18 Temmuz 2016 Pazartesi

18-25 Temmuz arası haftalık burç yorumları



Koç ve yükselen Koç

Haftanın ilk günlerinde koç ve yükselen koçlar için öğrenilmek istenen konular ön plana çıkacaktır. daha şüpheci ama kapalı, merak eden ama sormayan yapılarıyla dikkat çekecek ve etrafı sürekli gözlemler vaziyette olacaklar. Bu birkaç günde koç ve yükselen koçların kendilerini duygusal olarak ifade edebilmek için uygun durumda olmadıklarını hatırlatmakta fayda var zira duygusal bir konuyu açıklığa kavuşturmak istiyorlarsa uygun değildir, ya çok öfkeli ya çok kapalı olunacağından işler daha da çözümsüz hale gelecektir.

Hafta ortasında ise duygusal beklentilerin ve cinsel isteğin çarpışması söz konusu. Yani cinsel çekimler kolaylıkla aşk sanılabilir, yahut ilişkilerde bu türden sorunlar ortaya çıkabilir. Her halükarda koç ve yükselen koçlar için hafta ortasından hafta sonuna kadar olan süreçte yaratıcılığın zedelenmesi, duyguları karıştırma, aşk hayatında zorlanmalar söz konusu olacaktır. Hafta sonuna doğru ise zihinsel karmaşa, duyguların ve zihnin farklı sesler çıkarıyor olması, hayallerin ve gerçeklerin masaya yatırılması ve değerlendirilmesi için uygun olacak. bu günler çok olumlu değildir ama uygun değerlendirilirse yeni hedefler oluşturmak için değerlendirilebilir.

Boğa ve yükselen Boğa

Haftanın ilk günlerinde başkalarıyla beraber olmaktan ziyade yalnızlığı tercih etmeye yatkın olacak boğa ve yükselen boğalar için, iletişim kapalı ve sınırlı olacaktır. Başkalarıyla anlaşmakta güçlük çekecek ve ilişkilerinde gerginliğe yatkın bir yapıları olacak. Özellikle duygusal hayatı hareketli olan boğalar için bu birkaç günlük süreçte tartışmalar, yanlış anlaşılmalar, ani davranışlardan ötürü partnerden uzaklaşma/ tartışma eğilimi artacaktır.

Hafta ortasında ise şüpheci, gergin, zıtlaşmaya yakın bir profil çizecek olan boğa ve yükselen boğaların özellikle ev ve aile içerisinde tartışmalara ve sıkıntılara karşı dikkatli olması gerekiyor. Hafta sonuna doğru ise sosyal hayata katılım beklendiği gibi olmayabilir. Duygusal anlamda bazı hayallerin gerçekleşmeyeceğini fark edebilir, kendilerini verimsiz ve yalnız hissedebilirler. Bu akışkan etkiyi uyumlu kullanmaya çalışırlarsa duygusal hayatlarıyla ilgili yeni kararlar ortaya çıkarabilir, kendilerini ifade etmenin yeni yollarını bulabilirler.

İkizler ve yükselen ikizler

Hafta başında odaklanma konusunda oldukça sorun yaşayacak olan ikizler ve yükselen ikizler burçları akıllarındaki konulara tek tek eğilmek için oldukça yoğun çaba sarf edecekler. Sağlık açısından ufak tefek kazalara açık olduklarından dikkatli olmaları önemlidir. Bununla beraber iş hayatı aktif olan ikizler burçlarının verimi düşebilir. Olmadık konularda enerjilerini de harcamaya yatkın olduklarından haftanın devamı için enerjilerini yüksek tutmaları önemlidir.

Hafta ortasında ikizler ve yükselen ikizler burçlarını iletişim problemleri ve planların istendiği gibi gitmemesi bekliyor olacak. Ufak tefek programlar aksayabilir, bozulabilir, kısa süreli öncelikler değişebilir. Bununla beraber dikkat edilmesi gereken bir konu ise ikizler burçlarının hafta sonuna kadar önemli konuları tartışmaya açmamaları zira başkalarının söylediklerini yanlış anlarken kendi sözlerini de yanlış ifade edebilirler. hafta sonunda ise çevresindeki problemlerin nasıl oluştuğunu anlamakta zorluk çekeceklerinden bu tür konulara çok odaklanmamaları iyi olacaktır. Zira bu süreçte normalde daha yüzeysel düşünüyor olacaklar.

Yengeç ve yükselen Yengeç

Hafta başında özellikle duygusal yaşamında kendini bir dışarı açmak bir gizlenmek arasında kalacak olan yengeç ve yükselen yengeçler, bazı şeyleri kendilerine yakıştıramadıkları için flörtlerde başlatıcı rolde olamayacaklar. Zaman zaman bu etki kendini istediğini yapması gerektiği şeklinde gösterecek olsa da genel olarak yengeçlerin duygusal ilişkileri kesintili ve sınırlı olacaktır. Tavırları da sert ve güç odaklı olacağından yanlış anlaşılmalara oldukça açıklar.

Hafta ortasından itibaren ise maddi olanaklarını artırma adına planlar yapabilir ancak bunu gerçekleştirmekte zorlanabilirler. İş verimliliği düşerken hayal kurma ve rehavet artabilir, duygusal anlamda zorlanmalar, beklenenleri gerçekleşmemesi gibi durumlar ortaya çıkabilir. Verimli ilham eksik olacağından projeleri başarıyla gerçekleştirmek pek mümkün olmayacaktır bu nedenle yengeç ve yükselen yengeçlerin bu haftayı sakin atlatması önemlidir. Hafta sonunda ise yeniliklere kendini kapatacak olan yengeçler amaçlarını gerçekleştirmek için doğru zamanı yakalayamayabilirler bu nedenle önemli işlerini bu hafta ertelemeleri iyi olacaktır.

Aslan ve yükselen Aslan

Kadınlarla anlaşması bu hafta güç çekişmesine dönme ihtimali yüksek olan aslan ve yükselen aslanlar ayrıca aile içinde gerginliklere de dikkat etmeliler. Hissetmek istedikleri gibi hissedemiyor olmaları ve hayatlarında söz sahibi olan kişilerden kısıtlanma görmeleri kuvvetle muhtemel. İş yaşamında da aynı etkiler altında kalıyor olduklarından iş çevrelerinde özellikle bir kadın tarafından yaptıkları tenkit edilebilir. Bu hafta çevresel değişim, dekorasyon, ev alışverişi için istekli olan aslanları sınırlayan sebepler de olacaktır.

Hafta ortasında ise karşı cinsle ilişkilerinde sorunlar yaşaması olasılığı yüksek olan aslan ve yükselen aslanlar, daha çok sakin kalıp dinlemeye çalışmalı ve konuşmaları güç mücadelesine dönüştürmemeliler. Hafta sonunda ise ödemelerle ilgili yapılan hesapların bütçeyle uyuşmaması, iki ayağı denkleştirememek, borçlarda zorlanmalar gündeme gelebileceğinden dikkatli harcamalar yapmaları önemli olacaktır. Ani ödemelerle karşılaşabilirler.

Başak ve yükselen Başak

Başak ve yükselen başaklar hafta başında iletişim sorunları ve yapmak istediklerinin yaptıklarıyla uyuşmaması neticesinde çevresindekilerle gerilim yaşama ve uzaklaşma eğiliminde olacaklar.  Haberleşmelerde aksamalar yaşayabilir, kargo, gönderi, kontrat işlerinde gecikmeler yaşayabilirler. sakin kalmaya özen göstermeliler zira bu hafta dilleri normalde fazla sivri olacak ve yaralayıcı konuşmalar yapabilirler.

Hafta ortasında ise uzun süredir düşündüklerini, endişe ve korkularını anlatmakta oldukça istekli olacaklar ve bununla beraber kendilerini açıklama eğilimi gösteriyor olduklarından sorun yaşadıkları kişilerle problemlerini çözmeye daha yakın olacaklar ancak burada dikkat edilmesi gereken konu, şayet duygusal bir durum varsa ortam bu tür konuşmalar için pek de uygun olmayabilir. Hafta sonunda ise, kendilerini tanımlama konusunda sorunlar yaşamaları kuvvetle muhtemel ve fazlaca hayal kurma eğilimleri fazla. Dolayısıyla bu tür konularda sıkıntılar yaşamamak için geçmişte ve yeni kuracakları hayallerine çok kapılmamaları ve buna göre hareket etmemeleri önemlidir. 

Terazi ve yükselen Terazi

Terazi ve yükselen teraziler hafta başında kendilerini güvende hissetme ihtiyacı duyarken diğer yandan fazla cesur davranabiliyorlar. Maddi alanda dikkatli olmalılar zira beklenmedik alışverişler yapabilir, bütçelerini sarsabilirler. Bu alanda terazi ve yükselen terazilerin zaten bazı değişimler yapmaya ihtiyaçları var. Dolayısıyla bu hafta konuyu dikkate almalılar.

Hafta ortasında ise yine maddi alanda beklentiler ve bu alanda ilerleme isteği söz konusu olacak ancak bazı bağlantıları kurmakta güçlük çekebilir, kazanımlarını artırma yahut borçlarını tahsil etme konusunda bir takım sıkıntılar yaşayabilirler. Öncelikleri de değişkenlik gösteriyor olacağından akılları ve hareket alanları biraz karışabilir, tartışma ve gerginliklere dikkat etmeliler. Hafta sonunda ise odaklanma sorunları, enteresan rüyalar, karmaşık bir ruh hali terazileri bekliyor olacak. Kararsız ve konuları iyi değerlendiremeyen yapıları nedeniyle verimleri düşecektir. Önemli işlerini bu sürece almamaları iyi olacaktır zira hafta sonunda verdikleri kararlardan sonraki dönemde zararlı çıkabilirler.

Akrep ve yükselen Akrep

Akrep ve yükselen akrepler hafta başında kendilerini tahlil ediyor olacaklar. Dışarıdan nasıl göründükleri, nasıl görünmek istedikleri, gerçekte yapmak istedikleri ve neleri başardıkları masaya yatıracakları genel konular arasında olacaktır. Bu süreçte akrep ve yükselen akrepler kazalara da açık olacaklarından dikkatli olmaları gerekiyor. Kendilerini sıkışmış ve kendini gerçekleştiremiyor bir halde bulabilirler dolayısıyla depresif eğilimler ve sert iletişim biçimi benimseyeceklerdir.

Hafta ortasında ise iş ve sosyal hayatla ilgili konular ön planda olacak. Kendini göstermek, verimli çalışmalar yapmak için uygun olmayan bu dönemde hem karşı cinsle hem de otoriter pozisyondaki kişilerle oluşabilecek gerginliklere dikkat etmek gerekiyor. Hafta sonunda daha çok duygusal hayatına yönelecek akrep ve yükselen akrepler için yeni insanlarla tanışmak ve flörte başlamak sıkıntılı olduğu gibi, var olan flörtlerin veya aşkın da beklendiği gibi olmadığı fark edilebilir. Duygusal anlamda yaşanan eksiklikler akrep ve yükselen akreplerin içlerine kapanmasına sebep olacaktır.

Yay ve yükselen Yay

Hafta başında kendilerini karmaşık, sert ve saldırgan tutumlarla ifade etmeye yatkın olacak yay ve yükselen yaylar, keskin konuşmalar yapabilir, etraflarındakileri zorlayacak durumlara sokabilirler. Eleştirel yanları güçlü olduğundan her şey gözlerine batacak. Ayrıca etraflarında şiddet olayları görülebilir. Bununla beraber rüyalarda karmaşa, uyku sorunları da ayları bekleyen konular arasındadır.

Hafta ortasında yay ve yükselen yaylar için yeni konular araştırma isteğinde artış meydana gelecek. Ayrıca zihinlerini durdurmak için alışveriş yapabilir, hemen ellerine geçmeyecek bazı siparişler verebilirler. Bununla beraber gizli saklı hareket etmeye, bazı konuları gizlemeye eğilim de gösteriyor olacaklarından çevrelerinden uzaklaşabilirler. Hafta sonunda ise aile ilişkileri öncelikli olarak dikkatli olmalarında fayda var zira bazı hoş olmayan tartışmalar meydana gelebilir. Bununla beraber yönetici/ yönlendirici konumda olan herkesle ilişkilerini zor yürüteceklerinden bu tür kişilerle ilişkilerini bir süre için dengede tutmaya çalışmalılar.

Oğlak ve yükselen Oğlak

Hafta başında kendilerini başarıları engellenmiş yahut geciktirilmiş, pek çok şeye geç kalmış gibi hissedecek olan oğlak ve yükselen oğlaklar sosyal hayatta ve kariyer konusunda büyük karmaşalar yaşayacaklar. Olayların tam olarak beklentilerini karşılamıyor olması dolayısıyla kendilerini hevessiz hissedebilirler ancak ara ara hırs ve yoğun enerjiye de sahip olacaklar. Enerjilerini doğru konulara yönlendirmeleri iyi olacaktır zira yanlışlar yapmaya da açıklar.

Hafta ortasında oğlak ve yükselen oğlaklar cinsel anlamda istekli ve yoğun olacaklar bu nedenle özellikle çevrelerinden kişilerle yakınlaşabilirler. Çevrelerinden kendilerinden bir şey saklandığı paranoyası yaşama ihtimalleri de yüksek seyredecek olan oğlakları hafta sonuna kadar her şeyi detaylıca inceleyen ve çok sorgulayan bir ruhsal yapı bekliyor olacak. Hafta sonunda ise kendilerini dinlemekte sorunlar yaşayacak, yapmaya başladıkları işleri düşüncelerindeki karmaşalar nedeniyle bitirmekte zorlanacaklar. Yeni başlangıçlar yapmak için uygun olmayan bu dönemde yapılacak öğrenme gerektiren çalışmalar da olumsuz sonuç verecektir.

Kova ve yükselen Kova

Hafta başında kova ve yükselen kovalar için kariyer ve toplumda yükselme, kendi hayatları adına ilerleme yöntemleri araştırma konuları ön planda olacak. yeni kararlar almaya ve ilerlemeye çalışıyor olmalarından dolayı beklentileri de büyük olacak ancak bu hafta için beklentilerini çok büyük tutmamalarında fayda var. İstediklerini yapamıyor olduklarını fark edebilir, hevesleri kaçabilir ancak buna kapılmamaları iyi olacaktır zira etkiler geçici.

Hafta ortasında kova ve yükselen kovaları sosyal hayatta paylaşımcı olma isteği, duygusal ihtiyaçlarda artış bekliyor olacak. Eskiden ilişkileri olan biriyle karşılaşabilirler. Bununla beraber çevrelerinden biriyle yakınlaşmaları yahut yeni bir flörte başlamaları da mümkün ancak ilişkilerde zorlayıcı bir süreçte olduklarından bu dönemde kurmaya çalıştıkları ilişkiler yürümeyecektir. Hafta sonunda ise maddi kaynaklarını iyice düzenlemeliler zira yeri olan bir parayı harcayabilir veya ani ödemelerle karşılaşabilirler. Bazı kovalar için mesleki sıkıntılar gündeme gelebileceğinden dikkatli olmaları önemlidir.

Balık ve yükselen Balık

Haftaya yenilikler yapmak isteyerek başlayan balık ve yükselen balıklar için hedeflerin sapması söz konusu olacak. Haftanın ilk günleri için her türlü yenilik konusunda zorlayıcı etkiler altında olacaklar ve odaklanma sorunları nedeniyle yapmak istedikleri şeyleri gerçekleştirmekte zorlanacaklar. Uzaklaşma ve yerinde durma arasında da karmaşalar yaşıyor olmaları duygularının derinliğini kaybetmesine sebep olacaktır.


Hafta ortasında ise balık ve yükselen balıklar için sağlık konusu öne çıkacak. Özellikle genital organlara ve rahim, yumurtalık bölgesine, üriner sistem sorunları dikkat etmeleri gerekiyor. Bununla beraber çevrelerine karşı sert yaklaşımları olabileceğinden keskin konuşmalar yapmamaları iyi olacaktır zira sonrasında pişman olacakları şeyler söyleyebilirler. Hafta sonunda ise özellikle beraberliği olan balıklar için ilişkide çatışmalar gündeme gelebilir. Ayrıca bu dönemde başlayacakları ilişki ve flörtler uzun vadede devam etmeyecektir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder