18 Haziran 2018 Pazartesi

18-25 Haziran arası haftalık burç yorumları




Koç ve yükselen koç burcu

Aklınızdaki kuşkular, endişe ve gerilimleri konuşarak atmaya fırsat bulacağınız bir haftadasınız ve yoğun paylaşım arayışı içinde olacaksınız. Hafta başında proje üretmek, sunum yapmak, anlatımları jest ve mimiklerle destekleyebilmek için uygun etkiler altındasınız. Özellikle aşk hayatınız içerisinde zıtlaşmalara, arkadaş çevresinin veya sosyal yaşam biçiminin tartışmalara açılmasına karşı dikkatli olmalısınız. İlişkiniz varsa değişen durumlardan ve ufak tefek sorunların gereksiz büyümesinden dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz. Karşı cins ilişkileri her durumda sıkıntılı olacağından iletişimde aksamalar ve uyumsuzluklar ortaya çıkacaktır. Bu nedenle iş hayatınızda da üstlerinizin karşı cins olması durumunda daha dikkatli olmanız iyi olacaktır.

Boğa ve yükselen boğa burcu

Hafta başında iletişim trafiğiniz oldukça yoğun bir hale geliyor ve beklenmedik dedikodular duyabilir, neden bildiğinizi bile bilmeyeceğiniz enformasyonlar alabilirsiniz. Özellikle size karşı düşmanca tavırlar gösteren birinden can sıkıcı, huzur kaçırıcı davranışlar görebilirsiniz ancak durumun üstesinden kolaylıkla gelebilecek halde olduğunuzdan çok etkilenmeyeceksiniz. İş hayatınız aktif ise temponuz artacaktır veya iş arıyor durumda iseniz birkaç görüşmeye gidebilirsiniz. Yalnız ast-üst ilişkileri konusunda bu hafta uyumsuz durumdasınız ve bu nedenle özellikle emir kipli konuşmalara karşı oldukça tepkisel davranacaksınız. Bu durum hayatınızdaki otoriter figürlerle anlaşmazlıklar yaşamanıza sebep olacağından dikkatli olmanız iyi olacaktır. Haftanın genel itibariyle yukarıdan bakışında iletşiminiz kuvvetli, hayal gücünüz gelişkin, doğru ifade edebilmek ve gerekli desteği almak için fırsatlarınız var ve bunları iyi değerlendirmeniz önemli. Ev içerisinde aile bireyleryle ilgili çıkabilecek sorunlara karşı da dikkatli olmanız önemli.

İkizler ve yükselen ikizler burcu

hafta başında maddi kazanımlarınızı elinizde tutma ve değerlendirme konusunda oldukça istekli olacaksınız ve bununla beraber emeğinzin karşılığını alıp almadığınız veya ne için emek harcamanız gerektiği konusu oldukça önemli olacak bu nedenle yaptıklarınızı ve yapacaklarınızı farklı bir pencereden bakıp değerlendirme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Paylaşım isteğinizin çok kuvvetli olması sebebiyle yardımlarda bulunma eğiliminiz yükselecek. Hafta ortasına doğru kardeşler ve yakın arkadaşlarla olan ilişkilerinizde tatsızlıklar, uyum kayıpları yaşayabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin aşk hayatı ile ilgili sorunları sıkılmanıza sebep olabileceği gibi sizin duygusal durumunuz da çevrenizdekileri sıkabilir. Yeni durumlara ve yeni arkadaşlara karşı direnç gösterip durumunuzu değiştirmekten kaçınacağınız için çok söylenen tartışmacı bir yapı gösterebilirsiniz. Hafta sonunda doğru ise iş hayatınızla ilgili gelişmeler olacaktır, eğer ki hayatınız aktif değilse maddi ilerlemeleri getirecek bir değişim döz konusu olacak.


Yengeç ve yükselen yengeç burcu

Hafta başında özellikle aşk hayatınızı ilgilendiren konularda oldukça şanslı etkiler altındasınız. Daha dikkat çekici, ilgili, meraklı ve sevgi dolu olmanız nedeniyle paylaşımlara açık durumdasınız. Kendinizi duygusal açıdan iyi ifade ediyor ve isteklerinizde net davranıyor olmanızdan dolayı varsa ilişkinizde daha iyi ilerleyebilirsiniz. Aniden yeni kişilerle tanışabilir, yakınlık kurabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren maddi konularda zorlanmalar, ödemeler dengesinde sapmalar ve ani çıkan borç işleriyle uğraşabilirsiniz bu nedenle harcamalarınızı düzgün şekilde yapmalısınız. Yenilik yapma isteğinizin haftanın ilerleyen günlerinde artıyor olması kişisel gelişiminiz için yeni adımlar atmayı beraberinde getirebilir.

Aslan ve yükselen aslan burcu

Kendiniz ve sevdikleriniz için uzun süredir planladığınız ama bir şekilde hayata geçiremediğiniz organizasyonlar veya yardımlar için uygun bir süreçte olacaksınız. Ev alışverişi, ikamet değişikliği, ev tadilatı gibi değişikler için de durumunuz uygundur. Bununla beraber aklınızdakileri dışarı vurma eğiliminiz artarken sevdiklerinizle yakınlığınızı korumak da önemli olacak. Hafta ortasında kendinizi dışarıya ifade etmekte sorunlar yaşayacağınız için önemli knonuşmalarınız, sunumlarınız veya iş görüşmeleriniz varsa dikkatli olmanızı öneririm. Sevdiğiniz birinden düşmanca yaklaşımlar görebilirsiniz yahut iş hayatınızda rakip konumundaki birinden sert tepkiler alabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise uyumsuzluklar ve partner tarafından anlaşılmadığınız hissi yaşayabilir, bu durumdan kaynaklı tartışmalara girebilirsiniz.

Başak ve yükselen başak burcu

hafta başında oldukça enerjik ve konuşkan olacaksınız. Yeni arkadaşlıklar kurmak, kardeşlerle yakınlıkları ilerletmek yahut arkadaşlarla kısa programlar yapmak için oldukça uygun durumdasınız. Bununla beraber iletişim trafiğinizin yoğunlaşması nedeniyle programlarınız karışabilir daha iyi organize olmanız iyi olacaktır. Sık sık kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren düşünceleriniz ve gerçekleştirdikleriniz arasında muazzam fark olacak ve düşünceleriniz oldukça karışık bir hale gelecek bu nedenle de kendinizi ifade etme konusunda oldukça fazla sorun yaşayacaksınızç ayrıca sağlık sorunlarına karşı hazırlıklı olmalısınız, ateşli hastalıklar, baş-yüz yaralanmaları, cilt üzerinde sorunlar, yanıklar ve enfeksiyonlara karşı hassas durumdasınız. Psikosomatik rahatsızlıkların nüksetmesi gibi sorunlar da yaşayabilirsiniz. Hafta sonuna doğru iş yaptığınız veya ortaklaşa hareket ettiğiniz insanlarla yakınlaşabilir, arkadaşlıklarınızı ilerletebilirsiniz.

Terazi ve yükselen terazi burcu

hafta başında maddi açıdan ilerlemenizi sağlayacak oldukça önemli fırsatlar ortaya çıkacaktır. Maddi değeri olan eşyalar alabilirsiniz. İş hayatı aktif olan terazi burçları için fikirlerini rahatça ifade edebilecekleri durumlar ortaya çıkacaktır. Bununla beraber, iş arayan veya terfi bekleyen bir durumdaysanız konuyla ilgili olumlu gelişmeler meydana gelecek. Hafta ortasından itibaren, arkadaş ilişkileriniz ve aşk ilişkileriniz biraz karışabilir zira bir arkadaşınızın size olan ilgisiniz öğrenebilir veya arkadaş çevreniz dolaylı şekilde ilişkinize etki edebilir. Hafta sonuna doğru ise sosyal açıdan kabul görmek sizin için oldukça önemli olacak bu nedenle aşırı paylaşımcı hatta suistimal edilebilir durumda olacaksınız, bu duruma karşı dikkatli olmanızı öneririm.

Akrep ve yükselen akrep burcu

Hafta başında yeniliklere oldukça açık durumda olacaksınız ve bakış açınızı geliştirmek, ilerletmek, kendinizi ve durumunuzu değiştirmek için büyük bir istek duyacaksınız. Yeni bir eğitim, kişisel gelişimi ilerletmek, yeni konular öğrenmek adına uygun durumda olacaksınız. Zaman zaman abartılı düşünüp abartılı davrandığınızı fark edebilirsiniz. Hafta ortasında ise iş hayatınızda, sosyal alanda ve aile içerisinde gerilimlere, ufak konuların büyümesine ve olası tartışmalara karşı dikkatli olmanız iyi olacaktır. Yaşça sizden büyük olan kişiler veya otoriter figürlerle anlaşmazlıklar yaşama ihtimaliniz yüksek olduğundan sakin davranmaya çalışmalısınız. Arkadaş çevrenizde iise hiç beklenmedik şekilde sorunlar yaşanabilir. Hafta sonuna doğru ise hayalgücünüz çok kuvvetli olacak ve özellikle aşk hayatınızla ilgili yeni kararlar almaya açık durumda olacaksınız.

Yay ve yükselen yay burcu

Hafta başında ödemeler ve maddi durumunuz ön planda olacak bu nedenle harcamalarınızı düzenlemek isteyeceksiniz. Borcunuz veya yapılandırmanız gereken ödemeleriniz için fırsatlar ortaya çıkabilir ve bütçenizde rahatlama sağlayabilirsiniz. Aklınızdaki planları hayata geçirmek için uygun birkaç günde olacaksınız. Hafta ortasında ise oldukça gergin davranışlar göstereceksiniz, yanlış anlaşılmalar yüzünden gereksiz tartışmalara girebilirsiniz. Bununla beraber aklınızdakileri dışarıya aktarmak oldukça zorlaşacaktır. Entelektüel paylaşımlarda da zorlanacaksınız. Kardeş ve yakın arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde sıkıntılar da ortaya çıkabilir. Hafta sonuna doğru ise geleceğe yönelik planlar yapmak ve hayal kurmak için uygun durumdasınız. Durumunuz uygusa yatırım yapmak için fırsatlrınız olacaktır. Ayrıca merak ettiğiniz bazı konularda ilerlemeler sağlayacaksınız.

Oğlak ve yükselen oğlak burcu

Hafta başında yeni kişilerle tanışmak, iş bağlantıları kurmak ve işlerinizi ilerletmek için uygun fırsatlarla karşılaşacaksınız. Arkadaş çevreniz tarafından beklenmedik iyi haberler alabilir, size yardımcı olacak kişilerle tanışabilirsiniz. İşlerinizi düzene koymak için oldukça istekli ve başarılı olacağınızdan sorunlar sizin için pek önem taşımayacak. Başkalarına fikirlerinizi ifade etmekte oldukça başarılı olacaksınız. Hafta ortasında maddi açıdan zorlanmalar, alacak ödeme dengesinde bozulmalar ortaya çıkacağından dikkatli olmanız önemlidir. Ani harcamalarla bütçeniz zora girebilir. Benzer şekilde eşyalarınızı da kaybedebilirsiniz. Öğreneceğiniz bazı bilgiler geleceğe dair yaptığınız planları değiştirebilir. Haftanın sonuna doğru ise iletişiminiz yeniden güçleniyor ve faydanıza olacak bağlantılar kurma beceriniz artıyor olacak. Yeni işler yapmak için uygun durumda olacaksınız ve yakınlarınızla ortaklaşa hareket etmekte sorun yaşamayacaksınız.

Kova ve yükselen kova burcu

Hafta başında motivasyonunuz yüksek ve enerjiniz yoğun olacak, aklınızdakleri işlerinize uygulamak için fırsatlar yakalayacaksınız ve işlerinizi ilerletebileceksiniz. İş arıyor durumda iseniz görüşmelerinizde artış olabilir veya kendinizi sunmak için strateji belirleyebilirsiniz. Oldukça enerjik olacağınız için yarım kalan işlerinizi tamamlayabileceksiniz. Hafta ortasında tartışmacı ve ani değişim gösteren bir yapıda olacaksınız ve anlatmakta zorlandığınız konularla ilgili gergin bir tutum göstereceksiniz. İş yerinde veya iki ilişkilerinizde davranışlarınız nedeniyle tartışmalar çıkabilir, aşırı otoriter veya benmerkezli yaklaşımlar göstermeniz sorun yaratabilir. Hafta sonuna doğru ise çalışma azminiz yeniden yerine geliyor ve daha paylaşımcı bir profil çiziyor olacaksınız.

Balık ve yükselen balık burcu

Hafta başında özellikle aşk hayatınızda yenilik arayışınız artacak, değişim beklentiniz yükselecek. Varsa partnerinizle güzel ve eğlenceli aktivitelerde yer alabilir, seyahat planları yapabilirsiniz. Eğer bekarsanız yeni kişilerle tanışabilir veya flörtünüzü ilişki durumuna taşıyabilirsiniz. Hafta ortasında yumurtalık, böbrek, üriner sistem rahatsızlıklarına açık durumda olacaksınız. Bununla beraber psikosomatik rahatsızlıklarınızın da tetiklenmesi söz konusu olabilir. Eyleme dökmek istediğiniz konularda daha sessiz ve hareketsiz olacağınız için depresif bir ruh hali içerisinde olacaksınız ancak bu etki hafta sonuna doğru dağılarak yerini gelecekle ilgili yapılacak paylaşımlara ve sevdikleriniz, varsa çocuklarınızla geçireceğiniz güzel ve eğlenceli vakte bırakacak. Çevrenizden kendinizi ileriye götürmek için tavsiyeler alabilir, kendinizdeki hataları çözmek için yararlı düşünsel zamanlar geçirebilirsiniz.

1 yorum:

  1. herkese merhaba

                           Bu bilgeliği oku, seninle paylaşmak üzereyim

    Ben Rizky Indah ve Endonezya'nın bir yerlisiyim, kredimi güvenilir bir borç verenden nasıl aldığımı size bildirmek için buradayım ONE BILLION RISING FUND


                                      ŞİRKET İLETİŞİM

    ŞİRKET ADI: ONE BILLION RISING FUND
    ŞİRKET GMAIL : onebillionrisingfund@gmail.com
    YER: San Francisco. Kaliforniya. BATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ
    TEL: +1 267 526 5352
    WHATSAPP: +1 267 526 5352

    Bu salgında yaşamak benim ve ailem için zorlaştı ve işim bu Covid 19 salgını tarafından mahvoldu ve Rahat yaşamak herkesin arzusu ve ben ailem için en iyisini istiyorum bu yüzden bankadan borç para vermeye karar verdim ve banka beni geri çevirdi ONE BILLION RISING FUND dan kredi alan arkadaşım bana kredi vereni tanıtıp bana finansal olarak yardımcı olabileceklerine dair güvence verene kadar birkaç kez aşağı indim onlara çok inanıyorum çünkü arkadaşım ONE BILLION RISING FUND yeni kredi aldı ve başvurdum ve beni birkaç gün süren süreçten geçirdiler ve en büyük sürprizim kredi tutarının hesabına yatırılmasında.
    ONE BILLION RISING FUND 'dan aldığım bu deneyim hayatımı güzelleştirdi ve artık bir seramik şirketim var.

    Krediye ihtiyacınız olduğunu biliyorsanız, finans şirketiyle iletişime geçmenizi tavsiye edeceğim ve size kredi konusunda yardımcı olabileceklerine kesinlikle inanıyorum.
    Lütfen çevrimiçi iletişim kurduğunuz kredi verenlere dikkat edin, çünkü çevrimiçi finansal borç verenlerin çoğu sahtedir ve hayatı sizin için daha zor hale getirecektir ve size yardım etmeye iyi niyetleri yoktur çünkü onlar geçimlerini sizden kazanmak isteyen dolandırıcılar dır.


    Kredi işlem süreçlerinde güvenilir, verimli ve profesyoneldirler, bu nedenle her kredi arayan kişiyi bu büyük kredi verme şirketine başvurmaya ve hikayenizi benimki gibi değiştirmeye teşvik ediyorum.
    kredinize gerçekten iş amaçlı ihtiyacınız varsa sizi daha fazla karşılayacaklar, bu yüzden bugün onlarla iletişime geçin ve benim gibi bir tanık olun
     
                  İLETİŞİM BİLGİLERİM

    BENİM ADIM :::::RIZKY INDAH
    GMAIL:::::::indahrizky490@gmail.com
    WHATSAPP:::+62-858-8161-8874

    İyi günler

    YanıtlaSil