25 Nisan 2016 Pazartesi

25 Nisan-2 Mayıs arası haftalık burç yorumları



Koç ve yükselen koç

Koç ve yükselen burcu koç olanlar bu hafta maddi konulara ve kendileri için yapmaları gerektiğini düşündükleri konulara odaklanacaklar. Sakinlikten ziyade durağan hissedecek olmaları nedeniyle boşluktaymış hissine kapılabilirler ancak hafta ortasından itibaren hareketleneceklerdir. İş arayan veya işiyle ilgili gelişmeler bekleyen koç burçları için fırsatlar oluşabilir, istedikleri durumlara yaklaşabilirler. Ayrıca uzun süredir istedikleri/ hayalini kurdukları bir gelişme hayatlarında yer alacaktır. Bu dönemde sağlıklarıyla ilgili de kararlar alabilir ve kendilerini yenileyebilirler. Motivasyonları yüksek ve denge kayıpları olmayacağından başladıkları işleri daha sağlam bitirme potansiyelleri de yüksek olacak.

Boğa ve yükselen boğa

Boğa ve yükselen burcu boğa olanlar güneş'in de burçlarına girmesiyle beraber kendileri için önemli olan konuşarı çözmeye başladıkları bir sürece girdiler. Bu hafta istekleri, kişisel gelişimleri, kendilerini yansıtma biçimleri önemli hale gelecektir. Hafta ortasından itibaren aşk hayatlarıyla ilgili olumlu gelişmelere, yeni flört ve yakınlıklara açık durumdalar. İlişkisi olan boğa burçları yakınlıklarını ve paylaşımlarını artırmak isteyeceğinden plan ve organizasyonlar için istekli olacaklar. İş hayatı aktif olan boğa burçları için konuyla ilgili uzun zamandır istenen bir gelişme olabilir, iş konusunda bağlantı kuracakları önemli kişilerle tanışabilirler. Bunun dışında beklenen haberler, netleşmesi gereken konular varsa bu hafta gelişmelere açık olacaktır.

İkizler ve yükselen ikizler

İkizler ve yükselen burcu ikizler olanlar zihinsel olarak fazlasıyla hareketli ve düşünsel bazda planlamacı, isteklerini belirlemeye açık oldukları bir süreçteler ve bu nedenle bu hafta normalden daha fazla kişiyle bağlantı kuracaklardır, konuşkan ve neşeli tavırlar gösterecek ancak diğer yandan kendileriyle ilgili az paylaşımda bulunacaklar zira bu bir planlama sürecidir ve ne istediklerini veya ne yapacaklarını belirleyene kadar çevrelerindekilerin düşüncelerinden haberdar olmasını istemeyeceklerdir. Duygusal olarak yaralandıkları veya zorlandıkları konular varsa bunların çözümü de bu hafta gelecektir, yalnız olan ikizler burçları bu konuda daha rahat olacak ve yeni kişilerle tanışma konusunda da istekli tavırlar gösterecekler. Ayrıca seyahatler, ev değişimi, çevre değişimi, yaşam alanı içerisinde düzenlemeler için uygun bir süreçteler.

Yengeç ve yükselen yengeç

Uzun zamandır sonuç almayı/ doğru cevabı bekledikleri, hayal ettikleri konular varsa bu süreçte yengeç burçları için olumlu karşılıklar alması için fazlasıyla uygun olacaktır. İş/ kariyer değişimi de gerçekleştirebilir yahut iş arıyorlarsa çevrelerindeki bağlantıları vesilesiyle iş bulabilirler. Genel olarak çevrelerinden destek gördükleri ve çevrelerine destek olmak istedikleri bir süreçte olduklarından kendilerini güçlü de hisseceklerdir. Haftanın ilerleyen günlerinde ise yakın ilişkiler ve kişisel gelişim ihtiyacı ön plana çıkıyor olacaktır. Ufak seyahatler, uzun süredir görüşülmeyen arkadaşlarla görüşmeler, uzun sohbetler için istekli olacaklardır. Ayrıca hayatlarına yenilik katma istekleri de yoğun olacağından kurs/ ilgi alanı gibi konulara yönelebilirler. Daha evvel çok düşünmedikleri ya da ihtimalleri uzak olarak gördükleri bazı konularda gelişimler hayatlarına dahil olabilir.

Aslan ve yükselen aslan

Aslan ve yükselen burcu aslan olanlar bu hafta özellikle iş hayatları ve sosyal hayatları konusundan fazlasıyla atak, hırslı ve ne istediğini bilen bir yapı gösterecekler. Neşeli, uyumlu, iyimser davranışlarıyla çevrelerinin ilgisini çekebilir ve yeni kişilerle tanışabilirler. Özellikle iş hayatı aktif olan aslanlar becerilerini göstermek ve yeterliklerini anlatabilmek için önemli görevler üstlenmeye istekli olacaklardır. Hafta ortasından itibaren maddi konular ve yapılması gereken seçimler öne çıkıyor olacak. Maddi açıdan biraz rahatlayabilir, sıkıntı yaşadıkları konular varsa düzelmesi için uygun bir sürece girebilirler. Akıllarında yer eden veya fırsat bulamadıkları ödemeler için uygun olacaklardır. Ayrıca cinsel anlamda fazlasıyla hayal güçleri ve istekleri yoğun olacağından ilişkilerinde cinsellik teması ağır basabilir, kendilerine düşünceleri bu yönde insanlar da çekebilirler. Hata yapmamak için ne istediklerini net şekilde belirleyerek yakınlıklar kurmaları önemlidir.

Başak ve yükselen başak

Başak ve yükselen burcu başak olanlar değişikliğe ihtiyaç duydukları, yaptıkları veya yapacakları şeylere karşı yabancı olacakları bir süreçteler. Daha evvel yaklaşmadıkları konulara/ kişilere ilgi duyabilir, kendilerinden beklenmeyecek davranışlar gösterebilirler ancak bu durum başaklar için kötü bir anlam taşımıyor olacak. Dil öğrenme, uzak yolculuklar planlama, uzun vadeli plan yapma arayışları artacaktır. Aniden bazı değişimleri hayatlarına sokabilirler. Hafta ortasından itibaren yapmaları gereken işlere ve çevrelerine odaklanacaklar. Görev ve sorumluluk olarak gördükleri konularda ciddi ve sabırlı şekilde ilerlemeye çalışırken diğer yandan hayal ettikleri konularla ilgili bir hareket planı hazırlayacaklardır. Organize ama aynı zamanda ilhamlı olacaklarından her işlerini normalden hızlı şekilde halledebilirler. İlişkisi olan başak burçları için paylaşımlar önemli hale gelirken bekar olan başak burçları da duygusal arayışa gireceklerdir.

Terazi ve yükselen terazi

Terazi ve yükselen burcu terazi olanlar için başkalarına karşı sorumlulukların, kendine ayrılan kaliteli zamanın, duygusal konularda analiz yapma eğiliminim arttığı bu dönemde genel yaklaşımları daha çok kendi şüpheci ve gergin iç seslerini bastırmak yönünde olacaktır. Kişisel dinginlik ve huzur arayışları artacak, sosyal açıdan gerekli zamanların dışında kalan sürelerde kendilerine odaklanacaklar. Öğrenmek istedikleri merak, şüphe, aydınlatılmak istenen endişeli konular varsa bu hafta bu konularla ilgili bilgi edinmek için uygun bir süreçte olacaklar. Tembellik eğilimleri artacak ve zaman zaman yapacakları işlere gecikebilir, harekete geçmekte zorlanabilir, sık sık uyku haline geçebilirler bu nedenle biraz dikkatli ve organize olmaları iyi olacaktır. Bu hafta görecekleri rüyalar da ilham verici veya üzerine düşünülmesi gereken nitelik gösterebilir.

Akrep ve yükselen akrep

Akrep ve yükselen burcu akrep olanlar bu hafta paylaşımlara istekli, başkalarına yardım etmeye odaklı ve hareketli bir yapı gösterecekler. Çevrelerinde ve başkalarına karşı yaklaşımlarında adalet kavramını fazla ön plana çıkarabilecekleri, objektif olacakları bir süreçte olmalarından dolayı tekrar değerlendirilmesi gereken konular varsa bu döneme almalı ve tekrar üzerinden geçmeliler. İş hayatı aktif olan akrep burçları için çalışmak, kendini göstermek ve kendini kanıtlamak önemli olacaktır, projeleri hayata geçirmek için fırsatlar yakalayabilirler. Sosyal anlamda eğlenceli, sosyal paylaşımlara açık ve neşeli tavırları çevrelerinde dikkat çekecektir. Beraberliği olan akrep burçları için romantizm arayışı öne çıkacaktır, daha duygusal, derin ve sağlam bağlar oluşturmak isteyeceklerdir. Bekar olan akrep burçları hafta ortasından itibaren duygusal konularda hızlı ilerlemeye açık durumdalar, arkadaş çevreleri vasıtasıyla yeni kimselerle tanışabilir, yakınlık kurabilirler.

Yay ve yükselen yay

Yay ve yükselen burcu yay olanlar bu hafta çevrelerine karşı fazlasıyla hoşgörülü, açık ve yardımcı olmaya çalışan bir yapıdalar; sorumluluk alma ve sorumlulukları gerçekleştirme dürtüleri yoğun olacak. Odaklanma becerileri oldukça kuvvetli ve kendilerini yaptıkları işe tam anlamıyla verme eğilimleri yüksek olacağından mesleki anlamda da verimli bir hafta geçireceklerdir. Çevrelerindeki otoriter ve güçlü kişilerin desteğini alabilecekleri, uzun vadeli hedeflerini gerçekleştirmek adına fırsatlarla karşılaşabilecekleri bir haftada olmalarından dolayı fırsatları iyi görüp iyi değerlendirmelerini öneririm. Ev taşıma, yer değiştirme, bulundukları alanda değişiklik yapma istekleri fazla olacaktır. Şayet çevrelerindeki kadınlarla aralarında problemler varsa bu hafta bu sorunları düzeltmek için şansları yüksek.

Oğlak ve yükselen oğlak

Aşk hayatlarının fazlasıyla önemli hale geldiği, romantizm arayışlarının yükseldiği bir süreçte olan oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar bu hafta kendilerini eksik ve verimsiz hissettikleri konulara odaklayacak ve isteklerini gerçekleştirmek için uğraşacaklardır. Şans oyunları ve talih gerektiren konularda şansları yaver gidebilir, maddi/ manevi ufak tefek kazanımlar elde edebilirler. Esprili ve rahat yanlarını ortaya çıkarabilecek durumda olduklarından kendilerini ifade konusunda da çok sorun yaşamayacaklardır. Kısa, uzun fark etmeksizin seyahatler planlamak, seyahate çıkmak için uygun bir süreçteler. Arkadaşlarla yapılacak programlar, iletişim kurmak, yakınlarıyla ilgilenmek isteyeceklerdir. Ayrıca bu hafta yeni konular öğrenme, bilgilerini çevlerine aktarma konusunda da istekli olacaklarından eğitim hayatı devam eden yahut yeni konulara odaklanması gereken oğlak burçlarının bu etkiden faydalanmasını öneririm.

Kova ve yükselen kova

Kova ve yükselen burcu kova olanlar bu hafta kendilerini bir yere ait hissetme ihtiyacı içerisinde olacaklarından ev içerisinde fazlasıyla vakit geçirme eğilimi gösterebilirler. Yer değişimi, bulundukları alan içerisinde değişimler söz konusu olabilir, ev içerisinde uzun süredir ilgilenmedikleri işlerle ilgilenmeye yoğunlaşabilirler. Ödemeler ve harcamalar konusunda dengesizikler yaşıyorlarsa bu hafta ortasından itibaren konuyla ilgili olarak şansları yükselecektir ve denge oturtma fırsatı yakalayabilirler. Hayatlarında ne yapmaları gerektiği konusuna odaklandıkları ve kendileriyle ilgili bazı sorulara, önceliklerine sıra vermek istedikleri bu süreçte organize olma becerilerinin yüksek olması kendileri için önemli kararlar alma potansiyellerini de artıracaktır. Çözümsüz kalan yahut kinli oldukları konularda biraz rahatlama ve sakinleşme yaşayacaklardır.

Balık ve yükselen balık

Balık ve yükselen burcu balık olanlar bu hafta çevre ilişkilerine fazlasıyla önem veriyor olacaklar. Konuşmak ve paylaşımlarda bulunmak önemli bir hal alacağından yakın ilişkiler kurmaya ihtiyaç duyabilirler. Sorunlarını anlatma ve gerekli kişilerden yardım alma konusunda çekincesiz davranacak ve bazı problemlerine çözüm üretebileceklerdir. Başkalarıyla ortaklaşa iş yapmak ve kendilerini yaptıkları işlere vermek açısından motivasyonları yüksek olacağından yaptıkları işi en iyi şekilde halletmeye çalışacaklar. İlhamlı ve hayal gücü gelişkin yapıları bu hafta bazı fırsatlar yaratma ve değerlendirme konusunda yardımcıları olacaktır. Kendileriyle ilgili gerçekleştirmek istedikleri bazı programları hayata sokmak açısından uygun bir süreçteler, daha evvel yapmak isteyip yapamadıkları/ vakit bulamadıkları konular varsa rahatlıkla bu dönemi değerlendirebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder