6 Mayıs 2019 Pazartesi

6-13 Mayıs arası haftalık burç yorumları



Koç ve yükselen koç burcu: Bu hafta oldukça abartılı davranışlara sahipsiniz. Normalde yaptıklarınızın zıttı davranışlarda bulunabilirsiniz bu nedenle kontrollü olmanız çok önemli. Özellikle iletişim alanında ağzınıza geleni pat diye söyleyebilir, olayları anlatırken abartılı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz. Sevdiklerinize söylediğiniz bazı sözler kırıcı bir ortam oluşmasına sebep olabilir ancak bu durumları sempatik yapınızla toparlayabileceksiniz. yeni girişimlerde bulunmak, sorunlarınıza etkili ve hızlı çözümler üretmek için uygun bir dönemdesniz, bundan faydalanmalısınız. Bazı isteklerinizin zorlanarak da olsa gerçekleştiğini göstereceksiniz. 

Boğa ve yükselen boğa burcu: harcamalarınıza ve kazanımlarınıza dikkat etmeniz gereken bir haftadasınız. Abartılı harcamalardan veya agresif davranışlarla/ dikkatsizlikle eşyalarınıza zarar vermekten kaçınmalısınız. Sevdiklerinize karşı kuşkucu olacaksınız ve şüphe duyduğunuz, belki kıskançlık yaptığınız konularda abartılı olacaksınız. Aniden öğrendiğiniz bir konu işinize yarayacak gibi duruyor. Yeniayın burcunuzda gerçekleşmesi ve Mars-Jüpiter'in akışkan ancak gergin enerji dolu yapısıyla beraber, hızlı şekilde karar alma veya alınmış ancak hayata geçirilmesi ertelenmiş kararları hızlı şekilde ortaya sürme konusunda size şans getirecektir. 

İkizler ve yükselen ikizler burcu: Bu hafta hem aşk hem de iş hayatınızda kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Öğrendiğiniz bazı durumlar canınızı sıkabilir ancak diğer yandan rekabet gücünüzün ve hırsınızın yükseliyor olması beraberinde hızlı müdahaleyi getirecek. Şansınızın ters gittiğini düşündüğünüz konularda son dakika hamleleri yapmaya hazır olmalısınız. Aşk hayatınızda partnernizden beklentilerinizin oldukça yüksek olması nedeniyle sıkıntılar yaşayabilirsiniz ancak durumu toparlama ve farkındalık şansınız yüksek olacak. Eğer bekarsanız aniden biriyle tanışabilir ve yeni bir ilişkiye hızlı bir başlangıç yapabilirsiniz. 

Yengeç ve yükselen yengeç burcu: bu hafta özellikle dikkatsizlik ve odaklanma sorunlarına karşı dikkatli olmalısınız. Endişelerinizi abartılı şekilde dışavurabilir, öfke veya gerilim nedeniyle dikkatsiz davranışlarla ufak tefek sakatlıklar yaşayabilirsiniz. Enerjinizin hızlı tükenmesi veya tükenmiyor olması nedeniyle uyku sorunlarına açıksınız. Ayrıca sağlığınızı ilgilendiren kararlar alabilir, spor diyet gibi fiziksel değişimler getirebilecek sağlık düzenlemeleri yapabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olması çevre ilişkilerinizde sempatik ve ilgi çekici tavırları beraberinde getiriyor olacak. Yardıma ihtiyaç duyduğunuz konularda çevrenizden destek alacaksınız. Ancak başta da belirttiğim gibi, şüpheler ve endişeler sizi çok zorlayabilir, bu nedenlesevdiğiniz, güvendiğiniz veya belki profesyonel bir yardım almanız sizin açınızdan iyi olacaktır. 

Aslan ve yükselen aslan burcu: Bu hafta aşk hayatınız oldukça hareketli olacak. Sevginizi ifade etmek ve ortaklaşa aktiviteler yaratmak konusunda oldukça istekli olacaksınız. Bekarsanız çevreniz vasıtasıyla yeni kişilerle tanışabilir ve yakınlıklar kurabilirsiniz ancak her halükarda aşırı davranışlarınıza karşı dikkatli olmalısınız. Sabırsız ve isteklerinizin gerçekleşmemesi durumunda göstereceğiniz agresif tavırlar sizi zora sokacaktır. Arkadaşlarınızla aranızda ufak tefek sürtüşmeler çıkabilir, olmadık sebeplerden sorunlar yaşayabilirsinz. tüm bu durumları kontrollü şekilde halledebileceğiniz için endişe etmenize gerek yoktur. 

Başak ve yükselen başak burcu: Bu hafta ev içerisindeki yaşamınız ve aile ilişkileriniz oldukça önemli olacak. Ailenizden ve sevdiklerinizden destek görmek isteyeceksiniz. Duygusal partneriniz veya eşinizle olan iletişiminizde duygularınızı ve isteklerinizi abartılı bir şekilde ifade edebileceğiniz için dikkatli olmalı ve sakin davranmalısınız. Ev içinde yeni düzenlemeler ve tadilatlar, alışverişler konusunda da istekli olacaksınız, değişimeihtiyaç duyuyor ve bu değişime de yaşadığınız alanla başlamak istiyorsunuz. Gelecek için hedefler oluşturmak ve kalıcı bir düzene geçmek için uygun durumdasınız. İş hayatınızda agresif davranışlarınız nedeniyle ufak tefek problemler yaşayabilirsiniz bu nedenle konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz. 

Terazi ve yükselen terazi burcu: Hızlı düşünüp hızlı karar alacağınız bir haftadasınız. İçinizde bir süredir biriken ve aklınıza takılan her şeyi bu hafta çözmeye çalışacak ve muhataplarınızla yğun bir iletişim arayacaksınız. Kişisel gelişiminiz ve manevi yoğunluğunuz artıyor bu nedenle de kendinizi verecek yeni ilgi alanları arıyor olacaksınız. sorunlarınızı daha manevi yönemlimlerle halletmeye çalışmak da çözümlerinizin bir parçası olacak gibi duruyor. Sevginizi göstermek için de oldukça uygun bir dönemdesiniz yalnız abartılı olmamaya, jestler yaparken aşırıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Duymak istedikleriniz ve duyduklarınız arasında fark olacaktır, herkesin anının size uymayacağını kabul etmeniz faydalı olur. 

Akrep ve yükselen akrep burcu: Maddi açıdan ilerlemeye açık olduğunuz ve gelecek için hedefler oluşturmaya başlayacağınız bir haftadasınız. Kendinize ve yapabileceklerinize karşı güveniniz artıyor. Ani harcamalara ve kayıplara dikkat etmeniz bu hafta oldukça önemli. Bazı sırlar ve alacağınız bilgiler bu hafta biraz tadınızı kaçırıp ve endişelerinizi ortaya çıkarabilir. Sahip olma ve aidiyet duygunuz artarken, bir süredir kaybettiğiniz, hayatınızla ilgili kontrolü elinize almaya başlayacaksınız. 

Yay ve yükselen yay burcu: Kendinize olan güveninizi olanca gücünüzle ortaya koyacağınız ve işlerinizde, duygusal yaşamınızda hakimiyeti ele alacağınız bir haftadasınız. Aşk hayatınızda ne istediğinizle ilgili soru işaretleriniz bitiyor ve istekleriniz konusunda yeni kararlar alıyor olacaksınız. Kişisel anlamda daha dikkat çekici ve enerjik olacaksınız bu da çevrenizde ilgi uyandırmanıza sebep olacaktır. İş hayatınızda biraz uğraş vermeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir, endişeye mahal yok her şey hızlıca hallolacak. Uzun süredir rahat davranıp hatalar yaptığınız konularda derslerinizi bu haftayla beraber iyice alıyor ve artık daha hazırlıklı ve kontrollü davranmaya başlıyorsunuz. 

Oğlak ve yükselen oğlak burcu: Bu hafta aklınız oldukça karışık olacak ve genel olarak fazlasıyla dikkatsiz davranışlara yatkınsınız. endişeli ve kaygılı bir durumda olacaksınız bunu da çevrenizdeki kişileri incitmeye açık bir durum takip edecek bu nedenle de dikkatli olmalısınız. ateşli hastalıklara, enfeksiyonlara ve ufak çaplı kazalara açık durumdasınız, dikkatsiz davranışlarınız buna sebep olacaktır dolayısıyla herhangi bir sağlık sorununu ihmal etmemelisiniz. iş hayatınızda özellikle uğraş verdiğiniz ve çok zorlandığınız konularda ani ilerleme fırsatınız olacak. Maddi açıdan fırsatlarla karşılaşacaksınız. Ayrıca uzun süredir kalbi boş olan oğlaklar için bu hafta heyecan verici gelişmeler olabilir. 

Kova ve yükselen kova burcu: Çevrenizin gazına gelmemeye ve çevrenizdekilerin yaşadıkları olayları içselleştirip, kişisel bir mesele gibi yaklaşmamaya özen göstermeniz gereken bir haftadasınız. Özellikle aşk hayatınızla ve varsa çocuklarınızla ilgili kararlar alırken çevrenizin etkisinden uzaklaşmanız gerekiyor. Aşk hayatınızda beklentileriniz yüksek olacak, ancak partnerinizin elinde olmayan sebeplerden tartışmalar çıkarmamaya özen göstermelisiniz. Bekar olan kova burçları için de aşk anlamında ani etkilerin olduğu bir hafta, başta ilginizi çekmeyen veya tartıştığınız biriyle yakınlaşabilirsiniz. 

Balık ve yükselen balık burcu: Bu hafta sosyalleşmek, toplum içinde saygı görmek ve belki de ev içerisindeki ortamdan, yalnızlıktan kurtulmak için sık sık dışarıda olmak isteyeceksiniz. yürüyüşler yapmak, salim kafayla bazı sorunlarınızı düşünüp çözümler üretmek, kendinize dönmek için uygun bir ortam arayışına da girebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızdan veya aile büyüklerinizden tavsiyeler almak isteyeceksiniz ve bunlar sizin için çok da faydalı olacak. Ev içerisinde eşya hasarlarına ve tamirat gerektiren durumlara ilgi göstermeniz de gerekecek. Ev alım-satım gibi planlarınız varsa bu hafta ani bir fırsat çıkabilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder