2 Ocak 2017 Pazartesi

2-9 Ocak arası haftalık burç yorumları


Koç ve yükselen Koç burcu

Bu hafta koç ve yükselen koç burçları özgürlüklerine oldukça düşkün olacaklar. Bu, genel anlamda rahatlıktan ziyade kendi kararlarını almak ve bunları uygulamaya geçirmek gibi anlaşılabilir zira bu anlamda hayatlarına müdahale edilmiş gibi hissediyor ve kendi kararlarını alabilmek, daha kararlı, riskli de olsa kendi seçimleri doğrultusunda ilerlemek istiyor olabilirler. Bununla beraber kendilerini ifade konusunda biraz patavatsız ve kırıcı olabilecekleri için biraz dikkatli olmaları iyi olacaktır. kendilerini normalde daha iddialı ve güçlü ve umursamaz hissediyorlar. Ancak hafta ortasından itibaren devreye girecek olan Mars-Plüton etkileşimi kişisel meselelerin iş çevresi ve sosyal çevreye taşınması ve dolayısıyla burada bazı sorunların yaşanmasına sebep olabileceğinden dikkatli olmakta fayda var, anlık rahatlık ve kendine güven olumlu bir etki taşısa da diğer etkileşimler de söz konusu olduğundan bu boşluk zarar verici hale gelebilir. Ayrıca aile içerisinde baba, ağabey gibi otoriter figürlerle tartışmalar yaşanabilir.

Boğa ve yükselen Boğa burcu

Boğa ve yükselen boğa burçları bu hafta zihinsel anlamda fazlasıyla karmaşık olacaklardır. Akıllarında sürekli yeni bir şeyler yapma, değişim sağlama veya hareket etme isteği olacağından kendilerinden pek beklenmedik davranışlar gösterebilirler. Akıllarına bir anda gelecek fikirlere kendilerinin de inanması güç olabilir. bununla beraber enteresan rüyalar görebilir ve bunun etkisinde kalabilirler. Uyku sorunları kendini gösterebileceğinden hafta ortasına kadar bu konuda kendilerini çok zorlamamaları iyi olacaktır. Olaylara ve kişilere karşı ani ve sert çıkışlarda bulunabilirler. Ev içerisinde değişiklik, yaşadıkları alanı yenileme istekleri de artacaktır dolayısıyla kendilerine getiremedikleri değişimi yaşadıkları alana getirme fırsatı yakalayabilecekler. Daha evvel aile bireyleriyle paylaşılmamış bazı sorunlar bu hafta daha tartışılabilir hale gelecektir. Hafta ortasından itibaren devreye girecek olan Mars-plüton etkileşimi ise boğa ve yükselen boğa burçlarının hafta başından itibaren istenen değişimlere güçlü bir başlangıç yapma isteğini getiriyor ancak yeni başlangıçlar açısından merkür'ün hala retro durumda olduğunu akıllarından çıkarmamalarında fayda var. Dolayısıyla hafta başında yaşanan değişim isteklerine çok fazla umut bağlanmaması, kısa vadeli olanlara yönelmeleri ve uzun vadeli planları biraz daha ilerleyen zamana bırakmaları iyi olacaktır.

İkizler ve yükselen İkizler

Bu hafta ikizler ve yükselen ikizler burçları arkadaşları, sosyal çevreleri konusunda bir iletişim sorununa açık durumdalar. Akıllarına eseni yapma istekleri çevreleri tarafından hoş karşılanmayabilir dolayısıyla bazı planlar bozulabilir. Bununla beraber bazı dedikodular ortaya çıkabileceği ve çevreden gelen bazı huzursuzluklar yaşanabileceği için sakin davranmakta fayda var zira ikizler ve yükselen ikizler burçlarının bu hafta dillerinin kemiği olmayacaktır ve akıllarına geleni söyleme potansiyelleri yüksektir. İstemedikleri tartışmalara girebilir, gerçekte çevrelerinde oluşan ve pek de istemedikleri sorunlarla mücadele etmeleri gerekebilir. Hafta ortasından itibaren devreye girecek olan Mars-Plüton etkileşimi neticesinde ikizler ve yükselen ikizler burçları çevrelerinden duyacakları bazı sırlarla uğraşmak zorunda kalabilirler, kısa vadede sıkıntılı da görünse uzun vadede olumlu değişimler getirebilecek konular ortaya çıkabilir. Özellikle iş ve sosyal alanda bir kimseyle yakınlaşma ve sonucunda bu durumdan keyif almama ihtimalleri yüksek, bu nedenle karşılarına çıkan duygusal fırsatları detaylıca düşünmeden değerlendirmemeliler.

Yengeç ve yükselen Yengeç

Bu hafta yengeç ve yükselen yengeç burçları eğer iş hayatında aktif durumdalarsa çalışma koşullarıyla ilgili bazı sorunları gündeme getirebilir ve bazı değişimler bekleyebilirler. Şayet çalışmıyorlarsa sosyal çevrelerinde değişiklik ve kendilerini ifade biçiminde farklılıklar gösterebilirler. Normalden daha sosyal daha hareketli ve sosyal katılıma daha istekli olacaklarından çevreleri kalabalıklaşabilir. evvelden çekindikleri konuları açma, doğru kişilerle doğru iletişim kurma konusunda da daha cesaretli olacaklardır. Özellikle aile bireylerinden kimselerle, amir ya da öğretmenleriyle iletişimleri sorun çözmeye odaklı olacaktır. Bunların dışında bazı ihtiyaçlarını karşılayabilecek miktarda bir para kazanmaları kuvvetle muhtemel ancak bu çok kalıcı bir para da olmayacaktır zira harcamaya da oldukça açıklar. hafta ortasından itibaren devreye girecek olan Mars-Plüton etkileşimi ise çevrelerinde başkalarıyla iletişim kurma konusunda rahatık, iş hayatında fazla iddiacı ve istekli tavırlar ve duygusal yaşamda kendilerine eğlenceli gelen sürtüşmeler yaratacaktır, Merkür'ün geri harekette olması eğlenceli başlayan konuların sonradan can sıkıcı gelmesi ihtimalini kuvvetlendiriyor. Şüpheci ve gergin tavırlar göstermekten kaçınmaları yengeç ve yükselen yengeç burçları için bu hafta oldukça önemlidir.

Aslan ve yükselen Aslan burcu

Aslan ve yükselen aslan burçları bu hafta oldukça hareketli, ilerlemeye ve yenilenmeye odaklı davranışlar gösterecekler. Yeni başlangıçlara ve kendilerini yeni konulara açmaya istekli olacaklarından uzun zamandır hayata geçirmeyi planladıkları konuları da ajandalarına alabilirler. Odaklanma becerileri çok kuvvetli olmamasına rağmen girişimde bulunma istekleri yüksek olacağından ve hareket alanlarını genişletme potansiyelleri olacağından yeni kendileri için fayda getirecek girişimlerde bulunabilecekler. Bu hafta düşündükleri konuları ve hayatlarına sokmak istedikleri yenilikleri not almaları iyi olacaktır zira ilerleyen dönemde de işlerine yarayabilecek ve yaratıcı fikirler ortaya çıkaracaklar. Karakterlerini ve isteklerini ortaya koyabilmek açısından şanslı olacaklar. bunun dışında hafta ortasından itibaren devreye girecek olan Mars-Plüton etkileşimi sonrasında aslan ve yükselen aslan burçlarının sağlık konusunda sıkıntıları varsa sandıklarından daha rahat atlatacakları ve kendilerine dikkat edecekleri bir sürece girmiş olacaklar. daha sağlıklı olmak isteyebilir, kendilerini ve vucutlarını ilgilendiren konularda radikal değişimlere gidebilirler. 

Başak ve yükselen Başak burcu

Başak ve yükselen başak burçları bu hafta zihinsel olarak oldukça işlek, mantıklı ve tutarlı olacakları bir süreçteler. Birçok konuda takipçi ve meraklı olacaklar dolayısıyla bazı konularda ciddi şekilde araştırmacı yanları ortaya çıkacaktır. Her konunun ardında başka bir gerçek arayacaklarından ve şüpheci olacaklarından buna göre hareket edeceklerdir. Bazı konularda planlar yapabilir ve uygulama için doğru zamanı bekleyebilirler. Aradıkları bazı cevapları aniden alma potansiyelleri de yüksek olacaktır. Bunların dışında bu hafta başak burçlarının cinsel enerjisi oldukça yüksek olacaktır ve beklenmedik ilişkilere çekilebilirler. Hafta ortasından itibaren devreye girecek Mars-Plüton olumsuz etkileşimi neticesinde ise duygusal anlamda bazı başarılar ve kazanımlar yaşama ihtimalleri yüksek olacak. kurdukları veya var olan ilişkilerin istedikleri potansiyeli taşımadığını fark edip ellerini taşın altına koyabilir, değişim arayışlarını gerçekliğe dökebilirler. sorumluluk alma ve harekete geçme isteklerinin yoğun olması ilerlemelerini sağlayacaktır.

Terazi ve yükselen Terazi

Bu hafta duygusal anlamda çok uyumlu olmasa da kendisini iyi ifade edecek ve yerinde durmayan yapısıyla dikkat çekecek olan terazi ve yükselen terazi burçları aynı zamanda bazı şüpheleri doğrultusunda hareket edebilir ve ufak tefek dedektiflikler yapabilirler. Özellikle yapmayı istedikleri bazı işlerle ilgili olarak çevrelerinden büyük ve önemli bir destek alma şansları olacaktır. uzun süredir sonuçlanmasını bekledikleri konular varsa bunların kontrolünü ele alabilir kendi işlerini hızlandırabilirler zira bu hafta hızlı ve çabuk geri dönüşler almak istiyorlar ve başkalarına olan güvenleri azalırken kendilerine olan güvenleri ve bireysellikleri artıyor. Hafta ortasından itibaren devreye girecek olan Mars-Plüton etkileşimi sonrasında Terazi ve yükselen Terazi burçları başkalarıyla ve özellikle aile bireyleri ilgili sorunlarda çözümsel yanlarının artışını beraberinde getiriyor olacak, paylaşmaktan ve bilgilerini başkalarının ilerlemesi için ortaya dökmekten keyif alacaklar. Bazı sosyal sorumluluk projelerinde yer almak isteyebilirler veya aktivist yanları ortaya çıkabilir. 

Akrep ve yükselen Akrep

Akrep ve yükselen akrep burçları bu hafta özellikle bitirmeleri gereken işler konusunda biraz telaşlı olabilirler zira sürekli olarak bir yere yetişmeleri gerekiyormuş hissi yaşama olasılıkları yüksektir. Bununla beraber iş arayan yahut mesleki anlamda gelişmeler bekleyen akrep burçları için önümüzdeki birkaç gün şanslı etkiler mevcuttur ve bunu değerlendirmeleri iyi olacaktır. sosyal hayatlarında hareketlilik arayışı ve arkadaşlarıyla vakit geçirme istekleri artacağından kabuklarının dışına çıkabilir, sosyal çevrelerinde etki yaratacak davranışlarda bulunabilirler. Ayrıca sağlık alanında spor& diyet gibi görünümleriyle doğrudan bağlantılı kararlar alabilirler. Hafta ortasından itibaren etkisini gösterecek olan Mars-Plüton etkileşimi sonrasında ise Akrep ve yükselen akrep burçları için iyi odaklanma, işlerde aşırı dikkat, iletişimde direkt davranışlar gösterecekler. sorun çözmeye odaklı davranışlarıyla dikkat çekecekler dolayısıyla akrep ve yükselen akrep burçlarının çevrelerinde olan bitene karşı aşıır hassas yaklaşımları ve çevreden yoğun etki almaları söz konusu olacaktır.

Yay ve yükselen Yay

Yay ve yükselen yay burçları bu hafta yeni flörtler, aşk hayatında hareketlenme, duygusal hayatta yeniliğe açıklık ve ilerleme isteğiyle göze çarpacaklar. Kendileriyle ilgili önemli kararlar alabilir, eğlenceli, değişime açık ve farklı davranışlar gösterebilirler. Bununla beraber yurtdışı seyahat planları ve bu konuyla ilgili çalışmalar da yapabilirler. Hobilerine daha çok yönelecekleri, eğlenceli ve vurdumduymaz davranacakları için bazı konularda çevrelerinde tepki çekseler de kısa sürede tüm kırgınlıkları toparlayabileceklerdir. Evli veya çocuk sahibi olmak isteyen yay burçları için bu konuda bazı kararlar yahut iyi haberler de gündeme gelebilir. hafta ortasında meydana gelecek Mars-Plüton etkileşimi sonrasında ise yay ve yükselen yay burçlarının ev içerisinde yaşanan bazı sorunları çözmeleri söz konusu olacak. Ayrıca gelecekle ilgili kaygılarından uzaklaşarak bugünü planlamaya çalışacaklar, geçmişleriyle ilgili bazı başarısız durumların motivasyonlarını düşürmesine izin vermeyecekler.

Oğlak ve yükselen Oğlak

Bu hafta oğlak ve yükselen oğlak burçları için ev içerisindeki durumlar oldukça önemli olacaktır. yaşam alanını değiştirme/ yenileme, tadilat ve tamiratlar veya ikamet değişimi kararı ortaya çıkabilir. Bulundukları yerde gerilecek, tek düze olan şeylerden ve yaşam biçimlerinden sıkıldıklarını hissedecekler. Kadınlarla bu dönemde araları iyi olacaktır ve kadınlarla kolayca fikir alışverişinde bulunacaklardır. Cinsel enerjisi de yüksek olacak oğlak burçları bu hafta ani flörtlere ya da fiziksel temelli çekim yaşadıkları kişilere yaklaşabilirler. Hafta ortasında devreye girecek olan Mars-Plüton etkileşimi neticesinde kendilerinden ve yakın çevrelerinden oldukça sıkıldıklarını ve değişime ihtiyaç duyduklarını hissedecek olan Oğlak ve yükselen oğlak burçları bu anlamda değişime açık ve arkadaşlık kurma isteği yüksek bir profil çizecekler, ne istedikleri konusunda kararlı ve açık yapıda olacaklar.

Kova ve yükselen Kova burcu

Kova ve yükselen kova burçları bu hafta oldukça spontane ve hareketli olacaklar. biraz patavatsızca davranabilir, çevrelerinde şaşkınlık uyandıracak sözler sarf edebilirler zira bir şeyi iki kez düşünmek istemeyeceklerdir. Arkadaşları ve yakın çevreleriyle aralarında önemli bir dedikodu-bilgi alışveriş ağı kurabilir, şüphelerine cevap arayışı neticesinde öğrenmeye odaklı davranışlar gösterebilirler. Hızlı ani kararlarla ufak tefek seyahat planları yapabilirler. Özellikle birkaç gün boyunca akıllarına koydukları her şeyi ani hareketlerle hayata geçirmeye çalışacaklardır. Bunların dışında duygusal hayatlarında bir hareketlilik söz konusu olacaktır, ani tekliflerle karşılaşabilir varsa ilişkilerinde bir değişim sürecine girebilirler. Hafta ortasında etkisini görmeye başlayacak olan Mars-Plüton etkileşimi neticesinde hasıraltı edilmiş konular gündeme gelebilir, daha paylaşımcı ve açık olabilirler ve çözülmemiş sorunlarının artık çözülmesi için muhataplarına yönelebilirler. 

Balık ve yükselen balık


Bu hafta balık ve yükselen balık burçları hayattaki önceliklerine odaklanacaklardır. Eğer ki iş/ kariyer/ kazanımlar konusunda yapmak istedikleri hamleler ve bekledikleri gelişimler varsa buna göre davranmaya yatkınlar. Ayrıca beklenmedik iş teklifleri alabilir, geçici bir sorumluluk üstlenebilirler. Neyi neden istediklerine gerçek anlamda karar verme ihtiyaçları artacağından bir sonraki hamleleri için iyi düşünmeleri gerektiğinin de farkına varacaklar. Hafta ortasında itibaren devreye girecek olan Mars-Plüton etkileşimi neticesinde hedeflerini netleştirebilir ve hızlı hareket ederek çevrelerindekileri yaptıkları değişimlerle şaşırtabilirler. Sosyal çevreleri nedeniyle yapmak istedikleri işlerle ilgili olarak motivasyonları düşebilir ve bu nedenle yaptıkları işleri bireysel hale getirebilir, çevrelerini saf dışı bırakabilirler. kendi düşünceleri ve kararlarının fazlasıyla önemli olması nedeniyle tavsiye almaya da kapalı olacaklardır. Ayrıca bekledikleri bazı haberler istedikleri gibi neticelenebilir yahut zamanından önce cevap alabilirler. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder