2 Mart 2014 Pazar

2-12 Mart arası burç yorumları

Merhabalar bu hafta gökyüzü geçtiğimiz haftalara nazaran daha iyi birkaç görünüm verdiğinden pek çok kişi için yeni fırsatlar, olanakların gelişip ilerlemesi ve yeni kararlar ön planda olacak. Özellikle düşlediğimiz şeyler aklımızda oluşturduğumuz yerine daha farklı bir yolla gelebilir, bu nedenle ani olaylara, daha doğrusu ani gibi gelişen ve fakat ideallerimizle paralel yolda giden olaylara karşı hazırlıklı olabiliriz. Buradaki yorumların transitlerinize göre değişeceğini yine hatırlatıyorum, haritanızdaki görünümler transitlerinizden destek almıyorsa bu yorumlardakiler gerçekleşmeyebilir, yazılanların tam zıttı gerçekleşebilir. Bunu aklınızda tutmanızda yarar var.

1 Mart günü balık burcunda gerçekleşen yeniay neticesinde önümüzdeki bir hafta yeni olayların gerçekleşmesi, dolunay zamanı alınan kararların uygulanması açısından olumlu olacaktır, bu süreci olumlu anlamda değerlendirmekte fayda var. Yeniay’ın balık burcunda gerçekleşmesi duygusal alanda ve özellikle bilinçaltı konuların yüzeye çıkması açısından önem taşıyor. Bu hafta kendimizle yapacağımız hesaplaşmalar daha verimli sonuçlar doğurabilir. Ayrıca yeniay zamanı yediklerimize içtiklerimize dikkat etmemiz iyi olacaktır zira bünyede rehavet olacağından ve keyfe düşkünlük ön plana çıkacağından ve ayrıca Ay’ın büyüme evresine giriyor oluşundan dolayı kilo almaya yatkın olacağız. Hayalperest ve olmayacak düşünceleri de aklımızdan savuşturmak iyi olacaktır. Herkese iyi bir hafta diliyorum.

Koç ve yükselen Koç

Yeniay sonrasında koç ve yükselen koçlar için uzunca bir süredir ne olduğunun farkına varamadıkları fakat zihinlerinin sık sık meşgul eden, anlamlandıramadıkları konuları masaya yatırma zamanı geldi zira endişelerini, isteklerini anlamlandırmak kolaylaşacak ve hayatlarının ilerisinde ne olacağıyla ilgili yeni fikirler kendini artık gösterecektir ve bu anlamda biraz rahatlama yaşayacaklar.

10 günlük sürecin ilerleyen günlerinde ise ev ve yerleşimle ilgili konular, anneyle olan ilişkiler gündeme gelecektir. Evlenmek isteyen yahut sevgilisiyle ilişkisi iyi giden koçlar bazı problemler yaşayabilir zira bu alanda biraz sıkıntılı etkiler var özellikle bu sorun taraflardan birinin annesiyle alakalı olabilir. Bunun dışında eğer ki duygusal ilişki gibi bir konu yoksa bu hafta muhtemelen gündeme gelecektir. Bunun dışında evde değişiklikler, tadilatlar, ikamet değişikliği de bazı koçlar için planlar dahilinde olacak.

Boğa ve yükselen Boğa

Yeniay sonrasındaki bir hafta boğa ve yükselen boğalar için ani ve şans gerektiren konularda bir takım ilerlemeler için uygun fırsatı getirecektir özellikle sonucu başkalarına bağlı ve direkt olarak gerçekleşmesi istenen konular bu “şans” kelimesinin odak noktasında olanlardır. Bu konular iş ve sosyal çevreden gelecek, arkadaşlar vasıtasıyla gerçekleşecek iyi durumlarla ilgili olabilir.

Bunun dışında arkadaş ziyaretleri, yakın arkadaşlarla vakit geçirme ve haberleşme/ dedikodu trafiğinde bir artış olacaktır. Arkadaşlarla güzel vakit geçirme fırsatları oluşacak boğa ve yükselen boğalar 10 günlük sürecin devamında sağlık sorunları yaşayabilirler. Özellikle işyerinde konsantrasyon güçlükleri, baş ağrıları ve kemik zedelenmeleri olabileceği gibi ateşli hastalık riskleri de mevcut. Ayrıca boğa ve yükselen boğalar için spor yapmak ayın 8’i ve 11’i arası biraz sorun getirebileceğinden dinlenmelerinde fayda var.

İkizler ve yükselen İkizler

Yeniay sonrasındaki hafta özellikle işle ilgili konularda ikizler ve yükselen ikizler için fırsatlar yahut yenilikler gündeme gelecektir. Zira bu alanda kendilerini ilerletmeye çalışıyorlar. Aynı şekilde üzerlerindeki baba, ağabey, patron gibi otoriter etkisi bulunan kişilerle veya yol gösterici nitelikli kişilerle iletişimleri güçlü ve verimli olacaktır. Ayrıca sosyal çevrelerinde değişikliğe gidebilir, kendilerini daha verimli şekilde ifade edebilir ve sosyal paylaşımı artırabilirler.

Bunun dışında özellikle iş ve maddi kaynaklar alanındaki beklentileri büyük oranda başarılı şekilde isteklerine uygun olarak ilerleme gösterecektir ve maddi durumdan kaynaklı hareket kabiliyetleri biraz daha artacaktır. Ancak ayın 8’inden sonraki birkaç günde gelecekle ilgili endişeler, aşkla ilgili yolunda gitmeyen konular ve hayattan keyif alamama durumu ortaya çıkabileceğinden 8’i sonrasındaki iki-üç günü sakin, başka işlerle oyalanarak geçirmeleri iyi olacaktır.

Yengeç ve yükselen yengeç

Yengeç ve yükselen yengeçler için yeniay sonrasındaki yaklaşık bir haftalık süreç öğrendikleri şeyleri uygulamada kullanabilme açısından oldukça verimli ve yeni deneyimlere açık olduğundan bu alanda kendilerini deneme fırsatına kavuşacaklar. Bu, deneyimleme süreci herhangi bir konuda olabilir zira konu kendi deneyimleri olduğundan muhtemelen bir süredir akıllarına koydukları ve uygulama için bekledikleri olguları hayata geçirmeye çalışacaklar.

Bunun dışında hafta ortasına doğru kendileriyle ilgili değişiklik yapma arzuları daha belirgin şekilde ortaya çıkacak, bu saç-stil-makyaj-iletişim biçimi olabilir ancak tamamen yengeç ve yükselen yengeçlerin kendileri ve kendilerini ifade ediş biçimlerini etkileyen konularda olacaktır. Ayrıca ayın 8’inden sonraki birkaç gün evdekilerle ve duygusal ilişki içinde oldukları/ beraber çalıştıkları kişilerle ilişkileri gerilimli olacağından tartışma ortamlarında kalmamaya özen göstermeleri iyi olacaktır.

Aslan ve yükselen Aslan

Yeniay sonrasındaki yaklaşık bir hafta aslan ve yükselen aslanlar için hayatlarının bazı noktalarında bitiş ve başlangıçlar yapmaları için uygun ortamı getirecektir. Hayatlarının devamını nasıl getirecekleri ve maddi olanaklarını nasıl artıracakları konusunda bir süredir ince eleyip sık dokuduklarından bu hafta uygun ortamın oluşmasıyla beraber rahatlayacak bu alanda yeni bir hareket alanı geliştirecekler. Ayrıca aslanların libidosu artacak olduğundan yanlış ilişkilere girme ihtimalleri de mevcuttur. Bu hafta cazibeli halleri neticesinde çevrelerinde çokça talipleri olabilir. Aslan ve yükselen aslanlar ayrıca kendileriyle ilgili dedikoduları duyabilir, birinin keyif alacakları sırrını öğrenebilirler.

Bunların dışında hafif sağlık sorunları, sivilceler, ufak tefek yanıklara dikkat etmeleri gerekiyor zira ayın 8’inden sonra bu tür problemlerle karşılaşabilirler. İletişim konusunda da ayın 8’inden sonraki birkaç gün oldukça karışık olacaklarından kendilerini istedikleri gibi ifade edemeyecek, olduklarından veya hissettiklerinden farklı şeyler söyleyip sürekli kendi söylediklerini düzeltmek durumunda kalacaklar. Ayrıca yakın arkadaşlar ve kardeşleriyle ilişkileri bozulabilir yahut kısa seyahatlerde türlü aksiliklerle karşılaşabilirler.

Başak ve yükselen Başak

Duygusal ilişkiler, iş ortaklıkları konularında yeniay ve sonrasında olumlu etkiler altında olacak olan başak ve yükselen başaklar için yeni flörtler olabileceği gibi, eski sevgiliyle yeniden ilişki başlatmak yahut evlilikteki düzensizliklerin yoluna girmesine yönelik adımlar açısından da oldukça olumlu etkiler mevcut. Ayrıca iş ve sosyal çevredeki hareketlilik de başaklar için oldukça keyifli zamanları getirecektir. Yeni ortaklıklar, yeni projeler için oldukça uygun günler.

Bunun dışında ayın 8’i sonrasındaki birkaç gün maddi anlamda bazı kayıpları ve duygusal anlamda gerilimleri beraberinde getirebileceği için birkaç gün sessiz sakin kalmakta fayda var özellikle flörtlerde gerginlikler, bitişler, keyifsizlik ve iletişim akışını sert davranışlarla bozmak muhtemeldir. Özellikle sağlıkla ilgili konularda ani harcamalar oluşabilir bu nedenle bütçeyi çok sarsmayacak alışverişlerde bulunmak iyi olacaktır. İş yerinde yaşanabilecek gerginlikler de başakların hazır olması gereken konular arasında ancak etki kısa süreceğinden çok problem yapmaya gerek yok.

Terazi ve yükselen terazi

Terazi ve yükselen teraziler için yeniay sonrası yaklaşık bir haftalık süreçte diyet&spor gibi konular ön planda olacak ve sağlıklarıyla ilgili yeni kararlar alacaklar bu kararlar içerisinde sigarayı bırakmak, egzersizler yapmak yahut uzun süredir ihmal ettikleri sağlık sorunları için profesyonel yardım almak olabilir. Ayrıca iş konusunda da yeni kararlar terazileri bekliyor, çalışma ortamlarını değiştirmeyi, çalışma stillerini geliştirmeyi hedefliyorlarsa bunu sağlamak için planlamalar yapabilirler. Yaklaşık bir haftalık zaman zarfında odaklanma konusunda da oldukça verimli, iletişim konusunda da akıcı olacaklarından önemli konuşmalarını bu döneme alabilirler.

Bunların dışında ayın 8’inden sonraki birkaç gün kendilerini bulundukları yerden şikayetçi hissedebilir, çevrelerinde ve ev içerisinde uyumsuz-huzursuz davranışlarda bulunabilirler. Kendilerinde değişiklik yapmamaları saç-giyim stili gibi keskin değişiklikleri bu günlere almamalarında fayda var zira ayın 12’sine kadar yapacakları değişikliklerden hoşnut olmazlar. Ayrıca ufak tefek yaralanmalara karşı da dikkatli olmaları gerekiyor.

Akrep ve yükselen Akrep

Akrep ve yükselen akrepler için yeniay sonrasındaki yaklaşık bir haftalık süreçte yeni duygusal ilişkiler ve flörtler, var olan duygusal ilişkilerinde gelişmeler, duygusal hayatlarında ilerlemeler ve yenilikler gündemde olacaktır. Ayrıca daha eğlenceli ve yeni arkadaşlıklara açık olacaklarından çevreleri de kalabalıklaşabilir. Çocuk sahibi olmak isteyen yahut çocuk sahibi olan akrep ve yükselen akrepler için ise bu konuda güzel haberler, sevindirici gelişmeler olabilir. Uzun seyahatler, yabancılarla ilişkilerdeki akıcılık yüksek olacaktır ayrıca okuduklarını daha çabuk anlama yetisi de kuvvetli olacağından öğrenmek istedikleri konuları bu döneme çekebilirler.

Bunların dışında akrep ve yükselen akrepler için ayın 8’i sonrasındaki birkaç gün düşüncelerinin karmaşıklığından dolayı düzgün iletişim kurabilmelerine olanak vermeyecek durumda olacağından iletişim problemleri, iletişim kurulan kişilerle düşülen anlaşmazlıkların gerilim yaratması muhtemeldir. Ayrıca birkaç gün rüyalar hafif sıkıntılı, uyku durumu düzensiz olabilir.

Yay ve yükselen Yay

Yay ve yükselen yaylar için yeniay sonrası yaklaşık bir haftalık zaman dilimi evden uzaklaşma, aile yanından ayrılma, ikamet değişikliği yahut evde tadilat/ yenlik yapma üzerinde odaklı olacak ayrıca anneyle ilgili güzel gelişmeler de gündeme gelecektir. Yay ve yükselen yaylar bu on günlük dilimde hayatta kendilerini daha bağlayıcı kılan daha hırslı olmalarını sağlayan konulara normaldekinden daha çok odaklanacaklar.

Bunun dışında yay ve yükselen yayların bu ara libidosu artacak ve gönül ilişkilerinde karşı tarafın niteliklerinden çok seksapeline odaklı olacaklar. Bu anlamda yanlış gönül ilişkilerine de girebileceklerinden dikkatli olmalarında fayda var. Ayrıca oldukça dikkatli olacaklar ve gizli saklı-arada kalmış ne varsa bulup çıkarmaya çalışacaklar, kendileriyle ilgili yapılmış bir dedikoduyu da öğrenebilirler. Ayın 8’inden sonraki birkaç gün ise özellikle çalışan yaylar için iş ve kazanımlar alanında biraz sıkıntılı olabileceğinden hesaplarına dikkat etmeleri de iyi olacaktır. Ayrıca iş yerinde gerginlikler de oluşabilir.

Oğlak ve yükselen Oğlak

Oğlak ve yükselen oğlaklar yeniayı takip eden yaklaşık bir haftalık süreçte kendilerni çok açık, akıcı ve istekli bir şekilde ifade edecekler. Kısa seyahatler, arkadaşlar ve kardeşlerle yapılacak programlar için oldukça uygun olan bu dönemde dedikodu ağları artacak, başkaları hakkında bol bol yeni bilgi duyacaklar. Ayrıca telefon görüşmeleri ve yazışma trafiği de oldukça hareketli olacaktır. Uzun zamandır görüşmedikleri biriyle karşılaşabilir veya görüşebilir, onunla vakit geçirebilirler.

Bunun dışında oğlak ve yükselen oğlakların eski sevgilileri/eşleri ortaya çıkabilir yeniden görüşmek/ konuşmak isteyebilirler yahut yeni bir flört ortaya çıkabilir. Ayrıca işyerinde yahut okuldaki projelerinde çalışma arkadaşlarıyla uyumlu ve etkileşimleri yoğun olacağından ayın 8’ine kadar işleri oldukça verimli şekilde ilerleyecektir. Ancak ayın 8’inden sonra iş ve sosyal alana Mars’ın sert etkisiyle beraber birkaç gün aksi, ketum ve uyumsuz davranacaklardır. Bu birkaç günlük süreci sakin kalmaya çalışarak geçirmeleri iyi olacaktır.

Kova ve yükselen Kova

Kova ve yükselen kovalar yeniay sonrasındaki bir hafta özellikle maddi kaynaklarını genişletme ve para kazanma konusunda yeni kararlar alacaklar. Yeni bir iş olabilir yahut ikinci bir işe adım atabilirler, bununla beraber ileride maddi kazançlarını artıracak işlerle ilgili kurs gibi eğitimlere başlama kararı da gündeme gelebilir. Bir süredir iş/okul tempoları çok yoğun olduğundan kendilerini kısıtlanmış ve özgürlüklerini yaşayamaz halde hissediyorlar bu nedenle önümüzdeki bir hafta bu yükü atmak için çabalayacaklar.

Bunun dışında kova ve yükselen kovalar bu hafta ve gelecek haftanın ilk günlerinde spora&diyete başlama kararı alabilir, kendilerini dinlenmeye ve araştırma yapmaya odaklayabilirler. Kendilerini zinde ve yararlı hissedeceklerinden faydalı olabilecekleri konuları araştırıp başkalarıyla olan paylaşımlarını artırabilir, keyifli ortamlarda bulunabilirler. Ayın 9’undan sonra ise inançlarını sarsacak, kendilerini ve değerlerini sorgulayacakları ufak tefek tatsızlıklar meydana gelebileceğinden vizyonlarını geniş tutmalarında fayda olacaktır. Ayrıca sınav-mülakat gibi konularda da pek başarılı olamayacaklar.

Balık ve Yükselen Balık

Balık ve yükselen balıklar önümüzdeki süreçte kesinlikle kendileriyle ilgili önemli kararlar almak, şahsi hayatlarını ve kendi tavır/davranışlarını düzene koymak, görünüşlerinde değişiklik yapmak için büyük bir istek duyacaklar. Bu tür kararları gerçekleştirmek için önümüzdeki 10 gün oldukça uygun olduğundan değişiklikler yapmaktan korkmamaları iyi olacaktır. Ancak biraz sakin olmalılar zira bir süredir canlarını sıkan konular balıkları geçtiğimiz günlerde artık bir patlama noktasına getirdi ve iyice agresifleştiler bu nedenle gerginlik yaratmaya müsait bir yapıları var.

İlerleyen günlerde duygusal hayatlarında ve eğlence anlayışlarında hareketlenme olacak balık ve yükselen balıklar için yeni flörtler gündeme gelebilir, var olan flörtler ileri seviyeye taşınabilir. Bununla beraber çocuk sahibi olan veya çocuk sahibi olmak isteyen balık ve yükselen balıklar için güzel haberler gündemde olacaktır. Ancak ayın 8’inden sonraki birkaç gün eşin/ ortağın maddi anlamda sıkışmaları nedeniyle bir takım sorunlar gündeme gelebilir aynı durum henüz evli olmayan ve çalışmayan balıklar için de ebeveynlerden gelecek kaynak sıkıntılarında yaşanabilir. Daha yüzeysel ve kandırılmaya da açık olacaklarından her söylenene inanmamaları da önemlidir. Ayrıca daha evvel yaptıkları dedikodu yahut bazı işler nedeniyle açık yüzleştirmelere de maruz kalabilirler.

2 yorum:

  1. Bu yorumlarin hemen hemen aynisini daha oncede yazmistiniz aslan,akrep,yengec fazlasiyla ayni hayal kirikligina ugradim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok üzüldüm gerçekten, zira etki neyse onu yazmak durumundayım aynı evlerde etkiler gerçekleşebiliyor, örneğin bir T-Kare tetikleniyor ve aynı durum tekrar ortaya çıkıyor bu nedenle elimden gelen fazla bir şey yok. Zaten 12 ev, 12 burç, 10 gezegen ve belirli açılar var, bunlar sürekli olarak uzun ya da kısa vadede tekrar edecektir, her 10 günde bir yeni bir açı yaratamadığım için üzgünüm.

      Sil