23 Ocak 2017 Pazartesi

23-30 Ocak arası haftalık burç yorumları


Koç ve yükselen koç burcu 


Hafta başında koç ve yükselen burcu koç olanlar daha olumlu, aktif, hayal güçlerinin kuvvetli yapısıyla beraber çevrelerinde fazlasıyla dikkat çekecekler. Uzun zamandır çözüm bulamadıkları veya tamamını getiremedikleri konularla ilgili daha yaratıcı olacaklar. İş hayatı aktif olan koç burçları için yeni projeler, önemli görevler, terfiler söz konusu olabileceği gibi, iş arayan koç burçları için de fırsatlar öne çıkıyor olacak. Sosyal hayatlarında daha katılımcı ve duygusal paylaşımcı tavırları nedeniyle daha aranır ve dikkat çeker bir durumda olacaklar. Hafta sonunda Mars'ın koç burcuna geçişiyle beraber hırsları ve istek güçleri artacak. Beklentileri yükselirken aktif olmak isteyecek ve bunu başarmak için azim gösterecekler. 11 Mart'a kadar devam edecek bu geçiş boyunca kararlarını uygulama becerileri de yüksek olacağından önemli çalışmalarını ve projelerini bu döneme çekmeleri iyi olacaktır.


Boğa ve yükselen boğa burcu


Hafta başında yenilik, değişiklik yapma isteği yoğunlaşacak olan boğa burçları olabildiğince aktifler. Yeni konular öğrenmek, vizyonlarını geliştirmek, arkadaşlarla vakit geçirmek, seyahatler planlamak için oldukça uygun bir dönemde olacaklar. Daha evvel uzattıkları yahut başkalarına bıraktıkları işlerinin iplerini ellerine alacak ve her şeyi kendileri halletmek isteyecekler. Çözümsel ve pratik yapılarının yükselişi beraberinde açık iletişimi ve rahatlığı da getirecektir. Hafta sonunda Mars koç burcu geçişiyle beraber 11 Mart'a kadarki süreçte boğa burçları olabildiğince planlarını saklamak, yaptıklarını veya yapacaklarını gizlemek isteğinde olacaklar. Uyku düzenleri değişebilir ve uyku süreleri azalabilir zira zihinsel faaliyetleri fiziksel faaliyetlerinden daha güçlü olacak. Planlamalar yapmak ve olaylara farklı bakış açıları geliştirmek, öğrendiklerini sindirmek için oldukça uygun olan bu süreçte başarılarını daha uygun zamana bırakarak başarı için gereken altyapıyı oluşturacaklardır.


İkizler ve yükselen ikizler burcu


Maddi konuların öne çıkacağı bir haftada olan ikizler ve yükselen ikizler burcu olanlar fazlasıyla nesnel ve doğrucu bir yaklaşım içerisinde olacaklar. Maddi sorunları veya çevrelerine anlatmaktan çekindikleri konular söz konusu ise bu konularda daha paylaşımcı ve açık olacaklar. Hayal güçlerinin kuvvetli olması biraz şüpheci ve meraklı tavırları beraberinde getireceğinden zaman zaman kendi keyiflerini kaçıracak düşünceler oluşturabilirler. Mesleki gelişimleri için bulundukları yerden uzaklaşma durumları söz konusu olabilir, değişiklik yaratacak durumlar içerisinde kalabilirler. Hafta sonunda Mars'ın koç burcuna geçişiyle beraber 11 Mart'a kadarki süreçte ikizler ve yükselen burcu ikizler olanlar oldukça sosyal, çevrelerine karşı kaşif ruhlu bir yaklaşım benimseyerek daha evvel dikkat etmedikleri kişi ve konulara dikkat etmeye başlayacaklar. Mesleki açıdan beklentileri yükselecek ve nesnel bakış açılarını geliştirecekler. Duygusal açıdan ise beklentileri yükselebilir, varsa partnerlerinden aldıkları sevgide değişim, farklılık arayışına girebilirler. İlişkileri yok ise daha soğuk ve duygusallıktan uzak kişilere yakınlık besleyebilirler.


Yengeç ve yükselen yengeç burcu 


Hafta başında yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar ortaklaşa çalışmalar konusunda oldukça istekli ve başarılı olacaklar. İletişimde kalmak, başkalarıyla beraber olmak, yeni insanlarla tanışmak ve hayatlarına yeni kimseleri sokmak konusunda isteklerinin yüksek olması çevrelerinde ilgi çekmelerini sağlayacaktır. Yeni planlar yapmak, yeni projeler üretmek, yeni konularda kendini geliştirmek isteyen yengeç burçları için uygun bir hafta olacak. Ayrıca başkalarından yardım istemek, başkalarına kendini açmak ve duygusal paylaşımlarda nesnel davranışlar göstermek için de oldukça uygun durumdalar. Hafta sonunda Mars'ın koç burcuna geçişiyle beraber 11 Mart'a kadarki süreçte özellikle iş arayan yengeç burçları bu konuda harekete geçiyor olacaklar. Ayrıca mesleki ilerleme beklentisinde olan yengeçler için de fırsatlar söz konusu olacaktır. Diğer yandan sosyal açıdan daha hareketli ve agresif tavırlar gösterebilirler. Bu, iki uçlu bir durum olduğundan agresif tavırlarına dikkat etmeli ve sosyal alanda antipati yaratacak, olumsuz davranışlardan kaçınmaları iyi olacaktır. 


Aslan ve yükselen aslan burcu


Bu hafta aslan ve yükselen burcu aslan olanlar daha odaklı, net, isteklerinde belirgin bir tavır izliyor olacak. Kendilerini başkalarına adama veya sevgilerini fazla yüksek tavırlarla gösterme eğilimleri artacak, suistimale açık bir yapı gösterebilirler bu nedenle biraz dikkatli olmalılar. Sağlık sorunları varsa düzelmeler kendini gösterebilir, sorunlarını düzeltmek zorunda kalabilirler. Özellikle spor, diyet gibi konularda başlangıçlar yapmak için uygun bir haftada olacaklar. Bazı sırları veya şüpheleri kendi içlerinde çözmeye çalışabilir, bazı sorunlardan kurtulmak için kendilerini içe kapatabilirler. Hafta sonunda Mars'ın koç burcuna geçişiyle beraber aslan ve yükselen burcu aslan olanlar biraz daha yenilikçi ve yapıcı olmaya başlıyorlar. Manevi yanları yükselirken daha çok iç dürtüleriyle hareket ediyor olacaklar. Yeni kimselerle tanışabilir, yeni yakınlıklar kurmaya başlayabilirler. Öğrenme konusunda istekli olmaları hayatlarına yeni konular sokmalarına da yardımcı olacaktır. 11 Mart tarihine kadar devam edecek olan bu süreçte  her ne kadar yenilik ihtiyacı ve isteği artıyor olsa da zaman zaman yeniliklere direnme eğilimleri de olacaktır. Bu konuda dikkatli olup kendilerini açmaya odaklı olmaları önemlidir.


Başak ve yükselen başak burcu


Bu hafta başak ve yükselen burcu başak olanlar duygusal olarak oldukça yaratıcı, yeni flörtler ve beraberliklere açık, varsa beraberliklerindeki sorunları düzeltmek ve durumu daha iyiye götürmek açısından yaratıcı ve aktif olacaklar. Aşk hayatlarındaki hareketliliğin artmasıyla beraber kişilere ve olaylara bakış açıları değişiyor olacak. Hayalperestçe görülebilecek fikirlerini gerçeğe dönüştürmek konusunda başarılı olacaklar. Çocuk bekleyen yahut çocuk sahibi olmak isteyen başak burçları için olumlu gelişmeler söz konusu olacaktır. Birlikte hareket etme istekleri artacağından yanlarında başkalarının olmasına da önem verecekler. İş hayatları içerisinde daha aktif ve yaratıcı olacaklarından hızlı çalışıp hızlı sonuçlar alacaklar. Hafta sonunda Mars'ın koç burcuna geçişiyle beraber maddi konular ve ödemeler konusu ön plana çıkıyor olacak. Ödemelerde zorlanabileceklerinden bütçelerini doğru düzenlemelerinde fayda var. Ayrıca sırların açığa çıkması, gizli durumların aydınlanması açısından da Mars-Koç geçişi önemli bir dönem olacaktır. Ailevi sırlar dahil pek çok konu ortaya çıkabilir. Bunların dışında cinsel anlamda çekim güçlerinin artması başak burçlarının çevrelerinde dikkat çekmelerine vesile olabilir. 


Terazi ve yükselen terazi burcu


Hafta başında terazi ve yükseleni terazi burcu olanlar ev içerisinde daha aktif ve yapıcı davranışlar için yalnızlığa ihtiyaç duyuyor olacaklar. Kendilerini yönlendirmek istedikleri konularda belirsizlik yaşıyor ve bunu çözmeye çalışıyor olacaklar. Ayrıca ayak ve bileklerde geçici sorunlar yaşayabilir, hali hazırda sorunlar yaşıyorlarsa tedavi olabilirler. Kadınlarla paylaşımları artacağından tavsiye almaya açık, yönlendirilmeye istekli olacaklar. Ayrıca ev içerisinde tamirat, tadilat, yenilikler yapmaya istekli, ikamet değişikliklerine açık olacaklar. Aile içerisinde sorunlar varsa düzeltilmesi için yine uygun bir dönem olacaktır. Hafta sonunda Mars'ın koç burcuna geçişiyle beraber iş ve sosyal yaşamda daha aktif bir duruma geçiyorlar. Ortaklaşa çalışmalara kendilerini biraz daha kapatacak ve istediklerini elde etme konusunda diretmeye açık olacaklar. Duygusal anlamda zaman zaman gergin tavırlar gösterebilir beraberliklerini zora sokabilirler ancak diğer yandan yine beraberliklerinde gelişim için de oldukça aktif bir profil çizecekler. Bunun dışında flörtlerine dikkat etmeliler zira bu süreçte yaptıkları ufak tefek hatalardan kaynaklı tartışmalar yaşayabilirler. 


Akrep ve yükselen akrep burcu 


Bu hafta akrep ve yükselen akrep burçları iletişim konusunda oldukça yaratıcı olacaktır. Özellikle duygusal ilişkilerinde güçlü bir ifade ve sağlam bir anlatıma sahip olacaklar, bununla beraber hayallerini dile getirme biçimleri de değişecek. İkna kabiliyetlerinin yüksek olması yakınlık kurmak istedikleri kişilere daha rahat ulaşmalarını sağlarken mevcut ilişkilerinde sorunlar varsa düzeltmelerine de yardımcı olacak. Yakın arkadaşlar ve kardeşler ve bu kimselerle ilgili sorunlar ve çözümleri gibi konular da bu hafta ön plana çıkıyor olacak. Ziyaretler, kısa süreli seyahatler ve bu türden kişilerle paylaşımlar önemli hale gelecek. Hafta sonunda Mars'ın koç burcuna geçişiyle beraber 11 Mart'a kadarki süreçte akrep ve yükdelen burcu akrep olanların temel gündemi sağlıkları ve görünüşleri olacaktır. Kötü alışkanlıklardan uzaklaşmak istekleri artabilir, sağlıklarını geri kazanmak için harekete geçebilir ve görünümlerini ilgilendiren konulara daha dikkatli ve takık davranabilirler. Diyete veya spora başlamak ve bir düzen oturtmak adına fazlasıyla istekli olacaklar. Hedeflerine odaklanma ve karar alma becerilerinin yüksek olması, yeni bir düzen oluşturmalarına da yardım edecektir.


Yay ve yükselen yay burcu


Bu hafta yay ve yükselen burcu yay olanlar gelecekleriyle ilgili derin düşüncelere ve kazançlarını artırma yollarına dikkat ediyor olacaklar. Maddi açıdan gelişim beklentileri artacağından yeni projelere imza atabilir, gelişimi hızlandıran yollar düşünebilirler. Gelecekten beklentileri, istek ve arzuları, ileride kurmak istedikleri aile ve bunun kimle olacağı konusu oldukça önemli olacak. Ayrıca ev içerisinde maddiyata bağlı yenilik ve değişiklikler de gündemlerinde olacaktır. Ev taşıma, yatırım yapanlar için ev alım satım kiralama konuları da yay burçlarının gündeminde olacaktır. Hafta sonunda Mars'ın koç burcuna geçişiyle beraber 11 Mart'a kadarki süreçte yay ve yükselen burcu yay olanların gündemine duygusal hayatları da girecek. Bu alanda daha istekli, değişime açık ve kararlı davranışlar gösterecek, beraberliklerinde yahut beraber olmak istedikleri kişiye karşı direkt olacaklar. Hayatlarına yeni insanlar girebilir ve yeni flört ortamları oluşabilir ve diğer yandan beraberliklerdeki zorluklar, gerilimler ve bunları aşma konusunda da bir sınav veriyor olacaklar. Sabırlı, isteklerini doğru şekilde ifade eden bir yapı gösterdikleri müddetçe yaşayacakları sıkıntılar minimuma inecektir.


Oğlak ve yükselen oğlak burcu 


Bu hafta oğlak ve yükseleni oğlak olanlar nesnellikten biraz daha uzaklaşarak hayal kurmaya istekli davranışlar gösterecekler. Hayaller kurma ve bunları ifade etmeleri daha kolay olacağından burdan yola çıkarak başladıkları konularda başarılı sonuçlar alabilir, hayallerini gerçek projelere dönüştürebilirler. İletişimleri kuvvetli, ilişkileri sağlam olacak, bundan dolayı yeni bağlantılar kurabilir, ileride fırsata dönüşecek yakınlıklar oluşturabilirler. Kendileriyle ilgili de kararlar almaya, yenilikler yapmaya açık olacaklarından hayatlarına yeni konular ve değişimler katabilirler. Hafta sonunda Mars'ın koç burcuna geçişiyle beraber 11 Mart'a kadarki süreçte ev ve evi ilgilendiren konular ağırlık kazanacak. Daha kapalı ve sorunları kendi içlerinde çözmeye çalışan rasyonel bir yapı gösterecekler. Ev içerisinde yenilikler ve değişiklikler için uygun bir süreçte olmakla beraber yatırım yapan oğlaklar için de fırsatlar ortaya çıkıyor olacak. Ayrıca bu süreçte duygularını daha çok hareketleriyle gösterme eğilimleri yükselecektir.


Kova ve yükselen kova burcu


Kova ve yükselen burcu kova olanlar bu hafta zihinsel olarak oldukça aktif ve diğer yandan maddi dünya ile bağları konusunda da oldukça dirençli olacaklar. Olayları daha geniş perspektiften değerlendirme eğilimleri artarken diğer yandan yaratıcılıkları da yükselecek ve sorunlara hızlıca çözüm üretecekler. Fikirlerini paylaşma konusunda isteksiz olsalar da fikirlerini hayata geçirme konusunda isteksiz olmayacaklardır. Endişe ve şüphelerini sezgilerine değil gördüklerine dayandırarak rahatlatacaklar. Maddi konular kova burçları için bu hafta oldukça önemli, maddi değerlendirmelerini doğru yaparak birikim yapmalarını gerektiren durumlar ortaya çıkabilir ancak bunlar zorlayıcı degil daha çok geliştirici olacaktır. Hafta sonunda Mars'ın koç burcuna geçişiyle beraber 11 Mart'a kadarki süreçte kova burçları için iletişim oldukça önemli olacak. Sorumluluk duyguları yükselirken sahiplenme hırsları da artıyor olacağından kıskançlığa bağlı sorunlar yaşanabilir ancak doğru değerlendirdikleri müddetçe bu konuda sıkıntılarını hızlıca atabilirler. Ayrıca yakınlarıyla ilişkileri, sevdikleriyle olan beraberlikleri önem kazanacak. Çevrelerindeki kişilerle olan iletişimleri akıcı ve hızlı gidecektir. Bu süreçte seyahatler, dedikodular, yakın çevreye ait durumlar önem kazanacak.


Balık ve yükselen balık burcu 


Balık ve yükselen burcu balık olanlar bu hafta oldukça sosyal ve varlık bilinci gelişkin şekilde hareket edecekler ve kendilerini sosyal alanda ifade etme istekleri artacak. Arkadaşlarla paylaşımlar ve iletişimin yoğun olacağı bu hafta içerisinde oldukça enerjik davranışlar gösterecekler. Başkalarının yönettiği işlerinde ve çözümü başkalarının elinde olan sorunlarında kontrolü ele alacak olmaları sorunlara hızlı çözümü de beraberinde getiriyor olacak. Kişisel olarak güçlü ve fırsatlar yakalamaya açık durumdalar. Aniden gelişen ilerleme olanakları sayesinde hayatlarında değişiklikler yaratacak konular gündeme gelebilir. Hafta sonunda Mars'ın koç burcuna geçişiyle beraber 11 Mart'a kadarki süreçte balık ve yükselen burcu balık olanları kazançlar ve nesnel konular, rasyonel kararlar bekliyor olacak. Gelecekleri ve gelecekte ne yapacakları konusunda kararlar almaya yatkın durumda olacaklar. Maddi açıdan gelişimlerini sağlayacak bir takım olanaklarla karşılaşma fırsatları olacaktır. Ayrıca uzun süredir almak istedikleri bazı şeyleri alabilir veya yapmak istedikleri aktiviteleri hayatlarına sokabilirler. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder