26 Kasım 2014 Çarşamba

26 Kasım-6 Aralık arası 10 günlük burç yorumları



Koç ve yükselen Koç

Koç ve yükselen koç burçları önümüzdeki on günlük sürece sezgi ve gözlem yeteneği kuvvetli şekilde başlıyorlar. Şüpheci, kurnaz ve gizli hareket etmeye yatkın bir profil çizecekler. Düşündüklerini saklamak ve hissettiklerini söylememek de bu sürecin bir parçası olacaktır. Bir yandan yenilik ve derinleşme isteği diğer yandan endişeler ve anlamsız korkular nedeniyle kendi kendilerini sınırlayabilir, yapmak istedikleri şeylerden vazgeçebilirler. Hayalini kurdukları bazı konularla ilgili önümüzdeki birkaç gün içerisinde bazı hayal kırıklıkları söz konusu olabilir.

Aralık ayı başında ise özellikle mesleki ve özel yaşamda atak ve hareketli davranışlar gösteriyor olacaklar. Daha girişken daha hırslı ve istediklerini elde etmeye yönelik hareket edecek ve başarılı olmak için çaba ve azim gösterecekler. Daha paylaşımcı ve yenilikçi davranacakları için karşılarına çıkan fırsatları da değerlendirme konusunda başarılı bir profil çizecekler. 3 Aralık sonrasında ise duygusal yaşamları hareketlenmeye başlayacak olan koç ve yükselen koçlar yeni flört veya ilişkiye başlayabilir, mevcut olanı daha eğlenceli ve paylaşımcı hale getirebilir; yeni paylaşım alanları yaratıp keyifli vakitler geçirebilirler. Ufak tefek hediyeler alabilir, ani bir maddi edinim sağlayabilirler. Sanatsal ve estetik becerileri de bu dönemde kendini normalden daha kuvvetli gösteriyor olacağından alışveriş yapmak için uygun zamanlar olacaktır. Yalnız dikkat etmeleri gereken konu ani ve bütçelerine göre yüklü miktarlarda harcama yapmamaları olacaktır.

Boğa ve yükselen Boğa

Boğa ve yükselen boğa burçları önümüzdeki 10 günlük sürece duygusal olarak kendilerini yeniden planlayarak giriyorlar. Daha mantıksal hareket edecekleri ve geçmişten örneklerle kendilerine yeni rota çizecekleri bu dönemde eskide kalan ve bir şekilde atlatamadıkları eski ilişkilerine karşı kin de yaratabilirler. Bununla beraber çevre ilişkilerinde fikirleri ile kendilerini gösterirken diğer yandan diğer yandan edindikleri bazı izlenimleri de kendilerine saklamayı tercih edecekler. Bu dönemde arkadaşlıklar ve olması beklenen konularla ilgili olarak bazı hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Boğa ve yükselen boğalar bu süreçte arkadaşlıklarında bazı sapmalar da yaşayabilir, arkadaş olduğunu düşündükleri kişilerle beklenmedik ilişkiler içerisine girebilirler.

Aralık ayı başında Boğa ve yükselen boğa burçları için duygusal anlamda atak davranışlar kendini gösterecek. Beğendikleri kişiye açıkla fırsatı bulabilir, kendilerini gösterebilir, normaldekinden daha açık ve anlaşılır mesajlar gönderebilirler. Bununla beraber yeni bir proje, dil öğrenimi yahut kurs/ yan eğitim gibi çalışmalara başlamak veya bu tür kararlar almak için uygun bir dönem olacaktır. Ayın 3’ünden sonra ise huzur arayışı ve sessiz vakit geçirme istekleri ön plana çıkıyor olacak. Çevreye karşı daha kapalı ve fakat uyumlu ve kendine dönük davranışlar gösterecekler. Ayrıca her türlü kadın figürle anlaşmalarının daha kolay olduğu bu dönemde kadınlardan akıl ve rehberlik de alabilirler.

İkizler ve yükselen ikizler

Önümüzdeki 10 günlük sürece kendileriyle ilgili, fiziksel görünümleri, çalışma koşulları, genel sağlık konularında kararlar alarak başlayacak olan ikizler ve yükselen ikizler burçları yarım bıraktıkları işleri bitirmeye daha istekli ve bu konuda daha becerikli bir profil çizecekler. Odaklanma becerileri yüksek olduğundan önemli ve dikkat gerektiren bir işleri varsa önümüzdeki birkaç günde bunları tamamlayabilirler. Yalnız beraber çalışmalar konusunda istedikleri paylaşımcılığı yakalamakta zorlanabilirler bu nedenle başkalarıyla ortaklaşa olarak gerçekleştirecekleri işlerde çıkabilecek problemlere karşı hazırlıklı olmalarında fayda var. Bununla beraber duygusal anlamda da önemli konuşmalar yapılması gerekiyorsa, istenilen etkiyi yaratamayacağından yahut sonuç beklenen gibi olmayacağından dolayı bu alanda biraz dikkatli olmalı, çok önemli konuları bugünlere denk getirmemeliler.

Aralık ayı başında ödemeler, maddi kazanımlar konusu gündemde olacaktır. İhtiyaca yönelik alımlar ve harcamalar önemli bir yer tutarken aktif olarak iş hayatı içerisinde olan ikizler ve yükseleni ikizler burcu olanlar için beklentilerin artması durumu da söz konusu olacaktır. 3 Aralık tarihinden sonraki birkaç günde ise iletişim, paylaşım ve haberleşme trafiğinde artış meydana gelecek. Yakınların sorunlarıyla ilgilenme, kısa seyahatler önemli bir hal alacaktır. Bununla beraber yakın çevre vasıtasıyla tanışılmış yahut arkadaş sayılabilecek biriyle duygusal etkileşim içine girebilir yahut ani bir etkilenme yaşayabilirler. Ayrıca mevcut olan birlikteliklerdeki sorunların konuşularak aşılması ve eğlenceli vakit geçirilmesi için bu süreç oldukça uygundur.

Yengeç ve yükselen Yengeç

Önümüzdeki on günlük sürecin başlangıcında yengeç ve yükselen yengeçler duygusal ihtiyaçlar ve bu ihtiyaçların giderilmesi metotları önemli bir hal alacaktır. Eğlence anlayışları değişken olacağından yengeçler için bugünlerde her şeyin mantığa uygun olması ve belli bir düzen içermesi gerekiyor. Düzen ihtiyaçları ve duygusal tamamlanma istekleri artacağından yeni flörtlere ve çevrelerindeki kişilere mantıksal yaklaşma eğilimleri artacaktır. Birkaç gün boyunca şansları da yüksek olacak ancak radikal ve önemli konularda karar alınması gerekiyorsa bu şansa çok güvenmemeleri gerekiyor. Mesleki konularda bazı beklentiler karşılanmayabilir ve kendilerine karşı aşırı eleştirel bir tutum takınabilirler. Ayın son günlerinde mesleki olarak değişim kararı gelebilir, otoritelerle anlaşma konusu gittikçe zorlaşabilir ve kendilerine dayatılan kurallardan rahatsızlık duymaya başlayabilirler.

Aralık ayı başında yengeç ve yükselen yengeçler için beraberlikler, aşk ve romantizm konuları ön plana çıkıyor olacak ve bu anlamda paylaşımda bulunmaya daha istekli bir yapı gösterecekler. Yeni flörtler ve aşklara açıklar ancak beraberliklerinde istedikleri duygusal derinliği yakalayamayabilirler. 3 Aralık tarihinden sonra ise yoğun iletişim, arkadaşlar ve hayata sokulması gereken öncelikler kendini gösteriyor olacaktır. Maddi kazanım elde etmek, bunun için yeni fikirleri paylaşmak ve bu alanda çevredekilere fikir vermek önemli bir hal alacak. Ani bir kazanım ortaya çıkabilir. Bununla beraber fiziksel görünümle ilgili bazı değişiklikler ve spor&diyete başlama kararı alabilir, saç-kozmetik-giysi değişimi yapmaya karşı büyük bir istek duyabilirler. Bu noktada büyük harcamalar yapmaktan uzak durmaları iyi olacaktır.

Aslan ve yükselen Aslan

Önümüzdeki 10 günlük süreç başlangıcında hırsları ve kendilerine dahi itiraf etmekten çekindikleri düşüncelerini ortaya dökmeye başlayacak olan aslan ve yükselen aslan burçları dünyada varlıklarını göstermek ve kalıcılık elde etmek için büyük bir ihtiyaç hissediyor olacaklarından bu duruma göre hareket etmeye çalışacaklar. Genel olarak evde vakit geçirip kendilerini dinlemeye ve değişim ihtiyaçlarını ev içerisinde yeni bir şeyler yaparak gidermeye çalışmaya yatkınlar. Eğer ki problem yaşadıkları kadınlar varsa bu dönemde arayı düzeltmek için uygun fırsatlar doğabilir. Yalnız aslan ve yükselen aslanlar için duygusal hayal kırıklıkları ortaya çıkabilir. Derinlik olduğunu düşündükleri bazı konularda daha yüzeysel kaldıklarını fark edebilir, duygusal bağlılıklarının aslında sandıkları gibi olmadığını fark edebilirler. Ancak bunlara karşın hafta sonunda yeni ve farklı ortamlardan kişilerle tanışma ve ani flörtlere başlama ihtimali de yüksek olacaktır.

Aralık ayı başında güçlü konsantrasyon ve hareket ihtiyacı aslan burçlarını evden dışarı atacaktır. Bu arada evle ilgili bazı sorunları çözmeleri gerekebilir yahut ev içerisindeki durumları ve davranışları tartışmaya açılabilir hırçın ve gergin olacaklarından, önemsiz konulara beklenmedik tepkiler verebilirler. 3 Aralık sonrasında ise duygusal paylaşımlar ve kendilerini aşk hayatları içerisinde düzgün şekilde ifade edebiliyor olmak önemli bir hal alacak ve yeni flörtler/ aşklar ve var olan ilişkilerin güçlenmesi, paylaşımların kişiselleşmesi durumu söz konusu olacaktır. Uzun zamandır beklenen biri karşılarına çıkabilir yahut beklemedikleri bir anda aniden biriyle yeniden başlama kararı da alabilirler. Aslan ve yükselen aslanların bu etkiyi iyi değerlendirmelerini öneririm.

Başak ve yükselen Başak

Başak ve yükselen başak burçları önümüzdeki on günlük dilimde yoğun bir iletişim trafiği içerisinde olacaklar. Çevrelerindeki her olaya müdahil olabilir, hatta istemedikleri konuların ve dedikoduların içine de çekilebilirler. Bununla beraber çevrelerinde sürekli bir bilgi akışı olacaktır ve bazı merak ettikleri konular aydınlığa kavuşacaktır. Bugünlerde iletişim becerileri ve idrak becerileri çok kuvvetli olacağından önemli bazı kararlar alabilirler. Duygusal anlamda bazı isteklerinin karşılanmaması söz konusu olabileceğinden bu alanda aralık ayına kadar iyi bir netice beklememeleri önemlidir bu nedenle duygusal konularla ilgili önemli adımları aralık ayına atmaları önemli olacaktır. Sorunlar ortaya çıkabilir, çözülmesi zor konular gündeme gelebilir ve çıkış yolu bulamayabilirler ancak bu anlamda önemli kararlar için köşeye çekilip birkaç gün beklemeleri daha iyi netice verebilir. Kadınlarla olan iletişimi bu dönemde güçlü olacak başak ve yükselen başak burçları kendilerinin etkisiz kaldığı noktalarda kadın arkadaşlarından rehberlik ve yardım alabilirler. Özellikle eve dair alışverişlerinde biraz dikkatli olmaları da iyi olacaktır zira bu alanda gereksiz harcamalara açık durumdalar bu dönemde yapacakları harcamalar ilerleyen günlerde maddi sorunlar yaratabilir.

Aralık ayının başında başak ve yükselen başaklar için duygusal iletişim oldukça önemli bir hal alacak. Hissettiklerini anlatma, açık ve anlaşılır şekilde konuşma konusunda istekli olacaklardır. Özellikle beraberliği olan yahut beraberlik başlatacak olan başak ve yükselen başakların bu dönemde yapacağı konuşmalar daha aktif, yaratıcı ve net olacağından süreci değerlendirmelerini öneririm. Ayrıca hobilere yönelmek, kurslara yazılmak yeni yan eğitimler almak için de bu dönem oldukça uygundur. Gerçekleştirmek istedikleri konuların üzerine gidebiliyor olmalarından dolayı birkaç gün sürecek bu etki altında başarılı sonuçlar elde edecekleri durumlar ortaya çıkacaktır. 3 Aralık sonrasındaki birkaç günlük süreçte ise derinden gelen korku ve endişeleri, bilinçaltındaki gerginlikler kendini daha rahat ve akıcı bir zihinsel duruma bırakacaktır. Daha iyimser ve yaratıcı olacakları bu dönem olayları iyi bir zihin durumuyla değerlendirme fırsatı da verecektir. Uyku sorunu yaşayan başaklar ise bu dönemde sorunlarını aşma fırsatı yakalayabilirler.

Terazi ve yükselen terazi

Önümüzdeki 10 günlük sürece öncelikler, hayattan beklentiler ve yapılması gerekenler konusunda bir düzenlemeye ihtiyaç duyarak başlayacak olan terazi ve yükselen teraziler için organize olmak önemli bir konu haline gelecektir. Kazanımlarını artırmak için beyin fırtınası estirebilir, yeni projelendirmeler yapabilirler. Bu anlamda birkaç gün etkin olacak bu etkiyi olumlu kullanmalarını öneririm. Bununla beraber özellikle iş hayatı aktif olan terazi burçları için mesleki bağlantılar oluşturmakta zorlanmalar ve yardım gelecek kişilerin gecikmesi gibi durumlar söz konusu olabilir. bu alanda gerginlikten kaçınmaları önemlidir. Duygusal hayatlarında ise varsa problemlerin çözümü için ilginç fikirler üretecek, farklı bir anlatım biçimi benimseyecekler. Gönlü boş olan teraziler için arkadaşları tarafından yeni biriyle tanıştırılma durumu ortaya çıkabileceği gibi, beklemedikleri yerlerde de yeni insanlarla karşılaşabilir ve ani bir flörte başlayabilirler.

Aralık ayının başında evle ilgili ani harcamalar ortaya çıkabilir, tamirat gerektiren işler, ufak tefek eksiklikler gündeme gelebilir ve önemsiz görünen bu eksiklikler bir anda önemli harcamalara sebep olabilir. Ayrıca yakınlarla yapılan planlar, aileyle yahut aile gibi görülen kişilerle katılacakları aktiviteler önemli bir hal alacaktır. Maddi olarak desteğe ihtiyaç duyan terazi burçlarına ailelerinden ufak bir destek gelebilir. 3 Aralık sonrasında arkadaş çevresi ve önemli gördükleri bağlantılarıyla iletişimi artacak olan terazi burçları ilerleyebilmek için çevresel destek alabilirler. Bu birkaç günlük dönemde üşengeçlik etmeyip çağırıldıkları yerlere gitmeleri iyi olacaktır.

Akrep ve yükselen Akrep

Önümüzdeki 10 günlük sürecin ilk birkaç günü belirgin bir kendine dönüklük gösterecek olan akrep ve yükselen akrepler, alıngan, kısıtlayıcı, kendini düzenleme/ hareketlerini ayarlama konusunda büyük bir istek duyacaklar. Kendilerini göstermek için gerekenleri iyi değerlendirecek ve ne istedikleri, nasıl görünmeyi arzuladıkları konusuna eğilecekler. Beraberliklerinde öncelikleri ve maddi konularla ilgili gerilimler ortaya çıkabilir, yapmak istedikleri bazı şeyleri maddi sorunlar ve aniden değişen öncelikleri nedeniyle gerçekleştirmekte sorunlar yaşayabilirler. Duygusal anlamda davranışlar ve gördükleri tepkilerden dolayı bazı hayal kırıklıkları gündeme gelebileceğinden, ilişkilerinden beklentilerini birkaç gün düşük tutmaları önemli olacaktır. İş hayatı aktif olan akrep ve yükselen akrep burçları için kazanç yollarını artırmak, farklı alanlara el atmak ve iş hayatını çeşitlendirmek de önemli bir hale gelecektir. Konsantrasyonları zayıf olmasına karşın fikirleri orijinal ve faydalı olacaktır.

Aralık ayı başında ise uzun süredir erteledikleri programlar, arkadaşlarla görüşmeler varsa bunları gerçekleştirmek için planlar yapabilir, ihmal ettikleri konulara odaklanabilirler. Haber bekledikleri konularda haberler gelebilir, bilmek istedikleri konularla ilgili havadan diye tabir edilebilecek şekilde kolayca bilgiye ulaşabilirler. 3 Aralık sonrasında ise önemli sorumluluklar yüklenebilir, önemsedikleri kişilere verdikleri bazı sözleri tutmak için büyük bir çaba harcayabilirler. Başarılı olmak ve önemli kişilerin gözüne girmek konusunda şansın yanlarında olacağı bu birkaç günde önemli hedeflerini değiştirebilir, hedefsiz durumdalarsa kendilerine bir rota çizebilirler.

Yay ve yükselen Yay burcu

Önümüzdeki 10 günlük sürecin başlangıcında çözmekte zorlandıkları konuları çözebilecek bir zihin seviyesine ulaşacak olan yay ve yükselen yay burçları için bazı kopuşlar, önemli kararlar, değişim kapıda. Olayları daha berrak bir zihin ile değerlendirme fırsatı yakalayacak, kendilerini daha iyi anlayacak ve çözümsel davranışlarla hayatlarına bir yön vermek isteği duyacaklar. Fazla düşünmek ve planlama yapmaktan dolayı uyku sorunları yaşayabilir, biraz gerilimli olabilirler ancak bu gerilim uzun vadede iyi sonuçlara gebedir. İlerleyen günlerde ise kendilerine dönük, ilgilerini kendilerine yöneltmiş bir vaziyette olacaklar. Maddi dünya ile ilgili yeni düşünceler oluştururken, enteresan ortamlarda yahut enteresan koşullar içerisinde romantizm de yakalayabilirler. Yeni bir flört olabileceği gibi var olan biriyle durumlarında bir ilerleme gösterebilirler ancak her halükarda bu durum beklenmedik ve sürpriz şekilde gerçekleşecektir.

Aralık ayının başında maddi konular ön planda olacak. Yay ve yükselen yay burçları normalde alacaklarını düşünmedikleri, daha doğrusu istedikleri fakat kullanamayacaklarını düşündükleri bazı şeyleri satın alabilirler. Bununla beraber diğer yandan ihtiyaçların değişkenliği de şaşırtıcı olacaktır. Ummadıkları harcamalar yapıp kendilerini zora sokabileceklerinden bu alanda biraz dikkatli olmalılar. 3 Aralık sonrasında ise yenilenme, kendini farklı alanlarda ifade etmeye çalışma, entelektüel alan genişletmeleri yaylar için önemli bir konu olarak kendini gösterecektir. Odaklanmaları ve öğrenmeleri gereken konular varsa bu döneme alabilirler. Yeni insanlar ve yeni ortamlar tanımak, uzun seyahatler planlamak için de uygun olan bu dönemde kendilerini geliştirme fırsatlarını kaçırmamalarını öneririm.

Oğlak ve yükselen oğlak burcu

Çevresel desteklerin, beklenti ve hayallerin, yaşamın bulunulan dönemi için hedeflenen düzeninin ön planda olacağı oğlak ve yükselen oğlak burçları önümüzdeki on günlük dilime hayatlarında ne istediklerini belirlemeye çalışarak giriyorlar. Başkalarına bağlı olarak gerçekleşecek işlerinin yönetimini kendi ellerine alma istekleri artacaktır. Sorumluluk duyguları da yüksek olacağından yapılacak işlerin “nasıl”ını kendileri ayarlamaya çalışacaklar. Zihinsel olarak rahat etmeye çalışırken diğer yandan yakın çevrelerinden gelen yahut geldiğini düşündükleri imalı ve kırıcı sözler, gerilimli durumlar ve kötü haberler uyku sorunlarına yol açabilir. Kendi dertleriyle uğraşırken bir anda kendilerini başkalarının sorunlarını üstlenmiş vaziyette bulabilirler. Kadınlardan beklemedikleri tepkiler görebilir, biraz can sıkıcı durumlarla karşılaşabilirler. Bununla beraber eşya alımı, evde tamirat, tadilat veya düzenleme gibi konular ilgilerini çekmeye başlayabilir.

Aralık ayının başında oğlak ve yükselen oğlak burçları çevrelerine karşı bir düzenleme getirme ihtiyacı hissediyorlar. Kendilerini ileriye götürecek yeni kişilerle tanışabilir, ilerleme yollarını açacak insanlarla bir arada bulunabilirler. Çevreden gelecek olan şansa karşı açık durumdalar. Bununla beraber halledilmesi gereken ve üstlenmemiş oldukları bir işi kendileri halletmek için sorumluluğu üstlenebilirler. Ayın 3’ünden sonra ise gizli olan konulara eğilim gösterecek, sırlar, rüyalar, okült konular gündemlerine girecektir. Daha meraklı ve gözlemci olacaklarından başkalarını ve davranışlarını izleyecekler. Kendilerinden saklanmış bazı şeyleri öğrenebilir, buna karşın çevrelerine karşı bazı konuları saklamaya çalışabilirler. Ayrıca ödemelerle ilgili sıkıntıları varsa bu konuyu halletme yollarını da geliştirebilirler.

Kova ve yükselen Kova

Önümüzdeki 10 günlük sürece kendilerini öne çıkarma, başarılarını önemsetme ve iş hayatları aktifse çalışmalarını öne çıkarma isteğiyle girecek olan kova ve yükselen kova burçları hırslı ve atak yapıları, akılcı düşünce biçimleriyle başkalarına da yardımcı olmaya açık davranışlar gösterecekler. Sorumluluk hisleri yoğun olduğundan görevlerini en iyi şekilde yapmak üzerine odaklanabilirler. Bununla beraber mesleki olarak terfi yahut ilerleme getirecek çalışmalara adım atabilirler. Kendileri ve saygı görmek için alacakları kararlar olduğunun farkına varacaklar. Bununla beraber olmasını bekledikleri işler yahut gelmesini bekledikleri bazı ödemelerde gecikmeler yaşayabilir, planladıkları işlerde aksamalarla boğuşabilirler. Yakın çevrelerinden birine maddi yardımda bulunmaları da gerekebilir ancak böyle bir durum oluşursa büyük meblağlar vermemeye dikkat etmeliler zira almaları gereken ödemeler zamanında gelmeyebilir.

Aralık ayı başında kova ve yükselen kova burçları oldukça gayretli, çalışkan ve ilerlemeye yönelik hareket ediyor olacaklar. Hayatlarındaki bir otorite figüründen yardım görebilir, takdir toplayacak davranışlarda bulunabilirler. Bununla beraber ayın 3’ünden sonra sosyal çevreleri vasıtasıyla yeni biriyle tanışabilir, flörte başlayabilir yahut var olan ilişkilerinde sosyal hayata daha katılımcı eğlence anlayışı geliştirebilirler. Başkalarıyla uyumlu ve anlaşılması kolay davranacakları bu dönemde arkadaşlardan bazılarıyla iş yapma kararı da alabilirler. Hukuki konular ve halledilmesi gereken resmi işler varsa bir tanıdıkları vasıtasıyla bu işlerde kolayca ilerleme kaydedebilirler.

Balık ve yükselen Balık

Değişim arayışı ve yenilik beklentisinin artarak hayatlarında önemli bir rol alacağı Balık ve yükselen balık burçları için önümüzdeki 10 günlük sürecin başlangıcı kişisel gelişim adına alınacak önemli kararları barındırıyor olacak. Yeni bir kitaba başlayabilir, kurs, seminer gibi organizasyonlara katılabilir, kültürel aktivitelerde yer alabilirler. Yalnız, bu hafta mesleki hayatta zorlanmalar, otoriter figürlerle anlaşmazlıklar, çalışmalardan beklenen karşılığı alamamak gibi etkiler balık ve yükselen balık burçları üzerinde etkin bir şekilde kendini göstereceğinden beklentilerini çok yüksek tutmamalarında ve gerginlik anlarında iletişim kurmaktan kaçınmalarında fayda var.

Aralık ayı başında balık ve yükselen balık burçları için çevresel destekler ve yeni fırsatlar kapıda olacak. Çevrelerinden yardım görebilir, yardım isteyebilir ve kendileri de başkalarına yardım etme isteği içerisinde olabilirler. Bununla beraber ortaklaşa organizasyonlarda sevdikleri kişilerle bir arada olma, sevdikleriyle beraber çalışma fırsatları yakalayabilirler. Bekledikleri bazı haberleri alabilir, sevindirici olaylarla karşı karşıya gelebilirler. Ayın 3’ünden sonra ise başarı odaklı, hırslı ve kararlı çalışmalar yapmaya başlayacak olan balık ve yükselen balıklar bir toparlanma evresi için hazırlık yapıyor olacaklar. Bu süreçte kendilerini ileriye götürecek kararlar alabilir bununla beraber fiziksel sağlıklarını ilgilendirecek konularda da çalışmalar yapabilirler. Spor&diyet, sigara bırakma ya da gıda takviyesi gibi güçlendirici desteklere başvurabilirler. 

17 Kasım 2014 Pazartesi

17-24 Kasım arası burç yorumları (Venüs Yay burcunda)


Merhabalar, bu hafta Venüs Yay burcuna geçiyor ve 11 Aralık’a kadar burada hareket edecek. Kendimizi dürüst ve açık şekilde ifade etmeye açık olacağız, tüm sosyal ve özel ilişkilerimizde geliştirici paylaşımları ve verimli olmayı ön plana alacak ve buna göre hareket edeceğiz. Hafta sonuna kadar Güneş-Satürn etkisinde olacağız ve bu kendimizle ilgili bazı konuları ortaya çıkarmakta kendimizi ifade etmekte zorlanmalar getirebilir. Ayın 22’sin yine Yay burcunda yeniay meydana gelecek ve hazır olduğumuzu hissettiğimiz konularda artık harekete geçebileceğiz. Unutmayın, yeniay önceden düşünülmüş kararların harekete geçirilmesi için en uygun dönemlerden biridir. Her hareketimize özen göstermemiz ve yıkıcı davranmamamız gereken bu haftada akıllıca davranmamız iyi olacaktır. Herkese iyi haftalar.

Koç ve yükselen Koç

Venüs’ün yay burcuna girişiyle beraber koç ve yükselen koçlar için statü arayışı ve rahatlık önem kazanacaktır. İyi ve kötü bilgiyi ayrıştıracak, gelişme odaklı bir profil çizecekler. Duygusal olarak yeni durumlarla ve normalden farklı diye tanımlanabilecek hisler yaşayabilirler. Hukuki konular, objektif davranma becerisi ve uzak seyahatler konuları da bu süreçte gündemlerine girebilir.

Haftanın genelinde Güneş-Satürn etkileşimi devrede olacaktır, düşünceleri ve şüpheleri konusunda fazlasıyla katı olacak koç ve yükselen koçlar kariyer alanında büyük bir hırs gösterebilir ve işlerini ilerletmek için normalden fazla uğraşabilirler. Kendileriyle ilgili sorunlarını çözmeye çalışacakları ve kendilerini toparlamak konusunda önemi adımlar atacakları için çevreyle daha az ilgilenebilirler. Ayrıca bazı ödemelerde sıkıntılar oluşabileceğinden yahut ödemeler için zorlanacaklarından Venüs’ün getireceği rehavet ve satın alma isteğini törpülemeleri gerekiyor.

Boğa ve yükselen Boğa

Yönetici gezegeni Venüs’ün yay burcuna girişiyle beraber boğa ve yükselen boğa burçları için duygusal anlamda şüphecilik kendini gösterecektir. Bu dönemde genel olarak duygularıyla hareket etmeye odaklı oldukları için her şeyi kişiselleştirebilir ve gereksiz paranoyalara kapılabilirler. Bununla beraber kozmetik-giyim alışverişlerine kendilerini zorlayacak miktarlarda harcamalar yapma ihtimalleri olduğundan dikkatli olmalarını öneririm.

Haftanın genelinde Güneş-Satürn etkileşimi devrede olacaktır, duygusal hayatta, sosyal paylaşımlarda zorlanmalar, ego krizleri, kişisel sorunların her şey ve herkesten ön plana çıkması söz konusu. Bu hafta boğa ve yükselen boğa burçları eğer ki duygusal bir ilişkileri/ flörtleri varsa biraz dikkatli olmalı ve gereksiz tartışmalardan kaçınmalılar. Sorunlarını ne yaparlarsa yapsınlar tam olarak tanımlayamadıkları ve anlatamadıkları için içsel gerilimleri yüksek olacaktır. Çevre ilişkilerinde de tartışmalar ve hayal kırıklıkları oluşabilir.

İkizler ve yükselen ikizler

Venüs’ün yay burcunda ilerlemeye başlamasıyla beraber ikizler ve yükselen ikizler burçları duygusal ihtiyaçlarının ve paylaşım isteklerinin artacağı bir sürece girecekler. Kendilerini daha basit ve net olarak anlatabilecekleri bu dönemde isteklerine ulaşmak için uyumlu ve tatlı dilli davranacaklar. Yeni bir flört yahut var olan ilişkide olumlu gelişmeler gerçekleşebilir bu noktada şanslarını iyi değerlendirmelerini öneririm. Bununla beraber bir süredir küs oldukları eski bir dostla da barışabilirler.

Haftanın genelinde Güneş-Satürn etkileşimi devrede olacak, ikizler ve yükselen ikizler burçlarının öncelikle dikkat etmesi gereken konu sağlıkları olacaktır. bununla beraber iş ve odaklanılması gereken konular devreye girdiğinde kendilerini göstermekte ve becerilerini ortaya çıkarmakta sorunlar yaşayabilirler bu nedenle kendilerini buna göre ayarlamaları iyi olacaktır. hafta sonuna doğru duygusal hayatlarını ilgilendiren konularda ufak tefek hayal kırıklıkları gündeme gelebilir.

Yengeç ve yükselen Yengeç

Venüs’ün yay burcunda ilerlemeye başlamasıyla beraber yengeç ve yükselen yengeç burçları için diyet, spor gibi konular ön plana çıkacaktır. fiziksel görünümlerini ilgilendiren her konuda hamle yapmaya açık olacaklardır. Bununla beraber tembellik eğilimi ortaya çıkacağından ve zorunlu olmayan, hobilerine yönelik konulara yöneleceklerinden işlerine yeterince ilgi gösteremeyebilirler.

Haftanın genelinde Güneş-Satürn etkileşimi devrede olacak, özellikle aşk, flörtler konularında ortaya çıkabilecek sıkıntılar, kendini ifade edememe/ yanlış ifade etme durumları nedeniyle yalnızlık hisleri artış gösterecektir. İlişkisi yahut flörtü olan yengeç ve yükselen yengeç burçları sonradan pişman olacakları çıkışlar yapmaya yatkın olacaklarından önemli konuşmaları bu haftaya almamaya dikkat etmeliler. Ayrıca yeni iş arayışı olan yengeçler için bazı hayal kırıklıkları oluşabileceğinden her türlü ihtimali göze alarak hareket etmeliler.

Aslan ve yükselen Aslan

Venüs’ün Yay burcunda ilerlemeye başlamasıyla beraber Aslan ve yükselen aslan burçları flörtlere açık oldukları, duygusal olarak yükseldikleri ve romantizm duygularının öne çıktığı bir sürece giriyorlar. Çocuk sahibi olmak isteyen aslan burçları için de bu dönemde güzel haberler gelebilir. Ayrıca yeni hobileri yeni eğlence biçimleri de aslan ve yükselen aslanların fazlasıyla dikkatini çekecek konular arasında olacaktır.

Haftanın genelinde Güneş-Satürn etkileşimi kendini gösterecek, aile içerisinde sorunlar ortaya çıkabilir ve bu tür durumdaki tartışmalarda uzlaşı sağlamak zor olacaktır. içsel gerilimlerin çevresel ve özel ilişkilere yansıması aslan ve yükselen aslanların oldukça dikkat etmesi gereken bir konu olarak öne çıkıyor. Sorunun muhatabına değil alakasız kişilere karşı hoş olmayan davranışlar içine girebilirler. Bununla beraber cinsiyeti ne olursa olsun aslan ve yükselen aslanlar bu hafta kadınlarla anlaşmakta zorluk çekeceklerinden tartışmalar ve küslükler oluşabilir. Evle ilgili konularda tamirat yahut eksiklikler göze çarpabilir ancak bu anlamda bir şey yapmak için bu hafta uygun bir süreç değildir.

Başak ve yükselen Başak

Venüs’ün Yay burcunda ilerlemeye başlamasıyla beraber başak ve yükselen başaklar için iç dünyalarını toparlama ve ölü toprağını üzerlerinden atma süreci başlıyor. Hırs ve kontrolsüz arzularını bir şekilde rayına oturtabilir ve akıllıca hareket etme fırsatı bulabilirler. Bazı konularda gerçekte ne hissettikleri ve ne istedikleri ayrımı yapmaya başlayacaklar. Ev ve çevrelerinde değişim isteyecek ve çevresel değişimler yapmak için uğraşacaklardır. Yalnız bu alanda çok harcama yapmamaya dikkat etmeliler.

Haftanın genelinde Güneş-Satürn etkileşimi devrede olacak, bu durum başak ve yükselen başaklar için genel çevreye karşı iletişime kapalı bir yapı getirecektir. Sosyal çevre ilişkilerinde istekli ancak kendini ifadede sorunlu olacaklardır. Planlarının bozulması söz konusu olabilir. bununla beraber yanlış anlaşılmalara ve yanlış anlatımlara yatkın olacaklar bu nedenle önemli konuları gündeme getirmek için bu haftayı seçmemeleri iyi olacaktır. Kardeş ve arkadaşlarını ilgilendiren sorunların sorumluluğunu alabilir, kendi sırtlarına fazladan yük bindirebilirler.

Terazi ve yükselen Terazi

Yönetici gezegenleri Venüs’ün yay burcundaki hareketiyle beraber terazi ve yükselen teraziler için iletişim ve çevreyle uyumlu şekilde hareket etmek oldukça önemli bir hal alacaktır. Uzun süredir görüşmedikleri arkadaşlarıyla görüşebilir, merak ettikleri konularla ilgili alakasız yerlerden bilgi alabilir ve tanıdıklarıyla kısa kısa programlar yaparak eğlenceli vakit geçirebilirler. Öğrenmek istedikleri ve gelişim amaçladıkları bir konu varsa bu dönemde öğrenmeye oldukça açık olacaklardır. Ayrıca yakınlarıyla planladıkları bir organizasyonda birileriyle tanışabilir bir ilişki başlatabilirler.

Haftanın genelinde Güneş-Satürn etkileşimi devrede olacak. Maddi konular, önceliklerin planlanması terazi ve yükselen teraziler için oldukça zor olacaktır. Kazanımlarda gecikmeler yaşanabilir, bekledikleri ödemeler gelmeyebilir, ucu ucuna yaptıkları planlarda sapmalar olabilir bu nedenle her şeye karşı hazırlıklı olmalılar. Ayrıca beklenmedik harcamalara yahut para/ eşya kaybetmeye de açık olduklarından önemli eşyalarını ve önemli miktarlarda parayı yanlarında taşımamaları iyi olacaktır.

Akrep ve yükselen Akrep

Venüs’ün yay burcundaki hareketiyle beraber akrep ve yükselen akrep burçları harcamalar konusunda dikkatsiz davranışlara açık bir hale gelecekler. Fuzuli olan ne varsa gereklilik gibi görünmeye başlayabilir. Bu dönemde güzel olan şeylere sahip olmak akrep ve yükselen akreplerin takıntısı haline gelebilir. Hedef ve isteklerinin değişkenliği nedeniyle bir denge tutturmakta zorlanabilirler ancak genel olarak rahatlık arayışları artacaktır.

Haftanın genelinde Akrep burcundaki  Güneş-Satürn etkileşimi devrede olacak. Akrepler için kişisel meselelerin her zamankinden çok öne çıkması ve çözümsellikten uzaklaşılması büyük bir sorun haline gelecektir. Temelinde kendilerinin olduğu tartışmaların içine girebilir, istemedikleri durumlarla karşılaşabilirler. Ateşli hastalıklara ve iskelet sisteminde oluşacak ağrılara ve zorlanmalara dikkat etmeleri gerekiyor. Bununla beraber duygusal anlamda kendilerinin hataları nedeniyle sorunlar da gündeme gelebilir ve yalnızlaşma eğilimleri artabilir.

Yay ve yükselen Yay

Venüs’ün burçlarında hareket etmeye başlamasıyla beraber yay ve yükselen yaylar fiziksel görünümlerini oldukça umursadıkları bir sürece girecekler. Bu dönemde estetik ameliyat kararı alabilir, kendilerinde daha kapsamlı değişimler yaptırmak isteyebilirler. Saç-makyaj, stil değişimleri de yaylar için önemli bir hale gelecektir. Çevrelerinde nasıl görünmek istedikleri konusunu iyice değerlendireceklerinden kendilerini baştan yaratma isteği de artacaktır. Yalnız dikkat etmeleri önemli bir konu, fazla yemek yemeye ve kilo almaya yatkın olmaları. Biraz dikkatli beslenmeye ihtiyaçları bu dönemde artacaktır.

Haftanın genelinde Güneş-Satürn etkileşimi devrede olacak zihinsel olarak oldukça kapalı, karamsar ve işleri kendi düşünce ve duygu sistemleri içerisinde çözmeye çalışan yapıları nedeniyle başkalarıyla uyum sağlamakta zorluklar yaşayabilirler. Beraberliği yahut flörtü olan yaylar için partnerlerinin sağlığını yahut önemli bir sorununu üstlenmek söz konusu olabilir. Kendilerini suçlama ve karakterlerini yetersiz bulma eğilimleri artacaktır. Geçmişte kalan bazı konuları yeniden kurcalamaya başlayabilirler. Ayrıca uyku problemleri de yaşayacak olan yay burçları bu hafta karmaşık ve kapalı rüyalar görmeye de yatkınlar.

Oğlak ve yükselen Oğlak

Venüs’ün yay burcunda hareket etmeye başlamasıyla beraber oğlak ve yükselen oğlak burçları için duygusal istek ve arzularını gizleme evresi hayata geçecektir. Hayalperest davranışlar içine girebilir, alakasız şekilde kendilerini bazı hemcinsleriyle kıyaslamaya başlayabilirler. Değişim isteklerini dile getirmekte zorlanacaklarından genel olarak gizli şekilde hareket edecekler. İlişkisi olan oğlak ve yükselen oğlaklar için söylenmemiş sözler ve yapılmamış planlar öne çıkacaktır. Kendilerine ilgi duymayan kişilere karşı ilgi duymaya açık olduklarından bu süreç oğlaklar için uzun vadede kalp kırıklıklarını beraberinde getirebilir.

Haftanın genelinde Güneş-Satürn etkileşimi kendini gösterecektir. Oğlak ve yükselen oğlaklar umut ettikleri ve bir süredir bekledikleri gelişmelerle ilgili bu hafta pek başarılı sonuçlar elde edemeyebilir, kendilerini başarısız hissettikleri bir hafta geçirebilirler. Çevrelerinde işlerini bıraktıkları ve güvendikleri kimselerden beklemedikleri tepkiler görebilir ve bazı arkadaşlıklarına son verme kararı alabilirler. Toplum içerisinde normalden daha fazla sıkılgan ve kalabalıktan kaçınan yapıları nedeniyle görüşmeleri gereken kişilerle görüşmekten kaçınabilir, kendilerini eve kapatabilirler.

Kova ve yükselen Kova

Venüs’ün yay burcunda hareket etmesiyle beraber kova ve yükselen kova burçları uzun süredir haberini bekledikleri, hareket etmeyi amaçladıkları konularla ilgili bir hareket alanına kavuşabilir, aniden gelişen olaylarla, sonuç bekledikleri konularda daha hızlı ilerleme imkanına kavuşabilirler. Bununla beraber arkadaş çevrelerinde tanıştıkları biriyle duygusal bir etkileşim içine girebilir, beklemedikleri anda tanıştıkları biriyle yakınlaşabilirler. Çevrelerinde uyumlu ve olumlu hareketleriyle dikkat çekecekleri bu süreçte pek çok yeni arkadaş da edineceklerdir.

Haftanın genelinde Güneş-Satürn etkileşimi devrede olacak. bu durum kova ve yükselen kova burçları için özellikle kariyer konularında kararsızlık ve zorlayıcı durumları beraberinde getirecektir. İş hayatı aktif olmayan kovalar ise ev içerisinde erkek figürlerle olan tartışmalara dikkat etmeliler. Her türlü otorite figürüyle anlaşması zor olacak kova burçları çevrelerinde oluşabilecek zorlayıcı ve skandal tabir edilebilecek konulara karşı da tetikte olmalı ve bu ihtimali ön plana alarak hareket etmeliler. Beklemedikleri bir zamanda kalabalık içerisinde hoş olmayan durumlara düşebileceklerinden her söz ve hareketlerine dikkat etmeleri faydalı olacaktır.

Balık ve yükselen Balık

Venüs’ün Yay burcunda hareket etmeye başlamasıyla beraber Balık ve yükselen balık burçları özellikle mesleki ve toplumsal alanda aktif, yaratıcı dışa dönük ve ne istediğini bilir şekilde hareket ediyor olacak. Adaptasyon yetenekleri ve diplomatik yanları gelişkin olacak bu nedenle çevrelerinde aranan kişi haline gelebilir, yaratıcı ve çalışkan halleri nedeniyle takdir toplayabilirler. Ayrıca iş çevresinden yahut sosyal çevreden yeni biriyle tanışabilir ve yeni bir ilişkiye başlayabilirler. Bununla beraber eskiden tanıdıkları biriyle iş çevresinde karşılaşabilirler.

Haftanın genelinde Güneş-Neptün etkileşimi devrede olacak; balık ve yükselen balık burçları için bu durum yeniliklere ciddi şekilde karşı koymayı beraberinde getirecektir. Yaşam şartlarının değişmesinden yeni eşya alımına kadar pek çok alanda kendini gösterebilecek bu durum özellikle düşüncelerin değişmemesi konusunda daha baskın olacaktır. Uzun vadeli planlarını ertelemek durumunda kalabilir, yeni tanıştıkları kişilerden bazı bekledikleri tepkileri göremeyebilirler. Ayrıca özellikle bu hafta dikkat etmeleri gereken bir konu eleştirel yaklaşımlara karşı yoğun tepkiler vermemeleri. Sinirli ve duygusal olarak gergin olacaklarından her şeyi kişiselleştirebilir ve olaylarda iyi yanları görmekte zorlanabilirler.


3 Kasım 2014 Pazartesi

3-10 Kasım arası haftalık burç yorumları (Boğa burcunda dolunay)



Koç ve yükselen Koç

Dolunay haftasında koç ve yükselen koç burçları hayatlarındaki öncelikleri belirlemeye çalıştıkları ve neyi ne kadar istediklerine karar vermeleri gereken bir süreçte olacaklardır. Bu dönemde daha çok geleceğe odaklı hareket ediyor olduklarından mevcut koşullarda dikkatlerini çeken konulara zaman ayırmakta güçlük çekebilir, dikkatlerini meslek ve bunun gibi ciddi gördükleri konulara yönelttiklerinden başka yerlere çok dağılmayabilir, çevre ilişkilerini sınırlı tutabilirler.

Boğa ve yükselen Boğa

Boğa ve yükselen boğa burçları dolunay haftasında kendilerine dönük olacaklardır. Dış görünüşleri, kendilerini nasıl yansıttıkları, ne hissettikleri ve ne hissetmek istedikleri, kendilerini nasıl yansıtmaları gerektiği gibi konuları masaya yatıracak, hafta süresince sık sık duygusal olarak ne istediklerine karar vermeye çalışacaklardır. Kendileriyle ilgili konular ön plana geleceğinden boğa burçlarının çevrelerindeki kişilerin düşünce ve sözleri temelde çok fark edilir olmayabilir.

İkizler ve yükselen ikizler

Dolunay haftasında zihinsel olarak oldukça karmaşık bir profil çizecek olan ikizler ve yükselen ikizler burçları sık sık mantıkları ve sezgileri arasında bocalayabilir, hislerini mantıkları sanırken mantıksal çıkarımlarını da sezgileriyle karıştırabilirler. Bu nedenle bu hafta alacakları önemli kararlar varsa bir hafta ertelemelerini öneririm zira çabuk etkilenen bir yapıda olacaklardır. Önemli başlangıçlar için de bu hafta çok uygun değildir zira olacaklardan çok olmasını istedikleri konulara yönelme eğilimleri yüksek seyredecektir.

Yengeç ve yükselen yengeç

Dolunay haftasında yengeç ve yükselen yengeç burçları çevre ilişkilerine bir çeki düzen vermeye çalışacaklar. Bununla beraber hayatla ilgili beklentileri ve isteklerini gerçekleştirip gerçekleştiremedikleri konusunda da derin bir muhakemede bulunma eğilimleri olacaktır. Kendilerini objektif değerlendiremeyecekleri için duygusal olarak kendilerine aşırı yüklenebilirler. Bununla beraber gerçekleşmesini bekledikleri bir konu gerçekleşebilir ve bu nedenle yoğun bir sevinç yaşayabilirler.

Aslan ve yükselen aslan

Aslan ve yükselen aslan burçları bu hafta kendilerini ispat etme çabasını yoğun olarak gösterecekleri ortamlarda bulunacaklardır. Hem duygusal hem de fiziksel olarak ortaya çıkmak, dikkat çekmek ve görünür olmak istiyorlar dolayısıyla rekabet yaratan ortamlara girmeleri oldukça muhtemeldir. mesleki konuda rehavete ve tembelliğe yatkınlar bu nedenle işlerinden çabuk sıkılabilir, dinlenme ihtiyacı hissedebilirler. Sosyal alanlar zaten belirttiğim gibi aslanlar için bir ego mücadelesine dönüşebileceğinden bu hafta biraz daha kendi başlarına kalmalarında fayda olacaktır.

Başak ve yükselen Başak

Başak ve yükselen başaklar için dolunay haftası yenilik ve değişimleri beraberinde getiriyor. Kendilerini yeni bir konuya verebilir, çevrelerinde yenilik ve değişim arayışına girebilirler. Beklenmedik karşılaşmalar, tanışmalar, beraberlikler başakların oldukça açık oldukları etkilerdir. Sınırları zorlama eğilimleri bu hafta artacağından nerede ne yapacakları belli olmayacaktır. Bununla beraber yeme içme konusunda dikkatli olmalarını öneririm zira bu dönemde normalde fazla yemek yeme eğilimi ortaya çıkabilir.

Terazi ve yükselen Terazi

Terazi ve yükselen terazi burçları geçmişe yönelik sırlara karşı aşırı hassas olacakları bir dolunay haftası geçiriyor olacaklar. daha çok geçmişi kurcalayıp, sırları ortaya çıkarma, kendilerinden bir şeyler gizlendiğini düşünme, paranoyak davranışlar ve yoğun sezgisellikle sınav verecekler. Hayattaki yerlerini ve amaçlarını da fazlasıyla sorguladıkları ve değişimi arayıp bulamadıkları bu dönemde duygusal olarak sabit fakat davranışsal olarak karmaşık olacaklarından etraflarındaki kişilere karmaşık sinyaller gönderebilir, yanlış anlaşılabilirler.

Akrep ve yükselen Akrep

Dolunay haftasında akrep ve yükselen akrep burçları duygusal olarak fazlasıyla yoğun olacaklardır ve varsa ilişkileri/ flörtlerinde bazı sorunlar yaşamaları kuvvetle muhtemel. Bu nedenle şüpheleri, endişeleri, uyum sağlayamadıkları konuların anlatımını yaparken iki kez düşünüp bir kez konuşmaları onarılmaz hatalar yapmamaları için iyi olacaktır. bununla beraber benzer bir etki genel çevre ilişkileri için de geçerlidir dolayısıyla aynı davranış biçimini ortaklaşa davranışlarında da göstermeleri önemlidir. Ayrıca, başkalarına verdikleri sözleri tutmakta biraz sıkıntılar yaşayabilirler bu nedenle bu hafta içerisinde gerçekleştirecekleri şeylere mutlaka özen göstermeliler.

Yay ve yükselen yay

Dolunay haftasında yay ve yükselen yay burçları çevrelerine karşı iyilik yapma konusunda takıntılı davranışlar gösterebilir ve suistimale açık bir yapı sergileyebilirler, bu nedenle yapabileceklerine bir sınır koymaları iyi olacaktır. Ayrıca odaklanma sorunları, yapmaları gereken işleri geciktirme, erteleme gibi konular da söz konusu olacağından dikkatli davranmalılar. Geçmişten gelen bazı konulara fazlasıyla takılabilir, bu konularla ilgili endişelerin yeni işlerine engel olacağı tedirginliğini yaşayabilirler. Fiziksel görünümlerine de oldukça takılıyor olacaklarından sürekli kendilerinde kusur bulup bunu büyütmeye yatkınlar ve spor, diyet gibi kararlar alabilirler.

Oğlak ve yükselen Oğlak

Oğlak ve yükselen oğlak burçları bu hafta normalde olduklarından daha sosyal davranışlar gösterebilir, düşündüklerini ifade ederken daha sert ve agresif tutumlar takınabilirler. Beraberlikleri yahut flörtleri varsa duygusal gerilim yaratacak ortamlar oluşabilir. Duygusal olarak bekledikleri bir şeyin gerçekleşmemesi nedeniyle gerilim yaşayabilir ve çevrelerindekileri de incitebilirler. Sorunların genel olarak faturasını kendilerine çıkaracaklarından bu hafta biraz köşede durup affedici davranışlar göstermeleri iyi olacaktır.

Kova ve yükselen Kova

Dolunay haftasında kova ve yükselen kova burçları ailevi ilişkilerinde gerginlikler yaşayabilir, ufak tefek tartışmalara girebilirler. Genel olarak kadınlarla olan ilişkilerinde gerilimler yaşanabilir ve bazı arkadaşlıklarıyla ilgili problemler ortaya çıkabilir; dostluklarının devamlılığını sorgulayabilir, geçmişte olan bazı konularla yüzleşmeleri gerekebilir. Bununla beraber hayatlarının içerisinde değiştirmeyi arzuladıkları ve değişim olmayan konular nedeniyle de sorunlar yaşamaları kuvvetle muhtemel. Ayrıca kendilerini bir yere ait hissedemiyor, bulundukları noktadan sıkılıyor olabilirler. Hayatlarına biraz değişim getirmeleri bu hafta önemli olacaktır.

Balık ve yükselen Balık


Dolunay haftasında balık ve yükselen balık burçları oldukça akıcı bir iletişim trafiği içinde olacaklar. ruhsal olarak kendilerini huzursuz ve isteksiz hissediyor olmalarından dolayı bazı planlarında aksamalar olabilir. Kardeş ve yakın arkadaş ilişkilerinde de ufak tefek sıkıntılar yaşayabilir, bir yakınlarının önemli bir sorumluluğunu üstlenebilirler. Zihinsel olarak da karmaşık davranıyor olacaklarından söyledikleri ve yaptıkları çok uyum içermeyebilir bu nedenle önemli konuşmalarını gelecek haftaya bırakmalarında fayda var.