22 Şubat 2016 Pazartesi

22-29 Şubat haftası burç yorumları (Başak burcunda dolunay)


Koç ve yükselen koç burcu

Dolunay haftasında koç ve yükselen burcu koç olanların gündeminde daha çok kendilerini yararlı hissetme konusu olacaktır. Kendilerini aktif şekilde verecekleri konular arayabilir, bu konuyla ilgili gerilimler yaşayabilirler. Yaptıkları her işte fazla detaycı ve kusur bulucu davranışları beraber çalıştıkları ya da vakit geçirdikleri insanlarla aralarında sorunlar çıkmasına neden olabilir. Ayrıca fiziksel gorunumlerini ilgilendiren konularda fazla titiz ve duzenleyici davranabilirler. Bu hafta kan problemleri ve ufak tefek rahatsizlik yaratacak konulara karsi acik durumdalar dolayisiyla sagliklarina dikkat etmeleri onemlidir.

Boğa ve yükselen boğa burcu

Boga ve yukselen burcu boga olanlar dolunay haftasinda duygusal patlamalara gerilimlere ve beklentilerin yukselisine acik durumdalar. Varsa partnerlerine karsi fazla elestirel ve iliskiyi zora sokacak davranislarda bulunabilirler. Eglenceli ve sakin gorunmek icin kendilerini zorlayabileceklerinden istediklerini yapmak konusunda özverili olmalılar. Sık sık tahmin yürütme ve endişe oluşturma durumuna açık olduklarından iki kez düşünüp bir kez konuşmaları ve söyleyecekleri sözleri iyice tartmaları önemlidir.

İkizler ve yükselen ikizler burcu

Dolunay haftasında ikizler ve yükselen burcu ikizler olanlar ev ve aile içerisindeki konularla ilgili olacaklar. Kadınlarla aralarında güçlü bağlar oluşturabilecekleri gibi önemsedikleri kişilerle oluşturdukları bağların zayıfladığını da görebilirler. Gelecek kaygısı, kaybetme endişesi ve anne ile ilgili endişeler/ tartışma/ sorunlar hayatlarında etkin bir duruma gelebilir. İstemeden çevrelerindeki kişileri kırabilir ve ayarsız espri yahut eleştirilerle başkalarıyla aralarını bozabilirler.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu

Yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar bu hafta genel iletişimleri konusunda sıkıntılara açık durumdalar. Kendilerini ifade etme konusunda problemlerle karşılaşabilir, yanlış anlama ve anlaşılmalar nedeniyle keyifleri kaçabilir. Bazı programları bozulabileceği için kesin planlar yapmamalı ve alternatifler oluşturmalılar. Ayrıca çevrelerinde dedikodulara bağlı tartışmalar oluşabilir. Bu hafta yengeç burçlarının dikkat etmesi gereken bir diğer konu ise elektronik eşyalarında arızalar veya posta, ödeme, haber gibi konularda gecikmeler olmalıdır.

Aslan ve yükselen aslan burcu

Aslan ve yükselen aslan burçları dolunay haftasında maddi konularla fazlasıyla ilgili olacaklar. Ani ödemeler çıkabilir, programlarının dışında sorunlarla karşılaşabilirler. Planları ve programları ani aksiliklere uğrayabileceğinden öncelikleri değişecektir. Ne istedikleri ve isteklerine nasıl ulaşacakları konusunda oluşabilecek ani panik durumlarına karşı dikkatli olmalılar. Alışveriş düzenlerine ve ellerindeki eşya ve paraları muhafaza etmeye dikkat etmeliler.

Başak ve yükselen başak burcu

Başak ve yükselen başak burcu dolunay haftasında fazlasıyla kendine yönelik davranışlar gösteriyor olacaktır. Konuları kişiselleştirebilir, üzerine vazife olmayan konularla ilgilenmeye çalışabilirler. Alıngan ve ani davranışlar gösterecekleri için çevrelerinde huzursuzluk yaratmaya fazlasıyla yatkınlar. Ayrıca sorunlarına karşı fazla çözümsel ve iş gibi bakma potansiyelleri gereksiz stres altında kalmalarına rağmen verimli çalışmayı beraberinde getirebilir.

Terazi ve yükselen terazi burcu

Terazi ve yükselen burcu terazi olanlar bu hafta zihinsel olarak fazlasıyla karmaşık olacaklar ve kendi iç çekişmeleri içerisinde ani ve fevri kararlar almaya yatkınlar ancak dikkatli olmaları gereken konu ani alinan kararlar hızlı şekilde geri dönüşsüz hale gelebilir ve kendileri de vazgeçmek isteyebilirler bu nedenle kararlarını uygulamadan önce bu haftanın bitmesini beklemekte fayda var. Ayrıca uyku sorunları ve garip rüyalara açık durumdalar. Uyku sürecinde aniden akıllarına gelen şeyler nedeniyle uykuları kaçabilir.

Akrep ve yükselen akrep burcu

Akrep ve yükselen burcu akrep olanlar dolunay haftasında kendi işlerini başkalarına bırakmama konusunda fazlasıyla tutucu olacaklar. Başkalarından yardım istemeleri gereken durumlarda yardım isteğini reddedebilir kendilerini zor duruma sokabilirler. Çevre ilişkilerinde başkalarından beklentileri fazlasıyla yüksek olacaktır. Çevrelerinden ne istediklerini bilemeyebilir, gereksiz öfke ve eleştirilerle insanları incitebilirler. Ayrıca bu hafta kendilerine yöneltilen eleştirilere karşı da tutumları sert olacaktır. Çevrelerine karşı uzlaşmasız bir yapı gösterebilirler.

Yay ve yükselen yay burcu

Dolunay haftasında yay ve yükselen burcu yay olanlar özellikle sosyal ve mesleki anlamda gerilimler ve stresler yaşayabilirler. İş konusunda kendilerini fazlasıyla zorlayabilir ve ne yapacaklari konusunda kararsız kalabilirler. Ayrıca sosyal hayat ve çevre ilişkilerinde de kendilerini yanlış tanıtma, isteklerini kötü ifade etme eğilimleri yüksek olacaktır. Aile içerisinde baba, ağabey gibi otoriter figürlerle aralarında sorunlar ve anlaşmazlıklar olabilir. Bu kişilerle ilgili sorunlarla da uğraşabilirler.

Oğlak ve yükselen oğlak burcu

Dolunay haftasında oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar sürekli odak noktalarının değişmesiyle beraber ufak bir bocalama yaşayacaklardır. Kendilerini ilerletmek istedikleri konularda bocalayabilir, her konuyu fazlasıyla ciddiye alabilirler. Zihinsel olarak açık ve ilhamlı olacaklardır ama diğer yandan katı fikirlerle kendi ilerlemelerine set çekebilirler. Uzak bölgelere seyahat etme planları varsa bu planlarda aksilikler ortaya çıkabilir, yurtdışı bağlantılı işlerinde sıkıntılar yaşayabilirler.

Kova ve yükselen kova burcu

Dolunay haftasında kova ve yükselen burcu kova olanlar oldukça karmaşık davranışlar göstererek çevrelerinde bir gizem bulutu oluşturacaklar. Kendilerini biraz gizleyebilir ve çevrelerinde olup bitenleri dikkatli şekilde irdeleyebilirler. Cazibeleri yüksek olacak ancak bu durumu biraz düşüncesizce kullanabilirler. Şüphelendikleri konularda ani olarak tepkiler verebilir durumda olduklarından varsa ilişkilerine zarar verebilirler.

Balık ve yükselen balık burcu


Dolunay haftasında balık ve yükselen burcu balık olanlar başkalarıyla beraber iş yapma konusunda isteksiz olacaklardır. Mesleki olarak gerilimli oldukları konular oluşabilir ve bu durum düşüncesizce hareket etmelerine sebep olabilir. Duygusal konularda fazla talepkar veya eleştirel davranacaklarından partnerleri ya da flörtleriyle aralarında problemler oluşabilir. Yeni ortaya çıkabilecek flörtlerinde ise isteksiz ve fazla didikleyici tavırları huzursuzluk sebebi olabilir.

15 Şubat 2016 Pazartesi

15-22 Şubat arası haftalık burç yorumları



Koç ve yükselen koç

Koç ve yükselen burcu koç olanlar bu hafta zaman zaman kendilerini kanıtlama ihtiyacı içinde olacak ve gereksiz evham ya da meydan okumalarla karşılaştıklarını düşüneceklerinden gerilimler yaşayabilirler. Hayallerini takip etmedikleri ve bazı konularda geç kaldıklarını düşünebilir ve telaşa kapılabilirler. Zihinsel olarak karmaşık davranışları olacaktır ve ani şüpheler, ani fevri davranışlar gösterebilirler. Kaybetme korkusuyla hatalar yapmaya açık davranışlar göstereceklerinden dikkatli olmalarında fayda vardır.

Boğa ve yükselen boğa

Boğa ve yükselen burcu boğa olanlar bu hafta hayalleri ve beklentilerinin artmasıyla beraber çevrelerine karşı karmaşık mesajlar vereceklerdir. Bir yandan istekleri mevcutken diğer yandan bunların kendiliğinden anlaşılmasını bekleyebilir, gereksiz stres içine girebilirler. Bazı konularda hayal kırıklıkları yaşamaktan çekindikleri için isteklerini gizlemeye çalışacaklardır. Başarısızlık endişeleri fazla olacağından yeni girişimlerde bulunmak da boğa burçları için zor olacak.

İkizler ve yükselen ikizler

İkizler ve yükselen burcu ikizler olanlar bu hafta mesleki konularda ve toplumsal alanda aktif olmaya çalışacaklardır. İş hayatı aktif olan ikizler burçları için mesleki endişeler söz konusu olabilir, bazı istekleri karşılanmamış veya çok yorgun olabilirler. Dolayısıyla biraz uzaklaşma ihtiyacı duyacaklardır. Benzer sekilde okul hayatlarında da istemedikleri baskılar altında olduklarını dusunebilirler. Ayrıca sosyal hayatlarında bazı sıkıntılar oluşabilir, tartışmalar, gereksiz iddialaşmalar ortaya çıkabilir. Beklemedikleri sorunlar yaşayabilirler.

Yengeç ve yükselen yengeç

Bu hafta yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar kendilerini geliştirmek ve yeni şeyler öğrenmek adına oldukça istekli olacaklardır. Ancak bekledikleri hızda ilerleyemeyebilir ve ufak tefek hayal kırıklıkları yaşayabilirler. Yurtdışı konularıyla ilgili ani gündemler oluşturabilirler. Ayrıca yeni kişilerle tanışmak ve arkadaşlık etmek konusunda istekleri artacaktır. Daha ılımlı ve dinleyici olacaklarından çevre iletişimleri de kuvvetli olacaktır.

Aslan ve yükselen aslan

Aslan ve yükselen burcu aslan olanlar bu hafta şüpheci ve fazlasıyla dikkatli olacaklar. Çevrelerinde olup biten her olaya karşı ilgili tavırlarından dolayı bir işe uzun süreli konsantre olmakta zorlanacaklardır. Ayrıca bazı şüpheleri hakkında gerçekleri görmezden gelme ya da üstünü örtme eğilimi gösterebilirler. Cazibeleri ve elde etme istekleri yüksek olacağından bu hafta ufak tefek ego krizleri yaşayabilirler. Kendilerinden bir şey saklandığından şüphe etmeleriyle beraber kendileri de bazı bilgileri saklama ihtiyacı hissedebilirler.

Başak ve yükselen başak

Başak ve yükselen burcu başak olanlar bu hafta başkalarıyla yapacakları ortaklaşa işler için uygun durumdalar. Yeni anlaşmalarda, iletişime dayalı alanlarda, yaratıcılık gerektiren konularda başarılı olabilecekler. İfade becerileri yüksek olacağından önemli konuşmaları varsa bunları da gerçekleştirebilirler. İş konularında ani şekilde yoğunluk içerisine girebilirler. Duygusal konularda da ilerleme kaydedebilirler ancak tüm bu konularda ani ilerleme ve ani durulmalar gerçekleşeceğinden çabuk demotive olmamaları ve hedeflerine ilerlemeleri önemli bir hal alacaktır. Ayrıca kendilerine karşı düşmanlık besleyen kişilere karşı dikkatli olmalılar zira beklemedikleri sorunlar yaşayabilirler.

Terazi ve yükselen terazi

Bu hafta burcu terazi ve yükselen burcu terazi olanlar için sağlık konuları ön plana çıkacaktır. Fiziksel görünümleri daha önemli hale gelebilir, fiziksel görünümleri ve sağlıklarını ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilirler. Odaklanma becerileri ve yaratıcılıkları yüksek olacaktır ancak zaman zaman dağınıklıklar da yaşayacaklardır bu durum kalıcı olmayacaktır. Bazı sorun yaşadıkları konularda aniden şansları dönebilir ve hızlıca başarılı sonuçlar elde edebilirler. Bu hafta ilaç kullanımında özellikle dikkatli olmalılar zira ilaçlardan gelebilecek yan etkilere ve rahatsızlıklara açık durumdalar.

Akrep ve yükselen akrep

Akrep ve yükselen burcu akrep olanlar bu hafta duygusal konularda beklentileri yüksek şekilde hareket edeceklerdir. Duygusal eksiklikleri gözlerine batacağından çevrelerinde normalde çok da ilgilenmedikleri kişilerle ilgilenebilir ya da ilgilendikleri kişilere yakınlaşmaya çalışabilirler. Bununla beraber birlikteliği olan akrep burçları için beklentilerin yüksek olması bazı sorunları beraberinde getirebilir. Ayrıca tahminleri yüksek olacağından çevreleriyle ilgili yoğun çıkarımlı davranışları olacaktır ve tahminlerine göre hareket ederken dikkatli olmalılar özellikle şans gerektiren konularda hata yapma riskleri yüksektir. İç görüleri bu hafta normalden daha başarısız olabilir.

Yay ve yükselen yay

Yay ve yükselen burcu yay olanlar bu hafta kadınlarla olan iletişimlerinde yanlış anlaşılmalara ve yanlış anlamaya açık durumdalar. Bu anlamda ufak tefek tartışmalar yaşayabilirler ama aynı zamanda kadınlardan rehberlik alma konusunda da şanslılar. Aldıkları fikirler bazı konularda aydınlanmalarını sağlayabilir ya da yaratıcılıklarını artırabilir. Ayrıca yay burçları için aile içerisinde geçirilen zaman da önemli olacaktır. Aile içerisinde uzun sürmeyecek ani gerilimler yaşanabileceği gibi, sorunlar varsa bunların çözümleri de oluşabilir. Gelecekle ilgili düşünceleri de yoğun olacak yay burçları istekleri veya gidecekleri yol konusunda daha belirgin ve yaratıcı fikirler oluşturabilirler.

Oğlak ve yükselen oğlak

Oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar bu hafta iletişim konusunda fazlasıyla git gel yaşayacaklardır. Anlatmayı çok istedikleri bazı konulardan bahsetmekten kaçınabilir yahut pek de anlatmak istemedikleri şeyleri anlatabilirler. Ayrıca beklenmedik haberler veya dedikodular alabilirler. Çevreleriyle ilgili öğrenmek istedikleri bazı konular şans eseri kulaklarına ulaşabilir. Arkadaşlarla vakit geçirmek, sevdikleri kişilerle iletişimde kalmak isteyecekleri için bu hafta ufak tefek kısa seyahatler veya seyahat programları yapabilirler. Genel anlamda ilişkileri iyi seyredecektir, dolayısıyla sıkıntı yaşayan arkadaşlarına yardımcı olabilecekleri gibi arkadaşlarından yardım da görebilirler.

Kova ve yükselen kova

Kova ve yukselen burcu kova olanlar bu hafta maddi konularda beklentilerini karsilamak icin ugrasacaklardir. Eşya yahut para edinimi için uygun olan bu süreçte diğer yandan ani kayıplara da dikkat etmeliler. Eşyalarını kaybedebilir, ani ödemelerle karşılaşabilirler. Öncelikleriyle ilgili ani planlamalar yapmaları gerekeceğinden kontrollü olmalılar. İş ve gelecekle ilgili projeler oluşturmak için uygun olacakları bir dönemdeler dolayısıyla bu durumdan faydalanmaları iyi olacaktır.

Balık ve yükselen balık


Balık ve yükselen burcu balık olanlar bu hafta kendilerini göstermek ve gizli kalmak arasında gidip gelecekler. Ani ve üzerinde çok düşünülmemiş kararlar alabilirler. Kendilerini kanıtlama ve kendileriyle ilgili bir algı yaratma istekleri artacaktır. Ayrıca sorunlarını çözmek adına aktif şekilde adım atabilir, yaratıcılık gerektiren fikirler oluşturabilirler. Hayal ettikleri bazı konuları hayata geçirmek için adım atabileceklerinden iyi düşünmeli ve altyapı oluşturmalılar. Ayrıca fiziksel görünümlerinde de aniden değişiklikler yapabilirler.

8 Şubat 2016 Pazartesi

8-15 Şubat arası haftalık burç yorumları


Koç ve yükselen koç burcu

Koç ve yükselen burcu koç olanlar haftaya güçlü odaklanma becerisi ve ilerleme isteğiyle başlayacaklar. Kendilerine benzer meslek alanından ya da çevrelerinden tanıdıkları kişilerle duygusal yakınlaşmalar yaşayabilirler. Kararlı ve istekli, taviz vermekten rahatsız olmayan yapıları vesilesiyle eğer aralarında sorun olan kişiler varsa bu noktada düzelmeler gerçekleşebilir. Yeni konular öğrenmek yahut seyahat yapmak/ seyahat kararı almak için uygun olan bir dönemdeler. Hafta ortasından itibaren cinsel yönden biraz baskın olacaklarından duygusallıkla cinsellik arasında yanlış bağlantılar kurmaya açık durumda ilerleyecekler yanlış adımlar atmamak için bu konuya dikkat etmeliler. Ayrıca gizli konulara karşı dikkatli olmaları gerekiyor çevrelerinden kendilerine karşı bir gizlilik hissedebilir ve bunun karşılığında her şeyi fazlaca didikleyebilirler. Öğrendikleri şeyler korktukları gibi olmayacaktır.

Boğa ve yükselen boğa burcu

Boğa ve yükselen burcu boğa olanlar bu hafta başında daha flörtöz ve eğlenceli davranışlarıyla dikkat çekecekler. Her şeyle eğlenebilir, ciddi konuları göz ardı eder bir rahatlığa sahip olacaklarından ufak tefek dikkatsizlikler de beraberinde gelebilir. Bununla beraber fazla beslenme, kilo alımı gibi konulara dikkat etmeleri gerekiyor. Aşk hayatlarında değişimler oluşacaktır ve bu değişimlere göre hareket edeceklerdir. Uzaklara gitme, yeni çevre edinme, rutinden kaçış hafta başında boğaların özlem duyacakları durumların başında gelecektir. Hafta ortasından itibaren özellikle beraberliği olan boğa burçları normalde ses çıkarmadıkları konularda daha talepkar ve açık davranabilir, isteklerine ulaşma doğrultusunda hızlıca harekete geçebilirler. Bununla beraber mesleki ve sosyal anlamda azimli ve güç gösterilerine açık durumda olacaklar, kendilerini kanıtlama ihtiyaçları artacağından zaman zaman gereksiz çıkışlar yapabilirler.

İkizler ve yükselen ikizler burcu

İkizler ve yükselen burcu ikizler olanlar bu hafta uzun süredir endişe hissettikleri konularda bir rahatlama sağlayabilecek durumda olacaklar. Gelecek için ne istediklerine karar verecek, nasıl bir yolda yürümeyi amaçladıklarını anlayabilecek durumda olacaklar. Aile içerisindeki bazı anlaşmazlıklar ve tartışmalar çözüme ulaşabilir. Bununla beraber bazı sırlar ortaya çıkabileceği gibi bazı konularda kendilerini açıklama fırsatına da kavuşabilirler. Cinsel çekicilikleri ve etkileyicilikleri yüksek olacağından ani ilişkilere girebilirler. Hafta ortasından itibaren sağlıklarıyla ilgili konulara daha odaklı olacaklarından spor& diyet& fitness yapma kararı alabilirler, ayrıca kemik rahatsızlıkları, diş sıkıntıları için dikkatli olmalılar. Baş ve yüzden alabilecekleri darbelere karşı da dikkatli olmalılar. Ufak tefek dengesizlikler yaşasalar da bunlar uzun vadeli ve kalıcı olmayacaktır. Fazla hareketli olmaları nedeniyle odaklanma sorunları yaşayabilir ve her uğraşlarının karşılığını almaya çalışarak ufak gerilimler yaratmaya açık davranabilirler. Bu konuda biraz sakin olmaları iyi olacaktır.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu

Yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar hafta başında duygusal anlamda kendilerini anlatmaya, duygusal paylaşımlarda bulunmaya ihtiyaç duyuyor olacaklar. İletişimleri paylaşıma yönelik olacağından olaylara duygusal yoğunlukta tepkiler verebilirler. Bununla beraber çevrelerindeki sorunları üstlenme, başkalarının sorunlarını sahiplenme eğilimleri yüksek olacaktır. Ufak seyahatlere çıkma istekleri fazla olacağından odaklanma sorunları yaşayabilir, bulundukları yerde uzun süre kalmakla ilgili sıkıntılar oluşabilir. Hafta ortasından itibaren genel olarak tahmin etme, olasılıklara yönelik hareket etme eğilimleri artacak. Özellikle duygusal yaşamlarını ilgilendiren konularda daha aktif ve girişken olacaklarından ilgilendikleri kimseler varsa daha açık ve net davranabilirler. Yeni ilişkiye başlamak, var olan ilişkilerini daha eğlenceli hale getirmek için uygun bir süreçteler. Ayrıca çocuk sahibi olmak isteyen yengeç burçları için bu konuda alınacak kararlar söz konusu olabilir.

Aslan ve yükselen aslan burcu

Haftaya kazanımlar hakkında projeler üretmekle başlayacak olan aslan ve yükselen burcu aslan olanlar hayattaki önceliklerini, kazanımlarını nasıl artıracaklarını, ne istediklerini belirlemek adına şanslı etkiler altındalar. Maddi konularda düzenlemeler yapabilir, yaptıkları planları uygulamaya koyabilirler. Odaklanma becerileri kendilerine dönük olacağından çevrelerindeki sorunlara karşı biraz tepkisiz olmakla suçlanabilirler. Hafta ortasından itibaren isteklerini gerçekleştirmek üzere büyük bir azim ve kararlılık göstereceklerdir. Aile içerisinde sorunlar yaşıyorlarsa yahut sevdikleri bir kadının sorunları varsa düzeldiğini görecek, bekledikleri iyi haberler varsa bunları alacaklardır. Organize olma konusunda başarılı tutumları ve girişken yapıları fırsatları beraberinde getirecektir. Bu hafta aslan burçları için kadınlardan alacakları rehberlikler ve tavsiyeler önemli olacağı için bağlantılarını sağlam kuracaklardır.

Başak ve yükselen başak burcu

Başak ve yükselen burcu başak olanlar bu hafta kendilerini öne çıkarma konusunda oldukça istekli olacaklardır. Duygusal anlamda atak ve flörtöz tavırları, dikkat çekmelerine vesile olacaktır. Ayrıca yeni flörtler, yeni tanışmalar, duygusal sorunların çözümü için uygun bir süreçte bulunuyorlar. Meraklarının ve merak giderme ihtiyaçlarının yoğun olması bu hafta başak burçlarını sık sık kendi tahminlerine yönelmesine sebep olacaktır. Ancak tahminleri doğrultusunda ilerlerken bunların mutlak gerçekler olmadığını akıllarında tutmaları gerekiyor. Hafta ortasından itibaren başak burçları için kendini ifade konusu önem kazanacak, iletişim konusunda fazla istekli ve amaçları için savaşmaya karşı hırslı olacaklarından sorunları varsa düzeltmek için yoğun bir varlık göstereceklerdir. Arkadaşlarla yapılacak planlar, çevrelerinde yoğun vakit geçirme ve rahatlık istekleri ön plana çıkacaktır.

Terazi ve yükselen terazi burcu

Terazi ve yükselen burcu terazi olanlar bu hafta yaratıcılıklarına ve sorunları düzeltmek için fantezi dünyalarına ihtiyaç duyacaklar. Gelecek kaygısıyla hareketsiz kalabilir, endişeleri doğrultusunda istediklerini yapmaktan uzaklaştıklarını hissedebilirler ancak bu süreç terazilerin kendilerini zorlamak ve çözüm üretmek durumunda kalmaları için bir fırsata dönüşebilir. Tembellik, uyku sorunları ve heyecan arayışı nedeniyle depresif gibi görünseler de bu durumlarla ilgili yapabileceklerini değerlendirme açısından şanslı bir süreçte olacaklar. Hafta ortasından itibaren ise maddi konular ve maddi konuların getirdiği baskıları atmaya çalışmak terazi burçları için önemli bir hale gelecektir. Önceliklerini değerlendirirken diğer yandan özgürlükleri sınırlanmadan bunu gerçekleştirmeye çalışıyor olmalarından kaynaklanan sorunlar yaşayabilirler. Ayrıca geçmişte kaldığını düşündükleri bir ilişki/ flört durumu tekrar ortaya çıkabilir.

Akrep ve yükselen akrep burcu

Akrep ve yükselen burcu akrep olanlar bu hafta iletişim kurmaya odaklı, çevre ilişkilerine karşı istekli ve paylaşımlara açık durumda olacaklar. Kendilerini anlatma ve karşılarındakini dinleme konusunda yoğun şekilde istekliler. Sosyal çevrelerinde sıkı ve açık paylaşımlarda bulunacakları kimselerle tanışabilir ve duygusal çekim içerisine girebilirler. Bununla beraber hafta ortasından itibaren birebir kendilerini ilgilendiren her konuyla yüzleşmeye başlayacak ve sorunlarını çözmeye odaklanacaklar. Başkalarından bu konuda yardımlar almaya da açıklar. Diğer yandan sosyal hayatlarında ve iş hayatlarında bekledikleri fırsatlarla karşılaşabilir, hızlı hareket etme ihtiyacı içerisine girebilirler. Sıkışık programlara açık olduklarından iyi organize olmaları önemli olacaktır.

Yay ve yükselen yay burcu

Yay ve yükselen burcu yay olanlar haftaya kendilerini, öncelik, beklenti ve isteklerini masaya yatırarak başlayacaklar. Maddi konularda bekledikleri gelişmeler varsa bunlar gerçekleşebilir. İş konusunda önemli adımlar atabilir ve iyi karşılık alabilirler. Ayrıca sorun yaşadıkları otoriter figürlerden hiç beklemedikleri jestler görme potansiyelleri fazlasıyla yüksek. Hafta ortasından itibaren planlar yapma, davranışlarını gizleme, başkalarından sorunlarını saklamaya açık durumda olacaklarından çevrelerinden biraz uzaklaşabilirler. Beklentilerinin yüksek olması idealleriyle zıt ilerledikleri fikrine kapılmalarına sebep olabilir. Ayrıca hayal ettikleri& beklenti içerisinde oldukları bazı konularla ilgili ani fırsatlarla karşılaşabilirler. Şiddet içerikli rüyalar, kabuslar söz konusu olabileceğinden biraz gerilim yaşama riskleri olsa da bu durumlar kısa sürecek ve günlük hayatlarını etkilemeyecektir.

Oğlak ve yükselen oğlak burcu

Oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar bu hafta başında kendilerini rahat ifade etmenin yollarını arıyor olacaklar. Yanlış anlaşılmamak, sorun yaşamama istekleri oldukça fazla olacaktır. Kendilerine dönük davranışları planlamaya ve tasarılara yönelecek ve verimli vakit geçirme beklentileri artacak. Ayrıca çevrelerindeki insanlardan da beklentileri yoğunlaşacağı için zaman zaman suçlayıcı tavırlar gösterebilirler fakat bu durum büyük sorunlar çıkmasına sebep olmayacaktır. Genel olarak sakince uzlaşı arama durumu daha etkin görünüyor. Kendilerine ve fikirlerine yakın kişilerle temasları artacaktır dolayısıyla fikirlerine yakın hissettikleri kişilerle aralarında yakınlık olabilir ya da yakın hissettikleri kişileri kendi taraflarına çekmeye çalışabilirler. Hafta ortasından itibaren arkadaşlarla organizasyonlar yapma, ortak amaçlar için hareket etme konusunda fırsatlar oluşacaktır. Ayrıca mesleklerini veya iş konusunu ilgilendiren durumlar varsa bu alanlarda başarılı hamlelerde bulunabilirler.

Kova ve yükselen kova burcu

Hafta başında kova ve yükselen burcu kova olanlar için şüpheleri yönlendirmek, endişeleri gidermek önemli olacaktır. Akıllarında daha önce canlandırdıkları ancak ulaşamadıkları bir duygusal sahneyi yaşayabilir ve duygusal beklentilerini karşılamaya çalışabilirler. Bununla beraber yeme içme, uyku konusunda dikkatli olmalılar zira kilo almaya da, uyku sorunlarıyla beraber rutinlerinden çıkmaya da açık durumdalar. Beklemedikleri haberler alabilir, beklemedikleri planlara dahil olabilirler. Cinsel anlamda oldukça etkileyici veya istekli olacaklarından belirgin amaçları olmamasına karşın ani ilişkilere adım atabilirler. Hafta ortasından itibaren maddi konulara odaklanacak olan kova burçları için ödemeler ve dengeleri düzenlemek önemli olacaktır. İş olanaklarını artırmak ve planlama yapmak için uygun bir süreçte olacaklar. Bununla beraber iş yerinde yaşadıkları sorunlar varsa çözümü için de aktif bir süreçteler.

Balık ve yükselen balık burcu


Balık ve yükselen burcu balık olanlar için sosyalleşme isteklerinin arttığı ve sosyal ortamlarda dikkat çekme/ kendini gösterme becerilerinin yoğunlaştığı hafta başı, ayrıca arkadaşlar vasıtasıyla yeni tanışmalar, arkadaşlarla olan ani yakınlaşmalar, problemli ilişkilerde aracılarla veya konuşarak sorunları düzeltmeye çalışmak açısından uygun bir süreç olacaktır. İş ve ortaklaşa yapılan çalışmalardan fayda sağlamak, beklentilerin karşılanması da yüksek olasılıklar dahilinde olacaktır. Ancak balık burçlarının dikkat etmesi gereken önemli konu, çevrelerinden ve duygusal partnerlerinden beklentilerinin artması olacak. Eleştirel tavırları ve yükselen istekleriyle karşılarındaki kişiyi zorlayabilirler. Hafta ortasından itibaren ise yenilikler, uzaklaşma isteği, tatil beklentileri yükselecek. Kişisel gelişimleri önemli bir hale gelecek. Ayrıca yabancı kişileri hayatlarına sokabilir, yeni arkadaşlıklar veya aniden karşılaşılan kişilerle duygusal yakınlaşmalar yaşayabilirler.

1 Şubat 2016 Pazartesi

1-8 Şubat arası haftalık burç yorumları


Koç ve yükselen koç burcu

Koç ve yükselen burcu koç olanlar hafta başında sosyalleşme isteklerindeki artışla beraber yeni arkadaşlıklar ve yeni gelişim alanlarında adım atmak için hazır olacaklar. Halledemedikleri veya yarım bıraktıkları işlerini halledebilir, sorunlarını düzenlemek adına hareket edebilirler. Odaklanma becerileri kuvvetli olacaktır dolayısıyla öğrenmek istedikleri yeni konular varsa bu hafta yönelebilirler. Hafta ortasından itibaren oldukça yaratıcı ve düşünsel açıdan kuvvetli olacaklarından çevrelerinde dikkat çekici şekilde kendilerini göstereceklerdir. Sosyal ve mesleki olarak başarılı olmaya, varsa sorunlarını düzeltmeye veya sonlandırmaya açık durumdalar. Sezgileri fazlasıyla kuvvetli olacağından cevabını bekledikleri bazı konuları aydınlatabilirler. Bu hafta fiziksel olarak da dikkat çekici olacaklarından çevrelerinde aniden gelişen flörtler olabilir.

Boğa ve yükselen boğa burcu

Boğa ve yükselen burcu boğa olanlar hafta başında maddi konularda sıkıntıları varsa çözmek için uğraşacaklardır. Eğer iş hayatları aktifse başarılı ve kendilerini gösterme istekleri yoğun olacaktır. Bununla beraber sosyal alanda aktif bir yapı göstereceklerinden çevrelerinde dikkat çekebilir ani yakınlaşmalara girebilirler. Hafta ortasından itibaren duygusal hayatlarında paylaşım istek ve ihtiyaçları artacaktır. Var olan ilişkilerinde yeni bir sürece girebilir ya da yoksa yeni flört veya ilişkiler için istekli olabilirler. Ancak gazla değerlendirme ihtiyacı veya fazla rahatlık arasında gidip gelme eğilimleri yüksek olacağından gerçekçi değerlendirme yapamayabilirler. Ayrıca daha paylaşımcı ve sorunları anlatmaya açık olacaklarından sorun yaşadıkları kişilerle aralarındaki sorunları düzeltebilirler.

İkizler ve yükselen ikizler burcu

Hafta başında ikizler ve yükselen burcu ikizler olanlar kendilerini kabul ettirmek, istedikleri görünüme ulaşmak ve aynı zamanda çevrelerini etki altına almak açısından oldukça istekli olacaklardır. Kendileriyle ilgili beklentileri yükseleceğinden çevrelerindekilerle iletişimleri de buna yönelik olacaktır. Zihinsel olarak yoğun ve odaklanma becerilerinin yüksek olacağı günler olduğundan öğrenmek istedikleri konular varsa bu haftaya alabilir ve ortaklaşa yapılması gereken çalışmaları tamamlayabilirler. Hafta ortasından itibaren fiziksel görünümleri ve sağlıkları daha önemli bir hal alacaktır, diyet& spor yapma kararı alabilir, ihmal ettikleri sağlık konularıyla ilgilenebilirler. Cinsel açıdan da dikkat çekici olacaklardır ve flörtöz davranışlarıyla dikkat çekeceklerdir. Ayrıca verdikleri sözlere bu hafta dikkat etmeleri gerekiyor zira bir hevesle altından kalkamayacakları taşlara el atabilirler.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu

Yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar hafta başında sağlık konularıyla uğraşacaklardır. Kendilerini dikkat etmeleri gerektiğini fark edebilir ve biraz daha düzenli olmaya gayret edebilirler. Fazla kilolar, görünüm konusunda da takıntılı olabilecekleri bir süreçte olacaklarından kendileriyle ilgili beklentilerini karşılamak için harcamalar yapabilirler bu konuda biraz dikkatli ve düzenli olmalarını öneririm. Genel olarak memnuniyetsiz ve eleştirel olmakla beraber yakın oldukları kişilere karşı da fazlasıyla açık ve verici davranışları olacaktır. Hafta ortasından itibaren duygusal olarak yalnızlık hissi artacaktır ve varsa ilişkilerinden daha yoğun beklentiler içerisine girecekler. Daha eğlenceli ve dikkat çekmek için çabalayan bir yapı göstereceklerinden beklentileri çok göze batmayacaktır. Bekar olan yengeçler için flörtler ve yeni tanışmalar olabilir, bu anlamda paylaşımlarda bulunmaya açık durumdalar.

Aslan ve yükselen aslan burcu

Aslan ve yükselen burcu aslan olanlar özellikle hafta başında aşk hayatlarına odaklanacakları bir süreçte olacaklar. Paylaşımları ve beklentileri artacaktır, beraber oldukları kişiye karşı sorumluluk hisleri yükselecektir. Sorunlarını eylemsel şekilde aşmaya istekli olacaklar. Bekar olan aslan burçları ise hayatlarına yeni birini sokmak için fazlasıyla açık olacaklardır ve çevrelerine karşı flörtöz davranışlar göstereceklerdir. Hafta ortasından itibaren ise gelecekle ilgili planları ve istekleri belirgin bir hale gelecek, mesleki alanda yapmak istedikleri, hayatlarında varmak istedikleri noktalar ön plana çıkacak. Şayet iş konusunda adım atma planları varsa hayata geçirmek için oldukça uygun bir zaman diliminde olacaklar. Bu hafta aslan burçları için kadınlarla olan iletişimleri fazlasıyla önemli zira kadınlardan alabilecekleri rehberlikler ve tavsiyeler için oldukça açık durumdalar.

Başak ve yükselen başak burcu

Başak ve yükselen burcu başak olanlar bu haftaya odaklanma ve planlama becerileri yüksek bir şekilde başlayacaklardır. Çevrelerinden aldıkları tavsiyeleri iyi değerlendirecekleri ve uygulayacakları bir süreçte olacaklar. Özellikle mesleki anlamda bekledikleri ilerlemeler varsa bunları gerçekleştirmek adına adımlar atabilirler. Neyi nasıl yapacakları konusunda sorularına cevap arayacaklarından daha rasyonel davranacaklardır. Hafta ortasından itibaren duygusal konular önem kazanıyor olacak. Rahat iletişim kurmak ve sorunlarını paylaşmak açısından istekli olacaklardır. Çevreleri vasıtasıyla yeni kişilerle tanışabilirler bununla beraber flörtöz ve etkileyici davranacaklarından ilgi çekeceklerdir. Ufak tefek programlar, kısa seyahatler için de fazlasıyla uygun bir süreçteler. Uzun süredir görüşmedikleri kimselerle görüşebilir ve eğlenceli vakit geçirebilirler.

Terazi ve yükselen terazi burcu

Terazi ve yükselen burcu terazi olanlar bu hafta özellikle varsa duygusal hayatlarındaki sıkıntıları çözmek için iletişim kurmaya yatkın durumda olacaklar. Çok dağılmadan ve sorunları çok büyütmeden çözme derdinde olacaklarından mesela neyse oraya odaklanacaklar. Bazı çekinceleri ve söyleyemedikleri konular söz konusu olabilir ve bu durum terazi burçları için can sıkıcı bir hale gelebilir. Beklentilerinin yeterince karşılanmadığını düşüneceklerinden daha açık bir noktaya ulaşma istekleri artacaktır. Yeni ilişkiler ve flörtlere açık durumdalar, hayatlarında yeni arayışlar ortaya çıkabilir. Hafta ortasından itibaren ise öncelikleri ve kazanımları ile ilgili konulara yönelecekler. Bazı eşyalarını elden çıkarma kararı alabilir, yeni satın almalar gerçekleştirebilirler yalnız burada dikkatli olmaları gereken konu fazla harcama yapma ve öngörüsüz davranma potansiyelleridir.

Akrep ve yükselen akrep burcu

Akrep ve yükselen burcu akrep olanlar hafta başında daha çok maddi konularda kararlar almak istedikleri, birikim yapmaya ihtiyaç duydukları bir süreçte olacaklar. Yapmaları gereken harcamaları yapmak istemeyebilir ve ellerindekileri muhafaza etmeye yönelik tedbirli davranışlar gösterebilirler. Benzer şekilde insan ilişkilerinde de muhafazakar ve korumacı tavırlar takınacaklardır. Hafta ortasından itibaren ise kendilerini anlatmak ve sorunlarını paylaşmak konusunda istekli olacaklar. Uzun süredir görüşmedikleri kişilerle görüşebilir ve güzel paylaşımlarda bulunabilirler. Haftanın bu döneminde çevrelerinde aldıkları bilgiler ve kendileriyle ilgili fikirler veya eleştiriler için de açık durumda olacaklar. Kendilerini kanıtlama istekleri yoğun olacağından ufak tefek tartışmalar yaşama riskleri var ancak bunlar sorun teşkil edici şekilde gerçekleşmeyecektir.

Yay ve yükselen yay burcu

Yay ve yükselen burcu yay olanlar bu hafta akıllarındaki fazlasıyla soru işaretine cevap bulmaya çalışacaklar. Çevrelerinden bazı konularla ilgili bilgi almaya çalışabilir, etraflarına karşı şüpheci ve meraklı bir tavır sergileyebilirler. Kendilerini anlatma istekleri az olacağından başkalarının kendileriyle ilgili yaşadıkları sorunlarına cevapsız kalabilir ve tek yönlü iletişim kurabilirler. Hafta ortasından itibaren ise uyku sorunları, garip rüyalar görebilir ve yoğun sezgileri nedeniyle odaklanma sorunları yaşayabilirler. Maddi açıdan gelişim beklentileri varsa çözüme kavuşturmak için uğraş verebilirler. Biraz tembel ve isteksiz olacaklardır ancak kendilerini dinlemeye ihtiyaç duyacaklarından bu süreç yay burçları için olumsuz ilerlemeyecektir. Ayrıca eğlenceli ortamlarda bulunma ve harcama yapma eğilimleri artacağından bütçelerine biraz dikkat etmeleri iyi olacaktır.

Oğlak ve yükselen oğlak burcu

Oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar haftaya çıkış bulamadıkları konuları çözme azmiyle başlayacaklar. Uzun süredir akıllarında takılı kalan meselelere yönelebilir ve yapmaları gerekenlerle ilgili bir düzenleme gerçekleştirebilirler. Geçmişte gerçekleşmiş bazı konular yeniden akıllarına gelebilir. Endişelendikleri meseleleri rahatlatma adına hareket edecekleri için daha sakin ve kararlı ilerleyeceklerdir. Hafta ortasından itibaren kendi işlerini kendileri halletmeye başlayacak ve başkalarının yapması için ön ayak olduğu işlerini kendileri devralacaklar. Çevrelerindeki kişiler vasıtasıyla yeni fırsatlar ve kazanımlar oluşabilir. Ayrıca mesleki yaşamı aktif olan oğlak burçları için güzel gelişmeler söz konusu olabilir. Arkadaşları ve sosyal çevreleriyle ilişkileri yoğun ve aktif olacaktır, dikkat çekici davranışları ve kendilerini iyi ifade edişleriyle yeni kişilerle tanışma fırsatı yakalayabilirler.

Kova ve yükselen kova burcu

Kova ve yükselen burcu kova olanlar hafta başında kendilerini ortaya çıkaracak çalışmalar içerisinde olacaklar. Mesleki olarak bazı planları varsa gerçekleştirmek için uğraşabilirler. Sosyal alanda da aktif ve paylaşımcı olacaklarından yaptıkları takdir edilecektir. Eğer gerçekleşmesini istedikleri bazı projeleri varsa bu hafta konuyla ilgili güzel gelişmeler olabilir. Hafta ortasından itibaren özellikle iş hayatı aktif olan kova burçları için tasarladıkları plan ve projeleri hayata geçirme süreci başlayacaktır, benzer şekilde sosyal alanda kendini göstermek isteyen veya aktif olmak isteyen kova burçları da tasarı ve hayata geçirme sürecinde olacaklar. Ne istedikleri daha belirgin şekilde önlerine çıkacağından ve enerjileri de yüksek olacağından oldukça hareketli ve hızlı davranacaklar. Baş ağrıları ve uyku sorunlarına açık olmakla beraber bu sorunlar önemli bir sıkıntı oluşturmayacaktır.

Balık ve yükselen balık burcu


Balık ve yükselen burcu balık olanlar bu haftaya oldukça ciddi ve çevrelerindeki olayları nispeten dar bir perspektiften yargılar şekilde başlayacak ve bu nedenle de çevrelerine karşı tutumları biraz sert ve acımasız olabilir. Kendi otoritelerini kabul ettirme konusunda fazla istekli oluşları gergin bir tavrı beraberinde getirecektir. Hayal güçleri oldukça zengin ve yaratıcı becerileri kuvvetli olduğundan akıllarındakileri uygulama konusunda da fazlasıyla açık durumda olacaklardır. Hafta ortasından itibaren davranışları daha rahat ve eğlenceli olacaktır. Öğrenme ve gelişim istekleri artacak, estetik zevkleri yükselecek ve çevrelerine karşı daha sakin bir tavır gösterecekler. Yeni kişilerle tanışabilir ve yeni arkadaşlıklar kurabilirler. Ayrıca öğrenmek istedikleri konular, odaklanmaları gereken meseleler varsa bunlara yönelip kendilerini geliştirmek adına hareket edebilirler.