17 Kasım 2014 Pazartesi

17-24 Kasım arası burç yorumları (Venüs Yay burcunda)


Merhabalar, bu hafta Venüs Yay burcuna geçiyor ve 11 Aralık’a kadar burada hareket edecek. Kendimizi dürüst ve açık şekilde ifade etmeye açık olacağız, tüm sosyal ve özel ilişkilerimizde geliştirici paylaşımları ve verimli olmayı ön plana alacak ve buna göre hareket edeceğiz. Hafta sonuna kadar Güneş-Satürn etkisinde olacağız ve bu kendimizle ilgili bazı konuları ortaya çıkarmakta kendimizi ifade etmekte zorlanmalar getirebilir. Ayın 22’sin yine Yay burcunda yeniay meydana gelecek ve hazır olduğumuzu hissettiğimiz konularda artık harekete geçebileceğiz. Unutmayın, yeniay önceden düşünülmüş kararların harekete geçirilmesi için en uygun dönemlerden biridir. Her hareketimize özen göstermemiz ve yıkıcı davranmamamız gereken bu haftada akıllıca davranmamız iyi olacaktır. Herkese iyi haftalar.

Koç ve yükselen Koç

Venüs’ün yay burcuna girişiyle beraber koç ve yükselen koçlar için statü arayışı ve rahatlık önem kazanacaktır. İyi ve kötü bilgiyi ayrıştıracak, gelişme odaklı bir profil çizecekler. Duygusal olarak yeni durumlarla ve normalden farklı diye tanımlanabilecek hisler yaşayabilirler. Hukuki konular, objektif davranma becerisi ve uzak seyahatler konuları da bu süreçte gündemlerine girebilir.

Haftanın genelinde Güneş-Satürn etkileşimi devrede olacaktır, düşünceleri ve şüpheleri konusunda fazlasıyla katı olacak koç ve yükselen koçlar kariyer alanında büyük bir hırs gösterebilir ve işlerini ilerletmek için normalden fazla uğraşabilirler. Kendileriyle ilgili sorunlarını çözmeye çalışacakları ve kendilerini toparlamak konusunda önemi adımlar atacakları için çevreyle daha az ilgilenebilirler. Ayrıca bazı ödemelerde sıkıntılar oluşabileceğinden yahut ödemeler için zorlanacaklarından Venüs’ün getireceği rehavet ve satın alma isteğini törpülemeleri gerekiyor.

Boğa ve yükselen Boğa

Yönetici gezegeni Venüs’ün yay burcuna girişiyle beraber boğa ve yükselen boğa burçları için duygusal anlamda şüphecilik kendini gösterecektir. Bu dönemde genel olarak duygularıyla hareket etmeye odaklı oldukları için her şeyi kişiselleştirebilir ve gereksiz paranoyalara kapılabilirler. Bununla beraber kozmetik-giyim alışverişlerine kendilerini zorlayacak miktarlarda harcamalar yapma ihtimalleri olduğundan dikkatli olmalarını öneririm.

Haftanın genelinde Güneş-Satürn etkileşimi devrede olacaktır, duygusal hayatta, sosyal paylaşımlarda zorlanmalar, ego krizleri, kişisel sorunların her şey ve herkesten ön plana çıkması söz konusu. Bu hafta boğa ve yükselen boğa burçları eğer ki duygusal bir ilişkileri/ flörtleri varsa biraz dikkatli olmalı ve gereksiz tartışmalardan kaçınmalılar. Sorunlarını ne yaparlarsa yapsınlar tam olarak tanımlayamadıkları ve anlatamadıkları için içsel gerilimleri yüksek olacaktır. Çevre ilişkilerinde de tartışmalar ve hayal kırıklıkları oluşabilir.

İkizler ve yükselen ikizler

Venüs’ün yay burcunda ilerlemeye başlamasıyla beraber ikizler ve yükselen ikizler burçları duygusal ihtiyaçlarının ve paylaşım isteklerinin artacağı bir sürece girecekler. Kendilerini daha basit ve net olarak anlatabilecekleri bu dönemde isteklerine ulaşmak için uyumlu ve tatlı dilli davranacaklar. Yeni bir flört yahut var olan ilişkide olumlu gelişmeler gerçekleşebilir bu noktada şanslarını iyi değerlendirmelerini öneririm. Bununla beraber bir süredir küs oldukları eski bir dostla da barışabilirler.

Haftanın genelinde Güneş-Satürn etkileşimi devrede olacak, ikizler ve yükselen ikizler burçlarının öncelikle dikkat etmesi gereken konu sağlıkları olacaktır. bununla beraber iş ve odaklanılması gereken konular devreye girdiğinde kendilerini göstermekte ve becerilerini ortaya çıkarmakta sorunlar yaşayabilirler bu nedenle kendilerini buna göre ayarlamaları iyi olacaktır. hafta sonuna doğru duygusal hayatlarını ilgilendiren konularda ufak tefek hayal kırıklıkları gündeme gelebilir.

Yengeç ve yükselen Yengeç

Venüs’ün yay burcunda ilerlemeye başlamasıyla beraber yengeç ve yükselen yengeç burçları için diyet, spor gibi konular ön plana çıkacaktır. fiziksel görünümlerini ilgilendiren her konuda hamle yapmaya açık olacaklardır. Bununla beraber tembellik eğilimi ortaya çıkacağından ve zorunlu olmayan, hobilerine yönelik konulara yöneleceklerinden işlerine yeterince ilgi gösteremeyebilirler.

Haftanın genelinde Güneş-Satürn etkileşimi devrede olacak, özellikle aşk, flörtler konularında ortaya çıkabilecek sıkıntılar, kendini ifade edememe/ yanlış ifade etme durumları nedeniyle yalnızlık hisleri artış gösterecektir. İlişkisi yahut flörtü olan yengeç ve yükselen yengeç burçları sonradan pişman olacakları çıkışlar yapmaya yatkın olacaklarından önemli konuşmaları bu haftaya almamaya dikkat etmeliler. Ayrıca yeni iş arayışı olan yengeçler için bazı hayal kırıklıkları oluşabileceğinden her türlü ihtimali göze alarak hareket etmeliler.

Aslan ve yükselen Aslan

Venüs’ün Yay burcunda ilerlemeye başlamasıyla beraber Aslan ve yükselen aslan burçları flörtlere açık oldukları, duygusal olarak yükseldikleri ve romantizm duygularının öne çıktığı bir sürece giriyorlar. Çocuk sahibi olmak isteyen aslan burçları için de bu dönemde güzel haberler gelebilir. Ayrıca yeni hobileri yeni eğlence biçimleri de aslan ve yükselen aslanların fazlasıyla dikkatini çekecek konular arasında olacaktır.

Haftanın genelinde Güneş-Satürn etkileşimi kendini gösterecek, aile içerisinde sorunlar ortaya çıkabilir ve bu tür durumdaki tartışmalarda uzlaşı sağlamak zor olacaktır. içsel gerilimlerin çevresel ve özel ilişkilere yansıması aslan ve yükselen aslanların oldukça dikkat etmesi gereken bir konu olarak öne çıkıyor. Sorunun muhatabına değil alakasız kişilere karşı hoş olmayan davranışlar içine girebilirler. Bununla beraber cinsiyeti ne olursa olsun aslan ve yükselen aslanlar bu hafta kadınlarla anlaşmakta zorluk çekeceklerinden tartışmalar ve küslükler oluşabilir. Evle ilgili konularda tamirat yahut eksiklikler göze çarpabilir ancak bu anlamda bir şey yapmak için bu hafta uygun bir süreç değildir.

Başak ve yükselen Başak

Venüs’ün Yay burcunda ilerlemeye başlamasıyla beraber başak ve yükselen başaklar için iç dünyalarını toparlama ve ölü toprağını üzerlerinden atma süreci başlıyor. Hırs ve kontrolsüz arzularını bir şekilde rayına oturtabilir ve akıllıca hareket etme fırsatı bulabilirler. Bazı konularda gerçekte ne hissettikleri ve ne istedikleri ayrımı yapmaya başlayacaklar. Ev ve çevrelerinde değişim isteyecek ve çevresel değişimler yapmak için uğraşacaklardır. Yalnız bu alanda çok harcama yapmamaya dikkat etmeliler.

Haftanın genelinde Güneş-Satürn etkileşimi devrede olacak, bu durum başak ve yükselen başaklar için genel çevreye karşı iletişime kapalı bir yapı getirecektir. Sosyal çevre ilişkilerinde istekli ancak kendini ifadede sorunlu olacaklardır. Planlarının bozulması söz konusu olabilir. bununla beraber yanlış anlaşılmalara ve yanlış anlatımlara yatkın olacaklar bu nedenle önemli konuları gündeme getirmek için bu haftayı seçmemeleri iyi olacaktır. Kardeş ve arkadaşlarını ilgilendiren sorunların sorumluluğunu alabilir, kendi sırtlarına fazladan yük bindirebilirler.

Terazi ve yükselen Terazi

Yönetici gezegenleri Venüs’ün yay burcundaki hareketiyle beraber terazi ve yükselen teraziler için iletişim ve çevreyle uyumlu şekilde hareket etmek oldukça önemli bir hal alacaktır. Uzun süredir görüşmedikleri arkadaşlarıyla görüşebilir, merak ettikleri konularla ilgili alakasız yerlerden bilgi alabilir ve tanıdıklarıyla kısa kısa programlar yaparak eğlenceli vakit geçirebilirler. Öğrenmek istedikleri ve gelişim amaçladıkları bir konu varsa bu dönemde öğrenmeye oldukça açık olacaklardır. Ayrıca yakınlarıyla planladıkları bir organizasyonda birileriyle tanışabilir bir ilişki başlatabilirler.

Haftanın genelinde Güneş-Satürn etkileşimi devrede olacak. Maddi konular, önceliklerin planlanması terazi ve yükselen teraziler için oldukça zor olacaktır. Kazanımlarda gecikmeler yaşanabilir, bekledikleri ödemeler gelmeyebilir, ucu ucuna yaptıkları planlarda sapmalar olabilir bu nedenle her şeye karşı hazırlıklı olmalılar. Ayrıca beklenmedik harcamalara yahut para/ eşya kaybetmeye de açık olduklarından önemli eşyalarını ve önemli miktarlarda parayı yanlarında taşımamaları iyi olacaktır.

Akrep ve yükselen Akrep

Venüs’ün yay burcundaki hareketiyle beraber akrep ve yükselen akrep burçları harcamalar konusunda dikkatsiz davranışlara açık bir hale gelecekler. Fuzuli olan ne varsa gereklilik gibi görünmeye başlayabilir. Bu dönemde güzel olan şeylere sahip olmak akrep ve yükselen akreplerin takıntısı haline gelebilir. Hedef ve isteklerinin değişkenliği nedeniyle bir denge tutturmakta zorlanabilirler ancak genel olarak rahatlık arayışları artacaktır.

Haftanın genelinde Akrep burcundaki  Güneş-Satürn etkileşimi devrede olacak. Akrepler için kişisel meselelerin her zamankinden çok öne çıkması ve çözümsellikten uzaklaşılması büyük bir sorun haline gelecektir. Temelinde kendilerinin olduğu tartışmaların içine girebilir, istemedikleri durumlarla karşılaşabilirler. Ateşli hastalıklara ve iskelet sisteminde oluşacak ağrılara ve zorlanmalara dikkat etmeleri gerekiyor. Bununla beraber duygusal anlamda kendilerinin hataları nedeniyle sorunlar da gündeme gelebilir ve yalnızlaşma eğilimleri artabilir.

Yay ve yükselen Yay

Venüs’ün burçlarında hareket etmeye başlamasıyla beraber yay ve yükselen yaylar fiziksel görünümlerini oldukça umursadıkları bir sürece girecekler. Bu dönemde estetik ameliyat kararı alabilir, kendilerinde daha kapsamlı değişimler yaptırmak isteyebilirler. Saç-makyaj, stil değişimleri de yaylar için önemli bir hale gelecektir. Çevrelerinde nasıl görünmek istedikleri konusunu iyice değerlendireceklerinden kendilerini baştan yaratma isteği de artacaktır. Yalnız dikkat etmeleri önemli bir konu, fazla yemek yemeye ve kilo almaya yatkın olmaları. Biraz dikkatli beslenmeye ihtiyaçları bu dönemde artacaktır.

Haftanın genelinde Güneş-Satürn etkileşimi devrede olacak zihinsel olarak oldukça kapalı, karamsar ve işleri kendi düşünce ve duygu sistemleri içerisinde çözmeye çalışan yapıları nedeniyle başkalarıyla uyum sağlamakta zorluklar yaşayabilirler. Beraberliği yahut flörtü olan yaylar için partnerlerinin sağlığını yahut önemli bir sorununu üstlenmek söz konusu olabilir. Kendilerini suçlama ve karakterlerini yetersiz bulma eğilimleri artacaktır. Geçmişte kalan bazı konuları yeniden kurcalamaya başlayabilirler. Ayrıca uyku problemleri de yaşayacak olan yay burçları bu hafta karmaşık ve kapalı rüyalar görmeye de yatkınlar.

Oğlak ve yükselen Oğlak

Venüs’ün yay burcunda hareket etmeye başlamasıyla beraber oğlak ve yükselen oğlak burçları için duygusal istek ve arzularını gizleme evresi hayata geçecektir. Hayalperest davranışlar içine girebilir, alakasız şekilde kendilerini bazı hemcinsleriyle kıyaslamaya başlayabilirler. Değişim isteklerini dile getirmekte zorlanacaklarından genel olarak gizli şekilde hareket edecekler. İlişkisi olan oğlak ve yükselen oğlaklar için söylenmemiş sözler ve yapılmamış planlar öne çıkacaktır. Kendilerine ilgi duymayan kişilere karşı ilgi duymaya açık olduklarından bu süreç oğlaklar için uzun vadede kalp kırıklıklarını beraberinde getirebilir.

Haftanın genelinde Güneş-Satürn etkileşimi kendini gösterecektir. Oğlak ve yükselen oğlaklar umut ettikleri ve bir süredir bekledikleri gelişmelerle ilgili bu hafta pek başarılı sonuçlar elde edemeyebilir, kendilerini başarısız hissettikleri bir hafta geçirebilirler. Çevrelerinde işlerini bıraktıkları ve güvendikleri kimselerden beklemedikleri tepkiler görebilir ve bazı arkadaşlıklarına son verme kararı alabilirler. Toplum içerisinde normalden daha fazla sıkılgan ve kalabalıktan kaçınan yapıları nedeniyle görüşmeleri gereken kişilerle görüşmekten kaçınabilir, kendilerini eve kapatabilirler.

Kova ve yükselen Kova

Venüs’ün yay burcunda hareket etmesiyle beraber kova ve yükselen kova burçları uzun süredir haberini bekledikleri, hareket etmeyi amaçladıkları konularla ilgili bir hareket alanına kavuşabilir, aniden gelişen olaylarla, sonuç bekledikleri konularda daha hızlı ilerleme imkanına kavuşabilirler. Bununla beraber arkadaş çevrelerinde tanıştıkları biriyle duygusal bir etkileşim içine girebilir, beklemedikleri anda tanıştıkları biriyle yakınlaşabilirler. Çevrelerinde uyumlu ve olumlu hareketleriyle dikkat çekecekleri bu süreçte pek çok yeni arkadaş da edineceklerdir.

Haftanın genelinde Güneş-Satürn etkileşimi devrede olacak. bu durum kova ve yükselen kova burçları için özellikle kariyer konularında kararsızlık ve zorlayıcı durumları beraberinde getirecektir. İş hayatı aktif olmayan kovalar ise ev içerisinde erkek figürlerle olan tartışmalara dikkat etmeliler. Her türlü otorite figürüyle anlaşması zor olacak kova burçları çevrelerinde oluşabilecek zorlayıcı ve skandal tabir edilebilecek konulara karşı da tetikte olmalı ve bu ihtimali ön plana alarak hareket etmeliler. Beklemedikleri bir zamanda kalabalık içerisinde hoş olmayan durumlara düşebileceklerinden her söz ve hareketlerine dikkat etmeleri faydalı olacaktır.

Balık ve yükselen Balık

Venüs’ün Yay burcunda hareket etmeye başlamasıyla beraber Balık ve yükselen balık burçları özellikle mesleki ve toplumsal alanda aktif, yaratıcı dışa dönük ve ne istediğini bilir şekilde hareket ediyor olacak. Adaptasyon yetenekleri ve diplomatik yanları gelişkin olacak bu nedenle çevrelerinde aranan kişi haline gelebilir, yaratıcı ve çalışkan halleri nedeniyle takdir toplayabilirler. Ayrıca iş çevresinden yahut sosyal çevreden yeni biriyle tanışabilir ve yeni bir ilişkiye başlayabilirler. Bununla beraber eskiden tanıdıkları biriyle iş çevresinde karşılaşabilirler.

Haftanın genelinde Güneş-Neptün etkileşimi devrede olacak; balık ve yükselen balık burçları için bu durum yeniliklere ciddi şekilde karşı koymayı beraberinde getirecektir. Yaşam şartlarının değişmesinden yeni eşya alımına kadar pek çok alanda kendini gösterebilecek bu durum özellikle düşüncelerin değişmemesi konusunda daha baskın olacaktır. Uzun vadeli planlarını ertelemek durumunda kalabilir, yeni tanıştıkları kişilerden bazı bekledikleri tepkileri göremeyebilirler. Ayrıca özellikle bu hafta dikkat etmeleri gereken bir konu eleştirel yaklaşımlara karşı yoğun tepkiler vermemeleri. Sinirli ve duygusal olarak gergin olacaklarından her şeyi kişiselleştirebilir ve olaylarda iyi yanları görmekte zorlanabilirler.


2 yorum:

  1. Gercekten takip ettigim tek burclarla ilgili yer burasi cunku digerleri cikmiyor. Ciddi manada tutuyor fakat keske zamaninda hep yayinlayabilseniz :(

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle burda yazilanlarin çoğu doğru çıkıyor tesaduf mu yoksa baska bisiy ki bilemem ama boyle devam edin harikasiniz! son olarak zamanında eklerseniz daha mutlu olucaz allaamanet olun

    YanıtlaSil