6 Aralık 2013 Cuma

Hangi burcu nasıl etkilersiniz

*Erkeklerden sonra kadınlar listesi vardır.

Koç

Koç burcu erkeğini etkilemek: Koç burcu erkekleri kesinlikle etikete önem verir. Güzel, başarılı kadınlardan çok etkilenir. Seksi, kendini açık ve net ifade edebilen kadınları sever. Çok uğraşmayacağı için çok nazlı davranışlara, triplere gelemez. Ona özgür alan bırakmanız gerek. Kesinlikle çok akılcı, sürekli bilgi içeren şeyler konuşmayı denemeyin ilgilenmediği konuları hemen değiştirir. Söyledikleri yapılsın ister. Ancak her söylediği yapılırsa ilgisi dağılır. Onun sizi kaybetmeyi göze alamaması gerekir bu nedenle tam bağlılık sözü vermek doğru değildir. Seksi kadınları çok sever ama bunun dozajını iyi ayarlamalısınız. Dekolteden hoşlansa da yanındayken giyinmeniz daha doğru olur. Koç erkekleri kadınları sürekli dener ve kendini üstün gördüğünden onu itaat ettirmeyi başaranı seçer ancak dediğim gibi, pranga değil. Sizinle ilgili olduğunu sahiplenişinden, sizinle olan flörtünü gizlemeyişinden, gurur duyuşundan anlarsınız. İlgilenmezse hemen fark edilir.

Boğa

Boğa burcu erkekleri: Akıllı, sakin, güzel, seksi kadınlardan hoşlanırlar. Zeka boğa burcu için etkileyicidir ayrıca başarılı kadınlara tapar. Çok uçlarda gezinen kadınlardan korkarlar ancak bakımlı ve güzel kadınlara yaklaşırlar. Hemen açılma eğilimleri olmadığından sakin olan, açılmasına fırsat veren, güzel yemek yapan, mümkünse sanatsal yeteneği olan kadınlara yaklaşmayı tercih eder. Küfür, argo onun için iticidir. Kafasındaki kadında dişilikle ilgili bir kalıp vardır. İlgili, naif, zarif ve şefkatli davranmanızı bekler. Ayrıca çok para harcayan savruk hanımlardan hoşlanmaz. Çok içki içen, kendini kaybeden kadınlardan ziyade onunla beraber birikim yapacak tutumlu kadınlarla ilgilidir. Boğa burcunun ilgilenip ilgilenmediğini anlamak zordur çünkü kolay açılmaz ancak seksi olan kadını yavaş yavaş kapatmaya kalkması, işlerine karışmaya başlaması, kıskançlığı en belirgin ilgi göstergesidir. Yalnız kıskançlığını harekete geçirirken ilgisini büsbütün kaybettirmeyin. Mümkün olduğunca tatlı, güler yüzlü olun ve onun sakinliğini anlamaya çalışın. Duygusal tepkisizliği genel yapısındandır. Kesin kes ilgilenmediğini nasıl anlarım diyorsanız: üç gün konuşmayın, konuşmak için gelmiyorsa size ilgisi sıfırdır.

İkizler

İkizler burcu erkeği: İkizler burcunda önemli bir şey vardır. İki tip çıkarır, biri kendinden daha deneyimli insanları severken diğeri muhafazakar ve kendini üstün görme eğilimlidir. Bu ikisinden hangisi olduğunu önce kestirmeniz gerekir.

1. tip ikizler kadının zekasını güzelliğinden önde tutar. Seksapeli yüksek olan, dişiliğini gösterebilen bir kadın onun için şahanedir. Genelde kendinden yaşça büyük olan ya da büyük gösteren kadınlara daha çok yaklaşır. Bu erkek tipi sohbet etmek, yeni şeyler öğrenmek ister, bu isteğini karşılayabilen kadınları kendine yakın görür, ayrıca onun için en ufak bir şey bile yapsanız hayran kalır. Bu açıdan diğer ikizler tipinden çok daha kolaydır.

2. tip ikizler kendini iyi gizleyen bir yapıya sahiptir. İçten içe herkesi etiketlemeye meyillidir ve kimseyi kolay kolay beğenmez sürekli kusur bulur. Güzelliğe, zekaya önem verir. Akıllı ve güzel bulduğu kadına aşık olur. Çok dışa vurulmuş seksapel bu tip için iticidir girişken kadınlar da öyledir bu nedenle beğendiğiniz bey ikizlerin bu tipiyse onu elde etmek dekolteyle asla olmaz. Ağırbaşlı, hanım hanımcık olmanızı isteyecektir. Birinci tip için bunlar geçerli değildir onun yanında küfür de edebilirsiniz, çok sorun yapmayacaktır.

İkizlerin ilgi duyduğu kişi birden fazla olabilir. Bunu anlayamayabilirsiniz ama saklama gereği duymaz, onun doğalıdır. Yalnız sevgilisini kolay kolay aldatmaz bu nedenle ilgisi sadece beğeni bazındadır. Sizle ilgilenmediğini aşırı arkadaşça davranışıyla belli eder. Bakışı, mimikleri de açık olduğundan nerdeyse görülebilir şekilde anlarsınız. Ancak "illa bu adamı istiyorum" derseniz, çoğu burçtaki "sıfır ihtimal" ikizlerde pek yoktur, azimliyseniz elde edebilirsiniz.

Yengeç

Yengeç erkekleri: Estetik, kaliteli duruş. Yengeç için başka formül yoktur pek, onun için kadın sıfatı çok derindir ama önce kalite arar. Cazibeli, ölçülü, anaç ve güzel olan kadınlarla ilgilenir. Ayrıca muhafazakardır. Bunu belli etmese de oldukça kapalıdır ve bunu anlamanızı ister. Ayrıca başkalarının sahip olmadığına sahip olmak gibi bir isteği vardır. Yanındayken dikkat çekiciyseniz size hayran kalır. İnce ruhlu, düşünceli, dinlemekten hoşlanan ve saygılı kadınlar yengeç için mutluluk vericidir. Şöyle bir şey var bu beyler biraz üstün hissetmek isterler, egoları kuvvetlidir. Tatlı tatlı konuşup, istediklerini hep yapacakmış gibi davranmanız lazım. Bir de dediğim gibi onun yanında nasıl durduğunuz çok önemli, sizi buna göre değerlendirecek belki de öncesinde sosyal ortamda test edecektir. Aklınızda olsun. Size olan ilgisini saatlerce konuşabilmesinden anlarsınız. Kısa ve öz konuşmalar yapıyor, anlattıklarınızı pek umursamıyorsa şansınız azdır. Ayrıca sohbet içinde size nerde olduğunuzu, kimle olduğunuzu falan sormuyorsa da ilgilenmiyordur. Çünkü yengeç baya sahiplenir.

Aslan

Aslan burcu erkeği: Dikkat çekici olmak. Aslan burçları güzelle çirkini çok ayıramazlar. Seksi ve dikkat çekici özellikleri olan bir kadın onlar için güzeldir. Gösterişliyseniz ki kendisi genelde gösterişlidir sizle ilgilenir. Ama güzel+esprili olmanız onu mutlu eder. Şu ayrıma dikkat edin, aslan burcu erkekleri sevdikleri her şeyi sahiplenirler. Size aşık değilse bile sahiplenebilir burada yanılgı olmasın, bu adamların eline kuş verin tutsun diye, onu da sahiplenir. Babacandır, koruma iç dürtüsü çok gelişmiştir aman diyeyim. Sizinle ilgileniyorsa çok açık şekilde bunu ifade eder, ilgilenmiyorsa yaklaşmaya çalışmaz. Daha fazla tanımaya hayatınıza girmeye uğraşıyor size çok vakit ayırıyorsa bilin ki sizden hoşlanıyor ama ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. O kendi yolunu yapacaktır.
Ancak kadınlarla iyi arkadaşlık kurduğundan bunu ayıramazsanız kıskanç davranışından anlarsınız. Aşık olursa çok kıskanır. Ayrıca alenen sizi sahiplenecektir, gizliyorsa ilgisi tek amaca yöneliktir sevgili olmak istemiyordur/uzun vadeli görmüyordur. Bunu da bilin.

Başak

Başak burcu erkeği: bu beyler biraz zordur. Çok şey isterler ama kendilerini pek belli etmezler böyle bir yanları var. Ama kilit noktaları zarafet ve esprili olmak biraz. Çünkü başak beyleri kendilerini şakalarla daha iyi ifade ederler karşılarında da bu rahatlığı yakalayabilecekleri kadınları görmeyi isterler. Çok atak, üzerine üzerine giden kadınlardan çekinirler. Zaten aşktan korkarlar bir de kendini çok iyi ifade eden kadın gördüklerinde çekinirler. Bu nedenle biraz geride durmak iyidir ancak çok da pasif olmamanız lazım. Başaklarda laf geçirme gibi ilişki stratejileri olmadığından, bazı şeyleri onun söylemesini beklemeden söylemeniz gerekir. Kararlı davranış bu adamı etkileyecektir. Her şeyin abartısından korkar, çok makyaj, çok dekolte, çok seksapel başağı iter o daha muhafazakardır.

Temiz, düzenli, akıllı, cana yakın, ölçülü, güzel ve sanatla ilgili, entelektüel becerileri olan kadınları seçer. Müsriflikten hoşlanmaz. Sizinle ilgilenmediğini anlamanız gerçekten zor çünkü normalde de çok ilgili görünmeyebilir. Ancak sürekli iletişimde kalmak istiyorsa size şakalar yapıp, onunla ilgili düşüncelerinizi sorguluyorsa ilgileniyordur. Yok, mesafeyi bir şekilde koruyorsa ilgisi yoktur.

Terazi

Terazi erkeği: Kendinden olanlardan hoşlanır. Kendine benzeyen, ortak zevkler oluşturabileceği, ortamında yadırganmayacak bir kadın ister. Venüs’ün etkisinde olduğundan güzellik algısı gelişmiştir. Ancak onu etkilemek için elinden biraz kaçmak gerekir, iki kez buluşmak istediyse bir kez görüşün. Ya da bir gün konuşun birkaç gün konuşmayın, yakınlarında durun, çok güzel görünün ama çok ilgilenmeyin. Güzelliğe sahip olmak için çabalayan Terazi bu şekilde bir nebze olsun peşinize düşer çünkü etrafında çok hanım olur genelde ve toktur, sizin her istediğinde orda olmayacağınızı bilmesi, sahip olmak istemesi gerekir. Teraziyi böyle böyle kendinize yaklaştırabilirsiniz. Terazinin ilgisizliğini çok net şekilde anlayabilirsiniz. İlgilenmiyorsa dönüp suratınıza bile bakmaz, gözlerini kaçırır başkasıyla konuşur.

Akrep

Akrep burcu erkeği: Akrep erkekleri çok kişinin peşinde koşturduğu kadınları ister. Güzelliğe ve masumiyete önem verir. Ayrıca iyi yemek yapan ve ona bakacağına emin olduğu kadınları seçer. Onun için kadınlık biraz da annelik olduğundan bu ışığı görmesi gerekir. Akrep beraber olduğu kadını çok önemser, kıskanır ve sahiplenir. Bunu da sosyal ortamlarda belli eder. Onun anlaşılabilir bir ilgisi vardır. Siz yine de bir akreple beraber olmak istiyorsanız siyah ve kırmızı ağırlıklı giyinmeye özen gösterin. Giyime bir başak kadar önem verir. Akrep burcu beyleri genelde kadınlara karşı açık sözlüdür. Sevgili olmak istemiyorsa bunu açıkça söyler ama istiyorsa işlerin kendiliğinden gelişmesini beklemeye eğilimlidir. Biraz garanticilik yapar emin olduktan sonra hemen görüşmek, ilişkiyi başlatmak, işleri ilerletmek ister ancak ilgilenmiyorsa genellikle bunu da açıkça söyler ve belli eder. Bir kadınla başta ilgilenmedi ve sevgili olmadıysa ileriki zamanlarda olabilir ama bu potansiyel vardır.

Yay burcu

Yay erkeği: Sportmen, çıtkırıldım, yüzü farklı kadınlardan hoşlanır. Özellikle farklı fikirleri olan, kendini özgün şekilde ifade eden, olağanlıktan sıyrılmış ama bakın çok uçta olmayan, korunmaya ihtiyaç duyan ya da öyle görünen kadınlara yaklaşır. Yay erkeği cinselliğe önem verir ama masumiyete de önem verir. Beraber olduğu kadınla her fantezisini gerçekleştiremeyebilir. Onun hayalindeki kadına çok yumuşak yaklaşması olağandır. Seksilik anlayışı daha çok bir bakış, bir jest, bir mimiktir. Çok dikkat çekmeyen, çok göze batmayan, erkeği kapatmayan hanımlar yay için oldukça mutluluk vericidir. Ayrıca zeki olması da gerekir. Yay erkekleri ilgileniyorlarsa açık davranıp bunu belli ederler. İlgilenmiyorlarsa selam verirken bile sahte bir yüz ifadeleri olur.

Oğlak

Oğlak burcu erkekleri: Bu beyler güzellik, başarı, masumiyet+seksapel, ince hatlardan ama güçlü kadınlardan hoşlanırlar. Her sözünü dinleyen, her istediğini yapan, bir adımına on adım koşan kadınlardan hoşlanmazlar. Oğlak erkekleri entelektüel açıdan yetenekli kadınları seçer. Ayrıca o da muhafazakardır ve gizlilikten hoşlanır. Örtük seksapele sahip birini görünce çok etkilenir. Etrafında çok beğenilen kadınlar da onu çeker. Oğlak beyleri maddi duruma önem verirler ve kendilerinden daha çok parası olan ya da mümkünse kendine eş maddi duruma sahip kadınları isterler. Bir kadına bağlı kalabilmesi için kadının sözü geçen dişli bir karakteri olması lazım. O zaman kolayına kopmaz çünkü ilişkiyi başlatana kadar çok düşünmüştür. Abartılı makyajlar, aşırı duygusal yaklaşımlar da onu kaçırır. Sizinle ilgileniyorsa bir şekilde hep etrafınızda kalacak ve zarf atacaktır. İlgilenmiyorsa genellikle direkt belli eder, soğuk davranır. İlginizi ölçüp, sorguluyorsa sizin ışığınızı bekliyor demektir.

Kova

Kova erkeği: Çok dişi, ağır ve hayır diyebilen kadınlardan hoşlanır. Birinin peşinde koşturmayı ister. Sağlıklı görünen kadınları etkileyici bulur. Ayrıca sosyal hayatında onu taşıyabilecek mümkünse de üstün kadınlara yaklaşır. Basit cinsel göndermeleri hızlı algılar bu nedenle sürekli bu yönde mesaj gönderme eğiliminiz varsa sizi hayatına çok sokmayacaktır. Merhametli, yardımsever ve sakin olan kadınları ister. Bu beyler kavga gürültü sevmez, trip naz çekmez. Dolayısıyla bunlardan uzak bir yapınız olması lazım yoksa çok ilgilenmeyecektir. İlgilendiğini sürekli olarak peşinizde dolanmasından anlarsınız, “hayır”ı cevap olarak kabul etmez ve ilgisini, kıskançlığını belli eder. Sevgili olmamış bile olsanız size kısıtlamalar getirmek isteyecektir. İlgilenmiyorsa yüzünüze gülümser ama fazlasını yapmaz.

Balık

Balık erkeği: Güzel ve koruyucu, kollayıcı, anaç tiplerden hoşlanır. Seksi kadınları da sever. Balık erkekleri yönetilmeye hazır olduklarından onu çekip çevirecek bir görünüşünüz varsa, güzel ve anlayışlıysanız peşinize düşecektir. Kavga etmeyi sevmez bu nedenle soğukkanlı olmanız gerekir. Trip de, naz da çeker ama çok hafif hafif olmak kaydıyla. Sevginizi, ilginizi belli etmenizi ister o da eder. Kadının vücut hatlarını ortaya çıkaran kıyafetlerle görürse aklı gider. O bir kadına kolay kolay sadece cinsel amaçla yaklaşmaz dolayısıyla ona karşı seksi görünmekten korkmanıza gerek yoktur. Kıskançtır ve kıskançlığını şiddetli ifade eder, sizi kıskanıyorsa ilgilidir. Kıskanmıyorsa ilgisi yoktur, hatta konuşmaya gerek bile duymayacaktır. Bu açıdan anlaşılması kolaydır.

KADINLAR

Koç

Koç kadını: Güç, karizma, tanınırlık... Çevresinde sümsük, sevilmeyen erkeklerden, ezik tiplerden asla hoşlanmaz. Zira dominant eğilimlidir ezik bir adamın tam tabiriyle pestilini çıkarır. İyi giyinmeniz lazım, iyi konuşmanız söz geçirebilmeniz lazım yoksa uzun süre sizinle kalmayacaktır. Koç burcu kadını başarılı erkekleri sever. Bunu unutmamak lazım. Sizinle ilgilenmediğini bakışından anlarsınız. Bakarken "sen kimsin ki?" mesajınızı alacaksınızdır. Sizinle ilgileniyorsa o üstten bakışı olmayacaktır, sürekli gülümseyecek ve ilgilenecektir.

Boğa

Boğa kadını: Entelektüel merakı olan, maddi durumu mümkünse iyi, zevkleri gelişmiş erkeklerden hoşlanır. Boğa kadınları güzelliğe düşkündür. İlgisizseniz, ne istediğinizi bilmiyorsanız bu hanım sizinle uzun süre kalmaz. Ayrıca kötü mekanlara davet ederseniz çok sinirlenir. Zarif davranmanız oldukça önemli. Ateş grubundaki girişkenlik onu rahatsız eder, temkinli olan bu hanımların güvenmesi lazım, güvenini kazanırsanız gerçek yüzünü gösterecektir. Çünkü soğuk, mesafeli, baskın karakterini bırakıp kendini açması zaman alır. Bu hanım sanattan, modadan sanatın illa bir dalından hoşlanır ona uygun olanı bulup hoşuna giden şeyler yaparsanız, gönlü hoş olur. Boğa hanımı sizinle ilgilenmiyorsa pek dinlemez, yanınızdan geçer gider görür de bakmaz. İlgileniyorsa anlamanız zor olabilir, çekingendir ama severek konuşur, muhabbeti ilerletir, programını size uydurmaya çalışır.

İkizler kadını

İkizler kadını: Bu hanım için iletişim kurabilmek çok önemlidir. Konuşmayı beceremiyorsanız hiç yanına yaklaşmamanız lazım. Söylediklerinizin altındakileri de arayacaktır, o yüzden her kelimeye dikkat etmeniz, güçlü bir hitabetinizin, keskin zekanızın olması mühim. Kılığa kıyafete bir boğa kadını kadar önem vermez, onun için zeka daha öndedir. Ama kendini göstermek için çırpınan beylerden uzaklaşır. Abartılmış ego, bencillik bu kadının dikkatini çeker ve rahatsız olur, abartılı el hareketlerini sevmez. Çok duygusallığı sevmez. Onu etkilemek için yüzlerce sayfa mail yazsanız okur ama çok duygusal bir metinse orta yerine gelmeden kriz geçirir. O daha mantıksaldır. Duygusal davranışınızın temeli olmasına önem verir, sizi sürekli tahlil eder. Bu yüzden formül, zekanızın ön plana çıkması+iletişim yeteneğidir. İlgilenip ilgilenmediğini anlamak kolaydır, ilgileniyorsa sizinle entelektüel paylaşımda bulunur. Ayrıca yumuşak davranır. İlgilenmiyorsa ölümsüzlüğün formülünü bulsanız bile "Kanıtla o zaman" der, soğuk ve mantıksal davranır. Yalnız bu kadın herkesi dinler, sizi dinlediği için ilgileniyor anlamına gelmez, ortak paylaşım yaratmaya çalışması ilgilendiğinin işaretidir, karıştırmamak lazım.

Yengeç

Yengeç kadını: Yengeç kadını güveni ön planda tutar. Verdiğiniz sözü tutmanızdan, koruyucu yanınızdan etkilenir. Ayrıca sizde masumiyet arar onun da sahip çıkacağı, arkanızda duracağı bir yanınızın olması lazım. O paraya, tipe falan pek bakmaz karakterinizle ilgilenecektir. Yengeç hanımları sinirlenince çok sert davranışlar gösterirler. Bu nedenle bir kez soğudu mu bir daha kolay kolay yaklaşmaz. Sizinle ilgileniyorsa hayatınızı didikleyecek, yakından izleyecektir. Emin olması için ona yardımcı olursanız puan kazanırsınız. Bu kadın sahiplenir, koruyucu davranır. Bir kez hasta olduğunuzu söyleyin ilgileniyorsa ortaya çıkar. Yalnız, o genel şefkatli olduğundan ilk ilgilenişi bir mesaj vermez. İkinci ve üçüncü kontrolleri yapıyorsa ilgileniyordur. Bunların hiçbirini yapmıyorsa zaten ilgilenmemeyi geçmiş sola falan sapmıştır.

Aslan

Aslan kadını: Bu hanım genellikle spesifik bir özelliğe takılır ama bunu bilemezsiniz. Ya meslek ya boy ya eğitim illa bir takıntısı vardır. Bunlardan biri varsa diğer özelliklerin çoğunu siler bu nedenle aradığı şeyi anlamak lazım. Şekilcidir, aradığı şey ne olursa olsun iyi giyinmeniz önemli. Ayakkabınızdan saçınıza kadar kontrol eder. Genellikle spor giyinen erkeklerden hoşlanır ama takım elbiseli erkek yakıştıysa tabii ve yerli yerinde giyilmişse onu çarpabilir, haberiniz olsun. Ayrıca şefkatli, çocukları seven erkekler de onu etkiler. Sizinle ilgileniyorsa mesajlar verir. Karmaşık değildir, heveslidir, yapıcıdır, kendini över ve inanılmaz şirin ve tatlı davranır. Ancak ilgilenmiyorsa çok açık belli eder ya da sert bir konuşma yapıp istemediğini ifade eder. Soğuk ve yıkıcı davranır.

Başak

Başak kadını: Temiz, zeki, sorgulama huyu olan erkeklerden hoşlanır. Erkeğin sağlıklı, iradeli olmasını isteyecektir. İleriki zamanda yaşanılır olup olmadığını düşünecektir, bu sebeple kumar oynayan, çok içki içen, küfreden erkeklerden hoşlanmaz. Güvenilir, düzgün biriyseniz ve iyi bir mesleğe ya da geleceğe sahipseniz sizi önemseyecektir. Çok sorunlu tiplerden uzak durur. İlgileniyorsa hayatınızı sorgular, sorunlu yanlarınızı düzeltmeye çalışır, mesleğiniz/okulunuzla ilgilenecek, sohbet edecektir. İlgilenmiyorsa zorla söyleseniz de dinlemez, dinlerse ters cevap verir. Soğuktur.

Terazi

Terazi kadını: Eğitim, kültür, sosyal çevre… Terazi kadını bunlara çok bakar ve ayrıca kişinin tipine de bakacaktır. Onun hayatına yenilik getirecek ilgilenecek, istediklerini yapacak beylere karşı ilgilidir. Terazi kadını istekleri en çok olan hanımlardandır. Öncü oluşu nedeniyle baskın Venüs etkisi nedeniyle gizli baskındır. Bu nedenle iyi giyinip, uslu bir bey olmanız gerekir. Kaba saba konuşmaları sevmez ve yabancılaşır. Eğer bir yanlışı görürse ikinci şansı vermeyebilir. Bu nedenle ilk etapta kendinizi fark ettirirseniz ve kalitenizi ortaya çıkarırsanız sizinle ilgilenecek, yakından tanımak isteyecektir. Sizinle ilgilendiğini çoğu kişiyle konuşmayı bırakıp sizinle konuşmasıyla anlarsınız. Aklınızda şüphe bırakmamak için yanlış anlaşılacak her şeyi etrafından temizleyecektir. Aynı şeyi sizden beklediğini belirtmekte de fayda var. İlgilenmiyorsa hiç yokmuşsunuz gibi ve yapmacık davranır.

Akrep

Akrep kadını: kolay kolay göstermelik olan şeylerden etkilenmez. Sürekli üzerine düşen, sorular soran, kıskançlık krizi geçiren adamlardan, cıvık konuşmalardan kaçar. Sezgisel, duyarlı, mantıklı ve duygularını saçmayan, boş yere maddi durumuyla hava atmayan erkeklerden hoşlanır. Bu kadın görünenin ötesindekiyle ilgilendiğinden para konuşmanızdan hoşlanmayacaktır. Ona büyü falan anlatın en iyisi, sever öyle şeyleri. Sizinle ilgileniyorsa hemen görüşmek, hemen ilerlemek ister. Bu kadın işini pek şansa bırakmaz, açılmanız için ortam sağlar. Yok ilgilenmiyorsa sizinle konuşmaya tam anlamıyla tenezzül etmez. Çünkü direkt karakterinizi sevmemiştir, sevmediyse bir daha asla sevmez.

Yay

Yay Kadını: Sporcu, farklı zevkleri olan, Alışılmışın dışındakine eğilimli erkekleri sever. Kıskanç, sahiplenici ve güvenilir olması elzemdir. Yay kadınları kısıtlanamazlar, arkadaşlarına sözü varsa çıkar ama işi önemsizse karışılmasında sakınca görmez. Kıskançlığın dozu mühimdir. Yalanınızı yakalarsa çok üzülür ama affetmeye, bir şans daha vermeye eğilimlidir. Onu çok sesli, dans edebileceği mekanlara davet ederseniz seve seve gelecektir. Sizinle ilgileniyorsa herkesin bilmesini sağlayacaktır. İlgilenmiyorsa sesinizi duymazdan gelir ama sert şekilde reddetmez. İstemediğini belirtir ama etkilemekten de vazgeçmez. O da sizin talihiniz biraz.

Oğlak

Oğlak kadını: Zeki, paylaşımcı, mantıksal, parası ya da iyi işi olan/olacak erkeklerden etkilenir. Çok şekilci değildir ama güvence verip vermeyeceğine önem verir ancak mütevazi olmanız gerekir. Ayrıca onunla ortak gayelerinizin olması önemli. Ayaklarınızın yere basması, realist ve vizyonu geniş biri olmanız gerekir. Yalnız onun fikirleri katıdır ve pek değiştirilmez bu sebepten dolayı bir düşünceniz ona ters gelirse çok kızar. Kızarsa ağır konuşur, her şey oğlak kadınıyla konuşulmaz. Sevgi anlayışı da farklıdır. Sadece sevmenizi önemsemez, bir şeyler yapmanızı isteyecektir ve eğer sizde çaba görmezse yolunu değiştirir. Hayatına renk katarsanız mutlu edersiniz o zaman daha açık yaklaşabilir. Sizinle ilgilenirse sorun; bunu söyler.

Kova

Kova kadını: Kova kadını biraz hırçındır ve kavga eder. Bu nedenle onunla zıt gitmemeniz, şüphelendirmemeniz gerekir. Güven, akıl ve popüler olan kişilerden hoşlanır. İyi giyinmeniz, iyi konuşmanız, aptallık etmemenize önem verir. Bir de evlilik önemlidir bu kadının evlenme fikri, kendi yuvasına sahip olması fikri çoğu burçtakinden daha güçlüdür. Kaşla göz arasında nikah yaptırır öyle bir şey hatta. İleriye dönük fikirleriniz varsa saydığım özelliklere sahipseniz sizinle daha çok ilgilenecektir. Ama kıskanç ve korumacıdır. Sizinle ilgileniyorsa kıskanır. En önemli göstergesi budur. Sizinle ilgilenmiyorsa aptal yerine koyar ve laf sokar.

Balık kadını

Balık kadını: Duygusal ve yakışıklı erkeklere paraya, eğitime bakmaksızın ilgi duyar. Çirkin birine ilgi duyuyorsa onda sahiplenici, babacan bir özellik bulmuştur veya gülüşüne aşık olmuştur. Böyle saplantıları vardır, dudağının ucundaki benin koordinatlarına şiir yazar. İyi giyinmeniz ve sözünüzü geçirebilmeniz de önemli. Biraz serseri ruh sevmesi anaçlığındandır. Ama küfür sevmez. Edebiyatla ilgiliyseniz bundan hoşlanır, çocuk seviyorsanız bundan da hoşlanır. Vicdanlı beylere yakınlık duyar. Sizinle ilgileniyorsa kesinlikle yaklaşmak isteyecektir, çok çekingen olmayacaktır, görmenizi sağlamak adına belli edecektir. İlgilenmiyorsa sadece ilginizi çekmeye çalışır ama konu görüşme falan olursa geri adım atar. Buradan anlarsınız.

2 yorum:

  1. Severek takip ediyorum. Genelde kova kadinini daha ozgur ruhlu evlilikten hoslanmayan biri olarak anlatirlar, ki ben de oyleyim. Burda daha farkli yansitmissiniz diger yerlerde yazan yanlis mi acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba bu yıl içerisinde Astrolojik gelişmeleri yorumladığımız ve 2015 yılı içerisinde yaşanması muhtemel gelişmeler ve  2015 yılı burç yorumları  hakkındaki görüşmelerimizi yayınladığımız moda sitesinde öncelikli olarak Kadın arkadaşlarımızla beraber soru ve cevap şeklinde görüşlerimizi anlatmaya başladığımız Modaloji sitemiz yayına girdi.

      Sil