1 Haziran 2014 Pazar

1-7 Haziran arası burç yorumları


Merhabalar bu hafta gökyüzü güzel görünümlere sahip, haftaya Güneş-Mars olumlu açısının etkisiyle başlayacağız, bunu 4 Haziran’daki Venüs-Neptün ve 6 Haziran’daki Güneş-Uranüs olumlu açıları takip edecek. Venüs Boğa burcunda Merkür ise Yengeç burcunda hareket ediyor, ayın 7’sinde Merkür burada retro pozisyona geçecek (ayrıyeten yazı hazırlanacak) Şimdi haftalık yorumlara geçelim, herkese iyi ve keyifli haftalar diliyorum.

Koç ve yükselen Koç

Hafta başında koç ve yükselen koçlar için ilişkilerde iletişim önem kazanacak. Hem kendi iletişim biçimlerini hem de ilgilendikleri kişilerden aldıkları geri dönüşleri değerlendirip buna göre yeni bir hareket planı hazırlayacaklar. İlgilendikleri yahut beraber oldukları kişilerle ilgili yeni haberler alabilir, kısa programlar düzenleyebilirler. Hafta ortasında ise maddi gelişim amacıyla oluşturdukları düşüncelerini hayata geçirme konusunda planlamalar yapacaklar zira bu alanda organize olmaya ve planlı hareket etmeye ihtiyaçları var. Hafta sonu ise genel olarak koç ve yükselen koçlar için kişisel değerlendirme ve kendilerine çeki-düzen verme çalışmaları başlayacak uzun süredir sık sık değişim arıyorlar ancak bunu gerçekleştirmede ve istikrar sağlamada sorun yaşıyorlar, her şey bir anda olacak diyemem ancak bu alanda olumlu değerlendirme yetenekleri kendini gösterirken, akıllarını dağıtmak için ufak planlamalar yapacak, değişim için fiziksel ve fikirsel olarak yardımcı olacak kişilerle bir arada olmaya gayret edecekler.

Boğa ve yükselen Boğa

Boğa ve yükselen boğa burçları bu hafta başında özellikle mesleki/ maddi alanda ilerleme yollarını araştıracak, konuya daha iyi odaklanmak için uğraşacak, çevresel kötü etkileri zayıflatma yollarını araştıracaklar. İş yerinde daha sabırlı daha verimli ve işleri konusunda titiz davranacak boğa ve yükselen boğalar hafta ortasında ise sosyal hayatta ve iş hayatlarında kendilerini ifade etme biçimlerini değerlendirecek, iş yaşamında isteklerini, çalışma biçimlerini değiştirme yollarını geliştirmeye çalışacaklar. Hafta sonu ise boğa ve yükselen boğalar için yine maddi konular ön planda olacak, kişisel birikimlerini artırma, ilerleme ve varlıklarını sürdürme konusunda yeni düşünce formları, yeni projeler oluşturacaklar. Zihinsel olarak hayalleri gelişkin olacağından ve birinci evlerindeki Venüs’ün desteğiyle başarılı projelere imza atabilir, konulara daha iyi odaklanabilir ve hırslarını dengeleyebilirler. Ancak burada dengeyi kaçırmamaları ve fazla hayali davranmamaları gerekiyor. Bu durum hem duygusal hem sosyal hem de iş yaşamı geçerlidir.

İkizler ve yükselen ikizler

İkizler ve yükselen ikizler burçları bu haftaya duygusal hayatlarında eksiklik hissini yok etme arzusuyla başlıyor. Yeni flörtlere açık bir yapıya girecekler ve kendilerini duygusal olarak tamamlanmış hissetmeye ihtiyaç duyacaklar. Bu nedenle daha sosyal ve eğlenceli ancak içten içe duygusal tavırlar gösterecekler. Çocuk sahibi olan yahut çocuk sahibi olmaya çalışan ikizler burçları için de iyi haberler mevcut. Zevkleri gelişkin olacağından hobilerine daha çok yönelebilir, hayalleri gerçeğe dönüştürmeye istekli tavırlar gösterebilirler. Hafta ortasında ise mesleki ve sosyal görünümleri konusunda daha evvel yaşadıkları endişeleri başlarından savarak daha özgüvenli ve ilerlemeye odaklı hareket edecek, çevrelerinden gelen kötü düşünceleri umursamadan ilerleyecekler. Hafta sonunda ise arkadaşlarıyla beraber olacaklar. Bununla beraber yeni arkadaşlar edinebilir, sosyal olarak daha hareketli ve değişken davranışlar gösterebilirler.

Yengeç ve yükselen Yengeç

Yengeç ve yükselen yengeçlerde bir süredir kendini gösteren sıkışma ve değişim arzusu bu hafta başında daha rasyonel bir hal alacak. Daha mantıklı düşünecek, istediklerini elde edebilmek için yapabileceklerini daha rasyonel bir zihin düzeninde değerlendirme imkanına kavuşacaklar. Yeni eşyalar almayı planlayabilir, yapmak isteyip yapamadıkları ufak-tefek değişiklikleri yapma fırsatı yakalayabilirler. Hafta ortasında ise daha hareketli olacak sosyal yaşamları neticesinde yeni insanlarla tanışabilir, bazı arkadaşlıklarını yeniden değerlendirebilirler. Bunun dışında mesleki eğitimler alma, dil öğrenimi gibi konular gündeme gelebilir. Ayrıca ticaretle uğraşan yengeç ve yükselen yengeçler için sıkıntıları bertaraf etme, işlerini ilerletme imkanı ortaya çıkacak. Hafta sonunda ise kendilerini gösterme ve göz önünde olma istekleri artacak bunu kabul etmekte zorlanmalarına rağmen daha fazla ön planda olmaya gayret gösterecekler bu nedenle hararetli ama saldırgan olmayan tartışmalara, yeni ve ilginç kıyafetler giymeye istek duyabilirler.

Aslan ve yükselen Aslan

Haftaya sosyal hayatlarıyla ilgili kısa planlar yapma ihtiyacı hissederek başlayacak aslan ve yükselen aslanlar bir süredir ihmal ettikleri arkadaşlarını görme ve onlarla keyifli vakit geçirme adına programlar yapacak, arkadaşlarıyla haberleşecekler. Hafta ortasında ise sosyal çevrelerinden ilgi görme isteklerini abartabilir, daha güzel ve gizemli görünmek için normalden farklı çabalara girişebilirler. Bununla beraber hafta ortasında şüpheci ve araştırmacı tarafları ön plana çıkacağından çevrelerindeki bazı sır olduğunu düşündükleri konuları çözmeye girişebilirler. Hafta sonunda ise yeni insanları sosyal çevrelerine katma ve kendilerini yeni insanlara daha iyi tanıtabilme istekleri artıyor, kendilerinde pürüzlü gördükleri noktaları yansıtmadan, yeni bir kişi olarak başkalarının karşısına çıkma eğilimleri artacaktır. Bu durum kendilerini yenileme isteğinden kaynaklanıyor ancak dikkat etmeleri gereken durum normaldeki hallerinden çok daha farklı bir hale bürünmemeleridir zira sonucu toparlayamayabilirler. mesleki olarak ise daha pratik, hızlı organize olabilen bir yapı gösterecekleri için hem eğitim hayatı devam eden hem de iş yaşamına atılmış aslanlar için olumlu etkiler mevcut.

Başak ve yükselen Başak

Başak ve yükselen başaklar için hafta maddi alanda ilerleme yollarına odaklanıp, kendilerini oluşturmakla ilgili gerçeklerle yüzleşme arzusuyla başlayacak. Maddi kaynaklarını artırma ve yollarını genişletme çabası gösterecek olmalarından dolayı zihinleri duygusal konuları genel-geçer olarak algılayacak ve duygusal hayatlarında daha rasyonel ve somut istekler gözle görülür beklentilere yönelik davranışlar gösterecekler. Hafta ortasında ise ilgilerini çekecek ve duygusal birliktelik kurabilecekleri yeni kişilerle tanışabilir, iş ortamında tanıştıkları kişilerin çekim alanına girebilirler bu nedenle yeni insanlara kendilerini açmaları olumlu sonuçlar verecektir. Hafta sonunda ise sosyal hayatları hız kazanacak ve arkadaşları vasıtasıyla yine yeni kişilerle tanışabilir, yeni arkadaş çevresi edinebilir ve edindikleri bu arkadaş çevresinde genel çevrelerine göre daha popüler bir çizgi izleyebilirler. Erkek otoriter figürlerle olan iletişimleri de kuvvetlenecektir, karizmatik ve güçlü olan kişilerden çabuk etkilenmeye açıklar.

Terazi ve yükselen Terazi

Haftaya manevi duygularında artışla başlayacak olan terazi ve yükselen teraziler yeni arkadaşlıklara, yeni ortamlara girmeye ve yeni düşünceler edinemeye istekli olacaklar ve bu nedenle kitaplar alabilir, okumalar yapabilir, farklı kişilerle tanışmaya istekli davranışlar gösterebilirler. Ticaretle uğraşan teraziler için de olumlu etkiler mevcut zira bu alanda atılımda bulunma becerisine sahip bir profil çizecekler. Kendilerini de değiştirmeye yatkın olacakları için hafta başındaki iki gün oldukça akıcı uyumlu ve neşeli tavırlar göstereceklerdir. Hafta ortasına gelindiğinde düzenleme fırsatı bulamadıkları işlerini düzenleyecek, sağlıkları için adımlar atacaklar. Zararlı alışkanlıkları bırakma, diyet ve spora başlama isteği artabilir zira sağlıkları kötü neticeleriyle ilgili içten içe endişeli bir durumda olan birçok terazi var. Hafta sonu ise arkadaş ortamlarında yeni kişilerle tanışabilir, daha enteresan olanı sevgilisi/ flörtü olan teraziler ilgilendikleri kişinin çevresinde bulunan ve yeni tanıştıkları birine ilgi duymaya başlayabilirler. Bu nedenle biraz dikkatli olmalarında koşulları iyi değerlendirmelerinde fayda var. Beraberliği güçlü olan teraziler için de ilişkilerinde bazı dengeleri yerine oturmak için normalden daha derin bağ kurma imkanı da mevcut.

Akrep ve yükselen akrep

Cinsel gücü yüksek bir profille haftaya başlayacak olan akrep ve yükselen akreplerin hafta başında cinsel içerikli rüyaları artabilir, fantezi dünyaları geniş olabilir. zihinsel olarak rahatlama ihtiyaçları olduğundan bunu çeşitli fantezilerle gerçekleştirmek isteyebilirler. Bu hafta normalden daha açık ve rahat davranabilecekleri bir süreçte olduklarından isteklerinde de daha direkt ve net bir yapıya kavuşacaklar. Bekledikleri bir ödemeyi alabilecekleri gibi bekledikleri bir ödemeyi almaya yönelik girişimde de bulunabilirler. Hafta ortasında duygusal beraberlikler ve aşk konusu yoğunluk kazanacaktır. Yeni kişilerle tanışabilir, eski sevgililerle barışabilir yahut uzun zamandır tanıdıkları ve flört etmek istedikleri biriyle flörte başlayabilirler. Çocuk sahibi olan akrepler için çocuklarıyla güzel planlar yapma, eğlenceli vakit geçirme imkanı oluşacaktır. Her halükarda daha neşeli ve hareketli olacaklarından çevrelerinde neşeli tavırlarıyla ilgi görecekler. Hafta sonunda ise mesleki kazanımlar ve ödemeler konusunda kafa yoracaklar, ödemeler dengesini düzenlemeye çalışabilir, kazançlarını artırma yoluna gidebilirler. Bununla beraber iş yerinden biriyle bir flört içine girebilirler.

Yay ve yükselen Yay

Hafta başında girdikleri sosyal ortamlarda duygusal olarak ilgilerini çekecek yeni kişilerle tanışma fırsatı yakalayacak olan Yay ve yükselen yaylar için aynı zamanda bir arkadaşlarına aniden ilgi duymaya başlama durumu da söz konusu. Halihazırda nispeten yeni ilişkisi olan yay burçları ilişkilerini bir sonraki adıma taşıyabilir sevgililerini aile ve sosyal çevrelerine sokabilirler. Bununla beraber iş yaşamında ve beraberliklerinde daha uyumlu, adaletli ve objektif bir yapı gösterecekler. Kendilerine düşmanlık besleyen bir kişiyi kalabalık ortamda kötü duruma düşürmeleri de söz konusu olabilir. hafta ortasında ise özellikle ailelerini ve aile gibi gördükleri kişileri ilgilendiren sorunlara yapıcı çözümler üretebilecek gücü kendilerinde bulacak ve daha tutarlı olacakları için sorunlarla mücadele etme yollarını araştıracaklar. Bununla beraber yay ve yükselen yaylar yeni bir eve taşınmak, bulunulan yeri değiştirmek gibi konularla ilgili olarak birikim yapmaya çalışabilirler. Eğer ailelerinde bir sağlık sorunu varsa bunun düzeleceğini ve korktukları gibi kötü olmayacağını da öğrenecekler. Hafta sonu ise duygusal paylaşımlar artıyor, hafta başında ilişki/ flört tesis edemeyen yaylar için iyi haber zira bu alanda bir fırsat daha var(bari bunu kaçırmayın) daha eğlenceli, aktif ve göz önünde olacaklarından çevrelerinde yoğun şekilde ilgi çekebilir, yetenekleriyle beğeni kazanabilirler. Beraberliği olan yaylar için de ilişkilerinde yoğunluk ve paylaşım artacağı için daha keyifli vakit geçirme imkanları oluşacaktır.

Oğlak ve yükselen Oğlak

İş hayatı ve sosyal hayat hafta başında oğlak ve yükselen oğlaklar için gündem konusu olacak. iş ve çalışmalarına daha iyi adapte olacak oğlaklar yalnız bu dönemde kilo almaya yatkın olacaklar zira çalışmaları sırasında odaklanma rahatlığı için yemek yemeyi seçecekler. Sosyal hayatta daha katılımcı olmaları kuvvetle muhtemel, bunun yanında iş, okul, sosyal çevrelerinde otoriter konumdaki kişilerden de destek ve motivasyon gücü bulacaklar. Hafta ortasında ise yakın çevrelerinden kişilerle flörte açık olacak oğlaklar yine yakın çevrelerin vasıtasıyla tanıştıkları kişilerle de duygusal bağlar oluşturabilirler. Hali hazırda ilişkisi olan oğlaklar ise ilişkilerinde iletişimi geliştirebilecek yöntemler deneyecekler. Hafta sonunda ev ve yerleşim konularıyla ilgili olarak bazı problemleri çözmeye çabalayacak, çevrelerinde değişiklik yapmak için yeni kararlar alacaklar. Bununla beraber kilo verme, fiziksel düzene girme isteği de kendini gösterecektir.

Kova ve yükselen Kova

Hafta başında kova ve yükselen kovalar için yeni flörtler, yeni tanışıklıklar gündeme gelebilir zira etkiler buna açıktır. Bununla beraber hali hazırda ilişkisi olan kovalar ise beraber oldukları kişiyle yeni planlar yapabilir(yolculuk gibi) keyifli ve eğlenceli ortamlara girmek isteyebilirler. Daha neşeli ve istekli olacaklarından çevrelerindeki kişilere de moral aşılayabilirler. Hafta ortasına gelindiğinde özellikle kadınlarla iletişimleri artacaktır ve yer değişimi konularını gündemlerine taşıyacaklardır. Bulundukları çevreyi ve ikametlerini değiştirme kararı alabilir, bunun yanında hedeflerini gerçekleştirmek için maddi kaynaklarını artırma çalışmaları yapabilirler. İş arayan ve iş değiştirmek isteyen kova burçları için iyi etkiler söz konusudur bunu değerlendirebilirler. Hafta sonunda ise yine duygusal ilişkiler ve beraberliklerini ilerletme, iletişimi geliştirme çalışmaları yapabilir, flört ettikleri/ beraber oldukları kişiyle beraber kısa seyahatler ve ufak tefek organizasyonlar düzenleyebilirler.

Balık ve yükselen Balık

Bu haftaya daha derin düşünceler ve daha sezgisel bir şekilde başlayacak olan balık ve yükselen balıklar cinsel anlamda baskın etkiler altındalar bu nedenle tensel hisleriyle duygusal isteklerini karıştırmamaları iyi olacaktır zira akıl karışıklığı yaşayabilecekleri bir evredeler. İyi anlamda şüpheci ve analizci olacakları bu süreçte çevrelerini normaldekinden daha farklı değerlendirme imkanına kavuşabilir, olaylara farklı açılardan bakabilme yeteneklerini kullanabilirler. Ancak ani öfke krizlerine dikkat etmeleri gerekiyor zira içlerinde büyük bir öfke biriktirmiş durumdalar. Hafta ortasında kısa seyahatler, alınacak güzel haberlerle kendilerini farklı biçimde ifade etme imkanı bulacaklar. Bunu biraz açmak gerekirse, örneğin uzun zamandır görüşülmeyen kişilerle görüşecek ve bu görüşmelerde kendilerini olduklarından daha iyi gösterebilecekler. Hafta sonunda ise balıklar için de maddi kaynakları geliştirme, kişisel birikim yapma çabaları hız kazanıyor. İkamet değişikliği yapmak isteyebilir, bununla ilgili olarak kaynaklarını düzenleme, iş değiştirme yahut ek iş gibi konuları düşünebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder