30 Mart 2015 Pazartesi

30 Mart-6 Nisan arası burç yorumları(Mars Boğa'da)



Merhabalar, haftaya Venüs-Plüton olumlu etkileşimiyle başladık özellikle duygusal konularda tamam ya da devam kararlarının alınacağı ve genel olarak doğru olana yönleneceğimiz, duygusal olarak daha güçlü bir profil çizeceğimiz günler olacaktır. Mart ayının son günü ise Mars Koç burcundan çıkıp Boğa burcunda hareket etmeye başlıyor olacak ve 12 Mayıs’a kadar buradaki hareketini sürdürecek. Daha rasyonel, elimizdekini artırmaya daha yatkın olacağımız bu dönemde ayrıca flörtler ve duygusal yakınlaşmalar konusunda da sağlam bir duruş sergileyeceğiz. Ayın 4’ünde ise Terazi burcunda Tam ay tutulması olacak(Ay tutulması yorumları ayrıyeten hazırlanacaktır) ve hareketli, duygusal gel-gitlerin yoğun olduğu ve aceleci davranışlarımızın yerini sükunete bırakacağı bu süreci haftayı değerlendirmek önemli olacaktır. 

Herkese iyi bir hafta diliyorum.

Koç ve yükselen Koç burcu

Çalışmaların hız kazanacağı ve özellikle meslek hayatı aktif olan koç burçları için yorucu şekilde başlayacak olan hafta, yeni projeler ve yeni planlar için de koçların ufkunu açacaktır. Daha çok kazanmak, daha başarılı olmak adına olumlu etkiler altında olacaklarından gelecekleriyle ilgili de önemli kararlar bu hafta alınabilir. Sosyal hayatına renk getirmeye çalışacak olan koç burçları bu hafta ortamlara hızlı bir giriş yapabilir ve çevrelerinde eğlenceli tavırlarıyla dikkat çekebilirler. Girdikleri ortamlarda yeni biriyle tanışabilirler.
Mart ayının son günü Mars Boğa burcuna giriş yapacak ve 12 Mayıs’a kadar burada hareket edecek, koç ve yükselen koç burçları için bu süreçte kazanmak oldukça önemli olacaktır. Öncelikleri konusunda hassas ve dikkatli olacaklar, ihtiyaçlar ve kazanımlar konusunu değerlendirecek ve yönlerini belirlemeye başlayacaklardır. Daha hareketli ve enerjik olacaklarından ufak tefek dikkatsizliklere de açıklar bu nedenle biraz sakin kalmaları iyi olacaktır.

Boğa ve yükselen Boğa burcu

Boğa ve yükselen boğa burçları için değişimi ifade eden bu dönemde pek çok farklılık ortaya çıkacaktır. Yeni yerler görmek, yeni hobiler edinmek, yeni bir dil öğrenmek gibi konularda kendilerini geliştirme isteği duyabilir, ayrıca fiziksel değişimler de amaçlayabilir, estetik ameliyat olmak, saç-makyaj-stil değişikliği yapmak gibi konular gündeme gelebilir. ayrıca duygusal anlamda da ne istediklerini oldukça iyi tahlil edeceklerinden bu alanda daha sağlıklı hareket edeceklerdir.

Ayın son günü Mars Boğa burcuna giriş yapacak ve 12 Mayıs’a kadar burada hareket edecek, boğa ve yükselen boğa burçları daha enerjik, kararlı ve kişisel ifade anlamında oldukça başarılı olacakları bu dönemde kendilerini daha ön plana alarak hareket edeceklerinden yaptıkları biraz bencilce olabilir ancak çok ileriye gitmediği müddetçe zararsız, aksine yararlı olacaktır. paylaşıma çok açık olmayacaklarından daha çok kendi başlarına hareket edecek ya da ortak yapacakları işlerde olayların kontrolünü ele alacaklardır. Kendilerini anlatma isteği de yoğun olacağından bu dönemde çok konuşabilirler ancak dikkatsizce cümleler sarf etmemeye ve patavatsız olmamaya gayret etmeliler. Daha sert, hırslı ve zaman zaman agresif olabileceklerinden kimseyi kırmamaya incitmemeye özen göstermeleri iyi olacaktır.

İkizler ve yükselen ikizler burcu

İkizler ve yükselen ikizler burçları bu hafta garip ve genelde cinsellik, şiddet ve ölüm içerikli rüyalar görebilir, çok uyumakla uykusuz kalmak arasında biraz uyku sorunu yaşayabilirler. Duygusal anlamda adımlar atmaya korktukları için bazı fırsatları kaçırabileceklerinden dolayı sonradan üzülmemek için her şeyi iki kez değerlendirmelerini öneririm. Zihinleri aşırı rehavet ya da öfkeyle meşgul olacağından pasif agresif davranışlarda bulunabilirler. Ne hissettiklerini tam bilemedikleri bazı kişilerle garip bir çekime kapılabilir ve temelde fiziksel sayılacak ilişkilere adım atabilirler ve eğer aradıkları bu değilse tanıştıkları insanları bu dönemde iyi değerlendirmeleri iyi olacaktır.

Ayın son günü Mars Boğa burcuna giriş yapacak ve Mayıs ayının 12’sine kadar burada hareket ediyor olacak. Gizli planlar yapmak, entrika çevirmek, dedikodular yapmaya oldukça açık olacak ikizler ve yükselen ikizler burçları aynı zamanda bu tür davranışlara da maruz kalabileceklerinden oldukça dikkatli hareket etmeliler. Genel olarak paylaşımlara daha kapalı ve kendi başına hareket etmeye açık davranışlar gösterecekler. Ayrıca bu dönemde rüyalar gerginleşebilir, tam olarak doğru hatırlanmayan şeylerden dolayı tartışmalar çıkabilir.

Yengeç ve yükselen Yengeç burcu

Yengeç ve yükselen yengeç burçları haftaya duygusal alanda şanslı başlıyorlar. Arkadaş grupları içerisinde biriyle tanışabilir yahut bir arkadaşlarıyla aralarında duygusal bir bağlantı oluşabilir. Bununla beraber ilişkisi olan yengeçler partnerleriyle daha sosyal ve daha eğlenceli vakit geçirebilirler. Yalnız olabilecek ani tartışmalar ve öfkelere dikkat etmeleri gerekiyor zira ani öfkelenme potansiyelleri de oldukça yüksek olacaktır.

Ayın son günü Mars koç burcunda çıkacak ve Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak 12 Mayıs’a kadar devam edecek olan bu süreçte yengeç burçları için sosyal hayatları ve mesleki gelişimleri önemli olacaktır. yapmayı planladıkları işler için organize şekilde harekete geçebilir ve ilerleme kaydetmeye başlayabilirler. Bu dönemde bazı arkadaşlıkları bitebileceğinden dikkatli olmaları iyi olacaktır.

Aslan ve yükselen aslan

Özellikle iş ve kariyer konusuna odaklanarak haftaya başlayacak aslan ve yükselen aslan burçları, daha uyumlu, çalışmaya daha istekli ve bir şeyler yaratmayı amaç edinmiş durumda olacaklardır. Bununla beraber iş hayatı aktif olmayan aslan burçları için ise yararlı olma isteği ve yeni alanlarda kendini deneyimleme fırsatları ortaya çıkabilir. Bekledikleri bazı haberleri alabilir yahut halledilmesi gereken ama dağınık kalmış işleri toparlamaya çalışabilirler.

Ayın son günü Mars Boğa burcuna geçecek ve 12 Mayısa kadar burada ilerliyor olacak. Aslan ve yükselen aslanlar için kariyer hedeflerinin netleşeceği, ilerlemesini istedikleri işlerin hızlanması için büyük bir azim gösterecekleri bu dönemde başkalarıyla uyumlu ve başkalarıyla beraber hareket etmektense kendi başlarına kalmayı arzulayacaklar ve buna göre hareket edeceklerdir. Bazı aslan burçları için iş değiştirme veya yeni bir işe başlama imkanı ortaya çıkacaktır. kariyer alanında ilerleme gösterebilir ve daha üst bir konuma ulaşabilirler.

Başak ve yükselen başak burcu

Haftaya değişiklik isteğiyle dolu olarak başlayacak olan başak ve yükselen başak burçları hayatlarında sıkıntı yaratan ne varsa atmaya karar verebilir özellikle duygusal meselelerde inada benzer bir duyguyla hareket etmeye başlayabilirler. Genel olarak sakin ama katı bir mizaç göstereceklerinden başkalarını manipülatif hareketleriyle etki altına alabilirler. Duygusal konularda önemli kararlar alabilecekleri birkaç gün içerisinde olduklarından bazı hamlelerde bulunabilirler.

Ayın son günü Mars Koç burcundan çıkıyor ve Boğa burcuna geçiş yapıyor olacak, Mayıs ayının 12’sine kadar burada hareketine devam edecek ve başak burçları için değişim arzusunu da kamçılayacak. Daha sağlam ve kalıcı değişiklik istekleriyle hareket edecek olan başak ve yükselen başak burçları hayatlarına yeni bir yön çizebilir ne istedikleri konusunda emin adımlar atmaya başlayabilirler. Odaklanma becerileri çok yüksek olmasa da hayatlarına yeni şeyler katma becerileri yüksek olacaktır, yeni bir hobi, eğitim, dil öğrenmeyi isteyebilir, yurtdışı seyahatler planlayabilirler. Bu dönemde kendilerine yabancı gibi görünen her şeye daha yakın hissedeceklerdir.

Terazi ve yükselen terazi burcu

Terazi ve yükselen terazi burçları haftaya oldukça meraklı, şüpheci, sezgisel olarak başlıyorlar. Yanlarındaki kişiye bile güvenemedikleri bu günlerde özellikle duygusal ilişkisi olan terazi ve yükselen terazi burçları ufak tefek sürtüşmeler yaşamaya da açık bir pozisyondalar. Cinsel enerjileri yüksek olacağından başkalarını kendilerine çekebilir ve fiziksel etkileşimi yüksek ilişkilere girebilirler. Bu birkaç günlük süreçte zihinleri bu anlamda daha yaratıcı olacaktır.

Ayın son günü Mars Koç burcundan çıkıyor ve Boğa burcuna geçiş yapıyor olacak ve 12 Mayıs!a kadar burada hareket edecek. Terazi ve yükselen terazi burçları bu süreçte cinsel enerjileri ve çekim güçleri oldukça yüksek bir profil çizeceklerdir. Bununla beraber her şeyi didikleme huyları artacağından bazı gerçekte öğrenmek istemeyecekleri konuları karıştırabilir ve beklemedikleri cevapları alabilirler. Bu dönemde biraz daha gizli saklı hareket etmeye meyilli olacaklardır ve zihinleri daha karmaşık çalışacaktır bu nedenle kendilerini anlamakta biraz zorlanabilirler. Bununla beraber ödemeler konusunda biraz dikkatli olmaları da iyidir, bazı ödemeleri gecikebilir, ellerinde ne olduğunu anlamadan para kalmayabilir ve zor durumda kalabilirler. Bu anlamda tedbirli olmalarını öneririm.

Akrep ve yükselen Akrep burcu

Haftaya duygusal iletişim konusunda iyi bir profille başlayacak olan akrep ve yükselen akrep burçları anlatmak istediklerini güzel ve etkin biçimde anlatacakları birkaç gün içerisinde olacaklar. özellikle duygusal alanda hareketli, uyumlu ve yumuşak davranışlar gösterecekler ve sevgi istekleri normalden yüksek olacaktır; yeni ilişkilere ve flörtlere başlayabilecekleri günlerdeler. Ayrıca mesleki olarak bazı kararlar verebilir daha net ve istekleri belirgin şekilde davranabilirler. Kendilerine düşmanca yaklaşan insanlarla girecekleri münakaşalarda başarılı olacaklardır, rekabet durumlarında ise daha ezici bir yanları mevcuttur.

Ayın son günü Mars Koç burcundan çıkacak ve Boğa burcunda hareket etmeye başlayacak. Bu dönemde akrep ve yükselen akrepler başkalarıyla çalışma beraber iş yapma becerilerini kaybedebilir daha uzak ve tek çalışmaya eğilim gösterebilirler. Ayrıca beraberliklerinde etkilenmeye açık ve gergin olacaklarından bu konularda zorlanmalar yaşayabileceklerini unutmamaları ve kontrollerini kaybetmemeleri önemli olacaktır. duygusal anlamda zorlanmalar ve gerilimler hayatlarını biraz etkileyecektir dolayısıyla bu tür durumlara karşı hazırlıklı olmaları faydalarına olabilir.

Yay ve yükselen Yay burcu

Yay ve yükselen yay burçları haftaya sağlık ve dış görünüşleri için harcama yapmaya aşırı yatkın bir şekilde başlamış bulunuyor bu nedenle harcamalar ve ödemeler konusunda biraz dikkatli olmalarını öneririm. İş hayatı aktif olan yay ve yükselen yay burçları için mesleki anlamda ilerlemekten ziyade sorumluluğunu aldığı işlerin karşılığını alıp alamadığı konusu daha bir kafa kurcalayıcı durumda olacaktır bu nedenle yakın çevrelerinde gelişen olaylara biraz uzak kalabilirler. Benzer şekilde genel çevrelerinde yardımcı oldukları kişilerden de bu yardımlarının karşılığını bekleyecek durumda olacaklarından bazı görev gibi gördükleri konulardan uzaklaşabilir, bazı üstlendikleri sorumlulukları bırakabilirler.

Ayın son günü Mars Koç burcundan çıkıyor ve Boğa burcuna geçiş yapıyor yay ve yükselen yaylar için bu süreçte daha çok hareketlilik ön plana çıkacak. Sağlık durumlarını ciddiye alacaklar ve yaşam kalitelerini artırmak için önemli çalışmalar altına girebilirler(sigarayı bırakmak, spora başlamak vs), bununla beraber pratik olacaklardır ancak dikkat etmeleri gereken bir konu: pratiklik ve aceleciliği birbirine karıştırmamaları önemlidir zira bu durum onları hatalara açık hale getirebilir.

Oğlak ve yükselen Oğlak

Duygusal anlamda yüksek ve oldukça duygusal bir şekilde haftaya başlayacak olan oğlak ve yükselen oğlak burçları eksiklik hissettikleri konuların faturasını kendilerine çıkarmaya yatkın olacaklar. Kişisel anlamda kendilerini yenileyecek ve duygusal hayata karşı tavırlarını değiştirecek, iyiye gitmeye yönelik bazı yeni düzenlemeler yapmaya girişebilirler. Bununla beraber yeni flörtler ve duygusal etkileşimlere de açık olacaklardır. Bu dönemde hareketli ama biraz sert olacaklarından yakınlarındaki kimselere karşı beklenmedik tepkiler gösterebilirler.

Ayın son günü Mars Koç burcundan çıkacak ve boğa burcuna geçiş yapacak. Bu süreçte oğlak ve yükselen oğlaklar için duygusal hayata hareket getirmek önemli bir durum olacaktır. 12 Mayıs’a kadar devam edecek bu dönemde yeni ilişkilere açıklar, var olan ilişkideki sorunları düzeltmeye yönelik hareket edeceklerdir. Ayrıca çocuk sahibi olmak isteyen ya da istemeyen oğlaklar için bu dönemde önemli gelişmeler olabilir.

Kova ve yükselen Kova burcu

Haftaya geçmişle hesaplaşarak başlayacak olan kova ve yükselen kova burçları ev ve aile konusunda aşırı dikkatli olacakları birkaç gün içinde olacaklar. Bulundukları alandan uzaklaşma ya da kendilerine daha uygun hale getirme, her yeri temizleme ve düzenleme isteği, tadilat ve tamirat gibi konulara fazlasıyla odaklanabilirler, evden ayrılmak ve ev değiştirmek gibi konular da bugünlerde gündemlerine girebilir. Bu birkaç gün kadınlarla daha iyi anlaşacaklarından dertleşme ve sorunlarına çözüm arama konusunda kadınlardan iyi rehberlikler de alabilecekler. Rüyalarının etkisinde kalabilir ve bunlara göre hareket edebilirler zira manevi yönleri birkaç gün yoğun şekilde etki altında olacaktır.

Ayın son günü Mars Koç burcundan çıkıyor ve boğa burcuna giriş yapıyor olacak. 12 Mayıs’a kadar devam edecek bu dönemde yer değişimi kova ve yükselen kova burçları için oldukça önemli olacaktır. Yaşanılan alanla ilgili her türlü değişime açıklar. ailevi konularda bazı değişim ve gerginlikler olabilir. hayatlarının nereye gittiğini ve ne yapmaları gerektiği konusunu sık sık irdeleyeceklerinden bu dönemi iyi değerlendirirlerse gelecekleri adına önemli kararlar da alabilirler.

Balık ve yükselen Balık burcu

Balık ve yükselen balık burçları haftaya zihinleri karmakarışık olarak başlıyorlar ancak bu olumsuz anlamda bir karışıklıktan çok iyiye yönelik bir durumdur. Bekledikleri ve gelişmesini istedikleri bazı konularda bekledikleri neticeler gelebilir ve istediklerini elde etmeye başladıklarını düşünebilirler. Yakın çevreleriyle ilişkileri iyi olacaktır dolayısıyla arkadaşlarıyla beraber sosyal ortamlarda yer alabilirler. İş ve kariyer konusunda ilerleme bekledikleri konular varsa bir tanıdıkları vasıtasıyla bir teklif alabilirler.

Ayın son günü Koç burcundan çıkan Mars Boğa burcunda hareketine başlayacak ve 12 Mayıs’a kadar burada hareket edecek. Balık ve yükselen balıklar için plan proje üretmenin, yazmanın ve haberleşmenin önemli olduğu bu süreçte ufak seyahatler de gündeme gelecektir. Yakınlarıyla ilgili bazı konularla ilgilenecek ve onların sorunlarına çözüm üretecekler. Ayrıca bu dönemde beklemedikleri haberleri dedikodular vasıtasıyla alabilir, şaşıracakları şeyler duyabilirler. Yalnız aşırı konuşmaya ve aşırı iletişime açıklar ve patavatsızlık yapmamaları oldukça önemlidir. Her şey ,yi olduğu kadar anlık bir sözcük veya sinirle tartışmalar da yaşanabilir.  




17 Mart 2015 Salı

Balık burcunda Güneş Tutulmasının burçlara etkileri



20 Mart günü saat 11.45’te Balık burcunda Tam Güneş tutulması meydana gelecek. Güneş tutulmaları yapı itibariyle uzun vadeli etkiler yaratacaktır. Bu nedenle tutulma anı yöneticilerinin de kötü durumda olmaması sebebiyle oluşacak etkileri uzun vadede avantaja çevirme fırsatımız olacaktır. Tutulma değişken bir burçta olacağından beraberinde değişimler ve farklılaşmaları getirecek. Yaklaşık 6 ay baskın olmakla beraber bir yıllık süreci iyi değerlendirmenizi ve değişimlerinizin kontrolünü elinize almanızı öneririm. Herkese iyi haftalar.

Koç ve yükselen Koç burcu

Koç ve yükselen koç burçları tutulma sürecinde zihinsel yapılarında ve asıl kimliklerinde değişim yaşayacaklardır. Geçmişleriyle olan hesaplaşmaları bir son bulacaktır ve kendilerine yük olarak taşıdıkları kötü anı ve düşüncelerden kurtularak yeni bir düşünce yaratma fırsatına sahip olacaklar. çözümleyemediklerini düşündükleri meseleler asıl gündemleri olacağından, bir süre daha içe dönük davranışlar göstereceklerdir. Bazı küslükleri bitirebilir, eski ilişkilerindeki hatalarına odaklanabilir hatta eskide kalan ilişkilerini canlandırmayı isteyebilirler. Bununla beraber genel psikolojileri ve ruhsal gerilimlerini düzene oturtmaya çalışacaklardır. Yalnız bu dönemde bencilce davranışlar gösterebilir ve kendilerine aşırı odaklı olmalarından dolayı bazı iletişim sorunları yaşayabilirler. Buna dikkat etmeleri iyi olacaktır.

Boğa ve yükselen Boğa burcu

Tutulma sürecinde boğa ve yükselen boğa burçları için sosyal çevre ve kendi başınalık ayrımı önemli olacaktır. sosyal alanda daha hareketli ve paylaşımcı davranışlar gösterecek, yeni arkadaşlar ve yeni ortamlar deneyecekler. Bununla beraber bazı arkadaşlık ilişkilerini bitirebilir ya da bazı dostlukları sağlamlaştırma yoluna gidebilirler. Ayrıca kendi işleri konusunda daha bireysel kararlar almaya odaklı olacaklar ve yapmaları gereken işleri başkalarına bırakmamak için uğraşacaklar. Boğa ve yükselen boğa burçları için kendileri, kendi yaptıkları ve kendi oluşturdukları beceriler daha önemli bir hal alacaktır. Eğlence anlayışlarında değişim, sıkıntılarını paylaşma isteğinin artması, iş hayatında rutinlerin dışına çıkma tutulma etkisini hissedecekleri önemli alanlar olacaktır. ayrıca duygusal ilişkilerinde partnerlerine nasıl davranmaları ve karşılında ne isteyecekleri konusunda çok daha planlı ve net olacaklar.

İkizler ve yükselen ikizler

İkizler ve yükselen ikizler burçları tutulma sürecinde kendilerini ön plana çıkarma isteğiyle dolu olacaklar. kendilerini düzenleme, nasıl tanındıklarını ve nasıl göründüklerini anlamaya çalışma ve başkalarından nasıl beklentiler içerisinde olduklarını anlama evresi olarak gelişecek bu dönem ayrıca iş hayatında aktif olan ikizler burçları için kariyere odaklanmayı ve işleri daha iyi bir noktaya götürmeyi hedef haline getirmelerine yarayacaktır. Eğitim hayatı devam eden ikizler burçları tutulma etkisinden başarılarını ön plana çıkarmayı deneyerek faydalanabilirler. ayrıca normalden daha ılımlı, otorite tanıyan ve otoriter figürlerle iyi anlaşan bir hale bürüneceklerinden pek çok işlerinde yardım da göreceklerdir. Çevrelerinde ve beraber çalıştıkları kişiler arasında isimlerini duyuracak, daha çok önemli organizasyonda yer almaya gayret edeceklerdir. Duygusal hayatlarında ise kötüyü iyiden ayırma becerilerini geliştirme üzerine çalışacaklardır.

Yengeç ve yükselen yengeç

Yengeç ve yükselen yengeç burçları tutulma sürecinde daha çok kendilerini yenileme odaklı davranışlar gösterecekler. Yeni olan hemen her şeye ilgileri artarken manevi yanlarının daha güçlü ancak araştırmaya açık olmasını avantaj olarak kullanabilirler zira önemli araştırmalar yapmak ve kendilerini entelektüel anlamda geliştirmek için iyi bir dönemde olacaklar. odaklanma becerileri ve zihinsel işlevsellikleri artacağından yeni bir eğitime karar verebilir, kurslara katılabilir, uzun süredir yapmadıkları çalışmaları yapabilirler. Bununla beraber yurtdışına çıkmak, yurt dışına yerleşmek gibi konularla ilgilenebilir veya yurt dışı bağlantılı çalışmalar da yapabilirler. Mesleği uluslararası ilişkiler gerektiren yengeç ve yükselen yengeç burçları bu alanda daha korkusuz ve ilerleyici çalışmalar yapabileceklerdir. Uzun mesafeli ticaretle ilgilenen yengeçler için de çalışmalarında başarılı olabilecekleri bir dönemdir. Duygusal anlamda ise eskiyi unutmanın veya kötü olanı yenilemenin en iyisi olduğunu düşünmeye yatkın olacaklarından koparamadıkları bağları koparıp yeni ilişkiler için kendilerine izin verebilirler. Ayrıca görünümlerinde de bazı değişiklikler yapmak isteyeceklerdir.

Aslan ve yükselen Aslan

Aslan ve yükselen Aslan burçları tutulma sürecince şüpheleri konusunda daha sakin ve yargıları konusunda daha yumuşak çizgilerde olacaklardır. Olaylara farklı açılardan bakmak ve iyi değerlendirme yapmak için uygun ortamın oluşacağı bu evrede daha salim düşünecek ve herhangi bir konuda şüphe duyarlarsa bunu dışa vurmadan önce her detayı tek tek inceleyeceklerdir. Bununla beraber oldukça çekici ve flörtöz davranışlar gösterecek, kendilerini ve fiziksel görünümlerini daha göze çarpar hale getireceklerdir. Bu dönemde cinsel çekimleri yüksek olacağından fiziksel etkileşimler hayatlarında çok daha önemli olacaktır ve küçük kaçamaklara açık davranacaklar. Yakınlarıyla olan görüşmelerde pek çok sır duyabilir, gizli saklı olan konularla ilgili çok şey öğrenebilirler.

Başak ve yükselen Başak

Başak ve yükselen başak burçları için tutulma süreci duygusal anlamda yeni bir yapılanmaya işaret ediyor. Beraberlikler ve uyum gösterme konusuna odaklanacak olan başak ve yükselen başak burçları duygusal olarak tamamlanma ihtiyacı hissediyor olacaklar. ancak bu alanda normalde olduklarını düşündüklerinden daha değişken davranışlar gösterecekler ve kendilerini bu alanda geliştirme fırsatı bulacaklardır. Daha önce pek yaklaşmadıkları tiplere yönelebilir daha deneyimsel davranışlar gösterebilirler. Var olan beraberliklerinde de değişim arayışları neticesinde farklı yaklaşımlar gösterebilir, ilişkilerine hareket katmak için daha istekli davranabilirler. Bunların dışında çalışan başaklar için aynı zamanda mesleki büyüme fırsatı olarak kendini gösterecek olan bu etki iş değişimi, kendi kararlarını alma, işte büyüme olarak da kendini gösterebilir. Bu dönemde çevreleriyle daha uyumlu ve paylaşımcı davranışlar göstereceklerinden yeni arkadaşlıklar ve yeni dostluklara da açık olacaklar.

Terazi ve yükselen terazi

Terazi ve yükselen terazi burçları tutulma sürecinde daha çok fiziksel görünümleri ve sağlıkları konusunda yeni kararlar alacaklar. Spor yapmaya başlayabilir, sağlıklı görünmek için çaba harcayabilirler. Bununla beraber diyet gibi vücudu disipline sokacak programlar da başlatabilirler. Bu dönemde iyi odaklanacak ve çalışma gücü yüksek olacak terazi ve yükselen teraziler için önemli projelerini hayata geçirmek için de uygun fırsatlar gündeme gelecektir. Uzun süredir devam eden ya da ihmal ettikleri sağlık sorunları varsa bu sorunlara bir son vermek adına harekete geçecekler zira bu dönem şifalanma ve kişisel motivasyon açısından oldukça yüksek bir güçleri olacaktır. Bunların dışında duygusal yaşamlarında tavizkar ve aşırı verici tavırları varsa bunları düzeltmek ve yeniden yapılandırmak için uygun bir dönemde olacaklarından bunu değerlendirmelerini öneririm.

Akrep ve yükselen Akrep

Tutulma süreci akrep ve yükselen akrep burçları için duygusal ilişkiler açısından oldukça şanslı bir süreç olacaktır. ikili ilişkilerde yenilenme, değişim ve yeni başlangıçlar için oldukça uygun olan bu süreçte flörtöz ve neşeli davranışlarla insanları cezbedebilirler. Bununla beraber daha eğlenceli, sosyal ve kendilerine yatırım yapmaya istekli olacaklarından yeni hobiler edinebilir yahut ilgilenmeyi bıraktıkları hobilerine ger dönüş yapabilirler. Bu dönemde tahminleri genellikle tutarlı olacak olan akrep ve yükselen akrep burçları çevrelerinde birçok konuyla ilgili olarak tutarlı tahminler yapacakları için pek çok konuda danışılan kişi olabilirler. Ayrıca çocuk sahibi olmak isteyen akrepler bu dönemde konuyla ilgili yeni kararlar ve haberler alabilirler.

Yay ve yükselen Yay

Yay ve yükselen yay burçları tutulma sürecinde daha çok ailevi ve yaşam alanını ilgilendiren konularda aktif olacaklar. Ev değiştirmek, tadilatlar, tamirat, çevresel değişiklikler için istekli olacakları bu dönemde ev değiştirme yahut aile ile yaşanıyorsa ayrı eve çıkma kararı alınabilir. Hayatlarının gidişatını ilgilendiren konulara karşı hassasiyet göstermelerinden dolayı daha içe kapanık, melankolik görünüm çizecek olsalar da ev yaşamı ve yalnız kalma isteği yay ve yükselen yay burçlarının kendilerini dinleyebilmek adına seçecekleri sağlıklı bir yol olacaktır. duygusal anlamda ise tutulma etkisiyle daha çok normalde beğendikleri tipten farklı tipte bir insanla bir araya gelmeyi isteyebilir yahut geçmişte kalan ve dönmeyi düşünmedikleri bir ilişkiyi yeniden canlandırmaya çalışabilirler.

Oğlak ve yükselen Oğlak burcu

Tutulma süreci oğlak ve yükselen oğlak burçları için daha çok kişisel gelişim alanında etki gösterecektir. Yakın çevre ilişkilerini geliştirmeye başlayacak olan oğlak ve yükselen oğlak burçları bu dönemde daha çok ufak tefek kısa seyahatler, kısa görüşmeler yapmaya odaklı olacak ve kısa vadeli düşünme ve planlama konusunda daha başarılı olacaklardır. Yakın arkadaşlar ve kardeşlerle olan iletişim güçlü olacağından bu dönemde planlara önemsenen kişileri katmak oğlak ve yükselen oğlak burçları için olağan olacak. ayrıca haberleşme trafikleri artacak. Harekete geçmek için gereken haberler gelecek ve bazı çalışmaların altyapısını oluşturmak için fırsatlar ortaya çıkacak. Duygusal anlamda ise tutulma süreci oğlak ve yükselen oğlak burçları için duygularını daha açık ifade ettikleri, paylaşıma açık ve istekli oldukları bir değişim sürecini beraberinde getirecektir.

Kova ve yükselen kova burcu

Kova ve yükselen kova burçları tutulma sürecinde daha çok hayatlarının maddi yönüne odaklanacaklar. Maddi olarak kendilerini geliştirmek isteyecek, kazanımlarını artırmak için çalışmalar yapacaklar. Bu dönemde kova ve yükselen kovalar harcamalarına dikkat etmeliler zira beklenmedik ve sıradışı sayılabilecek harcamalar yapmaya açık olacaklar. bazı öncelikleri ve planları değişecektir ancak bu durum kova ve yükselen kova burçlarını ilk etapta şaşırtacak olsa da kısa sürede adapte olabilecekler. Ayrıca hayatlarının yönü ve ileride istedikleri yaşamla ilgili gerçek planlamalar yapma fırsatına sahip olacaklarından bu süreci doğru şekilde değerlendirmeleri oldukça önemli olacaktır. çalışma alanlarını komple değiştirebilir, eğitimini aldıklarından farklı bir dalda çalışmalar yapmak gibi radikal kararlar alabilirler. Duygusal anlamda ise bu dönem kova burçları için ilişkilerde nesnel göstergelere daha çok odaklanma ve ayakları yere sağlam basan davranışlar göstermek şeklinde kendini gösterecektir.

Balık ve yükselen balık burcu

Tutulmanın gerçekleşeceği balık ve yükselen balık burçları bu dönemde oldukça değişken, meraklı ve yeniliklere açık davranışlar gösterecekler. Ayrıca kendileriyle ilgili değişim odaklı kararlar alacaklar ve kendilerini, düşüncelerini, görünüş ve davranışlarını yeniden yapılandırmaya çalışacaklar. Dönem dönem istediklerini alabilmek adına aşırı tepkisel davranışlar gösterme potansiyelleri yüksek olsa da genel olarak hemen her olayı sağlıklı ve o an istediklerinden ziyade üzerinde düşünerek, etraflıca değerlendirerek karşılayacaklardır. Bu dönemde daha göz önünde olmak isteyecek ve çevrelerindekilerin de kendilerine uymasını isteyeceklerdir dolayısıyla ufak tefek sürtüşmelere ve otorite savaşlarına açık bir yapıda olacaklar. duygusal anlamda ise bu süreç balık ve yükselen balık burçları için ilişkilerde kendilerini nasıl ortaya koydukları ve partnerleriyle paylaşımlarını ne derecede tuttuklarını değerlendirmek ve burada yaşanan sıkıntıları çözmek için iyi bir fırsat verecektir.