24 Ekim 2017 Salı

23-30 Ekim arası haftalık burç yorumları

Koç ve yükselen koç burcu

Hafta başında koç ve yükselen burcu koç olanlar için hareket ön plana çıkacak ve sosyal açıdan oldukça faal olacaklar. Kendileriyle ilgili bazı soruların cevaplarını alabilmek için yakınlarının görüşlerine ihtiyaç duyabilir ve kendilerini dizayn etme gereği hissedebilirler. Genel itibariyle içe dönük olacakları bir hafta geçireceklerinden fikirlerini dışarıya pek yansıtmayacaklar. Çekim güçleri yüksek ve geçici ilişkiler kurma potansiyelleri yüksek bundan dolayı beklentilerini iyice anlamadıkları ilişkiler içerisine girmemeleri önemlidir. Hafta sonuna doğru iş yerinde ve çevrelerinde otoriter figürlerle ilgili olarak bazı sırlar öğrenebilir, daha evvel fark etmedikleri bazı gerçekleri görebilirler. Dikkatli ve meraklı tavırları öğrenmek istediklerini almalarını sağlayacaktır. Ancak öğrendikleri bazı şeyler canlarını sıkabilir.


Boğa ve yükselen boğa burcu

Hafta başında boğa ve yükselen burcu boğa olanlar sosyal paylaşıma oldukça açık durumdalar ve hayatlarının ilerleyişini sık sık düşünüyor olacaklar. Ortaklaşa çalışma gerektiren işlerde ve yeni projeler üretme ve bunları sunma konusunda başarılı olabilecekleri günlerde olduklarından bu tür planlarını hızlıca devreye sokmaları iyi olacaktır. Çevrelerindeki sıkıntıları, bozuşmaları, gerilimleri bitirebilecek uzlaşmacı tavırları işlerini kolayca halletmelerine vesile olacaktır. Ayrıca çöpçatanlık becerileri de bu hafta kuvvetli olacak. Hafta sonuna doğru uyumlarını kaybedecek olan boğa burçları için ikili ilşkiler zor bir hal alacak ve tartışmalar, bitişler, ihtilaflar ortaya çıkacak. Ayrıca varsa yurtdışı bağlantılı işlerinde istedikleri sonucu alamayablirler.

İkizler ve yükselen ikizler burcu

hafta başında ikizler ve yükselen burcu ikizler olanlar oldukça uyumlu ve yardımsever bir yapıda olacaklar. Özellikle aşk hayatları içerisinde aşırı verici davranışlar gösterme eğilimlerine dikkat etmeleri gerekiyor zira suistimale açıkbir durumda olacaklar. Ayrıca odaklanma becerilerinin yüksek olması üzerinde çalıştıkları işlerde başarılı sonuçlar almalarını sağlayacak ve yaptıkları işlerden verim alabilecekler. Sağlıkla ilgili konuların da öne çıkacağı bu haftada tatlı tüketimine dikkat etmeleri önemli olacaktır. Ayrıca genital bölge, kolon sistemi ve yumurtalık problemlerine karşı dikkatli olmalılar.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu

Hafta başında yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar için aşk hayatları önem kazanıyor. Beraberliği olan yengeç burçları beraberliklerini üst seviyeye taşıyabilir, varsa beraberliklerindeki sorunları düzeltebilirler. Ayrıca yeni kişilerle tanışma, yeni yakınlıklar kurma, flörtler ve beraberlikler için de uygun durumdalar. Hafta sonuna doğru ise duygusal olarak vericiliklerini ve uyumlarını kaybedecekleri bir süreçte olacaklar ve duygusal tepkilerini kontrol etmekte zorlanacaklar. Bu nedenle söylediklerine ve yaptıklarına dikkat etmeleri kurdukları bağları korumaları açısından önemli olacak. Kırkançlıklar, şüphe ve gerilimler, gerçekleri reddetmek ve tartışmalar söz konusu olabilir.

Aslan ve yükselen aslan burcu

aslan ve yükselen burcu aslan olanlar bu hafta başında ev içi iletişime oldukça önem verecekler ve varsa evdeki sorunlarını halletmeye çalışacaklar. Arkadaş görüşmelerini evde yapmak ve kısa seyahatler için uygun durumdalar. Daha içe dönük ve düşünceli olacaklarından sosyal paylaşımlarda biraz daha geri planda kalmayı seçecekler. Hafta sonuna doğru ise aile fertleriyle ilgili sağlık sorunlarıyla uğraşabilirler veya bir sağlık sorunu nedenyle evde kalmaları gerekebilir. Özellikle genital bölge, üriner sistem enfeksiyonları ve mide problemlerine karşı dikkat etmeli, hafta başına kadarki süreci kendileri için verimli şekilde değerlendirmeliler.

Başak ve yükselen başak burcu

hafta başında başak ve yükselen burcu başak olanlar için iletişim oldukça önemli bir hal alıyor ve yakınlarından destek alacakları veya yakınlarına destek olmak için gönüllü olacakları bir sürece giriyorlar. Haberleşme trafikleri yoğun olacak. Ayrıca maddi konularda ilerleyebilmek için fırsatlarla karşılaşabilir, önemli iş bağlantıları kurabilirler. Kısa süreli seyahatler ve ufak tefek kaçışlar için de uygun durumdalar. Hafta sonuna doğru ise özellikle duygusal iletişimde dengelerini kaybedecekleri için varsa beraberliklerinde sorunlar yaşayabilir, devam eden ilişki veya flört içerisinde zıtlaşmalar ve tartışmalar yaşayabilirler. İsteklerini ve beklentilerini anlatamama durumu da söz konusu olacağından önemli konuşmaları bu sürece almamakta fayda var.

Terazi ve yükselen terazi burcu

hafta başında terazi ve yükselen burcu terazi olanlar için geleceğe yönelik planlar önemli bir hal alacak. Maddi açıdan yapacaklarını planlayabilir ve yeni iş fırsatları yakalamaya çalışabilirler. Ayrıca bekledikleri maddi gelişmeler aniden karşılarına çıkacaktır. Yeni iş alanlarına da yönelme kararı alabilecekleri bu haftada planlama yapmak için uygun ancak harekete geçmek için uygun değiller. Öncelikleri ve önceliklerini düzenleme konusu da önem kazanıyor olacağından bazı konuları gündemlerinden çıkarmaları gerektiğini fark edebilir ve başka durumları değerlendirmeye alabilirler. Hafta sonuna doğru ise harcamalarına dikkt etmeleri, satın alacakları ürünleri iyice incelemeden ve denemeden karar vermemeliler zira anlık dalgınlıklarla hiç karlı olmayan alışverişler yapabilirler. Ev içerisinde arızalanacak eşyalar ve hasarlı durumlar için de harcama yapmaları gerekebilir ve bu durum bütçelerinde zorlanmaya sebep olabilir.

Akrep ve yükselen akrep burcu

hafta başında akrep ve yükselen burcu akrep olanlar hayatlarını ve yaptıklarını düzenlemeye çalışıyor olacaklar. Hatalarına ve doğrularına fazlaca yoğunlaşacak, kendilerini nerde nasıl sunmaları gerektiğini anlamaya çalışacaklar. Fiziksel değişimler yapmak ve kendilerini yenilemek için de uygun bir durumda olmaları nedeniyle yeniliğe açık davranışları dikkat çekecek. Zaman zaman bencilce davranışlar göstereceklerinden çevrelerindekiler tarafından anlaşılamayabilirler ancak davranışlarının kendileri açısından altyapısının önemi yüksek olacaktır. Hafta sonuna doğru ise tartışmalara, davranışlarının sonuçlarıyla ilgili tartışmalar yaşamaya açık durumdalar. Kendilerini açıklamak zorunda kalabilirler. Ayrıca istemedikleri yolculuklara çıkma ihtimalleri de yüksek. Beklenmedik haberler alabilir, bir anda beklemedikleri bazı durumları öğrenebilirler. Genel olarak uyumsuz tavırlar gösterecek olmaları nedeniyle çevre ilişkilerinde zorlanacaklardır.

Yay ve yükselen yay burcu

hafta başında yay ve yükselen burcu yay olanlar fazlasıyla düşünceli ve kendilerini anlamaya çalışan bir yapıda olacaklar. Yaptıklarını, geçmişi, geleceği sıkça düşünerek, hatalarını ve bunlarla başa çıkmanın önemini görüyor ve buna göre hareket ediyor olacaklar. Uyku istekleri azalabilir ve günlerini planlamak için erken harekete geçebilirler. Genel davranış eğilimleri üzerine çokça yoğunlaşacaklarından çözemedikleri problemler için çevrelerinden görüş almaya ve yardıma ihtiyaç duyabilirler. Hafta sonuna doğru ve hafta sonunda ise gelecekleriyle ve maddi konularla ilgili endişe ve gerginlikler yaşayabilir, işleriyle ilgili sıkıntılarla uğraşabilirler. Yoğun bir planlama nedeniyle önemli işlerine gereken özeni göstermekte zorlanabilirler.

Oğlak ve yükselen oğlak burcu

Oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar hafta başında oldukça enerjik ve hareketli davranacak ve ellerindeki işleri bitirmek, etraflarını rahatlatmak için uğraş verecekler. Potansiyellerini ve hayattaki çıkış yollarını değerlendirmeye alacakları bu süreçte ani fırsatlarla karşılaşabilir, olumlu haberler alabilir ve aniden harekete geçmelerini sağlayacak iyi durumlarla karşılaşabilirler. İş hayatı aktif olan oğlak burçları için yeni iş, proje, mevki değişimi durumları söz konusu olabilir. Hafta sonuna doğru ise kendi kendilerine karşı engelleyici ve olumlu durumları reddedici bir tavır gösterebilecekleri için dikkatli olmalılar. Duygusal olarak uyumsuz ve eleştirel yaklaşımlarda bulunabilir, kendilerini küçük ve zayıf görme eğilimi gösterebilirler. Ayrıca fiziksel olarak yapmak istedikleri bir değişiklik canlarının sıkılmasına sebep olabilir.

Kova ve yükselen kova burcu

hafta başında kova ve yükselen burcu kova olanlar kendilerini beğendirme, takdir görme, onaylanma isteklerinin yoğunlaşmasıyla beraber dikkat çekici davranışlar sergileyecek ve bu davranışlarından da olumlu dönüşler alacaklar. Otoriter figürlerle ve aile içerisindeki karar alıcı pozisyondaki kişilerle anlaşmaları rahat olacağından istedikleri yardımlar konusunda fayda alabilirler. İş hayatı aktif olan kova burçları için sorumlulukların artması ve pozisyon değişimi fırsatları da söz konusu olabilir. Toplumsal konularla bu dönemde daha fazla ilgileneceklerinden bazı sosyal sorumluluk projelerinde yer almak için istekli olacaklardır. İş arayan kova burçları için fırsatlar oluşacaktır. Ayrıca çevre ilişkileri yoğun ve bağları kuvvetli olacağından eğlenceli vakit geçirme şansları da yüksek. Hafta sonuna doğru ise kendilerini yorgun ve tembel hissedeceklerinden sosyal katılım konusunda isteksiz davranışlar gösterecekler. Uyku istekleri artabilir ve karmaşık rüyalar görebilirler. Rüyaları veya şüpheleri nedeniyle sevdikleri kişilerle aralarında pürüzler çıkaracak tartışmalara girebilirler bu nedenle dikkatli olmalarını öneririm.

Balık ve yükselen balık burcu


Hafta başında balık ve yükselen burcu balık olanlar hayatlarında değişim yaratma isteklerinin yükselmesiyle beraber kendilerine yeni uğraş alanları aramaya başlayacaklar. Uzun seyahatler planlamak ve hedeflerini geliştirmek için uygun bir dönemdeler. Manevi durumlarının yoğun olması nedeniyle derin ve felsefi yaklaşımlar göstereceklerinden pek çok konuda tavsiye vermeye açık bir tavır göstereceklerdir. Görüşlerini ve bilgilerini başkalarıyla paylaşmaya çok istekli olduklarından kendilerini dinleyecek arkadaşlarıyla görüşmeler ayarlayabilir, üzerinde hakimiyet kurabilecekleri kişilerle bir araya gelmek isteyebilirler. Hafta sonunda ise enerjilerinin azalması, ketum ve soğuk davranışları berabernde getirecek. İyi giden bir işleri bozulabilir ve beklemedikleri olumsuzluklarla uğraşmaları gerekebilir. Sorunları görmezden gelme eğilimlerinin de yüksek olması nedeniyle dikkatli ve çözümsel davranmaya çalışmaları önemli olacaktır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder