5 Ocak 2015 Pazartesi

5-12 Ocak haftası burç yorumları (Yengeç burcunda dolunay)



Merhabalar, bu sabah (05.01.2015) Yengeç burcunda bir dolunay meydana geldi. Yengeç dolunayı her zaman duygusal gerginliğin doruk noktaya çıktığı, yoğun duygusal ataklar yaşandığı için dikkat edilmesi gereken bir süreci ifade eder. Dolayısıyla bu hafta duygusal olarak kendimizi çok yıpratmamaya, olur olmadık şeylerden tartışma çıkarmayıp, her şeye alınmamaya dikkat etmeliyiz.

Koç ve yükselen Koç burcu

Koç ve yükselen koç burçları için dolunay haftasında kendini dünyada herhangi bir yere yerleştirememişlik, yalnızlık hisleri yoğun olacaktır. Yalnızlık hissi kendilerini çevreden soyutlamalarına, duygusal olarak bir muhasebeye girişmelerine ve başkalarına karşı tepkisiz kalmalarına sebep olabilir. Bununla beraber kadınlarla olan iletişimlerinde zorlanmalar, tartışmalar, iletişimde kopukluklar gerçekleşebileceği için dikkatli olmaları önemlidir. Hayatın ilerisi ile ilgili endişe ve kaygılar da gün yüzüne çıkıp hırslarını tetikleyebilir ve daha saldırgan yahut bezgin, tam olarak ortası olmayan davranışlar gösterebilirler.

Boğa ve yükselen Boğa burcu

Boğa ve yükselen boğa burçları dolunay haftasında yakın çevre ilişkileri ile ilgili sıkıntılar yaşamaya açık durumda olacaklardır. Duygusal gerilimleri çevrelerine yansıyabileceği gibi, çevrelerinden aldıkları etkilerle düzgün giden işlerini de bozabilirler. Bu hafta boğa ve yükselen boğa burçlarının özellikle başkalarının cevap veremeyeceği konularda çevresine danışması iyi olmayacaktır. Bunların dışında, moralsiz veya isteksiz tavırlar nedeniyle bazı planlarını bozabilir, yaptıkları programlardan uzaklaşabilirler. Öğrenme konusunda başka konuları kafalarına aşırı takmaları nedeniyle çok da iyi bir çizgide olamayacaklar, iletişimleri kopuk ve kendilerini olduğu gibi anlatmaları zor olacağından önemli konuşmaları bu haftaya almamaları faydalarına olacaktır.

İkizler ve yükselen İkizler

Ne istediği konusunda ciddi karmaşalara düşmeye açık olan ikizler ve yükselen ikizler burçları, beklentilerini ve neye sahip olmaları gerektiğini iyice düşünüp kendilerini anlamaya ihtiyaç duyacaklar. Aşırı materyalist yahut aşırı duygusal uçlarda olacaklarından baskılamak için gereksiz harcamalara eğilim gösterebilirler. Öncelikleri duygusal tepkileri nedeniyle ani olarak değişebilir ve bir anda boşlukta kalabilirler. Bununla beraber bekledikleri ödemelerde gecikmeler, zihinsel dağınıklık nedeniyle önemli eşya ve paralarını kaybetme riskine karşı da dikkatli olmalılar. Bir türlü duygusal olarak yeterli olgunluğa ulaşamayacaklarından bu hafta ikizler burçları için önemli kararlar alma haftası olmayacaktır.

Yengeç ve yükselen yengeç

Dolunay’ın burçlarında gerçekleşiyor olması nedeniyle oldukça gergin, beklentisiz ve fakat her şeyi çok umursayan yapıları nedeniyle yengeç ve yükselen yengeç burçları kendilerini tam olarak “tamamlanmamış” hissedeceklerdir. Bu hafta herhangi bir şeyden çok keyif almaları veya herhangi bir şekilde tam anlamıyla tatmin olmaları zordur. Ancak duygusal olarak fevri davranışlara ve ani kararlara da hazırlıklı olmalılar. Ani başlangıç ve bitişler söz konusu olabilir. Her şeyi iyice ve tüm detaylarıyla düşünmeden herhangi bir karar almamaları iyi olacaktır. Tartışmalara, her şeyin gözlerine batmasına ve eleştirmeye aşırı derecede açık ve dilleri sivri olacaktır, bundan dolayı iki kez düşünüp bir kez konuşmalarını öneririm. Gereksiz yere kalp kırıp tamiri zor hatalar yapabilirler. Ayrıca kendilerinde, görünüşlerinde gaza gelip ani değişimlere gitmemeleri de sonradan pişman olmamak adına önemlidir.

Aslan ve yükselen aslan

Aslan ve yükselen aslan burçları dolunay sürecinde zihinsel olarak yönsüz olacaklarından tam olarak ne yaptıklarını bilemez bir profil çizecekler. Kabuslar, garip iç görüler, gereksiz endişe, hayalle gerçekleri karıştırma, şüpheler yoğun şekilde kendini gösterebileceğinde genel olarak kaygılı ve agresif davranışlar göstereceklerdir. Bu hafta aslan ve yükselen aslan burçlarının sakin kalmak en büyük ihtiyacı olacaktır. Gelişen olayları sükunetle karşılamalı, geçmişte olanları çok umursamadan ilerlemeli, duygularını da çok gizlemeden ama abartmadan ifade etmeliler. Duygusal olarak abartılı olacaklarından söyledikleri karşı tarafa fazla gelebilir, ciddiyetlerini kaybetmemek adına konuşmalarını planlı yapmalarını öneririm. Uyku sorunları ve ruhsal verimsizlik ortaya çıkacağından ve bu dönemde bağımlılık eğilimi artacağından tükettikleri gıda ve ilaçlara da ihtimam göstermeliler.

Başak ve yükselen Başak

Başak ve yükselen başak burçları dolunay haftasında hayalleriyle ve umutlarıyla sınanacaklardır. Hayattan ne beklediklerinin kararına varmaları gerektiğinden ne yapacaklarını bilemez durumda olabilirler. Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkileri daha çok dert dinlemeye veya tam tersi şekilde dert anlatmaya dönüşeceği için biraz sıkıcı olabilir. Bir başkası vasıtasıyla çözülebilecek işleri zora girebileceği gibi, uzun süredir bekledikleri bir iş de istedikleri gibi neticelenmeyebilir. Ayrıca duygusal olarak gerilimli ve sabırsız olmaları nedeniyle bazı kayıplar yaşamaları mümkündür. Bu hafta başak ve yükselen başak burçları sakince beklemeli, olayları akışına bırakmayı ve işlere hemen müdahale etme arzusunu bir kenara koymalılar.

Terazi ve yükselen terazi burcu

Terazi ve yükselen terazi burçları dolunay haftasında duygusal anlamda başına buyruk bir profil çizeceklerinden kendilerinden yüksekte gördükleri kişilerle uzlaşmaz tavırlar sergileyebilir, gergin tavırlar gösterebilirler. Bulundukları noktadan tatmin olmama, özellikle mesleki yaşamı aktif olan terazi ve yükselen terazi burçları için kendini yoğun şekilde gösterecek ve köklü değişimler arayacaklar. İlgi arayışları bu süreçte yoğun olacağından kendileriyle ilgilenen herkese sevgi beslemeye açıklar dolayısıyla yanlış kararlar almamaya dikkat etmeliler. Bunların dışında baba, patron, öğretmen gibi otoriter erkek figürlerle uzlaşmaları da duygusal gerilimleri nedeniyle zor olabilir, bu tür kişilerden gelecek her türlü isteği emir gibi algılayabilir ve reddeden davranışlar gösterebilirler.

Akrep ve yükselen Akrep burcu

Dolunay haftasında akrep ve yükselen akrep burçları duygusal olarak yenilik ve dönüşüm peşinde olacaklar. Güçlü şekilde değişiklik ve farklılık arayışına girebilir, yeni insanlarla tanışmaya çalışabilir, hayatlarının her alanında bir akış gerçekleştirmeye çabalayabilirler. Bununla beraber yeni şeyler öğrenmek, yeni yerler görmek ve uzaklaşıp kendilerini ve ne istediklerini dinlemek konusuna da oldukça önem verecekler. Pek çok alanda kendilerini yetersiz görecekleri için kişisel gelişim adına ani kararlar alabilirler. Duygusal hayatlarında bekledikleri istikrarı bulamadıklarını ve yeteri kadar derinleşemediklerini düşünüp bununla ilgili bir çözüm arayışına girmeleri de kuvvetle muhtemeldir. genel olarak tatmin hissedecekleri bu süreçte akrep ve yükselen akrep burçlarının yenilik ararken yanlışlara sapmamaları ve farkına vardıklarını ve tam olarak anladıklarını düşündükleri şeylere göre hareket etmeden önce bir süre beklemeleri iyi olacaktır.

Yay ve yükselen yay burcu

Dolunay haftasında şüpheci, gergin, tedirgin ve huzursuz hissedecek olan yay ve yükselen yay burçları duygusal olarak istikrarlarını da sağlamakta zorlanacaklar. Beraberliği olan yaylar için kıskançlıklar, sahiplenme güdüsündeki artış ve paylaşma zorluğu ön plana çıkarken bekar yay burçları için aidiyet duygusunda artış ve eskide kalanları hatırlama süreci olacaktır. Bunların dışında her türlü alacak verecek işlerinde sıkıntılar gündeme gelebilir ve beklenmedik durumlar ortaya çıkabilir bu nedenle kendilerini sağlama almak adına çok açılmamalarında fayda var. Ayrıca bazı saklanmış konular ortaya çıkabilir, büyük sırlar göz önüne gelebilir ve bazı durumların geç de olsa farkına varılabilir. Bundan dolayı kırgınlıklar yaşanması ihtimali de yay ve yükselen yay burçları için söz konusu olacaktır.

Oğlak ve yükselen Oğlak burcu

Dolunay haftasında oğlak ve yükselen oğlak burçları duygusal olarak oldukça gergin, paylaşımsız ve uzlaşılmaz davranışlar gösterecekler. Başkalarıyla bir arada çalışmaları ve anlaşmaları zor olacaktır. iş yerinde alınganlıklar artacaktır ve buna bağlı gerilimler ortaya çıkacaktır bu nedenle dikkatli davranmaları oldukça önemli olacak. Bunların dışında aşk hayatlarında da gerilimler, tartışmalar, eksiklik hisleri ve tamamlanma çabaları ön plana çıkacak. Uzun süredir bahsetmedikleri konuları aniden ortaya dökebilir ve gittikçe artan beklentilerinin altında ezildiklerini fark edebilirler. geri dönüşü olmayan sorunlar yaşamamak adına bu anlamda da dikkatli olmaları ve kendilerini doğru şekilde ifade etmeleri önemlidir.

Kova ve yükselen kova burcu

Kova ve yükselen kova burçları dolunay haftasında dağınık, plansız ve pasif-agresif davranışlarla kendilerini belli edecekler. Odaklanma konusunda çok başarılı olamayacakları gibi, mesleki anlamda da verimsiz ve isteksiz olacaklarından kendilerini bulundukları yere zincirlenmiş gibi hissedip çok yavaş bir çalışma temposuna düşebilirler. Bununla beraber sağlıkları bu hafta zayıf olacaktır, bu nedenle biraz dikkatli olmalarını öneririm. Başkalarıyla iletişim isteği artarken çabuk öfkelenme ve öfkelerinin çok geçerli sebepleri olduğunu düşünme konusunda dikkatli olmalılar zira sinirlendikleri konular tam olarak sinirlenmelerine sebep olacak yoğunlukta olmayabilir ve vardıkları yargılar yanlış sonuçlara götürebilir. Spor, diyet gibi kararlar alabilirler ancak bu kararın çok da iyi takipçisi olamayacaklardır.

Balık ve yükselen balık burcu


Duygusal anlamda oldukça gergin, yalnız, keyifsiz bir dolunay haftası geçirecek olan Balık ve yükselen balık burçları geçmişten beri yaşadıklarını ortaya döküp, her şeyi enine sonuna incelemeye çalışabilirler. Kendilerini yetersiz, şanssız ve yalnız olarak görmeye yatkın olduklarından çevrelerinde de çok huzurlu davranmayacaklardır. Bu hafta her kapıyı çalıp geçmişle hesaplaşamaya çalışabilirler. İlişkisi olan balık ve yükselen balık burçları kesinlikle dikkatli davranmalılar zira olmadık yerlerde olmadık sebeplerden kavga çıkarmaya, sıkıldıklarını düşünmeye ve ipleri koparmaya açık durumdalar ancak bu etki geçicidir. Çocuk sahibi olan balıklar için çocuklarında bazı ufak tefek sağlık sorunlarıyla uğraşmak gerekebilir. Bunların dışında şans oyunlarına merakı olan balık burçları iç görü gerektiren oyunlarda eğer mantıklarından uzaklaşırlarsa başarılı tahminler yapabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder