3 Kasım 2014 Pazartesi

3-10 Kasım arası haftalık burç yorumları (Boğa burcunda dolunay)



Koç ve yükselen Koç

Dolunay haftasında koç ve yükselen koç burçları hayatlarındaki öncelikleri belirlemeye çalıştıkları ve neyi ne kadar istediklerine karar vermeleri gereken bir süreçte olacaklardır. Bu dönemde daha çok geleceğe odaklı hareket ediyor olduklarından mevcut koşullarda dikkatlerini çeken konulara zaman ayırmakta güçlük çekebilir, dikkatlerini meslek ve bunun gibi ciddi gördükleri konulara yönelttiklerinden başka yerlere çok dağılmayabilir, çevre ilişkilerini sınırlı tutabilirler.

Boğa ve yükselen Boğa

Boğa ve yükselen boğa burçları dolunay haftasında kendilerine dönük olacaklardır. Dış görünüşleri, kendilerini nasıl yansıttıkları, ne hissettikleri ve ne hissetmek istedikleri, kendilerini nasıl yansıtmaları gerektiği gibi konuları masaya yatıracak, hafta süresince sık sık duygusal olarak ne istediklerine karar vermeye çalışacaklardır. Kendileriyle ilgili konular ön plana geleceğinden boğa burçlarının çevrelerindeki kişilerin düşünce ve sözleri temelde çok fark edilir olmayabilir.

İkizler ve yükselen ikizler

Dolunay haftasında zihinsel olarak oldukça karmaşık bir profil çizecek olan ikizler ve yükselen ikizler burçları sık sık mantıkları ve sezgileri arasında bocalayabilir, hislerini mantıkları sanırken mantıksal çıkarımlarını da sezgileriyle karıştırabilirler. Bu nedenle bu hafta alacakları önemli kararlar varsa bir hafta ertelemelerini öneririm zira çabuk etkilenen bir yapıda olacaklardır. Önemli başlangıçlar için de bu hafta çok uygun değildir zira olacaklardan çok olmasını istedikleri konulara yönelme eğilimleri yüksek seyredecektir.

Yengeç ve yükselen yengeç

Dolunay haftasında yengeç ve yükselen yengeç burçları çevre ilişkilerine bir çeki düzen vermeye çalışacaklar. Bununla beraber hayatla ilgili beklentileri ve isteklerini gerçekleştirip gerçekleştiremedikleri konusunda da derin bir muhakemede bulunma eğilimleri olacaktır. Kendilerini objektif değerlendiremeyecekleri için duygusal olarak kendilerine aşırı yüklenebilirler. Bununla beraber gerçekleşmesini bekledikleri bir konu gerçekleşebilir ve bu nedenle yoğun bir sevinç yaşayabilirler.

Aslan ve yükselen aslan

Aslan ve yükselen aslan burçları bu hafta kendilerini ispat etme çabasını yoğun olarak gösterecekleri ortamlarda bulunacaklardır. Hem duygusal hem de fiziksel olarak ortaya çıkmak, dikkat çekmek ve görünür olmak istiyorlar dolayısıyla rekabet yaratan ortamlara girmeleri oldukça muhtemeldir. mesleki konuda rehavete ve tembelliğe yatkınlar bu nedenle işlerinden çabuk sıkılabilir, dinlenme ihtiyacı hissedebilirler. Sosyal alanlar zaten belirttiğim gibi aslanlar için bir ego mücadelesine dönüşebileceğinden bu hafta biraz daha kendi başlarına kalmalarında fayda olacaktır.

Başak ve yükselen Başak

Başak ve yükselen başaklar için dolunay haftası yenilik ve değişimleri beraberinde getiriyor. Kendilerini yeni bir konuya verebilir, çevrelerinde yenilik ve değişim arayışına girebilirler. Beklenmedik karşılaşmalar, tanışmalar, beraberlikler başakların oldukça açık oldukları etkilerdir. Sınırları zorlama eğilimleri bu hafta artacağından nerede ne yapacakları belli olmayacaktır. Bununla beraber yeme içme konusunda dikkatli olmalarını öneririm zira bu dönemde normalde fazla yemek yeme eğilimi ortaya çıkabilir.

Terazi ve yükselen Terazi

Terazi ve yükselen terazi burçları geçmişe yönelik sırlara karşı aşırı hassas olacakları bir dolunay haftası geçiriyor olacaklar. daha çok geçmişi kurcalayıp, sırları ortaya çıkarma, kendilerinden bir şeyler gizlendiğini düşünme, paranoyak davranışlar ve yoğun sezgisellikle sınav verecekler. Hayattaki yerlerini ve amaçlarını da fazlasıyla sorguladıkları ve değişimi arayıp bulamadıkları bu dönemde duygusal olarak sabit fakat davranışsal olarak karmaşık olacaklarından etraflarındaki kişilere karmaşık sinyaller gönderebilir, yanlış anlaşılabilirler.

Akrep ve yükselen Akrep

Dolunay haftasında akrep ve yükselen akrep burçları duygusal olarak fazlasıyla yoğun olacaklardır ve varsa ilişkileri/ flörtlerinde bazı sorunlar yaşamaları kuvvetle muhtemel. Bu nedenle şüpheleri, endişeleri, uyum sağlayamadıkları konuların anlatımını yaparken iki kez düşünüp bir kez konuşmaları onarılmaz hatalar yapmamaları için iyi olacaktır. bununla beraber benzer bir etki genel çevre ilişkileri için de geçerlidir dolayısıyla aynı davranış biçimini ortaklaşa davranışlarında da göstermeleri önemlidir. Ayrıca, başkalarına verdikleri sözleri tutmakta biraz sıkıntılar yaşayabilirler bu nedenle bu hafta içerisinde gerçekleştirecekleri şeylere mutlaka özen göstermeliler.

Yay ve yükselen yay

Dolunay haftasında yay ve yükselen yay burçları çevrelerine karşı iyilik yapma konusunda takıntılı davranışlar gösterebilir ve suistimale açık bir yapı sergileyebilirler, bu nedenle yapabileceklerine bir sınır koymaları iyi olacaktır. Ayrıca odaklanma sorunları, yapmaları gereken işleri geciktirme, erteleme gibi konular da söz konusu olacağından dikkatli davranmalılar. Geçmişten gelen bazı konulara fazlasıyla takılabilir, bu konularla ilgili endişelerin yeni işlerine engel olacağı tedirginliğini yaşayabilirler. Fiziksel görünümlerine de oldukça takılıyor olacaklarından sürekli kendilerinde kusur bulup bunu büyütmeye yatkınlar ve spor, diyet gibi kararlar alabilirler.

Oğlak ve yükselen Oğlak

Oğlak ve yükselen oğlak burçları bu hafta normalde olduklarından daha sosyal davranışlar gösterebilir, düşündüklerini ifade ederken daha sert ve agresif tutumlar takınabilirler. Beraberlikleri yahut flörtleri varsa duygusal gerilim yaratacak ortamlar oluşabilir. Duygusal olarak bekledikleri bir şeyin gerçekleşmemesi nedeniyle gerilim yaşayabilir ve çevrelerindekileri de incitebilirler. Sorunların genel olarak faturasını kendilerine çıkaracaklarından bu hafta biraz köşede durup affedici davranışlar göstermeleri iyi olacaktır.

Kova ve yükselen Kova

Dolunay haftasında kova ve yükselen kova burçları ailevi ilişkilerinde gerginlikler yaşayabilir, ufak tefek tartışmalara girebilirler. Genel olarak kadınlarla olan ilişkilerinde gerilimler yaşanabilir ve bazı arkadaşlıklarıyla ilgili problemler ortaya çıkabilir; dostluklarının devamlılığını sorgulayabilir, geçmişte olan bazı konularla yüzleşmeleri gerekebilir. Bununla beraber hayatlarının içerisinde değiştirmeyi arzuladıkları ve değişim olmayan konular nedeniyle de sorunlar yaşamaları kuvvetle muhtemel. Ayrıca kendilerini bir yere ait hissedemiyor, bulundukları noktadan sıkılıyor olabilirler. Hayatlarına biraz değişim getirmeleri bu hafta önemli olacaktır.

Balık ve yükselen Balık


Dolunay haftasında balık ve yükselen balık burçları oldukça akıcı bir iletişim trafiği içinde olacaklar. ruhsal olarak kendilerini huzursuz ve isteksiz hissediyor olmalarından dolayı bazı planlarında aksamalar olabilir. Kardeş ve yakın arkadaş ilişkilerinde de ufak tefek sıkıntılar yaşayabilir, bir yakınlarının önemli bir sorumluluğunu üstlenebilirler. Zihinsel olarak da karmaşık davranıyor olacaklarından söyledikleri ve yaptıkları çok uyum içermeyebilir bu nedenle önemli konuşmalarını gelecek haftaya bırakmalarında fayda var. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder