13 Temmuz 2015 Pazartesi

13-20 Temmuz arası haftalık burç yorumları


Hazırlayanlar: Çiler Sezici- Nurçin Biran


Koç ve yükselen Koç


Koç ve yükselen burcu koç olanlar özellikle aile ve toplum yaşamı önünde baskın ve kendilerini göstermeye meyilli olacaklardır. Gereksiz çıkışlar ve muhalif tavırlardan dolayı zorlanmaları olasıdır. Bu hafta ne yapacakları kestirilemez, her an her şeyi yapabilecek durumda olacaklarından çevrelerine karşı da anlaşılmaz tavırlar göstereceklerdir. Geçtiğimiz hafta başlayan Satürn ve Venüs etkileşimi bu hafta daha da keskinleşecek ve kendini göstermeye hafta boyunca devam edecektir ve geçen haftadan kalan bazı konular bu hafta yine koç ve yükselen koç burçlarının gündeminde olacak. Ayın 15’i itibariyle koç ve yükselen burcu koç olanların evlerinde çıkabilecek tartışmalara, huzursuzluklara karşı dikkatli olmalarında fayda var. Ev ve aile içerisinde enerjilerini yönlendirmelerini gerektiren, çözmeleri gereken bazı sorunlarla karşılaşabilirler. Ayrıca tavırları ve davranışları açısından daha baskın olacaklar, isteklerinde diretecekler ve kadın erkek fark etmeksizin çok daha erkeksi davranışlar göstereceklerdir. Toplum önünde ve aile yaşamında daha güçlü konum arayacaklarından kendilerini daha çok göstermeye, öne atmaya meyilli olacaklar ancak agresif davranışlarına da dikkat etmelerinde fayda var.


Boğa ve yükselen boğa


Boğa ve yükselen burcu boğa olanların bu hafta otoriter figürlerle -özellikle düşünsel alanda- çatışmaları olasıdır. Kendilerine ne yapacağının söyleyen yahut fikir vermek isteyen kişilere karşı öfkelenmeye ve kendilerinden istenenlerin tam aksini yapmaya, kendilerine ne yapılması gerektiğinin söylenmesine ve yönlendirilmeye normalden daha fazla tepkili olacaklardır. Ayrıca uyku sorunları, uyku düzeninin bozulması durumları da ortaya çıkabilir.  Geçtiğimiz hafta başlayan Satürn ve Venüs etkileşimi bu hafta daha da keskinleşecek ve kendini göstermeye hafta boyunca devam edecektir ve geçen haftadan kalan bazı konular bu hafta yine boğa ve yükselen boğa burçlarının gündeminde olacak. Ayın 15i itibariyle boğa burçlarının kendilerini ve fikirlerini ifade ederken sorunlarla karşılaşmaları mümkündür. İletişim tarzları normalde olduğundan çok daha keskin, iğneleyici ve sivri olacağından arkadaşları ve sevdikleri ile araları bozulabilir bu tür durumlara karşı iki kez düşünüp bir kez konuşmaları iyi olacaktır ve önemli konuşmalarını bu döneme almamalılar. Fikirlerine ve düşüncelerine normalde olduğundan daha fazla güvenme eğilimindeler ancak bu fikir ve düşüncelerinde fanatizme oldukça yatkın olacaklarından ufak tefek sürtüşmelere de açıklar. Bu hafta hızlıca fikirlerini ve düşündüklerini uygulamaya koymak isteyeceklerinden bir hamle yapmadan önce iyice ölçüp tartmalarında ve yapacakları hamlelerin sonuçlarını hesaplayıp yapmalarında fayda vardır. Ayrıca öğrenme konusunda sabırsız olacaklar, her şeyi hemen öğrenmek isteyecekler ama konuları derinlemesine değil üstünkörü şekilde öğrenmeye yatkın olacaklardır. Gene bu hafta yaşadıkları deneyim ve tecrübelerden ders çıkarmakta zorluk çekmeleri olasıdır.


İkizler ve yükselen ikizler


İkizler ve yükselen burcu ikizler olanların bu hafta arkadaşlıkları ve sosyal ilişkileri garip koşullar sebebiyle aniden bozulabilir. Sosyal ortamlarda daha fazla harcama yapmaya, normalden daha cömert davranmaya meyilliler, bu nedenle daha sonra zorlanmamak adına harcamalarına olabildiğince dikkat etmelerinde fayda var. Geçtiğimiz hafta başlayan Satürn ve Venüs etkileşimi bu hafta daha da keskinleşecek ve kendini göstermeye hafta boyunca devam edecektir ve geçen haftadan kalan bazı konular bu hafta yine ikizler ve yükselen ikizler burçlarının gündeminde olacak. Ayın 15i itibariyle ayarsızca ve kendilerini dizginlemeleri zor şekilde para harcama durumları söz konusu olacaktır. Bu hafta oldukça hareket halinde olmak isteyecekler ve dışa açılma konusunda ciddi bir istek duyacaklardır. Gene bu hafta cinsel manada güdüleri oldukça kuvvetleneceğinden bu durumun yaratacağı bir gerginliğin üzerlerinde olması durumu söz konusudur. Bununla beraber bu hafta ilişkilerinde cinsellik teması öne çıkabilir ve istemedikleri ilişkilere sürüklenebilirler. Sırlara ve gizli konulara meraklı olacaklarından aşırı şüphe, kıskançlık kendini gösterebilir ve bunlardan doğacak sorunlarla yüzleşmeleri gerekebilir.



Yengeç ve yükselen Yengeç


Yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar bu hafta toplum içerisindeki tavırları, davranışlarıyla dikkat çekecekler. Kendilerinde özellikle dış görünümlerinde ani değişiklikler yapmaya meyilli olacak, tavır ve davranışlarında abartılı olma eğilimi göstereceklerdir. Yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar otoriter erkek figürlerle anlaşmakta zorlanabilir, ufak tefek tartışmalara girebilirler. Geçtiğimiz hafta başlayan Satürn ve Venüs etkileşimi bu hafta daha da keskinleşecek ve kendini göstermeye hafta boyunca devam edecektir ve geçen haftadan kalan bazı konular bu hafta yine yengeç ve yükselen yengeç burçlarının gündeminde olacak. Ayın 15i itibariyle ikili ilişkiler alanında zorlanmalar yaşamaları kuvvetle muhtemel. Duygusal anlamda hayal kırıklıkları, yaşanan ilişki ya da başlanan flörtün hayallerin dışında bir seyir izlemesi olasıdır. Ayrıca istenmeyen/ ani ortaya çıkan gebelik riski mevcuttur. Normalden daha sabırsız, saldırgan davranışları ve ani gergin çıkışlarıyla ikili ilişkilerini, ortaklıklarını ve eğer evlilerse eşleriyle aralarını bu tavırları bozabilir. Daha kendilerine dönük olacaklarından çevre tarafından eleştirebilirler ve bu eleştiriler haklı bile olsa yengeçler için öfke uyandırıcı olabilir.



Aslan ve yükselen Aslan


Aslan burcu ve yükselen burcu aslan olanlar bu hafta bilinçaltında yer alan olaylara, geçmişte kalmış konulara fazlasıyla takılmaya meyilliler. Sosyal çevrelerine karşı tavırlarında dengesizleşme olabilir. Karşısındaki kimselere bir dakika iyi davranırken, bir dakika sonra kötü davranabilirler. Bu tavır değişiklikleri karşı taraftan bağımsız olarak gelişebilir. Bu hafta kendileriyle ilgili konular aslan ve yükselen burcu aslan olanların önceliğinde olacağından çevrelerini daha çok kendi isteklerine göre organize edeceklerdir. Geçtiğimiz hafta başlayan Satürn ve Venüs etkileşimi bu hafta daha da keskinleşecek ve kendini göstermeye hafta boyunca devam edecektir ve geçen haftadan kalan bazı konular bu hafta yine aslan ve yükselen aslan burçlarının gündeminde olacak.
Ayın 15i itibariyle davranışlarını açıkça ortaya koymak istemeyecek, daha gizli davranmaya meyilli olacak aslan burçları gördüğü rüyaların ne anlama geldiğini sorgulayabilir, manevi olgulara anlam yüklemeye çalışabilirler. Bu hafta aslan burçları için kontrol ihtiyacı yoğun bir şekilde artacağından, kontrolünde olmasını isteyip de etkin olamadığı noktalarda ciddi hayal kırıklıkları yaşayabilir ve bundan dolayı öfkeli davranışlar gösterebilirler. Aslan ve yükselen burcu aslan olanlar bu hafta özellikle aldatılma ve kandırılmalara da açık olduğu için dikkatli olmalı her giriştikleri işte gözlerini dört açmalılar.


Başak ve yükselen Başak


Başak ve yükselen burcu başak olanlar bu hafta sosyal ve arkadaş çevresi içindeki gelişen olayların altında yatan gizli şeyleri bulmak isteyerek ve daha meraklı sorgulayıcı bir tavır çizebilirler. Ayrıca cinsel konulara olan yaklaşımları normalden daha farklı olacaktır. Cinsel olarak deneyimleyeceği yahut deneyimlemek istediği şeyler, normalde yapmayacağını düşündüğü ve uzak duracağı konuları da kapsayabilir. Cinsel anlamda çekimleri fazla olacaktır ve çevrelerinde pek de istemedikleri tipleri toplayabilirler. Geçtiğimiz hafta başlayan Satürn ve Venüs etkileşimi bu hafta daha da keskinleşecek ve kendini göstermeye hafta boyunca devam edecektir ve geçen haftadan kalan bazı konular bu hafta yine başak ve yükselen başak burçlarının gündeminde olacak. Ayın 15i itibariyle özellikle duygusal konular ve aşk ilişkilerinde de zorlanacak olan başak ve yükselen başaklar aşkta daha rekabetçi ve elde etmeye odaklı bir tavır takınacaklardır. Ellerinde mevcut olanla, sahip olduklarıyla yetinmekte zorlanacak, elde ettikleri şeyi de çabuk tüketip bitirmeye meyilli davranacaklar. Fiziksel yaklaşımları ve istekleri yoğunlaşacağından fiziksel istekleri duygusal istekleri ile karışabilir ve buna göre yaklaşımlar gösterebilirler.


Terazi ve yükselen Terazi burcu


Terazi ve yükselen burcu terazi olanlar bu hafta farklı konulara çok daha fazla zaman ayıran, geleceklerini ilgilendiren konularda daha düşünceli davranan bir yapı gösterdiklerinden yeni tanıştıkları kişileri çok fazla değerlendirmeden bir ilişkiye başlamamalarında fayda vardır zira bu hafta tanışacakları kişiler gerçekte ilgi çekici olsalar da beklentilerini altında bir yapıya sahip olabilir. Ayrıca bu hafta iş ortaklığı gibi bir karar almadan önce karşı tarafı iyice değerlendirmeye almalarında da fayda olacaktır çünkü zihinleri fazla karmaşadan dolayı meşgul olacak ve kendileri için önemli olabilecek konulara yeterince odaklanamayacaklar. Geçtiğimiz hafta başlayan Satürn ve Venüs etkileşimi bu hafta daha da keskinleşecek ve kendini göstermeye hafta boyunca devam edecektir ve geçen haftadan kalan bazı konular bu hafta yine terazi ve yükselen terazi burçlarının gündeminde olacak. Ayın 15i itibariyle otorite figürleriyle zorlanmalar yaşamaları olasıdır. Kendilerine emir verilmesinden, nasihatlerden, birilerinin yol göstermesinden hoşlanmayacakları için düşüncesizce, beklenmedik ve oldukça sert karşılıklar verebilirler. Çalışan terazi ve yükselen terazilerin bu hafta bu emir almak istemez tavırlarından dolayı patronlarıyla çıkabilecek tartışmalara dikkat etmeleri iyi olacaktır, ani öfkelere açık bir durumdalar ve bu durum kendilerinden beklenecek bir şey değildir. Bu hafta normalde olduklarından çok daha hırslı olacaklarından iş ve kariyer konularına çok daha enerjilerini verebilirler. Bundan dolayı aile içerisinde sıkıntılar oluşabilir. İşlerindeki yahut sosyal çevre içerisindeki sıkıntılı stresli durumları aile içerisine yansıtmaya meyilli olacaklardır. Ayrıca bu hafta gene söz dinlemez ve kısıtlanmak istemez tavırları yüzünden ebeveynleriyle aralarında problemler olabilir.


Akrep ve yükselen Akrep


Akrep ve yükselen burcu akrep olanların bu hafta sağlık konularında dikkatli olmalarında fayda var; sağlıkları aniden bozulabilir veya uzun zamandır ilgilenilmemiş sorunları tekrar ortaya çıkarak ilgilenilmesi gereken bir hal alabilir, bununla beraber ufak sebepler için hastaneye gidip uzun tetkiklerden geçme ihtimalleri de söz konusu. Ayrıca çalışan akrep ve yükselen akrepler için çalışma ortamlarında gerginlik yaratabilecek koşullar ile karşı karşıya gelmeleri olasıdır. İş ortamında daha özgür olmak isteyecekler ve çalışma alışkanları değişken olacaktır. Bir gün çok fazla çalışabilecekken ertesi gün canları hiç bir şey yapmak istemeyebilir. Bu hafta bunu dengelemeleri zor olduğundan işlerinde aksama olmaması adına planlı ve organize olmalarında fayda vardır. Kendilerinden taviz vermeye açık ve herkesin sorumluluğunu almaya yatkın bir tavır gösteriyor olmalarından dolayı suiistimale açıklar ve bu konuda dikkatli olmaları yapıcı verici rolünde bulunmaları önemlidir. Geçtiğimiz hafta başlayan Satürn ve Venüs etkileşimi bu hafta daha da keskinleşecek ve kendini göstermeye hafta boyunca devam edecektir ve geçen haftadan kalan bazı konular bu hafta yine akrep ve yükselen akrep burçlarının gündeminde olacak. Ayın 15i itibariyle çok fazla konuşmak kendilerini açmak istemeyecek daha ziyade çevrelerine karşı gözlemci olacaklar ancak konuştuklarında ise iletişim tarzları normalden daha keskin ve direkt olacaktır bu nedenle yanlış anlaşılmalar oluşabilir. Fikirleriyle insanları etki altına almaya ve fikirlerini onlara empoze etmeye meyilli olacaklardır ancak dikkat etmeleri gereken şey ise bu fikirlerinin gerçek dışı yahut fanatik olma ihtimalinin fazla olmasıdır.

 
Yay ve yükselen Yay


Yay ve yükselen burcu yay olanlar için bu hafta aşk ve ilişkiler açısından dikkat etmeleri gereken bir süreçtir. Özellikle ilişkisi olan yay burçlarının bu hafta ilişkileri hiç beklenmedik sebepler yüzünden bozulabilir hatta bitebilir. İlişkisi olmayan yay ve yükselen yayların ise bu hafta ilişkiye başlamamalarında, ani ilişkilerden kaçınmalarında yarar vardır zira fiziksel ve duygusal isteklerini karıştırmaya oldukça meyilli olduklarından karşılarındaki kişiye karşı duygularında karmaşa yaşayabilir ve yanlış seçimler yapabilirler. Geçtiğimiz hafta başlayan Satürn ve Venüs etkileşimi bu hafta daha da keskinleşecek ve kendini göstermeye hafta boyunca devam edecektir ve geçen haftadan kalan bazı konular bu hafta yine yay ve yükselen yay burçlarının gündeminde olacak. Ayın 15’i itibariyle yay burçlarının arzuları, istekleri oldukça yoğun olacaktır. Bir şeyi gerçekten istedikleri için mi yoksa hırs yaptıkları için mi istediklerini bilemeyebilir, bu ikisinin dengesini oturtmakta zorlanabilirler. Bu hafta bir şeylerin üzerine çok fazla düşünüp geri kalan şeyleri boşlama eğilimde olacaklardır. Ayrıca sağlık sorunlarından dolayı bir takım harcamalar yapmaları gerekebilir.


Oğlak ve yükselen oğlak


Oğlak ve yükselen burcu oğlak olanların bu hafta ailevi konular ve yaşadıkları evle alakalı hiç beklemedikleri sorunlarla uğraşmaları gerekebilir. Aile içerisindeki bu sorunlar onların sosyal hayatlarındaki tavırlarına yansıyabileceğinden, arkadaşlarıyla yahut ilişkide oldukları kişiyle aralarının bozulmamasına dikkat etmeleri gerekmektedir. Geçtiğimiz hafta başlayan Satürn ve Venüs etkileşimi bu hafta daha da keskinleşecek ve kendini göstermeye hafta boyunca devam edecektir ve geçen haftadan kalan bazı konular bu hafta yine oğlak ve yükselen oğlak burçlarının gündeminde olacak. Ayın 15’i itibariyle çekici, otorite sahibi, karizmatik insanlarla tanışabilir ve bu tür insanlara çekilebilirler. Ancak gerek mevcut olan ilişkilerinde, gerekse yeni tanışacakları insanlara karşı dikkatli olmalarında fayda var çünkü başkalarıyla uyum sağlamakta zorlanacak, karşılarına da kendileriyle uyumlu olabilecek kimseler çıkmayacaktır. Bu hafta çevrelerindeki insanlar tarafından baskı altına alınma, başkaları tarafından hareketlerinin kısıtlanmak istemesi durumu ile karşılaşmaları söz konusu olabilir. Bununla birlikte toplumdaki bazı kimseler tarafından saldırgan yaklaşımlar görebilir, çevrelerinde gelişen şiddet olaylarına şahit olabilirler; gittikleri yerlerde kavga, tartışma durumlarının ortasında kalabileceklerinden kendilerine dikkat etmelerinde fayda olacaktır.


Kova ve yükselen Kova


Kova ve yükselen burcu kova olanlar bu hafta sorumluluklarına dikkat etmeliler; yapmaları gereken işleri unutabilirler ve sonrasında bu durum kendilerine sorun çıkarabilir. Ayrıca bu hafta girmeleri gereken bir sınav, iş görüşmesi yahut sunum gibi önemli işi olan kova burçlarının da dikkat etmesi gerekiyor çünkü bildikleri ya da hazırladıkları şeyler aniden akıllarından silinebilir. Bu hafta yeni konular öğrenmekte zorlanabilir, normalde çevreleriyle kurdukları iletişimden daha uzak bir portre çizebilirler. Hareket ve tavır olarak başkaları tarafından anlaşılmaz gelebilecekleri bir hafta olacaktır ve ani değişimler gösterme potansiyelleri yüksektir. Geçtiğimiz hafta başlayan Satürn ve Venüs etkileşimi bu hafta daha da keskinleşecek ve kendini göstermeye hafta boyunca devam edecektir ve geçen haftadan kalan bazı konular bu hafta yine kova ve yükselen kova burçlarının gündeminde olacak. Ayın 15’i itibariyle işteki çalışan kova burçlarının iş yükleri, çalışmayan kova burçlarının ise çevresel sorumlulukları çok artacağından bunlarla ilgilenmekten fiziksel sağlıkları bozulabilir. Kendilerini normalden daha fazla yormamaya, olaylar karşısında sakin ve fiziksel olarak özenli kalmaya dikkat etmeliler. Bu hafta tansiyonları aniden yükselebilir, ateşli hastalıklara yakalanabilirler.


Balık ve yükselen Balık



Balık ve yükselen burcu balık olanların bu hafta eğlenceli ortamlarda bulunma ve sosyalleşme istekleri oldukça fazla olacaktır. Dışa açılma isteklerinin yoğun olacağı bu haftada öncelikle maddi konular anlamında dikkat etmeleri gerekiyor. Maddi durumları, gelirleri ani değişikliklerden olumsuzca etkilenebilir. Bir eğlence ortamında beklediklerinden çok daha fazla para harcayabilir; maddi anlamda zorlanmalar yaşayabilirler. Ayrıca duygusal ilişkileri yaşamlarında en üste oturtarak öncelikleri haline getirebilir ve yapmaları gereken diğer şeyleri ihmal edebilirler. Geçtiğimiz hafta başlayan Satürn ve Venüs etkileşimi bu hafta daha da keskinleşecek ve kendini göstermeye hafta boyunca devam edecektir ve geçen haftadan kalan bazı konular bu hafta yine balık ve yükselen balık burçlarının gündeminde olacak. Ayın 15’i itibariyle balık ve yükselen burcu balık olanlar duygularını normalden daha keskin, öfkeli ve agresif biçimde yansıtma eğiliminde olacaklardır. İsteklerini elde etmek için fazlaca çabalayacaklar ancak elde ettikleri şeyler onları tam olarak mutlu etmeye yetmeyen ya da zaten mutlu etmeyecek şeyler olabileceğinden yapacakları işlerden beklentilerini çok yükseltmemeye dikkat etmeliler. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder