3 Ağustos 2014 Pazar

3-10 Ağustos arası haftalık burç yorumları



Merhabalar, bayram nedeniyle geçtiğimiz hafta yorumları yazamadım kusura bakmayın. Bu vesileyle geçmiş bayramınızı da kutlayayım. Hafta sonuna Venüs ve Satürn’ün açılarıyla girdik. 2-3 gün etkisini gösterecek bu açının vereceği tadı bugün gerçekleşen Mars-Jüpiter olumsuz açısı kaçırabilir. Ayın 7’sinde ise Mars ve Neptün’ün olumlu açıları neticesinde güzel bir hafta sonu bizi bekliyor olacak, 10 Ağustos Pazar akşamı da Kova’da dolunay gerçekleşecek(dolunay yorumları ayrı yazılacaktır)

Koç ve yükselen Koç

Hafta sonu koç ve yükselen koçlar için şüphelerini ve endişelerini daha rahat ve huzurlu hale bırakarak endişelerden sıyrıldıkları birkaç gün olacak. Akıllarına takılan endişe verici düşüncelerinden kendi kendilerini telkin yoluyla uzaklaşabilecekler. Bununla beraber libidoları oldukça yüksek olacaktır bu nedenle önümüzdeki birkaç gün boyunca yapacakları partner seçimlerinde hatalı davranabilirler. Bununla beraber mevcut ilişkilerde zorlanmalar, iyiye gittiği düşünülen flörtlerde ani dönüşler, ani tartışmalar yaşanabilir. Hafta sonuna kadar bu alanlarda dikkatli olmakta fayda var.
Hafta ortasından itibaren ve hafta sonunda ise hayalleri gerçekleştirme arzusuyla yapılacak hareketler koçlar için ön planda olacak ve her zamankinden daha fazla idealist tavırlar gösterecekler. Uzun zamandır planladıkları neler varsa gözden geçirebilir, bazı sözlerini kendilerine hatırlatabilirler. Bazı sorularına aniden cevaplar bulduklarını fark edecekleri bir hafta olacağından koç ve yükselen koçlar için manevi ilerlemenin daha fazla öne çıkması söz konusudur.

Boğa ve yükselen Boğa

Boğa ve yükselen boğalar için önümüzdeki birkaç gün yarım işlerini halletmek, flörtleri ilişkiye dönüştürmek yahut problemleri aşmak için oldukça uygun olacaktır zira hal ve hareketlerinden ses tonu ve mimiklerine kadar daha farklı davrandıkları çevrelerindeki kişiler tarafından dahi gözlemlenecek düzeyde. Diplomatik, ılımlı, sabırlı, olayları iyi değerlendiren yanlarının aktif olması nedeniyle pek çok problemin üstesinden gelebilirler. Ayrıca yeni ilişkiler için Boğa burçları uygun günlerde olacaklar.

Hafta ortasından itibaren ise arkadaş çevrelerinde yahut iş çevresinde yeni biriyle tanışabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilirler. Bununla beraber bekledikleri bazı haberleri alabilecek ve uzun zamandır olmasını istedikleri bazı şeylerin tekrar gündeme geldiğini göreceklerdir.

İkizler ve yükselen ikizler

İkizler ve yükselen ikizler burçları için kişisel özgürlükleri ve kendilerini nasıl ifade edecekleri oldukça önemli bir konu olarak birkaç günü kaplıyor olacak. Sağlıklarına ve görünüşlerine yönelik bazı kararlar alabilir, kendilerini bir değerlendirmeye tabi tutabilirler. Başkalarına yardımcı olma istekleri artacağından birkaç gün boyunca ikizler burçları çevrelerindekilere yardımcı olmaya yönelik davranışlar göstereceklerdir, ayrıca aşırı verici tavırları varsa bunlara bir sınır getirmeyi de seçebilirler. Bu arada iletişim biçimleriyle ilgili bazı sorunlar gündeme gelebileceği için dikkatli olmalarında fayda var.

Hafta ortasından itibaren ise kendilerini olduk risklere atabilecek kadar hayalci olabilecekleri için hayata geçirecekleri işlerinde olayların sonrasını da düşünmelerinde fayda var zira bu dönemde çok güzel görünerek yapılan bazı işler sonradan başlarına iş açabilir. Kendilerini ön plana çıkartırken bunu umduklarından daha farklı şekilde gerçekleştirebilir, beklediklerinden farklı geri dönüşler alabilirler.

Yengeç ve yükselen yengeç

Yengeç ve yükselen yengeçler için bu hafta başında eğlence ve flörtler ön planda olacaktır. Duygusal olarak daha eğlenmeye yönelik, esprili, neşeli ve canlı tavırlarıyla dikkat çekecekler. Daha açık sözlü, isteklerinde daha belirgin bir profil çizdikleri için canlarını sıkan durumlara müdahale etme becerileri de yüksek olacaktır. Kendileriyle ilgili ani değişiklikler yapabilecek ruh halinde olacak yengeçler, endişelenmeden ufak tefek değişiklikler yapabilirler bu alanda seçimleri ve zevkleri iyi olacaktır.

Hafta ortasından itibaren ise şansları biraz döneceğinden şans oyunları, riskli işler ve spekülatif yatırımlardan gelir elde etmeleri zor olacaktır bu nedenle bu alanlardan, yersiz iddialardan uzak durmaları iyi bir seçim olur. Yeni insanlarla tanışmaya istekli yengeçler başkalarıyla tanışmakta sorun yaşamayacaklar ancak şunu unutmamalılar, çevrelerindeki insanları olduğundan farklı, hayallerine daha uygun yapılarda görme eğilimleri yüksek olduğundan bu hafta tanıştıkları kişileri sonradan farklı insanlarmış gibi hissedilebilirler.

Aslan ve yükselen Aslan

Hafta sonu ve hafta başında zihnindeki tilkileri sevdikleriyle, çok taşkınlık yaşamadan susturacak olan aslan ve yükselen aslanların uykuları çok da rahat değil. Ancak özellikle kadın arkadaşlarından aldıkları desteklerle daha dingin bir ruh haline kavuşabilirler. İçten içe kendilerine haksızlık yapıldığını ve bazı şeylerin gitmesi gerektiği gibi gitmediğini düşünüyorlar ancak bu tür gerilimler geçicidir.

Hafta ortası ve sonrasında ise ev ve aile temaları, yaşam alanında değişiklikler ön plana çıkıyor. Çevresini değiştirmek isteyecek olan aslanlar, yaşadıkları alanı güzelleştirmek adına alışverişler planlayabilirler. Bununla beraber geçmişten pek çok anının akıllarına gelmesi, buna bağlı olarak zaman zaman üzülüp zaman zaman çok iyi hissetmeleri kuvvetle muhtemel. Libidolarının artışını duygusallık olarak değerlendirecekleri için aslan ve yükselen aslanlar bu alandaki her tanışma yahut başarı/ başarısız ilişkiyi duygusal yükselme yahut çökme sebebi sayabilirler.

Başak ve yükselen Başak

Hafta sonunda ve hafta başında iletişim kurmak, insanlara ulaşabilmek başaklar için oldukça önemli olacaktır. Bekledikleri haberler, kişiler varsa onlara ulaşmak için farklı yollar deneyecek, bir şekilde iletişim kurma yolunu bulacaklardır. Bazı beklentileri akıllarında belirginleşebilir ve neyi nasıl yapmaları gerektiğini uzun uzun planlayabilirler. Kardeşler ve yakın arkadaşlarla, uzun zamandır görüşülmemiş kişilerle yapılacak programlar da başakları mutlu edecek konular arasındadır.

Hafta ortası ve sonrasında ise istenileni anlatırken zorlanma, yalnızlık hisseyle alınan yanlış olabilecek kararlara dikkat etmeleri gerekiyor. Ufak tefek endişelerinin ilişkilerine yansımasına izin vermemeli, kendilerini ve sevdiklerini korumaya almalılar. İlerleyen günlerde yeni ilişkilere açık olacaklar ancak hayalini kurdukları şekilde gerçekleşmemesi söz konusu olabilir bu nedenle özellikle duygusal yaşamında hareket bekleyen başaklar beklentilerini çok yüksek tutmamaya dikkat etmeliler.

Terazi ve yükselen Terazi

Hafta sonu ve hafta başında terazi ve yükselen teraziler için ihtiyaçları belirleme süreci olacaktır. Ne şekilde anlaşılmak istediklerini, istedikleri etkiyi yaratabilmek için ihtiyaçları olan şeyleri değerlendirecek ve buna göre hareket etme kararı alacaklar. Arkadaş çevrelerinde ve sosyal alanda insanları etkilemeleri, isimlerinden söz ettirecek davranışlarda bulunmaları kuvvetle muhtemel. Bununla beraber iş yaşamı aktif olan teraziler için kazanımları artırma konusu da gündemde olacaktır.

Hafta ortasından itibaren ise maddi beklentiler, farklı yollardan ifade edilmesi gereken istekler konusu öne çıkıyor. Bazı haberler gecikebilir, bazı işlerde ufak tefek aksamalar olabilir. Bununla beraber yapılmış bazı planların da maddi alandaki istikrarsız çizgiden dolayı aksaması söz konusu olabilir ancak hafta sonuna doğru teraziler için elde olmayanlara değil elde olanlara yöneliş ve dolayısıyla daha optimist yaklaşımlar yakalama durumu gerçekleşecektir. Daha ilhamlı, odaklanma becerisi daha yüksek olacak teraziler için sorunların üstesinden gelmek çok da zor olmayacak.

Akrep ve yükselen Akrep

Hafta sonu ve hafta başında akrep ve yükselen akrepler kendilerini yanında rahat hissedecekleri yeni insanlarla tanışabilirler. Bununla beraber odaklanma becerileri kuvvetli, yeni şeyler öğrenmeye daha istekli olacaklar ve öğrendiklerini anlatma becerileri de yüksek seyredecektir. Ayrıca akrep ve yükselen akrepler bu hafta daha önce sorgulamadıkları bazı şeyleri sorgulayabilir ve çevrelerinde bu konuların ne kadarını nasıl anlatacaklarının kararını verebilirler. Yeni planlamalar yeni entrikalar da etraflarında dolanıyor olabilir.  

Hafta ortası ve sonrasında ise kişisel gerilimlerin sosyal hayata ve iş yaşamına yansıması ihtimali çok yüksek olduğundan akreplerin oldukça dikkatli davranması iki kez düşünüp bir kez konuşması gerekiyor. Kendilerini başarısız ve istikrarsız hissettikleri için gerilimli olabilirler ancak bu etki geçidir. Bununla beraber hafta sonuna doğru özellikle, yeni flörtlere açık olmalarının yanı sıra eğlenceli, ilhamlı, istekli ve eğlenceli romantik taraflarıyla dikkat çekecekler. Var olan ilişkilerini kuvvetlendirebilir, yeni insanlarla tanışabilirler. Uzun zamandır ilgilenmedikleri hobilerine yönelmeleri de söz konusu olacaktır.

Yay ve yükselen Yay

Yay ve yükselen yaylar hafta sonu ve hafta başında daha dingin bir zihinsel duruma kavuşarak çevrelerinde olan biteni rahat değerlendirme fırsatı yakalayacaklar. Oldukça çekici tavırları var ve etkileyici görünüşleriyle öne çıkmak, “ben buradayım” demek istiyorlar. Bu nedenle bu hafta yaylar için yeni ilişkiler söz konusu olabilir.

Hafta ortasında ve sonrasında ise yeni olan şeyler yaylar için geliştirilmesi, ilerletilmesi zor şeyler olacaktır. Bu nedenle sosyal alandan çok, evde yahut ev gibi hissettikleri yerlerde kendilerini daha iyi ifade edebilir, işlerini buralardan daha iyi organize edebilirler zira bir güvende hissetme arzusu artışı da söz konusu olacaktır. Bununla beraber özellikle hafta sonuna doğru (cinsiyet fark etmeksizin) kadın arkadaşlarla yapılacak programlar yaylar için daha eğlenceli ve verimli olabilir, bu tür planlar karşılarına çıkarsa mutlaka değerlendirmeliler. Ayrıca kreatif yönleri de devrede olacağından pek çok yeniden yapılandırma işine girişebilirler.

Oğlak ve yükselen Oğlak

Oğlak ve yükselen oğlakları için hafta sonu ve hafta başında özellikle ister romantik ister arkadaşça yahut mesleki ilişkilerde beklenen haberleri alma, bazı isteklere karşılık verme durumları söz konusu olacaktır bundan dolayı sorunlu olan ilişkilerinde düzelme gözlemlenebilir. Gerçekleşmesini bekledikleri bazı konularda da gelişmeler gündeme gelebilir.

Hafta ortası ve sonrasındaki günlerde ise isteklerini elde etme yolları oldukça yanlış olacağından istemedikleri etkilerle karşılaşmamak için biraz dikkatli davranmalılar. Söylemek istediklerini yanlış anlatabilir, kendilerini yanlış ifade edebilirler. Bununla beraber sosyal yahut mesleki ilişkilerinde ani bir değişim söz konusu olabilir ve bu alanlarda bir tanıdıklarıyla ani bir ilişkiye girebilirler yahut duygusal olarak bir ilgi başlayabilir. Hafta sonunda ise iletişim kanalları iyice açılıyor ve yakınlarla gerçekleştirilen ufak tefek programlar oğlakların eğlenmesi için uygun ortamı yaratıyor.

Kova ve yükselen Kova

Hafta sonu ve sonrasındaki birkaç gün boyunca kova ve yükselen kovalar fiziksel görünüşleriyle fazlaca uğraşır durumda olacaklar. Ancak içten içe sosyal hayatta görünümlerini ve konumlarını düzeltme derdindeler. Çok fazla düşündükleri ve üzüldükleri konularda biraz daha çevresel destek alarak rahatlama söz konusu. Kovalar için iş konusu da öncelikli olarak kendini gösteriyor zira bu alanda da alaları gereken kararlar yapmaları gereken işler var. Otorite figürleriyle daha uyumlu anlaşabildikleri, başkaları konuşurken kulaklarını tamamen tıkayıp kendilerini dinleyebildikleri için normalden daha az tartışmacı tavırlar gösterecekler. Bu hafta kovaların tabiri caizse star ışığı parlıyor. Ama buna karşın düşünceleri de kendilerine bile garip gelecek şekilde tutucu olacaktır.

Hafta ortası ve sonunda doğru ise çalışan kovalar için bazı mesleki beklentiler istenenden daha ters şekilde ilerleyebilir ve canlarını sıkabilir. Buna karşın sosyal hayatta veya iş hayatında da düşmanları sayılabilecek insanlarla münakaşalara girebilirler buna karşı dikkatli olmalılar. Hafta sonuna doğru ise kişisel özgürlüklerine daha düşkün davranıyor olacaklarından hayatla ilgili beklentilerine ve ne yapmaları gerektiğine karar vermelerine gebe bir süreç yaşayacaklardır.

Balık ve yükselen Balık

Balık ve yükselen balıklar için hafta sonu ve sonrasındaki birkaç günlük süreç romantizmi beraberinde getiriyor. Düşünceli, hassas, ilhamlı ve eğlenceli tavırlarıyla dikkat çekecekler. Yeni kimselerle tanışabilir ve yeni flörtlere adım atabilir, var olan flörtlerini geliştirebilir, akıllıca davranışlarla ilişkilerini istedikleri boyuta getirebilirler. Çocuk sahibi olan balıkla için de çocuklarıyla daha önce yapmadıkları aktiviteleri hayata geçirmek için uygun günler olacaktır. Ayrıca uzun zamandır ilgilenilmemiş hobiler, gizlenmiş yetenekleri ön plana çıkarmak da bu birkaç günlük süreçte balıkların yararına çalışacak konular arasındadır.


Hafta ortasında ve sonrasında ise balık ve yükselen balıkların sağlıklarına biraz dikkat etmeleri gerekiyor ufak tefek rahatsızlıklar için oldukça uygun bir fiziksel durumda olacaklar. Özellikle cereyanda kalmamalılar zira yaz ortasında üşütüp çevrelerinde alay konusu olabilirler. Ayrıca vücutlarını zorlayacak egzersizlerden uzak durmaları da iyi olacaktır. Hafta sonunda ise yenilik arzuları artıyor, kendileriyle ilgili ani kararlar alıp hayata geçirebilirler. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder