise kişisel gerilimlerin sosyal hayata ve iş yaşamına yansıması ihtimali çok yüksek olduğundan akreplerin oldukça dikkatli davranması iki kez düşünüp bir kez konuşması gerekiyor. Kendilerini başarısız ve istikrarsız hissettikleri için gerilimli olabilirler ancak bu etki geçidir. Bununla beraber hafta sonuna doğru özellikle, yeni flörtlere açık olmalarının yanı sıra eğlenceli, ilhamlı, istekli ve eğlenceli romantik taraflarıyla dikkat çekecekler. Var olan ilişkilerini kuvvetlendirebilir, yeni insanlarla tanışabilirler. Uzun zamandır ilgilenmedikleri hobilerine yönelmeleri de söz konusu olacaktır.

Yay ve yükselen Yay

Yay ve yükselen yaylar hafta sonu ve hafta başında daha dingin bir zihinsel duruma kavuşarak çevrelerinde olan biteni rahat değerlendirme fırsatı yakalayacaklar. Oldukça çekici tavırları var ve etkileyici görünüşleriyle öne çıkmak, “ben buradayım” demek istiyorlar. Bu nedenle bu hafta yaylar için yeni ilişkiler söz konusu olabilir.

Hafta ortasında ve sonrasında ise yeni olan şeyler yaylar için geliştirilmesi, ilerletilmesi zor şeyler olacaktır. Bu nedenle sosyal alandan çok, evde yahut ev gibi hissettikleri yerlerde kendilerini daha iyi ifade edebilir, işlerini buralardan daha iyi organize edebilirler zira bir güvende hissetme arzusu artışı da söz konusu olacaktır. Bununla beraber özellikle hafta sonuna doğru (cinsiyet fark etmeksizin) kadın arkadaşlarla yapılacak programlar yaylar için daha eğlenceli ve verimli olabilir, bu tür planlar karşılarına çıkarsa mutlaka değerlendirmeliler. Ayrıca kreatif yönleri de devrede olacağından pek çok yeniden yapılandırma işine girişebilirler.

Oğlak ve yükselen Oğlak

Oğlak ve yükselen oğlakları için hafta sonu ve hafta başında özellikle ister romantik ister arkadaşça yahut mesleki ilişkilerde beklenen haberleri alma, bazı isteklere karşılık verme durumları söz konusu olacaktır bundan dolayı sorunlu olan ilişkilerinde düzelme gözlemlenebilir. Gerçekleşmesini bekledikleri bazı konularda da gelişmeler gündeme gelebilir.

Hafta ortası ve sonrasındaki günlerde ise isteklerini elde etme yolları oldukça yanlış olacağından istemedikleri etkilerle karşılaşmamak için biraz dikkatli davranmalılar. Söylemek istediklerini yanlış anlatabilir, kendilerini yanlış ifade edebilirler. Bununla beraber sosyal yahut mesleki ilişkilerinde ani bir değişim söz konusu olabilir ve bu alanlarda bir tanıdıklarıyla ani bir ilişkiye girebilirler yahut duygusal olarak bir ilgi başlayabilir. Hafta sonunda ise iletişim kanalları iyice açılıyor ve yakınlarla gerçekleştirilen ufak tefek programlar oğlakların eğlenmesi için uygun ortamı yaratıyor.

Kova ve yükselen Kova

Hafta sonu ve sonrasındaki birkaç gün boyunca kova ve yükselen kovalar fiziksel görünüşleriyle fazlaca uğraşır durumda olacaklar. Ancak içten içe sosyal hayatta görünümlerini ve konumlarını düzeltme derdindeler. Çok fazla düşündükleri ve üzüldükleri konularda biraz daha çevresel destek alarak rahatlama söz konusu. Kovalar için iş konusu da öncelikli olarak kendini gösteriyor zira bu alanda da alaları gereken kararlar yapmaları gereken işler var. Otorite figürleriyle daha uyumlu anlaşabildikleri, başkaları konuşurken kulaklarını tamamen tıkayıp kendilerini dinleyebildikleri için normalden daha az tartışmacı tavırlar gösterecekler. Bu hafta kovaların tabiri caizse star ışığı parlıyor. Ama buna karşın düşünceleri de kendilerine bile garip gelecek şekilde tutucu olacaktır.

Hafta ortası ve sonunda doğru ise çalışan kovalar için bazı mesleki beklentiler istenenden daha ters şekilde ilerleyebilir ve canlarını sıkabilir. Buna karşın sosyal hayatta veya iş hayatında da düşmanları sayılabilecek insanlarla münakaşalara girebilirler buna karşı dikkatli olmalılar. Hafta sonuna doğru ise kişisel özgürlüklerine daha düşkün davranıyor olacaklarından hayatla ilgili beklentilerine ve ne yapmaları gerektiğine karar vermelerine gebe bir süreç yaşayacaklardır.

Balık ve yükselen Balık

Balık ve yükselen balıklar için hafta sonu ve sonrasındaki birkaç günlük süreç romantizmi beraberinde getiriyor. Düşünceli, hassas, ilhamlı ve eğlenceli tavırlarıyla dikkat çekecekler. Yeni kimselerle tanışabilir ve yeni flörtlere adım atabilir, var olan flörtlerini geliştirebilir, akıllıca davranışlarla ilişkilerini istedikleri boyuta getirebilirler. Çocuk sahibi olan balıkla için de çocuklarıyla daha önce yapmadıkları aktiviteleri hayata geçirmek için uygun günler olacaktır. Ayrıca uzun zamandır ilgilenilmemiş hobiler, gizlenmiş yetenekleri ön plana çıkarmak da bu birkaç günlük süreçte balıkların yararına çalışacak konular arasındadır.


Hafta ortasında ve sonrasında ise balık ve yükselen balıkların sağlıklarına biraz dikkat etmeleri gerekiyor ufak tefek rahatsızlıklar için oldukça uygun bir fiziksel durumda olacaklar. Özellikle cereyanda kalmamalılar zira yaz ortasında üşütüp çevrelerinde alay konusu olabilirler. Ayrıca vücutlarını zorlayacak egzersizlerden uzak durmaları da iyi olacaktır. Hafta sonunda ise yenilik arzuları artıyor, kendileriyle ilgili ani kararlar alıp hayata geçirebilirler.