4 Nisan 2016 Pazartesi

4-11 Nisan arası haftalık burç yorumları


Koç ve yükselen Koç burcu

Koç ve yükselen burcu koç olanlar bu hafta kendileriyle sınanacaklardır. Ne istedikleri, ne yapabilecekleri ve kendilerini ifade etme konusu öne çıkacak. Hafta başında işlerine görev gibi yaklaşacak, kendilerini önemli buldukları bazı konularda verimli vakit geçirerek iyi hissedecekler. Önem verdikleri konular öne çıkarken, özellikle odaklanmaları gerekmediğini düşündükleri bazı meseleleri geri plana atacaklar. İş ve kariyer konusunda planları olan koç burçları için kendilerini göstermek ve istediğini almak zor olacaktır. Benzer şekilde toplumsal hayatları içerisinde başkalarıyla beraber yaptıkları işlerde kendilerini göstermeleri de biraz zorlaşacak ancak bu etki geçicidir. Bunların dışında otoriter figürlerle anlaşabilmeleri, emir altına girmeleri ve kontrol edilmeleri de zor olacağından başkalarıyla tartışmaya ya da ufak tefek gerilimlere açık bir yapıdalar. Hafta sonunda ise ani karşılaşmalar, aniden alınan kararlar, kendilerini iyi hissettikleri tarafa yönelmeye çalışmak koç burçları için önemli bir hal alacaktır. Zaman kavramını karıştırabilir, programlarına geç kalabilirler, ayrıca kendilerini ifade etme konusunda daha norm dışı yaklaşımlar benimseyeceklerdir. Alacakları kararlar kısa sürede akıllarına gireceğinden devamlılık istedikleri konularda biraz daha sakin ve iyi düşünülmüş hamleler yapmalarını öneririm. Bu hafta ayrıca koç burçları kendilerini iyice bir tahlil edebilir ve doğru-yanlış kavramlarına fazlasıyla odaklanabilirler. Bazı pişmanlıklar yaşamaları, geçmişe dönük hataları değerlendirmeleri de söz konusu olacaktır.

Boğa ve yükselen boğa burcu

Hafta boyunca boğa burçları kendi düşünceleriyle uğraşacaklardır. Hafta başında uyku sorunları, kabuslar, karmaşık rüyalar, yalnız kalma isteği ve içe kapalı davranışlar sergileme eğilimleri artacak ve çevrelerine karşı şüpheci yaklaşımlar gösterecekler. Kendilerinden gizlenen şeyler olduğunu sık sık düşünebilir ve öğrenmek için hamleler yapabilirler. Ayrıca bu birkaç günlük süreçte ödemeler konusu da öne çıkıyor olacaktır. Yapmaları gereken ödemeler ya da yapılan alışverişler boğa burçları için maddi açıdan biraz kısıtlayıcı bir durum getirebilir. Hafta ortasında zihinlerini dağıtmak için alternatif arayışlar içerisine girebilir, yeni konulara yönelmeye çalışabilirler ancak bunda çok başarılı olamayacaklardır ve bu durum kendilerini yerinde sayan yahut başarısız hissetmeyi beraberinde getirebilir ancak endişelenecek bir durum da yoktur zira etki geçicidir. Hafta sonuna doğru meseleleri ve düşünceleri aniden ortaya çıkarmak konusu önem kazanıyor olacak. Paylaşma, anlatma, sorulara cevap bulma isteği yükselecektir. Ani tartışmalar yaşanabilir. Benzer şekilde endişeli ve negatif yapıları yaptıklarından tam olarak zevk alamamaya sebep olacaktır. Bu hafta yeni konulara adım atmaktan ziyade eskide kalan ve sürekli önlerine çıkan konuları çözüme ulaştırmak boğa burçları için daha önemlidir.

İkizler ve yükselen ikizler burcu

İkizler ve yükselen burcu ikizler olanlar bu hafta başında özellikle iş hayatları aktif durumdaysa yeteneklerini, yeterliklerini ve sorumluluklarını sorgulayacakları bir süreçte olacaklar. Başkalarıyla ortaklaşa iş yapmak, doğru kararları almış olmak teması öne çıkacaktır. Ayrıca duygusal hayatları ile ilgili beklentileri yükselecektir. Yalnız hissedebilir ve bu hissi atmak için harekete geçebilirler. Beraberliği olan ikizler burçları için ise sorumluluklar ön plana çıkıyor olacaktır. Hafta ortasında çevrelerinde gerçekleşen olayları değerlendirmeye alacak olan ikizler burçları kendilerinden saklandığını düşündükleri bazı konuların peşine düşebilirler. Çekici ve otoriter tavırlarıyla çevrelerinde dikkat çekeceklerdir ancak yanlış ilişkiler kurmaya da açıklar bu nedenle dikkatli olmalarını ve ne istediklerini net şekilde ifade etmeden yeni başlangıçlar yapmamalarını öneririm. Bu hafta ayrıca kimden ne bekledikleri konusu da ikizler burçları için önemli bir hal alacağından daha önce verilmiş sözler, vaat edilmiş şeyler önem kazanacaktır. Hafta sonunda ise tamamen isteklerine ve beklentilerine odaklanacakları, işlerin kontrolünü ele alacakları bir süreçte olacaklar. Hızlı hareket edip çabuk kararlar alacaklar. Burada önemli nokta ise bir süredir kendilerini sıkan ve yoran konularda daha uzun düşünüp ona göre hareket etmeleridir.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu

Hafta başında yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar için iş, kariyer ve kazanımlar konusu öne çıkacak iş hayatı aktif olmayan yengeç burçları için ise toplum önündeki konumları, isimleri ve gelecekleri konusu önemli hale gelecektir. Hemen her konuyu iş ciddiyetiyle değerlendireceklerinden genel hayatları içinde de hem kendilerinden hem çevrelerinden beklentileri bu ciddiyet düzeyinde olacaktır. Sorunlarına çözüm üretme istekleri artacak, odaklanma becerileri yüksek olacaktır. Hırslı ve gergin davranışlar göstermeye açık durumdalar bu nedenle çevrelerinde ufak tefek tartışmalara girebilirler. Otoriter erkek figürlerle anlaşmaları da zor olacağından tartışma ortamlarını kendileri de oluşturabilirler. Sivri dilli ve keskin davranışları bir dezavantaja dönüşeceğinden dikkatli olmalarını öneririm. Ayrıca duygusal hayatlarında bazı gerilimli olaylar yaşanabilir, beklenmedik kopmalar ya da tartışmalar yaşanabilir, kıskançlıklar, sırlar ve endişe duyulan konular öne çıkabilir bu nedenle sakin davranmaya çalışmaları önemli bir hal alacaktır. Hafta sonunda ise kendilerini daha iyi ifade edecekleri bir alan arayışı başlayacaktır. Sıra dışı sayılabilecek hobilere yönelebilir, bu yönde bazı kararlar alabilirler. Ayrıca daha sosyal, ani programlara uyum sağlayacak durumda olduklarından çevrelerinde de hareketli bir ortam oluşturabilirler.

Aslan ve yükselen aslan burcu

Hafta başında Aslan ve yükselen burcu aslan olanlar duygusal hayatlarında yenilik ve eğlence arayışında olacaklardır. Kendilerinden uzakta ya da yapı olarak zıt buldukları kişilerden etkilenebilirler. İlişkisi olan aslan burçları ise beraber oldukları kişide değişiklikler yapmak isteyebilir ve klişelerden sıkılıp biraz daha hareketlenmek isteyeceklerdir. Beraberliklerinde sorumluluklar ve görevler, saygı konusu ön plana çıkacaktır. Hafta ortasından itibaren aslan burçları sağlıkları ve görünümleri konusunda biraz daha titiz davranışlar göstermek durumunda kalabilirler. Genital bölgeyle ilgili sorunlar, böbrek, mesane sorunlarına açık durumda olacaklar. Beklenmedik anda aniden rahatsızlanabilecekleri gibi devam eden bir rahatsızlıklarının aniden baskın duruma geçmesi de söz konusu olabilir. Hafta sonunda ise aslan burçları biraz daha sosyalleşmeye açık ve hayatlarında yenilikler istedikleri bir süreçte olacaklar, yeni konular öğrenme istekleri de artacaktır. Aniden kararlar alıp uygulamaya geçirmek için adım atacaklardır. Yurt dışı planı olan aslan burçları için bu süreç de planlama açısından fazlasıyla uygun olacak.

Başak ve yükselen başak burcu

Hafta başında başak ve yükselen burcu başak olanlar için sorularına cevap bulmak, şüpheleri ve duygu durumlarını çözümleme konusu önemli olacaktır. Kendi hislerine bir iş ciddiyetiyle yaklaşıp çevresel yolları kullanmaya değil kendi yollarını oluşturmaya odaklanacaklar. Kadınlarla ilişkileri yoğun ve kadınlardan rehberlik alma/ rehberlik yapma istekleri yoğun olacaktır. Hayatlarında be yapacakları ve ilerleyen dönem için nasıl bir rota çizecekleri konusu da başak burçları için fazlasıyla öne çıkan konulardan biri olacaktır. Hafta ortasında duygusal hayatları öne çıkıyor ancak endişeleri ve buradaki eksiklikleri yanlış yapma korkusunu beraberinde getirecektir. Cazibeli ve istediğini almaya odaklı davranışları kararlarına fazla güvenmeyi ve beraberinde hataları da getirebilir bu nedenle durum hangi ikili arasında olursa olsun iyi düşünüp hareket etmeleri iyi olacaktır. Hafta sonunda ise libidoları yüksek olacak bu durum istemedikleri durumları beraberinde getirebilir, fiziksel yaklaşımlarını duygusal olarak değerlendirebilirler. Ani gelişen durumlarda hazırlıklı ve organize olmaları iyi olacaktır. Ayrıca bazı ani ödemeler çıkabileceğinden hafta başından itibaren maddi konularda biraz daha planlı hareket etmelerini öneririm.

Terazi ve yükselen terazi burcu

Hafta başında terazi ve yükselen burcu terazi olanlar sorun yaşadıkları konuları paylaşmaktan kaçınırken sosyal yanlarından uzaklaşıp biraz daha yapmaları gereken işlere odaklanmaya meyilli olacaklardır. Yakın çevrelerinden biraz uzaklaşma ihtiyacı hissedebilir ve kendilerini geri çekebilirler. Söylemek istedikleri şeyleri söylemekten çekineceklerdir. Yaptıkları planlar varsa iptal edebilirler. Duygusal ilişkilerinde ise iletişimden kaçınmaya yatkınlar. Kendilerini saklayabilir ve karmaşık davranışlar gösterebilirler. Hafta ortasından itibaren daha net, kararlı ve şüpheci olacaklar bu şüpheleri beraber çalıştıkları veya duygusal beraberlikleri/ yakınlıkları olan kişilere karşı olabilir ve bazı konular görmezden gelinmez hale dönüşebilir. Ev içerisinde tartışmalara da açıklar, ufak tefek aile içi anlaşmazlıklar yaşayabilirler ancak burada temel sebep ev içerisindeki konular değil çevrelerinde gelişen konuların etkisi olacaktır. Yani sebepsiz yere kırgınlıklar oluşabileceğinden dikkatli olmalılar. Hafta sonunda ise hem duygusal hayatlarında hem de sosyal ve iş hayatlarında ani kararlar, kendilerini anlatma isteği ya da zorunluluğu oluşacaktır. Burada önemli olan bir anda ortaya çıkacak durumlarda kontrollü davranmaları ve bir adım sonrasını da düşünmeleri olacak.

Akrep ve yükselen akrep burcu

Hafta başında akrep ve yükselen burcu akrep olanlar için kazanımlar konusu önem kazanıyor. Maddi kazanımlar, alınacak eşyalar, sahip olunan şeyler akrepler için oldukça kıymetli hale gelecektir. Bununla beraber odaklanma becerileri yüksek olacağından önemli konuşmaları varsa hafta ortasına kadar yapmalarını öneririm zira etkileyici ve ciddi anlatımları başkaları üzerinde otorite kurmalarını kolaylaştıracaktır. Hafta ortasından itibaren odaklanma becerileri düşüyor ve daha dikte edici gergin bir hale dönüyorlar dolaysıyla yakın çevre ilişkilerine karşı dikkatli olmalılar zira tartışmalar kırgınlıklar oluşabilir. Ayrıca yakın arkadaşları ve kardeşleriyle ilgili sorunlarla da uğraşmaları gerekebilir. Bu hafta akrep burçlarının sağlıklarına dikkat etmesi gerekiyor zira sağlıkları zayıf olacaktır. Dış görünümlerini takıntı haline de getirebilir ve kendileri için bir şeyler yapmak adına harekete geçebilirler. Hafta sonunda başkaları için yaptıkları bazı şeylerin, verdikleri emeklerin karşılığını bekleyeceklerdir. Hoş olmayan hayal kırıklığına bağlı "ben sana x yaptım sen bana y yapmadın" tarzında tartışmalar yaşanabileceği gibi temeli bu tür durumlar olan sessiz kırgınlıklar da oluşabilir. Başkalarına yardım etme ve yararlı olma istekleri artacağından suistimale de açık olacaklar bu nedenle dikkatli olmalılar. Ayrıca hayata geçirmek için uygun süreçlerde olmadıkları fikirler aniden akıllarına gelebilir.

Yay ve yükselen yay burcu

Yay ve yükselen burcu yay olanların bu hafta gündemlerinde duygusal hayatları olacaktır. Kendilerini vermekte zorlandıkları duygusal sorumlulukları bazı gerilimlere sebep olabilir ve karmaşık hissedebilirler. Flörtlere ve beraberliklerinde paylaşımlara açık olmalarına karşın içlerinden gelenlerin farklı olması ve beklentileri davranışlarını engelleyecektir. Hafta ortasında ilişkisi olan yay burçları için önemli kararlar almak söz konusu olacak, öncelikleri, beklentileri ve idealleri ile ilişkilerindeki durum üzerine bir kıyasa gidebilirler. Daha kapsamlı ve derin düşünme ihtiyaçları doğacaktır. İlişkisi olmayan yay burçları için ise arayışlar söz konusu olacak, ancak fazla hırslı ve azimli davranışları takıntıya dönüşmüş olabilir, arayışları takıntıları nedeniyle yarım kalabilir bu nedenle öncelikle bu sorunu halletmeleri gerekiyor. Eski ilişkilerin, geçmişte yapılan hataların çok üzerinde durmadan veya bunları çözerek hareket etmeleri faydalarına olacaktır. Hafta sonunda ani tanışmalar, ani başlangıçlar olasıdır ancak diğer taraftan ilişkisi olan yayların dikkat etmesi gereken bir nokta var ani tartışmalar ve patlamalar da yüksek olasılık dahilinde. Duygusal konularda verilen ani tepkiler gerilime sebep olabilir.

Oğlak ve yükselen oğlak burcu

Hafta başında oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar için içsel endişelerini rahatlatmaya çalışma süreci olacaktır. Uykularını kaçıran, endişe yaratan konuları kesip atma istekleri yoğun olacaktır. Bununla beraber gelecekle ilgili düşünceleri yoğunlaşacaktır, ne yapacakları, nasıl bir yolda ilerleyecekleri konusu önemli hale gelecek. Hafta ortasında hırsları yükselişe geçecek, bu noktada tartışmalara ve gerilimlere açık olacakları için dikkatli olmalılar. Ayrıca kadınlarla olan ilişkileri biraz gerilimli olabilir dolayısıyla kendilerini ifade ederken biraz daha dikkatli olmalı ve kişisel hırslarını bir kenara bırakmalılar. Hafta sonunda duygusal olarak kendilerini dışa vurmaya istekli olacaklar ancak ani duygu değişimlerine karşı da hazırlıklı olmalarını öneririm zira bu noktada patlamalara ve tartışmalara, biriken öfkelerini dışa vurmaya açık durumda olacaklar. Ayrıca anneleri/ anne gibi gördükleri kişiler ve sevdikleri kadınlarla ilgili sorunlarla uğraşmaları gerekebilir. Alım-satım işleriyle uğraşan oğlaklar için bu hafta gerilimli olacaktır.

Kova ve yükselen kova burcu

Kova ve yükselen burcu kova olanlar bu hafta başında kendilerini eğlenceli ve dışa dönük hissedeceklerdir. Arkadaşları ve onlardan beklentileri üzerinde düşünecek, sorumluluklarını yeniden ele alacaklar. Sevdikleri kişilerle yakın durmak isteyecekleri bu süreçte haberleşme trafikleri de yoğun olacaktır. İş arayan kova burçları için hafta başında bir yoğunluk söz konusu olabilir. Hafta ortasında ise bazı arkadaşlarından uzaklaşmak ve bazı planlarından vazgeçmek isteyebilirler. Gergin ve eleştirel tutumları daha çok kendilerini etkileyecek olsa da çevrelerindeki kişilere de yansıtmaya açık durumda olacaklarından özellikle yakınlarındaki kişilere umarsızca ithamlarda bulunma ihtimalleri yüksek. Uykuları huzursuz ve rüyaları karmaşık, endişe verici veya vahşet dolu olabilir, kabuslar görebilirler ancak bu durum kisa sürecektir. Hafta sonunda ise daha sosyal ve yakınlık kurma istekleri yüksek olacak ancak burada sıkıntı şu ki fazla konuşkan davranabilir ve istemedikleri şeyleri ağızlarından kaçırabilirler, benzer şekilde  aniden alınganlaşabilir ve tartışmalar yaratabilirler. Planlama yapma, organize olma ve yeni şeyler öğrenme konusunda istekli tavırları aniden yön değiştirebilir ve istekleri tam tersi isteksizlik şeklini alabilir bu nedenle kesin sözler vermemeleri önemlidir.

Balık ve yükselen balık burcu

Hafta başında balık ve yükselen burcu balık olanlar maddi kaynaklarını geliştirmek adına düşünme eğilimi gösterecekler. İş arıyor olan balıklar için uygun fırsatlar oluşabilir ve bununla beraber çalıştıkları kurumda takdir görecekleri işler yapabilirler. Alışveriş yapma istekleri yoğun olacaktır, bir şeyler satın almak, etraflarında edinimler oluşturmak konusunda istekli olacaklardır. Hafta ortasından itibaren önceliklerini ve hayallerini masaya yatıracaklar, sonucunu başkasının belirleyeceği ya da yapılması için başkasından beklenen bir konu/ iş varsa balık burçları bu konuları ellerine alacaklardır. Ayrıca kendilerine mesleki olarak yardımı olacak kişilerle aralarında ufak tefek münakaşalar ya da kırgınlıklar olabilir. Hafta sonunda bütçelerini aşacak harcamalar yapma ihtimalleri oldukça yüksek bu nedenle dikkatli olmalılar. Bununla beraber yapmaları gereken şeyler ve planları aniden bozulabilir. Organize olmakta zorlanabilirler dolayısıyla istedikleri gibi ilerlemeyen durumlarda sakin kalmaları iyi olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder