11 Ocak 2016 Pazartesi

11-18 Ocak arası haftalık burç yorumları



Koç ve yükselen koç

Koç ve yükselen burcu koç olanlar bu hafta fiziksel değişimler ve yenilikler konusunda fazlasıyla istekli olacaklardır, fiziksel sağlıklarına daha fazla özen gösterecek, yolunda olmadığını düşündükleri sorunları halletmeye çalışacaklardır. Ayrıca entelektüel anlamda kendilerini geliştirme yolları arayabilirler, kurs, yeni öğrenilecek konular ilgilerini çekebilir. Duygusal hayatlarında yeni davranış veya yeni kişiler arayışına girebilirler ve yeni flört ortamları oluşabilir. Hafta sonundan itibaren ise fiziksel çekim güçleri yüksek olacağından çevrelerinde birden fazla kişi toplanabilir. Endişeli yaklaşımlardan dolayı duygusal konularda kararsız ve çekingen davranacaklardır ancak diğer yandan yenilik isteği arayıştan da uzak tutmayacaktır.

Boğa ve yükselen boğa

Bu hafta fiziksel beklentileri artacak olan boğa ve yükselen burcu boğa olanlar için fiziksel çekim fazlasıyla önemli bir hal alacaktır. Beklentilerine uygun kişilerle tanışabilir (beraberlikleri varsa) partnerlerini istedikleri kişi olması konusunda yönlendirmeye çalışabilirler, duygusal anlamda arayış ve beklentileri de yükselecektir. Ufak tefek gerilim ve iletişim sorunlarını halledebilir, aralarının bozuk olduğu kişilerle sorunlarını çözebilecekleri ortamlar oluşacaktır. Hafta sonundan itibaren boğa burçlarının sosyal hayatları hareketlenecektir ve arkadaşlarla görüşmeler, sohbet ve paylaşımlar önemli hale gelecektir. Daha uyumlu olacakları ve sorunlarla mücadele becerilerinin artacağı bu süreçte, kendilerinde gördükleri eksiklerle ilgili olarak çevrelerine danışabilirler.

İkizler ve yükselen ikizler

Bu hafta ikizler ve yükselen burcu ikizler olanlar paylaşımcı, dışa dönük ve çevrelerinde aktif yapılarıyla dikkat çekeceklerdir. Şayet ortaklaşa şekilde halledemedikleri konular varsa bunları halledebilir ve oluşabilecek sorunları çözebilirler. Gelecekle ilgili planlamalar yapma saklı kalmış düşüncelerini açığa vurma sürecinde olacaklarından bu hafta akıllarına gelen konu ve projeleri not almalarını öneririm zira aktif olacaklarından unutabilirler. İş hayatı aktif olan ikizler burçları için kendilerini gösterebilecekleri, başarılı olmaya istekli olacakları için bazı fırsatlar yakalayabileceklerdir. Arkadaş çevreleri veya iş çevreleri vasıtasıyla yeni kişilerle tanışabilir, duygusal anlamda hayatlarına renk getirecek kişilerle bir araya gelebilirler. Şayet ilişkileri varsa fiziksel veya duygusal anlamda tatmin edici, sorun çözücü bir süreçte olacaklardır.

Yengeç ve yükselen yengeç

Yengeç ve yükselen burcu yengeç olanların bu hafta odaklanma becerileri oldukça yüksek olacaktır. Mesleki anlamda başarılı olacakları ve fırsatları hızlı şekilde görüp değerlendirecekleri bir süreçteler ve bunu değerlendirmeleri iyi olacaktır. İş arayan yengeç burçları için de fırsatlar oluşabilir. Ayrıca eğitim alanında sıkıntıları varsa bu hafta çözüme kavuşturmak için iyi bir başlangıç yapabilirler. Duygusal hayatları için iletişim ve paylaşımlar daha önemli hale geleceğinden beklentilerinin değişimi farklı arayışları da beraberinde getirecektir ve bu durum ufak tefek sorunlar yaratabilir ancak aşılabilir sorunlar olacaktır. Yeni kişilerle tanışabilir, entelektüel anlamda başarılı kişilerle yoğun şekilde ilgilenmeye başlayabilirler. Genel çevrelerinde bulunan bir kişiyle aralarında ani bir yakınlaşma olabilir.

Aslan ve yükselen aslan

Aslan ve yükselen burcu aslan olanlar bu hafta duygusal hayatlarıyla ilgili beklentilerinin yükselmesiyle beraber kendilerine farklı gelen kişilere yakınlık hissedeceklerdir. Entelektüel anlamda gelişkin kişiler ve paylaşımda bulunabilecekleri insanlara yöneleceklerdir. Fiziksel görünümlerinde değişim amaçları, yeni bir görünüm ve yaklaşım kazanma istekleri maddi olarak biraz açılmalarına sebep olabilir. Ayrıca sağlıklarıyla ilgili ihmal ettikleri konular bu hafta görünür hale gelecektir ve sorunu düzeltmek için uğraşabilirler. Eğer doktora gitmeleri gerekiyorsa bu hafta fiziksel kuvvetleri de yerinde olacağından bu konuyu halletmelerini öneririm. Gelecekle ilgili planlar yapacakları, hayaller kuracakları bir süreçte olduklarından iş ve genel hayat açısından öngörecekleri projeleri hayata geçirmek için de uygun bir dönemde olduklarını hatırlatırım ancak diğer yandan devam eden Merkür retrosunu da hesaba katarak planlamaya daha çok zaman ayırıp, projeyi hayata geçirme konusunu retro bitişine denk getirmeliler.

Başak ve yükselen başak

Başak burçları ve yükselen burcu başak olanlar bu hafta ev içerisinde değişimler ve konforlarına uygun bir alan yaratma arayışında olacaklardır. Geleceklerini yoğun şekilde düşünecekleri bu dönemde, özellikle mesleki anlamda yeni projeler oluşturmaya hevesli olacaklardır. Ayrıca duygusal anlamda beklentilerinin değişmesi, fiziksel görünümlerinin ötesinde karakterlerinin de görünmesini istemelerini sağlayacaktır. Yeni kişilerle aniden yaşayabilecekleri tanışmalar/ flört ve ilişkiler oluşabilir. Hafta sonuna doğru ise başak burçlarının sosyalleşme istekleri ve arkadaşlarıyla olacak paylaşımları artıyor olacak. Çevrelerindeki kişilere akıl verebilir, sorunlarına ortak olmaya çalışabilirler. Ayrıca, bazı kişilerle ilgili dedikodular ve yeni bilgiler edinebilirler. Konuşkan ve iletişimde direkt bir yapı göstereceklerinden sorunlu noktaları da rahatlıkla halledebilirler.

Terazi ve yükselen terazi

Terazi ve yükselen burcu terazi olanlar bu hafta normalde aşırı tepki verecekleri olaylara karşı fazlasıyla sakin ve uyumlu karşılık vereceklerdir. Bu durum çevrelerinde çözülmemiş problemler varsa çözülmesini sağlayacaktır. Bununla beraber mesleki olarak yenilik ve proje arayışları varsa gerçekleştirme, yeni fikirler üretme konusunda da fazlasıyla başarılı olacaklardır. Çevrelerinden takdir görebilir ve aklına danışılan kişi haline gelebilirler. Duygusal anlamda çevrelerinde bulunan bir kişiden etkilenebilir, yakın çevreleri vasıtasıyla biriyle tanışabilirler. Endişe ettikleri konularda uyumlu bir noktaya ulaşabileceklerinden şüphelerinden, gerilimli durumlarından uzaklaşacaklardır. Zihinlerini bulandıran durumlarla ilgili çözümsel yaklaşımlar gösterecekler. Hafta sonundan itibaren ise terazi burçları odaklanmaları gereken noktaları belirleyip buna göre hareket edecek ve öncelikleri konusunda bir sınıflama yapacaklardır. Maddi olarak beklentileri varsa konuyla ilgili gelişmeler olabilir.

Akrep ve yükselen akrep

Bu hafta akrep ve yükselen burcu akrep olanlar ne istedikleri, ne yapmaları gerektiği konusuna odaklanacaklar. Kendilerine bir yol haritası çizmeye çalışırken diğer yandan da kapasitelerinin ne olduğu konusuna yoğunlaşacaklarından çevrelerine çok dikkat etmeyebilirler. Çevreleriyle olan iletişimleri güçlü ve destek arayışları fazla olacaktır bu nedenle de sosyal hayatları içerisinde daha yoğun vakit harcayabilirler. Mesleki olarak paylaşıma açık ve dışa dönük olacaklardır dolayısıyla bazı istek ve beklentilerini dillendirebilecekler. Hafta sonundan itibaren duygusal hayatlarıyla ilgili olarak yeni kararlar alabilir, varsa mevcut ilişkileri yoksa olacak ilişkileri için ne istediklerini belirleyebilirler. Daha direkt ve çözüm odaklı davranışlar göstereceklerinden bu durum çevrelerindeki kişiler tarafından sürpriz olarak değerlendirilebilir.

Yay ve yükselen yay

Yay ve yükselen burcu yay olanlar bu hafta yalnızlık hislerinin yoğun olması nedeniyle biraz bocalayabilir ve aşk hayatlarında beklentilerini karşılama isteği hissedebilirler. Mevcut ilişkilerinde yaşadıkları sorunlar varsa istekleri doğrultusunda değişim gerçekleştirmek için uğraşacaklardır. Bununla beraber yeni flörtlere başlayabilir yahut geri çekilip biraz daha kendilerini toplamaları gerektiğine karar verebilirler. İş hayatı aktif olan ya da iş arayan yay burçları için olumlu durumlar oluşabileceğinden fırsatları iyi görüp değerlendirmelerini öneririm. Ayrıca çevrelerindeki patron, baba, öğretmen gibi otoriter figürlerle aralarında problem varsa çözüme kavuşturmak ve barış yapmak için uygun bir süreçteler. Hafta sonundan itibaren başkalarına söylemekten kendilerini uzak tutacakları konulara eğilim gösterebilir, gizli davranışlarda bulunabilirler. Çevrelerinde merak edilecek ve ne yaptıkları anlaşılamayacaktır. Biraz sessiz sakin ve geride kalma ihtiyaçları artacak.

Oğlak ve yükselen oğlak

Oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar bu hafta kendilerini hareket etmek istemeyen ve fakat sorunların çözülmesini bekleyen bir durumda bulacaklardır. Kendilerine ilgi göstermeyen kişilere karşı aniden bir çekim hissedebilirler. Çevrelerinde anneleri dahil kadınlarla olan ilişkileri kuvvetlenecektir ve kadınlardan alacakları rehberlikler önemli hale gelecektir. Kendilerini geliştirmeyi istedikleri bir süreçte olacaklarından yeni konular ve gündemler hayatlarına girebilir. Yurt dışı ile ilgili planları varsa bu dönemde gerçekleştirmek için uygundur aynı zamanda yeni bir dil öğrenme becerileri de yüksek olacaktır; akıllarında bir eğitim almak gibi plan varsa hayata geçirebilirler. Hafta sonundan itibaren daha aktif ve sosyal olacak, arkadaşlık ilişkilerinin daha fazla önem kazandığı bir döneme girecekler. Arkadaşları vasıtasıyla yeni bilgiler öğrenebilir, sorunları varsa çevrelerinde yakın gördükleri kişilerle paylaşıp çözüm arayışına girebilirler.

Kova ve yükselen kova

Kova ve yükselen burcu kova olanlar bu hafta duygusal hayatlarıyla ilgili olarak çevrelerinden alacakları fikirleri fazlasıyla önemseyeceklerdir. Daha sosyal ve hareketli olacaklar ve bununla beraber çevrelerinde dolaylı olarak tanıdıkları ya da arkadaşları vasıtasıyla tanıştıkları kişilerden etkilenebilirler. İş arayan yahut mesleki gelişme bekleyen kova burçları için arkadaşlarının tavsiye ve yönlendirmeleri de önemli olacaktır. Kendilerini tam ortaya koyamadıklarını düşünebilirler ancak bu hafta bu konudan ziyade çevrelerinde dikkat çekmek konusu daha ön planda olacak ve egoları baskın şekilde ortaya çıkacaktır. Hamle yapmaktan korktukları konularda cesaret ve öne çıkma isteği gösterebilirler. Hafta sonundan itibaren mesleki durumları, toplum önündeki konumları ve maddi kazançlar ile hayattaki öncelikleri konuları önem kazanıyor olacak ve odak noktaları değişecektir. Aralarında problem olan kişiler varsa bu problemleri halledecekler.

Balık ve yükselen balık

Balık ve yükselen burcu balık olanlar bu hafta hayatlarında bir rota belirlemek adına hareket edecekler. İş hayatı aktif olan balıklar için yeni proje ve planlar söz konusu olacaktır. İş arayan balıklar için de olumlu gelişmeler olabilir. Bununla beraber kendilerini farklı alanlarda ifade etme ihtiyacı hissedebilirler. Arkadaşlarıyla geçirecekleri zamanlar balık burçları için bu hafta fırsatları da beraberinde getireceğinden her sözü dikkatle dinlemeli ve kendileri için nasıl bir fırsat oluşabileceğini anlamaya çalışmaları iyi olacaktır. Hafta sonundan itibaren ise kendileriyle ilgili kurdukları hayalleri gerçekleştirmek için olanaklar yaratmaya çalışacaklar ve kendilerini değişime bırakmak isteyecekler. Biraz alıngan olabilir ve karşılığında gerilimler de yaratabilirler ancak bu gerilimler geçici ve önemsiz olacaktır.acaktır.

4 yorum:

  1. Bu hafta sallama olmus gibi, pek ikizler burcu erkegini tutmadi yorumunuz :)
    Yoksa herhafta %90 uyumlu oluyordu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sallayıp sallamadığımı sizde tutup tutmaması kriterine göre değerlendirecek kadar vizyonsuz ya da yazdıklarımı diğer mecralardan araştıramayacak, haftalık yorumların "bazen tutup bazen tutmayacağını zira kişisel haritaların olacaklarda asıl sorumlu olduğunu" yazdığımı okuyamayacak kadar zayıf mısınız acaba? Bu ne garip bir itham. Yani yorumlar normal bence sizde bir "sıkıntı" var sevgili ikizler erkeği.

      Sil
  2. Yeni hafta yorumunu merakla bekliyorum :))

    YanıtlaSil
  3. Iste hafta bitiyor Nurcin hn. anca yaziyor biraz salliyor gibi evet.

    YanıtlaSil