9 Şubat 2015 Pazartesi

9-16 Şubat arası haftalık burç yorumları



Koç ve yükselen Koç burcu

Bu hafta koç ve yükselen koç burçları özellikle genel sosyal çevrelerini ilgilendiren konularda ve -aktifse- iş hayatlarında uzun süredir düşündükleri bazı değişimlerle ilgili karara varacaklar. İsteklerinde daha belirginleşecek ve geleceklerini de ilgilendiren kararlar almaya yatkın olacaklar. Uzun süredir düşündükleri, akıllarını kurcalayan ve duygusal olarak ilgileri olan biriyle aniden karşılaşabilir yahut aniden görüşme kararı alabilirler. Bununla beraber bir süredir belki de uzun süredir görüşmedikleri kimseleri de rüyalarında görebilir yahut aniden akıllarına getirebilirler. Duygusal hayatlarıyla da ilgili bazı önemli kararlar alacaklarından bu hafta koç ve yükselen koç burçlarının kendilerini iyice dinlemeye ihtiyacı olacaktır.

Boğa ve yükselen boğa burcu

Bu hafta boğa ve yükselen boğa burçları için hevesler, istekler ve beklentiler ön plana çıkacaktır. ne istediklerine, ne yapabileceklerine ve ne yapmaları gerektiğine karar verme sürecindeler ve özellikle duygusal hayatlarını ilgilendiren konularda bazı önemli düşünceler oluşturacak ve bunun takipçisi olacaklardır. Bekar olan boğa burçları bu hafta arkadaş çevresinde yahut arkadaş çevresi vasıtasıyla biriyle tanışabilir ve flört ortamı oluşabilir. Bununla beraber dikkat çekici konuşmalar ve aniden gelecek değişimlere karşı da hazırlıklı olmalılar zira bu hafta değişim konusunda boğa ve yükselen boğa burçları için büyük bir değişim hevesi mevcut. Duygusal olarak ilişkisi çalkantıda olan yahut ilişkisiyle ilgili şüpheleri olan boğa burçları için de kesin kararlar gelecektir.

İkizler ve yükselen İkizler

Bu hafta ikizler ve yükselen ikizler burçları özellikle iş arayışında veya kariyer değişimi isteğindelerse şanslı etkiler altında olacaklar. Bekledikleri terfi, zam gibi konular varsa bu konularla ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Bununla beraber bu hafta oldukça dikkat çekici ve cazibeleri yüksek olacağından beklemedikleri anlarda duygusal olarak ani fırsatlarla karşılaşabilir ve şaşırabilirler, yalnız dikkat etmeleri gereken bir konu olarak, cinsel anlamda da bu hafta oldukça enerjileri yüksek olacağından bazı sinyalleri yanlış değerlendirebilirler. Ayrıca sosyal çevrelerinden yahut iş çevrelerinden biriyle de aniden etkileşim içine girebilecek durumdalar. Fiziksel olarak rahatsızlığı olan ikizler burçları bu hafta büyük bir iyileşme göstereceklerdir zira daha dirençli ve güçlü olacaklardır.

Yengeç ve yükselen yengeç

Bu hafta yengeç ve yükselen yengeç burçları hayaller ve gerçekler arasında iyi bir denge kuracak potansiyele sahip olacaklar ve çevrelerinde gelişen olayları etraflıca değerlendirme potansiyelleri artacak. Gerilimli olmak yerine sakin ve genel olarak sevgi dolu yaklaşımlarla çevrelerindekileri şaşırtabilirler. Bu hafta espri yetenekleri ve başkalarıyla anlaşma becerileri de yüksek olacağından yeni arkadaşlar edinebilirler. Ayrıca aşk hayatlarını ilgilendiren konularda bir dönüşüm geçirme durumu yaşayacaklardır. Eskide kalan ilişkilerindeki hatalarını düşünme ve hatalarını değerlendirme fırsatı bulacaklardır. Bunların dışında sosyal çevre ilişkilerine bir çeki-düzen getirebilir ve bazı faydasız buldukları arkadaşlıklarına son verebilirler.

Aslan ve yükselen aslan

Bu hafta aslan ve yükselen aslan burçları şüpheci ve karamsar taraflarını bir kenara bırakarak daha olumlu ve iyimser bir profil çizecekler. Cinsel enerjileri yoğun olacaktır ve eskide kalmış bazı kimselerle yeniden görüşebilir ya da cinsel beraberliklere yönelik ilişkiler geliştirebilirler. Yeni fantezilere, hayattan zevk almaya ve eğlenmeye odaklı olacaklar. Sağlıklarını ilgilendiren konularda bazı kontroller yaptırmaları gerekebilir ancak büyütülecek bir durum olmayacaktır zira iyileşme güçleri yüksek olacak. mesleki olarak ise yüksek odaklanma becerileri sayesinde ileriye doğru adımlar atabilir ve önemli çalışmalar yapabilirler.

Başak ve yükselen Başak

Bu hafta duygusal anlamda ne istediğine karar verme evresinde olan başak ve yükselen başak burçları varsa ilişkileriyle ilgili önemli kararlar alabilirler. Tamam ya da devam sorusuna cevap arayacakları bu hafta her halükarda alacakları kararı mantıksal olarak alacak, hafta başındaki zihinsel ve duygusal karmaşayı hafta ortasında üzerlerinden atarak beklentilerini masaya yatırıp buna göre hareket edeceklerdir. Beraberliği olmayan başak burçları ise çevrelerinde oluşan ve daha evvel fark etmedikleri yahut değerlendirmedikleri fırsatları değerlendirebilir, yeni flört ve ilişkilere başlayabilirler; bu alanda şans başakların yanında olacak. daha çok duygusal konularla haşır neşir olacaklarından işlerini çok boşlamamaları ve rehavete kapılmamaları önemlidir.

Terazi ve yükselen terazi

Bu hafta terazi ve yükselen teraziler aşırı verici ve hatta fedakarca davranışlarda bulunmaya açık olacaklarından biraz dikkatli olmalılar zira iyi niyetleri suistimale sebep olabilir. Çalıştıkları ortamdan biriyle duygusal ilişki içerisine girebilir yahut işleri duygusal hayatlarından fazlasıyla etkilenebilir. Gelecekleriyle ilgili önemli kararlar alacakları bu hafta terazi ve yükselen terazi burçları için taşınma kararı gelebilir, içlerinde evde değişiklik yapmak ve yeni düzenlemeler için yoğun bir istek olabilir. ayrıca hayattaki yerlerini ve uzun vadedeki amaçlarını da ortaya dökecek olan teraziler, neyi neden istedikleri konusunda hassas olacak ve olabildiğince doğru karar almaya çalışacaklardır. El becerileri de bu dönemde oldukça gelişkin olacağından hobi kursları ya da boşladıkları hobileri ön plana çıkabilir.

Akrep ve yükselen Akrep

Eğlenceli, neşeli ve duygusal olarak flörtöz tavırlar gösterecek olan akrep ve yükselen akrep burçları, bu hafta daha paylaşımcı, açık ve isteklerinde belirgin davranışlarla kendilerini ifade etme olanağına kavuşacaklar. Normalden daha fazla dışarı çıkabilir, daha esprili ve neşeli tavırlar gösterebilirler. Çevrelerinde duyacakları bazı dedikodulara ve şaşırtıcı haberlere hazırlıklı olmalılar. Hiç beklemedikleri kişilerle ilgili enteresan haberler alabilirler. Ayrıca ufak tefek seyahatler, eğlenceli sohbetler de akrep ve yükselen akrepler için önemli bir hal alacaktır, bu hafta flörtlere ve aşka açık olacaklarından her an yeni biriyle tanışabilir yahut eskide kalmış biriyle tekrardan görüşmeye başlayabilirler. Çocuk sahibi olmak isteyen akrep burçları için ise güzel haberler gelebilir.

Yay ve yükselen Yay

Bu hafta ev ve yaşadıkları alana dair konular yay ve yükselen yay burçları için önemli olacaktır. yaşadıkları alanı güzelleştirmek, değiştirmek, ev değişimi gibi konular öne çıkabilir. Ayrıca ailevi konularda ara bulucu rolünü üstlenebilir, herkesin şikayetini derdini dinleyebilir ve orta yol bulucu tavırlar gösterebilirler. Bazı öncelikleri yer değiştirecektir ve yapmak istekleri işlerin ve üzerinde durmak istedikleri konuların sıralamasını değiştireceklerdir. Ayrıca bu hafta fazla harcama yapmamaya özen göstermeleri gerekiyor zira fark etmeden yüksek harcamalar yapmaya açık bir yanları mevcuttur. maddi olarak –varsa-bazı yüklerinden kurtulabilir biraz rahatlama yaşayabilirler.

Oğlak ve yükselen oğlak

Çevreyle ilişkileri oldukça yoğun olacak oğlak ve yükselen oğlak burçları bu hafta konuşkan, paylaşıma açık, çokça iletişim halinde olma istekleriyle çevrelerindekileri şaşırtacaklardır. Kardeşleri yahut kardeş gibi gördükleri yakın arkadaşlarıyla sıcak paylaşımlara girebilir ve bol bol program yapabilirler. Ufak tefek ziyaretlere, eğlencelere açıklar. iletişim gerektiren işleri bu hafta daha kolay biçimde hallolacağından önemli konuşmaları ve projeleri varsa bu hafta gerçekleştirmek için adım atabilirler ancak hali hazırda devam eden Merkür retrosunu unutmadan büyük adımlar atmamaya gayret etmeliler. Bu hafta oğlak burçları için önemli olan bir diğer konu kendileriyle ilgili olarak bir süredir yarattıkları problemleri de çözmeye yatkın olmalarıdır. Yarattıkları bazı sıkıntıların sanal olduğunu fark edebilir daha ileriye yönelik ve kendine güvenli kararlar alabilirler.

Kova ve yükselen kova

Maddi anlamda imkanlarını geliştirmek isteyen kova ve yükselen kova burçları bu hafta bu imkana kavuşabilir ve bazı yeni olanaklarla karşılaşabilirler. Hayatlarındaki önceliklerin değişimi daha iyi ve güzel olana doğru olacaktır. bununla beraber güzel olduğunu düşündükleri şeylerle ilgili ufak bir alışveriş saplantısı yaşayabilir ve fark etmeden bütçelerini sarsacak satın almalarda bulunabilir ve başka işlerini zora sokabilirler bu nedenle düzenli harcama yapmaları önemlidir. Ayrıca rüyalardan, etkilendikleri suçluluk duyguları ve geçmiş gibi konulardan sıyrılma potansiyelleri artacaktır ve olayları, geçmişi ve sorumlu olduklarını düşündükleri insanları/ konuları daha rasyonel şekilde değerlendirme fırsatına kavuşacaklardır. Kendileriyle ilgili yeni kararlar almayı istedikleri ve yarıda bıraktıkları işlerini bitirmeye odaklı oldukları için bu hafta kova yükselen kova burçları çok dağılmadan ilerleme olanağına da kavuşacaklar.

Balık ve yükselen Balık


Çekici, eğlenceli ve paylaşımcı yanıyla dikkat çekecek olan balık ve yükselen balık burçları bu hafta kişilikleri ve davranışlarıyla başkalarını etkilemeye oldukça açık olacaklardır. Yeni flörtler, tanışmalar gündeme gelebilir. Bununla beraber aniden girilen aşk ilişkileri de ortaya çıkabilir. Duygusal beraberliği olan balık ve yükselen balık burçları partnerlerini kişilikleriyle etkileme fırsatına kavuşabilirler. Başkaları vasıtasıyla olmasını bekledikleri bazı işleri ve çalışmaları varsa bu hafta bu tür, sonucu başkalarına bağlı olan konularla ilgili önemli kararlar almaya açıklar. Gerekli kişilerle kendileri görüşme ayarlayabilir, mesleki konularda ilerlemek istedikleri noktalar varsa bu alanda kendi başlarına hareket etme kararı alabilirler. Başkalarından yardım beklemektense kendi başına ilerlemek isteği balık ve yükselen balık burçları için önemli ve ilerletici bir durum olacaktır.

3 yorum:

  1. Merhabalar, öncelikle haftalık burç yorumları için teşekkürler. İnternette dolaşan diğer yorumlar arasından en tutarlı ve samimi olanlardan birisi sizin websiteniz.
    Benim bir sorum olacaktı, şimdi bazı burçlarda ilişkisi olan ve olmayan diye ayrım yapmışsınız ama ilişkisi olmayan burçlar için yaptığınız tahminin ilişkisi olan ama partneriyle arasında sorunlar olan ya da mesafe olan kişileri etkileme oranı nedir?
    Mesela, benim 3 yıllık bir ilişkim var, sevgilim balık burcu ve şu an sevgilimle uzaktayız, uzun süreli ilişkinin getirdiği bir takım problemlerimiz de var. bu durumda sevgilimin karşısına ilişkisi olmasına rağmen aklını karıştırabilecek bir kişi çıkma olasılığı ilişkisi olmayan bi insanla aynı mı? yani ilişkisi olmayan kişiler için yaptığınız yorum, ilişkisi olan kişilerde ne denli kendini gösterir?
    Cevabınız için şimdiden teşekkürler, malum göz görmeyince şüphe akla girecek fırsat kolluyor.

    YanıtlaSil
  2. hem yükseleninde hem kendi burcunda, yeni flörtler eskiye dönüşler vurgulanmış. bir çok yorumunuz söylediğiniz gibi çıkınca, acayip içime oturdu bu.

    YanıtlaSil
  3. 16 subattan sonrasi ne zaman hazir olur ?

    YanıtlaSil