18 Aralık 2017 Pazartesi

18-25 Aralık haftası burç yorumları (yay burcunda yeniay)




Koç ve yükselen koç burcu

Haftaya yeniayın değişim etkisiyle başlayacak olan koç ve yükselen burcu koç olanlar yeni durumların hayatlarına değişim getirmesi beklentilerinin yükselmesiyle beraber idealist ve kararlı tavırlar gösteriyor olacaklar. Kişisel gelişim arayışları artarken, yeni insanlarla tanışmak ve bildiklerini başkalarına aktarmak konusu da önemli olacak bu nedenle çevrelerine karşı yol gösterici ve yakın davranışlarda bulunacaklar. Daha evvel anlatmaya çekindikleri veya başkaları tarafından yadırganacağını düşündükleri bazı durumları ve düşüncelerini, planlarını ortaya çıkaracak, başkalarının görüşlerini umursamadan hareket edecekler. Rasyonel ve akılcı adımlar atmaya ihtiyacı olan koçlar için merkür retrosunun bitişiyle işler kolaylaşıyor olacak ve planlama, organize olma becerileri artacak.

Boğa ve yükselen boğa burcu

pazartesi günü gerçekleşecek olan yeniay sürecinde boğa ve yükselen burcu boğa olanlar için kendilerini keşfettikleri bir evre başlıyor olacak. Yaptıklarının altındaki sebepleri ararken kendilerini tanıma istekleri, başkalarına itiraf etmekten çekindikleri durumlarını masaya yatırma cesaretleri artacak ve kendileriyle yüzleşecekler. Çevrelerine karşı kuşkucu ve zaman zaman paranoyak yaklaşabilir ve çevrelerinde olan biteni kişiselleştirebilirler. Ayrıca beklenmedik bilgilere ulaşabilirler. Ödemeler konusunda sıkıntılar yaşayan boğa burçları için bütçe planlaması yapmak gerekliliği ortaya çıkabilir.

İkizler ve yükselen ikizler burcu

Hafta başında ikizler ve yükselen burcu ikizler olanlar yeniayın da etkisiyle ilişkilerine ve beraber hareket etmeye odaklanacaklar. İş, sosyal ve duygusal ilişkilerinde yeni bir şekillenme arayışında olabilirler. Varsa duygusal ilişkilerinde beklentilerinin değişimi ve dışavurumu önemli hale gelecektir. Daha sosyal ve paylaşımcı olacaklarından dikkat çekecek ve çevrelerinde beğeni toplayacaklar, bu durum yeni bir ilişki kurmalarını sağlayabilir. Ayrıca uzun süredir bekledikleri bazı olumlu haberleri bu hafta alabilirler ve bununla beraber hayatlarında sorun olan konulardan uzaklaşabilirler.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu

haftaya özellikle idealize ettikleri konularda motivasyonu yüksek şekilde başlayacak olan yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar için, projelerinde yeni fikirler ve kendini ifade etmenin yeni yolları önemli hale gelecek. Hedeflerine ulaşabilmek için yeni planlamalar yapabilir ve devreye sokabilirler. Hayatlarında önemli kararlar alma istekleri yüksek olacağından özellikle sosyal hayatlarını hareketlendirecek aktivitelerde yer alacaklar. İş hayatı aktif olan yengeçler için işlerine odaklanma ve iş alanında gelişimi hızlandırma konusu önemli hale gelecek. Ayrıca yeni arkadaşlıklar ve yeni bağlantılar kurmak için de uygun oldukları bir haftada olacaklar. Sağlıklarını ilgilendiren konularda önemli kararlar alabiilir yahut uzun süredirihmal ettikleri bazı problemlerinin üzerine gidebilirler.

Aslan ve yükselen aslan burcu

Hafta başında duygusal açıdan oldukça renkli olacak olan aslan ve yükselen burcu aslan olanlar için yeni yakınlıklar kurma fırsatları ortaya çıkacak. Merkür retrosunun hala devam ediyor olması sebebiyle daha evvel bitmiş bir ilişki yeniden gündemlerine girebilir veya eski ilişkilerine yönelebilirler de bu nedenle duygusal kararlarını mantık çerçevesinde değerlendirerek almaları iyi olacaktır. Daha eğlenceli ve risk almaya yatkın bir yapıda olmaları nedeniyle sonucu belirli olmayan veya planlaması iyi yapılmamış durumların içerisinde kalabileceklerinden daha iyi bir planlamaya ihtiyaçları var. Genel halleriyle neşeli ve cana yakın davranışları etraflarına yeni kişilerin çekilmesini sağlayacaktır ve paylaşımları bu hafta oldukça kuvvetli olacak.

Başak ve yükselen başak burcu

başak ve yükselen burcu başak olanlar bu hafta ev içerisinde oldukça aktif olacaklar. Evlerinde yeni bir düzenlemeye ihtiyç duyabilir ve değişimler gerçekleştirebilirler. Özellikle ev alım satım işiyle lgilenen veya bu minvalde kararları olan başak burçları için iyi yatırım fırsatları ortaya çıkabilir. Bunların dışında başak burçları aile içerisinde ilişkilerini güçlendirecek hamleler yapabilir, özellikle anne ve anne gibi gördükleri kimselerle bağlarını güçlendirebilir, yoğun paylaşımda bulunabilirler. Bu hafta başak burçları daha sessiz ve daha içsel bir profil çiziyor olacaklar bu nedenle de konuşmaktan veya sorunlarını başkalarına anlatmaktan uzaklaşabilirler. Merkür retrosunun hafta sonuna doğru bitmesiyle daha net kararlar ve yenihareket planları devreye girecektir.

Terazi ve yükselen terazi burcu

Hafta başında yeniayın da etkisiyle oldukça paylaşımcı ve konuşkan olacak terazi burçları önemli gördükleri konuları çevrelerine açacak ve yardım ihtiyaçları varsa bu alanda yardım arayışına girebilecek, destek de görebilecekler. Kuvvetli iletişm becerileri ve çözümsel yapıları vesilesiyle pek çok yarım kalmış işlerini halledebilirler. Ayrıca arkadaşları ve yakın çevrelerinde bulunan kişilerin konularıyla ilgilenmek ve haberleşmek, sorunları paylaşmak önemli bir hal alacak. Kısa seyahatler ve sosyal eğlenceler için de oldukça uygun oldukları bir haftada olacaklarından yakınlıklar kurmanın ve iletişimin hayatlarındaki önemi artacaktır.

Akrep ve yükselen akrep burcu

Hafta başında yeniayın da etkisiyle akrep ve yükselen burcu akrep olanlar için maddi konular ve gelecekle ilgili planlamalar ön plana çıkıyor olacak; maddi kaynaklarını artırma arayışına girebilir, bu konuda kendilerini ileriye götürecek projeler yaratabilirler. Ancak diğer yandan harcamalarını düzenlemeleri iyi olacaktır zira beklenmedik ani harcamalar yapmak durumunda kalabilir ve maddi açıdan aniden kendilerini zor bir duruma da sokabilirler. Sorunlarını çözmek için sıradışı yöntemler geliştirebilecekler. Düşünsel ve sezgisel açıdan oldukça kuvvetli oldukları bir haftada olacaklar. Gelecekleriyle ilgili yoğun şekilde bilgi arayışında olabilir ve organize olma ihtiyacı hissedebilirler. Ayrıca sağlık konusunda ani bir harcama yapmaları gerekebilir, sağlıklarını ilgilendiren konularda düzelmeye yönelik adımlar atablirler.

Yay ve yükselen yay burcu

Yay burcunda gerçekleşecek yeniay ve sonrasındaki süreç yay burçları için kendilerini eksene aldıkları bir planlama getirecektir. Hayatlarında düzensiz giden konulara bir düzeneleme getirecek ve son bir senelik süreç içerisinde görmekten kaçındıkları veya görmezden geldikleri konuları masaya yatıracak, yeni bir değerlendirme ve çözüm evresinde olacaklar. Aşk hayatlarında aiden değişen durumlar söz konusu olablir, aşk hayatlarında ne istedikleri konusunu yeniden değerlendirebilir ve buna göre hayatlarına düzen getirebilirler. Kendilerinde yenilik yapma isteklerinin de artıyor olması nedeniyle fiziksel görünümlerinde değişimlere gidebilirler.

Oğlak ve yükselen oğlak burcu

Yeniay etkisiyle oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar özellikle uzun süredir düşündükleri ancak dışavurmadıkları fikirleri konusunda etkin olacaklar. Yeni planlar ve projeler ortaya koyabilecekleri gibi, devam eden durumlarla ilgili öne çıkmamış konulara da eğilebilirler. Ucu birbirine değmeyen konularla ilgili olarak kafalarında net bir harita çıkarabilecekleri bu haftada taviz vermedikleri konular ve genel olarak kendileri için kural olarak değerlendirdikleri düşüncelerle ilgili daha esnek davranışlar gösterebilirler. Aile içerisinde ve ev içerisinde ani ve beklenmedik güzel haberler ve değişimler ortaya çıkabilir.

Kova ve yükselen kova burcu

kova ve yükselen burcu kova olanlar için büyük değişimlerin ve yeniliklerin olacağı bu haftada yeniayın da etkisiyle hem iş hem özel hem de sosyal yaşamlarında dengeler değişiyor olacak. Uzun süredir bekledikleri haber ve sonuçları alabilecek, aksayan işlerini düzene koyabilecek ve sorunlarını ortadan kaldırabilmek için etkn şekilde harekete geçebilecekler. İletişim ağları kuvvetli olacak ve arkadaşlarıyla sosyal alanda güzel paylaşımlar yapacaklar. Çok istedikleri bazı konularla ilgili olarak harekete geçebilir ve istedikleri sonucu almak için ısrarcı tavırlar gösterebilirler. Yalnız olan kova burçları için arkadaş çevreleri vasıtasıyla veya arkadaşlarıyla gittikleri ortamlarda yeni kişilerle tanışmalar ve yeni yakınlaşmalar söz konusu olacaktır.

Balık ve yükselen balık burcu

Hafta başında balık ve yükselen burcu balık olanlar için maddi düzen önemli hale gelecek ve bütçe ayarlamaları yapmaları gerekecek. İş ve kariyer konusunda beklentsi olan balık burçları için konuyla ilgili gelişimler ortaya çıkacaktır. Ssyal alanda isimleri ve nasıl göründükleri konuları önemli hale geleceğinden davranışlarını ve konuşmalarını düzenleme ihtiyacı hissedebilir, meydan okuyucu ve taviz vermez tavırlar gösterebilirler. Bu hafta her şeyi iş ve planlama meselesi olarak göreceklerinden duygusal konularda da düzen arayışları artacaktır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder