18 Nisan 2016 Pazartesi

18-25 Nisan arası haftalık burç yorumları



Koç ve yükselen koç burcu

Hafta başında koç ve yükselen burcu koç olanlar duygusal hayatlarıyla ilgili önemli kararlar vermeye ve görmezden geldikleri konuları görerek bir hareket planı oluşturmaya açık durumda olacaklardır; yaklaşım ve davranışlarını değiştirebilir, ne istedikleri konusunda kararlar verebilirler. Kendilerini açma ve değişimleri reddetme konusunda diretmeyi bırakacaklarından karşılığında olumlu geri dönüşler de alacaklardır. Hafta ortasında ise duygusal hayatlarının çevresel durumlarına negatif etkisi olduğunu görebilir ve biraz gerilebilirler, hafta başındaki olumluluk hali yerini hafif çaplı gerilimlere bırakabilir. İş hayatı aktif olan koç burçları için kendilerini ilerlemedikleri bir noktada görmeleri ve kendilerine yeni hedefler oluşturma zorunluluğu hissetmeleri kuvvetle muhtemeldir. Otoriter figürlerle anlaşmakta zorlanacak ve uyumlu davranışlarından uzaklaşacaklar. Ayın 22'sinde gerçekleşecek dolunay sürecinde ise şüpheci, gergin ve isteklerinde/ beklentilerinde yüksek profil çizecekler. İstediklerini elde etmek adına hızlı hareket edebilir, hırslı ve kıskanç davranışlarla çevrelerinde sorunlar yaratabilirler. Eskide kalan konuları açmaya ve bunları tartışılabilir hale getirmeye açık durumda olacaklarından çevre ilişkilerine dikkat etmeliler. Beklentilerinin yüksek olduğu bazı konularda istedikleri tam olarak gerçekleşmeyeceğinden bu hafta temel odakları bu konular üzerinde olacaktır.

Boğa ve yükselen boğa burcu

Hafta başında boğa ve yükselen burcu boğa olanlar ani gelen yaratıcı düşünceler, yükselen ütetme isteği nedeniyle uyku sorunları yaşayabilir yahut uyku sorunlarını verimli değerlendirebilirler. Şüphelerinden biraz daha uzak ve sakin davranmaya çalışacaklar. Akıllarındaki bazı sorulara kendi içlerinde sakince cevap verme istekleri yoğun devam edecek bu nedenle gerginliklerden uzak duracaklardır. Hislerini gizleme eğilimleri yüksek olacağından düşüncelerini çok dile getirmeyeceklerdir. Hafta başında boğa burçları kendileriyle ilgilenmeyen ya da yeteri kadar ilgilenmeyen kişilere duygusal olarak yakınlık besleme eğilimi göstereceklerdir. Hafta ortasından itibaren ise ilerlemeyi istedikleri ya da ilerlediklerini düşündükleri bazı konularda aynı sorunları yaşadıklarını ve hiçbir şeyin tam olarak çözülmediğini fark edecek ve anlayışlı tutumlarından uzaklaşacaklar. Manevi yanları ağır bastığı için suçlama eğilimleri de yükselecektir. Ayın 22'sinde gerçekleşecek olan dolunay ise boğa burçları için hem sosyal hem mesleki hem de duygusal açıdan etki eden bir nitelikte olacaktır. Sosyal alanda daha şüpheci ve tartışmalara açık bir durumda seyredecekler. Arkadaşlıklarında aniden gerilimler oluşabilir ve bununla beraber bazı arkadaşlıkları maksadını aşabilir. Mesleki açıdan paylaşımdan uzak ve kendi işini sahiplenen bir durumda olacaklar dolayısıyla anlaşmazlıklara da açık bir durum ortaya çıkacaktır. Duygusal hayatlarında daha şüpheci ve gergin, sorunları hızlıca halletmek isteyen yapıları aynı zamanda beklentileri konusunda taviz vermekten sıkılmış halleri nedeniyle kırgınlıklar oluşabilir. Bekar olan boğa burçları için ani ilişkiler söz konusu olabilecektir.

İkizler ve yükselen ikizler burcu

İkizler ve yükselen burcu ikizler olanlar hafta başında sosyalleşme isteği yüksek ve çevreleriyle uyumlu bir yapı göstereceklerdir. Etraflarında olan ve kendilerine karşı ilgisini bildikleri/ öğrenecekleri kişilerle aralarında duygusal yakınlaşma olabileceği gibi çevreleri vasıtasıyla yeni kişilerle de tanışabilirler. Beraberliği olan ikizler burçları ilişkilerini sosyal alanda daha fazla dile getirir ve daha fazla sosyal paylaşım peşine düşebilirler. Ayrıca özellikle mesleki olarak bekledikleri olumlu  bir değişim söz konusuyla bununla ilgili ilerlemeler olabilir. Hafta ortasında uyumluluk hallerinden biraz uzaklaşacak ve daha içe kapanık davranışlar gösterecekler. İlginç rüyalar görebilir, gördükleri rüyalar neticesinde daha önce düşünmedikleri bazı konularda düşünmeye başlayabilirler. Çevrelerinden gelebilecek beklenmedik sorunlarla muhatap olabileceklerinden biraz daha dikkatli olmalılar. Ayın 22'sinde gerçekleşecek dolunay süreci ise sağlıkları ve görünüşleriyle ilgili kararlar almaya itebilir. Aniden sağlık sorunları ortaya çıkabilir özellikle genital bölge, böbrekler, boşaltım  sistemi sorunlarına açık durumda olacaklarından dikkatli olmalarını öneririm.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu

Hafta başında yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar özellikle iş arayan yengeç burçları için olumlu gelişmeler ortaya çıkabilir. İş aramayan yengeç burçları ise sosyal anlamda paylaşımcı, katılımcı ve çevrelerine karşı sorumluluk hisleriyle yaklaşacaklar. Daha evvel yardım kabul etmedikleri konularda yardım isteyebilir ve başkalarının desteğine ihtiyaç duyduklarını kabul edebilirler bu durumun geri dönüşü de olumlu olacaktır. Bununla beraber sosyal ve mesleki konumlarını geliştirmek, güçlendirmek için de olumlu fırsatlarla karşılaşabilirler. Zor durumları olumlu hale getirme potansiyelleri yüksek olacağından bundan faydalanmalarını öneririm. İhmal ettikleri sağlık sorunları ya da fiziksel görünümlerini ilgilendiren konular varsa o noktada da kendileri için hareket edeceklerdir. Hafta ortasında ise biraz daha gergin tavır sergiliyor olacaklar. Özellikle otoriter figürlerle aralarında çatışmalar, ihtilaflar yaşanabilir. Duygusal açıdan hırslı ve isteklerinde direten bir yapı göstereceklerinden varsa beraber oldukları ya da flört ettikleri kişilere karşı sert yaklaşımlarda bulunabilirler. Ayın 22'sinde gerçekleşecek olan dolunay sürecinde ise duygusal patlamalar, tatminsizlikler ve şüphelere fazlasıyla açık, olayları kötü tarafından görmeye "istekli," karamsar ve kötümser bir yapıda olacaklarından her konuyu tartışmaya ve yoğun patlamalara dönüştürebilirler. Genel olarak keskin tavırları köprüleri yakmalarına sebep olabileceğinden bu konuda biraz daha dikkatli olmalılar. Ayrılıklar, küslükler, kıskançlık ve ego krizleri yaşayabilir, kendilerine ve çevrelerine karşı suçlayıcı tutumlar gösterebilirler.

Aslan ve yükselen aslan burcu

Hafta başında aslan ve yükseleni aslan burcu olanlar ilhamlı ve fazlasıyla yaratıcı olacak, yeniliklere açık yaklaşımlarıyla duygusal hayatlarını da renklendireceklerdir. Beraberliklerinde kalıcılığı sağlamak adına harekete geçebilir, duygusal bağlılıklarını pekiştirecek ortamlar oluşturabilirler. Karar alma ve uygulama istekleri yoğun olacaktır. Bekar olan aslan burçları yeni kimselerle tanışabilirler, yeni ilişkiler ve flörtler için uygun durumda olacaklardır. Hafta ortasında ise tahmin yetenekleri ve yaratma istekleri, üretkenlikleri düşerken eleştirellikleri, beklentileri artacaktır; bu durum neticesinde her türlü ilişkilerinde sorunlar oluşabilir. Ayrıca sağlık sorunlarına ve takıntılı şekilde fiziksel görüntülerinden dolayı kendilerine yüklenmeye açık durumdalar. Sağlık alanında özellikle genital bölge, böbrek ve boşaltım sistemi sorunlarına karşı dikkatli olmalı ve bu bölgelerde başlayan hassasiyet ya da huzursuzlukları geçiştirmemeliler. Ayın 22'sinde gerçekleşecek dolunay ise aslan burçları için gelecek endişesi ve ileride yapacaklarıyla ilgili yeni düşünceleri beraberinde getiriyor olacaktır. Ev içerisinde olabilecek kazalara ve aksiliklere dikkat etmeleri önemli olacaktır. Ayrıca tadilat, tamirat, taşınma, yer değiştirme, bulunulan alanda yenilikler yapma istekleri artacaktır ancak isteğin artmasına karşın hareketliliklerinde azalmalar söz konusu olabilir. Dolunay sürecinde ayrıca kadınlarla olan ilişkileri biraz sorunlu seyredecektir, ayrıca çevrelerindeki kadınlarla alakalı olarak da karmaşalar ve sıkıntılar yaşayabilirler.

Başak ve yükselen başak burcu

Hafta başında başak ve yükselen burcu başak olanlar daha çok ev içerisinde kendi hallerinde vakit geçirmek isteyeceklerdir. Kendilerini meşgul edecek konularla ilgilenebilir ve çevrelerinde değişiklik yapmak adına büyük istek duyabilirler. Merak ettikleri, bilmek istedikleri bazı şeyleri öğrenecekler, şüphe duydukları konular ayaklarına gelecektir bu açıdan şanslı birkaç günlük süreçteler. Maddi konular, ödemeler ve kazanımların kullanılması önemli olacaktır, bu açıdan çok sorun yaşamayacak durumdalar, eğer sıkıntıları varda çözülecektir. Hafta ortasından itibaren duygusal hayatları biraz karışabilir zira beklemedikleri ani ilişkiler içine girebilir, istediklerinden uzak bir noktaya ulaşabilirler. Flört ettikleri yahut beraber oldukları kişilere karşı şüpheci ve biraz da gergin yaklaşacaklar bu nedenle ufak tefek tartışmalar yaşanabilir. 22'sinde gerçekleşecek dolunay sürecinde ise çevreleriyle kurdukları iletişimde sıkıntılar oluşacaktır, arkadaşları/ kardeşleriyle tartışabilir baskıcı ve gergin davranışlar gösterebilirler. Yaptıkları programlar iptal olabilir ve bu duruma sinirlenebilirler. Planlarının tam olarak ilerlemiyor olması başak burçları için daha gergin bir durum oluşturacaktır ayrıca beklenmedik haberler alabilir, normalde çok da öğrenmek istemeyecekleri yahut öğrenince kendilerini pek iyi hissetmeyecekleri bilgiler alabilirler.

Terazi ve yükselen terazi burcu

Terazi ve yükselen burcu terazi olanlar hafta başında duygusal olarak iletişime açık ve kendilerini anlatma isteği yoğun bir süreçte olacaklar. Duygusal anlamda daha fazla paylaşıma ihtiyaç duyacaklarından genel davranışları da ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olacaktır. Yeni flörtler ve ilişki oluşturmak açısından uygun bir süreçteler ve ne istedikleri konusunu netleştireceklerdir. Mesleki olarak başarılı olma ve planlarını devreye koyma konusunda kararlı bir profil çizeceklerdir yapmak istedikleri konuşmalar veya sunmak istedikleri projeler varsa hafta başında fazlasıyla uygun durumdalar. Hafta ortasından itibaren biraz daha sessizleşecek ve içe kapanık davranışlar göstereceklerdir, kendilerini dinlemeye ihtiyaç duyabilir ve çevrelerinde ne olup bittiğini anlamaya çalışabilirler. Aşk hayatlarıyla ilgili tavsiyelere gereksinim duyacaklardır ve bazı konularda çözümsüz kalabilirler. Kadınlarla olan ilişkileri problemli olabileceğinden arkadaşlık ve aile ilişkileri içerisinde biraz dikkatli davranmalarını öneririm. Uyku sorunları veya garip rüyalar, ani gerginlikler yaşayabilirler. Ayın 22'sinde gerçekleşecek dolunay sürecinde ise hayattaki öncelikleri, gelecekleri, yapacakları işler için gerekenler konusu önem kazanıyor olacak. Seçim yapma zorunluluğu oluşabilir ve yapmaları gereken hamleler konusunda sorun yaşayabilirler. Ayrıca, sahip olma hırsları yoğunluk kazanacağından hem ilişkilerine hem de genel çevrelerine ve sahip olmak istediklerine karşı hırslı ve otoriter yaklaşımlar gösterme eğilimleri artacaktır.

Akrep ve yükselen akrep burcu

Hafta başında akrep ve yükselen burcu akrep olanlar başkalarına yardım etme isteği yoğun ve kendilerini yaptıkları işlere tam konsantrasyonla bağlama becerisine sahip olacaklar. Odaklanma güçleri fazlasıyla yoğun olacaktır ve kişisel motivasyonlarını yükseltme konusunda da başarılı bir profil çizecekler dolayısıyla yarım kalmış yahut başlanması gereken işlerini bu birkaç günlük sürece sığdırmayı denemeliler. Kazanımlar konusu önemli olacaktır dolayısıyla maddi açıdan rahatlık getirecek konular öne çıkacaktır, bu konular hafta başında gelişmeye açıktır. Hafta ortasından itibaren ise sağlıklarına biraz dikkat etmeleri gerekiyor zira ani sağlık sorunlarına açık durumda olacaklar. Kilo alabilir, görünümlerinden rahatsız olduklarını fark edebilirler. Bununla beraber çevrelerine karşı sert ve eleştirel bir tutum takınacaklarından ufak tefek tatsızlıklar yaşayabilirler. Programlarında aksamalar oluşacaktır ancak bu aksamalar daha çok "tahmin edilen şeylerin gerçekleşmesi" şeklindedir. Özellikle mesleki konularda hoşlarına gitmeyen bazı haberler alabilirler. Ayın 22'sinde burçlarında gerçekleşecek olan dolunay sürecinde ise gergin ve saldırgan bir yapı gösterebilirler zira kendilerini sakince ifade etme becerileri azalacaktır. İstekleri konusunda aşırı talepkar davranışlar gösteren yapıları nedeniyle hak ettiklerini düşündükleri konulardan uzaklaşabilirler. Kendilerini ifade etme konusunda hatalar yapabilecek pozisyonda olamaları nedeniyle dikkatli olmalı ve isteklerini/ beklentilerini sakince anlamalı ve anlatmalı, öfke patlamalarına izin vermemeliler.

Yay ve yükselen yay burcu

Hafta başında yay ve yükselen burcu yay olanlar duygusal hayatları içerisinde paylaşım isteği yüksek ve kendilerini ifade etme konusunda istekli davranışlar gösterecekler. Aşk hayatlarında ani hareketlenmeler olabilir, eğer sorun yaşadıkları bir ilişkileri varsa düzelmeye gidebilir. Flörtlere başlamak ve ilişkiler kurmak için uygun bir süreçte olacaklar. Daha romantik düşünüp kendilerini de bu şekilde ifade edeceklerdir. Tahmin yürütme becerileri kuvvetli ve şansları yüksek olacaktır hafta başında şans gerektiren konularda hızlı yükselişler yaşayabilirler. Hafta ortasından itibaren ise duygusal paylaşım istekleri ve romantizm arayışları yerini bu konuda daha katı ve keskin davranışlara bırakacaktır. Kendilerine dönük davranacak ve kendi istekleriyle ilgili karmaşalar yaşayacaklarından çevrelerine pek ilgi gösteremeyeceklerdir. Maddi açıdan bazı zorlanmalar yaşayabilirler bu nedenle alışveriş yaparken dikkatli olmalılar zira bir anda beklenmedik harcamalar yapabilirler. Ayın 22'sinde gerçekleşecek dolunay sürecinde ise yay burçları uyku sorunları, garip rüyalar, ani öfke patlamaları yaşamaya açık durumda olacaklar. Aniden gerginlikler yaşayabileceklerinden çevrelerinde tatsızlıklar da yaratabilirler, çok dile getirmedikleri endişeleri ve şüpheleri ortaya çıkacaktır, ayrıca geçmişte kalan bazı konular açılabilir ve bunlardan kaynaklanan sorunlar ortaya çıkabilir.

Oğlak ve yükselen oğlak burcu

Hafta başında oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar sakin ve çevrelerine karşı dikkatli davranışlar gösterecekler. Empati kurma becerileri yükseleceğinden çevrelerinde kimseyi incitmemek adına hareket edeceklerdir. Akıllarında yer eden ancak henüz çok ortaya dökmedikleri konularla ilgili meraklarını dindirmek adına hareket edebilir ve cevap arayışında bulunabilirler. Yaşadıkları alanı düzenleme ve değişiklik yapma istekleri yoğun olacaktır. Kadınlarla olan ilişkileri daha uyumlu olacağından çevrelerindeki kadın arkadaşları ya da otoriter kadın figürlerle görüşmeleri olumlu ve anlama/dinlemeye açık şekilde gerçekleşecektir. Hafta ortasından itibaren ise oğlak burçları kendi sorunlarını gözlerinde büyütme eğiliminde olacaklarından çevre ilişkileri biraz daha azalacaktır. Kendilerini suçlama ve kendi yaptıklarını yoğun şekilde yargılamaları nedeniyle sorunlar yaşayabilirler. Bulundukları alandan uzaklaşma ihtiyaçları artabilir daha sakin ve yalnız kalacakları yerlerde bulunma istekleri artabilir. Duygusal olarak endişeli ve ne yapacağını bilmez davranışlar göstereceklerinden bu süreçte başkalarına sözler vermemeleri önemlidir. Ayın 22'sinde gerçekleşecek dolunay sürecinde ise çevrelerine karşı gergin ve umarsız davranışlar gösterecek durumda olacaklar. Başkalarının yapmaya döz verdiği ama henüz yapmadığı işler konusunda sorunlar yaşayabilir ve kendi işlerini ele almaya karar verebilirler ancak diğer yandan sorumluluk almak istemeyen ve sorumluluklardan kaçan yapıları nedeniyle başladıkları işleri devam ettirmekte problem yaşayacaklarından bu konuda çok girişken olmamaları önemlidir. Ayrıca iş hayatı aktif olan oğlak burçları iş arkadaşlarıyla veya iş yeriyle ilgili gerginliklere açık durumdalar.

Kova ve yükselen kova burcu

Hafta başında kova ve yükselen burcu kova olanlar iletisime açık ve çevreleriyle yakın ilişkilerini korumaya özen gösteren tavırlarıyla dikkat çekecekler. Esprili, isteklerinin peşine düşen ve genel olarak işini şansa bırakmayan ve sosyalleşme istekleri yoğun yapıları ilerlemelerini ve yapmak istedikleri şeyler konusunda cesaret kazanmalarını sağlayacaktır. Daha evvel yapmakta zorlandıkları ya da zor görünen bazı işlerini kolaylıkla halledebilecek durumdalar. İş veya geniş anlamda sosyal çevrelerinden biriyle tanışabilir ve duygusal yakınlıklar kurabilirler. Hafta ortasından itibaren ise duygusal anlamda şüpheci, çevrelerine karşı da gergin olacaklardır. Bahsetmek istemedikleri konular açılabilir ve sıkıntı yaratabilirler. Endişe, kızgınlık, heyecan gibi nedenlerle uyku sorunları yaşayabilir, canlarını sıkacak rüyalar görebilirler bu nedenle gün içinde olabildiğince enerjilerini atmalarını öneririm. Ayın 22'sinde gerçekleşecek dolunay sürecinde iş alanını geliştirmek için fazla çaba sarf edip istedikleri karşılığı alamadıklarını görebilirler. Bununla beraber hem iş hem sosyal çevreleriyle olan ilişkileri tartışmalı ve karmaşık olabilir. Otoriter erkek figürlerle anlaşmaları ve otoriteyi kabul etmeleri zor olacaktır. Ayrıca kendilerini öne çıkarma istekleri yükselirken, bu konuda çok ilerleme kaydetmemiş olmak canlarını sıkabilir.

Balık ve yükselen balık burcu

Hafta başında balık ve yükselen burcu balık olanlar neşeli ve sosyal bir mizaç gösterecekler ve sınırlarını bilmekte zorlanacaklardır. Aniden alışveriş yapma istekleri artabilir ve hesaplarını tam yapmadan gereksiz harcamalarda bulunabilirler. Ayrıca iş konusunda beklentisi olan balıklar için bazı güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Genel olarak hayattaki öncelikleri, planları ve yapmak istedikleri şeyler konusuna yönelecekler. Hafta ortasında bu konularda biraz daha hayal kırıklığına açık durumdalar, özellikle duygusal konularda seçim yapma zorunluluğu doğabilir ve kendileri için doğruyu seçme konusunda isteksiz davranışlar gösterebilirler. Yaptıkları hemen her şey zor gelebileceğinden çevrelerinden beklentileri yükselecektir. Hayal ettikleri bazı şeylerin tam olarak gerçekleşmiyor olması nedeniyle sinirli davranışlar gösterebilirler. Ayın 22'sinde gerçekleşecek dolunay sürecinde ise manevi olarak fazlasıyla gerilimli olacaklardır. Kendilerini geliştirme konusunda geri kaldıklarını düşünebilirler. Yenilik yapma isteklerine karşın bunun gerçekleşmesi için şartların oluşmamış olması nedeniyle öfkeli yaklaşımlar göstereceklerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder