22 Ocak 2018 Pazartesi

22-29 Ocak arası haftalık burç yorumları


Koç ve yükselen koç

Hafta başında koç ve yükselen koçlar uzun zamandır iletişim problemleri olan kişilerle iletişime geçebilir, arada bir sorun varsa bu sorunu çözmeye yönelik hareket edebilir, arkadaşlarıyla görüşmeler ayarlayabilir, sevdikleri kimselerle eğlenceli programlar yapabilirler. Bununla beraber paylaşımlara açık olacakları için yapacakları programlarda entelektüel anlamda kendilerini geliştirecek fikirler arayacaklardır. Ailede bir anlaşma güçlüğü yahut aile tarafından kabul edilmeyen bir istekleri varsa bu dönemde halledebilirler dolayısıyla süreci iyi değerlendirmelerini öneririm. Hafta ortasından itibaren ise maddi anlamda gelişmeye yönelik hareket edecek olan koç ve yükselen koçların kendilerini sağlam hissedebilmek için satın almaya ve yanlarında para bulundurmaya ihtiyaçları olacaktır. İş aramaya başlayabilir, ailelerinden ve yakınlarından destek alabilirler ve bununla beraber beklemedikleri bir ödeme de alabilirler.

Boğa ve yükselen boğa

Boğa ve yükselen boğalar hafta başında hissedecekleri eksiklik ve sorgulayacakları dünyadaki varlık hislerini çevrelerindekilerle yakın iletişim kurarak geçiştirmeye çalışacaklar. Son dakika planlarındaki aksamaları ve karşılarına çıkan stres yaratıcı durumları iyi bir şekilde yöneteceklerdir. Bunun dışında arkadaşlarının ve kardeşlerinin problemlerinin sorumluluğunu alıp onlar için çözümsel yanlarını ortaya koyabilirler. Hafta ortasından itibaren ise kendilerini gösterme istekleri artacağından sosyal anlamda daha aktif daha hareketli bir yapı gösterecekler. Başkalarının kendisini nasıl gördüğüne dair hisleri her zamankinden yoğun olacak boğa ve yükselen boğa için tek sıkıntı fazla harcama yapma ihtimali. Dikkatsiz davranarak pek çok gereksiz şey satın alabilirler, yaptıkları harcamaları fark etmeyebilirler bu nedenle kontrollü olmaları iyi olacaktır zira ilk bakışta her şeye ihtiyaçları varmış gibi hissedecekler.

İkizler ve yükselen ikizler

İkizler ve yükselen ikizler burçları bu hafta uzun süredir akıllarında kurguladıkları planlarını hayata geçirebileceklerini hissediyorlar. Hafta başında görüntülerine yoğun şekilde dikkat edeceklerinden kıyafet, eşya alışverişi yapabilirler. Bununla beraber bir süredir idealize ettikleri kişisel yapılarını ortaya koymak için uğraşacaklardır; yani olmak istedikleri gibi davranmaya yatkınlar. Başkaları tarafından nasıl göründükleri oldukça önemli olacaktır. Çözülmemiş sorunlarını çözmek için adım atabilir ve kendilerini doğru şekilde ifade edebilirler. isteklerine kavuşmak için uygun bir fırsat olanağı içerisindeler; ani haberler ve değişimler hayatlarına girebilir. Hafta ortasından itibaren ise daha uykulu daha miskin olabilirler. Uyku bastırması nedeniyle işyerinde verimleri düşebilir, biraz kendilerini dinlemeye ihtiyaç duyduklarından rutinleri aksayabilir.

Yengeç ve yükselen yengeç

Hafta başında yengeç ve yükselen yengeçlerin düşünceleri yoğun şekilde karmaşık olacaktır. Özellikle geçmişe dair olayları fazlasıyla hatırlayacak ve eski hatalarını, doğrularını değerlendirerek kendilerine yeni hedefler belirleyeceklerdir. Bununla beraber kendilerini, neyi neden yaptıklarını anlamaya çalışacaklar; bu anlamda eksenleri kendilerine kayarken zıtlık yaşadıkları durumları ve kişileri, açıkça düşmanlık besledikleri kişilerle olan durumlarını masaya yatıracaklar. kendilerine aktif olacakları bir eylem planı hazırlayabilirler. Hafta ortasından itibaren ise gelişme bekledikleri bazı konularda ilerlemeler ve yeni durumlar ortaya çıkabileceği için her şeye hazırlıklı olmalılar. Ayrıca mesleki durumlarıyla ilgili bir değerlendirme de yapacaklar ve kendilerine bir rota belirleyecekler zira bu hafta ne istedikleri konusunda daha net bir çizgide olacaklardır. Sosyal alanda aktif olma, kendini gösterme isteği yoğunlaşacağından fikirleri ve kendini anlatma biçimleri normalden farklı şekilde gelişecektir. hayatlarında hareket ihtiyacının artıyor olması kendilerine yeni ilgi alanı bulmaları konusunda tetikleyici olacaktır.

Aslan ve yükselen aslan

Aslan ve yükselen aslanlar için bu hafta başı iş yerinde ve sosyal çevrelerinde başkaları hakkında düşündükleri ve başkalarının kendileri hakkında ne düşündüğü konusuna odaklanarak geçecek. Çevrelerindeki herkesin davranışlarını değerlendirecek ve ona göre kendi davranışlarını düzenleyecekler. Bununla beraber fazla akılsal davranışlar gösterecekleri için kendilerine yöneltilen her eleştiriyi mantıklı bir şekilde savuşturabilir, kendilerine yöneltilen manipülasyon denemelerini iyi şekilde atlatabilirler. Bu hafta aslan burçları genel olarak oldukça şüpheci ve zaman zaman gerilimlitepkiler verebilecek durumda olduklarından arkadaş ve özel ilişkilerde sorunlar yaşayabilirler. Hafta ortasından itibaren ise kendilerini ön plana çıkarma istekleri artacak ve bunu iyi bir düşünce oluşturma biçimiyle takip edeceklerdir yani kendilerini nasıl öne çıkacakları konusunda yaratıcı fikirler oluşturacaklardır. Ayrıca dinlenme ihtiyaçları yoğun şekilde artış gösterecektir bu nedenle fırsatları varsa tatil programları yapabilir uyku saatlerini normalden fazla uzatabilirler.

Başak ve yükselen başak

Mesleki anlamda kendini öne çıkarmaya çalışan, verimli çalışmalar yapmak isteyen başak ve yükselen başak burçları tıkandıkları noktada güvendikleri kişilerden yardım görebilme adına şanslı etkiler altında olduklarından bu durumdan faydalanabilirler. Başkalarına bağlı olarak ilerleyecek işlerinde gelişmeler olacaktır ve hem çevrelerinde hem iş yerlerinde kendilerini daha ön plana atma fırsatı yakalayacaklardır. Hafta ortasından itibaren ise yeni iş bağlantıları, sosyal alanda ise yeni arkadaşlıklar kurabilirler. Arkadaşlarıyla eğlenceli planlar yapacaklarından ve bu ortamlarda yeni kişilerle de tanışma fırsatı oluşacağından flörtlere de açık halde olacaklar. Ayrıca üzerinde çalışmaları gereken konular varsa bu alanda daha hızlı olabilmek adına şans başakların yanında olacaktır.

Terazi ve yükselen terazi

Hafta başında yeni olan şeylere karşı yoğun bir ilgi gösterecek olan Terazi ve yükselen teraziler uzun mesafeli yolculuk isteklerinde artış yaşayabilirler zira hayatlarında bir değişim ve ilerleme, ufku genişletme ve ilham arayışı söz konusu olacak. Yeni insanlarla tanışma ve yeni alanlarda hareket etme istekleri de artacağından kendilerini mutlu etmenin yollarını da geliştirme ihtiyacı içine girecekler. Mesleki seyahatler gündeme gelebilir ayrıca patron, baba gibi otoriter figürlerle paylaşımcı bir iletişim yakalayabilirler. Ticaretle uğraşan teraziler için ise işlerini ilerletme adına yeni fikirler ve yaratıcı ilerleme yolları geliştirme fırsatları ortaya çıkacak. Hafta ortasından itibaren ise bilmedikleri konulara olan merakları ve ilgileri artacağından yepyeni ilgi alanları ve arkadaşlıklar kurmaya açık durumda olacaklar. Her konuyu didikleyecek, yeni dedikodular öğrenecek ve ayrıca sırlara olan merakları nedeniyle başkalarının sakladığı şeyleri öğrenmeye çalışacaklar. Terazi ve yükselen terazilerin bu hafta libidoları da artış göstereceği için fantezi dünyaları oldukça zengin bir yapıda olacaktır.

Akrep ve yükselen Akrep

Akrepler hafta başında tanıdıkları/ bildikleri herkes ve her şeyin görünmeyen kısmına odaklanacaklar ve hayatlarıyla ilgili önemli kararlar almak isteyecekler. Hafta ortasından itibaren ise özellikle evli ve beraberliği olan akrepler için ilişkilerini canlandırmanın yeni yollarını aramak gündeme gelecektir zira uzun süredir hem odaklanma sorunları sonrasında kendini düzenleme çalışmaları derken beraberliklerine ve duygusal yaşamlarına olan ilgi ve yoğunlukları azalmış durumda dolayısıyla var olan sorunları görmeleri de oldukça zor bir hale geldi. İşte bu hafta bu sorunları düzeltebilmek için çalışmalar yapmak iyi olacaktır. Ayrıca bekar olan akrepler yeni kişilerle tanışmaya hevesli yapıları sayesinde bu amaçların ulaşabilir, yeni yakınlıklar ve yeni bağlar kuracaklar. Eskide kalmış bir ilişkileri yeniden önem kazanabilir.

Yay ve yükselen yay

Yay ve yükselen yaylar bu hafta başında her sorunlarını üzerine düşünerek çözebileceklerini hissettikleri bir durumda olacakları için düşünsel yeteneklerini sürekli canlı tutacaklar. Meraklı ve her konuya karşı ilgililer dolayısıyla her an her yerde olma, her şeyden haberdar olma istekleri artıyor. kendilerinden bir süredir gizlenmiş bir konuyu öğrenebilir ve neticesinde bazı yakın ilişkilerini değerlendirme durumunda kalabilirler. Hafta ortasından itibaren ise görünüşlerine ve sağlıklarına odaklanacak olan Yay ve yükselen yaylar diyete başlayabilir, kötü alışkanlıklardan uzaklaşma eğilimi göstereceklerinden, spor yapma, yaşam rutinini planlama kararı alabilirler. Bununla beraber saç ve kozmetik değişimler göstermek de isteyeceklerdir. Bu tür değişimler için ortam uygundur ve kişisel transitlerde kötü bir durum yoksa görüntü değişikliğini sıkıntıya sokacak başka bir etki yoktur.

Oğlak ve yükselen oğlak

Oğlak ve yükselen oğlaklar hafta başında kendilerine daha fazla dikkat etme kararı alabilir, insan ilişkilerini düzgün şekilde devam ettirme konusuna yoğunlaşabilirler. İlişkisi olan oğlaklar ise beraberliklerindeki sorunları düzgün bir biçimde çözmek adına yeni davranış ve iletişim biçimleri geliştireceklerdir. Bununla beraber aralarında problem olan biri varsa bu problemleri halledebilirler veya problem yaratan kişinin saldırganlığını geriye itebilirler; bu alanda şans yanlarında olacak. Hafta ortasından itibaren romantizm duyguları artacağından bekar olan oğlak ve yükselen oğlaklar için yeni flörtler oluşabilir, yeni kişilerle tanışabilirler. Beraberliği olan oğlaklar ise partnerleriyle keyifli vakit geçirecekler. Oğlak burçları bu hafta eskide kalan hobilerini yeniden canlandırma kararı alabilir buna karşın yeni ilgi alanları da oluşturabilirler zira kendilerini geliştirme ve değiştirme adına büyük bir istek duyuyorlar.

Kova ve yükselen Kova

Duygusal ihtiyaçlarında artış olan kova ve yükselen kovalar hafta başında kendilerini romantik olarak daha farklı ifade biçimleri oluşturabilir, kendilerini eğlendirme yollarını arayabilirler. Arkadaşlarıyla yeni organizasyonlarda bir araya gelebilir ve isteklerine ulaşmak için mantıklı çıkış yolları planlayabilirler. Beraberliği olan kovalar için beraberliklerindeki sorunları mantıklı bir şekilde çözmek adına yeni fikirler oluşacaktır. Bununla beraber kendilerini sağlıksız hissettikleri konular varsa bunda da düzelme göreceklerinden endişeleri varsa rahatlama sağlayabilirler. Hafta ortasından itibaren ise çevrelerinde değişiklik yapma istekleri artacak ve özellikle kadınlarla olan iletişimleri iyi olacağından sorunlarına karşı ortaklaşa biçimde verimli çalışmalar yapabilir, fikir alışverişinde bulunabilir ve dolayısıyla sorunlarına çözüm geliştirme fırsatını yakalayabilirler. Yeni iş olanaklarını değerlendiren ve işinde gelişim amaçlayan kovalar için ise yeni haberler ve gelişmeler olacaktır.

Balık ve yükselen balık


Balık ve yükselen balıklar yeni bir çevre, tatil ihtiyacı ve aşk arayışı içerisindeler. Bu hafta başında isteklerine ulaşmak için gerekenleri ve sorunlarına karşı çözüm yollarını düşünecek ve neyi nasıl yapmaları gerektiğinin planlamasını sağlamaya çalışacaklar. Duygusal isteklerine mantıklı ve rasyonel tanımlar yapıp, ilerlemeye yönelik hareket edecekler. Hafta sonuna doğru ise daha eğlenceli, iletişimde daha akıcı ve daha flörtöz davranacakları için yakın çevrelerindekiler vasıtasıyla biriyle tanışabilir, yeni arkadaş ortamlarındaki kişilere dikkatlerini yöneltebilirler. Hareket ve ifadeleri yoğun jest içereceğinden başkaları üzerinde etki yaratma becerileri oldukça yüksek olacaktır.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder