22 Temmuz 2019 Pazartesi

22-29 Temmuz arası haftalık burç yorumları


Koç ve yükselen koç burcu: Bu hafta oldukça romantik ve duygusal açıdan beklentilerinizin yüksek olacağı bir süreçte olacaksınız. Genel olarak canlılarla iyi bir iletişim ve akış yakalayabileceksiniz. Organizasyon yeteneğinizin güçlü olması nedeniyle çevrenizdeki pek çok işi iyi şekilde iddare edebileceksiniz ve bu konuda sorunlar yaşayan sevdiklerinize karşı daha dikkatli olacaksınız. Sosyal açıdan fazlasıyla hareketli ve aktif olmanız çevrenizde dikkat çekmenize vesile olacaktır. Yalnız başkalarının işlerine çok karışmamaya ve çok müdahale etmemeye karşı dikkatli olmalısınız çünkü bu davranışınızın artması ve baskınlaşması çevrenizde her şey iyi giderken bir anda sorunların patlamasına sebep olabilir. Hayatınıza yeni birini almak veya var olan ilişkilerinizi güçlendirmek için fırsatlarınız olacak. 

Boğa ve yükselen boğa burcu: Ailenize ve sevdiklerinize karşı oldukça bağlı ve sorunlarıyla ilgilenen bir yapı içinde olacaksınız ancak tersi şekilde bazı gerlimler aile içerisindeki huzursuzluklarınızın artmasına ve gelecekle ilgili kesin kararlar almanıza da vesile olabilir. Sezgileriniz oldukça kuvvetli olacağından bu hafta hayatınızda şaşırmaya pek yer olmayacak gibi duruyor ve tutarlı tahminleriniz nedeniyle çevrenizde de ilgi çekeceksiniz. Duygusal anlamda algınız yüksek olacağından başkalarının acılarına karşı olmadık bir şefkat duygusuyla yaklaşmaya açıksınız. Bu süreçte duygusal olarak fazlaca hasarlı kişilere romantik yakınlıklar göstermeye de açık olduğunuzdan dikkatli olmalısınız. Ayrıca içinize attığınız bazı konuları açıklamak ve duygularınızı anlatmak için de uygun ortamı sağlamaya çalışmalısınız. 

İkizler ve yükselen ikizler burcu: Fikir ve düşünceleriniz hızlıca gelişiyor ve faydanıza kullanabilecek şekilde bunları organize edebiliyorsunuz. Kıvrak zekanızı ve konuşma becerilerinizi kullanarak iyi bir ilerleme sağlayacaksınız. Ani şekilde arkadaşlar vasıtasıyla yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu hafta oldukça sosyal ve dostane yaklaşımlar içinde olacağınız için uzun süredir görüşmediğiniz veya bağlarınızın zayıfladığını hissettiğiniz kişilerle bir araya gelmek isteyeceksiniz. Çevrenizdeki kişilerin bazı sırları ve yaşadıkları olaylar şaşırmanıza sebep olacak. Ayrıca, çevrenizde belki arkadaş olarak gördüğünüz birinden ilgi görebilir veya aniden ilgi göstermeye başlayabilirsiniz. 

Yengeç ve yükselen yengeç burcu: Maddi açıdan yükselmek ve sorunlu giden durumları değiştirmek için oldukça fazla çaba göstereceğiniz bir süreçtesiniz. Becerilerinizi fark etmek için çevrenizden destek göreceksiniz ve mesleki olanaklarınızı artırma üzerine düşüneceksiniz. Bu süreçte alışverişlerinize dikkat etmeniz ve iyi bir şekilde bütçe planlaması yapmanız önemli zira bu hafta geçmişte aklınıza takılmış ancak almadığınız bazı eşyaları almaya meyliniz olacaktır. Ayrıca aşk hayatınızda hesap kitap yapacağınız ve her şeyi nesnel düşünerek değerlendirip karara bağlayacağınız bir süreçte olacaksınız. Bu nedenle hayatınıza fayda getirmeyen ilişkilerden ve insanlardan uzaklaşmaya istekli olacaksınız.  

Aslan ve yükselen aslan burcu: Bu hafta Güneş burcunuza giriyor, ani olaylarla karşılaşacaksınız ve hayatınızda ani fırsatlar belirecek. Yaklaşık bir aylık süre boyunca oldukça karizmatik, etkileyici ve dediğim dedik davranışlar gösterecek, bu tutumunuzla dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Sosyal alanda etkileşiminiz güçlü olduğu ve çevrenizle iyi bir uyum yakalayacağınız için pek çok yeni ortama davet edilebilir ve bu davetlerde yeni kişilerle tanışarak ilerleyen süreçte romantik bir ilişkiye adım atabilirsiniz. İş hayatınızda ise yeni teklifler ve yeni statü veya ilerleme getirecek şanslı etkiler oluşabilir. 

Başak ve yükselen başak burcu: Çevrenizde dolanan sırları araştıracağınız ve geçmişinizle hesaplaşmaya çalışacağınız bir haftadasınız. hırslarınız artıyor ve onlara göre hareket etmeye başlıyorsunuz. Bu hafta daha evvel bildiğiniz ancak yüzleşmekte sorunlar yaşadığınız konular önem kazanıyor ve bir içsel hesaplaşma evresine giriyorsunuz. Platonik aşklara ve gizli ilişkilere yatkın olacağınız bu süreçte kuracağınız romantik bağlara dikkat etmelisiniz. 

Terazi ve yükselen terazi burcu: rahat ve sosyal olacağınız bir haftadasınız, arkadaşlıklarınız kuvvetleniyor. Arkadaşlarınızın sorunlarıyla ilgilenecek ve tavsiye paylaşımında bulunacaksınız. Ortaklaşa işler yapmaya oldukça müsait olacağınız bu süreçte grup faaliyetlerinde yer almaya önem vereceksiniz. Güvendiğiniz insanlarla programlar yapabilirsiniz. İş hayatınız aktifse ani fırsatlarla karşılaşacaksınız ve ayrıca iş arıyorsanız bir tanıdığınız vasıtasıyla yeni bir işe girebilirsiniz. Son olarak, arkadaş çevrenizden veya dolaylı arkadaş çevrenizden biriyle ani yakınlıklar kurabilirsiniz. 

Akrep ve yükselen akrep burcu: Egonuz kuvvetleniyor ve bulunduğunuz topluluk içerisinde daha güçlü olma arzusu duyuyorsunuz. Daha otoriter ve baskın bir yapıda olacaksınız bu nedenle saygı uyandıracak ilişkiler içine girmeye çalışacaksınız. İş hayatınız aktif durumdaysa kendinizi gösterecek projeler üstlenebilir ve işlerinizin daha iyi duruma geçmesi için yoğun bir istek duyarak güçlü adımlar atabilirsiniz. Maddi açıdan güçlü bir durum arayışında olacağınız için maddi kazanımlar oldukça önemli olacak. 

Yay ve yükselen yay burcu: Felsefi ve düşünsel yanınız kuvvetleniyor; olayları değerlendirme biçiminiz farklılaşıyor. Hayatınıza soktuğunuz hemen her şeyde fayda arayacağınız bir evredesiniz bu nedenle de değerlendirmeleriniz bu düşüncelerinize göe şekillenecek. Hayatınıza yeni insanlar, yeni aktiviteler çekebilir; yeni kişilerle romantik yakınlaşmalar içine girebilirsiniz. Varsa beraberliğinizde iletişiminiz güçlenecek ve bildiklerinizle ilgili bolca paylaşımda bulunacaksınız. Daha esnek ve yaratıcı olacağınız için sanatsal olarak da aktif olmaya çalışacaksınız. 

Oğlak ve yükselen oğlak burcu: Maddi değerlendirme becerinizin yüksek olduğu bir süreçtesiniz ve hem bütçe planlama hem de başkalarına bu konuda yardımcı olmak adına hamlelerde bulunacaksınız. Bu süreçte sizden gizlenen bazı konuları fark edeceksiniz ve çevrenize de bu öğrendiğiniz konulara göre şekil vereceksiniz. Kontrolcü yanınız kuvvetli olacak ve bu hafta kötü bir tartışmacı olacaksınız zira benmerkezli davranışlarınızın da artacak olması çevrenizdekilerle uyumunuzu kaybetmenize, zaman zaman tartışmacı, gergin bir profil çizmenize neden olacak. Şüpheci, meraklı yanınız başkalarına karşı fazlaca merak duymanıza sebep olacaktır. 

Kova ve yükselen kova burcu: Ortaklaşa işler yapmaya, kalabalık içinde hareket etmeye fazlasıyla açıksınız bu da sosyal alanda canlanmayı ve aktivite arayışını beraberinde getirecek. Bu hafta hayatınızda etkisini yoğun şekilde gösterecek otoriter kişilerle bir araya gelebilir ve bazı işlerinize yardımcı olabilecek kişilerle tanışıklık kurabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızı bir araya getirmek, insanların etkileşim kurmasını sağlamak konusunda oldukça becerikli olacağınız bu süreçte kendiniz de yeni yakınlıklara açık durumdasınız. Ilımlı ve sıcak tavırlarınız ilgi çekecek. 

Balık ve yükselen balık burcu: İş hayatınız aktif durumdaysa oldukça yoğun ve çalışma azmiyle dolu olacağınız bir haftadasınız. Bu süreçte duygusal olarak açık ve başkaları için koşturmaya yatkın yapınız nedeniyle suistimal edilebilirsiniz; buna karşı dikkatli olun. Odaklanma beceriniz yükseliyor ve uzun süredir ilgilenmediğiniz veya tamamlamadığınız işlere yöneliyorsunuz. Yalnız, mükemmeliyetçi yapınız çevrenize ve kendinize karşı eleştirel tutumlar göstermenize sebep olacağı için dikkatli olmalısınız. Düzen arayışınız, ilişkilerinizde ve bağlılıklarınızda birdüzen oluşturmaya çalışma eğiliminizi artıracak ve bekarsanız da güven duyduğunuz kişilere karşı romantik yakınlıklar geliştireceksiniz. 

2 yorum: