5 Şubat 2019 Salı

Kova burcunda Yeniay ve burçlara etkileri


Koç ve yükselen koç burcu

Yeniay sürecinde koç ve yükselen burcu koç olanlar için sosyal görünümleri fazlasıyla önemli olacak zira daha hareketli ve paylaşımcı bir halde seyredecekler. Uzun süredir görmedikleri kişilerle görüşme kararı alabilir ve eski arkadaşlıklarını yeniden canlandırabilirler. Grup iletişimi ve kalabalık hareket etme, destek/ onay görme ihtiyaçları fazla olacak ve bu nedenle arkadaşlıklarına odaklanacaklar. Arkadaş çevreleri içerisinde aniden biriyle ilgilenmeye başlayabilirler veya eger beraberlikleri varsa daha sosyal, paylaşımcı olacakları vakit düzenlemeleri yapabilirler. Bunların dışında koç ve yükselen burcu koç olanlar çevrelerine karşı daha umutlu ve idealist yaklaşımlar gösterecekler.

Boğa ve yükselen boğa burcu

Yeniay sürecinde boğa yükselen burcu boğa olanlar iş kariyer alanına odaklanıyor olacaklar. Toplum içerisindeki konumları fazlasıyla önemli olacağından kendilerine ve davranışlarına karşı fazlasıyla dikkatli olacaklar. Başladıkları her işte kararlı ve net şekilde hareket edecek, başarılı olma konusunda aşırı motive bir durumda olacaklar. İş değiştirmek, kariyerde yeni bir yön belirlemek isteyen boğa burçları için olumlu fırsatlar ortaya çıkacaktır. Sevdikleri ve fikirlerinden faydalandıkları kişilerden destekler ve olumlu yönlendirmeler alabilecekler. Aşk hayatlarında sabitlenme, büyüme, gelişme, sorunları düzeltme istekleri fazla olacağından daha sağlam ve kalıcı ilişkiler kurabilir veya var olan ilişkilerini daha iyi bir hale getirebilirler. 

İkizler ve yükselen ikizler burcu

Yeniay sürecinde ikizler ve yükselen burcu ikizler olanlar için kendini geliştirmek, manevi yanını artırmak ve yeni durumlar yaratmak konuları ön plana çıkıyor olacak. Daha evvel planladıkları ve yapmaya cesaret edemedikleri konularda kendilerini öne çıkarıcak hamleler yapmaya başlayacaklar. Yeni eğitimler, dil öğrenimi, kurslar ve çalışmalar için uygun ve istekli durumda olacaklar. Aşk hayatlarında ise rutini yıkmak, yeni durumlara geçiş yapmak ikizler burçları için önemli olacaktır. Yeni ilişkiler ve flörtler hayatlarında önemli yer tutabilir ve ayrıca ilişkisi olan ikizler burçları için partnerleriyle kaliteli ortak zaman geçirmek, sosyal aktivitelerde bulunmak, ilişkiyi ileri bir noktaya taşımak konuları öne çıkacak. 

Yengeç ve yükselen yengeç burcu

Yeniay sürecinde yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar için aşırı istekler ön plana çıkıyor olacak. Gizli rekabet dürtüleri ve hırsları artarken, neyi tam olarak ne sebeple istediklerini anlayamadıkları bir süreçte olacaklar.  Cinsel anlamda çekim güçleri yüksek olacak ve bu nedenle çevrelerinde yoğun ilgi çekebilirler. Fiziksel temelli ilişkilere daha fazla yönelebileceklerinden ilişkiler alanında ne beklediklerini iyice anlamalı ve ona göre davranışlarını belirlemeliler. Beklenmedik sırlar, aniden ortaya çıkan gerçekler yengeç burçları için bu süreçte önemli bir etki ve ayrıca gerçekleri kabullenmek, yönünü göstergelere göre belirlemek de önemli etkiler arasında olacak. Bunların dışında ödemeler ve alacaklar konusunda sıkıntılar yaşayabilecekleri bir dönem olacağından harcamalarını bu olasılıklara göre yapmalarını tavsiye ederim.

Aslan ve yükselen aslan burcu

Aslan ve yükselen burcu aslan olanlar için yeniay süreci oldukça hareketli olacaktır zira hem sosyal hem özel hayatlarına ve iş hayatlarına aynı anda yetişmeye çalışacaklar. Çevrelerinde sürekli bir hareketlilik hali oluşurken bireysel anlamda da heyecanlı ve aktif bir profil çizecekler. Sağlam ve iyi giden aşk ilişkileri kurabilmek için uygun durumdalar ve bununla beraber devam eden beraberlikleri evliliğe götürebilirler. Ayrıca bazı aslanlar için ani evlilik kararları gündeme gelecektir. İş hayatı aktif olan aslanlar ise yeni projeler ve var olan projeleri ilerletmek adına hareket ediyor olacaklar. Çalışkan, azimli ve enerjik yapıları iş çevrelerinde göze girmelerini ve öne çıkmalarını sağlayacaktır.

Başak ve yükselen başak burcu

Başak ve yükselen burcu başak olanlar yeniay sürecinde fazlasıyla odaklı, başladıkları işi bitirme konusunda istekli, yarım kalan hesapları kapatmaya açık olacaklar. Ayrıca sağlık durumlarıyla özel olarak ilgilenmeleri, fiziksel sağlıkları için diyet, spor gibi aktif olacakları konulara yönelmeleri gerekebilir. Uzun süredir katlandıkları kişiler ve konularla ilgili olarak tamam veya devam kararı alabilirler. Bunların dışında yaptıkları her şeyi daha detaylı değerlendirecekleri bir sürece girdiklerinden daha evvel fedakarca ve fazla verici yaklaşımlar gösterdikleri kişilere karşı daha yapıcı bencil bir tutum sergileyecekler. Ayrıca aşk hayatlarında düzenlemeci ve geliştirici bir noktaya doğru ilerliyor olacaklar. Ortak bir şeyler inşa etmek konuları önem kazanıyor olacak. Bunların dışında başak ve yükselen başak burçları için yeni işler ve yeni plan ve projeler gündeme gelebilir.

Terazi ve yükselen terazi burcu

Yeniay sürecinde terazi ve yükselen burcu terazi olanların gündemleri genel olarak aşk hayatları olacaktır. İlişkilerini düzenlemek, yeni ilişkiler kurmak veya var olan ilişkiyle ilgili olarak önemli kararlar vermek, beraberliklerini daha önce bakmadıkları pencerelerden bakarak değerlendirmek, yenilik ihtiyacının öne çıkması, bu yenilikleri ve kendileriyle ilgili aldıkları kararları hayata geçirmek konularında fırsatlar yakalayacaklardır. Ayrıca şansları ani şekilde açılıp ani şekilde kapanacağından kalıcı olduğunı görmedikleri hiçbir konuda büyük adımlar atmamaya özen göstermeliler. Bu süreçte bebek sahibi olma konusunda da ani haber alabilecekleri etkiler altındalar. Çocuk sahibi olan terazi burçları ise çocuklarıyla ilgili daha evvel uğraşmadıkları konularla uğraşabilirler.

Akrep ve yükselen akrep burcu

Yeniay sürecinde akrep ve yükselen burcu akrep olanlar için aile kavramı ve yaşam alanındaki rahatlık önemli bir hal alacaktır. Bazı akrepler için kalıcı bir durum oluşturmak, aile kurmak, aile içerisindeki sorunlarla ilgilenmek söz konusu olurken, bazı akrepler ise yaşadıkları alana ait hissetme konusunda bir sınavda olacaklar. Bulundukları alanı değiştirmek isteyebilir, yeni bir ikametgaha geçebilir veya bu yönde kararlar alabilirler. Taşınma, değişim, tadilat, tamirat ve yenilikler yapmak için uygun bir durumda olacaklar. Aile ilişkileri konusunda sıkıntıları varsa bunları düzeltebilir veya uzun süredir rahatsız olunan konuları çözüme kavuşturma isteğiyle zaman zaman agresif şekilde hareket edebilirler. Aşk hayatlarında ise akrep burçları beraberliklerini sağlam ve ilerici bir şekilde değerlendireceklerinden kalıcı olmaya çalışacaklardır. Aile kavramının önemli hale gelmesi aşırı sahiplenme ve kontrolcü yaklaşımları getirebilir. Ayrıca çocuk sahibi olmak veya çocuklarla ilgili konular da ön plana çıkacaktır.

Yay ve yükselen yay burcu

Yeniay sürecinde yay ve yükselen burcu yay olanlar için iletişim kurmak, bağlantıda kalmak, uzun süredir görüşülmeyen kişilerle görüşmek, uzaktaki kişilerden haber almak, kısa seyahatlere çıkmak, ilgisiz bırakılan kişilere ilgi göstermek konuları öne çıkıyor olacak. Zaman zaman çok konuşabilir; kendilerine ve yakın çevrelerine ait sırları ağızlarından kaçırabilirler bu nedenle bir yandan kontrolsüz gevezeliğe karşı da dikkatli olmalılar. Yay ve yükselen yay burçları çok uzak olmayan ve kısa sürecek seyahatlere çıkacaklar. Aşk hayatlarında ise çevrelerinden kişilere yakınlıklar duyabilir, arkadaş olarak gördükleri kişilere duygusal bağlar geliştirebilirler. Var olan ilişkilerde ise sözel iletişimin ve aktivite olanaklarının artması bağlarını sağlamlaştırma konusunda yardımcıları olacaktır.

Oğlak ve yükselen oğlak burcu

Yeniay sürecinde oğlak ve yükselen burcu oğlak olanların özellikle dikkat etmesi gereken konuların başında harcama ve ödemeler konusu geliyor olacak zira ani ödemeler ve kontrolsüz harcamalara açık durumdalar. Bu süreçte kazanımlarını artırmak, maddi açıdan gelişim getirecek projelerde yer almak, yeni projeler oluşturmak ve geleceğe yönelik yatırımlar yapmak için fırsatları olacak. Aşk hayatlarında nesnel bakış açısı takınmış olmaları nedeniyle duygusal değerlendirme güçlüğü ve hesaplı karar alma durumu ortaya çıkacaktır; bu konuda biraz dikkatli olmalılar. Bunların dışında var olan ilişkilerinde kuşkucu ve gergin yaklaşımlar gösterebileceklerinden zaman zaman sorunlar yaşayabilirler.

Kova ve yükselen kova burcu

Yeniay sürecinde kova ve yükselen burcu kova olanlar için kişisel durumları ön plana çıkıyor. Kendilerini değerlendirme, yenileme, devam eden sorunları halletme ve kısacası hayatlarında temizlik yapma süreci başlayacak. Duygularını kontrol etme konusunda isteksiz olacaklar ve spontane davranışlar göstermeye açıklar. Aşk hayatlarında davranışlarının düzensiz ve isteklerinin muğlak olması zaman zaman sorunlar yaşamalarına sebep olabilir. Ayrıca beraberliği olmayan kova burçları için sıradışı ilişkiler, kriterleri dışındaki kişilere yakınlaşmak ve beklenmedik ilişkiler kurmak söz konusu olacak. İş hayatlarında radikal kararlar alarak değişime gidebilir, iş ve kariyer alanında kendilerini gösterecek hamleler yapabilir yahut yeni iş olanakları geliştirebilirler.

Balık ve yükselen balık burcu

Yeniay sürecinde balık ve yükselen burcu balık olanlar uyku sorunları yaşamaya açık durumdalar. Uykusuzluk veya fazla uyku, karmaşık rüyalar, tembelleşme söz konusu olacaktır, ayrıca enerjinin ani düşüşü ve planları hayata geçirememe konularına karşı dikkatli olmalılar. Sorunlarını paylaşma konusunda isteksiz olmaları nedeniyle çevrelerinden izole davranışlar gösterebilirler. Ayrıca sağlık alanında kemik ve iskelet sistemi rahatsızlıklarına ve vücutta ritim bozukluklarına karşı hassas olacaklarından dikkatli olmalılar. Bununla beraber sağlıklarını iyiye götürecek kararlar alabilirler. Aşk hayatlarında ise kaybetme korkusu ve şüpheci davranışlar göstereceklerdir. Ayrıca eleştirel yaklaştıkları durumlar ve kişilere karşı yakınlık gösterebilirler. Beklenmedik ilişkiler kurabilirler. Mevcut ilişkilerinde ise gerilimlerini yansıtmamak için uğraş gösterebilirler. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder