6 Temmuz 2015 Pazartesi

6-13 Temmuz arası haftalık burç yorumları


*hazırlayanlar: Çiler Sezici-Nurçin Biran

Koç ve yükselen Koç

Koç ve yükselen burcu koç olanlar bu hafta dışa dönük, neşeli, eğlenceden keyif alan ve bonkör davranışlarıyla dikkat çekecekler. Yalnız ödemeler konusuna biraz dikkat etmeleri gerekiyor zira bu bonkör tavırlar istemedikleri açılmalara sebep olabilir ve kendilerini zor bir durum içerisinde bulabilirler. Kadın figürlerle anlaşmalarının zor olacağı ve ufak tefek ihtilaflara düşebilecekleri bu süreçte aynı zamanda kendilerini ifade konusunda da yanlış adımlar atmamaya dikkat etmeliler. Hafta sonuna doğru duygusal anlamda zorlanmalar, ilişkilerde yanlış anlaşılmalar ve yanlış ilişkiler konusuna dikkat etmeleri gerekiyor bu noktada başkasının çekimine kapılmaya çok açıklar ve hatalara da açık bir yapı gösteriyorlar.

Boğa ve yükselen boğa

Boğa ve yükselen burcu boğa olanlar bu hafta sosyal hayatlarında, başkalarıyla yaptıkları işlerde ya da ilişkilerinde uyumlu çalışma ve davranma konusunda sıkıntılar yaşayabilirler, kendilerini açma, sorunlarını ya da duygularını anlatma konusu boğa burçları için zor bir sınav gibi olacaktır zira daha içe dönük ve kendi düşünceleriyle daha meşgul durumdalar. Objektifliklerini çabuk yitirebilecekleri bir hafta olduğundan insanlarla ilişkilerinde kısıtlanmalar ve zorlanmalar yaşayabilirler. Ayrıca yaşadıkları alanı, evlerini güzelleştirmek adına yoğun harcamalar yapabilir, arkadaşlarıyla evinde görüşmeyi tercih edebilirler. Yeni insanlarla iletişim kurmakta zorlanmaları kuvvetle muhtemeldir, aynı şekilde yeni planları varsa bu hafta hayata geçirmemeye dikkat etmeliler işler bekledikleri gibi gitmeyebilir.

İkizler ve yükselen ikizler

İkizler ve yükselen burcu ikizler olanları yoğun bir hafta bekliyor olacak. Özellikle çalışan ikizler burçlarından meslekleri konusunda fazla sorumluluk üstlenmeleri beklenebilir, angarya işler yüklenebilir. Çalışmaya ikizler burçları ise çevrelerinde kendilerinden yoğun şeyler beklenmesi karşısında zor bir surece girebilirler. Her iki halde de durumun yarattığı stres yakın çevreleriyle olan ilişkilerine ve iletişimine de yansıyabilir. Maddi olanaklarını iyi değerlendirmeleri gereken bir süreçteler, ödemeler konusunda, başkalarına verdikleri borçları ya da malları geri alma konusunda sıkıntılar yaşamaya açıklar. Bu hafta ikizler ve yükselen burcu ikizler olanların başkalarına borç vermemesi ya da eşyalarını ödünç vermemesi iyi olacaktır.

Yengeç ve yükselen Yengeç

Yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar bu hafta biraz gergin ve kendileriyle sorunlu bir görünüm çizecekler. Kendilerine karşı aşırı eleştirel yaklaşabilir, hayatlarını, görünüm, duruş ve tavırlarını sorgulayabilirler. Duygusal anlamda yalnızlık hissedecek ve varsa bunu partnerlerine ifade etmekte zorlanacaklar. Kendilerini iyi hissetmek için bütçeleri elverdiğince alışveriş yapabilir, gereksiz sayılabilecek harcamalarda bulunabilirler. Aşk hayatlarında zorlanmalar, gerilim ve kısıtlanma yaşama ihtimalleri fazla olduğundan bu konulara dikkat etmeleri bu haftaki sert etki geçene kadar ne kendilerini ne karşı tarafı suçlamadan bu sürecin geçmesini beklemelerinde yarar vardır. Ayrıca bu hafta yaratıcılıklarını, yetenekleri, becerilerini yetersiz bulabilecekleri bir hafta olduğundan bu tür konularda kendilerini eleştirmemeli ve yaptıklarına objektif değerlendirebilecekleri zamana kadar beklemelerinde fayda olacaktır.

Aslan ve yükselen Aslan


Aslan burcu ve yükselen burcu aslan olanlar bu hafta ev ve aileyle ilgili konularda zorlanmalar yaşayabilirler. Aile içerisinde olan tatsızlık, huzursuzluklardan etkilenmeye çok daha açık olacaklardır ve ev içerisinde genel olarak uyumsuz, huzursuz hissedeceklerdir. Ayrıca ev eşyalarında bozulmalar, ufak tefek sakarlıklara da dikkat etmeleri gerekiyor. Kadınlarla olan iletişimleri bu hafta gerilimli olacaktır, bekledikleri destekleri göremeyebilir, kadın arkadaşları tarafından beklenmedik tepkilerle karşılaşabilirler. Aslan burçları bu hafta kendilerine ve fiziksel görünümlerine çok dikkat edecekleri bir sürecin içinde olacaklardır kendilerinde kusurlar bulabilir, kendilerini yeterince beğenmeyebilir, bundan dolayı spor diyet gibi kararlar alabilirler. Ayrıca uyku düzeninde sapmalar, garip rüyalar, yersiz endişe ve korkular, kendini suçlama gibi konular da aslan burçlarını bu hafta huzursuz edecek etkiler arasında.

Başak ve yükselen Başak

Başak ve yükselen burcu başak olanlar bu hafta mevcut bir ilişkileri yoksa platonik aşklara yatkın olacakları bir haftanın içindeler. Mevcut bir ilişkisi olan başak ve yükselen başaklar ise ilişkilerinde beklenmedik sorunlarla uğraşabilir, gerilimler, pürüzler yaşayabilirler. Özellikle bu hafta çok daha fazla iletişime istekli olacaklarından birlikte oldukları/ flört ettikleri kişiye karşı daha çok iletişim halinde olması konusunda ısrarcı olacaklarından ilişkilerinde sıkıntılar çıkması olasıdır. Bu hafta kötü giden işler için kendilerini suçlu hissettiklerinden sürekli savunma halinde olmaları ve bunu kapatmak/ belli etmemek adına karşı tarafı suçlama eğilimi içinde olmaları kuvvetle muhtemeldir. Sosyal çevreleri nedeniyle başkalarıyla bozuşabilir, sosyal çevreleri içinde sorunlarla karşılaşabilirler bu konuya dikkat etmeleri gerekiyor. Akıllarındakini karşılarındaki kişiye yansıtmak başak burçları için oldukça zor olacağından önemli konuşmaları bu hafta yapmamaya karşı özen göstermeliler.

Terazi ve yükselen Terazi burcu

Terazi ve yükselen burcu terazi olanlar bu hafta sosyal anlamda içe kapanık bir duruş göstereceklerdir. Ufak tefek endişeler, gerilimler, ev içerisinde ve sosyal/ mesleki hayatta otoriter kadın erkek figürlerle yaşanacak zıtlaşmalara açıklar. Kendilerini doğru ifade etmek isterken zihinlerinin çok karışık olması bu durumu engelliyor olacağından önemli işlerini bu hafta yapmamaya özen göstermeliler. Ayrıca, evde yapmak istedikleri değişikler istedikleri gibi sonuçlanmayabilir. Terazi ve yükselen burcu terazi olanlar bu hafta maddi sorunlara da açık bir durumdalar ve bu durum sosyal anlamda kısıtlanmalarına sebep olabileceği gibi, dışarıda yaptıkları harcamalardan dolayı sorunlar yaşama şeklinde de gerçekleşebilir. Çevrelerinden biri tarafından maddi zarara da uğratılabilirler bu nedenle bu hafta maddi konulara olabildiğince dikkat etmeleri gerekiyor.

Akrep ve yükselen Akrep

Akrep ve yükselen burcu akrep olanlar için bu hafta daha kapalı, korkuları ve endişeleri daha fazla olacakları bir haftadır. Bunu belli etmemek adına işlerinde daha özverili, sosyal hayatlarında ise eğlenceli davranmaya çalışacaklardır ancak dışarıya yansıttıkları gibi çok eğlendiklerinden değil korku, endişe ve gerginliklerini kapatmak adına bunu yapacaklardır. Bu hafta toplumun gözünde nasıl göründüklerine, nasıl bir yerde bulunduklarına normalden çok daha fazla önem gösterebilir, hareket ve davranışlarını buna göre kontrol edebilirler. Bu hafta kendilerini başkalarıyla rakip görme, içten içe başkalarıyla kıyaslama gibi eğilimler gösterecekler.

Yay ve yükselen Yay

Yay ve yükselen burcu yay olanlar bu hafta beklemedikleri haberlere, ani şok ve sarsıntılara açıklar. Özellikle duygusal anlamda gerilimler yaşayabilir, duygusal ve fiziksel zevkleri birbirine karıştırmaktan dolayı bazı sorunlarla yüzleşebilirler. Kazanç ve ödeme dengesi bu hafta sarsılmaya açık olacağından harcamalarına dikkat etmeleri gerekiyor. Ayrıca eşyalarına da dikkat etmeliler zira ufak tefek unutkanlıklar, sakarlıklar istemedikleri sonuçlara yol açabilir.  Bu hafta yay ve yükselen burcu yay olanlar biraz daha içe kapanık, yalnız kalmaya meyilli davranışlar gösterebilirler, bu durum kendi istekleriyle ya da dışsal koşullar nedeniyle olabilir. Gereksiz korku ve endişeler ortaya çıkabilir, uyku sorunları garip rüyalar, yeni olan durumlarla ilgili endişeler kendini gösterebilir.

Oğlak ve yükselen oğlak

Oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar bu hafta mutlu olmakta, eğlenmekte, bir gruba dâhil olmakta zorlanabilirler. Arkadaşları ya da çevresindeki insanlarla bir şeyler yapmak istemeyebilir, gelecek davetleri istekli olmadıkları için reddedebilir sonrasında yalnızlıktan şikayetçi olabilirler. Tatminsiz, genel anlamda uyumsuz ve kendilerine karşı acımasız olacakları etkiler altında olduklarından başarılı durumlarını görmezden gelebilir, motivasyonlarını düşürebilirler. Gelecekle ilgili düşüncelerinde karamsar, depresif düşüncelere yatkın olacaklarından çevrelerine karşı yaklaşımlarında şüpheci tutumlar gösterebilir, varsa ilişkilerinde şüphelerden dolayı gerilim yaratabilirler. Oğlak ve yükselen burcu oğlak olanların bu hafta böbrek ve üreme organları ile ilgili baş gösterebilecek olası sağlık problemlerine karşı dikkatli olmalarında fayda vardır.

Kova ve yükselen Kova


Kova ve yükselen burcu kova olanlar bu hafta ikili ilişkilerinde ve iş ilişkilerinde otoriteye dayalı sorunlar yaşayabilecekleri için bu konuda dikkatli olmalılar. Gereksiz ego tartışmalarına açıklar. Beklentileri yüksek seyrederken aldıkları karşılıklar kova burçlarını tatmin etmeyebilir. Haksızlıklara ve alenen yaşanması muhtemel tartışmalara açıklar. Mesleki ve sosyal anlamda konumlarından, geleceklerinden dolayı endişe duyabilir, ileride ne yapmak istedikleriyle ilgili karamsarlıklara kapılabilirler. Uyku sorunları, garip rüyalar, endişe verici ya da huzursuz edici iç seziler ortaya çıkabilir. Bununla beraber kilo, görünüş gibi fiziksel konulara aşırı takılacaklarından kendilerini rahat bırakmayabilirler.

Balık ve yükselen Balık


Balık ve yükselen burcu balık olanlar bu hafta eğer çalışıyorlarsa beraber çalıştığı insanlarla bir takım problemler yaşamaları olasıdır. Özellikle erkek olan balık ve yükselen balıkların kadınlarla çalışırken zorlanma durumu söz konusu olabilir. İlişkisi olan balıklar için sevgisini fedakarca verme, bu yaptıkları fedakarlıkları sorumluluk gibi görme durumları söz konusu. Ancak bu yaptıklarının olumlu karşılıklarını alamama, hatta hak etmediği davranışlara maruz kalma durumu söz konusu olduğundan bu konuda kendilerini dizginlemelerinde, verici tavırlarını dengelemelerinde fayda olacaktır. Bu hafta gerginlik ve uyumsuzluk durumlarından çok daha fazla etkilenebilecekleri için bu durumun sağlıklarına yansıması kuvvetle muhtemeldir. Ayrıca balık ve yükselen burcu balık olanların bu hafta böbrek ve üreme sistem sorunlarına çok dikkat etmeleri gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder