15 Haziran 2015 Pazartesi

15-22 Haziran arası haftalık burç yorumları (ikizler burcunda yeniay)



Herkese merhabalar. Bu hafta Merkür retrosunun bitişiyle yarattığı kasveti ve işleri zora sokma etkisini üzerimizden atıyoruz. Haftaya Güneş-Mars birleşiminin etkisiyle başlayacağız ve ardından Salı günü gelen ikizler yeniay etkisiyle, yeni kararları hayata geçirmeye başlayacağız.

Koç ve yükselen koç burcu

Koç ve yükselen burcu koç olanlar bu hafta çevrelerine, arkadaşlarına oldukça yakın olmaya çalışacaklar. Genel anlamda konuşmak, insanlarla iletişimde kalmak daha önemli olacaktır ve ufak planlamalar yapmaya da yatkınlar. Bununla beraber dedikodular, çevrelerinden öğrenecekleri bilgiler önemli olacaktır. Ayrıca hafta içerisinde kendilerini daha iyi hissetmek adına çevrelerindeki kişilerin sorunlarına çözüm arayışına girebilir, başkalarının sorumluluklarını üstlenebilirler. Genel olarak konuşmaya yatkınlıkları ve diğer taraftan pek düşünmeden akıllarını söyleme potansiyelleri bazı kırıcı durumlara ve patavatsızlıklara sebep olabileceğinden dikkatli olmalarını öneririm.

Boğa ve yükselen boğa burcu

Boğa ve yükselen burcu boğa olanlar için bu hafta muhafaza ettiklerini tahlil etme ve var olanı koruyup geliştirmeye yönelik hareket etme şeklinde geçecektir. Yeni eşyalar satın alabilir, bazı eşyalarını tamir edebilirler. Bunun dışında hayattaki istekleri ve beklentileri konusuna odaklanacak, bir süredir gözlerine batan ve halledemedikleri sorunları masaya yatırıp bunlarla ilgilenmeye başlayacaklar. Kendileri için belirledikleri ve yönlerini şaşırmalarına engel olan konuları hayatlarından uzaklaştırma kararı alabilir ve bu karar alma sürecinde önceliklerini göz önüne getirebilirler. Boğa ve yükselen boğa burçları için bozulan işleri yoluna koyma ve pürüzleri temizleme anlamında görünürde çok değişiklik olmasa da manen fazlasıyla değişiklik içeren bir hafta olacaktır.

İkizler ve yükselen ikizler

Bir süredir önemli gökyüzü hareketine ev sahipliği yapan ikizler burcu bu hafta da ev sahipliğine devam ediyor olacak ve kendiyle ilgili tahlillerine, kendi hayatı için ortaya koyduğu uğraşlara ve yeniliklere devam edecek. İkizler ve yükselen burcu ikizler olanlar için her konu şahsi bir hal alacaktır. Genel olarak kendisi dışındaki konularla çok ilgilenmeyeceklerinden dışa karşı sosyal tavırları kendi eğlence ve ruhsal tatminlerine yönelik şekilde gelişecektir. Yalnız bu hafta çevresel otoritelerine daha fazla önem verebilir ve bazı konularda karar alıcı role bürünebilirler ve bu tavırdan ötürü sıkıntılar yaşama ihtimalleri mevcut zira otoriter-gergin tavırlarla gerçekleştirecekleri yaklaşımlar zaman zaman zora sokabilir.

Yengeç ve yükselen yengeç

Yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar bu hafta yeni hareket alanları belirlemek için uğraşacak ve zihinlerindeki karmaşayı çözmeye çalışacaklar zira zihinsel olarak aşırı işlek, uyanık ve hareketliler. Geçmişte kalan konuları bu hafta yeniden değerlendirmeye alabilir buradan çıkardıkları derslerden kendilerine yeni görüş, deneyim alanı yaratabilirler. Kendilerini ve çevrelerini suçlama eğilimleri artacaktır. Kendi kendilerine çok konuşabilir, genel olarak hareketsiz görünürken gizli kapaklı davranış modelleri benimseyebilirler. Tam olarak ne istedikleri konusu da, hayattan beklentileri ve ileriye yönelik hayalleri konusu da yengeç ve yükselen yengeçlerin bu hafta tam olarak karar veremeyeceği konular arasında olacaktır. Bununla beraber uyku sorunları ve garip rüyalar da görebilirler. Söylemek istediklerini söylemekten vazgeçebilir, yapacakları konuşmaları erteleyebilirler.

Aslan ve yükselen Aslan

Aslan ve yükselen burcu aslan olanlar bu hafta geleceğe yatırım yapmakla uğraşacaklar. Beklentileri, hayalleri ve ne istedikleri konusu önem kazanacaktır. Bazı iş olanakları ve kariyer konusuna odaklanırken sosyal hayatlarını da yolunda götürmek önemli bir hal alacak. Yeni konularla ilgilenmeye başlayabilir, bazı yardım gereken konularda da çevrelerinden destek alabilirler. Bununla beraber sosyal alanda ilerlemeler ve yeni gelişmeler ortaya çıkacaktır. Çevreleri vasıtasıyla tanışabilecekleri yeni insanlardan destek görebilir ve ilerleme olanağına kavuşabilirler. Her halükarda planlarını hayata geçirmek için uğraşacak ve ilerlemek için ellerinden geleni yapacaklardır ve davranışları genel olarak gösterişli olurken, ilgi beklentisi yüksek bir profil çizecekler.

Başak ve yükselen başak

Başak ve yükselen başak burçları bu hafta iş hayatları aktifse burada yenilikler ve düzenlemeler, ilerleme olanaklarına kavuşmak için hareket edecekler ve mümkün olduğunca kendilerini daha iyiye götürecek çalışmalar içine gireceklerdir. İş hayatı aktif olmayan başaklar için ise kendilerini çevrelerinde nasıl gösterdikleri konusu oldukça önemli olacaktır ve bu hafta ortaya koyacakları çalışmalarda ön plana bu düşünce biçimini alarak hareket edecekler. Bununla beraber otoriter erkek figürlerle anlaşmaları kolay ve davranışları gizli otoriter olacağından istediklerini yaptırma potansiyelleri de oldukça yükselecektir. Yalnız aile içerisinde ufak tefek gerilimler olabilir özellikle baba veya ağabey gibi aile figürleri açısından.

Terazi ve yükselen terazi

Terazi ve yükselen teraziler için bu hafta pek çok açıdan yenilikleri daha doğrusu yenilik isteklerini beraberinde getirecektir. Kendilerini geliştirme istekleri artacak, odaklandıkları konuları değiştirecek ve rotalarını başka alanlara kaydırmak isteyeceklerdir. Yeniliğe ve gelişmelere açık oldukları bu dönemde uzun vadeli planlar yapmaya da yatkın olacaklar. Yurtdışı bağlantılı işi olan terazi ve yükselen teraziler için iyi haberler ve yeni gelişmeler olacaktır ayrıca yurtdışına gitme planları için bu dönem oldukça uygundur. Yeni insanlarla tanışmak, yeni bir eğitim veya aktiviteye başlamak, yeni bir konuyu araştırmak, yeni felsefelere eğilim göstermek de bu dönemin önemli etkileri arasında olacak ve terazi burçları imkanları elverdiğince kendilerinde reforma gideceklerdir.

Akrep ve yükselen akrep burcu

Akrep ve yükselen burcu akrep olanlar bu hafta daha şüpheci, ketum ve gizli araştırmalara yatkın yapıda olacaklar. Merak ettiklerini sorarak öğrenmek yerine izleyerek öğrenmeye çalıştıkları bir süreçte olacaklarından davranışları da çevrelerinde garip ve esrarengiz karşılanabilir. Anlamsız görünen davranışlar sergileyebilir, kuşkucu yanlarının devrede olmasıyla çevrelerinde huzursuz bir hava yaratabilirler. Bununla beraber maddi anlamda sorunlar yaşayan akrep ve yükselen burcu akrep olanlar için bu alanda gelişmeler olabilir, uzun süredir alamadıkları bir ödemeyi alabilir kısa vadeli de olsa bir rahatlama yaşayabilirler. Yalnız satürn’ün geri harekette akrep burcuna yerleşmesi eskide kalmış konuları yeniden öne çıkarabilir ancak bu etki daha zayıf ve geçidir. Bunların dışında cinsel anlamda potansiyeli ve çekiciliği yüksek olacak akrep burçları kurdukları ilişkilerde cinselliğin ön plana çıkma ihtimalini göz önüne almalılar.

Yay ve yükselen yay burcu

Yay ve yükselen burcu yay olanlar için yeniay haftası beraberlikler, duygusal anlamda yenilikler anlamında hareketli olacaktır. Yeni ilişkilere açık oldukları bu dönemde ayrıca mevcut ilişkileri için de önemli kararlar ya da yeni adımlar atmaya yatkınlar. Ayrıca iş hayatı aktif olan yay burçları için başkalarıyla bir arada çalışmak ve ortaklaşa bir edime gitmek de önemli bir hal alacağından genel olarak çevreleriyle kendi iyilikleri doğrultusunda uyumlu ve iletişime istekli olacaklardır. Bunların dışında yay ve yükselen burcu yay olanların evlilik gibi bir düşünceleri ve buna uygun bir durumları varsa bu hafta konuyla ilgili yeni kararlar da ortaya çıkabilir. Bu hafta yay burçları için daha çözümsel ve olayların üzerine gidecekleri, düşünceleri doğrultusunda hareket edecekleri bir hafta olduğundan eski kalmış sorunları çözmek de isteyeceklerdir. Eğer ki kendilerine karşı düşmanlık gösteren biri/ birileri varsa bu alanda başarı kazanmaları ve kendilerine kötü davranışta bulunan insanlara doğru stratejiyle yaklaşmaları mümkün olacaktır.

Oğlak ve yükselen burç oğlak

Oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar için yeniay haftası kendini daha çok sağlık, fiziksel görünüm, genel motivasyon ve kendini adama duygusu alanında etkileyecektir. Daha yardımsever ve başkalarıyla paylaşımcı tavırlar takınırken, kendilerine rahatlama yolu olarak manevi verimliliği seçebilirler. Bununla beraber sağlık alanında uzun süredir ihmal ettikleri konular daha ok gözlerine batabilir ve sorunun çözümü için uğraşabilirler. Spor, diyet, fiziksel zararı olacak kötü alışkanlıkları bırakma kararı alabilir ve bu kararları hayata geçirebilirler. Eğer ki iş hayatları aktif durumdaysa mesleki olarak verimlilik ve motivasyon ön plana çıkacaktır ama diğer yandan iş değişimi ve hayatın kalanında yapılmak istenen iş konusunda yeni fikirler de ortaya çıkabilir. Bununla beraber oğlak ve yükselen oğlak burçları bu hafta hassas ve alıngan davranışlar gösterebilecekleri için gergin tepkiler vermeden önce olayları normalde nasıl değerlendirdiklerini göz önüne almalılar.

Kova ve yükselen burç kova

Kova ve yükselen burcu kova olanlar bu hafta duygusal anlamda gelişmelere yakın durumdalar. Yeni bir ilişkiye başlayabilir veya var olan ilişkilerini daha düzgün veya daha heyecanlı bir hale getirmek adına harekete geçebilirler. Duygusal ilişkilerinde yeni planlar, yeni iletişim biçimleri ve değişik yaklaşımlar gösterebilecekleri bir dönemdeler. Romantik ve yüksek beklentili olacaklarından partnerlerine karşı bakış açıları da farklı olacaktır. Bunun dışında kova ve yükselen burcu kova olanlar bu hafta şans oyunlarında veya şans gerektiren konularda başarıya açıklar yalnız dikkat etmeleri gereken konu her şeyi iyice düşünmek olacaktır. Sosyal, hareketli, flörtöz ve eğlenceli olacaklarından yeni insanlarla tanışıp kendilerini sevdirebilir, ilginin merkezine geçebilirler. Çocuk isteyen yahut çocuk sahibi olma ihtimali olan kova ve yükselen burcu kova olanlar için bu alanda bir gelişme söz konusu olabilir.

Balık ve yükselen burç balık


Yeniay haftasında balık ve yükselen burcu balık olanlar daha çok içsel bir değişim ihtiyacındalar zira kendilerinden dahi sıkılmış olabilirler. Belirsizliklerden ve ne yapacaklarını bilememekten şikayetçi balıklar için durumu kurtarmak ve yeni bir durum yaratmak adına hareket etmek önemli olacaktır. Bununla beraber genel olarak otoriter kadın figürlerle olan ilişkileri bu hafta verimli ve bu tür kadınlardan tavsiye almaya açık durumdalar. Kendilerini ilerletmek ve geçmişten geleceğe uzun bir tahlil sürecine girmek balık burçları için önemli bir konu olacaktır. Ayrıca bulundukları alanda, ev içerisinde değişim istekleri artacak. Yeni bir ev isteyebilir, ev içerisinde tadilat tamirat gibi uzun süredir aksattıkları veya ilgilenemedikleri işlere odaklanabilirler. Retronun da burada gerçekleşmesi nedeniyle, bozulan ev eşyası veya Retro sürecinde evde ortaya çıkan sorunlar için bu dönemde değişiklikler yapabilirler. Balık ve yükselen balık burçları bu hafta kendi içlerinde çok sesli dışarıya karşı ise daha sessiz ama düşünceli zaman zaman agresif bir tavır göstereceklerdir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder