17 Aralık 2018 Pazartesi

17-24 Aralık arası burç yorumları



Koç ve yükselen koç burcu

Bu hafta çalışıyorsanız iş hayatınız da ilerleme isteğiniz öne çıkacak ve planlarınızı ortaya çıkarabilmeniz için oldukça uygun etkiler altında olacaksınız. Çevrenizde hakkınızda konuşan kişiler veya şüphe duyduğunuz durumlar varsa  bunlarla ilgili olumlu gelişmeler olacak. Sosyal açıdan da oldukça dikkat çekici ve eğlenceli olacaksınız. Bu durum aklınızda biri varsa açılma konusunda destekleyici olurken, aklınızda biri yoksa aniden çevrenizdeki biriyle etkileşime girebilirsiniz. 

Boğa ve yükselen boğa burcu

Bu hafta yenilik yapma ve yaptığınız yenilikleri başkalarıyla paylaşma konusunda oldukça isteklisiniz bu nedenle arkadaşlarınızla yapacağınız aktiiviteler oldukça önem kazanacak. Iş çevrenizden veya sosyal çevrenizden biriyle yakınlaşmaya başlayabilirsiniz. Şayet sorun yaşadığınız bir iş arkadaşınız varsa sorunları düzeltmek için şanslı etkiler altında olacaksınız. Ilişkiniz varsa ve sorunlarınız varsa da aynı şekilde şanslı etkiler altındasınız. Son olarak, uzun süredir beklediğiniz bir fırsat karşınıza çıkacak, gözünüzü dört açmanızı öneririm. 

İkizler ve yükselen ikizler burcu

Bu hafta bir süredir yaşadığınız odaklanma sorunları sona erecek ve yarım kalan işlerinizi tamamlama fırsatına sahip olacaksınız. Çevrenizdeki uyumsuzlukları ve çevrenize karşı yaşadığınız  güvensizlikleri sonlandırabilecek durumdasınız. Ayrıca bu hafta aklınızı kurcalayan bir konuyla ilgili gerçekler ortaya çıkacak ve sonuç ister kısa vadede kötü ister iyi olsun, rahatlayacaksınız. Zaman zaman tembelleşebilir ve odaklanma becerinizi keyfi işlerinize yönlendirebilirsiniz bu konuda dikkatli olmalısınız. Ayrıca ilişkiler konusunda aşırı verici davranışlarınız ve tavizleriniz karşı tarafların yanlış yorumlamalarına ve suistimal girişimlerine sebebiyet verebilir.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu

Bu hafta ilişkiler teması hayatınızda oldukça etkin zira kalıcı beraberlikler kurma isteği varsa ilişkinize baskı yapma eğiliminizi artırırken bekarsanız duygusal eksikliklerinizin fazlaca yönlendirmesi hızlı seçimler yapma eğilimini beraberinde getirebilir. İlişkinizde sorunlarınız varsa düzeltmek, çekici yanınıız ortaya çıkarmak, hamile kalmak isteyen yengeç burcu kadınları için gebelik, çocuk sahibi olan yengeç burçları için de çocuklarla ilgili olumlu gelişmeler söz konusu. İş hayatı aktif olan yengeç burçları için işle ilgili olumlu gelişmeler ortaya çıkacaktır. Sektör değişimi, yeni iş yapma olanakları arayan yengeçler için güzel haberler ve kalıcı durumlar kapıda.

Aslan ve yükselen aslan burcu

Bu hafta sağlık ve fiziksel görünüm konularında oldukça hassas olacaksınız. Uzun süredir tembellik yaptığınız ve ertelediğiniz kararları alacaksınız. Bu hafta aynı zamanda iş ve mesleki gelişmeler için de fazlasıyla değişim getirecek etkiler mevcut. Çalışma konusunda oldukça azimli ve istekli olacaksınız. Başkalarının yapması gereken işleri de üstlenebilir durumdasınız bu konuda suistimal edilmemeye dikkatli olmalısınız. Ev ve aile teması da öne çıkıyor olacak, ev ile ilgili değişikler yapabilirsiniz. Anneniz veya anne gibi gördüğünüz yakınlarınızla ilgili sorunlarınız varsa daha fazla ilgilenmek isteyecek ve yanlarında olacaksınız. Tanıdığınız ve saygı duyduğunuz bir kadın tarafından aşk ve ilişkilerle ilgili aydınlatıcı tavsiyeler alabilirsiniz. 

Başak ve yükselen başak burcu

Bu hafta iletişiminiz oldukça güçlü  olacak ve kendinizi anlatmak, başkalarını anlamak, çevrenzdekilerle yakınlık kurmak önemli hale gelecek. Varsa duygusal partnerinizle etkili konuşmalar yapacaksınız ve beraberliğinizi daha fazla güçlendirecek kararlar alacaksınız. Sorunlarınızı tartışmak ve kendinizi dinletebilmek için uygun durumdasınız bu davranışınız aynı zamanda sosyal alanda da etkileyiciliğinizi artıracaktır. Bekarsanız çevrenizden bir tanıdığnızın göstereceği yakınlığa karşılık verme isteği duyabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili projelerinizi hayata geçirmek için uygun fırsatlarınız ve enerjiniz olacak. Bunu değerlendirmenizi öneririm. Size karşı açıkça düşmanlık gösteren veya sert bir muhalefet yürüten kişilere karşı üstünlük elde edeceksiniz. 

Terazi ve yükselen terazi burcu

Bu hafta kendi içinizde kalmak, sessizleşmek, güvenli alana çekilmek istiyorsunuz. Evden taşınma, yaşam alanında değişiklikler yapma, ev alışverişi ve tadilatlar konusunda istekli ve becerikli olacaksınız. Arkadaş toplantılarınızın gerçekleşmesini istediğiniz alanlar daha çok ev gibi, güvende hissettiren alanlar olacaktır. Bu hafta önemli konuşmalar için uygun değildir zira duygularınızı içinizde tutmaya yatkın olacaksınız. Anne ve anne figürü olan kadınlar sizin için oldukça önemli hale gelecek, şayet bu sınıftan sevdiklerinizin sağlık sorunları veya sizi üzen problemleri varsa düzelmeye başlayacaktır. Son olarak bu hafta beklenmedik bir para kazanım yolu bulabilir, ani olarak para kaynaklarınızı artırabilirsiniz. 

Akrep ve yükselen akrep burcu

Bu hafta istekleriniz ve keyfiniz ön plana çıkıyor. Kendinizi anlatmak, sorunlarınızı ortaya koymak, doğru bağlantıları kurarak hayatınızdaki pürüzleri çözmek için istekli olacaksınız. Aşk hayatınız için mücadele vermeniz gereken durumlar ortaya çıkabileceğinden bu hafta hareketleriniz çok önemli hale gelecektir. Ne istediğinize karar vermek, hayatınızın ilerisi ile ilgili düşünmek, huzur arayışı ve doğru kararları almak için uğraşacaksınız. Kafanız biraz karışık olacaktır zira hem kendiniz hem de çevreniz tarafından çok fazla söze maruz kalacaksınız. Zihnen yorulacaksınız ama netice olarak uzun süredir dengesiz giden işlerinizi toparlama fırsatınız olacak. Ayrıca diğer yandan fiziksel olarak fazlasıyla çekici duruşunuz nedeniyle beklenmedik yakınlaşmalar gerçekleşebilir. 

Yay ve yükselen yay burcu

Bu hafta maddi açıdan ani gelişmeler ortaya çıkacak ve beklenmedik kazanç fırsatlarınız olacaktır bu nedenle karşınıza gelen fırsatları iyi değerlendirmeniz ve kazanımlarla ilgili aklınızda beliren fikirlere fırsat gözüyle bakmanız iyi olacaktır. Zaman zaman tembelleşeceğiniz için uyku sorunları ortaya çıkabilir, uyku ve dnlenme ihtiyacınız artabilir. Ev içerisinde yarım bıraktığınız işleri tamamlamak isteyeceksiniz. Varsa duygusal partnerinizle maddi paylaşımlar konusu önem kazanıyor olacaktır. Gelecekte ne istediğiniz ve hayatınızı nasıl planlamanız gerektiği konusu da öne çıkıyor. Bekarsanız uzun süredir aklınızda soru işareti olarak duran bir adayı aniden yeniden değerlendirmeye alabilirsiniz. Bu hafta dikkat etmeniz gereken bir konu; onaylanmayan, zorlayıcı ilişkilere açık durumdasınız.

Oğlak ve yükselen oğlak burcu

Bu hafta fiziksel olarak değişmek,geçmişte yaptığınız hataları düzeltmek ve küslükleri sonlandırmak için oldukça uygun durumdasınız. Çevreniz vasıtasıyla karşılaştığınız kişilerle ani yakınlaşmalar içerisine girebilirsiniz ve benzer şekilde uzun süredir arkadaşınız olan birine ilgi duyduğunuzu fark edebilir yahut size ilgisini fark edebilirsiniz. İletişim trafiğiniz oldukça yüksek olacak ancak kabul ettirmeniz gereken kurallarınızı bu hafta rahatlıkla kabul ettirecek, tavrınızı koruyarak iyi sonuçlar almak için fırsatlar oluşturacaksınız. 

Kova ve yükselen kova burcu

Bu hafta iş ve kariyer anlamında şanslı etkiler altındasınız zira mesleki hedefiniz hızlıca değişebilir ve kariyeriniz konusu normalden daha önemli hale gelebilir. İş hayatınız ve sosyal çevrenizdeki uyumsuzlukları sonlandırmak ve şüphelerinizi netleştirmek için fırsatlarınız olacak. Geleceğinizle ilgili uzun sürediralmak istediğiniz kararlar bu hafta önem kazanıyor, zamanınızı iyi değerlendirmek isteyecek, iş hayatınızı düzenlemek için harekete geçeceksiniz. Depresif ve kapalı yapınızı dışarı çıkıp, aktif hale geçerek atmaya başlayacaksınız. Bu arada beklenmedik kaynaklardan para kazanımı da söz konusu olacaktır. 

Balık ve yükselen balık burcu

Bu hafta oldukça açık, paylaşımcı ve çevrenize karşı gözlernizin çok açık olduğu etkiler altında olacağnızdan çevrenizde dikkat çekici bir duruma geçeceksiniz. Ani fırsatlar ve kilitlenmiş işlerin çözülmesi, sorunların ortadan kalması söz konusu olacaktır. Hırslarınız yükselişe geçiyor olacak ancak daha çok entelektüel anlamda çalışacak bu etki hayatınıza yenilikler katmak için fazlasıyla istek duymayı berbaerinde getirecek. Kişiliğinizi ve gücünüzü ortaya koyarak halledeceğiniz işleriniz olacak. Son olarak, bu hafta yeni kişilerle tanışmak ve ortak ilgi alanlarından kaynaklanan duygusal yakınlıklar kurmak için olumlu etkiler altındasınız. İlişkiniz varsa yine ortak aktiviteler konusu öne çıkacaktır. 

1 yorum:

  1. iş ve mesleki gelişmeler inşallah güzel sonuçlansın <3

    YanıtlaSil