6 Şubat 2018 Salı

5-12 Şubat arası haftalık burç yorumları



Koç ve yükselen koç burcu

Koç ve yükselen burcu koç olanlar bu hafta potansiyellerini ortaya koymakta zorlanacak ve özellikleisteklerinin tam larak tatmin edici şekilde gerçekleşmiyor olması nedeniyle gergin tavırlar sergileyecekler. Bazı endişe ve şüpheleri nedeniyle iş ve toplum içerisindeki davranışları başkalarının anlamsız veya agresif bulacağı bir şekle bürünebilir. İş hayatı aktif olan koç burçları için yeni projeler, kendilerini ileriye atacak planlar yapabilme becerisi yüksek olmasına rağmen bunları sunabilme ve kabul ettirebilme konusunda pek de şanslı değiller bu nedenle önemli görüşmelerini ve sunumlarını bu hafta yapmak yerine erteleyebiliyorlarsa bir hafta sonrasına ertelemeleri iyi olacaktır. Henüz iş hayatına atılmamış koç burçlarının ise bazı durumların hayal ettiklerinden farklı ilerleyeceğini kabul ederek bu hafta için bazı öne çıkma isteklerini geriye çekmeleri iyi olacaktır. Ani şekilde öğrenecekleri bazı gerçekler canlarını sıkabilir, özellikle arkadaşlık ilişkilerinde zedelenmeler yaşanabilir.

Boğa ve yükselen boğa burcu

Boğa ve yükselen burcu boğa olanlar bu hafta özellikle iş hayatı içerisinde ve ortak hareket etmeyi gerektiren ikili ilişkilerinde sorunlar yaşamaya açık durumdalar. İkili ilişkiler bazında uyumlarını kaybedecek, ne istedikleri konusunda belirsizleşecek ve davranışlarında soğuk ve ketum tavırları öne çıkacak. Daha evvel arkadaşlıkları sağlam olan kişilerle ani kopuşlar ve tartışmalar yaşayabilir, bir arkadaşlarından düşmanca yaklaşımlar görebilirler. Ayrıca adlı adınca düşmanları varsa bunlarla ilgili gerilimli süreçler oluşacaktır. Kendini ifade etme konusunda isteksiz davranacak olmaları nedeniyle sıkılgan ve değişim arayışı yüksek bir profil çizecekler. İlişkilerde bozulmalar, kavgalar ve iletişimsizlik ön plana çıkacak. Ayrıca uyku sorunlarına dikkat etmeliler. Aşırı uyku ihtiyacı veya uykusuzluk, garip rüyalar neden,yle tki altında kalma durumları söz konusu olacaktır. Bu hafta kafalarında çok da plan yapmamaya özen göstermelilerzira o planlar pek de istendiği şekilde ilerlemeyecek.

İkizler ve yükselen ikizler burcu

İkizler ve yükselen burcu ikizler olanlar bu hafta özellikle sağlıklarına oldukça dikkat etmeliler. Uzun zamandır ihmal ettikleri, görmezden geldikleri sağlık sorunları varsa bu hafta artık ihmal edilmeyecek noktaya gelebilir. Ayrıca kilo dengesinde sorun yaşayan ikizler burçları için durum kaçınılmaz olarak görmeleri gereken bir noktaya gidebilir. Değişim ihtiyaçları yüksek olmasına rağmen bulundukları alanda bazı sorumluluklar ve gereklilikler nedeniyle kalma zorunluluğu söz konusu, bu da davranışlarının içe kapanık ve gergin bir hal almasına neden olacak. Beklentilerini kendi içlerinde tanımlayamıyor ve anlamladıramıyor olmaları, sıkışma hissini ön plana çıkaracak. Bu hafta ani bir fırsatla karşılaşabilirler ve karar vermek için kısa süreleri olabilir. Bu konuda dikkatli ve gözü açık olmalılar. Bir de ikizler burçlarının dikkat etmesi gereken bir diğer konu tembelleşme eğilimi olacaktır, rehavete kapılabilir, gündelik işlerini doğru bir rutinle ilerletme zorluğu çekebilirler.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu

yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar bu hafta aşk hayatları açısından oldukça şanssız etkiler altında olacaklar bu nedenle varsa partnerlerinden beklentilerine, partnerleri yoksa hayattan beklentilerine dikkat etmeleri gerekiyor. Aşk hayatlarında ani bozulmalar, gerilimler ve kavgalar yaşanacağı için kopuşlar veya tamiri zor kırgınlıklar söz konusu olacaktır. Duygusal yaklaşımlar gösterdikleri kişilerden beklentileri dışında geri dönüşler alabilirler. Kendilerini depresif, içe kapanık ve istenmiyormuş gibi hissedebilir, kendileri ve değerleriyle ilgili bir sorgulamaya girişebilirler. Özellikle aşk hayatlarını ilgilendiren konularda yalanlara ve kandırılmaya açık durumdalar. Şans oyunları gibi talih gerektiren konularda da zayıf etkiler altında olacaklarından çok iyi gideceğini hissettikleri birr işten kötü sonuçlar alabilirler. Diğer yandan iş hayatlarında ve toplumsal bazda merak ettikleri ve öğrenmek istedikleri, şüphe duydukları bazı konularla ilgili olarak yeni bilgiler edineceklerdir.

Aslan ve yükselen aslan burcu

Aslan ve yükselen burcu aslan olanlar için bu hafta aile olmak, bütünleşmek konuları öne çıkıyor olacak. Bazı aksilikler ve çözülmesi gereken problemler olduğu için evde kalabilir, ev içerisindeki gerginlikleri işe, işteki gerginlikleri eve taşıyabilirler. Çevrelerine karşı daha uyumsuz ve keyifsiz olacaklarından çevrelerindeki kişilere karşı eleştirel ve uzlaşmasız bir tavırla yaklaşacaklar. Bir arada yaşadıkları kişilere karşı uzak ve gergin yaklaşımlar göstereceklerinden aile içerisinde sorunlar yaşayabilirler. tamirat-tadilat gerektiren işlerde kendileri zorlanacağı gibi, bu iş için evlerine gelen kişilerle de anlaşmaları ve uyumlu hareket edebilmeleri zor olacaktır. Bunların dışında bu hafta yeni iş veya arkadaşlık fırsatları ortaya çıkacaktır. Çok ani olması nedeniyle ne yapacaklarını bilemeyebilirler. Mümkünse karar almadan evvel birkaç gün detaylıca düşünmeleri iyi olacaktır.

Başak ve yükselen başak burcu

Başak ve yükselen burcu başak olanlar bu hafta uzun süredir devam eden tatsız durumları sonlandırmak için uğraş veriyor olacaklar. Hayatlarında beklemedikleri bir yerde olduklarını fark edebilir ve ne yapmak istedikleri konusunda kararsız bir duruma düşebilirler. Özellikle iş hayatı aktif olan başak burçları için planların istedikleri gitmemesi söz konusu olacağından bu durum çevre ilişkilerini etkileyecektir. Odaklanma sorunları, iletişimsel aksamalar, tartışmalar ve zorlanmalar söz konusu. İletişim araçlarında problem yaşayabilir ve sağlıklı bir iletişim trafiği kuramayabilirler. Ayrıca sağlıkları konusunda da bu hafta biraz daha hassasiyet göstermeleri gereken durumlar söz konusu olacaktır. Motivasyonlarının ani yükseliş ve düşüşü nedeniyle karmaşık davranabilirler. Ayrıca kırıcı ve abartılı davranışlara karşı dikkatli olmalılar özellikle aşk hayatlarında ilişkileri veya flörtleri varsa eleştirel, yüksek beklentili ve kırıcı tartışmalara girebilirler. Kısa süreli planlarında aksamalar ve ilerlemelerinde duraksamalar olabilir.

Terazi ve yükselen terazi burcu

Bu hafta terazi ve yükselen burcu terazi olanlar duygusal olarak kandrılmaya oldukça açık durumdalar ve zaafları ön plana çıkıyor olacak. Yakın ilişkilerinde bu anlamda oldukça dikkatli olmalılar. Ayrıca varsa beraberliklerinde düzgün bir gelecek planı yapabilmek için uğraş verecekler bu durum gergin yaklaşımlar göstermelerine sebep olacaktır. Bonkör ve verici davranışları nedeniyle maddi açıdan zorlanmalar yaşayabilecekleri gibi, maddi olarak bazı beklentileri ve elde ettikleri birbirine uymayabilir. Almak istedikleri bazı şeylerin fiyatları beklemedikleribir şekilde değişebilir. Şans oyunları ve talih gerektiren konularda bu hafta pek iyi olmadıklarından fırsat gibi gördükleri konular beklentileri dışında ilerleyecektir bu durumdan dolayı dikkatli ve hazırlıklı olmalarını öneririm. Aşk ilişkilerinde ise hafta ortasında ni bir karar gelecektir. Bu durumu da tam olarak bir fırsat gibi görmeden evvel haftanın ilerlemesini beklemeleri iyi olacaktır.

Akrep ve yükselen akrep burcu

Bu hafta akrep ve yükselen burcu akrep olanlar kendilerini ifade etme konusunda sıkıntılar yaşıyor olacaklar. Aile kavramı hayatlarında önemli bir hale gelirken bulundukları alandan ve oldukları kişiden rahatsızlık duyma eğilimleri de yüksek. Ev içerisinde ilgilenilmesi gereken sorunları görmezden gelebilir ve aile içerisindeki konuları kişiselleştirebilirler. Alıngan ve önü kesilmiş gibi hissedeceklerinden kendilerini anlatma kaygıları yüksek olacak. Motivasyonlarını hızlı kaybediyor ve isteklerle hırslar arasında bocalıyorlar. İş hayatlarıyla ilgili olarak aile çevresinden veya çok yakın gördükleri kişilerden ani bir teklif alabilirler. Bu durumu değerlendirmek için birkaç gün beklemeleri iyi olacaktır.

Yay ve yükselen yay burcu

Yay ve yükselen burcu yay olanların bu hafta özellikle dikkat etmesi gereken konu iletişim kurma biçimleri olacaktır zira bu hafta beklenmedik potlar kırma ihtimalleri yüksek. Bu durum arkadaşlıkları konusunda gerilimler yaşamalarına sebep olabilir. Kendilerini ve beklentilerini doğru şekilde ifade etme konusunda sıkıntılar yaşayabilirler. Ayrıca işler pek de planladıkları gibi gitmeyeceğinden bu hafta için planlarını askıya almalı ve büyük beklentilerle bir işe girmemeliler. Hafta ortasında özellikle şansları yüksek olacak ve ani fırsatlarla karşılaşacaklar. Aşk hayatlarını ilgilendiren konularda ani tanışmalar veya iyi bir şekilde anlaşacakları kişilerle iletişim kurma durumu söz konusu olacaktır ancak karar almadan önce haftanın geçmesini beklemelerini öneririm.

Oğlak ve yükselen oğlak burcu

Oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar bu hafta özellikle maddi açıdan zorlanmalara ve beklentilerini düşük tutmaya özen göstermeliler zira bekledikleri ödemeler gecikebilir veya atılımlarından iyi geri dönüş almakta zorlanabilirler. Beklentilerinin yüksek olduğu birkonuda ilerlemeleri duracaktır ancak bu durum kısa süreli olacağından endişe etmelerine gerek yok. Yaptıkları harcamalar ve ödemeler dengesinde bozulmalar yaşayabileceklerinden bütçelerini iyi dengelemeleri önemli olacaktır. İş hayatlarında gerilemeler olabilir bu konuda dikkatli olmalılar ve ast-üst ilişkilerinde olası anlaşmazlıklara karşı hazırlıklı davranmalılar. Bunların dışında ev ve aile ilgili konularda güzel haberler ve gelişmeler olacaktır. Sevdikleri kişilerin desteğini alacaklarından sorunlarını atlatma konusunda daha umutlu bir durum içine girecekler.

Kova ve yükselen kova burcu

Kova ve yükselen burcu kova olanlar bu hafta kendilerini biraz yorgun ve bıkkın hissedeceklerdir zira enerjileri biraz düşük ve istedikleri konusunda bekledikleri ilerlemeyi alamıyorlar. Özellikle iş hayatlarında ve toplum içerisindeki durumlarında kendini ifade etme güçlüğü ve potansiyellerini ortaya çıkarma zorluğuyla karşılaşacaklar. Hayallerindeki işleri yapmadıklarını, hayal ettikleri yerlerde olmadıklarını fark edebilir ve bu durumla ilgili bir şeyler yapmak isteyebilirler. Sorunlarını muhataplarına ifade etme açısından da zayıf bir durumdalar. Ancak diğer yandan hafta ortasında arkadaşlarıyla ve aile bireyleriyle yapacakları akıcı konuşmalar ve planlamalar ilham almaları açısından oldukça faydalı olacaktır.

Balık ve yükselen balık burcu


Balık ve yükselen burcu balık olanlar bu hafta yenilenme ve değişim arayışında olmalarına karşın beklentileri biraz törpülenecektir zira olmasını istedikleri bazı işlerde bozulmalar ve planların aksaması durumu söz konusu olacak. Uyku sorunları yaşayacak ve karmaşık rüyalar gördükleri için denge yakalamakta zorlanacaklar bu nedenle de umutsuz davranışlar gösterebilirler ancak bu durum geçici olduğundan kendilerini çok sıkmamalarını öneririm. Kendileriyle ve olacaklarla ilgili ani endişeler ve kaygı bozuklukları yaşayabilirler, ruhsal olarak ani gerilimli çıkışlar yapablirler. İçinden çıkamadıkları ruhsal durumlarla iligli yardım almaları gerekebilir bu nedenle sağlıklarını ihmal etmemeleri önemli olacaktır. Söylemedikleri ve söylemedikleri için sorun yaşadıkları konuları ortaya döküp destek istemeleri iyi olacaktır. Hafta ortasında ise maddi açıdan ani fırsatlar ve gelirlerde bir dengelenme durumu söz konusu olacaktır ve bu durum beraberinde biraz rahatlama da getirecektir.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder