30 Mayıs 2016 Pazartesi

30 mayıs-6 Haziran arası haftalık burç yorumları



Koç ve yükselen koç burcu

Koç ve yükselen burcu koç olanlar bu hafta iletişim konusunda yapacakları hatalardan dolayı tartışmalar yaşamaya açık durumdalar. Kendilerini kısıtlanmış ve kapalı hissedebilir, bahsetmeleri gereken konulardan bahsetmeyebilirler. Düşüncelerini muhafaza ediyor olmaları çevrelerindekileri patlama noktasına getirebilir. Ayrıca alınganlık ve burdan doğan saldırganlık da ortaya çıkabilir, tartışmalara açık bir ortam oluşturabilir. Bununla beraber endişeler, uyku sorunları, şüpheler dirençlerini azaltıp içlerini kemirecektir bu nedenle suçlayıcı ve olumsuz yaklaşımlar gösterebilirler. Motivasyonları düşük olacağından zora giren konuları düzeltmek için çaba gösterme istekleri de olmayacaktır. Bu nedenle bu hafta aksiliklere kulak asmadan ve kararlar almadan evvel iyice düşünmeli ve sakin davranmalilar.

Boğa ve yükselen boğa burcu


Bu hafta boğa ve yükselen burcu boğa olanlar hem duygusal hem fiziksel yaklaşımları ve arayışları konusunda sıkıntılar yaşayacaklar. İşleri istedikleri gibi gitmeyebilir, kurdukları yakınlıklarda bekledikleri enerjiyi yakalayamayabilirler. Ayrıca maddi konularda dikkatli olmaları gereken bir süreçteler, ani aksilikler çıkabilir ayrıyetten ödemelerinde ve almaları gereken parayı almakta sorunlar yaşayabilirler. Özellikle aşk hayatlarında hayalini kurdukları, istedikleri kişilerle ilgili hayal kırıklıkları yaşayabilirler. Fırsatları değerlendirmek konusunda sorunlar oluşabileceğinden, bu hafta önemli konularda büyük adımlar atmaları iyi olmayacaktır. Bazı konularda hatalarını fark edebilir ancak hatalarını düzeltmekte isteksiz davranabilirler bu nedenle çevrelerinde küskünlükler oluşabilir.

İkizler ve yükselen ikizler burcu


Bu hafta ikizler ve yükselen burcu ikizler olanlar için kendileriyle ilgili olan her konuda sıkıntı ortaya çıkabilir, duygusal paylaşımlarında kısır kalabilirler.  Başkalarıyla anlaşmak, paylaşımda bulunmak ve isteklerinden tavizler vermek konusunda oldukça sert yaklaşımlar göstereceklerinden kimin ne anlattığını dinlemeden yargılayabilirler. Sosyal çevrelerine dikkat etmeleri gerekiyor zira rahatsız edici olaylarla muhatap olma, tartışmalara ve gerilimli ortamlara girme riskleri çok yüksek; bu durum iş hayatı aktif olan ikizler burçları için de özellikle iş ve kariyer noktasında geçerli olacağından iş çevrelerine dikkat etmeleri gerekiyor. Ayrıca otoriter figürlerle anlaşmakta zorlanacak, kendilerini ifade etme konusunda sıkıntılar yaşayacaklar. Ani kopmalar, moral düşüklükleri, heves ve heyecan kaybı olacaktır. Bu noktada geri dönüşü olmayan davranışlar ortaya koymamak için biraz daha dikkatli olmalılar.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu


Bu hafta yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar için kendilerini ve isteklerini ortaya koymak, hayallerinden bahsetmek ve sorunları düzeltmek için oldukça verimsiz bir süreç söz konusu. Planlarında sapmalar, genel ilişkilerinde verimsizlik oluşacaktır. Suistimale açık olacaklarından istemedikleri durumlar içerisinde kalabilirler. Motivasyonları ve odaklanma becerileri düşük olacağından yaptıkları işlerde verimsizlikler ortaya çıkabilir. Genel itibariyle tembellik eğilimleri yeni konulara odaklanmalarını zorlaştıracak, yapmaları gereken işlerin aksamasını beraberinde getirecektir. Anlaşmaya açık olmamaları ve inatçı davranışları nedeniyle sıkıntılar yaşayabilirler.

Aslan ve yükselen aslan burcu



Bu hafta aslan ve yükselen burcu aslan olanlar arkadaş çevrelerinden gelebilecek sıkıntılara açık durumda olacaklar. Hayal ettikleri, planlamasını yaptıkları, uzun süredir ilerlemesini bekledikleri konular mevcutsa bu noktalarda ortaya problemler çıkabilir. Duygusal ilişkileri açısından fazlasıyla şüpheci ve isteklerinde belirsiz davranışları anlaşmayı ve anlaşılmalarını zorlaştırabilir. Genel itibariyle duygusallıktan uzak ve katı bir tutum sergileyecek, hoşgörüsüz davranışlar gösterecekler. Empati becerilerini kaybedebilirler. Bazı konularda ısrarcı ve elde etmek istedigine odaklı yapıları nedeniyle reddedilebilir, istediklerine ulaşmakta zorlanabilirler. Maddi açıdan zorlanma ihtimalleri yüksek olacağından bu hafta maddi planlamalarını sağlam yapmalılar.

Başak ve yükselen başak burcu


Bu hafta başak ve yükselen burcu başak olanlar çalışma motivasyonlarının düşüklüğü nedeniyle verimsiz ve kendine güvensiz durumda olacaklar. Gereksiz iş yükü sırtlanabilir, angarya işlerle uğraşabilirler. Aile içerisinde tartışmalar oluşabilir bu nedenle bağlarında kopukluklar hissedebilirler, bu konuya karşı dikkatli olmalılar. Özellikle aşk hayatlarında bazı beklentileri hayal ettiklerinin tam tersi şeklinde istemedikleri bir hal alabilir ve kendilerine verilen sözlerin tutulması, planların gerçekleşmesi de zor olacağından varsa ilişkilerinde bozulmalar, yahut yapmak istedikleri başlangıçlarda sıkıntılar ortaya çıkabilir. Daha bencil ve kendilerine odaklı davranışlar göstereceklerinden bu hafta temelde kendi isteklerinin karşılanması önemli bir hal alacak ve kendi bozgunlarını kendileri oluşturacaklar bu nedenle dikkatli davranmalı ve uyum gösterme becerilerini ortaya çıkarmalılar.

Terazi ve yükselen terazi burcu


Bu hafta yeni insanlarla tanışmak, başarılı birlikler ve anlaşmalar oluşturmak terazi ve yükselen terazi burçları için fazlasıyla zor olacaktır. Kardeşlerle ve yakın arkadaşlarıyla aralarında ufak tefek problemler ortaya çıkacaktır. Bununla beraber mesleki motivasyonları, çalışma istekleri düşük olacak ve rehavet, tembellik durumu ortaya çıkabilir ve genel itibariyle yeni şeyler yapmaktan uzak duracaklar bu nedenle gerçekleştirmeleri gereken projeler varsa daha ileri bir zamana almaları iyi olacaktır. Uyku sorunlarına açık durumdalar ancak bu fazla uyumak yahut uykusuzluk gibi iki uçlu olabilir, ayrıca garip ve anlam veremedikleri rüyalar günlük hayatlarını etkileyebilir. Sağlıklarına da özen göstermeleri gerekiyor özellikle ayaklar ve ayak kemikleri konusunda sıkıntılar yaşayabilir durumda olacaklardır. Ayrıca fazla yemek yememeye de özen göstermeliler zira bu süreçte kilo almaya yatkın durumdalar.

Akrep ve yükselen akrep burcu


Akrep ve yükselen burcu akrep olanlar bu hafta şüpheciliklerinde sınır aşan bir yapı gösterebilir, çevrelerini ve duygusal beraberlikleri varsa partnerlerini bezdirebilirler. Fazla kontrolcü, kıskanç ve ani öfkelenen yapıları sorunlar yaşamalarına neden olabilir. Sevgi alma ve sevgi ifade etme konusunda sıkıntılar yaşayacaklarından hiçbir şeyin kendilerine yetmediğini düşünebilir, ilgi isteklerine karşın ilgisiz tavırlar göstererek beraber oldukları kişiyi zora sokabilirler. Maddi açıdan dikkatli olmaları bu hafta önemli olacaktır ani düşüşler yaşayabilecek noktada olduklarından bu alanda ani problemler, ödemelerin gecikmesi, yapılması gereken ödemelerde ise aksama, benzer şekilde para veya eşya kaybetmeye karşı da açık durumdalar. Bunların dışında fiziksel çekim güçleri ve cinsel istekleri fazla olabilir ve çevrelerinde olan kişilerle beklenmedik yakınlaşmalar yaşayabilirler.

Yay ve yükselen yay burcu


Yay ve yükselen burcu yay olanlar bu hafta temel olarak olaylara ve sorunlara karşı objektif bakış açılarını kaybedeceklerinden uzun süredir kestiremedikleri, ilişiklerini ve bağlarını kesemedikleri konular gündemlerine girecektir. Uğradıkları haksızlıklar, yaşadıkları hayal kırıklıkları ve bu durumlara sebep olan kişiler genel odak noktalarında olacaktır. Kendilerini zorlayan hemen her konuyu bir arada düşünüp halletmeye çalışacaklarından net olmaları ve düzgün ilerlemeleri zordur. Bu hafta sosyal ve mesleki anlamda ilerlemeleri, yaptıkları işlerde devamlılık göstermeleri ve otoriter figürlerle uyumlu davranışlar sergilemeleri kolay olmayacağından kendilerini olabildiğince bu tür noktalardan uzak tutmalılar. Beraberliklerinde anlaşılması zor tavırlar gösterecek, hatalara karşı toleranssız davranacaklar.

Oğlak ve yükselen oğlak burcu


Bu hafta oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar dışarıya yansıtmadıkları düşünceleri ve kaygıları nedeniyle içe kapanık, gergin ve tedirgin olacaklar. Şüpheci ve her şeyi fazlasıyla detaylı değerlendiren yapıları zorlanmalarını beraberinde getirecektir. Başkalarıyla anlaşmakta ve orta yol bulmakta da zorlanacaklarından önemli konuşmaları varsa bu dönemde yapmamaları iyi olur. Genel olarak enerjileri düşük seyredecek dolayısıyla yeni aktiviteleri hayata katmaları sorun olacağından yeni başlangıçlar yapmak için de uygun durumda değiller bu türden yapılandırmaları gelecek haftaya bırakmaları daha iyi olacaktır. 

Kova ve yükselen kova burcu



Özellikle aşk hayatlarıyla ilgili beklentisi fazla yüksek olacak olan kova ve yükselen burcu kova olanlar için bu alanda tatminsizlikten doğan sıkıntılar ortaya çıkabilir. Özellikle kıskançlıklar, ilgi isteğindeki artış ve paylaşımsızlıklar tartışma ortamı yaratabilir. Beraberliği olmayan kova burçları ise yalnızlıklarına odaklanabilir ve bu durumu değiştirmek için yoğun çaba sarf edebilirler ancak bu hafta bu durumu değiştirmek için uygun değildir, dolayısıyla yeni beraberlikler kurmak için gelecek haftalara yönelmeleri iyi olacaktır. Çevrelerinde kendilerine verilen sözlerin tutulması konusunda sıkıntılar yaşayabilirler ayrıca aynı durum iş hayatları için de geçerlidir ve bu anlamda bekledikleri bazı ödemeler gecikebilir veya iş konusunda durgun bir hafta geçirebilirler özellikle freelance çalışanlar için bu durum sıkıntı yaratabilir.

Balık ve yükselen balık burcu


Bu hafta balık ve yükselen burcu balık olanlar sosyal alandan uzak, paylaşımdan kaçınan bir yapıda olacaklarından kendi kendilerine vakit geçirme istekleri yüksek olacaktır. Geleceklerine ve ne yapacaklarına dair endişeler yaşayabilir bu durumun yarattığı gerilimi çevrelerine yansıtabilirler. Kendilerini olmadıkları biri gibi yansıtma ve bu sanı üzerinden hareket etme eğilimleri nedeniyle hayal kırıklıkları yaşayabileceklerinden objektif yapılarını kaybetmemeleri önemlidir. Aşk hayatlarıyla ilgili tatminsizlikler, beklentilerin karşılanmaması, güven kaybı durumları ortaya çıkabilir. Ayrılıklar, bağlardan uzaklaşma, tartışmalara açık bir süreçte olacaklarından geri dönülmez sorunlar oluşmaması için olayları büyütmemeleri önemli olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder