14 Kasım 2016 Pazartesi

14-21 Kasım arası haftalık burç yorumları (Boğa burcunda dolunay)


Koç ve yükselen koç

Dolunay sürecinde koç ve yükselen koçlar maddi önceliklerini belirlemeye başlayacaklar. Yeni projeler, yeni iş alanları, mevcut iş alanında ilerleme yolları gibi konular önem kazanıyor. Bununla beraber hayattaki varlıklarını nasıl sürdüreceklerine ve beklentilerini nasıl karşılayacaklarına dair de fikirler oluşturmaya başlıyorlar. Radikal kararlar çıkarabilecekleri bu dönemde hedeflerine ulaşmak için ne yapmaları gerektiğini iyi çözümleyeceklerinden süreçten faydalanmaları iyi olacaktır. ayrıca uzun süredir bekledikleri bazı ödemeleri alabilir, maddi açıdan rahatlık getirecek bir durumla karşılaşabilirler. bununla beraber yine de ani harcamalara dikkat etmeleri gerekiyor zira sorun yaşadıklarında harcama yapmaya meyledecek durumdalar ve bu durum ani maddi değişimleri gündeme getirebilir. bunların dışında olayları fazla rasyonel değerlendiriyor olacaklarından duygusal ve sosyal iletişimlerinde başarısızlıklar oluşabilir.

Boğa ve yükselen boğa

Boğa ve yükselen boğa burçları için dolunay süreci biraz gergin biraz neşeli geçecektir. Kendilerini gösterme, ne istediklerini iyi ifade etme, güçlerini belli etmek adına hareket edecek, bunu gerçekleştirmek için de abartılı konuşmalara ve abartılı hareketlere yatkın bir profil çizecekler. Sezgileri ve hafızaları oldukça güçlü olacak boğa burçları için kısa süreli bir eskiye dönüş yaşanabilir, eski anıları hatırlayıp biraz yoğun duygular gösterebilirler. Eskide kalmış kişiler ve olaylara aniden özlem duyabilirler. Ayrıca sezgilerinden yola çıkarak kendileriyle ilgili asıl istediklerinin ne olduğuna karar vermeleri ve buna göre hareket etmeyi seçmeleri de oldukça yüksek ihtimaldir, etki altında kaldıklarını hissettikleri konularda etki merkezine karşı saldırgan tavırlar gösterebilirler. 

İkizler ve yükselen ikizler

Dolunay süreci ikizler ve yükselen ikizler için zihinsel aktivitelerin artıp fiziksel aktivitelerin azaldığı bir dönem olacaktır. Uyku sorunları, garip rüyalar, normalden fazla sezgisel düşünce ikizler burçları için kendini gösterecektir. Endişe ve korkularını bir kenara atacak yahut sorunlara rasyonel çözümler getirmek adına hareket edecekler, uzun süredir üzerine eğilmedikleri konular bu dönemde yeniden gündemlerine gelecek. Kendilerini nasıl tanımladıklarına bakıp, ne yapabileceklerine dair değerlendirme yapabilecekleri bu süreçte önemli bir sorun özellikle duygusal yaşamda abartılı istek ve davranışlar, dolayısıyla isteklerin karşılanamıyor olması olacaktır.

Yengeç ve yükselen yengeç

Dolunay sürecinde yengeç ve yükselen yengeç burçları özellikle kendilerini dışa açma, sosyalleşme, başkalarıyla iletişim kurma açısından daha istekli ve yüksek beklentili olacaklardır. Yeni hedefler belirleyebilir, hayallerine farklı pencerelerden bakma fırsatı yakalayabilirler. Bazı arkadaşlıklarıyla ilgili tamam yahut devam kararı alabilir, bazı arkadaşlarıyla da ilişkileri beklemedikleri bir derinlik kazanabilir. Beklentileri olan konularda daha aktif ve yaratıcı bir tavırla ilerleyeceklerinden başarılı olma fırsatları da ortaya çıkacaktır. Bu süreçte yengeç burçlarının istekleri daha belirgin olacaktır dolayısıyla daha çözümsel yaklaşımlar sergileyebilecekler.

Aslan ve yükselen aslan

Dolunay sürecinde aslan ve yükselen aslan burçları özellikle toplumsal alanda ve kariyerleri açısından ilerleme isteğinde olacaklar. Dolunayla beraber kariyer, gelecek planlaması, öne çıkma ve hayatın rotasını tutturma konuları ön plana çıkıyor. Daha disiplinli ve hırslı şekilde hareket ediyor olacaklarından önemli adımlar atmaya girişebilir, sosyal hayatları, gelecek planları ve kariyer hedeflerinde dengeyi yakalayabilirler. daha nesnel yaklaşımlarda bulunacaklarından kendileriyle ilgili daha rahat kararlar alacak, koşulları iyi değerlendirecekler. İş arayan yahut bulunduğu konumdan daha ileriye adım atmak isteyen aslanlar için fırsatları kendilerinin yarattığı bir sürece geçiş gerçekleşecektir. Çevrelerinde takdir görmek isteyecek, yaptıkları işleri ortaya çıkarma konusunda fazlasıyla istekli ve başarılı olacaklar.

Başak ve yükselen başak

Kendini yeniliklere açmaya hazır ve istekli olan başak ve yükselen başaklar için dolunay teması “yeni olayların, bakış açılarının hayata girmesi” olacaktır. Daha felsefi daha derin ve işlevsel düşünüyor olmalarından dolayı bu dönemde sürüncemede kalmış, akıllarında soru işareti olan konuları halledebilir, yapmayı planladıkları ama cesaret bulup gerçekleştiremedikleri konuların üzerine eğilebilirler. Odaklanma becerileri ve motivasyonları yükselecek, çalışmak istedikleri konular varsa bu süreçte fazlasıyla başarılı olabilirler. yeni eğitimler, araştırılacak yeni konular, ilgilenecek yeni insanlar bu süreçte başakların gündemince olacaktır. 

Terazi ve yükselen terazi

Dolunay döneminde duygularının ve hırslarının eline düşme ihtimali yüksek olan terazi burçları zihinsel olarak karmaşık ama bir yandan hareketli olacaklar. Özellikle başkalarını etkilemek adına oldukça istekli ve hatalar yapmaya açık bir durumdalar bu konuda dikkatli olmalarını öneririm. Duygusal isteklerini cinsel istekleriyle karıştırabilir ve yanlış, sonradan kendilerine fayda getirmeyecek ilişkilere çekilebilirler. Davranışları agresifleşebilir ve istediklerini elde etmek için başkaları üzerinde baskı kurmaya yatkın olabilirler. Ödemeler konuları da gündeminde olacak terazilerin ani harcamalara hazırlıklı olması iyi olacaktır, ayrıca bu dönemde iyi ödeme planı yapabilmeleri ve maddi olarak kendilerini iyi düzenleyebilmeleri de söz konusu olacaktır.

Akrep ve yükselen akrep

Dolunay döneminde akrep ve yükselen akrep burçları için duygusal abartılar öne çıkıyor olacak. Mevcut ilişkilerinde yeni bir şeyler yaşamayı hedefleyebilir ve buna göre hareket edebilirler. Ancak özellikle duygusal beklentilerin tam karşılanmaması, bazı hayallerinden vazgeçmek durumu da söz konusu olacaktır, ilişkilerde birliğin bozulması, tartışmalar ve gerilimli durumlar yaşanabilir. Akrep burçları yeni bir ilişki için bu dönemde fırsatlarla karşılaşabilir, ani duygusal yakınlıklarla yeni kişileri hayatlarına sokabilirler ama beklentilerini düşük tutmaya ve karşılarındaki kişiyi iyi değerlendirmeye dikkat etmeliler. 

Yay ve yükselen yay

Yay ve yükselen burcu yay olanlar dolunay sürecinde fiziksel sağlıklarını ve görünüşlerini ilgilendiren kararlar almaya yatkın durumdalar. Kötü alışkanlıklarıyla ilgili düzenlemeler yapabilir, diyet/spor yapma kararı alabilir, estetik değişiklikler için fikirler oluşturabilirler. Bununla beraber odaklanma konusunda oldukça iyi olmalarına karşın dolunay sırasında yöneticileri Jüpiter'in konumundan ve açısından dolayı odaklandıkları alanlar kendilerini geliştirmekten ziyade duygusallaştıran konular olabilir. Bu durum daha çok ilişki ve duygusal konulara odaklanma isteğini ve beraberinde tembelleşme eğilimini getirebilir. Çok verimli olabilecekleri bu süreci işe yarar şekilde kullanmalarını tavsiye ederim.

Oğlak ve yükselen oğlak 

Oğlak ve yükselen oğlaklar dolunay sürecinde duygusal olarak tepki göstermeye yatkın bir halde olacaklar. Özellikle bir süredir devam eden duygusal sorunlarını çözmek için kararlar alabilir, düşündüklerini gerçekleştirmek için fırsat aramaya başlayabilirler. Yeni ilişkilr kurma, yeni kişilerle tanışma, varsa ilişkilerini daha iyi bir boyuta taşıma ya da küslüklerin sonlanması söz konusu olacaktır. Özledikleri kişilerle iletişim kurma ihtimalleri bu dolunay sürecinde daha yüksektir. Riskli işlere girebilir, neticesi şansa kalmış eylemlerde bulunabilirler. fazlaca tahmin yürütecek olmalarından dolayı zaman zaman hatalara açık olacaklar bu nedenle önemli hamlelerden evvel mutlaka başkalarına danışmalarında fayda var. 

Kova ve yükselen kova

Kova ve yükselen kova burçları için dolunay süreci hayatla ilgili beklentilerini ortaya çıkarmak ve kendilerine doğru bir yol haritası çizmek anlamına geliyor. Duygusal olarak daha içe dönük olmalarına karşın çevreleriyle etkileşimleri yoğun olacaktır. Hareket istekleri artacak. Yalnız kaldıklarında da çözülmemiş sorunlara odaklanarak çözüm yolu arayacaklar ancak önemli planlarını uygulamak için biraz beklemeleri iyi olacaktır. Daha içe kapanık ve kendine odaklı yaklaşımları nedeniyle sosyal hayattan biraz soyutlanabilir yahut katıldıkları görüşmelerden istedikleri verimi alamayabilirler. Ayrıca ev içerisinde oluşabilecek sorunlara karşı dikkatli olmalarını öneririm. Bu süreçte ikamet değişiklikleri de gündeme gelebilir.

Balık ve yükselen balık

Dolunay süreci balık ve yükselen balık burçları için yakınlarıyla iletişim halinde olmak, kısa vadeli planlar yapmak, yeni dedikodular ve bilgiler öğrenmek için istekli olacakları günleri işaret etmekte. Daha sosyal ve katılımcı olabilir, düşüncelerini paylaşmak adına daha istekli davranabilirler ancak fazla abartıya kaçmamaya, kendilerini kontrollü şekilde sunmaya dikkat etmeliler zira duygularını ifade edişlerindeki abartılı tavırları muhataplarını rahatsız edebilir. Zihinsel olarak faal olduklarından öğrenmek, araştırmak istedikleri konulara eğilebilir, hobilerine yönelik gelişim amaçlayabilirler. Ayrıca yakınlarıyla görüşmek için istekli olacaklarından ihmal ettikleri kişilerle yeniden görüşebilir, yakınlıklarını koruyabilirler. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder