20 Nisan 2015 Pazartesi

20-27 Nisan arası burç yorumları



Koç ve yükselen koç burcu

Haftaya enerjik şekilde başlayacak olan koç ve yükselen koç burçları için bu haftanın gündemi daha çok maddi kazanımlar ve hayattaki önceliklerin belirlenmesi olacaktır. Özellikle kendisine gelecekle ilgili hedefler belirleme zorluğu çeken koç ve yükselen koç burçları gerçekleşecek Mars-Plüton olumlu etkileşiminden bu anlamda faydalanabilirler, hedeflerini oluşturmak için içlerinde yükselen sahip olma isteğini dinleyebilirler. Ayrıca maddi anlamda biraz dikkatli de olmaları gerekiyor zira düşüncesizce davranma ve düşüncesizce ellerindekini çıkarma riskleri de var. Genel olarak hayatla ilgili beklentileri şekillenecek ve isteklere karşı konulmaz yaklaşımlar gösterecek olan koç ve yükselen koç burçları bu haftayı azimli davranma konusunda bir sınavla atlatacaklar. Dikkat edilmesi gereken bir diğer şey istedikleri gibi gitmeyen işlerine karşı biraz daha sabırsız ve agresif yaklaşımlar gösterme potansiyellerinin artacak olması. İşler kötüye giderse biraz geriye çekilip sabırlı olmaya çalışmakta fayda olacaktır zira oluşacak enerji nedeniyle bir anlık hırs ve öfkeye bağlı olarak yeniden inşa edilmez yıkımlar yaratabilirler de.

Boğa ve yükselen Boğa burcu

Boğa ve yükselen burcu boğa olanlar için bu hafta Mars’ın etkisi oldukça baskın olacaktır. Kendileriyle ilgili yoğun değişim istekleri, ön plana çıkma arzuları ve kendilerine koydukları yüksek çıtalar ön plana çıkacaktır. Hırslı, yeni olan şeylere karşı aşırı hevesli yaklaşımlar gösterecekler. Dış görünümlerinde değişiklik yapabilir, normalden daha sivri bir mizah anlayışına ve zaman zaman acımasızlığa varacak ifade biçimine yaklaşacaklar dolayısıyla bu hafta kendilerini ifade ederken biraz daha düşünceli olmaya çalışmaları önemli olacaktır zira Merkür ve Mars birleşimi düşüncelerini ifade etme biçiminde bir sınırsızlık ve hırsla kalkışılan atakların habercisi. Ayrıca değişim isteğinin temelinde yer olacak kendini geliştirme konusu da boğa ve yükselen burcu boğa olanlar için önemli. Kütüphanelerine daha önce çok eğilim göstermedikleri kitapları alabilir, daha kişisel gelişim ve kişisel motivasyon odaklı çalışmalar yapabilirler. Yurtdışı bağlantılı işlerde çalışan boğalar için bu alanda gelişmeler olacağı gibi, yurtdışına çıkmak isteyen yahut daha önce hiç aklına bunu getirmemiş boğa burçları için de konuyla ilgili belirgin düşünceler ve kararlar oluşacaktır. Yabancı ve yeni olan her şeye karşı açık olacaklarından uzun süredir istedikleri değişimleri de gerçekleştirme cesaretini bulacaklar. Yeni insanlarla tanışabilir ve yeni arkadaşlıklar kurabilirler. Açılma, derinleşme, genişleme istekleri boğa ve yükselen burcu boğa olanları bu hafta rutinden çıkaracaktır.

İkizler ve yükselen ikizler burcu

Haftaya nereye koşacağını bilmeden koşarak başlayan ikizler ve yükselen burcu ikizler olanlar, haftanın kalanında da bu yönsüzlüğe bir anlam vermeye çalışacaklar. Sürekli sağa sola savrulduklarını düşünüyor ve yaptıklarının gerçekten de istedikleri olup olmadığını sık sık tahlil ediyorlar. Bu hafta ikizler burçlarının uykuları biraz sorunlu olabilir, uykuya dalmakta, bir düzen oluşturmakta zorluk çekebilirler. Sürekli olarak yanlış bir şey yaptıkları hissi ya da eksiklik hissi yaşayabilirler ancak endişeye gerek yok zira bu güçlü hisler ikizler burçlarını kendileriyle ilgili arayışlarını güçlendirmeye itecektir. Yalnız dikkat edilmesi gereken bir şey, bu hafta oldukça şüpheci ve kurgusal yaklaşımlara sahip olacaklarından gerçek olmayan şeyleri zihinlerinde fazlasıyla gerçek kılabilir ve bundan yola çıkarak bazı insanları suçlayabilir ya da onlardan uzaklaşma eğilimi gösterebilirler. Olayları iyice dinlemeden yorum yapmamaları ve şüphelerle değil somut gerçeklerle ilerlemeleri daha iyi olacaktır zira belirttiğim gibi zihinsel kurgular yaratabilirler ve bunlar hislerle aynı şeyler değildir. Cinsel anlamda da istekleri derin ve çekim gücü yüksek olacak ikizler burçları bu hafta beklenmedik ilişkilerin içine girebilir ya da ani tekliflerle karşılaşabilirler. Ne istediklerini iyi belirlemeleri ve kendilerine çektikleri kişileri iyice tanımaları önemli bir hale gelecektir. Ayrıca baş ağrıları, nezle, alerji gibi rahatsızlıklara da dikkat etmeleri iyi olacaktır.

Yengeç ve yükselen yengeç

Yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar haftaya idealize ettikleri konuları önlerine koyarak başlayacaklar. Artık bazı olayların gelişmesini beklemekten ziyade bir çözüm üretmek safhasına hazırlar ve işlerini başkalarına bırakmayacak kadar cesaret sahibi durumda olacaklar. bu haftanın temelinde duygusal hayatı ve çalışma hayatı olacak yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar için başkasının sözünü dinlemekten ziyade kendi kararlarını almak ve kendi hareket alnını genişletmek oldukça önemli olacaktır. ayrıca sosyalleşme, yeni insanlarla bir araya gelme, çalışma hayatı aktif olan yengeç burçları için de beklentileri ve kariyer çıtasını yükseltme durumu söz konusu olacaktır. Duygusal hayatında sorun olan yengeç burçları bu hafta konuyla ilgili olarak yeni kararlar alabilir, ilişkisi kötü giden ya da rutinleşen yengeç burçları da önemli çıkışlar yapabilirler. Ancak dikkat edilmesi gereken bir durum, anlık öfkeyle ani kararlar alınmaması gerekiyor. Zira oldukça güçlü hislerle ve kalıcı sanılan kararlılıkla hareket edileceği için yanlış yapmaya da açık olacaklar. Bir eylem ya da çıkışta bulunmadan önce olasılıkları iyice değerlendirmeleri ve sorunların tartışmadan kaçınarak ulaşılabilecek çözümlerine odaklanmaları daha iyi olacaktır.

Aslan ve yükselen aslan burcu

Bu hafta aslan ve yükselen burcu aslan olanlar için duygusallıktan daha uzak, rasyonel olacakları ve kendilerini farklı alanlara odaklayacakları bir hafta olacaktır. Özellikle mesleki konulara fazla odaklı olacaklar ve çalışma azminde artış olacaktır. Bulundukları yerden daha iyisine ulaşma, yükselme ve kendini öne çıkarma isteği aslan burçları için oldukça önemli bir hal alacaktır. Yalnız dikkat etmeleri gereken bir konu, gerek mesleki gerek çevresel ve ailesel olarak otoriter erkek figürlerle tartışma girme veya mantıksız atışmalarda bulunma potansiyelleri var zira kendilerini çok konuda haklı ve üstün görmeye meyilliler, dolayısıyla bu alanda herhangi bir gerilim yaşama olasılığına karşı temkinli olmaları iyi olacaktır. ayrıca odaklanma becerileri oldukça yüksek olacağından yeni konulara başlamak, yarım kalmış çalışmalara devam etmek, var olan çalışmaları sürdürmek ve devamlılığını getirmek açısından da şanslılar, bu durumu bir fırsat olarak değerlendirebilir, yapmaları gereken bu türden işler varsa onlara yönelebilirler. Bunların dışında aslan burçları için bu hafta sağlık konusu da önemli olacak bir diğer konu, fiziksel sağlıklarına dikkat etmeleri gerekiyor zira bulaşıcı hastalıklara, alt batın-genital bölge rahatsızlıklarına açıklar.

Başak ve yükselen Başak

Bu hafta başak ve yükselen burcu başak olanlar için her anlamda değişimler söz konusu olacaktır. özellikle yurtdışı bağlantılı işlerde çalışan, yurtdışına gitme ihtimali olan başak burçları için iyi haberler veya yeni kararlar gündeme gelebilir. Yeni insanlarla tanışmak, yeni arkadaşlıklar kurmak yanında yeni tanışılan biriyle flört veya ilişki de başlatabilirler. Ayrıca beraberliği/ flörtü olan başak ve yükselen başak burçları için bu alanda daha rahat ve cüretkar hareket edecekleri, yeni kararlar, duruma uygun planlar yapacakları ve bazı sorulara net cevaplar verecekleri ve alacakları bir süreç olacaktır. bununla beraber değişim arzusu bazı başak ve yükselen burcu başak olanları hobilerine yönelmeye teşvik edecektir, becerilerini geliştirme isteği ve dışarıya açılma, sosyalleşme arzusu artacaktır. Daha eğlenceli, daha girişken ve farklı alanlara yönelmeye açık, değişken yapılarını gösterebilecekleri bir hareket alanına kavuşacaklar. Çevrelerine yeni insanları ve farklı durumları çekecekler. Cazibeleri ve kendini ifade becerileri yüksek olacaktır. yalnız dikkat edilmesi gereken bir konu, aşırı şekilde tahminlere göre ilerleme potansiyelleri olacaktır ve bu durum başakları yanlış yapmaya yönlendirebilir, dolayısıyla tahminlerle değil gerçeklere göre hareket ederlerse yanlış yapma olasılıkları azalması açısından iyi olur.

Terazi ve yükselen terazi burcu

Bu hafta terazi ve yükselen terazi burçları için oldukça şüpheci ve meraklı olacakları bir hafta olacaktır. merak ettikleri konuların peşine düşebilir, şüpheci tavırlarıyla dikkat çekebilirler. Çok konuyu sorguluyor olmaları dolayısıyla zihnen dağınık ve dikkatsiz olabilirler. Ayrıca ev içerisinde bazı gerilimlere, kasın arkadaşlarla veya partnerle tartışmalara açık olacaklarından biraz dikkatli davranmalarını öneririm; temelde bu tartışmalar işleri iyiye götürmek adına olacaktır ancak gerilime dönüşmesinin ince bir çizgide olduğunu da belirtmek gerekiyor. Cinsel enerjisi çok yüksek olacak olan terazi ve yükselen terazilerin yanlış ilişkilere girme yahut fiziksel yanı ön planda olan ilişkileri kendilerine çekmeleri ihtimali çok yüksek. Bunları bir kenara bırakırsak çalışma azminde ve hayata tutunma isteğinde, başarma hırsında da artış olacağından terazi burçları bu hafta uzun süredir planladıkları bir hamleyi yapabilirler zira büyük adımlar için oldukça hazır durumdalar. Ödemelerle ilgili konular da bu hafta ön plana çıkabilir uzun süredir tahsil etmedikleri bir borcu almak isteyebilirler, bu konuda bir şeyler yapmak isteyebilirler, bununla beraber ödemelerinde zorlanma veya gelir gider dengesizliği varsa bunları düzeltmek adına bir şeyler yapabilirler. Rüyaları ve sezgileri bu hafta çok derin olacaktır. tek sorun bu durumu şüpheleriyle abartma ihtimalleridir.

Akrep ve yükselen Akrep burcu

Bu hafta akrep ve yükselen akrep burçları duygusal hayatlarına ve iş hayatlarına odaklı durumda olacaklar. öncelikle duygusal hayatlarında mevcut sorunları, eksiklikleri, yanlışları olduğu gibi masaya yatırma ve üzerinde düşünme istekleri yoğun. Bu hafta bu alanda başarılı iletişim kurabilecek bir durumdalar ve normalde olduklarından daha açık ve anlaşılabilir davranışları var. Dolayısıyla sorunları halletmek için oldukça iyi bir haftadalar. Ayrıca yakınlarıyla olan iletişimlerini de artırabilir, uzun süredir görmedikleri ama görmeye istekli oldukları kişilerle iletişim kurmaya çalışabilirler. Yapılacak seyahatler, yakın vadede gerçekleşebilecek planlar için de süreç uygundur. Bekar olan akrep ve yükselen burcu akrep olanlar bu hafta yeni flörtlere başlayabilir, Mevcut flört durumunu bir sonraki adıma taşıyabilirler. Başkalarıyla olan iletişimleri oldukça kuvvetli olacağından yeni arkadaşlıklara ve çevresel olarak uyum göstermeye açıklar. ayrıca iş hayatı aktif olan akrep burçları için de mesleki projelerde, ortaklaşa çalışmalarda istekli ve atak davranışlar gösterecek olmaları hanelerine artı olarak yazılacaktır. Bunların dışında bu hafta akrep burçlarının alenen ihtilafı olan bir kişiye karşı başarılı bir çıkış yapması da kuvvetle muhtemel.

Yay ve yükselen yay burcu

Haftaya kişisel motivasyonu ve kendine güveni yüksek şekilde başlayacak olan yay ve yükselen burcu yay olanlar, hedeflerine iyi odaklanacakları, başkalarına yardım etmek için hevesli ve genel anlamda pozitif davranışlar gösterecekleri bir süreç geçirecekler. Özellikle iş hayatı aktif olan yay ve yükselen yaylar için maddi konular biraz daha ön plana çıkacak ve kazanımlarını artırma yollarını düşünmeye başlayacaklar. Çalışmalarında hızlı hareket edecek ve planlama konusunda atak davranacaklar ve istediklerini çevrelerindekilere kabul ettirmekte işleri oldukça kolay olacak. bununla beraber sağlıklarını ve fiziksel görünümlerini ilgilendiren kararlar alabilir, spor, diyet gibi çalışmalara başlayabilirler. Öncelikleri konusunda neyi nasıl istedikleri, gitmek istedikleri rota belirginleşecektir ve ne istediklerini bilerek kendine güvenli şekilde hareket etme potansiyelleri yüksek olacağından uğraşıp sonuç almakta zorlandıkları bazı işleri bu hafta tamamlama fırsatları olacaktır. yalnız burada dikkat edilmesi gereken şey sabırsızlık zira zamanı olan konularda hemen sonuç bekleyip daha agresif ve beklenmedik hareketlerde bulunmaya da açıklar. Bu ayrımı iyi yapmaları gerekiyor.

Oğlak ve yükselen oğlak burcu

Bu hafta oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar için duygusal konular ön plana çıkıyor. Aşk hayatında hareketlilik ve ilerleme ihtiyaçları artıyor ve bu alanda hareket etmek istiyorlar. Yeni flörtlere, yeni aşklara açıklar ayrıca mevcut ilişkilerinde de değişim ve renklilik arayışları ağır basacak. Kendilerini ifade biçimlerini yeniden değerlendirebilir, bu alanda yaşadıkları sorunları derinlemesine düşünerek bir çözüm üretmeye de gidebilirler. Ayrıca çocuk sahibi olmak isteyen yahut bu konuyla ilgili kafasında soru işaretleri olan oğlaklar güzel haberler alabilir ya da soru işaretlerine cevap bulabilirler. Normalden daha eğlenceli ve dışa açık davranışlar gösterecekleri için çevrelerinde insan kalabalığı da toplayabilecekleri bu hafta akıl danışılacak kişiye dönüşmeleri ve birçok kişinin sorununa da çözüm getirebilecekleri bir ortam oluşabilir. Ayrıca fiziksel görünümde değişiklik yapma, kendini değiştirme ve yenilenme istekleri de artacak. Tutarlı tahminleri ve doğru gözlemleri olacaktır. Şans oyunlarında kazanım potansiyelleri de yüksektir yalnız, riskli alanlarda hareket ederken çok açılmamaya ve yine de çok risk almamaya dikkat etmeliler zira bir yandan kararlı ve kendine güvenli bir yapı gösterirken diğer yandan kararlara aşırı güven duyup sabırsızca iyi düşünmeden ve iyi bir altyapı oluşturmadan hareket etme potansiyelleri de yüksek. Dolayısıyla bazı planları ve kararları hayata geçirmeden evvel iyice düşünmelerinde fayda var. Özellikle duygusal konularda bu durumu göz ardı etmemeliler.

Kova ve yükselen Kova Burcu

Kova ve yükselen burcu kova olanlar bu hafta genel olarak memnuniyetsizliklerini memnuniyet haline getirmeye uğraşacakları bir süreçte olacaklar. Bulundukları yerden, konumdan, yaşam alanlarından rahatsız olup bu konularda değişim arzusunu yoğun şekilde hissedecekler. Yaşam alanlarında değişimler söz konusu olabileceği gibi, ikamet değişikliği, ailesiyle yaşayanlar için aileden ayrılık gibi konular gündeme gelebilir. Yaşamın devamlılığını ve hayata nasıl devam edeceklerini, asıl kimliklerini merak ettikleri ve kendileriyle ilgili sorulara cevap aramaya daha yatkın oldukları bu hafta, anne yahut güçlü kadın figürü olan kişilerden yardım alabilir, kadınların rehberliğine başvurabilirler. Bununla beraber daha fazla hayal kurmaya açık ve zihinsel olarak aktif olacaklarından uyku sorunları yaşayabilirler. Ancak diğer taraftan manevi olarak da güçlü yanları ortaya çıkacağından uzun süredir içinden çıkamadıkları konularla ilgili cevapları da bu hafta bulabilir ve bazı defterleri kapatırken bazı başlangıçları da yapabilirler. Sevdikleri kişilerle aralarındaki bağların ne kadar güçlü olduğunu da anlamaya başlayacakları bu süreçte çevrelerinden destek de göreceklerdir. Ev alım-satım işleriyle ilgili çalışmaları olan kova burçları için de bu hafta umulmadık ani fırsatlar ortaya çıkabilir. Yalnız dikkat edilmesi gereken nokta, uzun süredir devam eden konularla ilgili hareket ederken fevri hareketlerde bulunmamaları ve onarılmayacak bozuşmalara mahal vermemeleri zira hırsları ve istekleri aşırı kuvvetli olduğundan kendilerini ifade ederken sınırlarını belirlemeleri de güç olacaktır.

Balık ve yükselen Balık burcu


Bu hafta balık ve yükselen burcu balık olanlar ani hareketleri, aniden ortaya attıkları fikirleri ve sıcakkanlı davranışlarıyla çevrelerindekileri şaşırtabilirler. Herkesle iletişim kurabilir yapılarını daha çok ortaya çıkaracak ve anlaşmak istedikleri herkesle zora koşmadan iletişim kurabilecekler. Uzun süredir merak ettikleri bazı konularla ilgili bilgiler onlar çok aramadan karşılarına gelebilir. ayrıca iş arayan, mesleki anlamda gelişim isteyen balık ve yükselen balık burçları çevreleri vasıtasıyla iş fırsatları da yakalayabilirler. Bu hafta tanıştıkları insanlar daha çok ilerleyen zamanda onlara çeşitli konularda yardım edebilecek kişiler olacaktır. zihinsel aktiviteleri çok yoğun olacağından biraz dağınık konuşma ve anlama durumu yaşayabilirler bu konuda dikkatli olmalılar ama diğer taraftan da planlı yaptıkları konuşmalarda istediklerini karşı tarafa kabul ettirebilecek becerilere de sahip olacaklar dolayısıyla bu fırsatı önemli işlerini halletmek için kullanabilirler.