13 Haziran 2016 Pazartesi

13-20 Haziran arası haftalık burç yorumları

Koç ve yükselen koç burcu

Hafta başında koç ve yükselen burcu koç olanlar iletişim ve kendini ifade etme konularında fazlasıyla becerikli olacaklar. Sakin, esnek ve rahat davranışları beraberinde kendini dogru anlatma isteğini de getirecektir. Uyumlu ve flörtöz olacaklar ve bu durum çevrelerinde ilgi uyandırmalarına sebep olabilir. Görüşmedikleri daha doğrusu görüşemedikleri, fırsat bulamadıkları arkadaşlarıyla programlar yapabilir, haberleşebilirler. Bu hafta ayrıca merak ettikleri bazı konularda kendilerine havadan bilgi gelebilir, öğrenmek istedikleri konularda fazla emek sarf etmeden bilgi edinebilirler. Hafta sonunda ise risklere girmekten kaçınacakları bir süreçte olacaklar. Yeni durumlar ve kişilere kapalı, bildiklerine odaklı hareket edecekler. İnatlaşma, hayal gücü eksikliği, uyku sorunları ortaya çıkabilir. Çevrelerindeki kişilerin büyük beklentilerle kendilerine yaklaştığını düşünebilirler.   Hafta sonu içsel gerilimleri artacağından bunları dışarı yansıtmak da söz konusu olacaktır. Bu nedenle dikkatli olmalarını öneririm.

Boğa ve yükselen boğa burcu

Hafta başında boğa ve yükselen burcu boğa olanlar duygusal hayatlarında gizlilik arayışında olacaklardır. Gizli beraberlikler, kendilerine ilgi duymayan kişilere yönelmek ilgilerini çekecek, duygularını saklamak ve rasyonel düşünerek duygularını görmezden gelme eğilimleri kendini gösterecektir. Maddi açıdan neyi nasıl halledeceklerini düşünecekleri, iş hayatlarında aktivite arayacakları ve odaklarını nesnel konulara yönlendireceklerinden sosyal katılımları daha zayıf kalabilir ancak bu durum kendi istekleri dahilinde gerçekleşeceği için bir sıkıntı oluşturmayacaktır. Hafta sonu ise boğa burçları için ufak tefek hayal kırıklıklarına açık bir süreç olacak. Beklentilerinin yüksek olduğu konularda olumsuz geri dönüşler alabilir, isteksiz ve kaygılı bir ruh haline bürünebilirler.

İkizler ve yükselen ikizler burcu

Hafta başında ikizler ve yükselen burcu ikizler olanlar duygusal hayatlarına odaklı ve bu anlamda isteklerini farklı yollardan ifade etmeye açık durumda olacaklar. Flörtöz ve kendini gösterme isteği yoğun yapıları çevrelerinde dikkat çekmelerini sağlayacaktır. Ayrıca çözmek istedikleri sorunlar varsa farklı yaklaşımlar sergileyerek hareket edeceklerinden yeni yöntemlerden sonuçlar bekleyebilirler. Sosyal çevreleri içerisinde aktif olmaya çalışacakları bu süreçte kendilerini ifade etmenin de farklı yollarını bulacak, yorgun yahut bezmiş de olsalar neşelerini kaybetmeyecekler. Hafta sonunda ise yorgun olacaklar ve bencilce davranışlar gösterebilirler. Ayrıca duygusal olarak paylaşımdan uzak, kısıtlayıcı ve beraberinde oldukları kişilere karşı sert ve eleştirel yaklaşımlar gösterebilirler. Kırgınlıklar oluşmaması için bu tavırlarına dikkat etmeleri önemlidir.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu

Hafta başında yengeç ve yükselen burcu yengeç olanların zihinsel aktiviteleri fazlasıyla yoğun olacaktır. Duygusal hayatlarıyla ilgili davranışları gizli olana yönelmek şeklinde kendini gösterecektir. Gizli ilişkiler, platonik aşklara açık durumdalar yahut ilgilendikleri kişilere ilgilerini göstermekte problemler yaşayabilirler. Bununla beraber sosyal açıdan fazlasıyla hareketli olacaklarından çevreleriyle yoğun iletişim kurabilirler. Beraberliği olan yengeç burçları birlikte oldukları kişiye karşı farklı bir bağlılık gösterebilir, daha evvel yapmadıkları şeyleri yapabilirler. Hafta sonunda ise yeniliklere kapalı, kaygılı ve eleştirel bir ruh haline bürünüyor olacaklar. Sağlık konusunda iskelet sistemine ve boyun bölgesine ve cilt sağlıklarına dikkat etmelerini öneririm. Ayrıca odaklanma sorunları, kendini bağlı oldukları işlere verememe, gereksiz endişeler de ortaya çıkabilir.

Aslan ve yükselen aslan burcu

Hafta başında aslan ve yükselen burcu aslan olanlar sosyal, paylaşımcı, isteklerini gerçekleştirmeye odaklı, çevrelerine karşı yardımsever bir yapıda olacaklar. Özellikle iş hayatı aktif olan aslanlar için yeni projeler, yeni çalışma alanları yaratmak, önemli konuşmalar için uygun bir süreç. Ayrıca duygusal beklentileri artacak beraber oldukları kişiyle sosyal paylaşım arayışında olacaklar. Beraberliği olmayan aslan burçları ise sosyal ortamlarda tanışacakları kişilerle yakınlıklar kurabilir ve yeni başlangıçlar yapabilirler. Hafta sonu ise gergin, duygusal açıdan kısıtlı ve kapalı, paylaşımlardan uzak yapıları çevrelerinde gergin bir ortam yaratmalarına sebep olacak. Fiziksel temelli yaklaşımları duygusal hale getirmeye çalışabilir, duygusal hayatlarında beklemedikleri sorunlarla karşılaşabilirler.

Başak ve yükselen başak burcu

Başak ve yükselen burcu başak olanlar hafta başında sosyal ve yapıcı, maddi kazanımlarına odaklı, çalışma isteği yoğun ve değişiklik arayan bir yapıda olacaklarından hemen her türlü yeniliğe de açıklar. Çevrelerinde isteyerek yahut istemeden dikkat çekebilir, kendilerini sosyal ortamlarda fazlasıyla aktif şekilde gösterebilirler. Duygusal konuları iş gibi görme eğilimleri ciddiyet ve sonuç odaklı yaklaşımları da beraberinde getirecektir. Hafta sonunda ise kapalı, kaygılı, duygusal olarak boşlukta hissedebilirler. Hayatlarına yön verme noktasında ne yapacaklarını bilemez ve gergin davranışlar göstereceklerinden çevreleriyle uyumlu olmaları da zor olacaktır. Hayal kırıklıkları ve yakınlaşma sorunları da kendini gösterebilir.

Terazi ve yükselen terazi burcu


Hafta başında terazi ve yükselen burcu terazi olanlar oldukça uyumlu, sakin, yeniliklere açık ve değişimlere meraklı bir ruh hali içerisinde olacaklar. Uzun yolculuk yapma istekleri artabilir, bulundukları alandan uzaklaşmak isteyebilirler. Farklı deneyimler ve normalde yapmadıkları şeyleri gerçekleştirmek için oldukça hevesli olacaklar. Daha evvel ilgilerini çekmeyen kişilere yakınlık besleyebilir, tarzı farklı kişilerle duygusal yakınlaşma içerisine girebilirler. Ayrıca ilhamları yüksek ve yaratıcı olacaklardır. Hafta sonunda ise iletişim ve kendini ifade becerileri düşeceğinden kendilerini anlatma ve çevreleri tarafından yanlış anlaşılma potansiyelleri yüksek olacak. Ufak tefek tatsızlıklar ortaya çıkabilir. Ayak kemiklerine ve ayaklarına dikkat etmeliler zira bu bölgeden gelebilecek rahatsızlıklar da olasılık dahilinde olacaktır. Genel motivasyonlarının düşmüş olması hafta içinde gösterdikleri davranışlarla zıt davranışlara meyletmeleri çevrelerindeki kişiler tarafından garipsenecektir.

Akrep ve yükselen akrep burcu

Bu hafta akrep ve yükselen burcu akrep olanlar oldukça çekici, isteklerini almaya odaklı, meraklı ve meraklarını salim yollarla gidermeye çalışan, sabırlı yapılarıyla dikkat çekecekler. Özellikle maddi anlamda sıkıntısı olan akrepler için biraz rahatlama söz konusu olabilir. Duygusal gerilimlerini rahat şekilde bastıracaklarından çevrelerinde planlı ve olumlu yanlarını göstereceklerdir. Cinsel çekimleri artacaktır, fiziksel temelli ilişkiler kurmaya açıklar ancak sıkıntılar yaşanmaması açısından yakınlaştıkları kişilerle aralarındaki durumun ne olduğunu iyice anlamadan harekete geçmemeleri iyi olacaktır. Hafta sonunda ise duygusal beklentilerine karşılık verdikleri duygusal değer azalacak. Paylaşımlardan uzaklaşacaklar. Manevi konuları da nesnel ve kazan-kaybet tarzı değerlendirmelere açık olduklarından beraber oldukları veya ilgilendikleri kişiler için sorunlar yaratabilirler.

Yay ve yükselen yay burcu

Yay ve yükselen burcu yay olanlar bu hafta duygusal açıdan fazlasıyla hareketliler. Beraberliği olan yay burçları sevgilerini ifadede yeni yollar oluşturmaya çalışırken bekar yay burçları duygusal yakınlık arayışında olacaklar. Kendilerine zıt kişilere yaklaşabilir, sıra dışı yöntemlerle istediklerini elde etmeye uğraşabilirler, ayrıca mesleki olarak çalışkan, başkalarıyla beraber iş yapmaya yatkın ve açık fikirli davranışları sağlam projeleri ve yüksek başarıyı da beraberinde getirecektir. Çevrelerinde kendilerine düşmanlık yapan kişiler varsa bu hafta sorunları çözebilir, rakiplerine karşı başarı kazanabilirler. Hafta ortasında ise kendilerini kısıtlamaya ve davranışlarını gizlemeye, karamsar yaklaşımlara açık olacaklar. Ne istediğini bilmez ve karamsar tavırları çevreleri tarafından garipsenecek. Ev içerisinde tartışmalara açık durumda olacaklarından ufak tefek kırgınlıklar yaşanabilir.

Oğlak ve yükselen oğlak burcu

Hafta içinde oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar  güçlü odaklanma becerileri ve çalışma azimlerindeki artışla dikkat çekecekler. Çevrelerine karşı yardımcı, paylaşımcı, sorunları çözmeye odaklı yapıları artacaktır. Ev içerisinde tamirat-tadilat, çeşitli düzenlemeler yapmak için uygun bir süreçteler. Bulundukları alandan uzaklaşmak isteyebilir, uzun vadeli planlar yapmaya çalışabilir, gelecekleriyle ilgili düzenlemelere girişebilirler. Hafta sonunda ise iletişime kapalı, yalnız kalmaya istekli ve kendilerini yorgun hissettikleri bir ruh hali içerisinde olacaklar. Ne istediklerini kesinleştirmekte zorlanacaklarından kendilerini ifade etme konusunda da zorluklar yaşayacaklar. Kişisel bir muhasebeye girişebilir ve hatalarını, yanlışlarını değerlendirebilirler.

Kova ve yükselen kova burcu

Hafta içi kova ve yükselen burcu kova olanlar duygusal alış verişe fazlasıyla yatkınlar. Yakınlıklar, flörtler ve ilişkiler başlatmak, var olan ilişkileri güçlendirmek adına hareket ediyor olacaklar. Yeni tanışmalar için uygun süreçteler ve çevrelerinde dikkat de çekiyor olacaklar. Eğer halledilmesi gereken sorunları, özellikle ilişkilerinde problemler varsa çözüm üretmek için oldukça uygun olan bu süreci değerlendirmelerini öneririm. Bunların dışında tahmin becerilerinin yüksek olması ve ne istediklerini biliyor olmaları nedeniyle geleceklerine dair planlar yapabilir, hayatları için düzenlemeler yapabilirler. Hafta sonunda sosyal açıdan kısıtlanmış, karamsar ve gergin olacaklar; istediklerinin olmayacağını düşünebilir ve kendi kendilerini umutsuzluğa sürükleyebilirler. Ani harcamalar ortaya çıkabilir bu konuda dikkatli olmalılar. İstemedikleri tartışmaların içine girebileceklerinden olabildiğince sabırlı davranmalarında fayda var.

Balık ve yükselen balık burcu


Hafta başında balık ve yükselen burcu balık olanlar ev içerisinde vakit geçirme konusunda fazlasıyla istekli olacaklar. Arkadaşlarıyla evde görüşebilir, ev toplantıları düzenleyebilirler. Taşınma, yer değişimi, uzun süreli seyahatlar de sık sık gündeme gelebilir. Ani harcamalar yapabilirler ancak bu harcamalar daha çok ev içerisinde değişiklik yapmak veya ev içi harcamaları için olacaktır. Duygusal beraberliği olan balık burçları ise daha verimli ve yoğun şekilde kendilerini ifade edeceklerinden bağlılık eğilimleri de artacaktır. Hafta sonunda ise hem sosyal açıdan gergin hem de kendilerini anlatma konusunda isteksiz olacaklar. Alıngan ve huysuz davranışlar gösterebilir, başkalarının kendileri hakkındaki düşüncelerine takılı kalabilirler. Hızlı ve gergin hareket edeceklerinden çevrelerindekileri de sinirlendirme potansiyelleri yüksek olacaktır.

1 yorum:

  1. Thank you for bringing more information to this topic for me. I’m truly grateful and really impressed.
    e karşı güçlü olanlar

    YanıtlaSil