25 Ekim 2016 Salı

24-31 Ekim arası haftalık burç yorumları




Koç ve yükselen Koç

Hafta başında koç ve yükselen koçlar için toplum önünde olmak, kendini dinletmek, otoritesini ortaya koymak oldukça önemli olacaktır. Faydalı hissetme arzuları artacağından kendini çevresine yeterli şekilde ifade edebilen kişilerin yakınında olmayı isteyecek, sözü geçen tanıdıklarıyla görüşme eğilimi göstereceklerdir. Ayrıca kendi ayakları üzerinde durma istekleri de oldukça fazla şekilde kendini gösterecek ve önemli planlamalar yapacaklar. Evde olduklarında bazı konuları çok fazla düşünüyor olmalarından ötürü pek evde durmak istemeyecekler. Odaklanma sorunları ve ani dikkat dağınıklıkları nedeniyle bu hafta koç ve yükselen koçların önemli her şeyi not alarak çalışmaları iyi olacaktır zira öğrendiklerini hızlı şekilde unutabilirler.

Hafta ortasından itibaren ise duygusal anlamda istekleri artacak olan koç ve yükselen koçlar, flörtöz, neşeli ve canlı tavırlar gösterecekler. Yeni birileriyle tanışabilir yahut var olan flörtlerini geliştirebilirler. Koçlar bu alanda hem Güneş hem de Jüpiter’in desteğini alıyor olduğundan uzunca bir süre duygusal açıdan önemli değişiklikler yaşamaya açık olacaklar. Bununla beraber koçlar hobilere ve keyifli vakit geçirme aktivitelerine yönelebilir, kendilerini yaratıcı ve verimli hissettikleri ortamlarda yer alabilirler.

Boğa ve yükselen Boğa

Boğa ve yükselen boğalar için hafta başında bilgi edinmek, bilgiye hakim olmak oldukça önemli olacaktır zira çevrelerinde öğrenmek istedikleri konular var. İnandıkları bazı konuların bir bir yıkıldığını görecek ve inançlarını sorgulayacaklar. Özellikle yakın arkadaşlar ve kardeşlerle ilgili bazı sıkıntılar ortaya çıkabilir, bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir, bazı planlar bozulabilir. Boğalar için bu birkaç gün bir şeyleri çözmek ve anlamak önemli hale gelecektir.

Hafta ortasından itibaren ise daha çok evde vakit geçirmeye yönelecek olan boğa ve yükselen boğalar için yapılacak arkadaş ziyaretleri de kapalı ortamlarda gerçekleşecektir. Değişim, dönüşüm arıyor olduklarından buna ulaşabilmek için çeşitli yollar deneyebilirler. Ayrıca maddi kaynaklarını artırmak için yeni yollar ararken diğer yandan içlerinde tuttukları öfke ve bazı sorunlardan bu dönemde kurtulabilirler.

İkizler ve yükselen ikizler

İkizler ve yükselen ikizler için hafta başında merak ön planda olacak. Her şeyi merak edecek, her şeyi didikleyecekler zira birçok konuda şüphe taşıyor olacaklardır. Bununla beraber cinsel anlamda istekleri fazlasıyla yoğun olmasına karşın kendini frenleme durumları var. Ayrıca maddi anlamda bazı ani ve yüklü harcamalara yahut çok aktif olarak kullanılamayacak ürünlere fazla ödeme yapmamaya dikkat etmeliler.

Hafta ortasından itibaren ise ikizler burçlarının en sevdiği konu olan iletişim trafiğinde artış meydana geliyor. Önümüzdeki dönemde ikizler burçları anlatmak isteyip düzgün ifade edemedikleri ne kadar konu varsa ortaya dökebilir, her şeyi anlatabileceklerini hissedebilirler. Bununla beraber sosyal hayatları yakınları sayesinde renklenecektir ve dedikodular, ufak tefek ziyaretler hız kazanacaktır.

Yengeç ve yükselen yengeç

Yengeç ve yükselen yengeçler hafta başında herkesi yönetme arzusuyla hareket edecekler ve başkalarına karşı bilgilerini yarıştırma potansiyeline sahipler. İnsanlara sözlerini dinletmek ve saygı görmek istiyorlar, bununla beraber birileriyle verimli vakit geçirmeye değil daha çok birileri tarafından “eğlendirilmeye” yatkın olduklarından arkadaş toplantılarından ve flörtlerden pek keyif almayabilir, sivri dilli güler yüzlü tavırları nedeniyle de insanları şaşırtabilirler.

Hafta ortasından itibaren ise maddi anlamda şans yengeçlerden yana olacaktır ve bekledikleri bir ödeme ellerine geçebileceği gibi, kendilerini mutlu edecek ve karşılı verimli olacak bir ödeme de yapabilirler. Her halükarda kendilerini daha iyi hissedecekleri, çevresel maddi olanakların artacağı bir evrede olacaklardır. Bu dönemde “sahip olmak” oldukça kıymetli bir hale gelecektir.

Aslan ve yükselen aslan

Aslan ve yükselen aslanlar için bu hafta başında sağlıkları ön planda olacaktır. Kendi yaralarını sarmaya çalışacak, tabiri caizse kendilerini özellikle bilinçaltı konusunda, eski kırgınlıkları, üzüntüleri konusunda toparlamaya, yeni değerlendirmeler yapmaya yatkın olacaklar. Bununla beraber başkalarının sorunlarıyla da her zamankinden daha fazla ilgilenebilirler.

Hafta ortasından itibaren ise kendilerini daha iyi hissettikleri, daha verimli olacaklarını düşündükleri, güzel/ yakışıklı ve etkileyici oldukları bir sürece giriyorlar. Pek çok aslanın karşısına yeni flörtler çıkabilir, arkadaşlıklar aniden flörte dönebilir ve duygusal alanda yenilenmeler yaşanabilir. Kendini ifade etmek, düzgün iletişim kurmak, kendini iyi sunmak aslanların asıl hedefiyken hataya ve yanlış anlaşılmaya yer vermemek de idealleri olacaktır.

Başak ve yükselen Başak

Hafta başında yaratıcı davranmaya çalışacak ve ilhama ihtiyaç duyacak olan başak ve yükselen başak burçları bunu gerçekleştirmekte zorlanabilir, bazı planlarının ters tepmesi nedeniyle huzursuzluklar yaşayabilirler. Bekledikleri, özellikle duygusal bir yakınlık duydukları kişilerden bekledikleri haberler gecikebilir, yapılan planlar ters tepebilir. Bununla beraber başak ve yükselen başakların pek de istemedikleri eski flört yahut sevgililer geri dönebilir.

Hafta ortasından itibaren ise gizli şeylere hayranlık duyacak başak ve yükselen başaklar, yeni araştırmalar yapabilir, yeni meraklar edinebilirler. Rüyaların etkileyici olacağı bu dönemde sık sık anlaşılması zor fakat etkileyici rüyalar görebilirler ve geçmişten sık sık parçalar akıllarına gelebilir. kendi sınırlarının ne olduğunu bilemeyecek özgür ve iyi hissedecek olan başaklar için mesleki yoğunluklardan da biraz olsun kurtulma süreci söz konusu olacaktır.

Terazi ve yükselen terazi

Terazi ve yükselen teraziler için hafta başında başkalarına ait fikirler arasında arada kalma durumu gerçekleşecektir. Örneğin anne ve baba arasındaki fikir çatışmaları olabilir, patronlar arasındaki, arkadaşlar arasındaki fikir çatışmaları olabilir hepsinde arada kalan kişi teraziler olacaktır ve iki zıt fikir arasından birini seçmekle sınav yaşayacaklardır. Bununla beraber çevrelerinde tartışmalar kavgalar artabilir, özellikle kadınların şiddet uyguladığı yahut baskın olduğu tartışmalar görebilirler.

Hafta ortasından itibaren ise bekledikleri haberler, istedikleri başarılar, kazanmaya çalıştıkları bilgiler konuları gündemde olacak olan terazi ve yükselen teraziler için verimli bir süreç başlayacaktır. Uzun süredir almak istedikleri bir haberi, mesleki terfi ya da hediyeyi alabilir, muhatabına yönelik alanlarda başarı kazanabilirler. Terazi ve terazilerin bu hafta ne istediğine çok dikkat etmesi gerekiyor. Bulundukları çevrede bir başarılarıyla göz doldurabilirler.

Akrep ve yükselen Akrep

Akrep ve yükselen akrepler hafta başında yeni konuları kendi hayatlarına sokmakta zorlanacak, yeni ortaya çıkan konularla ilgili olarak iletişim kurmakta problem yaşayacaklar. Yakın çevre ilişkilerinde sarsıntılar ortaya çıkabileceği gibi özellikle ticaretle uğraşan akrepler için de bazı sorunlar kendini gösterebilir. Ayrıca kısa programlarda bozulmalar, istenen etkiyi yaratamayan sunum ve projeler de söz konusu olduğundan akrep ve yükselen akreplerin bazı önemli işlerini hafta sonuna doğru ertelemeleri faydalı olacaktır.

Hafta ortasından itibaren ise akrep ve yükselen akrepler için daha yararlı olmak adına yapılan çalışmalar, erkek otoriter figürlerle akıcı iletişim, iş ve sosyal çevrede görülen destekler ve yüksek tutulan moral ön planda olacaktır. Ayrıca isimlerinden olumlu şekilde söz edilmesini sağlayabilecekleri için iyi değerlendirilmesi gereken ve önemli işlerin halledilmesinin uygun olduğu bu süreçte resmi dairelerdeki işler, işlemi uzun süren çalışmalar da dikkat çekici şekilde kolaylaşacaktır.

Yay ve yükselen yay

Özellikle maddi konularda hafta başında şüpheci kendinden emin olmayan davranışları nedeniyle gergin olacak yay ve yükselen yaylar ödemeler konusunda sorun yaşama ihtimaline karşı hazırlıklı olmalılar. Bununla beraber dünyadaki varlıklarını ve birikim yapmaları gereğini bir kez daha düşüneceklerdir. Ayrıca bazı konularda şüpheci ve araştırmacı yapılarıyla beklediklerinden fazla şey öğrenebilir, bu öğrendiklerinin tam olarak istedikleri şeyin zıttı olduğunu fark edebilirler. Paranoyakça sorularıyla da çevrelerinde dikkat çekeceklerdir.

Hafta ortasından itibaren ise öğrenmeye ve kendilerine bir şeyler katmaya odaklı olacak yay ve yükselen yaylar, her konuya ilgi duyacak özellikle politika, hukuk ve toplumsal adalet konularına yoğunlaşarak bu alanda yeni fikirler oluşturmalarına yarayacak olan çalışmalar yapacaklar. Yeni insanlarla tanışıp, yeni ve güzel ilişkiler geliştirebilecekleri için bu süreci oldukça verimli değerlendirebilirler.

Oğlak ve yükselen Oğlak

Oğlak ve yükselen oğlaklar için hafta başında başkalarıyla uyumlu davranabilmek oldukça zor bir hal alacaktır zira herkesten kötülük bekledikleri, kimseye güvenemedikleri ve mantıklarıyla da bunu doğruladıkları birkaç gün geçiriyor olacaklar. Herkesi sorgulayacak, her davranışın altında başka bir neden arayacaklar. Bununla beraber duygusal ilişkileri varsa aniden soğuyabilir/ tartışma yaratabilir, yahut duygusal olarak beklentilerinin ne olduğuna dair yeni tanımlamalar yapabilirler.

Hafta ortasından itibaren ise şüpheciliklerini daha pozitif bir alana yönlendirecek ve ilgilendikleri konularla ilgili bazı araştırmalar yapacaklar. Bununla beraber libidoları artacak ve fiziksel ihtiyaçlarına daha odaklı olduklarından çevrelerindeki bazı kişilerden çabuk etkilenecekler. Ayrıca haklarında yapılmış bir dedikodu kulaklarına gelebilir veya bazı kişilerin çevirdikleri gizli işleri öğrenebilirler.

Kova ve yükselen Kova

Kova ve yükselen kovalar hafta başında fiziksel görünümleriyle ilgili ciddi takıntılar yaşayacaklar. Sürekli kendilerini eleştirecekler. Ayrıca kilo vermek isterken kilo aldıklarını fark edebilir yahut istedikleri incelmeyi istedikleri bölgede yakalayamadıklarını düşünebilirler. Ayrıca odaklanma sorunları ve geçmişi fazla düşünme gibi can sıkıcı problemleriyle boğuşmaları gerekebilir ama endişelenmesinler hafta ortasında bu etki dağılacaktır.

Hafta ortasından itibaren ise daha uyumlu, çevresiyle ve –varsa- duygusal olarak beraber olduğu kişiyle daha paylaşımcı ve eğlenceli anlar yaşayabilecek olan kova ve yükselen kovalar, hayatla ve insanlarla ilgili asıl beklentilerine de cevap arıyor olacaklar. Kendilerini biraz daha başkalarının gözünden izlemeye açık davranacaklarından daha objektif davranışlara girebilirler. Ortaklaşa yapılacak çalışmalarda uyumlu ve sosyal enerjilerinin yüksek olması nedeniyle yeni kişilerle tanışabilir yeni flört fırsatları yakalayabilirler.

Balık ve yükselen Balık

Balık ve yükselen balıklar bu haftaya duygusal olarak beklentilerinin karşılanmadığı, aradıkları şeyin çevrelerinde olmadığı izlenimiyle başlıyorlar. Kendilerini duygusal olarak çevrelerine adapte edemeyecek, beraberlikleri varsa bile yalnız olduklarını düşünecekler. Arkadaş çevrelerine de duygusal olarak güvenemiyor ve bekledikleri haberlerin gelmemesini, olayların zamanlamasının istedikleri gibi olmamasını her seferinde birer şüpheye bağlıyor olacaklar.


Hafta ortasından itibaren ise fiziksel sağlıklarına daha fazla odaklanacak olan balık ve yükselen balıklar haddinden fazla verici ve abartılı şekilde iyi niyetli davranmaya karşı dikkatli olmalılar. Yüksek harcamalar, haddini aşan cömertlikler de balıkların hafta ortasından itibaren etkisinde kaldıkları konular arasında. Spor yahut diyete başlama kararının da geleceği bu süreçte kendilerini zinde ve formda tutmak için ne yapabilecekleri konusu balıklar için oldukça önemli olacaktır. 

1 yorum:

  1. Çok teşekkür ederim ayrıca sitemite ziyaret etmenizi bekliyorum
    http://islamguzelahlaktir.blogspot.com/

    YanıtlaSil