22 Haziran 2014 Pazar

23-30 Haziran arası burç yorumları

Merhabalar, bu hafta gökyüzü biraz karmaşık zira 26 Haziran’da Mars-Uranüs-Plüton T-Karesi tekrar harekete geçiyor. Bununla ilgili olarak birkaç ay evvel yaşadıklarınızı tekrar düşünerek hareket edin çünkü bu gezegenlerin burçları değişmediği için etkileri de aynı şekilde kendini gösterecektir bu nedenle tekrar yazmıyorum. Ayın 27’sinde Yengeç burcunda bir y
eniay gerçekleşecek, kararlarımızı uygulamaya koymak için uygun olan bu süreçte unutulmaması gereken şey Merkür’ün retro konumu olacaktır, işlerinizi retroya göre planlamanızı öneririm. Güneş’in yengeç burcuna geçtiğin de ekleyelim, tepkilerimiz bu dönemde daha duygusal ve isteklerimize karşı duygusal karşılıklar vereceğimiz bir türden olacaktır. Ayın 29’unda gerçekleşecek, kendini 27-28’inden itibaren belli edecek Güneş-Neptün olumlu açısı etkisinde yeni haftaya geçiş yapacağız. Herkese iyi haftalar diliyorum.

Koç ve yükselen Koç

Hafta başında oldukça duygusal davranışlar gösterecek olan koç ve yükselen koç burçları kendilerini çevrelerinden uzaklaşmış hissedecek ve içe kapanık davranışlar gösterecekler. Uykuları problemli olacağından ve dengelerini kaybetme riskleri bulunduğundan bu hafta için önemli planlar yapmamaları iyi olacaktır. Bununla beraber duygusal ilişkilerde zorlanmalar, bu alanda mücadelelere karşın yoğun yorgunluk hisleri de koçlarla beraber olacaktır. Arayıştan da bir şeyleri yoluna koymaya çalışmaktan da bıkmış durumdalar.

Hafta ortasından itibaren ise hayatlarıyla ilgili önemli kararlar alma isteklerine karşın hayallerinin çok olması ve bu hayallerin pratik gerçeklere nasıl uyarlanabileceği konusunda bolca kafa yoracaklar. Pek çok fikirleri var ve problemleri düzeltmek için Çarşamba gününden itibaren çalışmalara başlayabilirler; birkaç gün zihin berraklığı ve şans yanlarında olacaktır. Yalnız karamsarlığa düşme ihtimalleri çok yüksek, bu nedenle karamsar düşünceleri umursamadan hareket etmeleri iyi olacaktır.

Boğa ve yükselen Boğa

Hafta başında bilinçaltı oldukça karmaşık seyreden boğa ve yükselen boğalar normal davranışları dışında, zorlayacak da olsa rutinden vazgeçme eğiliminde olabilirler. Bununla beraber fiziksel görünümlerinden kişisel becerilerine kadar kendilerini başarısız görme ve beğenmeme duygusuyla baş etmeleri gerekecek bu nedenle depresif bir profil çizebilirler. Bir yandan yeni konularla uğraşmak, yeni ilgi alanları yeni arkadaşlar yeni programlar edinmek isterken diğer yandan odaklanma sorunları ve çabuk dağılan ilgi ile karşı karşıya olacaklar. Uzun süreli olan şeyleri düşünmekte ve organize olmakta zorlanacaklar.

Hafta ortasından itibaren ise yakınlarıyla vakit geçirmeye, planlarını onlarla paylaşmaya ve açıkçası biraz takdir edilmeye ihtiyaç duyacaklarından sevdikleri kişilerle iletişim halinde olacaklar. Mesleki konulara ve sosyal hayatta bekledikleri başarılara odaklanacaklar. Kötümser düşünceleri yerini daha iyi olanlara bırakacağından verimli düşünce yapıları ve akıcı iletişimleri neticesinde daha iyi ve sağlıklı hissedeceklerdir.

İkizler ve yükselen İkizler

İş hayatı aktif olan ikizler ve yükselen ikizler burçları haftaya mesleki alanda zorluklarla ve kendilerini bulundukları alandan kurtarma isteğiyle hareket etmeye yönelik şekilde başlayacak. Bazı isteklerinin geciktiğini fark edebilir bunu hızlandırmak için çabalayabilirler. Maddi alanda ilerleme isteğine karşılık bulundukları noktada pek fazla bir şey yapamayacaklarını hissedecekler. Sosyal alanda ise gergin davranışları ve duygusal ihtiyaçları ön planda olacağından kendilerini pasif, sevgisiz ve ilgisiz hissedecekler. Beraberliği olan ikizler burçları için hafta başı biraz sorunlu geçebilir. Bekar ikizler burçları ise sevilme isteğindeki artış nedeniyle yoğun bir arayışa girebilirler.

Hafta ortasından itibaren ise maddi durumu düzeltmenin ve daha itidalli hareket etmenin yolunu ararken bir yandan yükselen eğlence ve sosyalleşme isteği nedeniyle bu hedeflerine yakın zamanda ulaşamayacaklarını fark edecekler. Ön planda olma, kendini gösterme isteği yoğun olacağından bazı plansız harcamalar yapabilirler. İleriki dönemle ilgili birikim yapma ve maddeye sahip olma isteği üzerine planlamalar yapacaklar.

Yengeç ve yükselen Yengeç

Hafta başında erkek otoriter figürlerle olan iletişimlerinde gerginlikler olacak olan yengeç ve yükselen yengeçlerin iş yerinde, okulda, evde tartışmalar yaşaması kuvvetle muhtemel olacağından dikkatli olmaları iyi olacaktır. Bulundukları noktayı kendilerine layık görmüyor ve ilerlemek istiyorlar ancak bunun yollarını ve yöntemlerini bilememeleri sebebiyle bocalamış durumdalar. Yalnız yaşıyor olsalar dahi ev hayatında gergin olacak, daha derin ve kapalı davranışlar gösterecekler.

Hafta ortasından itibaren ise düşünceleri daha rahat ve akışkan olacak. Güneş’in birinci evlerinde hareket ediyor olması, Yeniay’ın da burada gerçekleşmesi nedeniyle kendileriyle ilgili yeni kararlar alabilir, değişimi getirecek planlamalar yapabilirler. Hem görünümlerini hem davranışlarını değiştirmeye karşı yoğun bir istek duyacaklar. Kendilerine daha güvenli hissettikleri için ifade becerileri ve espritüel yetenekleri de kendini gösterecektir. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni bir eğitim almak için harekete geçebilir; bir şeyler öğrenmek adına çalışmalar yapabilirler. Ticaretle uğraşan yengeçler için ise bu alanda gelişmeler olacaktır.

Aslan ve yükselen Aslan

Hafta başında kendini yorgun ve herkesten sıkılmış hissedecek olan aslan ve yükselen aslanlar, iyi giden işlerinin dahi kötü olduğunu yahut zarar göreceğini düşünerek evham yapma ihtimallerini kendi kendilerine artıracaklar. Odaklanma sorunları, iletişimde uyumsuzluk ve yakınlarıyla olan iletişimde sıkıntılar yaratmaya eğilimli olacaklarından hafta ortasına kadar bir köşeden olayları izlemeleri ve konulara çok fazla müdahil olmamaları iyi olacaktır.

Hafta ortasından itibaren ise cinsel isteklerinde yoğunluk ve cazibelerinde artış olacak aslan ve yükselen aslanlar etkilemek istedikleri birileri var ise bu etkiyi kullanabilirler zira gizemli ve çekici bir görünüm yaratmayı, bununla beraber hayallerini gerçekleştirme azmini kendilerinde bulacaklar. Ayrıca oldukça meraklı bir yapıda olacaklarından başkalarının sırlarına ulaşmaya çalışabilir veya benzer şekilde bazı arkadaşlarının önemli sırlarını anlatmasıyla beraber akıllarında olmayan çevresel bilgilere ulaşabilirler. Araştırma ve gözlem yeteneklerindeki artış şüpheci ve eleştirel davranışları da beraberinde getirecektir.

Başak ve yükselen Başak

Başak ve yükselen başaklar haftaya cinsel enerjileri yoğun şekilde başlayacaklar. Bu alanda biraz dikkatli olmaları iyi olacaktır zira hata yapmaya açık olacaklar ve fiziksel isteklerini duygusal istekleriyle karıştırabilir yahut kısa süreli ve yarardan çok zarar getirecek ilişkilere girebilirler. Duygusal ihtiyaçları da bir yandan yoğun şekilde artıyor olduğundan ve etik değerlerini aşmayı pek istemeyeceklerinden uzun vadede iyi sonuçlar bekledikleri flörtler var ise bunu çok hızlı şekilde ilerletmemeleri iyi olacaktır.

Hafta ortasından itibaren ise daha paylaşımcı, uyumlu ve sosyal olacaklar. Bekledikleri haberleri alabilir, görmek istedikleri gelişimlerle karşılaşabilirler. İş ve arkadaş çevrelerinde ortak çalışmaya yatkın ve fikirlerini başkalarıyla paylaşmaya istekli olacaklarından başkalarına bol bol tavsiye verebilir, zor durumda olanlara yardımcı olmayı isteyebilirler. Ayrıca çevrelerinde kendilerine kötü davranan, düşmanca tavırlarıyla bilinen bir kimse var ise onunla ilgili kendi lehlerine olacak bilgiler alabilirler.

Terazi ve yükselen Terazi

Hafta başında duygusal olarak yorgun ve mücadele gücü düşük hissedecek olan terazi ve yükselen teraziler için mevcut bir ilişkileri varsa sorunlar gündeme gelebilir, nasıl çözeceklerini bilemedikleri ve alışılmadık sorunlarla karşılaşabilirler. Çevrelerindekilere karşı da uyumsuz ve neşesiz davranacakları, kendileriyle ilgili şüpheler hissedeceklerinden neyi nasıl yapacaklarını bilemeyecek, yollarını kaybetmiş gibi hissedecekler. Bununla beraber kendilerini çirkin, bakımsız, yanlış anlaşılan biri gibi görüp depresif davranmaya elverişli olacaklar.

Hafta ortasından itibaren ise bu gergin etki yerini başarı isteğinde artış ve biraz da gösteriş merakına bırakacak. Bu nedenle yapabileceklerinden daha fazlasına söz verebilir, biraz fazla sorumluluk altına girebilirler tabii ki endişelenmelerine gerek yok zira hafta ortasından itibaren birkaç gün güçleri yüksek olacaktır. Sağlıklarıyla ve fiziksel görünümleriyle ilgili isteklerini gerçekleştirmek için bazı kararlar alabilir, kendilerini yenileme isteğinde artış görülebilir. Çevrelerindekilere karşı da yoğun sorumluluk istekleri olacağından herkese anne/baba gibi davranıp kanatları altına almak isteyeceklerdir.

Akrep ve yükselen Akrep

Hafta başında akrep ve yükselen akreplerin çalışmalarında verimsizlik hissi ve fiziksel sağlıklarında kendini gösterecek problemlerle uğraşmaları gerekebilir. Anlaşılması güç cümleler kuracak, sık sık dağınık davranışlar gösterecekler. Sakarlıklar yapabilir, zihinsel olarak kendilerini güçsüz hissedebilirler. Tahammül yetenekleri düşük olduğundan problemleri normalden daha sert davranışlarla halletme eğiliminde olacaklar.

Hafta ortasından itibaren ise odaklanma sorunlarını aşmaya muktedir olacaklardır. Daha yaratıcı ve uyumlu davranışlarla çevrelerindekileri şaşırtacaklar. Bununla beraber duygusal olarak daha derin hissediyor olacaklarından sevgilerini/ beğenilerini insanlara yaratıcı şekilde ifade etmenin yollarını arayacaklar. Eğlence isteklerinde kendini gösterecek olan artış nedeniyle dışarıda daha fazla vakit geçirebilir yahut arkadaşlarıyla eğlenceli organizasyonlar gerçekleştirebilirler. Yeni insanlarla tanışabilirler ve yeni konulara ilgi duymaya o konuları araştırıp geliştirmeye istekli davranabilirler.

Yay ve yükselen Yay

Hafta başında duygusal olarak kendini verimsiz ve sevgisiz hissetmeye yatkın olacak yay ve yükselen yaylar eğer varsa ilişkilerinde uzun süredir devam eden fakat erteledikleri konuların iyice gözlerine batması nedeniyle tartışmalar yaşayabilir, ilişkilerinde beklediklerini alamamalarından ötürü duruma müdahale etme isteği duyabilirler. Bununla beraber bekar yaylar için hafta ortasına kadarki süreç flört ve ilişki başlatmak için uygun değildir. Ayrıca çocuk sahibi olan yay ve yükselen yaylar çocuklarıyla ilgili çözmekte zorlandıkları sorunlarla karşılaşabilir bununla ilgili ne yapacaklarını düşünürken oldukça zor zamanlar geçirebilirler.

Hafta ortasından itibaren ise yaylar için değişiklik isteği kendini gösteriyor olacak ve buna bağlı olarak istediklerini alma yollarını değiştirmeye karar verecekler. Cinsel anlamda hayal dünyaları da oldukça gelişkin olacaktır. Ev hayatlarında da değişiklik yapmaya karar verecek olan yay ve yükselen yaylar için yeni eve taşınma, evde çevresel düzenlemeler yapma, eşya atma/alma istekleri yoğunlaşacak ve çevrelerinde bununla ilgili fikir alışverişinde bulunacaklardır. Cinsiyet fark etmeksizin bu dönemde kadınlarla daha iyi anlaşacaklar ve kadın arkadaşlarıyla yoğun organizasyonlar gerçekleştirecekler. Ayrıca annesiyle ilgili sorunlar yaşayan yaylar için de sorunları düzeltmek için süreç oldukça uygundur.

Oğlak ve yükselen Oğlak

Hafta başında kendini sıkışmış ve becerileri düşük hissetmeye yatkın olacak oğlak ve yükselen oğlaklar iş hayatlarının, sosyal hayatlarının istedikleri gibi ilerlemediğini ve sevdikleriyle iletişimlerinin kesintiye uğradığını düşünecek, yalnızlıktan yakınacaklar. Bununla beraber gelecekte ne yapmak istedikleriyle ilgili olumlu düşünemedikleri için depresif ruh hallerine bürünebilirler. Kendilerini yakın çevrelerinde kimseyle uyumlu hissetmeyecekler dolayısıyla evde istemedikleri tartışmalar yaşayabilirler.

Hafta ortasından itibaren ise daha paylaşımcı ve yoğun iletişim kuracakları bir süreçte olacak olan oğlak ve yükselen oğlaklar hafta başındaki uyumsuz tavırlarından uzaklaşarak daha sıcak ve yapıcı şekilde kendilerini anlatmaya başlayacaklar. Kısa seyahatler organize edecek, gelecekle ilgili yeni planlar gerçekleştirecekler. Yakın arkadaşlarıyla paylaşımları haberleşmelerinde de artış olacaktır. Bununla beraber duygusal beklentileri de artacak olan oğlaklar için yeni flörtler gündeme gelebilir yahut var olan ilişkiye yeni şeyler katma arzusu hissedebilirler. Ayrıca daha önce taraflı değerlendirdikleri konuları bu süreçte daha adil ve tarafsız şekilde değerlendireceklerdir. Sunum gerektiren, proje, konuşma gibi organizasyonlar içerisinde aktif katılımcı konumda olan oğlaklar için de başarılı bir performans söz konusudur.

Kova ve yükselen Kova

İletişim kurma, odaklanma, kısa süreli sözleri tutma konusunda oldukça başarısız şekilde haftaya başlayacak olan kova ve yükselen kovalar haftaya kendilerini herkese ve her şeye karşı öfkeli hissettikleri bir duygu durumunda bulacaklar. Başkalarının beklentilerine kızacak ve manevi olarak yaralı hissedecekler. Güven problemi yaşayacaklarından dolayı kendilerini sanki havada yürüyormuş ve her an düşebilirmiş gibi hissedebilir, bu nedenle uzlaşmakta zorlanan bir yapı gösterebilirler.

Hafta ortasından itibaren ise sağlıklarına ve mesleki yahut eğitim durumlarına daha fazla odaklı davranacak kova ve yükselen kovalar spor, diyet, kötü alışkanlıkları bırakıp yerine daha iyilerini yerleştirmek için çalışmalar yapabilir, hayatlarını düzene koymaya daha yoğun bir istek duyabilirler. Beklentilerini karşılama yolunun kendi içlerinden geçtiğinin bilincine vararak daha yapıcı ve sağlam kararlar alıp ilerlemeye yönelik adımlar atmak için uygun bir yapı göstereceklerinden kendilerine güvenerek ilerlemeye devam etmelerini tavsiye ederim. İş hayatında ise beraber çalıştıkları kişilere daha anlayışlı ve sıcak davranışlar gösterecekler.

Balık ve yükselen Balık

Hafta başında çevresinde nereye baksa sanki bir şeyi yokmuş gibi hissedecek olan balık ve yükselen balıklar bu süreçte fuzuli harcamalarla kendilerini zora sokmaya yatkın bir durumdalar. Ödemeler dengesinde sapma olabilir ve kendilerini zor durumda hissedebilirler. Bununla beraber ulaşmak istedikleri şeyler ve maddi durumları arasında terslik olduğunu düşünerek kendi kendilerine morallerini bozacaklardır. Kendilerini başarısız ve hayata karşı güçsüz hissedeceklerinden hafta başını çok verimli olacak bir süreç gibi düşünmemeleri iyi olacaktır.


Hafta ortasından itibaren ise gösterge tersine dönüyor. Duygusal hayatlarında hareketlilik olması ihtimalleri oldukça kuvvetli olan balık ve yükselen balıklar için yeni bir ilişki, var olan ilişkide daha duygusal ve yapıcı paylaşımlar, yeni iletişim biçimleri ve organizasyonlar kendini gösterecektir. Bekar balıklar hem daha duygusal hem bağlanmaya daha istekli olacaklarından bu evrede flört ettikleri/ edecekleri kişilere çok çabuk bağlanabilir, çok kolay aşık olabilirler bu nedenle dikkatli olmaları iyi olacaktır. Ayrıca hobileri, ilgi alanlarının da çeşitliliğini artırmak isteyecek, kendilerini yeni alanlarda ifade etmeye odaklanacaklar. Bu anlamda hafta ortasından itibaren geçecek birkaç günü iyi değerlendirebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder