30 Ocak 2018 Salı

31 Ocak 2018 Aslan burcunda Ay tutulması


31 Ocak öğleden sonra Aslan burcunda bir ay tutulması meydana gelecek. Ay ve Güneş tutulmaları sabit burçlarda olduğu zamanlarda özellikle dünya siyaseti ile ilgili değişim ve dönüşümlerin habercisidir. Türkiye haritasında ise Türkiye'nin 1. ev sonu 2. ev girişine denk düşen tutulma özellikle maddi konuların ve kendini gösterme geriliminin, Uluslararası ilişkilerde öne çıkacağı anlamına gelmekte. Ülke içinde zamlar, ödemeler, ticari faaliyetlerle ilgili enformasyon bolluğu yaşayabiliriz. Bireysel haritalarımızda ise aslan burcunun düştüğü ev tutulma etkilerini en çok gösterecek alandır. Bu nedenle yorumları mümkün olduğunca yükselen burcunuza göre değerlendirmenizi öneririm. Tutulma etkileri ise genel olarak ufak etkilerle 6 ay boyunca devam edecektir ancak bir haftalık sreç baskınlığı açısından önemlidir. Sonrasını muhtemelen fark etmeyiz bile. Etkisi yavaşlar kararlar yürümeye başlar, süreç bitiminde geriye baktığımızda daha rahat anlayabiliriz.

Koç ve yükselen koç burcu

Koç ve yükselen burcu koç olanlar için tutulma süreci aşk hayatlarını düzenleme adına etkileri beraberinde getiriyor olacak. Eskide kalan ilişkiler önem kazanabilir ve geçmişin muhasebesini yapabilirler. Yeni bir ilişkiye başlama kararı alabilecekleri veya yeni flörtlere başlayabilecekleri gibi, kangren olmuş ilişkilere de son verebilirler. Hayatlarının devamında kiminle olmak istedikleri konusu oldukça önemli olacağından bu süreçte koç burçları geleceklerini de planlamaya çalışacaklardır. Şanslarının yüksek olacağı dolunay sürecinde ani fırsatlarlakarşılacaklarından iyice düşünüp doğru zamanda doğru hamleler yapmaya özen göstermeli, sabırsızlıkla yaptıkları işleri bozmaktan kaçınmalılar.

Boğa ve yükselen boğa burcu

Boğa ve yükselen burcu boğa olanlar için dolunay süreci kendi iç meselelerini çözmeye çalışacakları ve daha kapalı, çevreden uzak olmak isteyecekleri bir şekilde gececektir. Ev içerisinde daha aktif ve yaratıcı olacak, çevrelerine düzen getirme arzusunda olacaklar. Arkadaş toplantılarını ev ortamına taşıyabilir, daha yakın ve sıcak sohbetler gerçekleştirmek isteyebilirler. Bazı boğalar için taşınmak ve yer değiştirmek önemli bir hal alırken bazı boğa burçları için ise kendini ait hissedeceği yer arayışı öne çıkacaktır. Evde tadilat ve tamirat işleriyle ilgilenebilir, aile içerisinde destek arayışına girebilir ve özellikle anne ve kadın figürlerle aralarında varsa sorunları çözebilir yahut daha yakın ilişkiler geliştirebilirler. Bu süreçte rüyaları da etkileyici olacaktır. Sezgilerinin de artacak olması vesilesiyle huzursuzluk yaşadıkları durumlarla ilgili olarak kararlar alabilirler. Bu süreçte sevdiklerine (özellikle aile bireyleri yahut aileden gördükleri kişilere karşı kaybetme korkusu yaşama ihtimalleri de yüksek olacaktır.)

İkizler ve yükselen ikizler burcu

İkizler ve yükselen burcu ikizler olanlar için dolunay haftası iletişim trafiğinin yoğun olacağı ve kendilerini ifade etme ihtiyaçlarının artacağı bir süreç olacaktır. Fikirlerini ifade etme istekleri güçlenirken, arkadaşların ve kardeşlerin yani kendilerine yakın gördükleri kişilerin fikirleri önemli bir hal alacak. Ufak tefek seyahatler yapabilir, arkadaş ve dost toplantılarında yer alarak destek arayışına girebilirler. Bu süreçte yardıma ihtiyaç duydukları konularda yardım arayışları da artacaktır. Yeni konular öğrenmek, öğrendiklerini hayatlarına entegre etmek konusunda istekli ve azimliler. Ayrıca tartışmalara ve olası gerginliklere dikkat etmeleri gerekiyor zira kırıcı ve eleştirel tutumlarının artacak olması isteklerinin olmadığı durumlarda beklentilerin dışında hareket etmeyi ve vurucu ifadeleri beraberinde getirebilir.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu

Tutulma sürecinde yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar için maddi kazanımlar ve ödemeler ön plana çıkıyor. Hayatlarının ilerisi için yeni hedefler belirleyebilir ve maddi olanaklarını bu hedeflere göre şekillendirmek için planlama yapabilirler. İş arayan veya iş konusunda hedefleri olan yengeç burçları için yeni sektör deneyimleri ve fırsatlar ortaya çıkabileceği gibi mesleki konularda keskin bir noktaya da gelebilirler. Harcamalarına ve ellerindekini kontrollü tutmaya dikkat etmeleri gerekiyor zira beklenmedik masraflarla uğraşmaları gerekebilir.

Aslan ve yükselen aslan burcu

Aslan ve yükselen burcu aslan olanlar tutulma sürecinde kendilerine biraz daha odaklanacak ve ilerlemelerine engel olduğunu düşündükleri veya üzerlerinden etkisini atamadıkları konulara yönelecekler. Rekabet istekleri artacak, kendilerini öne çıkarmak için büyük bir istek duyacaklar. Yeni hedefler ve yeni planlar gündeme gelebilir yalnız dikkat etmeleri gereken konu; gergin tavırlarla otorite kurma istekleri ve mülkiyetçi yapıları çevrelerindeki kişiler üzerinde ortaya çıkabilir ve insanlarla aralarındaki bağları zedeleyebilirler. Tartışmacı ve manipülatif davranışlarından zarar görebilirler. Ayrıca bu süreçte fiziksel değişimlerden kaçınmaları iyi olacaktır zira anlık kararlarla yapacakları değişikliklerden istemedikleri sonuçlar alabilirler.

Başak ve yükselen başak burcu

Başak ve yükselen burcu başak olanlar tutulma sürecinde daha manevi, içe dönük ve zaman zaman depresif, tatminsiz hissedeceklerdir. Bu dönemde uyku sorunları yaşayabilir yahut fazla rüya görmekten kaynaklı bulanıklıklar yaşayabilirler. Ortaya çıkmayan potansiyelleri hakkında uzun uzadıya düşünme, kendilerini bir yöne itme eğilimleri artıyor olacak. Hayatlarında düğüm olmuş konuları çözmek için henüz yeterince etkin değiller ancak güzel bir planlama yapabilecek durumda olmaları üzerlerinden yükü alacaktır.

Terazi ve yükselen terazi burcu

Tutulma haftasında daha sosyal daha paylaşımcı ve daha aktif davranacak olan terazi ve yükselen burcu terazi olanlar ilgi çekme isteklerinin de artmasıyla beraber çevrelerinde dikkat çekici davranışlarda bulunacaklar. Ani fırsatlar ve ani gelen haberlerden kaynaklı olarak hayatlarında hızlı bir değişim olabilir. İş hayatlarında ilerlemelerini sağlayacak teklifler alabilir veya aniden değişiklik yapma kararı verebilirler. Arkadaş çevrelerinde ise oldukça görünür olacaklarından yeni yakınlaşmalar için de ani değişiklikler yaşayacakları bir süreçte olacaklar.

Akrep ve yükselen akrep burcu

Tutulma haftasında akrep ve yükselen burcu akrep olanlar toplum önündeki konumlarını geliştirmek ve iş bağlantıları kurmak için istek duydukları hareketli bir sürece girecekler. Mesleki açıdan sıkıntı yaşayan, kararsız kalan ve yön bulmakta zorlanan akrep burçları için rahatlatıcı gelişmeler söz konusu olacak. Mobbing gibi rahatsız edici durumlar yaşayan akrep burçları bu baskıcı tutumdan kaynaklanan problemleri üzerlerinden atmak için büyük tepkilerle kendilerini korumaya alabilirler. Daha rekabetçi ve hırslı davranışlar göstereceklerinden eskide kalmış planlarını da yeniden devreye sokabilir, eskide kalmış kişilerle yeniden görüşebilirler.

Yay ve yükselen yay burcu

Yay ve yükselen burcu yay olanlar tutulma sürecinde rahatlama, ilerleme, yenilenme ihtiyacı nedeniyle hayatlarında radikal değişikliklerle ilgili kararlar alacaklar. Önünü görme ve kendini bulunduğu alanın dışına atma temasının ağır basacağı bu süreçte yay burçları ilerlemelerine engel olduğu için hayatlarındaki kişilerden uzaklaşabilir veya iyi giden ilişkilerinde yakınlıklarını sağlama almak amacıyla onları da içine dahil ettikleri programlar yapabilirler. İmkanı olan yay burçları için ani yurtdışı planları gündeme gelecektir. Benzer şekilde uzun süredir yurtdışı bağlantılı bir konuda sıkıntı yaşıyorlarsa bu konuyla ilgili gelişmeler de söz konusu olacaktır.

Oğlak ve yükselen oğlak burcu

tutulma süreci oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar için dikkat çekici oldukları ve çevrelerine karşı oldukça açık ve kuşkucu davranacakları bir süreç olacaktır. Sırlar ve gizli konuların ortaya dökülmesi, fark edilmeyen durumların fark edilmesi ve bunların getirdiği ani değişimler söz konusu. Hayatlarında anlam arayışını da artıracak olan bu evrede oğlak burçları gelecek kaygısı yaşayabilirler. Ayrıca sezgileri de kuvvetli olacağından bu dönemde çevrelerine yoğun şekilde rehberlik edeceklerdir.

Kova ve yükselen kova burcu

tutulma süreci kova ve yükselen burcu kova olanlar için hem duygusal hem de nesnel güvence ve sağlamlaşma arayışı getirecek. Bu nedenle güben duygularını perçinleyebilmek adına sevdikleri kişilere karşı ısrarcı ve tatminsiz bir davranış biçimi geliştirebilir, arkadaşlıklardan beklentilerini artırabilir durumdalar bu nedenle davranışlarının dozunu doğru ayarlamaları önemli olacak. Duygusal bağları konusunda oldukça hassas davranacaklarından anlamlandırılması zor kıskançlıklar ve gerginlikler yaşayabilirler. Çevrelerinde beklemedikleri bazı kişi/ kişilerden düşmanca yaklaşım alacaklar ve kendilerini açıklamak veya tavır takınmak önemli hale gelecek.

Balık ve yükselen balık burcu


Tutulma sürecinde balık ve yükselen burcu balık olanların sağlık sorunları önem kazanıyor çünkü sağlığın daha ilgilenilebilir hale gelmesi beraberinde tedavi süreçlerini veya isteğini getirecek. Spora başlayabilir, diyet fitness yapma kararı alabilir, doktor randevularını düzenli hale getirebilirler. Ayrıca başkalarına karşı gösterdikleri iyi niyet ve toleranstan fayda görecekleri bazı durumlarla karşılaşacaklar. Önceden yaptıkları doğrular bu dönemde balık burçlarına iyi niyet ve ödül olarak dönüş yapacaktır. Odaklanma becerileri zayıf olmasına karşın fazlasıyla enerjik ve istekli davranışları vesilesiyle işlerini hızlı tamamlayacak ve isteklerine ulaşmak için azimli olacaklar. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder