6 Şubat 2017 Pazartesi

6-13 Şubat arası haftalık burç yorumları


Koç ve yükselen koç burcu

Hafta başında kuvvetli iletişim becerisi ve yoğun hareketli yapısıyla kendini gösterecek olan koç burçları hızlı ve heyecanlı yapıları nedeniyle zaman zaman işleri karıştırabilirler ancak pratik yanlarının da yükselişe geçmesi nedeniyle sorunlar oluşsa dahi çözme konusunda sıkıntı yaşamayacaklardır. Çevre iletişimi ve paylaşımlar önemli bir hale gelecek. Haftanın devamında kendilerini ortaya koyma biçimleri ve kendilerini sunuşları önem kazanıyor. Sosyal ortamda hareketli ve dikkat çekici bir yapı gösterecekler ve diğer yandan da başkalarıyla ortaklaşa çalışmalarda başarılı olacaklar. İkili ilişkileri önem kazanıyor olacak, gerek duygusal gerek sosyal ilişkileri ve bunların karşılanma biçimleri önem kazanacak. Birlik duygusunu hissetme istekleri sorunlara çözümsel yaklaşımlarını ve bağlarını sağlama alma çabalarını artıracaktır.

Boğa ve yükselen boğa burcu

Hafta başında maddi konulara odaklanacak olan boğa ve yükselen boğa burçları için kazanımlar fazlasıyla önemli olacağı gibi elde etmek istedikleri şeyler ve hayata dair planlamalar da öne çıkıyor olacak. Bundan dolayı kazanımlar teması vurgu kazanırken harcamalar da ani şekilde artabilir. Duygusal iyiliklerini satın almalara bağlayabilirler. Haftanın devamında ise endişelerini ve gerilim yaşadıkları konuları sosyal çevrelerinde kendilerini açarak aşmaya çalışacaklar. Olabildiğince aktif ve dağınık davranışlar gösterme eğilimleri artacak. Hırslı ve ilerleme arayışı yüksek durumları vesilesiyle başarılar kazanabilirler. İş arayan boğa burçları fırsatlarını yaratmaya başlayabilirler. Potansiyellerini ortaya çıkarma konusunda başarılı olabilecekler ancak zihin dağınıklıklarına dikkat etmeliler zira enerjilerinin yüksek olması pek çok şeyi bir anda istemelerine sebep olabilir. 

İkizler ve yükselen ikizler burcu 

Hafta başında kendine ve kendi duygularına odaklanacak olan ikizler ve yükselen ikizler burçları için ani denge kayıpları söz konusu olacak bu nedenle olumlu ya da olumsuz duygularına kapılarak aniden hareket etmemeleri önemlidir zira sonradan fikirleri ve hisleri değişecektir. Kendilerine karşı zaman zaman çok müsamahakar yahut acımasız davranışlar gösterebilirler. Haftanın devamında ikizler ve yükselen burcu ikizler olanlar için aşk hayatlarında restorasyon süreci başlıyor olacak. Yenilenme, var olanı değiştirme/ iyileştirme, sorunları doğru hamlelerle düzeltme ve  beklentilerini anlamlandırarak hareket etme becerileri yükselecek. Yeni yakınlıklar ve ani duygusal fırsatlarla karşılaşabilirler. Ayrıca uzaklaşma ve dinlenme istekleri de yüksek olacağından seyahat planları yapabilir, yeni programlar oluşturabilirler. Ayrıca yeni konular öğrenmek ve kişisel gelişimlerini yükseltmek için de uygun etkiler altında olacaklar.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu 

Hafta başında yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar duygusal olarak endişeli, gergin ve zaman zaman yıkıcı tavırlar göstermeye yatkın durumda olacaklar. Üzerlerine ani sakinlik çökebileceği gibi aniden gelen endişeli düşünceler nedeniyle kendilerini hızlı şekilde rahatsız olacakları durumlara sokabilirler. Bu konuya dikkat etmeleri önemlidir. Kaybetme korkuları aniden yükselebilir. Haftanın devamında yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar için ev ve aile ilişkileri önem kazanıyor olacak. Aile sırları, dışarı çıkmamasını istedikleri konular ve başkalarına açmadıkları sorunları daha görünür hale gelebilir ve kendilerini açmak durumunda kalabilirler. Aile ilişkilerimi düzeltmek için olumlu fırsatları olacaktır. Sorunlarını aile ile paylaşmak, çevreden gelecek etkileri kabul etmek, bazı durumları kabullenmek  önemli bir hale gelecek. İş arayan veya kariyer hedefinde yükseliş olan yengeç burçları için olumlu gelişmeler ortaya çıkabilir. 

Aslan ve yükselen aslan burcu

Hafta başında aslan ve yükselen burcu aslan olanlar sosyal alanda duygusal tavırlarını göstermeye ve kendilerini ortaya dökmeye yatkın olacaklar. Sorunlarını ortaya dökebilir, kendilerini açabilirler. Sosyal alanda yaptıklarıyla dikkat çekeceklerinden bu çizgiye dikkat etmeliler. Haftanın devamında aslan ve yükselen burcu aslan olanlar için aşk hayatları ve burada değişen iletişim biçimleri önemli olacak. Kendilerini ifade etmenin farklı yollarını deneyebilir, kendilerini gösterme konusunda istekli olabilirler. Cinsel anlamda çekici ve istekli bir yapıları olacaktır ve bu da çevrelerinde dikkat çekmeyi beraberinde getirecektir. Fiziksel istekleri için dil dökecek ve bağlılıklarını sağlamlaştırmak için uğraşacaklar.

Başak ve yükselen başak burcu

Başak ve yükselen burcu başak olanlar hafta başında iş ve kariyer konularında yeni kararlar almaya ve hızlı uygulamalara geçmeye açık olacaklar. Yaptıkları işleri duygusal kararları belirleyecektir. Kendilerini daha doğru sunma ve kontrollü davranma konularında biraz kaygan bir zeminde ilerleyecek olmaları nedeniyle iki kez düşünüp bir kez hareket etmeliler. Haftanın devamında başak ve yükselen burcu başak olanlar için olayları maddi değerlendirme ve yaşadıklarıyla ilgili dökümler yapmaya başlayacaklar. Yaşadıkları ve bunların karşılığı konusunda muhasebeye oturacaklarından daha nesnel yaklaşımlar gösterecek, özel ve sosyal ilişkilerinde kar zarar hesaplamaları yapıp buna göre hareket edecekler. Sağlıklarını ilgilendiren konularda yeni kararlara ve iyileşmelere yatkın durumdalar. 

Terazi ve yükselen terazi burcu

Hafta başında terazi ve yükselen terazi burçları yenilik isteği yoğun bir profil çizecekler. Duygusal durumlarında sıkışmalar varsa bunu değiştirmek için yeniliğe ihtiyaç duyacak ve hayatlarına farklılık katmak isteyecekler. Uzaklaşma ve yeni konular öğrenme istekleri artacaktır. Haftanın devamında terazi ve yükselen burcu terazi olanlar için aşk ve ikili ilişkiler teması öne çıkıyor olacaktır. İlgilendikleri kişilerle iletişim kurmaya istekli, beraberliklere yatkın, işlerini başkalarıyla planlamaya açık durumdalar. İlişkisi olan terazi burçları için sorunların ortadan kalkması önemli olurken bekar olan teraziler için yalnızlık biraz daha çekilmez ve sonlanması gereken bir sorun olarak öne çıkacaktır. Yeni ilişkiler ve yeni yakınlıklar kurmaya açık durumdalar. Flörtöz ve baskın tavırlar göstermeleri nedeniyle çevrelerindeki kişileri çabuk şekilde etki altına alabilirler.

Akrep ve yükselen akrep burcu

Hafta başında akrep ve yükselen burcu akrep olanlar duygusal olarak fazlasıyla derin ve şüpheci bir yapı gösteriyor olacaklar. İstek güçleri yoğunlaşacak, sır tutmaya ve duygularını saklamaya yatkın olacaklar. Hissettiklerini ifade etmenin davranışsal yollarını arayabilirler. Korkuları ve endişeleri kaçma isteği yaratabilir. Haftanın devamında akrep burçları için kendilerine odaklanma, ev içerisinde değişimler yapma ve ev ilişkilerini iyileştirme, aile kavramı ve hayatın devamlılığının nasıl sağlanacağı konuları önem kazanıyor olacak. Gelecek planlaması yapma istekleri artarken diğer yandan da ev içerisinde varsa sorunlarını düzeltebilirler. Taşınmak ve tadilat için de uygun bir süreçteler. Ev içerisinde daha fazla vakit geçirecekleri için bulundukları alanda yenilik ihtiyacı hissedebilirler.

Yay ve yükselen yay burcu 

Hafta başında başkalarıyla uyum konusunda oldukça açık ve olumlu olacak olan yay burçları ortaklaşa çalışmalara da yatkın bir yapı gösterecekler. Yardımsever, iyi niyetli yaklaşımlar ve sevdiklerine karşı korumacı tavırlar gösterecekler. Olumsuz durumları birlik olma dürtüsüyle aşmaya yöneleceklerdir. Haftanın kalanında yay ve yükselen burcu yay olanlar için aşk ve duygusal yakınlıklar baskın tema olacak. Var olan beraberliğin sosyal ortama taşınması, mevcut ilişkide partnerin ailesi/arkadaşlarıyla vakit geçirme, beraberlik yoksa yeni beraberlikler için ortam oluşması, özellikle arkadaşlar vasıtasıyla yeni kişilerle tanışmalar söz konusu olabilir. Ayrıca tahminleri ve ön sezileri kuvvetli olacağından planlarını kendileri yürüteceklerdir. Ani fırsatların oluşması ve ilerlemeyi sağlaması açısından olumlu etkiler altında olacaklar. 

Oğlak ve yükselen oğlak burcu 

Hafta başında oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar dikkat dağınıklığı yaşayacaklardır. Daha sakin davranmak ve kendi başlarına kalma istekleri  yoğun olacağından iletişimden kaçınabilirler. İş ve projelerine karşı yaklaşımları daha çok duygusal durumlarıyla bağlantılı olacaktır. Haftanın kalanı oğlak ve yükselen oğlak burçları için iş ve kazanımlar temasını öne çıkarıyor olacak. Ev içi harcamaları artacaktır. İlgi odaklarını düşünüp ilgisiz bıraktıkları alanlarda daha aktif olacaklarından arkadaşları veya aileleri ile vakit geçirme konularına önem verecekler. İş hayatı aktif olan oğlaklar için ani fırsatlar ve ekstra kazanımlar öne çıkabilir. İş arayan oğlak burçları ise bu konuda olumlu gelişmeler yaşayabilirler. Daha evvel bahsetmeye çekindikleri konuları arkadaş çevrelerine, güvendikleri kişilere açabilirler. 

Kova ve yükselen kova burcu

Kova ve yükselen kova burçları hafta başında aşk hayatlarına yoğunlaşarak gündelik dertlerden uzaklaşmak isteyecekler. Duygusal yapıları baskın şekilde ortaya çıkacağından kendilerini yoğun şekilde ifade etmeye açıklar. Yalnız kova burçları için yalnızlık zorlayıcı ve değiştirilmesi gereken bir durum olarak öne çıkacak zira paylaşım istekleri artacak. Haftanın devamında kova ve yükselen burcu kova olanlar daha kendilerine dönük ve sorunlarını kişisel meselelerini çözmeye istekli bir yapıda olacaklar. Farklılık arayışları, yenilik beklentileri fazla olacak ve bu arayışı karşılamaya yönelik yaklaşımlarda bulunacaklar. Bu hafta çevrelerinde daha evvel pek bulunmamış kişilerle iletişimde kalabilir ya da görece normların dışında, ilgi çekici kişilerle bir araya gelebilirler. Yeni eğitimler ve entelektüel gelişimi ilerletme açısından da fazlasıyla olumlu etkiler altında olacaklar.

Balık ve yükselen balık burcu

Balık ve yükselen burcu balık olanlar haftaya daha içe kapanık ve duygularını tahlil etmeye yatkın şekilde başlayacaklar. Ev içerisinde vakit geçirme istekleri artabilir ve rehberliğe ihtiyaç duyabilirler. Kendilerini aydınlatma istekleri yoğun olacağından düşünceleri ve duygularını bir potada eritmeye çalışacaklardır. Haftanın devamında balık ve yükselen balık burçları uzun süredir planladıkları ancak ortaya çıkarmadıkları daha doğrusu eyleme dökmedikleri düşünceleri ve planlarını hayata geçirme konusunda istekli ve azimli olacaklar. İlerleme bekledikleri konularda kendilerini ortaya atacak cesareti gösterecekler. Ödeme ve harcama dengelerinde problem varsa bu konuda olumlu gelişmeler söz konusu olacak ve düzelmeler, yardımlar ortaya çıkacaktır. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder