24 Ağustos 2015 Pazartesi

24-31 Ağustos arası haftalık burç yorumları



Koç ve yükselen koç burcu

Koç ve yükselen burcu koç olanlar haftaya sağlık ve motivasyon alanında olumsuz etkilerle başlayacak olsalar da hafta ortasından itibaren kendilerini oyalayacak konular bulmakta zorluk çekmeyecekler. Yaptıkları işlerde daha özverili ve odaklı olurken diğer yandan beraberinde oldukları kişilerle ilişkilerinde de verimli yapı gösterecekler. Ayrıca sağlıkla ilgili konularda yaşadıkları problemler varsa olumlu gelişmeler olacaktır ve yine sağlıklarını daha iyiye götürecek olan spor, egzersiz gibi disiplinler altına girebilirler. Uygulamada başarısız oldukları bazı meseleler jüpiter desteği ile uygulanabilir hale gelebilir.

Boğa ve yükselen boğa burcu

Boğa ve yükselen burcu boğa olanlar haftaya duygusal anlamda endişeli, sıkıntılı ve tatminsiz şekilde başlayacaklar. Yaptıklarının yetmemesi, yetersizlik, yalnızlık ve eksiklik hissi canlarını sıkacaktır ancak bu durum hafta ortasında Güneş ve Jüpiter'in olumlu etkisiyle kendini duygusal anlamda rahatlamaya, yeni flört ve aşk olasılıklarına, mevcut ilişkide yeniliklere ve eğlenceli yaklaşımlara bırakacak. Daha neşeli, sosyal, cömert ve iddialasmaya istekli olacaklar. Haftanin son gunlerine dogru dolunay etkisiyle beraber bu durumun olumsuz etkilerini yasayabilir, tahminlerini daha kotumser ve supheci taraflara yonlendirebilirler.

İkizler ve yükselen burç ikizler

İkizler ve yükselen burcu ikizler olanlar haftaya kendileri ve gelecekleri ile ilgili kaygılar, yer değişimleri, kadınlardan ve kadınlardan alacakları desteklerden yana şanssız ve gergin etkilerle başlayacaklar ancak hafta ortasından itibaren kendilerini daha rahat hissedecekleri güven ortamını bulmakta ve iç gerilimleri konusunda rahatlamakta sorun yaşamayacaklar. Annesi veya yakın olduğu kadınlarla ilgili sağlık sorunu gibi konular olan ikizler burçları bu anlamda iyi haberler ve olumlu gelişmelerle karşılaşacaklardır. Benzer şekilde hayatlarindaki otoriter figurlerle ilgili sorun yasayan ikizler burclari bu sorunları düzelmekte problemleri aşmakta daha kolay bir ortam yakalayacaklar. Ev değişimi ihtiyacı, bulundukları alandan rahatsızlık mevcutsa bu gibi konular üzerine odaklanarak kendilerini rahatlatacak alanlarda yaşamak için adım atabilirler. Ayrıca gelecek kaygıları yerini kararlar almaya ve uygulamaya bırakacaktır.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu

Yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar haftaya duygusal ifade problemleri, aşk hayatında çekimserlik ve istediklerini ifade edememe, çevresi tarafından anlaşılamama/ yanlış anlaşılma gibi etkilerle başlayacaklar. Hafta ortasında ise bu sorunlar yerini aktif iletişime bırakacaktır ve birkaç günlük süreçte olgun yaklaşımlarla, sorunlarını iletişim kurarak halletme yoluna gidecekler. Yakın oldukları kişilerle programlar yapabilir, kısa seyahatlere çıkabilir ve önemli haberleşmelerde bulunabilirler. Bununla beraber, sorun oluşan durumlarda çözümsel ve gerekli kişilerle iletişim kurabilme becerilerini devreye sokacaklardır. Ayrıca araştırmak istedikleri konular, üzerinde çalışılması gereken projeler varsa bu birkaç günlük süreç hepsi için uygundur.

Aslan ve yükselen aslan burcu

Aslan ve yükselen burcu aslan olanlar haftaya geleceklerinden yana endişeli ve meraklı, ellerindekini kaybetme endişesiyle ve gerginliğiyle başlayacaklar. Daha korumacı, beklentili, yüksek standartlı olarak ilerleyecekleri birkaç gün tam olarak ne istedikleri konusunda da karmaşık davranışlar göstereceklerinden çevreleri tarafından anlaşılmakta zorlanabilirler. Hafta ortasından itibaren ise hedefleri ev yapacakları işler akıllarında belirginleşecektir. Daha net şekilde isteklerini ifade edebilir, dürtülerini isimlendirebilirler. Duygusallıktan biraz daha uzak ve rasyonel yapı göstereceklerinden çevrelerine karşı biraz daha duyarsız ve anlayışsız yaklaşımları olabilir. Maddi olarak beklenti içinde oldukları konular varsa bu süreçte başarılı sonuçlar alabilirler.

Başak ve yükselen başak burcu

Güneş'in Jüpiter ile beraber burçlarında hareketine başlamasıyla birlikte kendilerini öne çıkarma sürecine giren başak ve yükselen burcu başak olanlar haftaya iletişim konusunda direkt, dikte edici ve gergin olarak başlayacaklar. Sevdikleri kişilerle kısa süreli tartışmalar yaşayabilirler ancak bunlar kalıcı etkiler yaratmayacaktır. Hafta ortasından itibaren basak ve yukselen burcu basak olanlar kendilerini daha aktif ifade edecekleri, ne istediklerini bildikleri ve kendileriyle ilgili rasyonel degerlendirmeler yapabildikleri bir süreçte olacaklar. Öne çıkma, kendini gösterme, isteklerini elde etme konusunda hırslı ve özenli olacaklarından davranışlarını da buna göre ayarlayacaklardır. Önlerine çıkan fırsatları değerlendirme konusunda başarılı, fırsat yaratma konusunda ise becerikli bir tablo sergileyecekler. Bu birkaç günlük süreçte işleri normalden daha hızlı gerçekleşebilir.

Terazi ve yükselen terazi burcu

Terazi ve yükselen burcu terazi olanlar haftaya zihinsel olarak karmaşık ve yaratıcılıkla ilgili sorunlar yaşayarak başlayacaklar. Akıllarında olanı hayata geçirmekte zorlandıkları gibi eşyaları ve ilişkilerini verimli kullanmakta da zorluklar ve problemlerle karşılaşacaklardır. Ödünç verdikleri eşyalara, borç verdikleri paralara aniden ihtiyaçları olabilir ve geri almak zorlaşabilir. Bununla beraber ne yapmaları gerektiğini ve programlarını karıştırabilirler. Hafta ortasından itibaren ise zihinsel karmaşalar yerini rahatlamaya bırakırken normalden daha tembel ve çalışmaya isteksiz, uykuya istekli olabilir, yorgun olmadıkları halde normalden fazla uyuyabilirler. Sevdikleri insanları rüyalarında görebilir ve etkisinde kalacakları anılarını hatırlayabilirler. Duygusal anlamda daha rahat, şüphelerden uzak ve kendilerine güvenli olacaklarından kendilerini de rahat ifade edecekler ancak burada tek sorun soyut ifadelere fazlaca yönelme ve karşı tarafı muallakta bırakma ihtimallerinin oluşudur.

Akrep ve yükselen akrep burcu

Akrep ve yükselen burcu akrep olanlar haftaya beklentilerinin karşılanmaması ve eksiklik hissiyle başlayacaklar. Kendilerini ortaya koyamadıklarını, potansiyellerini tam olarak ortaya çıkaramadıklarını düşünebilir ve bunun zorluğunu hissedebilirler. Bazı beklenti ve istekleri tam olarak karşılanmayabilir ve başkalarından istedikleri yardımlar geri tepebilir. Dolayısıyla oluşan tatminsizliklerden ötürü kendine güven sorunu yaşayabilirler. Hafta ortasından itibaren ise fırsatlar açısından oldukça şanslı olacakları birkaç gün içerisinde olacaklar. Bu nedenle gözlerini açmaları ve oluşabilecek fırsat ve şanslara karşı tetikte olmaları iyidir. Ayrıca arkadaş çevreleri vasıtasıyla yeni işler, projeler, bilgiler alabilirler. Uzun zamandır gerçekleşmesini istedikleri bir konu varsa bununla ilgili başarılar gündeme gelebilir.

Yay ve yükselen yay burcu

Yay ve yükselen burcu yay olanlar zihinsel olarak karmaşık oldukları ve özellikle iş hayatları aktifse işleri konusunda sorun yaşamaya açık, yaratıcılıktan ve çözümsellikten uzak bir şekilde haftaya başlayacaklar. İş hayatı aktif olmayan yay burçları ise bu gerilimleri sosyal hayatlarında ve kendilerini doğru anlatma konusunda yaşayabilirler. Bununla beraber kötü uyku düzeni günlük işlerinin aksamasına, gergin ruh hali münakaşacı bir yapı göstermeye dönüşebilir. Alıngan ve huysuz tavırları nedeniyle bazı anlaşmazlıklara açıklar. Hafta ortasından itibaren ise işlerine odaklı, kendilerini ortaya çıkarmakta sorunsuz ve rahat davranışları olacaktır. Yapacakları projelerinde, yeni işlerinde başarı kazanmaya ve çevrelerinden takdir görmeye odaklı yapıları başarılı hamleleri getirecektir. Sosyal çevre ilişkilerinin sağlam olacağı bu birkaç günlük süreçte bazı önemli bağlantılar oluşturabilecekler gibi, iş fırsatları da ortaya çıkabilir.

Oğlak ve yükselen oğlak burcu

Oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar haftaya çevre ilişkilerinden kopuk ve güvensiz şekilde başlayacaklar. İlerlemek istedikleri konularda sıkışabilir, kendilerini açmak istedikleri alanlarda ilerlemekten uzak bir çizgiyi takip edebilirler. Hafta ortasından itibaren ise odaklanma sorunları yerini açık bir zihne ve ilerlemek için gerekli olan motivasyona bırakacaktır. Yeni bir konuda eğitim almaya karar verebilir, yeni bir kitaba başlayabilir, yazmaları ya da yetiştirmeleri gereken işlerini ilerletebilirler. Ayrıca yeni bir dil öğrenmek, yeni insanlarla tanışmak ve yeni arkadaşlıklar kurmak için uygun bir ortam oluşacaktır. Zihnen daha açık oldukları için tartışıp sonuca varamadıkları konuları yeniden masaya yatırabilir ve fikirlerinde daha açık düşünme eğilimleri gösterebilirler.

Kova ve yükselen kova burcu

Kova ve yükselen burcu kova olanlar bu hafta başında şüpheci, gergin ve özellikle çalışıyor durumda iseler işleriyle ilgili olarak kısıtlanmış hissedecekler. Yapmak istedikleri bazı işleri sınırlandırabilir, bazı davranışlarını kendi istekleriyle ortaya koymayabilirler. Otoriter figürlerle aralarında bazı gerilimler, kendilerine getirilen bazı yasaklar, kısıtlamalar olabilir. Hafta ortasından itibaren ise kendilerini daha rahat hissedecekleri ve şüphelerinden, endişelerinden uzaklaşacakları bir sürece girecekler. Toplumsal konular daha çok dikkatlerini çekebilir ve kendilerini bu tür konularda daha fazla ortaya koyabilirler. Çevrelerine ve kendilerinden olan taleplere karşı daha net bir duruş sergileyeceklerdir. Bununla beraber, ödeme ve alacaklarla ilgili sıkıntıları varsa bu noktalarda düzelme gerçekleşebilir.

Balık ve yükselen balık burcu


Balık ve yükselen burcu balık olanlar haftaya duygusal yaklaşımlarında, duygusal paylaşımlarında değişiklik ihtiyacıyla, duygusal eksiklik hissiyle başlayacaklar. Partnerlerinden yahut ilgilendikleri kişilerden istedikleri reaksiyonu alamayabilirler. Bununla beraber mesleki olarak aktif olan balık burçları daha aktif ve değişiklik içeren iş alanlarında kendini göstermek isteyebilir. Hafta ortasından itibaren duygusal anlamda gelişmelere, yeni flörtlere veya mevcut ilişkide iyi anlamda değişimlere açık olacaklar. Kendilerine karşı gösterilen önyargı yahut düşmanlıklar varsa bunları yok edebilir, çevreleriyle uyumlu davranışlar göstererek kendilerini anlatma fırsatı yakalayabilirler. İş alanında değişim veya gelişim bekleyen balıklar için iyi haberler ve yeni iş teklifleri oluşabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder