19 Şubat 2018 Pazartesi

19-26 Şubat arası haftalık burç yorumları


Koç ve yükselen koç burcu


Hafta başında koç ve yükselen burcu koç olanlar kendilerini gösterme konusunda ani fırsatlarla karşılaşabilir veya kendi fırsatlarını yaratmaya başlayabilirler. Motivasyonları yüksek ve başarı istekleri oldukça yoğun. Hırsları ve azimli tavırları istekleri konusunda direten bir yapı göstermelerini sağlayacaktır ayrıca uzun süredir doğru bir planlama oluşturamadıkları konuları bu hafta akılcı ve rahat bir şekilde çözebilecekleri ortamı yakalayacaklar.

Hafta ortasından itibaren ise özellikle aşk hayatlarında uyumsuzlaşıyor ve yeniliklere kapalı ve ayrıca önyargılı tavırlarıyla çevrelerinden uzaklaşma eğilimi gösteriyor olacaklar bu nedenle de öze ilişkileri ve sosyal ilişkilerinde tarttışmalar, gerilimler, sorunlar ortaya çıkabilir. Bu konuda dikkatli olmalı, sözlerine dikkat etmeliler.

Güneş ve Merkür'ün balık burcundaki hareketi koç ve yükselen burcu koç olanlar için manevi dünyalarını kalabalıklaştırırken beraberinde yüzleşemedikleri veya görmekten kaçındıkları konuları da gün yüzüne çıkarma ve hesaplaşma isteği getiriyor. Bu dönemde biraz sıkışmış ve sıkılmış hissedecek olan koç burçları aynı zamanda potansiyellerini ortaya çıkarma konusunda da büyük bir istek duyacak ve kendilerini yeniden tanımlamaya başlayacaklar. Uzun süredir çözemedikleri konular bu dönemde çözülmesi gereken konular haline gelecektir. Bu başlangıcın neticesi ise gelecek ay alınacak.

Boğa ve yükselen boğa burcu

hafta başında boğa ve yükselen burcu boğa olanlar daha sosyal ve yeniliklere açık yapılarıyla çevrelerinde oldukça aktif bir durumda olacaklar. Düşüncelerini iyi şekilde ifade edecek ve hayatlarında eksik gördükleri konuları tamamlamak için uğraş verecekler. Uzun süredir ifade edilmemiş duygu ve düşünceleri, yapılması gereken hesaplaşmaları bu birkaç günlük dönemde önem kazanacak. Arkadaş ve mevcut iş çevrelerinden ani fırsatlarla karşılaşabilir veya fikirlerini bu çevrelerde fırsata dönüştürebilirler.

Hafta ortasında yönetici gezegenleri Venüs'ün Mars ile sert açı içine girmesi duygusal uyumlarını kaybetmelerine neden oluyor. Arkadaş çevrelerinde veya genel çevreleri içinde biriyle aniden yakınlaşabilirler ve bu yakınlık pek de istedikleri bir yolda gitmeyebilir bu konuda dikkatli olmalılar. Ayrıca kendilerini aniden arkadaşlarla tartışmalar, ağır eleştiriler içerisinde bulabilirler.

Güneş ve Merkür'ün balık burcundaki hareketi ise boğa ve yükselen burcu boğa olanlar için ideallerini, idealleri için yapacaklarını ön plana çıkaracak. Fırsatlar, yeni durumlar, yeni beklentiler bu dönemde önem kazanacak. Çevreleriyle uyumlu ve akıcı bir fikir paylaşımı oluşturacakları için hayatlarını kolaylaştıracakları bir duruma ilerleyecekler.

İkizler ve yükselen ikizler burcu

hafta başında ikizler ve yükselen burcu ikizler olanlar toplum içerisindeki görünmlerine ve aktifse iş hayatında dikkat çekmeye önem veriyor olacaklar. Daha organize ve kendinden emin hareket edecekleri için pek çok düzensiz durumu değiştirecek ve düzenlemeye başlayacaklar. Olaylara daha nesnel ve uyumlu baktıkları için kendilerini ve çevrelerini, yaptıklarını ve kendilerine yapılanları da değerlendirme biçimleri bu minvalde şekillenecek. Durumları kazan-kaybet mantığıyla yönlendireceklerinden beklentileri de bu duruma göre şekillenecek.

Hafta ortasında iş ve sosyal çevre içerisindeki uyumlarını kaybedeceklerinden tartışmalara açık durumda olacaklar. Özellikle otoriter figürlere karşı anlaşmazlıklar yaşamaları çok olası. Aşk hayatlarında durağan durumdan sıkılmaları nedeniyle tartışmalar yaşayabilir, varsa ilişkilerini zora sokabilir ve gergin tavırlarıyla uyumsuzluklar yapabilirler. İş hayatları aktif durumdaysa iş yerinde anlaşmazlıklar, gidişattan sıkılma ve iş arkadaşlarıyla ihtilaflar yaşamaları kuvvetle muhtemel. Ayrıca kendiilerine karşı açıkça düşmanlık gösteren kişilerle yüz yüze gelmek durumunda kalabilirler.

Güneş ve Merkür'ün balık burcundaki hareketi yaklaşık bir aylık süre boyunca ikizler ve yükselen burcu ikizler olanlar için toplumdaki ve mesleki konumlarındaki varlıklarını sağlamlaştırma ve kendini kanıtlama mücadelesini beraberinde getiriyor. Önemli ve dikkat çekici konuşmalar yapabilir, aktif ve ilerleyici bir tutum sergileyerek sorumluluklarını öne çıkarabilirler. Kendilerini daha önemli ve aktif göstermek isteyeceklerinden davranışları da buna göre şekillenecektir.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu

Hafta başında yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar için yenilik ve hayatlarında değişim yapma isteği ön plana çıkacak. Daha felsefi ve derin düşünüyor ve isteklerini, beklentilerini, hayatla lgili görüşlerini yeniden şekillendiriyor olacaklar. Çevrelerine karşı çok uyanık bir durumdalar ve çevreleri vasıtasıyla ve aynı zamanda kurdukları iş bağlantıları vesilesiyle yeni fırsatlar ortaya çıkabilir. Aşk hayatlarında daha akılsal ve somut verilerle ilerlemek istiyorlar bu nedenle varsa beraber oldukları, beraber olmak istedikleri kişiyi buna göre değerlendirmeye alacaklar. Uzun süredir aralarının gergin olduğu kişilerle yeniden yakınlık kurabilir ve uyumlu bir iletişim sağlayabilirler.

Hafta ortasından itibaren ise özellikle ateşli hastalıklara, baş-yüz bölgesinden yaşayacakları sıkıntılara ve mide-sindirim sistemi rahatsızlıklarına karşı dikkatli olmaları gerekli. Bu hafta sağlık sorunları yaşamaları riski yüksek olduğundan kendilerini sağlam ve bağışıklık sistemlerini kuvvetli tutmaları iyi olacaktır. Motivasyonları düşük ve yeniliklere karşı isteksiz olacaklarından haftanın kalanında biraz daha geri planda durmaları ve beraber vakit geçirmeyi sevdikleri kişilerle bir araya gelmeleri daha iyi olur. İş ve maddi konularla ilgili ve durağanlıkla ilgili olarak beraber oldukları veya beraber olmak istedikleri kişiyle sorunlar yaşayabilirler.

Güneş ve Merkür'ün Balık burcundaki yaklaşık bir aylık hareketi yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar için hayatlarında istedikleri değişimlerle ilgili temayı güçlendiriyor ve hayal güçlerini kendileri için daha kuvvetli hale getiriyor olacak. Uzun vadeli hedef ve istekler oluşturacak, daha idealist ve tutarlı şekilde hareket edecekler.

Aslan ve yükselen aslan burcu

Hafta başında aslan ve yükselen burcu aslan olanlar görevleri ve hayatlarındaki sorumluluklarla ilgili olarak çok mantıklı ve gerçekçi fikirler üretecek, hayatlarında ters giden durumları düzeltmek için planlar yapacaklar. Maddi açıdan varsa sıkıntılarını düzenlemeye çalışacak, kazanımlarını artırmak için uğraş verecekler. Çevrelerinden bazı sırlar ve öğrenmelerinin iyi olacağı bazı bilgiler alacaklardır. Ayrıca hafta başında oldukça çekici ve enerjik olacaklarından çevrelerinde de bu durumla dikkat çekecekler. Yeni yakınlaşmalar ve tanışmalar yaşayabilirler.

Hafta ortasından itibren ise aslan ve yükselen burcu aslan olanlar için aşk hayatlarında zorlanmalara açık bir süreç başlayacak. Kavgalar, gerilimler ve isteklerini elde etme hırsının yükselmesiyle beraber ortaya çıkacak zorlanmalar nedeniyle özellikle önemli konuşmalar varsa bu hafta yapmamaları, isteklerini ve beklentilerini daha ileri bir zamanda ifade etmeleri önemli olacaktır.

Güneş ve Merkür'ün balık burcundaki hareketi aslan burçları için yaklaşık bir aylık süre için pek çok gizli saklı durumun, hırsların ortaya çıkacağı bir süreci beraberinde getiriyor olacak. Daha çekici ve etkileyici davranıyor olmaları ve nedeniyle çevrelerinde fazlasıyla dikkat çekebilir, beğeni toplayabilir ve yeni arkadaşlıklara başlayabilirler. Maddi açıdan ise zorlanmaları varsa bütçelerini düzenleyebilirler.


Başak ve yükselen başak burcu

Hafta başında başak ve yükselen burcu başak olanlar aşk hayatları açısından oldukça şanslı etkiler altındalar. Varsa beraberliklerini ileri seviyeye taşımak, düzensiz giden durumlarını düzenli hale getirmek ve akılsal yaklaşımlarla ilişkilerini daha olumlu bir hale getirmek için fırsatları olacaktır. Ayrıca iş hayatlarını ilgilendiren konularda aniden şansları açılabilir ve fırsatlar yaratabilirler. Gerçekçi ve dengeli yaklaşımları enerjilerini iyi şekilde kullanmayı ve daha olumlu davranmayı beraberinde getirecektir. Bekar başak burçları için ise yeni ilişkiler için atılabilecek adımlar söz konusu.


Hafta ortasından itibaren Mars Venüs olumsuz görünümünn etkisiyle beraber ev içerisindeki aktivitelerinde sorunlar yaşayabilir, evle içerisindeki durumlarla ilgili sıkıntıya düşebilirler. Tamirat ve tadilat gerekliliği ortaya çıkabilir ve yeni düzenlemelere zaman ve para ayırmak durumunda kalabilirler. Aile içerisindeki görevlerle ilgili olarak tartışmalar ve gerilimler de ortaya çıkabilir. Taşınmaz alma veya ikamet değiştirme durumunda olan başak burçları ise dolandırılmaya, kandırılmaya açık durumda olacaklarından dikkatli olmaları gerekiyor.


Güneş ve Merkür'ün balık burcundaki hareketile beraber yaklaşık olarak bir aylık süre boyunca başak ve yükselen burcu başak olanlar daha uyumlu, rahat ve ortaklaşa işlere yatkın drumda olacaklar. İş fikirleri üretebilir, işlerini ilerletebilirlerç iş hayatı aktif olmayan başak burçları ise arkadaşlıklarında ve yarım kalmış işlerinde bir toparlanmaya gideceklerdir. Çöpçatanlık, küsleri barıştırmak ve orta yolu bulmak adına şanslı etkiler altında olmaları nedeniyle rkadaş çevrelerinde de oldukça dikkat çekici bir konumda olacaklar.

Terazi ve yükselen terazi burcu

Hafta başında terazi ve yükselen burcu terazi olanlar yüksek motivasyonları ve iş bitiricilikleriyle dikkat çekecek ve hem kendileri için hem de çevrelerindekiler için oldukça çözümsel fikirler üretecekler. Odaklanma becerileri yüksek olacağından yarım kalmış işlerini toparlayabilir, iş görüşmesi yapacaklarsa yaratıcı tavırları ve fikirleri vesilesiyle başarılı sonuçlar elde edebilirler. Özellikle eğitim hayatı aktif olan terazi burçları hafta ortasına kadar çalışmalarını oldukça başarılı bir şekilde ilerletebilirler bu nedenle üzerine odaklanmaları gereken dersleri varsa bu sürece almaları iyi olacaktır.

Hafta ortasından itibaren Venüs ve Mars'ın olumsuz açıları terazi burçlarını özellikle sağlık alanından etkiliyor olacak. Özellikle üst solunum yolları, boğaz, yüz bölgesinden gelebilecek sağlık sorunlarına ve ateşli hastalıklara karşı dikkatli olmalarını öneririm. Fiziksel görünümleri hafta ortasından itibaren gözlerine kötü görüneceğinden değişiklik yapma istekleri yükselecek ancak herhangi bir değişim yapmadan evvel haftanın bitişinii beklemeleri iyi olacaktır. Ayrıca kısa süreli programlarında aksamalar, iletişim problemleri ve yanlış anlaşılmalara açık bir durumda olacaklarından dikkatli olmaları önemlidir.

Güneş ve Merkür'ün balık burcundaki hareketiyle beraber yaklaşık bir aylık ilerleyişi terazi burçları için yüksek odaklanma ve yararlı olma azmini beraberinde getiriyor olacak. Sorunları çözmek için oldukça akılsal bir yol izleyecek ve kendilerini farklı alanlara rahatlıkla kanalize edebilecekler. Görünümleri ve sağlıklarını ilgilendiren konularda oldukça dikkatli ve hassas davranacakları bu süreçte başkalarına karşı daha ılımlı ve olayları değerldirme konusunda daha dikkatli olacaklar.

Akrep ve yükselen akrep burcu

Hafta başında akrep ve yükselen burcu akrep olanlar aşk hayatları açısından oldukça şanslı etkiler altındalar. Sözleri dikkat çekecek ve beğenisi kazanmak istedikleri kişileri rahatlıkla etkileri altına alabilecekler. Varsa beraber oldukları kişiyle ilişkilerindeki problemleri çözmek için adım atabilir ve daha iyi bir duruma ilerlemek için başlangıçlar yapabilirler. Bekar olan akrep burçları ise hayatlarına yeni birini sokma isteği duyacaklardır. Çevreleri vasıtasıyla yeni tanışmalar yaşayabilirler. Ayrıca ani fırsatlar ortay çıkabilir ve ani bir maddi kazanım elde edebilirler.

Hafta ortasından tibaren ise Mars ve Venüs'ün olumsuz etkileşimi maddi konuların ve kazanımların aşk hayatlarına olumsuz etki edebileceği birkaç günü beraberinde getirecektir. Kazanımları durabilir ve maddi açıdan zor bir duruma düşebilirler. Duygusal uyumlarını kaybedecek olmaları nedeniyle ilişkilerini zorlayacak tartışmalara girebilir ve partnerlerine karşı olumsuz tutum ve davranışlar geliştirebilirler bu nedenle biraz daha dikkatli ve ılımlı davranmaları iyi olacaktır.

Güneş ve Merkür'ün balık burcundaki hareketinin devam ettiği yaklaşık bir aylık süre boyunca akrep ve yükselen burcu akrep olanlar aşk hayatlarının gündemde olduğu bir süreçte olacaklar. Varsa sorunları düzeltmek, yeniden düzenlemek, olumsuzlukları akılane çözümlerle ortadan kaldırmak önemli bir hale gelecek. Ayrıca hamilelik, bebek konuları gündeme gelebilir varsa çocuklarıyla ilgili önemli durumlar ortaya çıkabilir. Fikirlerini ifade etme konusunda oldukça istekli olacaklarından bu durumu yaratamadıkları ortamlarda bozguncu ve gergin tavırlar gösterebilirler.

Yay ve yükselen yay burcu

Hafta başında yay ve yükselen burcu yay olanlar ev içerisinde oldukça aktif ve çalışkan olacakları, aile ilişkilerini sağlam tutacakları ve maddi açıdan gelişim arayışında oldukları birkaç günlük süreçte olacaklar. Aktif, yaratıcı ve düzenleyici bir durumdalar. Evlerindeki tamirat ve tadilat gerektiren işlere yönelebilir ve ters giden durumları kontrol altına alabilirler. Özellikle anne ile olan ilişkilerinde hassas ve yapıcı bir durumda olmaları yoğun duygusal bağlantıları beraberinde getirecektir.

Hafta ortasından itibaren Venüs ve Mars'ın olumsuz görünümleri beraberinde yay burçları için varlıklarını doğru şekilde ilerletme konusunda zorlanmalar getiriyor. Aldıkları kararlardan dönmek durumunda kalabilir, ev içerisinde kendilerini gerecek sorunlar yaşayabilirler. Bulundukları alanda rahat edememek ve kendilerini verimsiz hissetmek, yalnız kalma ihtiyacının yoğunlaşması gibi negatif etkiler altında olacaklarından çevrelerindeki kişileri de kendilerinden uzaklaştırabilirler.

Güneş ve Merkür'ün balık burcundaki hareketiyle beraber yaklaşık bir aylık süre boyunca yay ve yükselen burcu yay olanlar için yaşam alanı ve yaşamsal rahatlık önemli hale gelecek. Sosyal alandan uzaklaşarak kişisel alana htiyaç duyacaklar ve arkadaşlarla görüşmelerini ve kısa programlarını ev içerisinde gerçekleştireceklerdir. Bazı yenilikleri yapma isteklerinin çok yoğun olması nedeniyle ev içerisinde değişiklik yapmak için harcamalar yapabilirler.

Oğlak ve yükselen oğlak burcu

Hafta başında oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar için iletişim durumları yoğunlaşacak ve çevresindekilerle etkileşim halinde kalacaklar. Kısa süreli programlar yapabilir, kısa seyahatler gerçekleştirebilirler. Uzun süredir konuşmadıkları kişilerle yeniden iletişim kurabilir ve küslük yaşadıkları kişilerle aralarındaki ilişkiyi düzenli hale getirebilirler. Fikirlerini ifade etme istekleri ve çevrelerinde sorunları çözme becerileri artacağından olayları problemler ve çözümler ekseninde değerlendireceklerdir.

Hafta ortasından itibaren Mars ve Venüs'ün olumsuz etkileşimi oğlak burçları için beraberinde endişeleri ve gerilimleri getiriyor olacak. Hiç beklemedikleri ve hatta hiç istemedikleri ilişkiler içine çekilebilir, eleştirecekleri tipte insanlarla bir araya gelebilirler. Endişeli ve şüpheci tavırları da artış göstereceğinden uyku sorunları ve ruhsal gerilimlerin uykuya yansıması problemi yaşayabilirler. Bazı sırlar öğrenebilir ve muhataplarına söyleyip söylememek arasında kalabilirler. Yaptıkları planların aksaması ve iğneleyici/ kırıcı konuşmalarla tartışmalara girmelerikuvvetle muhtemel, bu nedenle sözlerine fazlasıyla dikkat etmeliler.

Güneş ve Merkür'ün balık burcundaki hareketiyle beraber yaklaşık bir aylık süre boyunca oldukça konuşkan olacaklar ve etkileyici iletişim becerileri sayesinde kendilerine yeni arkadaşlar bulacak ve yeni organizasyonlarda yer alacaklar. Bu sürete pek çok dedikodu duyabilir ve insanlar ve olaylar hakkında yenibilgiler edinebilirler. Daha yöntemsel ve çözümsel olacaklarından olaylara bakışları ve davranışlarıda bu yönde şekillenecektir. Kardeşler ve yakın arkadaşlarıyla olan ilişkileri önem kazanacak.

Kova ve yükselen kova burcu

Hafta başında kova ve yükselen burcu kova olanlar yeni iş olanakları ve maddi açıdan kendilerini geliştirmek adına yeni projeler üretecekler. Yalnız kalma istekleri artabilir ve yalnızken oldukça verimli zaman geçirebilirler bu durum uzun süredir çözemedikleri ve pek çok kişiden farklı fikirler alsalar bile ilerleyemedikleri durumları çözmelerinde yardımcı olacaktır. Bekledikleri ödemeleri alabilir veya aniden ellerine bir para geçebilir. Gelecekleriyle ilgili planlamalar yapmaya da açık oldukları bu süreçte aktif ve yaratıcı olacaklar.

Hafta ortasından itibaren ise Venüs ve Mars'ın olumsuz görünümüyle beraber kova burçları sosyal açıdan kandırılmaya ve aldatılmalara açık durumda olacaklar. Özellikle arkadaşlarından gelecek yalanlar ve aldatılmalara karşı dikkatli olmalılar. Daha nesnel davranacak olmaları nedeniyle maddi konular önem kazanacağından maddiyatla ilgili sebeplerden kaynaklı tartışmalar yaşayabilirler. Sosyal alanda daha uyumsuz ve pervasız davranışları eğlenmek için gittikleri yerlerde yapabilecekleri abartılı harcamalara da dikkat etmeleri gereğini getirecektir.

Güneş ve Merkür'ün balık burcundaki hareketinin devam edeceği yaklaşık bir aylık süre boyunca kova ve yükselen burcu kova olanlar maddi açıdan kendilerini geliştirecek durumların arayışı içerisinde olacaklar. Yeni iş olanakları arayabilir, sektörel anlamda değişiklikler yapma ihtiyacı hissedebilirler. Olaylara ve kişilere bakış açıları daha nesnel olacağından hayatlarındaki insanları muhasebeci inceliğinde değerlendireceklerdir. Gelecek kaygısıyla hareket etme ihtimalleri de yükseleceğinden zaman zaman aceleci davranışlar gösterebilirler bu nedenle biraz dikkatli olmalarında fayda var.

Balık ve yükselen balık burcu

hafta başında balık ve yükselen burcu balık olanlar zihinsel olarak oldukça aktif ve kendilerini ifade etme konusunda oldukça başarılı bir durumda olacaklar. Arkadaşları ve sosyal çevre ilişkileri oldukça aktif olacağından yeni program ve projelerde yer alabilirler. Arkadaş çevreleri vasıtasıyla yeni ortamlar girebilir, eğlenceli vakit geçirebilirler. Bununla beraber balık burçları daha organize ve aktif bir hareket alanına sahip olacaklarından maddi açıdan da gelişme ortamı yaratabilirler. Olumlu haberler ve bekledikleri bir konuda bilgi de alabilirler.

Hafta ortasından itibaren ise Mars ve Venüs'ün olumsuz görünümleri balık burçları için özellikle iş yaşamları aktifse kendini kanıtlama konusunda hırsı beraberinde getireceğinden taktir edilme kaygısıyla hatalar yapma riskini getiriyor olacak. Özellikle ast-üst ilişkisi içerisinde oldukları kişilerle uyumsuzluklar ve gerilimler yaşayabilirler. Çalışmayan balık burçları ise otoriter figürlerle tartışmalara girebilir, gerilimli ortamlar içerisinde kalabilirler. Sosyal alanda tartışmalara, eleştirilere karşı hazırlıksız ve huzursuz durumdalar bu nedenle dikkatli olmalılar.


Güneş ve Merkür'ün balık burcundaki hareketinin devam edeceği yaklaşık bir aylık süreç içerisinde işe yaramayn eskii fikir ve düşüncelerinden uzaklaşacak ve daha işlevsel durumlar yaratmak için hareket edecekler. Kendilerine daha fazla odaklanacakları bu evrede isteklerinin gerçekleşmesi önemli bir hal alacaktır. Daha ılımlı ve baskın bir yapı sergileyeceklerinden çevrelerinden taktir görebilir ve gerçekleştirme sorumluluğu aldıkları işlerdeoldukça başarılı bir profil sergileyebilirler.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder