1 Kasım 2016 Salı

31 Ekim-7 Kasım arası haftalık burç yorumları



Koç ve Yükselen Koç

Hayatın ciddiyetini kavrama ve bu alanda kendine yol çizme açısından koç ve yükselen koçlar bu hafta oldukça keskin ve kendilerini ileriye itecek konuların peşinde olacaklar. Düşüncelerini kendilerine saklama eğilimleri artacak ve özellikle aşk/cinsellik konularında eskiye daha bağlı, yeni olanı daha geçici görme eğilimi gösterecekler. Bununla beraber sosyal alanda ve iş yaşamında çevrelerindekilere ve kendilerine küçük jestler yapabilir, çevrelerinde olumlu bir etki yaratmak isteyebilirler. Ayrıca uzun zamandır kendileriyle ilgili takıntı yaptıkları bir konuyu bu hafta daha düzgün düşünebilir ve savuşturabilirler.

Boğa ve yükselen Boğa

Bu hafta yeni tanıştıkları kişilere, iş yaptıkları yahut entelektüel paylaşımda bulundukları insanlara sıcak ve içten tavırlarıyla üzerlerine yapışan soğuk algısını biraz dağıtabilecek boğalar için yeni insanlarla tanışmak da keyif verici olacaktır. Eğitim hayatı devam eden boğa ve yükselen boğalar uzun zamandır okuyup da anlayamadıkları bir konu varsa bu hafta okuyabilir/araştırabilirler zira zihinleri daha berrak olacak. İlişkisi olan yahut flört halindeki boğalar için önümüzdeki birkaç gün romantik düşünebilme ve elindekini muhafaza etme açısından biraz bağımlı tavırlar doğuracak, akılları bu konuyla meşgul olacak gibi görünüyor ancak bu durum huzursuzluk yaratmasın, bu ruh hali çok uzun sürmeyecektir.

İkizler ve yükselen İkizler

İkizler ve yükselen ikizler için bu hafta mesleki konular ve sorumluluklar daha ön planda olacaktır. Koşullarını korumak isteyecek ve güvenlik ihtiyacı hissedecekler. Bununla beraber spora başlama kararı alabilir, kendilerinde değişiklik yapmak ve sağlıklarını düzene sokmak adına yeni başlangıçlar yapabilirler. Ayrıca uzun zamandır yapmaya çalıştıkları gelecek planlamalarına bu hafta biraz daha kanalize olabilirler. Bu hafta ikizler ve yükselen ikizler burçları eğer bir flört durumu olursa oldukça şekilci davranacaktır zira kalıplaşmış güzellik algıları bu hafta çok baskın şekilde kendini gösterecek. İş yerinde ve sosyal hayatta kendilerini huzursuz eden bazı konuları noktalamak adına konuşmalar yapabilirler.

Yengeç ve yükselen Yengeç

Bu hafta yengeç ve yükselen yengeçler için duygusal konular ön planda olacak. Bu alanda kendilerini hem yeniliklere açık hem de etkileyici hissedecekler. Ayrıca eğlence anlayışları daha çok evde kaliteli vakit geçirmeye yönelik şekilde kendini gösterecektir; ev ortamlarındaki programlarda daha katılımcı ve eğlenceli olacaklar. Flörtöz ve tatlı dilli tavırlar ortaya koyacaklarından çevrelerindeki kişileri şüpheye düşürmeleri olasıdır. Bununla beraber iş/ okul hayatında da daha uyumlu fakat kendi projelerinde ortak çalışmalardan huzursuz bir yapı gösterecekler.

Aslan ve yükselen aslan

Aslan ve yükselen aslanlar bu hafta evde değişiklikler yapmak, ev ve aile ilişkilerini geliştirmek adına planlamalar yapacaklar. Bununla beraber eğer ki anneyle ilgili yaşadıkları bir sorun varsa bu hafta çözüme kavuşturmak adına uygun etkiler de olacaktır. Kozmetik, giyim alışverişi, saç ve giyim tarzı değişiklikleri de bu hafta aslanların gündeminde olacaktır ancak bu alanda istemsizce aşırıya kaçabileceklerini unutmamalılar. Ayrıca spora başlamak, diyet ve sağlık için alınacak kararlar da aslanların gündemlerindeki konulardan biri olacaktır. 

Başak ve yükselen Başak

Duygusal anlamda aşırı odaklanarak gelişme bekledikleri konularda daha salim kafayla düşünme fırsatı yakalayacak olan başak ve yükselen başaklar yüksek ihtimal flört ederken/ ilişkileri içinde yaptıkları iletişim hatalarına odaklanarak bu alanda kendilerini yenilemeye, bazı tavırlarını değiştirmeye çalışacaklar. Yakın arkadaşları ve kardeşleriyle ilişkilerini güçlendirmek ve çevrelerindeki etkinliklerini aktifleştirmek, uzun süredir var olan fakat görüşme fırsatı yakalayamadıkları kişilerle program yapmak da gündemlerinde olacaktır. Bu hafta başak ve yükselen başaklar bol bol dedikodu duyabilir, eğlenceli sohbetlerde yer alabilirler.

Terazi ve yükselen Terazi

Maddi alanda kendini sıkışmış ve yapabilme özgürlüğü elinden gitmiş gibi hisseden terazi ve yükselen teraziler bu hafta daha çok hobilerine yönelecek ve iş alanında kendilerini daha iyiye taşıyacak olan projeler üretmeye çalışacaklar. Eskide kaldığını düşündükleri bir yeteneklerini yeniden geliştirmek adına harekete geçebilir yahut var olan yeteneklerini mesleki anlamda kullanmayı düşünebilirler. Maddi konularda daha hırslı daha koruyucu olacaklarından istedikleri bazı şeyleri hayata geçirmeyi de bu hafta ertelemeyi seçeceklerdir zira bu dönemde daha geleceğe yönelik planlar yapma derdinde olacaklar.

Akrep ve yükselen Akrep

Bu hafta kendilerini daha iyi ve sorunsuz şekilde dışa vuracak olan akrep ve yükselen akrepler daha olumlu olmaya çalışacak, karamsar yanlarını bir kenara bırakmasalar da daha olumlu pencereler açmaya çalışacaklar. Kendileriyle hesaplaşmaya doyamadıkları konuları bu hafta bir süre için rafa kaldıracaklar ve yaşamlarında/ kendilerinde değişiklik yapmak istedikleri konuları öne alacaklar. Bununla beraber çevrelerinde kendilerinden gizlenmiş ve direkt olarak kendilerini ilgilendiren bir konuyu ortaya çıkarabilirler. Ayrıca bekledikleri bir haber varsa bu hafta gelebileceği gibi haberleşme trafiklerinde artışlar da gündeme gelecektir.

Yay ve yükselen Yay

Yay ve yükselen yayların maddi anlamda akıllarını kurcalayan bazı konular nihayet bu hafta ferahlığa kavuşabilir ve kendilerini daha rahat hissedebilirler. Ayrıca zihinsel karmaşalarını hafifletmek adına sosyalleşebilir, hobilerine yönelebilirler. Uyku sorunu yaşayan yay ve yükselen yaylar bu hafta daha rahat olacak ve gerginliklerini atabilecekler. Hırsları ön planda olacağı için ufak tefek münakaşalara girebilirler bu nedenle dikkatli olmaları iyi olacaktır, sonradan pişman olacakları sözler etmemeliler.

Oğlak ve yükselen Oğlak

Kendilerini iş ve sosyal alanda daha iyi ifade edecek olan oğlak ve yükselen oğlaklar bu hafta fiziksel değişimler için istekli olacaklardır. Zihinsel olarak daha yaratıcı, daha konuşkan ve iletişimde daha başarılı olacaklardır. Ayrıca keskin oldukları konuları bile normalden daha yumuşak şekilde ifade edeceklerinden gerginliklerin de önüne geçecekler. İş arayan oğlaklar için ise arkadaş çevrelerinden işle haberler gelebilir, bununla beraber yeni iş bağlantıları da kurabilirler. Akılları oldukça verimli çalışacağından nesnel konularda bu hafta oldukça başarılı bir grafik yakalayabilirler.

Kova ve yükselen Kova

Genel yoğunlukları nedeniyle sosyal hayatlarına pek vakit ayıramayan kova ve yükselen kovalar bu hafta özellikle bu alanda biraz daha rahat olacaklar. Zihinleri daha dingin ve ruh halleri iyi olanı algılamaya daha müsait olacaktır. Çevrelerini kalabalık tutmak isteyecek ve etraflarında hareketi arayacaklar. Konsantrasyon yetenekleri bu hafta hayli yüksek olacak yalnız ara ara hayallerle dağılabilirler zira hayal kurmaya, yeni fikirler yaratmaya da yatkın olacaklardır.

Balık ve yükselen balık

Bu hafta öğrenmeye ve deneyimlerini geliştirmeye son zamanlardaki hallerinden daha açık olacak olan balık ve yükselen balıklar okuyup öğrenemedikleri yahut ileriki bir zamanda öğrenmeleri elzem olan bir konu& eğitim varsa bu hafta başlangıç yapabilirler zira bu alanda destek alacaklar. Bununla beraber öğretici yanları da kendini gösterecektir. Mesleki ve sosyal algıları da yüksek olacağından çevrelerinde tavsiye isteyenlere yardımcı olmak isteği duyacaklar ve bunda da oldukça başarılı olacaklardır. Ayrıca görsel ve işitsel yetenekleri de kuvvetli olacak. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder