23 Mayıs 2016 Pazartesi

23-30 Mayıs arası haftalık burç yorumları



Koç ve yükselen koç burcu

Hafta başında bildiklerini uygulama konusunda sorunlar yaşayacak olan koç ve yükselen koçlar, kısa vadeli planları konusunda da bir hengame içinde olacaklar. İşler bir anda birbirine karışabilir ve çözülmesi zor bir hale gelebilir, planlarında aksamalar olabilir ve çevrelerindeki kişilerle basit anlaşmazlıklar yaşayabilirler. Yenilik isteklerindeki artışa karşın istediklerinin gerçekleşmemesi canlarını sıkabilir. Hafta ortasında özellikle mesleki konularda odaklanma süreçleri hızlanacak, çalışma azimleri ve istekleri artacaktır. Yeni projeleri hayata geçirmek için uygun bir süreçte olacaklarından akıllarındakini çevrelerine anlatmaları ve paylaşımlarda bulunmaları önemlidir. Ayrıca eşya satın alma, varlıkları artırma, öncelikleri belirleme ve sosyal davranışlarda dışa açılma konuları da önem kazanacaktır. Hafta sonunda ise kendilerini yeniden değerlendirme sürecine girecekler, gergin davranışlar gösterebilir düşüncelerini açıklamak yerine her şeyi kendilerine saklamayı tercih edebilirler. Gizli kalan düşünceleri nedeniyle çevrelerinden uzaklaşabilirler, genel olarak yargıya varıp konuyu dışarıya yansıtmayacaklarından çözülmesi gereken sorunlar içlerinde kalacaktır.

Boğa ve yükselen boğa burcu

Hafta başında boğa ve yükselen burcu boğa olanlar özellikle maddi durumlarında bir düzenlemeye gitme gereği hissedebilirler. Harcama ve ödeme dengelerinde sıkıntılar oluşabilir. Bunun dışında hayattaki önceliklerini bildikleri halde tercihlerini iyi yönlendiremiyor oluşları üzerlerinde baskı yaratabilir. Şüphelerini, endişelerini dışa vuramayacak ve olayları kendi içlerinde çözmeye çalışacaklar bu nedenle zorlanmalar yaşayabilirler. Hafta ortasında daha eğlenceli, yeniliklere açık ve sosyal anlamda katılımcı olacaklarından yeni kişilerle tanışabilir ve yakınlıklar kurabilirler. Flörtlere ve beraberliklere açıklar ancak bu noktada önemli kararlar almadan evvel haftanın bitmesini beklemeleri uygun olacaktır zira hafta sonunda kurdukları yakınlıkların yüzeysel kaldığını fark edebilir ve uzaklaşma isteği duyabilirler. Ayrıca olumlu cevaplar bekledikleri, problemsiz gideceğini düşündükleri bazı işlerinde aksamalar olabilir.

İkizler ve yükselen ikizler burcu


İkizler ve yükselen burcu ikizler olanlar hafta başında kendilerini yapmak istedikleri işlere vermekte zorlanacak, ortaklaşa çalışmalardan uzak ve genel itibariyle gergin olacaklardır. Duygusal hayatlarında gerilimler yaşayabilir ve kendilerini ifade etmekte sorunlar yaşayabilirler. İş hayatı aktif olan ikizler burçlarının verimleri düşebilir ve isteksiz davranışlar gösterebilirler. Hafta ortasında içsel olarak sakin olacaklardır bu nedenle olaylara kendi içlerinde çözüm üretmeye çalışacak, kendi cevaplarını kendileri vereceklerdir. Miskinlik, rehavet, eğlenceye odaklı davranışlar daha belirgin şekilde kendini gösterecektir. Bazı işlerinde rahat davranışlarından dolayı aksamalar olabilir ancak halledebilecekleri bir durum da oluşacaktır. Hafta sonunda ise aile içerisinde sorunlar ortaya çıkabilir, tartışma ve gerilimli bir ortam oluşabilir. Özellikle iş hayatı aktif olan ikizler burçları bazı sorunlarla karşılaşabilirler. Bunların dışında bulundukları alanda rahat olamadıklarını fark edip yeni bir kendini ifade alanı arayışları ortaya çıkabilir, duygusal olarak güvensiz ve şüpheci davranışları nedeniyle varsa beraberliklerinde sıkıntılar yaşayabilirler ayrıca konuşmak istememe, paylaşımdan kaçınma ve kendini koruma eğilimleri de artacaktır. Sosyal hayatlarında gerçekleşebilecek ani sıkıntılara karşı da tedbirli olmalılar.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu


Hafta başında yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar kendilerine karşı takıntılı bir profil çizebilirler. Fiziksel görünümleri ve sağlıkları konusunda harekete geçmelerini gerektirecek durumlar ortaya çıkabilir. Ufak tefek kazalara ve sakarlıklara dikkat etmeleri gerekiyor. Ayrıca ilginç rüyalar, uyku sorunları ve gerilimli ruh halleri nedeniyle kendilerini yorgun hissedebilirler. Hafta ortasında daha rahat, iletişim odaklı ve paylaşımcı olacaklardır. Arkadaşlık ilişkilerini güçlendirmek isteyebilir, bilgilerini çevreleriyle paylaşmak adına harekete geçebilirler. Duygusal hayatlarıyla ilgili olarak bazı önemli noktalarda düşünmeye başlayabilir ve hayatlarına yenilik katmak isteyebilirler. Mesleki durumlarını güçlendirmek, kendilerini artırmak ve işlerini yoluna koymak konusunda da fazlasıyla istekli olacaklardır. Hafta sonunda ise ilhamlarını kaybettiklerini düşünecek, kendilerini verimsiz ve yorgun hissedeceklerdir. Duydukları şeyleri yanlış anlayabilir, çevrelerine karşı alıngan ve savunmacı davranışlar gösterebilirler. Cilt sorunları, diş ve kemik ağrılarına karşı da dikkatli olmalılar.

Aslan ve yükselen aslan burcu

Aslan ve yükselen burcu aslan olanlar hafta başında aşk hayatlarıyla ilgili sorunlar yaşamaya açık durumdalar. Beklentilerinin istedikleri şekilde karşılanmadığını görebilir, hayal ettikleri bazı konuların tam da o şekilde ilerlemediği noktasına odaklanıp can sıkıntısı yaşayabilirler. Ayrıca talihe ihtiyaç duydukları ve gerçekleşmesi için başkalarının karar vermesini bekledikleri noktalarda sıkıntılar oluşabilir. Hafta ortasında iş, kariyer, sosyal alanda kendilerini geliştirmek ve öne çıkmak istekleri artacaktır. Maddi açıdan harcamalar ve beklenmedik bütçe eksilmeleri oluşabilir, ani alış veriş isteği duyabilir ve buna göre hareket edebilirler. Hafta sonunda ise duygusal hayatlarıyla ilgili kapalı ve tatminsiz davranışlar gösterecek, olayları kazan-kaybet sistemiyle değerlendireceklerdir bu nedenle de beklentileri ve davranışları karmaşık gelebilir. Yeni yakınlaşmalar için uygun olmadıklarından başlangıç yapmak istedikleri beraberlikler varsa uzak durmaları iyi olacaktır.

Başak ve yükselen başak burcu


Hafta başında başak ve yükselen burcu başak olanlar sosyal hayata katılım konusunda fazlasıyla isteksiz olacaklar. Sorunlarını dışarıya yansıtmadan kendi içlerinde çözmeye çalışacaklarından biraz daha kapalı ve paylaşımsız olacaklardır. Ev içerisinde düzenlenmesi gereken işler çıkabilir, yenileme ve değişiklik yapılması gerekebilir aynı zamanda aile içerisinde tartışmalar ve gerilimler de oluşabilir. Hafta ortasında ise duygusal hayatlarıyla ilgili yeni düzenlemeler yapma istekleri, yeni kişilerle tanışma ve yakınlaşma istekleri artıyor olacak. Flörtlere ve beraberliklere uygun durumda olacaklar. İlhamlı, sezgileri güçlü ve duygusal açıdan sağlam olacaklar. Hafta sonunda ise kendilerini kapalı ve soğuk hissedecek, işlerini moda mod yapacaklar. Genel itibariyle neşesiz ve paylaşımdan uzak tavırları çevrelerindeki kişiler tarafından yadırganabilir. Bununla beraber ileriye yönelik plan yapma konusunda isteksiz ve tedirgin davranacaklarından bu süreçte net bir planlama yapmaları zordur.

Terazi ve yükselen terazi burcu


Hafta başında terazi ve yükselen burcu terazi olanlar kendilerini aktif ifade etmek adına büyük bir istek duyarken, bunu yapmakta zorlanacak ve düşüncelerini söylemekten ziyade kapalı kalacaklardır. Planları ve istekleri varsa vazgeçebilir ya da erteleyebilirler. Çevrelerinde kendilerine karşı güçlü bir muhalefet kurulduğunu hissedebilir bu nedenle de içe kapalı zaman zaman savunmacı davranışlar gösterebilirler. Özellikle kardeşler ve yakın arkadaşlarla aralarında ufak tefek tartışmalar çıkabilir. Hafta ortasında ise kendi başlarına vakit geçirmek, kendilerini dinlemek, ileriye yönelik planlamalar yapmak için istekli olacaklardır. Uzun süredir düşündükleri ve harekete geçmedikleri konularda bir hareket planı hazırlayabilirler. Biraz tembel davranacaklardır ancak yeme içme konusunda aşırıya kaçma eğilimleri de artacak özellikle tatlı tüketimine karşı dikkatli olmalılar. Hafta sonunda hayal dünyaları negatif anlamda çalışacaktır, en korktukları ve yüzleşmek istemedikleri gerçekler gün yüzüne çıkabilir, bazı konular sır olmaktan çıkabilir. Bununla beraber yakınlarına karşı duydukları sorumluluklar ve olaylara müdahale etme istekleri canlarını sıkacak durumlar oluşturabilir bu nedenle biraz daha dikkatli davranmalı ve her şeye müdahale edemeyeceklerini anlamalılar. Ayakları ve ayak kemiklerine karşı dikkat etmeleri de önemli olacaktır.

Akrep ve yükselen akrep burcu

Hafta başında akrep ve yükselen burcu akrep olanlar maddi konulardaki durumlarına dikkat etmleliler zira ödeme harcama dengesi uyumsuzluğu ortaya çıkabilir, ani harcamalar veya unutulmuş ödemelerle karşılaşabilirler. Bununla beraber şüphelerini nesnel yollarla yok etmeye çalışacaklarından bu konuda çok başarılı da olamayabilirler. Hafta ortasında sosyal, paylaşımcı, ileriye odaklı ve konuşkan olacaklar ancak dikkat etmeleri gereken bir nokta konuşarak çevrelerindeki sıkabilir yahut istemedikleri bazı şeyleri ağızlarından kaçırabilirler. Önemli projeleri varsa hayata geçirmek için planlamalar yapabilirler ancak tam olarak harekete geçmeden evvel haftanın bitmesini beklemeleri iyi olacaktır. Başkalarının yardımıyla gerçekleşebilecek işlerinde başarı elde edebilecekleri bir süreçte olacaklar, bazı güzel haberler ve iyi gelişmeler olabilir. Hafta sonundan itibaren ise işler biraz karışıyor ve hem duygusal motivasyonlarını hem sosyal desteklerini kaybedecekler. Beraberlikleri varsa sıkıntılar ortaya çıkabilir, farklı konulara odaklandıkları için çevrelerine vakit ayıramayabilirler. Almaları gereken ödemelerde aksamalar oluşabilir, maddi açıdan ani zorlanmalarla karşılaşabilirler.

Yay ve yükselen yay burcu

Hafta başında yay ve yükselen burcu yay olanlar kendilerini yorgun ve duygusal açıdan kapalı hissedecekler. Gerçekleşmesini istedikleri konular için adım atmakta zorlanabilir, isteklerini tanımlamakta problem yaşayabilirler. Bununla beraber beraberlikleri varsa kendilerini ifade sorunu da yaşayabilirler, saldırgan veya içe kapanık davranışlar arasında git geller yaşayacaklarından önemli konuşmaları hafta başında yapmamaları önemlidir. Hafta ortasında daha sosyal, çalışkan ve rahat olacaklar. Odaklanma ve planlama becerileri yüksek olacak ve yürütmeleri gereken işlerle ilgili planlama yapma becerilerinin de yüksek oluşu kolaylıklar getirecektir. Çalışma ve kazanma istekleri artacağından yeni planlamalar yapabilirler. Hafta sonunda ise ailevi ve kişisel sorunları öne çıkacak. Bulundukları alanda zoraki değişiklikler yapmaları gerekebilir, ayrıca ruh hallerinin gerilimli olması gelecekle ilgili planlamalar yapmalarını ve hayatta ne yapacaklarını kestirmelerini zorlaştırabilir. İş ve sosyal hayatlarında hoş olmayan durumlar ortaya çıkabileceğinden ve işlerinde aksamalar olabileceğinden fazlasıyla dikkatli olmalılar.

Oğlak ve yükselen oğlak burcu
Oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar bu hafta motivasyon eksikliği, tembellik, olaylara zamansız müdahale, yapacaklarını belirleme konusunda sıkıntılar yaşamaya açık durumdalar. Şiddet içerikli rüyalar görebilir, endişeli tavırlar sergileyebilirler. Kendilerini ortaya koyma adına iddiacı ve gereksiz rekabetçi tavırlar gösterebilirler. Hafta ortasında duygusal açıdan paylaşımları yoğunlaşacak ve sevgi ihtiyaçlarında artış olacaktır. Yeni flörtler ve beraberliklere karşı istekli tutumlar gösterebilir, var olan ilişkilerini daha güçlü hale getirmek adına uğraş verebilirler. Başkalarıyla yapılan tatil planlamaları, uzak seyahatler ve uzun vadeli değişimler planlamak için oldukça uygun birkaç günde olacaklar. Hafta sonunda ise zihinsel enerjileri düşecek, yalnızlık ihtiyaçları artacak. İletişimlerinde isteksiz ve çevrelerine karşı genel anlamda duyarsız olacaklar. Yeni durumlara karşı direnç gösterebilir, planlarını uygulamada başarısızlık endişesi yaşayabilirler.

Kova ve yükselen kova burcu
Hafta başında kova ve yükselen burcu kova olanlar aşk hayatlarıyla ilgili yükselen beklentileri nedeniyle sıkıntılar yaşamaya açık durumdalar. Münakaşacı ve saldırgan davranışlar gösterebileceklerinden varsa ilişkilerinde dikkatli olmalı, ani ve fevri çıkışlardan uzak durmalılar. Beraberliği olmayan kova burçları için ise duygusal beklentilerin yükselmesi ve beklentilerin karşılanmaması nedeniyle problemler oluşabilir. Gerilimli davranışlarını çevrelerine yansıtabilirler. Hafta ortasında kurtulamadıkları endişelerine çözüm üretebilmek ve kendilerini düzenlemek adına uygun birkaç günde olacaklar. Şüphelerine ve beklentilerine yönelik planlamalar yapabilirler ancak planlarından çevrelerine veya muhataplarına bahsetmeden evvel haftanın bitmesini beklemeliler. Çekici ve beğeni toplayan yapıları artacaktır, bu nedenle etraflarında bir kalabalık oluşabilir. Hafta sonunda ise endişeleri konusunda saldırgan ve başkalarından çözüm bekleyen tabir-i caizse hazırcı yapıları nedeniyle sorunlar yaşayabilirler. Maddi açıdan bazı sıkıntılar oluşabilir bu nedenle harcamalarını iyi planlamalılar.

Balık ve yükselen balık burcu
Hafta başında balık ve yükselen burcu balık olanlar aile içerisinde sorunlar yaşamaya açık durumdalar bu nedenle dikkatli olmalılar ve her türlü otoriter figürle yaşayabilecekleri fikir ayrılıklara ve çatışmalara karşı temkinli olmaları önemli olacaktır. Hafta ortasında duygusal açıdan oldukça açık ve paylaşımcı olacaklar yalnız dikkatli olmaları gereken bir durum var zira aynı şeylerden çevrelerine çok sık bahsederek insanları biraz bıktırabilirler. Yoğun olarak paylaşım ihtiyaçları artacağından arkadaşları ve yakınlarıyla vakit geçirme istekleri ve beklentileri de artacaktır. Başkalarından beklentileri olan konularda başarılı sonuçlar alabilirler. Uzun süredir bekledikleri bir haber alabilir, olumlu bir durumla yüzleşebilirler. Hafta sonunda ise duygusal ve sosyal açıdan isteksiz ve soğuk davranışlar göstereceklerinden ve yaratıcılıktan yoksun, sığ düşüncelere kapılacaklarından sorunlar yaratabilirler. Bireysel istekleri ve karşılığında emek vermek istememeleri çatışacaktır. Ayrıca iş ve kariyer konularında dikkatli olmalı, bu noktada özensiz ve kapalı davranışlardan kaçınmalılar.

1 yorum:

  1. yazı rengi yani o beyaz zemin gözü çok yoruyor keşke değiştirseniz:) yorumlar için teşekkürler:)

    YanıtlaSil