25 Ocak 2016 Pazartesi

25 Ocak-1 Şubat Haftalık burç yorumları


Koç ve yükselen koç burcu

Koç ve yükselen burcu koç olanlar haftaya gergin başlayacaklar. Sosyal çevrelerinde gelişen olaylar, ailevi meseleler can sıkıcı şekilde ilerleme gösterebilir. İş yaşamı akrif olan koç burçları için zorlanmalar, karar almam gerekliliği ortaya çıkabilir. Özellikle düşünsel bazda gelişen katı tutum ve gerilim sert çıkışlara, gereksiz tartışma ve dengesizliklere sebep olabilir. Hafta ortasından itibaren ise sorunlarını düzeltmeye başlayacaklardır. Şüpheci ve gözlemci tutumları değişecek ve ilerlemeci/ aktif bir tavır göstermeye başlayacaklar. Sorunlara çözümsel yaklaşacaklar ancak biraz aceleci davranma potansiyelleri yüksek olduğundan memnuniyetsizlik oluşmaması açısından sakin olmaları önemlidir. Ayrıca bazı arkadaşlıkları ve ortaklıkları gözlerine batmaya başlayabilir ve bu noktada şüpheci yaklaşımlar gösterebilirler; daha evvel fark etmedikleri şeyleri fark edebilir ve çevrelerine karşı yeni bir bakış geliştirebilirler.

Boğa ve yükselen boğa burcu

Boğa ve yükselen burcu boğa olanlar bu haftaya istediklerini alamamış olma hissiyle başlayacaklardır. İstedikleri ilerlemeleri kaydedemediklerini düşünüp kendilerini yorabilir, planladıkları yerden uzakta olduklarını fark edebilirler. Hafta ortasından itibaren ise bu durum yerini özellikle ilişkiler konusunda daha ilerici olmaya bırakacaktır. Varda ilişkilerinde ortaklaşa gelişimin amaçlandığı paylaşımlara gidebilirler. Bekar olan boğalar ise yeni bir duruma geçmek isteyebilir, duygusal eksiklik hislerini kapatmak için hamleler yapabilirler. Kendilerini daha güçlü ve hareketli şekilde ifade edebileceklerinden sorunları düzeltmek ve yenilikler yapmak için fırsatlar yakalamaya çalışacaklardır. Ayrıca ilişkilerinde sorunlar varsa düzeltmek boğa burçları için oldukça önemli olacak. Uzun süredir ilgi duydukları kişilerle tanışma fırsatı oluşturabilir, var olan flörtlerini daha iyi bir noktaya ilerletebilirler. İş hayatı aktif olan veya iş arayan boğa burçları ise şanslarını kendilerini göstermek için kullanabilirler.

İkizler ve yükselen ikizler burcu

İkizler ve yükselen burcu ikizler olanlar bu haftaya şüpheci, uyku sorunlarına açık ve garip endişelerle başlayabilirler. Çevrelerine ve kendilerine güvensiz hissedeceklerinden pasif agresif davranışlar gösterme potansiyelleri yüksek. Pek çok yanlış anlaşılma sonucu çevrelerindeki kişileri kendilerine rakip olarak görüp bu şekilde hareket edebilirler. Hafta ortasından itibaren ise bu durum yerini sakinleşmeye ve yaklaşımları değiştirmeye bırakacaktır. Sağlık sorunları olan ikizler burçları için bu konuya odaklanma süreci başlayacaktır bununla beraber dış görünüşlerinde de değişim yapma istekleri artabilir. Odaklanma konusunda biraz dağınık olacaklar ancak buna rağmen bitirmeleri gereken işleri hızla tamamlayıp rahatlayabilirler.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu

Hafta başında başkalarıyla paylaşımdan uzak ve bencilce davranacak olan yengeç burçları hem iş hem de özel hayatlarında beklentilerini oldukça tüksek tutabilir ve beklentilerinin karşılanamamasını sorun haline getirebilirler. Çevreleriyle olan iletişimleri kapalı ve kısıtlı olacağından kendilerini anlatabilmek konusu da bir sorun olacaktır. Hafta ortasından itibaren ise yengeç burçları özellikle duygusal anlamda sıkıntılarını gidermek için hamlede bulunacaklardır. Daha paylaşımcı, isteklerini almaya daha odaklı bir yapı göstereceklerinden kendilerini anlatma konusundaki kısıtlılıktan da uzaklaşacaklar. İlgi duydukları kişilere kendilerini ifade edebilir, flörtöz bir yapı gösterebilirler. Ayrıca yeni kişilerle tanışmak ve flört etmek için de uygun bir süreçte olacaklardır.

Aslan ve yükselen aslan burcu

Aslan ve yükselen burcu aslan olanlar haftaya eleştirel şekilde başlayacaklar. Çevrelerindeki hemen her şey gözlerine batabilir ve buna karşılık ifadeleri çok sert olabilir. Fiziksel görünüşleri ve kendi yeterlikleriyle ilgili olarak da sorun yaratmaya meyilli olacaklarından memnuniyetsizlikleri kendilerini de hedef alacaktır. Hafta ortasından itibaren ise aslan ve yükselen burcu aslan olanlar ev içerisinde daha aktif ve yaratıcı olacaklardır. Eleştirel tutum sergiledikleri konularda hareketlenecek ve sağlıkları/ görünümleriyle ilgili sorunları halletmek için çözümsel yaklaşımlar göstereceklerdir. Yaratıcı ve eylemsel olacaklarından projelerini hayata geçirmek için de uygun günlerde olacaklardır.

Başak ve yükselen başak burcu

Başak ve yükselen burcu başak olanlar haftaya duygusal konularda eksiklik hissiyle başlayacaklar. Kendilerini yarım ve tamamlanmamış hissedebilir bir partner arayışında olabilirler. Benzer şekilde bir ilişkileri varda ilişkilerinde de paylaşımdan uzak kaldıklarını fark edebilir ve ihtiyaçlarının karşılanmasını bekleyebilirler. Durgun ve çevreden kopuk görüneceklerinden iletişimleri de sınırlı kalacaktır ancak bu durum hafta ortasından itibaren yerini aktif iletişime, çevre dostluklarının gelişimine ve paylaşıma bırakacaktır. Duygusal anlamda yeni flörtlere, var olan ilişki veya flörtün gelişimine, kendini anlatma ve paylaşımda bulunmaya, rahat anlatımlara açık durumda olacaklarından çevrelerinde dikkat çekeceklerdir. Ayrıca sık sık tahminde bulunma ve iddialaşmalara dikkat etmeleri gerekiyor, ufak tefek iddialaşmalar büyüyüp sıkıntı yaratabilir.

Terazi ve yükselen terazi burcu

Terazi ve yükselen burcu terazi olanlar bu hafta gelecekte ne yapacakları konusunda aşırı takıntılı ve kendilerini çözümsüz kalmış hissedebilirler. Ev içerisinde vakit geçirmek isteyebilir dış dünyadan uzaklaşmaya çalışabilirler. Kadın figürlerle aralarında anlaşmazlıklar oluşabilir. Hafta ortasından itibaren ise endişe duydukları konularda daha sakin olacak ve gelecek planlaması konusunda rahat davranacaklardır. Maddi açıdan gelişim ve ilerleme fırsatlarını değerlendirebilir, maddi olanaklarını geliştirmek için uğraşabilirler. Bununla beraber öncelikleri konusu da önemli olacaktır. Hayat içerisinde kendilerine ne gerektiği ne yapmak istedikleri ve neler yapabilecekleri konusu terazi burçları için önemli olacaktır.

Akrep ve yükselen akrep burcu
Hafta başında akrep ve yükselen burcu akrep olanlar çevreleriyle iletişim konusunda kapalı ve katı tutum sergileyecekler. Başkalarının problemleriyle uğraşmaktan yorulabilir yahut çevrelerindeki problemlere karşı tepkisiz kalabilirler. Hafta ortasından itibaren ise kendilerinden bahsetmeye ve çevrelerindeki kişilere karşı daha ilgili olmaya başlayacaklar. Ufak tefek seyahatler veya görüşmeler yapabilirler. Uzun süredir görüşmedikleri kişilerle görüşebilir ve yakınlık tesis edebilirler. Kendilerine odaklı olacaklarından zaman zaman bencilce hareket etseler de davranışları mazur görülecektir. Hareketli ve yoğun olacaklarından asıl ihtiyaçlarını görmezden gelebilecekleri için dikkatli olmaları önemlidir.

Yay ve yükselen yay burcu

Yay ve yükselen burcu yay olanlar hafta başında maddi konularla ilgili stresler yaşamaya açık durumda olacaklar. Maddi olanaklarını geliştirme, önceliklerini belirleme ve iki konuyu ortaklaşa ilerletme istekleri yüksek olacaktır. Neye önem vermeleri gerektiğini bilemedikleri için çevrelerindekiler tarafından ilgisiz ve kapalı olmakla itham edilebilir ve huzursuzluklar yaşayabilirler. Hafta ortasından itibaren ise uykusuz ve huzursuz olacaklardır ancak bu durum yay burçları için yorucu olmayacak. Uykusuzluk süreçlerinden faydalanabilir ve ilgilenecekleri/ ilerletebilecekleri fikirler oluşturabilirler. Maddi açıdan varsa sıkıntılarını aşmak için de çözümler üretebilecekleri bir süreçte olacaklar. Sorunlarını ortaya döküp aktif şekilde çözümler oluşturabilirler.

Oğlak ve yükselen oğlak burcu

Hafta başında kendileriyle ilgili sorunlarına odaklı olacak oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar fikirlerini iyi ifade etme konusunda da başarılı olamayacaklar bu nedenle önemli konuşma yapmaları gereken durumlarını hafta ortasından sonraya bırakmaları önemlidir. Hafta ortasından itibaren çevresel iletişimleri artacak ve sosyal alanda daha aktif olacak olan oğlak burçları sorunlarını başkalarıyla paylaşmaya da istekli davranışlar gösterecekler. Genel itibariyle daha çözümsel ve ilerletici yapıları ortaya çıkacaktır. Yalnız sosyal alanda kendilerini çok aktif ve keskin ifade edeceklerinden ufak tefek sorunlar yaşayabilirler. İddiacı ve kaprisli davranabilir, ilgi görmek için sorunlar yaratabilirler.

Kova ve yükselen kova burcu

Kova ve yükselen burcu kova olanlar hafta başında uyku sorunları, tembellik ve yorgunluk süreçleri yaşayabilirler. Bununla beraber garip rüyalar görebilir, rüyalarının gün içindeki davranışlarını değiştirdiğini görebilirler. Kişisel endişe ve korkuları ortaya çıkabilir, bu nedenle yanlış hamlelerde bulunabilirler. Hafta ortasından itibaren çevrelerinde nasıl göründükleri konusu önemli hale geleceğinden davranışlarını da buna göre düzenleyecekler. Zihinleri daha rahat ve düşünceleri daha açık olacaktır. Çözümsel yanları kuvvetli olacağından sorunlarıyla da rahatlıkla yüzleşebilirler. İş hayatı aktif olan veya iş arayan kova burçları için yaratıcı çözümler oluşturma ve kendilerini açacakları yeni alanlar keşfetme süreci başlayacaktır.

Balık ve yükselen balık burcu


Balık ve yükselen burcu balık olanlar hafta başında yaptıkları programları bozabilir, arkadaşlarıyla aralarını açacak tartışmalara girebilirler. Sosyal anlamda katılımdan uzak bir profil çizecekler. Genel anlamda motivasyonsuz ilhamsız olma durumu hafta ortasından itibaren değişecektir. Hafta ortasıyla beraber daha eğlenceli, sorunlu arkadaşlıklara çözüm üretmiş ve yaratıcı durumda olacaklar. İş hayatı aktif olan balıklar için sürpriz gelişmeler ortaya çıkabilir. Ayrıca istedikleri ve başkalarından bekledikleri bazı konularda ipleri ellerine alacak ve çözümleri kendileri üretmeye başlayacaklar. Yenilik istekleri artacaktır, kişisel gelişimleri için fırsatlar oluşturmaya çalışacaklardır. Eğer yönlerini tam bilemiyorlarsa bu hafta ne istediklerini belirleyebilmek için oldukça uygun bir ortam oluşacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder