12 Aralık 2016 Pazartesi

12-19 Aralık haftası burç yorumları


Koç ve yükselen koç

Koç ve yükselen koç burçları bu hafta oldukça aktif, flörtöz, kendilerini öne çıkaran ve özgüvenlerini tazeledikleri hareketleriyle dikkat çekecekler. Yapmak istedikleri şeyler ve harekete geçmek istedikleri konularda çekincesiz ve cesur davranışlar ortaya koyacaklarından çevrelerinde ulaşılmaz bir enerji oluşturabilirler. Özellikle karşı cinsle olan ilişkileri ve kendilerini ifade biçimleri oldukça etkileyici olacaktır. Bununla beraber cazibeleri ve cinsel enerjileri de yoğun olacak. Yalnız koç ve yükselen koç burçlarının bu hafta özellikle karmaşık rüyalar, içsel endişeler, geçmiş deneyimlerden gelen kaybetme ve yanlış yapma korkularına, bununla beraber gerçekçilikten ayrılmamaya dikkat etmeleri gerekiyor.

Boğa ve yükselen Boğa

Boğa ve yükselen boğa burçları bu hafta kendilerinin ve isteklerinin yoğunluğunun farkındalar. Hemen her konuya karşı yoğun tepkiler verme eğilimi gösterdikleri için, duygusal olarak gerçekleşecek hareketliliklerde de yoğun tepkiler vereceklerdir. Beklentileri yüksek ve ısrarcı bir durumdalar, dolayısıyla beklenmedik anlarda mücadeleci beklenmedik anlarda uyumlu tavırlar göstererek çevrelerini şaşırtabilirler. Geçmişte kalan öfkeler bu hafta boğa burçlarının hayatında bambaşka şekilde gün yüzüne çıkabilir, geçmiş deneyimler bugünle karışabilir. Özellikle dikkat edilmesi gereken konu ise başkalarına bağlantılı olarak gerçekleşmesi beklenen işlerde olabilecek hayal kırıklıklarıdır. Eğer ki, bir haber, bir gelişme bekleniyorsa bu hafta konuyu zorlamamakta fayda var. Arkadaşlarıyla bazı tartışmaları olabilir. 

İkizler ve yükselen ikizler

Bu hafta ikizler ve yükselen ikizler burçları sosyal anlamda oldukça hareketli olabilecekleri, hareket isteklerinin yüksek olduğu bir profil çizecekler. Çevreleri vasıtasıyla tanıştıkları biriyle yahut halihazırda çevrelerinden tanıdıkları biriyle duygusal yahut fiziksel ilişki başlatabilirler. Görünüşlerini öne çıkarmak, övgü almak istekleri yoğun olacaktır ve dikkat çekici davranacaklar. Yalnız çevrelerinde bazı dedikodular, iş çevresinde ise hoş olmayan hatalar ve seçimler konusunda yanlış adımlar gerçekleşebilir, bu nedenle biraz dikkatli olmalarında fayda var. Dikkatlerinin dağınık olması sakarlıklar yapmalarına sebep olabilir.

Yengeç ve yükselen yengeç

Bu hafta yengeç ve yükselen yengeçler için genel itibariyle kararsızlıkların düşünceler, davranışlar ve görünüşle kapatılacağı bir süreç olacaktır zira duygularını ve isteklerini anlamlandırmaları, dışa yansıtmaları zor olacak. Çevrelerinde daha çok göze çarpacak ve dikkat çekeceklerinden etrafları bir anda kalabalıklaşabilir. Özellikle iş yaşamı da dahil genel çevrelerinde istediklerine ulaşmak için sınır tanımaz bir enerji gösterecekler. İş çevresinden, eğer iş durumu yoksa sosyal çevreleri vasıtasıyla biriyle tanışabilir ve flört edebilirler, ilişkisi olan yengeç burçları ilişkileri içerisinde daha dikkatsiz olacaktır. ayrıca pek çok alanda yeni kararlar alma potansiyelleri var ancak hayallerini gerçeğe dönüştürmek isterken koşulları iyi değerlendirmeleri olumlu olacaktır zira bazı şeyleri görmezden gelme ihtimalleri çok yüksek bu nedenle sorun yaşamamak adına tüm çevresel faktörleri iyi değerlendirerek önemli hamleleri yapmaları gerekiyor. 

Aslan ve yükselen Aslan

Yeni insanlarla tanışmak, yeni projelerde yer almak ve kendilerini geliştirmek aslan ve yükselen aslan burçları için bu hafta oldukça önemli olacaktır. akılları her türlü yeniliğe açık olduğundan varsa mevcut ilişkilerinde bir tazelenme ve değişim yaşayabilir yoksa da yeni bir ilişkiye adım atmak için büyük bir istek duyabilirler. Yalnız dikkat etmeleri gereken bir şey var, duygusal anlamdaki yenilik ve değişim istekleri hafta başında etkisini gösterecek olan Güneş-Uranüs etkileşimiyle beraber yanlış anlaşılmalara açık, anlık düşüncelerle harekete geçecekleri bir hale bürünebilir ve yanlış seçim yapma potansiyelleri yüksek olacağından istemedikleri ilişkilere çekilebilirler. Ayrıca cinsel anlamda da oldukça baskın, ne istediğini bilen ve hayal dünyasını ortaya çıkarmayı becerebilen yapıları dolayısıyla ilişkilerinde oldukça keyifli vakit geçirebilirler.

Başak ve yükselen Başak

Başak ve yükselen başak burçları bu hafta öncelikle ödemelerine ve harcamalarına dikkat etmeliler zira Jüpiter'in olumsuz etkisi alışveriş isteğini ve bu isteği tatmin ederken kendini durdurma güçlüğünü de getirebilir. Duygusal anlamda gelişme bekleyen başak burçları bu hafta yanlış bağlılıklara çekilebilecekleri için flört, aşk işlerine dikkat etmeliler çünkü genel olarak cinsel potansiyelleri ön planda olacaktır ve kendilerini ifade biçimleri de çok duygusal olmayacaktır bu nedenle beraberliklerden olan beklentilerini iyi değerlendirmeleri gerekiyor. Hafta başında devreye girecek olan Güneş-Uranüs etkileşimi neticesinde de duygusal anlamda ve mesleki beraberlikler alanında bazı hayal kırıklıklarının oluşabileceği bir ortamda olacaklar. dolayısıyla biraz dikkatli adım atmak iyi olacaktır. 

Terazi ve yükselen Terazi

Bu hafta terazi ve yükselen terazi burçları için duygusal ilişkiler fazlasıyla önemli olacak. Var olan flörtleri geliştirmek, ilişkiye heyecan getirmek ve güzel zaman geçirmek, yoksa yeni bir ilişkiye başlamak istekleri artacağından her an her şeye hazırlıklı olmalılar. Zira Venüs'ün de desteğiyle beklemedikleri anda beklemedikleri bir gönül ilişkisi başlatabilirler. Bununla beraber hafta ortasından itibaren etkin olacak Güneş-Satürn etkileşimi maddi kazanımlarda ve ödemelerde denge problemlerine yol açabilir. Hafta ortasından itibaren özellikle duygusal anlamda gerginliklere, psikolojik endişe ve gerilimlere hazır olmaları önemlidir. Ayrıca ateşli ve enfeksiyonel rahatsızlıklara da dikkat etmeleri gerekiyor.

Akrep ve yükselen Akrep

Akrep ve yükselen akrep burçları bu hafta uyumlu, çalışkan ve neşeli davranışlarıyla çevrelerindekilerin dikkatini çekecekler. Beraber çalıştıkları yahut yakın şekilde vakit geçirdikleri kimselerle duygusal etkileşim içine girebilir, okul, iş yeri gibi ortamlarda yeni insanlarla tanışabilirler. Yeni işlere, yeni plan ve projelere başlama istekleri artacağından zihinsel aktiviteleri de artacaktır. Bir yandan huzuru bir yandan hareketliliği arayacaklarından biraz içsel karmaşa yaşayacak olsalar da uyumlu davranışlarıyla bunun da üstesinden gelecekler. Hafta ortasından itibaren duygusal anlamda hayal kırıklıkları, neşenin yerini daha çok endişeye bırakması söz konusu olabilir. Bunların dışında baş yüz bölgesi yaralanmaları, ateşli hastalıklar, özellikle kadınlarda böbrek, mesane rahatsızlıklarına dikkat edilmesi gerekiyor.

Yay ve yükselen Yay

Yay ve yükselen yay burçları duygusal anlamda büyük gelişmelere açık durumda olacaklar. aşk hayatları renklenebilir ve yeni insanlarla yeni ilişkiler başlatabilirler. Bununla beraber var olan bir ilişki varsa pek çok anlamda normalden daha hareketli, paylaşıma daha açık, duyguların anlatımına daha odaklı bir hale gelebilir ve karşılıklı bir tatmin sağlanabilir. Neşeli, sosyal, cömert olacakları bu süreçte yay ve yükselen yay burçları kesinlikle çok harcama yapmamaya ve duygusal olarak çok açılmamaya dikkat etmeliler. Bunun dışında Yay burçlarının dikkat etmesi gereken bir diğer konu ailevi problemlerle ilgili olacaktır. ani tartışmalar gerilimler, evdeki otoriter figürlerle ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. 

Oğlak ve yükselen oğlak

Oğlak ve yükselen oğlak burçları bu haftamnn daha çok ev ve aile içerisindeki konularla uğraşmayı seçecekler. Genel duygusal eğilimleri de daha çok geleceğe yönelik paylaşımları içeriyor olacağından bir yandan gizli romantizm yaşarken diğer yandan dışarıya karşı sert bir tutum gösterebilirler. Ev içerisinde ani davranış değişiklikleri gösterip bir an çok neşeli ve sakin diğer anda gergin ve öfkeli olabilirler, ancak diğer yandan ev içinde ve çevresinde değişikler yapma istekleri, bulundukları ortamı güzelleştirme ve değiştirme istekleri artacaktır; gece yarısı temizlikleri ve düzenlemeleri yapmak isteyebilir, tamirat tadilat gibi çalışmalar içerisine girebilirler. Yakın çevre ve kardeşleri arasında otorite kurmak konusunda bazı sıkıntıları olabileceği için sürtüşmelere dikkat etmeleri gerekiyor. Bununla beraber bazı can sıkıcı haberler alabilir, beklemedikleri anda bazı planlar yapabilirler. Ufak tefek yolculuklar varsa buralarda aksiliklere dikkat etmeleri gerekiyor.

Kova ve yükselen Kova

Sosyal anlamda oldukça hareketli olacak olan kova ve yükselen kova burçları tabiri caizse sürekli sayfayı yenilemek isteyecekler. beraber oldukları kişiyle daha fazla sosyal paylaşıma gidebilir, ilişkilerini kuvvetlendirmek adına eğlenceli aktivitelerde yer alabilirler. Bununla beraber yakın çevrelerinde yapacakları dedikodu ve sohbetler gündemlerinde önemli bir yer tutabilir. Bekar olan kova burçları çevreleri vasıtasıyla biriyle tanışabilir ve eğlenceli vakitler geçirebilirler. Akıllarına bir iki günlük bir kaçamak fikri yerleşebilir ve bununla ilgili bir planlama da yapabilirler. Hafta ortasından itibaren ise özellikle harcamalarına ve yaptıkları planlara dikkat etmeliler. Bu noktada aşırı harcama, gereksiz para ve eşya kayıpları ve önceliklerin/ planların aniden değişimi söz konusu olabilir. her konuyla ilgili b planını hazırda tutmaları iyi olacaktır.

Balık ve yükselen Balık

Balık ve yükselen balık burçları bu hafta özellikle ev içerisinde sakarlıklara ve yaralanmalara dikkat etmeliler. Bu hafta sürekli plan yapma ve uygulama istekleri olacağından pek çok şeyi aynı anda isteyebilir, beklenmesi gereken konularda sabırsız davranışlar gösterebilirler. Hafta ortasından itibaren kendilerini daha çok sorguladıkları ve yaptıklarıyla olmasını istedikleri şeyleri karşılaştırdıkları bir sürece girecekler. Kendilerine normalden fazla yüklenebilir, gereksiz alınganlıklar gösterebilir ve kişisel endişelerini, suçlanma korkularını çevreleriyle ve sevdikleriyle tartışmalar yaratarak kapatmaya çalışabilirler. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder