12 Şubat 2017 Pazar

11 Şubat Aslan burcunda dolunay ve ay tutulması

Merhabalar, 11 Şubat'ta Aslan burcunda gerçekleşen dolunay ve ay tutulması beraberinde olumlu etkileri ve zorlu süreçlerin bitişini, değerlendirmelerin olumlu sonuçlarını almayı beraberinde getiriyor. Tutulmalar etki açısından bir ay kendini göstereceğinden önümüzdeki süreçte yaşayacaklarımızı ve kararlarımızı büyük oranda etkileyecektir.

Tutulmanın burçlar üzerindeki etkisi:

Koç ve yükselen koç burcu

Aslan burcunda gerçekleşecek olan tutulma koç ve yükselen burcu koç olanlar için aşk hayatında değişimleri ve gerçekçilik arayışını beraberinde getiriyor olacak. Bu alanda köklü değişimler, yenilenmeler, sorunların ve çözümlerinin farkına varma, gerçeklerin ortaya çıkışı ve kabullenme, duygusal bağların yerini değişime bırakması, tamam veya devam sorularının cevap bulması önemli olacaktır. Bakış açısının değişmesiyle olaylara ve kişilere yaklaşımları da değişeceği için koç ve yükselen burcu koç olanlar daha geniş bir hareket alanına sahip olacaklar. Çocuk isteyen ve çocuk sahibi olan koç burçları için bu konu önem kazanacaktır, ilgilenmeleri gereken yeni durumlar ve ani gebelikler ortaya çıkabilir. Şanslarıyla sınav verecekler, ani kararları ani fırsatları yaratabilir, risk alarak hareket etmeleri gerekebilir. 

Boğa ve yükselen boğa burcu

Tutulma süreci boğa ve yükselen burcu boğa olanlar için yerleşim alanı ve aile, aile birliğini oluşturmak varsa sorunları düzeltmek veya konuşulması gerekenlerin daha fazla ertelenmemesi temalarını öne çıkarıyor olacak. Yatırım yapmaya müsait durumu olan boğa burçları için bu konuda atılması gereken adımlar önem kazanacaktır. Kendini bir yere ait hissetmek, varlığını perçinlemek, kendini kanıtlamak, aile bireylerinin onayını kazanmak ve kendi ayakları üzerinde durmak boğa burçlarının durdurmadığı istekleri arasında olacaktır ve genel davranış biçimlerini belirleyecektir. Özellikle duygusal konularda kalıcı sonuç arayışları artacağından varsa ilişkilerinde biraz daha didikleyici ve meraklı davranışlar sergileyebilirler. Ev içerisinde tadilat-tamirat ve eksikliklerin/ gerekliliklerin yerine getirilmesi söz konusu olacaktır. Yaşadıkları alan içerisinde değişiklik istekleri artacaktır. Bu süreçte yeni bir yaşam alanı ve ev değişimi de söz konusu olabilir.

İkizler ve yükselen ikizler burcu

Tutulma ikizler ve yükselen burcu ikizler olanlar için iletişim ve iletişimde açıklık temasını öne çıkarıyor olacaktır. Başkalarının fikirleri ve başkalarına karşı olan bakış açısı bu süreçte çok önemli ve kişilerle olan iletişim güçlü etkiler yaratacak nitelikte olacak. Özellikle başkaları tarafından manipüle edilmeye çok açık oldukları gibi, başkalarını manipüle etmeye de açık olacaktır. Bu dönemde içlerinde tuttukları endişeleri veya tartışmaları pat diye ortaya çıkarabilir, kendilerinden beklenmeyecek çıkışları yapabilirler. Konuşmaktan çekindikleri konuları konuşmaya, cevabından korktukları soruları sormaya başlayabilirler. Arkadaşlıklar ve yakın ilişkiler de önemli olacağından bu dönemde arkadaşlar ve kardeşlerden rehberlik almak ve onlara rehberlik etmek mümkün olacaktır. Yeni haberler ve dedikodular, başkalarıyla ilgili enformasyon toplama önem kazanacaktır. 

Yengeç ve yükselen yengeç burcu 

Tutulma süreci yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar için maddi değişimleri ve maddiyatın getireceği dönüşümleri öne çıkaracaktır. Bu dönemde yengeç burçları için çalışmak zaman zaman akıl dağıtmak, zaman zaman kendilerini güçlü hissetmek ve yeni durumlar yaratabilmek için bir araç olacaktır. Sorumluluklarını kendilerine yönelik olarak belirleyecekleri için kendi yollarını oluşturmak önem kazanacaktır. Kazanım alanlarını genişletmek için normalden fazla çalışabilir, satın alma güçlerini artırabilirler. Olayları daha nesnel değerlendirme eğilimleri var; "ne kazandım/kazanıyorum-ne kaybettim/kaybediyorum" sorularının cevapları önemli ve yönlendirici olacaktır. Ayrıca iş yerinde uzun süredir devam eden sıkıntılara karşı net tavırlar ortaya koyabilirler. Başkalarından aldıkları borçlar geri gelebilir veya verdiklerini tahsil etmek için uğraşabilirler. Ayrıca maddi yanın bu derece kuvvetli olması fazla harcamaları, etiketlerin kişiyi daha önemli hissettirmesi durumunu da beraberinde getireceğinden harcamalar biraz beklenenin dışına çıkabilir. 

Aslan ve yükselen aslan burcu

Aslan ve yükselen burcu aslan olanlar tutulma sürecinde ve sonrasında oldukça hareketli, ne yapacağı bilinmez, yaptıklarının sonucuna katlanmakta zorlanan bir yapı gösterecekler. Olayları genel olarak değil, oldukça kişisel şekilde değerlendirecekler ve her şey onların meselesi olacak. Bu kendilerine odaklı halleri nedeniyle zaman zaman üst perdeden çıkışlar yapabilir ve tarafsızlık kaybı yaşayabilirler. Bu süreçte kendilerinde ciddi değişimler yapmaya istekli olacaklar; kozmetik değişimlerden entelektüel değişimlere kadar kapsamlı şekilde değişim yapabilir durumdalar. Ayrıca kendilerini ifadeleri de yoğunlaşacak, anlatımlarında daha dramatik ve abartılı ifadeler kullanmaya açık durumda olacaklar. Hayatlarında büyük değişimler isteyecekleri için büyük adımlar ve önemli kararlar gelebilir, aşk hayatlarında ve duygusal durumlarında iyi veya kötü değerlendirecekleri yenilenmeler oluşabilir. 

Başak ve yükselen başak burcu 

Tutulma süreci başak ve yükselen burcu başak olanlara iç hesaplaşmaları ve bolca kişisel değerlendirmeyi beraberinde getiriyor olacak. Endişe ettikleri konularla yüzleşme zorunluluğu ortaya çıkacağından daha evvel sormaktan çekindikleri, cevaplarından korktukları soruları sesli şekilde sormaya başlayabilirler. Değerlendirmelerinin daha kapsamlı olması ve sentezleme becerilerindeki artış zorunlu kararları ve yeni kuralları beraberinde getirecektir. Bu durumun iyi yanı, zorunlulukları kaldırma biçimleri değişeceğinden daha eğlenceli ve sunuş açısından konuları "tercih edilmesi gereken" haline dönüştürebilirler. Bu dönemde yine başaklar için rüyalar ve uyku önemi artacaktır. Uzun süredir uykularını kaçıran konular artık başak burçları için çözüm üretilmesi gereken noktalara ulaşacağından burada rahatlatacak hamleleri yapmak önem kazanacak. Rüyaları biraz daha karmaşıklaşırken, sezgisel, sembolik şeylerden somut sonuçlara varmak söz konusu olacak.

Terazi ve yükselen terazi burcu

Tutulma süreci terazi ve yükselen terazi burçları için istekler ve beklentiler temasını öne çıkarırken beraberinde arkadaşlıkları, mesleki beklenti ve aktiviteleri de önemli hale getiriyor. Kendilerini geri tuttukları konular terazi burçlarının "neden yapıyorum ve bunu yapmam gerekli mi?" Sorularını beraberinde getirecek. Kurallarını esnetecekleri, gizledikleri düşüncelerini gerçeğe dönüştürecekleri bir evreye geçecekler. Özellikle başkalarından bekledikleri cevaplar ve sabır gösterdikleri durumlar sorgulanabilir ve değiştirilebilir olacağından işlerinde ipleri eline alma, keskin hatlarlar yaklaşma, olayları beklentiden fırsata çevirme imkanları var. Ayrıca özellikle duygusal hayatlarına dair konuları daha fazla paylaşır, sosyal alanda daha etkilenebilir bir durumda olacaklarından bu süreçte beklenmedik ilişkilere adım atabilirler. Arkadaş olarak görülen kişilere karşı duygusal yakınlık beslemek de bu durumun doğal bir sonucu olacaktır. Kaçamakların hatalara dönüşmemesi konusunda biraz dikkatli oldukları müddetçe bu dönem terazi burçları için sürpriz yakınlaşmaları beraberinde getirecektir.

Akrep ve yükselen akrep burcu

Tutulma süreci akrep ve yükselen burcu akrep olanlar için imaj çalışması süreci olacaktır. Özellikle toplum ve genel çevreleri önündeki tanınırlıklarını değiştirecek, eski görünümleri yerine bambaşka bir biçim oluşturmaya çalışacaklar. İş ve ilerleme teması öne çıkıyor olacağından bu alanlarda yenilikler ve dönüşümler, büyük beklentilerle aktifleşme söz konusu olacaktır. Yine bu alanda ilerlemek için ani fırsatlar ve hayata geçirmeyi düşündükleri konularda ani başlangıçlar yapabilirler. Uzun süredir bekledikleri açılma gerçekleşecek ve kendilerini toparlayamadıkları ve düzenleyemedikleri konularda organize hale gelecekler. Aşk hayatlarında ise daha sosyalleşmeye açık, beraberliklerinde yüksek beklentilerle hareket edecekler. Sevgilerini verme ve alma konuları önem kazanacak. Bu süreçte yaşadıkları ilişkiler daha çok geleceğe taşıma veya uzun vadeli olması hayaliyle ilerleyecektir. 

Yay ve yükselen yay burcu

Tutulma süreci yay ve yükselen burcu yay olanlar için daha çok değişim ve dönüşüm anlamına geliyor olacak. Bekledikleri ve yapmak istedikleri değişimler için çevrelerinden alacakları rehberlik ve yardımlar önem kazanacaktır. Cesarete ihtiyaç duydukları konular olacağından bu süreçte dinlemeye ve anlamaya, anladıklarını fırsata çevirmeye yatkınlar. Yeni durumlar oluşturmakta daha becerikli ve istekli bir profil çizecekler. Olayları manevi olarak değerlendirme ve felsefi düşünme eğilimleri yüksek; bu durum beraberinde cevapları karmaşıklaştırmayı getirecektir. Bundan dolayı kendi soruları içerisinde boğulabilirler. Yeniye karşı büyük bir heves duyacaklarından alışverişten, işlerinde yeni projelendirmelere, aşk hayatlarından düşüncelerine kadar büyüyen bir skalada farklılaşmalar ortaya çıkacak. Tutulma teması nedeniyle varolan ilişkilerinde dahi davranış tutumları farklılaşacaktır. İletişim önemli hale gelirken, iletişimin sonuç ve çözüm getirmesi beklentisi de yüksek olacak. Bu nedenle, eski beraberlikleri, flörtleri ve mevcut ilişkilerinde ne kadar etkili olduklarını düşünme konusunda yoğun olacaklar. 

Oğlak ve yükselen oğlak burcu 

Tutulma süreci oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar için gizli konuları aşikar hale getirmek için fırsatları beraberinde getireceğinden, konservatif ve açmaya korktukları yanlarını ortaya dökmeye istekli olacaklar. Kendilerini olduklarından daha gizemli hissetmeye ihtiyaç duyacaklarından gizli veya ilerlemesi zor konulara yönelebilirler. Sırlarını anlatma, içlerini sıkan meseleleri rahatlatma şansları yüksel. Ayrıca, maddi konularda sıkıntılar, sıkışıklıklar yaşayan oğlak burçları bu durumu düzeltmek için harekete geçecekler. Alacaklarını düzenlemek önemli olacak. Cinsel anlamda baskın durumda olmaları nedeniyle ani ilişkiler, sonunu getirmeyecekleri veya sonucu olmasını pek beklemedikleri geçici beraberlikler cazip hale gelebilir. Burda sıkıntı yaratabilecek bir konu olarak dikkat edilmesi gereken nokta, karşı taraftan beklentilerin ve karşı tarafa dair olan hislerin karmaşa ve yanlış anlaşılma yaratması riskidir. Yani, tensel yanı ağır basan ilişkilere büyük anlamlar yükleme eğilimleri artacağından daha dikkatli ve objektif davranmalılar. Maddi durumlarını abartarak başkalarını etkilemek, etiketin önemli hale gelmesi de tutulmanın oğlak burçları için getireceği etkiler arasındadır. 

Kova ve yükselen kova burcu

Tutulma kova ve yükselen burcu kova olanlar için beraberlikler ve paylaşımlar temasını öne çıkarıyor olacak. Mesleki olarak gelişim arayışı artan kova burçları için artık bu konuyla ilgili harekete geçme zamanı gelmiş durumda. Kendilerini durduramadıkları bir enerjiye sahip olmalarının yanı sıra, başkalarıyla çalışmaya, ortaklaşa işler yapmaya, yeni  projelere çok uygun bir donemde olacaklar. Başkalarına dair sorumlulukları artarken, daha evvel objektif değerlendiremedikleri ve haksızlıklar yaptıkları konularda duruşları da değişiyor olacak. Özellikle kendilerine karşı davranışlarından çok emin oldukları kişilerle ilgili olarak bazı değişimler olabilir. Yakın gördükleri kimselerin aslında aleyhlerine çalıştıklarını fark edecekler ve bazı arkadaşlıklarına son vereceklerdir. Bazı açık düşmanlıklara da bu süreçte son verebilir ve sabır gösterdikleri kişilere karşı tahammül göstermekten vazgeçebilirler. Mücadelelerin kazanımlara dönüştüğü bu süreç kova burçları için aynı zamanda biraz da hasat zamanı olacak. Sevgilerini kime verdikleri, üçüncü kişilerin gerçek yüzleri ortaya dökülürken, objektif bakışları gelişeceği için de değerlendirmelerini daha doğru yapabilecekler. Bunların dışında aşk hayatlarında daha bilinçli ve anlık/histerik hareketlerden kaçınan yanlarının yükselişi beraberliklerinde ilerleme ve sorunları derinlemesine değerlendirme/ çözüm üretme becerilerini artıracak. Beraberliklerden ileriye yönelik kararlar da çıkabilir. 

Balık ve yükselen balık burcu


Tutulma süreci balık ve yükselen burcu balık olanlar için sağlık ve kişisel bakım temasını öne çıkarıyor. Bu dönemde bedensel sağlık ve bütünlükleri, fiziksel görünümleri önem kazanacağından görünümlerini daha iyi hale getirmek, kendilerini kendi gözlerinde daha değerli  ve cazip bir noktaya götürmek konusunda istekli olacaklar. Sağlıklarını ilgilendiren konularda harekete geçecekler ve ayrıca devam eden sağlık sorunları varsa bu noktada iyileşmeler söz konusu. Bunların dışında balık burçlarının odaklanma becerisi yüksek ve kalıcılık arayışları tutulma sürecinde oldukça önemli olacak. İlerletmek istedikleri konularda idealist yaklaşımlar geliştirecek, hedeflerini hayalden gerçeğe dönüştürmek konusunda kararlı bir çizgi oluşturacaklar. Takıntılı bulundukları duygusal yaklaşımları varsa bununla ilgili olarak gerçekçi yaklaşımlar ortaya koyabilir, bağımlı davrandıkları kişilerden ve durumlardan uzaklaşabilirler. 


6 Şubat 2017 Pazartesi

6-13 Şubat arası haftalık burç yorumları


Koç ve yükselen koç burcu

Hafta başında kuvvetli iletişim becerisi ve yoğun hareketli yapısıyla kendini gösterecek olan koç burçları hızlı ve heyecanlı yapıları nedeniyle zaman zaman işleri karıştırabilirler ancak pratik yanlarının da yükselişe geçmesi nedeniyle sorunlar oluşsa dahi çözme konusunda sıkıntı yaşamayacaklardır. Çevre iletişimi ve paylaşımlar önemli bir hale gelecek. Haftanın devamında kendilerini ortaya koyma biçimleri ve kendilerini sunuşları önem kazanıyor. Sosyal ortamda hareketli ve dikkat çekici bir yapı gösterecekler ve diğer yandan da başkalarıyla ortaklaşa çalışmalarda başarılı olacaklar. İkili ilişkileri önem kazanıyor olacak, gerek duygusal gerek sosyal ilişkileri ve bunların karşılanma biçimleri önem kazanacak. Birlik duygusunu hissetme istekleri sorunlara çözümsel yaklaşımlarını ve bağlarını sağlama alma çabalarını artıracaktır.

Boğa ve yükselen boğa burcu

Hafta başında maddi konulara odaklanacak olan boğa ve yükselen boğa burçları için kazanımlar fazlasıyla önemli olacağı gibi elde etmek istedikleri şeyler ve hayata dair planlamalar da öne çıkıyor olacak. Bundan dolayı kazanımlar teması vurgu kazanırken harcamalar da ani şekilde artabilir. Duygusal iyiliklerini satın almalara bağlayabilirler. Haftanın devamında ise endişelerini ve gerilim yaşadıkları konuları sosyal çevrelerinde kendilerini açarak aşmaya çalışacaklar. Olabildiğince aktif ve dağınık davranışlar gösterme eğilimleri artacak. Hırslı ve ilerleme arayışı yüksek durumları vesilesiyle başarılar kazanabilirler. İş arayan boğa burçları fırsatlarını yaratmaya başlayabilirler. Potansiyellerini ortaya çıkarma konusunda başarılı olabilecekler ancak zihin dağınıklıklarına dikkat etmeliler zira enerjilerinin yüksek olması pek çok şeyi bir anda istemelerine sebep olabilir. 

İkizler ve yükselen ikizler burcu 

Hafta başında kendine ve kendi duygularına odaklanacak olan ikizler ve yükselen ikizler burçları için ani denge kayıpları söz konusu olacak bu nedenle olumlu ya da olumsuz duygularına kapılarak aniden hareket etmemeleri önemlidir zira sonradan fikirleri ve hisleri değişecektir. Kendilerine karşı zaman zaman çok müsamahakar yahut acımasız davranışlar gösterebilirler. Haftanın devamında ikizler ve yükselen burcu ikizler olanlar için aşk hayatlarında restorasyon süreci başlıyor olacak. Yenilenme, var olanı değiştirme/ iyileştirme, sorunları doğru hamlelerle düzeltme ve  beklentilerini anlamlandırarak hareket etme becerileri yükselecek. Yeni yakınlıklar ve ani duygusal fırsatlarla karşılaşabilirler. Ayrıca uzaklaşma ve dinlenme istekleri de yüksek olacağından seyahat planları yapabilir, yeni programlar oluşturabilirler. Ayrıca yeni konular öğrenmek ve kişisel gelişimlerini yükseltmek için de uygun etkiler altında olacaklar.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu 

Hafta başında yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar duygusal olarak endişeli, gergin ve zaman zaman yıkıcı tavırlar göstermeye yatkın durumda olacaklar. Üzerlerine ani sakinlik çökebileceği gibi aniden gelen endişeli düşünceler nedeniyle kendilerini hızlı şekilde rahatsız olacakları durumlara sokabilirler. Bu konuya dikkat etmeleri önemlidir. Kaybetme korkuları aniden yükselebilir. Haftanın devamında yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar için ev ve aile ilişkileri önem kazanıyor olacak. Aile sırları, dışarı çıkmamasını istedikleri konular ve başkalarına açmadıkları sorunları daha görünür hale gelebilir ve kendilerini açmak durumunda kalabilirler. Aile ilişkilerimi düzeltmek için olumlu fırsatları olacaktır. Sorunlarını aile ile paylaşmak, çevreden gelecek etkileri kabul etmek, bazı durumları kabullenmek  önemli bir hale gelecek. İş arayan veya kariyer hedefinde yükseliş olan yengeç burçları için olumlu gelişmeler ortaya çıkabilir. 

Aslan ve yükselen aslan burcu

Hafta başında aslan ve yükselen burcu aslan olanlar sosyal alanda duygusal tavırlarını göstermeye ve kendilerini ortaya dökmeye yatkın olacaklar. Sorunlarını ortaya dökebilir, kendilerini açabilirler. Sosyal alanda yaptıklarıyla dikkat çekeceklerinden bu çizgiye dikkat etmeliler. Haftanın devamında aslan ve yükselen burcu aslan olanlar için aşk hayatları ve burada değişen iletişim biçimleri önemli olacak. Kendilerini ifade etmenin farklı yollarını deneyebilir, kendilerini gösterme konusunda istekli olabilirler. Cinsel anlamda çekici ve istekli bir yapıları olacaktır ve bu da çevrelerinde dikkat çekmeyi beraberinde getirecektir. Fiziksel istekleri için dil dökecek ve bağlılıklarını sağlamlaştırmak için uğraşacaklar.

Başak ve yükselen başak burcu

Başak ve yükselen burcu başak olanlar hafta başında iş ve kariyer konularında yeni kararlar almaya ve hızlı uygulamalara geçmeye açık olacaklar. Yaptıkları işleri duygusal kararları belirleyecektir. Kendilerini daha doğru sunma ve kontrollü davranma konularında biraz kaygan bir zeminde ilerleyecek olmaları nedeniyle iki kez düşünüp bir kez hareket etmeliler. Haftanın devamında başak ve yükselen burcu başak olanlar için olayları maddi değerlendirme ve yaşadıklarıyla ilgili dökümler yapmaya başlayacaklar. Yaşadıkları ve bunların karşılığı konusunda muhasebeye oturacaklarından daha nesnel yaklaşımlar gösterecek, özel ve sosyal ilişkilerinde kar zarar hesaplamaları yapıp buna göre hareket edecekler. Sağlıklarını ilgilendiren konularda yeni kararlara ve iyileşmelere yatkın durumdalar. 

Terazi ve yükselen terazi burcu

Hafta başında terazi ve yükselen terazi burçları yenilik isteği yoğun bir profil çizecekler. Duygusal durumlarında sıkışmalar varsa bunu değiştirmek için yeniliğe ihtiyaç duyacak ve hayatlarına farklılık katmak isteyecekler. Uzaklaşma ve yeni konular öğrenme istekleri artacaktır. Haftanın devamında terazi ve yükselen burcu terazi olanlar için aşk ve ikili ilişkiler teması öne çıkıyor olacaktır. İlgilendikleri kişilerle iletişim kurmaya istekli, beraberliklere yatkın, işlerini başkalarıyla planlamaya açık durumdalar. İlişkisi olan terazi burçları için sorunların ortadan kalkması önemli olurken bekar olan teraziler için yalnızlık biraz daha çekilmez ve sonlanması gereken bir sorun olarak öne çıkacaktır. Yeni ilişkiler ve yeni yakınlıklar kurmaya açık durumdalar. Flörtöz ve baskın tavırlar göstermeleri nedeniyle çevrelerindeki kişileri çabuk şekilde etki altına alabilirler.

Akrep ve yükselen akrep burcu

Hafta başında akrep ve yükselen burcu akrep olanlar duygusal olarak fazlasıyla derin ve şüpheci bir yapı gösteriyor olacaklar. İstek güçleri yoğunlaşacak, sır tutmaya ve duygularını saklamaya yatkın olacaklar. Hissettiklerini ifade etmenin davranışsal yollarını arayabilirler. Korkuları ve endişeleri kaçma isteği yaratabilir. Haftanın devamında akrep burçları için kendilerine odaklanma, ev içerisinde değişimler yapma ve ev ilişkilerini iyileştirme, aile kavramı ve hayatın devamlılığının nasıl sağlanacağı konuları önem kazanıyor olacak. Gelecek planlaması yapma istekleri artarken diğer yandan da ev içerisinde varsa sorunlarını düzeltebilirler. Taşınmak ve tadilat için de uygun bir süreçteler. Ev içerisinde daha fazla vakit geçirecekleri için bulundukları alanda yenilik ihtiyacı hissedebilirler.

Yay ve yükselen yay burcu 

Hafta başında başkalarıyla uyum konusunda oldukça açık ve olumlu olacak olan yay burçları ortaklaşa çalışmalara da yatkın bir yapı gösterecekler. Yardımsever, iyi niyetli yaklaşımlar ve sevdiklerine karşı korumacı tavırlar gösterecekler. Olumsuz durumları birlik olma dürtüsüyle aşmaya yöneleceklerdir. Haftanın kalanında yay ve yükselen burcu yay olanlar için aşk ve duygusal yakınlıklar baskın tema olacak. Var olan beraberliğin sosyal ortama taşınması, mevcut ilişkide partnerin ailesi/arkadaşlarıyla vakit geçirme, beraberlik yoksa yeni beraberlikler için ortam oluşması, özellikle arkadaşlar vasıtasıyla yeni kişilerle tanışmalar söz konusu olabilir. Ayrıca tahminleri ve ön sezileri kuvvetli olacağından planlarını kendileri yürüteceklerdir. Ani fırsatların oluşması ve ilerlemeyi sağlaması açısından olumlu etkiler altında olacaklar. 

Oğlak ve yükselen oğlak burcu 

Hafta başında oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar dikkat dağınıklığı yaşayacaklardır. Daha sakin davranmak ve kendi başlarına kalma istekleri  yoğun olacağından iletişimden kaçınabilirler. İş ve projelerine karşı yaklaşımları daha çok duygusal durumlarıyla bağlantılı olacaktır. Haftanın kalanı oğlak ve yükselen oğlak burçları için iş ve kazanımlar temasını öne çıkarıyor olacak. Ev içi harcamaları artacaktır. İlgi odaklarını düşünüp ilgisiz bıraktıkları alanlarda daha aktif olacaklarından arkadaşları veya aileleri ile vakit geçirme konularına önem verecekler. İş hayatı aktif olan oğlaklar için ani fırsatlar ve ekstra kazanımlar öne çıkabilir. İş arayan oğlak burçları ise bu konuda olumlu gelişmeler yaşayabilirler. Daha evvel bahsetmeye çekindikleri konuları arkadaş çevrelerine, güvendikleri kişilere açabilirler. 

Kova ve yükselen kova burcu

Kova ve yükselen kova burçları hafta başında aşk hayatlarına yoğunlaşarak gündelik dertlerden uzaklaşmak isteyecekler. Duygusal yapıları baskın şekilde ortaya çıkacağından kendilerini yoğun şekilde ifade etmeye açıklar. Yalnız kova burçları için yalnızlık zorlayıcı ve değiştirilmesi gereken bir durum olarak öne çıkacak zira paylaşım istekleri artacak. Haftanın devamında kova ve yükselen burcu kova olanlar daha kendilerine dönük ve sorunlarını kişisel meselelerini çözmeye istekli bir yapıda olacaklar. Farklılık arayışları, yenilik beklentileri fazla olacak ve bu arayışı karşılamaya yönelik yaklaşımlarda bulunacaklar. Bu hafta çevrelerinde daha evvel pek bulunmamış kişilerle iletişimde kalabilir ya da görece normların dışında, ilgi çekici kişilerle bir araya gelebilirler. Yeni eğitimler ve entelektüel gelişimi ilerletme açısından da fazlasıyla olumlu etkiler altında olacaklar.

Balık ve yükselen balık burcu

Balık ve yükselen burcu balık olanlar haftaya daha içe kapanık ve duygularını tahlil etmeye yatkın şekilde başlayacaklar. Ev içerisinde vakit geçirme istekleri artabilir ve rehberliğe ihtiyaç duyabilirler. Kendilerini aydınlatma istekleri yoğun olacağından düşünceleri ve duygularını bir potada eritmeye çalışacaklardır. Haftanın devamında balık ve yükselen balık burçları uzun süredir planladıkları ancak ortaya çıkarmadıkları daha doğrusu eyleme dökmedikleri düşünceleri ve planlarını hayata geçirme konusunda istekli ve azimli olacaklar. İlerleme bekledikleri konularda kendilerini ortaya atacak cesareti gösterecekler. Ödeme ve harcama dengelerinde problem varsa bu konuda olumlu gelişmeler söz konusu olacak ve düzelmeler, yardımlar ortaya çıkacaktır.