9 Eylül 2015 Çarşamba

9-14 Eylül arası burç yorumları



Hazırlayanlar: Çiler Sezici - Nurçin Biran



Koç Yükselen Koç

Koç ve yükselen burcu koç olanların bu hafta sosyal ve toplum içindeki iletişimleri normalden daha farklı olabilir. İlişkilerinde her zamankinden çok daha fazla iletişim ve haberleşmeye açık olabilirler fakat buna rağmen bu hafta düzgün iletişimin sağlanamadığı yahut sorunlu ilişkiler içinde kendilerini bulabilirler. Başarılı olmak, toplumda ön plana çıkmak için çok fazla istek duyabilir ve bu istek doğrultusunda hareket edebilirler.

Bu hafta ayrıca rüyalar, geçmiş, bilinçaltı konularının çok fazla etkisinde kalabilirler. Hatta bu durum onların günlük hayata katılımlarındaki verimliliği, çalışan koç ve yükselen koçların ise iş hayatlarını etkileyebilir. Bu sebeplerden ötürü bu hafta organize olmak, işlerini belli bir düzene koymakta sıkıntı çekebilir ve işlerini sonraya bıraktıkları için sıkışmalar yaşayabilirler.

Hafta sonuna doğru ise sosyal hayatlarında tanıştıkları kişilerle duygusal manada bir takım paylaşımların ve flörtler yaşamaları olasıdır.

Boğa Yükselen Boğa

Bu hafta iş hayatı aktif olan boğa ve yükselen burcu boğa olanlar iş yerlerinde ve birlikte çalıştıkları insanlarla  iletişimsel problemler yaşayabilirler. İş hayatında insanları yönetmek isteyecek, kendi fikirlerinde diretecekler. Kendi görüş ve fikirlerini insanlara buyurgan bir şekilde ifade etmeye yatkın olacaklarından problemler yaşayabilirler. Çalışmayan boğa ve yükselen boğalar ise sosyal hayatlarında fikirlerini insanlara dayatmaya çalışmak istemelerinden dolayı problemlere açık olacaklardır. Fikirleriyle insanları etkileyip onları yönlendirmeye çalışma istekleri oldukça fazla olacak.

Bu hafta ayrıca arkadaşlıklarında ve sosyal hayatlarında sıkıntılar çıkabilir, mutlu olmakta ve mutlu hissetmekte zorlanabilirler. Arkadaş çevrelerinde ve bulundukları gruplarda aldatma, aldatılma yahut skandal oluşturacak durumlar meydana gelebilir. Eğlenmekte, mutlu olmakta ve mutlu hissetmekte zorlanabilir ancak dış dünyaya kendini eğlenceli şekilde yansıtarak bu durumu belli etmeme eğiliminde olabilirler.

Hafta sonuna doğru ise aileleri vasıtasıyla özellikle iş alanında fırsat yakalayabilecekleri bir takım bağlantılar kurabilirler.


İkizler Yükselen İkizler

İkizler ve yükselen burcu ikizler olanlar bu hafta aşk ilişkilerinde sıkıntılara açık durumdalar. Duygusal anlamda mantıklarını ön plana koyarak kararlar almak istemelerine karşın fiziksel istekleri ve mantıkları arasında bocalamaları olasıdır. İlişkisi olmayan ikizler ve yükselen burcu ikizler olan kişiler entelektüel yetenekleri gelişkin kimselerden ani şekilde hoşlanabilirler. Bu anlamda karşılarındaki kişiye karşı olan hislerinin kişinin bilgisine ve yeterliliklerine olan hayranlık mı yoksa duygusal bir his mi olduğunu iyice değerlendirmeden karar vermemelerinde fayda vardır. İlişkisi olan ikizler ve yükselen ikizler burçları ise beraber olduğu kişiyi yönetmeye ve ilişkide sözünü dinletmeye çok eğilimli olacaklarından, fazla baskın davranışlar gösterebilirler dolayısıyla ilişkilerinde sıkıntılar çıkabilir.

Bu hafta ayrıca hem sosyal hayatta hem de aile içerisinde otoriter figürlerle ilişkileri sıkıntılı olacaktır. Bu tip kimseler tarafından anlaşılmama yahut yanlış anlaşılma tehlikesi olduğundan iletişim kurar, istek ve beklentilerini ifade ederken dikkatli olmalarında fayda vardır. Gene bu hafta çevrelerinde sık sık sarsıcı/ şaşırtıcı olaylar yaşayabilirler ve bu onların hem aile içindeki ilişkilerine hem de içsel dünyalarında karmaşaya sebep olabilir.

Hafta sonuna doğru ise yakın çevreleri vasıtasıyla yeni insanlarla tanışabilir, bu şekilde sosyal çevrelerini genişletebilirler. Bu tanıştıkları kimselerden yarar görmeye, bazı alanlarda yardım almaya da oldukça açıklar.

Yengeç Yükselen Yengeç

Yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar bu hafta güçlü, önemli, otoriter kişilerle ve ailesindeki kimselerle uyumlu ilişkiler kurmaya çabalayacak ve bu ilişkilerinden yarar sağlamaya çalışacaklardır. Ayrıca bu hafta sosyal toplantıları, arkadaşlarıyla görüşmeleri için evini kullanmaya daha yatkın olacaklar zira dışarıda olmak yengeç burçlarını rahatsız edebilir, kalabalıktan uzak kalmaya istekli olabilirler. Bununla beraber evlerinde daha verimli çalışmaları söz konusudur.

Bu hafta ayrıca yengeç ve yükselen yengeçler kafalarını toplamakta, odaklanmaya çalıştıkları konular üzerinde verimli şekilde çalışmakta sıkıntılar yaşayabilirler. Zaman zaman olaylara ve detaylara dikkatsizliklerinden, zaman zamansa aşırı detaycı yaklaşmalarından sıkıntılar yaşamaları olasıdır. Her türlü alanda konsantre olmakla alakalı sıkıntılar yaşamaya açıklar. Kendilerini ifade ederken anlatımlarında da abartıya kaçabilir ve anlaşılmaz konuşmalar yaptıkları için kendilerini ifade etmekte zorlanabilirler. Konuları insanlara aktarırken bilinçli yahut bilinçsiz bir şekilde olduğundan daha farklı anlatmaya meyilli olacaklardır. Dolayısıyla önemli konuşmalarını bu hafta yapmamalarında fayda vardır.

Hafta sonuna doğru ise aileleri vasıtasıyla maddi olanaklarını yahut yeteneklerini geliştirebilecek ufak tefek fırsatlar karşılarına çıkabilir.


Aslan Yükselen Aslan

Aslan ve yükselen burcu aslan olanlar bu hafta çalışma şartlarını ve yakın çevrelerini kontrol etmeye karşı istekli olacaklardır. Çevrelerinde olan biten olaylarla normalden çok daha fazla ilgili olabilir ve sürekli bilgi edinmek için uğraşabilirler.  Ayrıca bu hafta sorunları çözme konusunda oldukça kabiliyetliler ancak tümden gelim yapmaları bu noktada yetenekleri kullanabilmeleri açısından oldukça önemlidir. Ancak bu şekilde çözümselliklerini gösterebilir ve yararlarına kullanabilirler.

Bu hafta ayrıca aslan ve yükselen aslanlar ellerine geçeni çabuk harcamaya yatkın olacaklar. Yoğun harcamalar yapabilir bundan dolayı maddi durumlarında sıkıntılar yaşayabilirler. Aşırı para harcama eğilimlerinden dolayı sonradan maddi anlamda zor duruma düşmemek ve yapmaları gereken ödemelerde zorlanmamak adına dikkatli davranmalarında fayda vardır.

Hafta sonuna doğru ise yakın çevreleriyle oldukça yoğun iletişim kurmaya meyilli olacaklardır. Ayrıca yakın çevrelerinden gelebilecek ufak tefek fırsatlara oldukça açık olacaklarından bunları değerlendirmelerinde fayda vardır.

Başak Yükselen Başak

Başak ve yükselen burcu başak olanlar bu hafta hem maddi anlamda hem de duygusal hayatlarında oldukça hırslı ve rekabetçi olacaklar. Başarılı olmak, ön plana çıkmak, yaratıcılıklarını göstermekten oldukça keyif alacaklarından bunlar için çabalamaktan da kaçınmayacaklardır. Daha hırslı ve ifadelerinde daha net olmalarından dolayı bazı sıkıntılarını çözmekte, sorunlara karşı otoritelerini koymakta problem yaşamayacaklardır.

Bu hafta ayrıca başkaları ile yeni ilişkiler kurmakta zorlanacak, anlaşılma konusunda güçlük çekeceklerdir. Kendilerini olabildiğince düzgün ifade etmeye çalışsalar bile karşılarındaki kişiler tarafından yanlış anlaşılma yahut anlatmak istedikleri şeyden çok daha başka anlaşılma durumları söz konusu olacaktır. Ayrıca beklentileri ve idealleri gerçek dışı olmaya oldukça yatkındır.  Bu yüzden bu hafta beklentilerini karşılayamayacak insanlara bel bağlayabilir ya da çok gerçekçi olmayan idealler veya hayallerinin istedikleri gibi olmaması sonucu hayal kırıklığı yaşayabilir.

Hafta sonuna doğru ise hem maddi olanaklarını kullanırken, hem de yapacakları bir yatırım vs gibi maddi konularla ilgili karar alırken mantıktan ziyade içten içe ne yapmaları gerektiği konusunda yönlendiren sezgilerini dinleyip karlı çıkabilirler.


Terazi Yükselen Terazi


Terazi ve yükselen burcu terazi olanlar bu hafta kendilerini tam anlamıyla ortaya koymakta zorlanabilirler. Gerçekten düşündükleri şeyler yerine söylemeleri gereken şeyleri söylemeye meyilli olacaklardır. Ailelerinden ve genel çevrelerinden takdir görme konusunda oldukça istekli olacaklar ve bildikleri şeylerle ön plana çıkmaya çalışacaklardır.  Başta aileleri olmak üzere sorumluluk üstlenmeleri gereken konularla çok fazla uğraşmaları gerekebilir. Ayrıca çevrelerinde olan değişikliklere rahat adapte olamayabilir ve yadırgayabilirler.

Bu hafta ayrıca terazi ve yükselen teraziler limitlerinin ne olacaklarını, sınırlarını tam anlamıyla bilemeyecekler. Bu nedenle kendilerini test edebilir ve olmayacak riskli işlere kalkışmaya meyilli olabilirler. Yalnızken çok daha verimli olacakları bir hafta olacağından yalnız çalışmak isteyeceklerdir. Ayrıca bu hafta gizli saklı konulara oldukça meraklı olacaklarından gelecekten haber içeren şeylere yoğun ilgi göstermeleri olasıdır. Bu hafta terazi ve yükselen terazilerin dikkat etmeleri gereken bir diğer konu ise sağlıklarıdır. İlaçlara karşı normalden çok daha hassas olacaklarından bu konuda dikkatli olmaları gerekmektedir. Teşhisinde zorlanılan, neden olduğu belli olmayan rahatsızlıklar yaşayabilirler.

Hafta sonuna doğru ise biraz daha rahatlamaya, sosyalleşmeye açık olacaklar. Yeni insanlarla tanışabilir, arkadaş ve sosyal çevrelerini genişletebilirler.


Akrep Yükselen Akrep

Akrep ve yükselen burcu akrep olanlar bu hafta fikirlerini, düşüncelerini çok fazla paylaşmak istemeyeceklerdir. Kafalarında tasarladıkları şeyleri emniyetli hale getirene kadar insanlarla paylaşmaktan kaçınacaklardır. Konuşmaktan ziyade çevreyi gözlemleme, insanları izleme eğilimi içerisinde olacaklardır. Ancak gözlem yeteneklerinin güçlü olması ve keskin konuşma tarzlarından dolayı insanları bir şeylere ikna etmekte zorlanmayacaklardır.

Bu hafta ayrıca sosyal hayatlarında hareketlilik istemelerine karşın tanıştıkları insanlara ve çevrelerine karşı aşırı seçici ve ukala davranma eğiliminde olmalarından dolayı sosyal anlamda yalnız ve kısıtlı kalabilirler. Mutlu olmayı istemeleri karşın, mutluluklarını gerçekleşmesi oldukça zor istek ve ideallerine bağlayıp bu anlamda zorlanabilirler. Ayrıca şans oyunları, borsa gibi riskli alanlarda kaybetmeye açık olduğundan bu süreç içinde bu tür şeylerden uzak durmalarında fayda vardır.

Hafta sonuna doğru ise önemli sayılabilecek insanlarla fazla çaba sarf etmeden karşılaşabilme ve bu tür insanlarla iletişim içinde olma durumu olasıdır.

Yay Yükselen Yay

Yay ve yükselen burcu yay olanlar bu hafta dizginlemeleri zor, yoğun istek ve hırslara sahip olacaklar. Maddi alanda da oldukça hırslı olacaklarından ve bu konulara çok fazla yöneldiklerinden, sosyal ve arkadaş çevrelerini ihmal edebilirler. Bir konu üzerine düşmeye çok fazla meyilli olacaklarından geri kalan şeyleri boşlayabilirler. Bu anlamda başka işlerinin aksamaması için sağlıklı programlar yapmaları önemlidir.

Bu hafta ayrıca yay ve yükselen yaylar için toplumdan alacakları geri dönüşler oldukça önemli olacaktır. Bu yüzden kendi isteklerinden ziyade toplum tarafından onaylanacağını bildikleri şeyleri yapmaya meyilli olacaklar. Başkalarından fikir almaya oldukça yatkın olacakları gibi başkaları tarafından fikirleri çok hızlı bir şekilde değiştirilebilir; yönlendirilmeye bu anlamda oldukça açıklar. Başkalarının fikirlerini fazla önemsemekten dolayı kendi fikirlerinden vazgeçebilirler. Tüm bu sebeplerden dolayı dikkatli olmalarında ve kendi istemedikleri şeyleri yapmamaya özen göstermelerinde fayda olacaktır. Ayrıca aileleriyle ilgili bir takım problemler yaşayabilirler ve bundan dolayı toplum önünde kendilerini göstermekte zorlanabilirler.

Hafta sonuna doğru ise mantıksal birliktelik ve eylemsel beraberlikleri olan insanlarla daha fazla vakit geçirme ve bu vesileyle yeni insanları arkadaş çevresine katma durumları söz konusu olabilir.


Oğlak ve Yükselen Oğlak

Oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar bu hafta kendilerini gösterebilmek, fikirlerini anlatabilmek için çevrenin olumlu desteğine ihtiyaç duyacaklar, onay beklentileri yüksek olacaktır. Toplum tarafından onaylanmayacağını düşündükleri fikirleri kendilerine saklamayı, dile getirmemeyi tercih etmeleri olasıdır. Onaylanacağını düşündükleri fikirlerini ise az kişiyle değil çok kişiyle paylaşmaya daha yatkın olacaklar. Oğlak ve yükselen oğlaklar bu hafta tüm işleri için iyi organize olmaya önem göstermek zorundalar zira iyi organize olmadıkları işlerde suistimal edilmeye oldukça yatkınlar. Bu anlamda dikkatli olmalarında fayda vardır.


Bu hafta ayrıca oğlak ve yükselen oğlaklar konsantre olmakta, düşüncelerini toparlamakta sıkıntılar çekebilirler. Normalden daha fazla eleştirel ve sivri dilli olmaya yatkın olacaklardır. İmalı sözleriyle çevrelerindeki insanların enerjilerini düşürebilirler ve anlatımları hayalci ve abartıya çok yatkın olabilir. Pek çok şeyle aynı anda ilgilenmek isteyecekler, ancak zihinlerinin dağınık olması sebebiyle de fazla akıl karışıklığına açık olacaklardır.


Hafta sonuna doğru ise entelektüel becerileri, ilgilendikleri konularla insanları etkilemeye ve onların ilgisine çekmeye açık olacaklar.

Kova Yükselen Kova


Kova ve yükselen burcu kova olanlar bu hafta hem hayatı çok irdelemeleri sebebiyle hem de bilinçaltında anlamlandıramadıkları korku ve endişelerden dolayı hayattan çok fazla keyif alamayabilirler. Fikirlerini çok fazla açmayabilir daha çok kendilerine saklamayı tercih edebilirler. Zamanlarını yalnız geçirme eğiliminde olacaklar buna karşın yalnızlıktan şikayet etmeleri de olasıdır.


Bu hafta ayrıca mali durumunu düzenli tutmakta sıkıntılar yaşayabilir. Yaptıkları alışverişlerde çok dik kafalı ve aceleci davranma eğiliminde olduklarından maddi kayıplar yaşayabilirler. Ayrıca becerilerini, yeteneklerini, kendilerinin ve ailelerinin maddi kaynaklarını kafalarındaki bazı hedefler için kullanmaya karar verebilir ancak işler bekledikleri gibi gitmediği için sıkıntılar yaşayabilirler. Kova ve yükselen kovaların bu hafta değer verdikleri her şeyi çok iyi şekilde koruması gerekiyor zira tehlikeleri fark etmedikleri için elindekileri kaybetme tehlikeleri vardır.


Hafta sonuna doğru ise insanlarla iyi ve çabuk anlaşabilme özellikleri sayesinde kurdukları arkadaşlıklarından ve beraberliklerinden ilham alma ve bu durumdan faydalanabilme imkanı söz konusu olacaktır. 

Balık Yükselen Balık


Balık ve yükselen burcu balık olanlar bu hafta düşüncelerinin, fikirlerini büyük bir çoğunluğunu kendine saklayabilir ve içe kapanık davranışlar göstererek, çekingen ve huysuz, genele uymayan davranışlarla endişe ve zayıflıklarını saklayabilirler. Karar almadan önce bekleme, her şeyi düşünme, planlama ve analiz etme gereği duyacaklardır. Hem kendi fikirlerinden hem de arkadaş ve sosyal çevresindeki insanların fikirlerinden şüphe duyma eğilimi oldukça yüksektir.

Bu hafta ayrıca balık ve yükselen balıklar içe kapanık olma ve kendilerini çok açmak istememe eğilimlerine karşı dış dünyaya kendilerini eğlenceli bir şekilde yansıtmaya meyilli olacaklar. İnsanların kendilerini nasıl gördükleri hakkında fikir yürütmekte oldukça zorlanacaklardır ancak diğer taraftan nasıl göründükleri konusu da önemli olacaktır. Ayrıca gerek sosyal alanda gerekse ikili ilişkilerinde sebepsiz bir şekilde terk edilme endişesi duyabilir bundan dolayı yanlış kararlar almaya açık olabilirler.

Hafta sonuna doğru ise insanlarla uyumlu olmaları, yaptıkları işleri ayrıntılı şekilde ele almaları ve kontrol edip üstünden geçerek yapma becerileri sayesinde ufak tefek fırsatlar yakalayabilirler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder