1 Şubat 2016 Pazartesi

1-8 Şubat arası haftalık burç yorumları


Koç ve yükselen koç burcu

Koç ve yükselen burcu koç olanlar hafta başında sosyalleşme isteklerindeki artışla beraber yeni arkadaşlıklar ve yeni gelişim alanlarında adım atmak için hazır olacaklar. Halledemedikleri veya yarım bıraktıkları işlerini halledebilir, sorunlarını düzenlemek adına hareket edebilirler. Odaklanma becerileri kuvvetli olacaktır dolayısıyla öğrenmek istedikleri yeni konular varsa bu hafta yönelebilirler. Hafta ortasından itibaren oldukça yaratıcı ve düşünsel açıdan kuvvetli olacaklarından çevrelerinde dikkat çekici şekilde kendilerini göstereceklerdir. Sosyal ve mesleki olarak başarılı olmaya, varsa sorunlarını düzeltmeye veya sonlandırmaya açık durumdalar. Sezgileri fazlasıyla kuvvetli olacağından cevabını bekledikleri bazı konuları aydınlatabilirler. Bu hafta fiziksel olarak da dikkat çekici olacaklarından çevrelerinde aniden gelişen flörtler olabilir.

Boğa ve yükselen boğa burcu

Boğa ve yükselen burcu boğa olanlar hafta başında maddi konularda sıkıntıları varsa çözmek için uğraşacaklardır. Eğer iş hayatları aktifse başarılı ve kendilerini gösterme istekleri yoğun olacaktır. Bununla beraber sosyal alanda aktif bir yapı göstereceklerinden çevrelerinde dikkat çekebilir ani yakınlaşmalara girebilirler. Hafta ortasından itibaren duygusal hayatlarında paylaşım istek ve ihtiyaçları artacaktır. Var olan ilişkilerinde yeni bir sürece girebilir ya da yoksa yeni flört veya ilişkiler için istekli olabilirler. Ancak gazla değerlendirme ihtiyacı veya fazla rahatlık arasında gidip gelme eğilimleri yüksek olacağından gerçekçi değerlendirme yapamayabilirler. Ayrıca daha paylaşımcı ve sorunları anlatmaya açık olacaklarından sorun yaşadıkları kişilerle aralarındaki sorunları düzeltebilirler.

İkizler ve yükselen ikizler burcu

Hafta başında ikizler ve yükselen burcu ikizler olanlar kendilerini kabul ettirmek, istedikleri görünüme ulaşmak ve aynı zamanda çevrelerini etki altına almak açısından oldukça istekli olacaklardır. Kendileriyle ilgili beklentileri yükseleceğinden çevrelerindekilerle iletişimleri de buna yönelik olacaktır. Zihinsel olarak yoğun ve odaklanma becerilerinin yüksek olacağı günler olduğundan öğrenmek istedikleri konular varsa bu haftaya alabilir ve ortaklaşa yapılması gereken çalışmaları tamamlayabilirler. Hafta ortasından itibaren fiziksel görünümleri ve sağlıkları daha önemli bir hal alacaktır, diyet& spor yapma kararı alabilir, ihmal ettikleri sağlık konularıyla ilgilenebilirler. Cinsel açıdan da dikkat çekici olacaklardır ve flörtöz davranışlarıyla dikkat çekeceklerdir. Ayrıca verdikleri sözlere bu hafta dikkat etmeleri gerekiyor zira bir hevesle altından kalkamayacakları taşlara el atabilirler.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu

Yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar hafta başında sağlık konularıyla uğraşacaklardır. Kendilerini dikkat etmeleri gerektiğini fark edebilir ve biraz daha düzenli olmaya gayret edebilirler. Fazla kilolar, görünüm konusunda da takıntılı olabilecekleri bir süreçte olacaklarından kendileriyle ilgili beklentilerini karşılamak için harcamalar yapabilirler bu konuda biraz dikkatli ve düzenli olmalarını öneririm. Genel olarak memnuniyetsiz ve eleştirel olmakla beraber yakın oldukları kişilere karşı da fazlasıyla açık ve verici davranışları olacaktır. Hafta ortasından itibaren duygusal olarak yalnızlık hissi artacaktır ve varsa ilişkilerinden daha yoğun beklentiler içerisine girecekler. Daha eğlenceli ve dikkat çekmek için çabalayan bir yapı göstereceklerinden beklentileri çok göze batmayacaktır. Bekar olan yengeçler için flörtler ve yeni tanışmalar olabilir, bu anlamda paylaşımlarda bulunmaya açık durumdalar.

Aslan ve yükselen aslan burcu

Aslan ve yükselen burcu aslan olanlar özellikle hafta başında aşk hayatlarına odaklanacakları bir süreçte olacaklar. Paylaşımları ve beklentileri artacaktır, beraber oldukları kişiye karşı sorumluluk hisleri yükselecektir. Sorunlarını eylemsel şekilde aşmaya istekli olacaklar. Bekar olan aslan burçları ise hayatlarına yeni birini sokmak için fazlasıyla açık olacaklardır ve çevrelerine karşı flörtöz davranışlar göstereceklerdir. Hafta ortasından itibaren ise gelecekle ilgili planları ve istekleri belirgin bir hale gelecek, mesleki alanda yapmak istedikleri, hayatlarında varmak istedikleri noktalar ön plana çıkacak. Şayet iş konusunda adım atma planları varsa hayata geçirmek için oldukça uygun bir zaman diliminde olacaklar. Bu hafta aslan burçları için kadınlarla olan iletişimleri fazlasıyla önemli zira kadınlardan alabilecekleri rehberlikler ve tavsiyeler için oldukça açık durumdalar.

Başak ve yükselen başak burcu

Başak ve yükselen burcu başak olanlar bu haftaya odaklanma ve planlama becerileri yüksek bir şekilde başlayacaklardır. Çevrelerinden aldıkları tavsiyeleri iyi değerlendirecekleri ve uygulayacakları bir süreçte olacaklar. Özellikle mesleki anlamda bekledikleri ilerlemeler varsa bunları gerçekleştirmek adına adımlar atabilirler. Neyi nasıl yapacakları konusunda sorularına cevap arayacaklarından daha rasyonel davranacaklardır. Hafta ortasından itibaren duygusal konular önem kazanıyor olacak. Rahat iletişim kurmak ve sorunlarını paylaşmak açısından istekli olacaklardır. Çevreleri vasıtasıyla yeni kişilerle tanışabilirler bununla beraber flörtöz ve etkileyici davranacaklarından ilgi çekeceklerdir. Ufak tefek programlar, kısa seyahatler için de fazlasıyla uygun bir süreçteler. Uzun süredir görüşmedikleri kimselerle görüşebilir ve eğlenceli vakit geçirebilirler.

Terazi ve yükselen terazi burcu

Terazi ve yükselen burcu terazi olanlar bu hafta özellikle varsa duygusal hayatlarındaki sıkıntıları çözmek için iletişim kurmaya yatkın durumda olacaklar. Çok dağılmadan ve sorunları çok büyütmeden çözme derdinde olacaklarından mesela neyse oraya odaklanacaklar. Bazı çekinceleri ve söyleyemedikleri konular söz konusu olabilir ve bu durum terazi burçları için can sıkıcı bir hale gelebilir. Beklentilerinin yeterince karşılanmadığını düşüneceklerinden daha açık bir noktaya ulaşma istekleri artacaktır. Yeni ilişkiler ve flörtlere açık durumdalar, hayatlarında yeni arayışlar ortaya çıkabilir. Hafta ortasından itibaren ise öncelikleri ve kazanımları ile ilgili konulara yönelecekler. Bazı eşyalarını elden çıkarma kararı alabilir, yeni satın almalar gerçekleştirebilirler yalnız burada dikkatli olmaları gereken konu fazla harcama yapma ve öngörüsüz davranma potansiyelleridir.

Akrep ve yükselen akrep burcu

Akrep ve yükselen burcu akrep olanlar hafta başında daha çok maddi konularda kararlar almak istedikleri, birikim yapmaya ihtiyaç duydukları bir süreçte olacaklar. Yapmaları gereken harcamaları yapmak istemeyebilir ve ellerindekileri muhafaza etmeye yönelik tedbirli davranışlar gösterebilirler. Benzer şekilde insan ilişkilerinde de muhafazakar ve korumacı tavırlar takınacaklardır. Hafta ortasından itibaren ise kendilerini anlatmak ve sorunlarını paylaşmak konusunda istekli olacaklar. Uzun süredir görüşmedikleri kişilerle görüşebilir ve güzel paylaşımlarda bulunabilirler. Haftanın bu döneminde çevrelerinde aldıkları bilgiler ve kendileriyle ilgili fikirler veya eleştiriler için de açık durumda olacaklar. Kendilerini kanıtlama istekleri yoğun olacağından ufak tefek tartışmalar yaşama riskleri var ancak bunlar sorun teşkil edici şekilde gerçekleşmeyecektir.

Yay ve yükselen yay burcu

Yay ve yükselen burcu yay olanlar bu hafta akıllarındaki fazlasıyla soru işaretine cevap bulmaya çalışacaklar. Çevrelerinden bazı konularla ilgili bilgi almaya çalışabilir, etraflarına karşı şüpheci ve meraklı bir tavır sergileyebilirler. Kendilerini anlatma istekleri az olacağından başkalarının kendileriyle ilgili yaşadıkları sorunlarına cevapsız kalabilir ve tek yönlü iletişim kurabilirler. Hafta ortasından itibaren ise uyku sorunları, garip rüyalar görebilir ve yoğun sezgileri nedeniyle odaklanma sorunları yaşayabilirler. Maddi açıdan gelişim beklentileri varsa çözüme kavuşturmak için uğraş verebilirler. Biraz tembel ve isteksiz olacaklardır ancak kendilerini dinlemeye ihtiyaç duyacaklarından bu süreç yay burçları için olumsuz ilerlemeyecektir. Ayrıca eğlenceli ortamlarda bulunma ve harcama yapma eğilimleri artacağından bütçelerine biraz dikkat etmeleri iyi olacaktır.

Oğlak ve yükselen oğlak burcu

Oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar haftaya çıkış bulamadıkları konuları çözme azmiyle başlayacaklar. Uzun süredir akıllarında takılı kalan meselelere yönelebilir ve yapmaları gerekenlerle ilgili bir düzenleme gerçekleştirebilirler. Geçmişte gerçekleşmiş bazı konular yeniden akıllarına gelebilir. Endişelendikleri meseleleri rahatlatma adına hareket edecekleri için daha sakin ve kararlı ilerleyeceklerdir. Hafta ortasından itibaren kendi işlerini kendileri halletmeye başlayacak ve başkalarının yapması için ön ayak olduğu işlerini kendileri devralacaklar. Çevrelerindeki kişiler vasıtasıyla yeni fırsatlar ve kazanımlar oluşabilir. Ayrıca mesleki yaşamı aktif olan oğlak burçları için güzel gelişmeler söz konusu olabilir. Arkadaşları ve sosyal çevreleriyle ilişkileri yoğun ve aktif olacaktır, dikkat çekici davranışları ve kendilerini iyi ifade edişleriyle yeni kişilerle tanışma fırsatı yakalayabilirler.

Kova ve yükselen kova burcu

Kova ve yükselen burcu kova olanlar hafta başında kendilerini ortaya çıkaracak çalışmalar içerisinde olacaklar. Mesleki olarak bazı planları varsa gerçekleştirmek için uğraşabilirler. Sosyal alanda da aktif ve paylaşımcı olacaklarından yaptıkları takdir edilecektir. Eğer gerçekleşmesini istedikleri bazı projeleri varsa bu hafta konuyla ilgili güzel gelişmeler olabilir. Hafta ortasından itibaren özellikle iş hayatı aktif olan kova burçları için tasarladıkları plan ve projeleri hayata geçirme süreci başlayacaktır, benzer şekilde sosyal alanda kendini göstermek isteyen veya aktif olmak isteyen kova burçları da tasarı ve hayata geçirme sürecinde olacaklar. Ne istedikleri daha belirgin şekilde önlerine çıkacağından ve enerjileri de yüksek olacağından oldukça hareketli ve hızlı davranacaklar. Baş ağrıları ve uyku sorunlarına açık olmakla beraber bu sorunlar önemli bir sıkıntı oluşturmayacaktır.

Balık ve yükselen balık burcu


Balık ve yükselen burcu balık olanlar bu haftaya oldukça ciddi ve çevrelerindeki olayları nispeten dar bir perspektiften yargılar şekilde başlayacak ve bu nedenle de çevrelerine karşı tutumları biraz sert ve acımasız olabilir. Kendi otoritelerini kabul ettirme konusunda fazla istekli oluşları gergin bir tavrı beraberinde getirecektir. Hayal güçleri oldukça zengin ve yaratıcı becerileri kuvvetli olduğundan akıllarındakileri uygulama konusunda da fazlasıyla açık durumda olacaklardır. Hafta ortasından itibaren davranışları daha rahat ve eğlenceli olacaktır. Öğrenme ve gelişim istekleri artacak, estetik zevkleri yükselecek ve çevrelerine karşı daha sakin bir tavır gösterecekler. Yeni kişilerle tanışabilir ve yeni arkadaşlıklar kurabilirler. Ayrıca öğrenmek istedikleri konular, odaklanmaları gereken meseleler varsa bunlara yönelip kendilerini geliştirmek adına hareket edebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder