7 Kasım 2016 Pazartesi

7-14 Kasım arası haftalık burç yorumları (Mars Kova burcunda)


Koç ve yükselen koç burcu

Koç ve yükselen burcu koç olanlar bu hafta sosyal hayatlarına önem verecek ve sosyal etkileşimlerini artırmaya çalışacaklar. Gizli saklı olan olaylara karşı duyarlı ve meraklı olacaklarından sıklıkla çevrelerinde gerçekleşen konulara ilgi gösterebilir ve zaman zaman çevrelerindeki olaylara müdahale etme eğilimi gösterebilirler. Mesleki alanda yaratıcı, sosyal iletişimde başarılı olacaklar. Çevrelerinde aniden ilgi duydukları kişiler ortaya çıkabilir ve özellikle fiziksel çekim hissedecekleri kişilerle karşılaşabilirler. Hafta ortasında yönetici gezegenleri Mars'ın kova burcuna geçişiyle beraber 20 Aralık tarihine kadar özgürlük beklentileri artıyor olacak, enerjik, hızlı ve çözümsel davranışlar gösterecek ve kontrolünü daha evvel başkalarına bıraktıkları işlerini devralacaklar. Zaman zaman arkadaşlarıyla beklenmedik tartışmalar yaşayabilirler, başkalarıyla fikir uyuşmazlıklarından kaynaklanan huzursuzluklar ortaya çıkabilir. Bu anlamda enerjilerini doğru alanlara yöneltmeleri gerekmekte. Bunların dışında genel yapıları çevrelerine karşı verici ve motive edici bir şekilde kendini gösterecektir. Başkalarına verdikleri tavsiyeleri kendileri için de kullanabilecek, sevdikleri kişilerden ilgi ve yardım görebilecek durumda olacaklar. Özellikle hayal ettikleri konulara karşı yaklaşımları hırslı ve istekli olacağından isteklerini gerçekleştirmek için oldukça yüksek bir motivasyonla hareket edecekler.

Boğa ve yükselen boğa burcu

Hafta başında boğa ve yükselen burcu boğa olanlar beraberlik ve uyum becerilerini ortaya çıkaracak ve kendilerini bilgileri, potansiyelleri aracılığıyla ortaya koyacaklar. Genel motivasyon ve öğrenme becerileri yüksek olacaktır ve entelektüel uğraşlar için bu süreç uygun olacağından çalışmaları gereken konular varsa bu hafta başlangıç yapmaları iyi olacaktır. Ayrıca duygusal açıdan yenilik ve hareket arayışları artacak; yeni flörtler ve yakınlaşmalar oluşabileceği gibi var olan ilişkide yenilikleri de kovalayabilir, yeni aktiviteleri ilişkilerine sokabilirler. Evlilik kararı almak ve evlilikte -varsa- sorunları düzeltmek için de oldukça uygun bir hafta olacaktır. İş ilişkileri de iyi gelişecektir ve eğer iş arayışları varsa bu konuda başarılı girişimlerde bulunabilirler. Hafta ortasında Mars'ın Kova burcuna geçişiyle beraber 20 Aralık tarihine kadar motivasyon ve karar alma becerileri oldukça yüksek olacaktır. İstekleri için mücadele etmeye açık, hırslı ve azimli davranışlar gösterecekler. Özellikle gerçekleşmesini çok istedikleri konularda hırslı tavırlarını devam ettirdikleri müddetçe başarı şansları fazlasıyla yüksektir. Daha çekici ve istekli olacaklarından çevrelerinde dikkat çekecek ve yeni kişilerle tanışma fırsatları yakalayacaklar. Ancak diğer yandan dikkat etmeleri gereken bir konu olarak ast-üst ilişkileri, otoriter figürlerle yaşanan çatışmalar vurgu kazanıyor olacaktır. Mesleki anlamda ani kesintiler, tartışmalar ve ayrılıklar da oluşabilir bu nedenle basit konulara verdikleri tepkileri dikkatli şekilde ilerletmeleri, iyice düşünmeden önemli kararlar almamaları iyi olacaktır.

İkizler ve yükselen ikizler burcu

Hafta başında ikizler ve yükselen burcu ikizler olanlar fiziksel görünümleriyle fazlasıyla ilgili olacaklarından hemen her çeşit yeniliğe de açık durumdalar. Sağlıklarını ilgilendiren konularda yeni kararlar alabilir; spor&diyet başlangıçları yapabilir, beslenmeleri konusunda daha titiz davranışlar gösterebilirler. Ayrıca sağlık sorunları varsa bu hafta düzelmeler ortaya çıkacaktır. Konsantrasyonları yüksek olacağından başladıkları işleri başarılı şekilde devam ettirebilecek durumdalar. Mesleki hayatlarıyla ilgili yeni ve kalıcı kararlar alabilirler. Hafta ortasında Mars'ın kova burcuna girişi sonrasında 20 aralık tarihine kadarki süreçte ikizler burçları düşüncelerine daha fazla vakit ayıracak, manevi olarak kendilerine yoğun hissettiren konularda takıntılı davranışlar gösterecekler. Sabit fikirli ve fanatik davranma eğilimine karşı dikkatli olmalılar. Bunların dışında özellikle seyahatler ve öğrenme konularında hamleler yapabilir, erteledikleri veya olmayacağını düşündükleri seyahat planlarını devreye sokabilirler. Bu geçiş aynı zamanda bu konularda aksaklıkları da beraberinde getirebileceğinden bu tür durumlarla karşılaşılması ihtimali söz konusu olduğunda sakin ve organize davranarak sorunlarını çözebilecek durumda olacaklardır.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu

Hafta başında yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar için aşk hayatları ve romantizm duyguları öne çıkıyor olacak. Daha duygusal, sezgisel, yüksek beklentili ve flörtöz davranışlar gösterecekler. Zaman zaman beklentilerinin karşılanmamasına tepki gösterebilirler ancak bunları rahatlıkla atlatacak şekilde geçişli bir ruh halleri olacaktır. Bu hafta yeni ilişkilere başlamak, yeni yakınlıklar kurmak veya var olan ilişkiyi canlandırmak ve daha romantik hale getirmek adına oldukça şanslı etkiler altındalar. Ayrıca çocuklarla ilgili gelişmelere de açık bir durum vardır. Paylaşımcı ve işbitirici olmaları dolayısıyla halletmeleri gereken işleri rahatlıkla bitirebilir, sorun yaşadıkları noktalarda başkalarından yardım alabilirler. Hafta ortasında Mars'ın Kova burcuna geçişiyle beraber yengeç burçları 20 aralık tarihine kadar gizli konulara ve sırlara karşı ilgili, şüpheci, araştırmacı ve meraklı davranışlar gösterecek, çevrelerindeki sırları çözmek için uğraşacaklar. Çevrelerinde kaos, sıkıntılı durumlar ve ölümle ilgili tatsız haberler alabilirler. Bunların dışında çekim güçleri yüksek olacağından beklenmedik ilişkilere girmeleri de olasıdır ve yine benzet şekilde fiziksel çekimleri duygusal çekimle karıştırabilirler. Bu süreçte libidoları yüksek olacağından yanlış veya tam olarak beklentilerini vermeyecek ilişkilere karşı dikkatli olmalılar. Ayrıca maddi olarak ödemeler açısından da ufak tefek zorlanmalar, alacakların gecikmesi gibi durumlar da söz konusu olabilir.

Aslan ve yükselen aslan burcu

Aslan ve yükselen burcu aslan olanlar bu hafta daha çok evde olmaya çalışacak, arkadaş toplatılarını ev ortamına taşıyacaklardır. Ayrıca ev içerisinde yenilikler yapma konusunda istekli olacaklarından evde aksattıkları ya da gözlerine batan durumlar varsa düzeltmeye çalışacaklar. Tamirat-tadilat gibi konular gündemlerinde yer edinebilir. Ayrıca ikamet değişiklikleri, ev alım satım gibi konular da öne çıkacaktır. Aslan burçlarının bu hafta kadınlarla ilişkileri oldukça iyi gelişecek ve kadınlardan alacakları tavsiyelere açık durumda olacaklar. Daha içe kapalı, sessizlik arayışında ve dinlenme isteğinde olacaklarından çevrelerindeki konulara çok müdahil olmayacaklar. Hafta ortasında Mars'ın Kova burcuna geçişiyle beraber 20 aralık tarihine kadarki süreçte ilişkiler ve iş yaşamlarını ilgilendiren çalışmalar konusunda dikkatli olmalı ve ani kararlar almamaya dikkat göstermeliler zira enerjilerini doğru yönlendirme sorunları yaşayabilir, kırıcı ve katı davranışlarla karşılarındaki kişilerle aralarında tamir edilmesi güç problemler yaratabilirler. Dilleri sivri ve hitabetlerinin güçlü oluşunu avantaja çevirmeleri önemlidir; yapılması gereken konuşmalar ve konuşarak halledilmesi gereken işlerde oldukça başarılı sonuçlar elde edebilirler. Yeni ilişkiler kurmak için de uygun olan bu süreçte küslükler de son bulabilir, eski ilişkiler yeniden gündeme gelebilir ve ayrıca var olan ilişkide daha ciddi adımlar atılabilir. Yalnızca zaman zaman fazla benmerkezli tutumlar gösterebileceklerinden bu konuda hassas davranmaları önemli olacaktır.

Başak ve yükselen başak burcu

Başak ve yükselen burcu başak olanlar bu hafta duygusal konularda yoğun geriye dönüşler yaşama eğilimindeler. Sık sık geçmiş ilişkilerini hatırlayabilir, kapanmış ya da kapanması gereken defterleri karıştırabilirler. Eskide kalan kişilerle iletişime geçme isteği/ imkanı doğacaktır. Ayrıca uzun süredir görüşmedikleri arkadaşları da bu hafta gündemlerine girecek. Kısa seyahatler, yeni tanışmalar ve görüşmeler için de uygun bir dönemdeler. Daha flörtöz ve enerjik davranıyor olmaları nedeniyle çevrelerinde dikkat çekebilirler. Hafta ortasında Mars'ın kova burcu geçişiyle 20 aralık tarihine kadarki süreçte günlük işleri öne çıkarken, iş bitiricilikleri kendini gösterecek. Zaman zaman fazla aceleci ve dikkatsiz davranışları nedeniyle ufak tefek kazalar ve sakarlıklar yapabilirler. Fiziksel görünümleri konusunda değişiklik arayışları artacak ve görünümlerinde değişiklik yapma eğilimleri yükselecek, bu tür kararları alırken dikkatli ve iyice düşünmeden hareket etmemeleri iyi olacaktır. Mesleki konularda girişken ve çözümsel olacaklar, zaman zaman işleri paylaşma ve uygulama konularında gerilimler yaratabilirler ancak enerjilerini doğru kullandıkları müddetçe sorunları azalacaktır.

Terazi ve yükselen terazi burcu

Bu hafta terazi ve yükselen burcu terazi olanlar ev ve yaşadıkları alan için harcamalar yapmaya oldukça açık durumdalar ancak bu harcamalar kontrollü ve gereklilik dahilinde olacaktır. Ev toplantıları, ev içerisindeki etkinlikler de bir masraf alanı olabilir. Sezgilerine karşı hassas olacaklarından kendilerini dinleme, isteklerini belirleme konusunda da açık durumdalar. Uzun süredir kesin karar alamadıkları konularda net kararlar alabilirler. Hayatlarında yoluna koyamadıkları meselelerle ilgili olarak daha eylemsel olacaklar. Kadınlarla ilişkileri gelişkin ve iletişimleri güçlü olacağından problemlerinde destek almak için kadınları seçeceklerdir. Hafta ortasında Mars'ın Kova burcuna geçmesiyle beraber 20 aralık'a kadarki süreçte romantizm ve aşk istekleri artıyor olacak. Yeni flörtler ve varsa ilişkide hareketlilik ortaya çıkacaktır. Ayrıca daha romantik ve sabırsız olacaklarından flörtleri kısa sürede ilişkiye götürebilirler ve beklenmedik sonuçlar olmaması açısından bu konuda daha kontrollü davranmaları iyi olacaktır. Daha romantik ve yüksek beklentili davranışları zaman zaman zorluklar getirebilir. İlişkilerinde ani kararlar almamaları bu noktada iyi olacaktır. Çocuk isteyen yahut çocuk sahibi olan terazi burçları için bu konuda gelişmeler olabilir. Ayrıca sportif faaliyetler ve şans oyunları konularına da ilgili olacak, bu alanda hareketli bir süreçte ilerleyecekler. İşleri normalden daha fazla tahminler yoluyla halletmeye çalışıyor olacaklarından biraz daha ince eleyip sık dokumalılar.

Akrep ve yükselen akrep burcu

Bu hafta akrep ve yükselen burcu akrep olanlar daha kendilerine, görünümlerine ve hayattaki amaçlarına yönelik olacaklar. Kendi istekleri öne çıkacağından sorunları başkalarının gözünden değil kendi bakış açılarından halledecekler. Ayrıca kendilerini aktif şekilde ifade edecek olmaları nedeniyle sorunlarını rahat biçimde anlatabilir, duygularını paylaşma konusunda özenli davranabilirler. Ayrıca sevdikleri kişilerle bir araya gelmek, dostlukları pekiştirmek, kısa seyahatler yapmak için uygun dönemdeler. Aktif ve hareketli olmaları nedeniyle sosyal açıdan öne çıkacak ve dikkat çekeceklerdir. Hafta ortasında Mars'ın Kova burcuna geçmesiyle beraber 20 Aralık'a kadarki süreçte akrep burçları için ev ve aile içerisinde problemler ortaya çıkabilir. Bunlar büyük tartışmalar olabileceği gibi ufak tefek sorunların göze batması şeklinde de olabilir. Temizlik, tadilat, tamirat, düzenleme gibi konularda da fazlasıyla özenli ve titiz olacaklardır. İkamet değişiklileri gündeme gelebilir ve yaşadıkları alandan uzaklaşma isteği duyabilirler. Akrep burçları genel içrek hallerinden uzaklaşıp daha dışa açık ve iç dünyalarını paylaşmaya istekli olacaklarından uzun süredir açmadıkları konuları açabilir ve önemli olduğunu düşündükleri kişilerle aralarında varsa buzları çözebilirler.

Yay ve yükselen yay burcu

Hafta başında yay ve yükselen burcu yay olanlar kendi kendilerini yoğun bir hesaplaşma içinde bulacaklar ancak bu durum negatif anlamda gerçekleşmeyecek. Daha çok geleceklerine ve hayatta ne yapacaklarına dair planlamalar içerisine girecek, planlarının sonucunu öngörmeye çalışacaklar. Uyku ihtiyaçları artabilir veya az uykuyla günlerini enerjik şekilde idame ettirebilirler. Çözümsüz olduğunu düşündükleri konularda daha rahat davranacaklarından stresleri az olacaktır. Garip rüyalar görebilir, merak ettikleri bazı konu/ kişileri rüyalarında sık sık görebilirler. Maddi konuları düşünme ve akıllıca harcamalar yapma eğiliminde olacaklarından alışverişe çıkmaları için de uygun bir süreç olacaktır. Hafta ortasında Mars'ın Kova burcuna girişiyle beraber Aralık ayının 20'sine kadarki süreçte girişken ve konuşkan olacaklar. Yakın çevre ilişkilerini güçlendirecek, ihmal ettikleri kişileri yeniden hayatlarına alacaklar. Kısa seyahatler, arkadaş toplantıları, iletişime odaklı alanlarda oldukça başarılı bir çizgide ilerleyeceklerdir. Problemlerini daha rahat anlatacaklarından başkalarına bağlı sorunlarını da rahatlıkla çözebilirler. Yalnız burada Mars'ın agresif etkisini de unutmamak ve iletişimde aşırıya kaçarak yapılacak gaflara ve patavatsızlıklara dikkat etmek, yakın ilişkilerin bozulmamasına özen göstermek önemli olacaktır zira pervasız davranışlarla başkalarının kalbini kırabilirler.

Oğlak ve yükselen oğlak burcu

Oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar bu hafta hayalini kurdukları konularda ilerleme imkanına sahipler. Özellikle iş hayatı aktif olan oğlakların başarılı projeler üretme, işlerini başarılı şekilde tamamlama fırsatları oluşacaktır. Beklenmedik anda mesleki gelişim fırsatları ortaya çıkabilir. Sosyal açıdan kendilerini daha iyi ifade edecek ve daha açık olacaklar bu nedenle yeni arkadaşlıklar kurabilir normalden daha yoğun paylaşımda bulunabilirler. Ayrıca uzun süredir beklenti içinde oldukları ancak istedikleri karşılığı alamadıkları konularda ilerlemeler söz konusu olacağından kendilerine olan inançları da pekişecektir. Başkalarının aracılık yaptığı işlerde kendileri devreye girecek meseleleri bizzat çözüme kavuşturacaklar. Hafta ortasında Mars'ın kova burcuna geçişiyle beraber 20 Aralık'a kadarki süreçte oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar için maddi konular daha öne çıkıyor. Ani kazanımlar olabileceği gibi rutin ödemeleri almakta zorlanmalar da oluşabilir bu nedenle kontrollü davranlamalarında fayda var. Gelecek planları için bir şeyler yapmak, harekete geçmek konusunda istekli olacaklar. Ayrıca ani gereklilikler, ani harcamalara dikkat etmeliler. Yine aniden gelen maddi kazanımlar da söz konusu. Daha rekabetçi ve inatçı olacaklarından bu süreçte kararlarına karşı saplantılı davranışlar da gösterebilirler.

Kova ve yükselen kova burcu

Hafta başında kova ve yükselen burcu kova olanlar sosyal açıdan daha hareketli ve duygularını dışa vurmaya meyilli olacaklar bu nedenle zaman zaman normalde pek de paylaşmak istemeyecekleri konuları ortaya dökebilirler. Mesleki anlamda ileriye yönelik kararlar alabilirler, kova burçları ayrıca bu hafta yoğun şekilde kendilerini bir yere ait hissetme ihtiyacı duyacaklar bu nedenle belli görüşlere daha sıkı, fanatik biçimde bağlanacaklardır. Uzun süredir endişe yaşadıkları konularda daha rahat ve kendilerine güvenleri daha yüksek olacak bu nedenle adım atmaya çekindikleri konularda rahatlıkla hamlede bulunabilirler. Hafta ortasında Mars'ın Kova burcunda hareket etmeye başlamasıyla beraber 20 Aralık tarihine kadar kova burçları kendilerine odaklı, heyecanlı, hareketli ve pek çok konuda meraklı olacaklardır. Sorunları başkalarının sorunlarından daha önemli olacağından zaman zaman bencilce tavırlar gösterebilirler. Tartışmacı ve gerilimli davranma eğilimleri de yüksek, bu nedenle tepkilerini kontrol altında tutmaları iyi olacaktır. Kendilerinde değişiklikler yapma istekleri artacak, genel itibariyle yenilik peşinde olacaklar. Alışveriş yapabilir, fiziksel görünümlerinde değişiklik yaratacak(diyet, spor gibi) aktivitelerde yer alabilirler. Ayrıca öne çıkma ve rekabet istekleri artacağından gereksiz tartışmalara girebilirler buna dikkat etmeliler zira bu noktada kötü durumda kalabilirler.

Balık ve yükselen balık burcu

Hafta başında balık ve yükselen burcu balık olanlar duygusal olarak derin, sosyal olarak hareketli ve genel itibariyle umutlu olacaklar. Ne istediklerini iyi tahlil edecek ve isteklerini de iyi şekilde ifade edecekler. Bekledikleri bir haber ya da gelişme varsa aniden ortaya çıkabilir ya da uzun süredir sonuç almaya çalıştıkları konularda ilerlemeler yaşayabilirler. Seyahat planları yapmak için oldukça uygun bir dönemdeler, yeni yerler görmek ve yeni ortamlarda bulunma konusunda hevesli olacaklar. Hayatlarına daha evvel tanımadıkları insanlar sokabilir, yeni kişilerle olumlu bağlar kurabilirler. Hafta ortasında Mars'ın Kova burcuna geçişiyle beraber 20 aralık tarihine kadarki süreçte şüpheci ve gergin davranışlar göstermeye açık olacaklar. Daha çok kendi bildiklerini okuyacaklarından kişisel tatminsizlik yaşayacaklardır. Sağlık açısından da biraz dikkatli olmalı ve bağışıklık sistemlerini güçlendirmeye çalışmalılar. Diğer yandan içe dönük ve kendilerini doğru şekilde tahlil edebilecek durumda olmaları daha evvel anlayamadıkları sorunları anlamalarına, sezgileri yoluyla doğru olan cevapları bulmalarına yardımcı olacaktır. Uykusuzluk gibi sorunlar yaşayabilirler ancak buna karşın zihinsel olarak fazlasıyla enerjik olacak ve fikirlerini eğer doğru zamanı bekler ve harekete geçerlerse istedikleri gibi gerçekleştirebilirler. Bu süreçte özellikle dikkat etmelerini önerdiğim konu kendilerini doğru şekilde ifade etmek olacaktır. Herhangi bir konuda olaylar netleşmeden hamle veya yorumda bulunmamalılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder