25 Temmuz 2016 Pazartesi

25 Temmuz-1 Ağustos arası haftalık burç yorumları



Koç ve yükselen koç burcu

Hafta başında koç ve yükselen burcu koç olanlar için kendilerini sosyal ve mesleki alanda ifade etmek oldukça zor olacaktır. Planları onay almayabilir yahut motivasyon düşürücü etkiler altında kalabilirler. Fikir çatışmalarının yoğun olacağı bu süreçte ufak tefek sürtüşmeler de yüksek olasılık dahilinde olacak. Temel olarak saygı görmediklerini ve çabalarının sonuçsuz kaldığını görebilir ve bundan dolayı öfkelenebilirler. Hafta ortasında kendilerini ifade etmenin farklı yollarını arayacaklar, kendilerinde değişiklikler yapmak isteyeceklerdir. Tavırlarının ani değişmesi olasılığı yüksek bu da çevrelerinde hoş karşılanmayabilir. Yanlış yaptıklarını düşündükleri bazı konular aniden önlerine çıkabilir ve sık sık geçmişe dönebilirler. Davranışlarının anlamsız ve karmaşık olması zihinsel olarak da kopmalar yaşamalarına sebep olabilir. Hafta sonuna doğru ise koç burçları için yenilik isteği ortaya çıkıyor. Daha önce yapmayı reddettikleri, asla yapmayacaklarını söyledikleri şeyleri yapabilir, bu tür durumların faydasını görebilirler. Endişe ettikleri bazı konularda endişeye gerek olmadığını görecekler. Ayrıca hırsları ve azimleri artacaktır bu nedenle planlama yapmak için uygun dönemde olacaklar.

Boğa ve yükselen boğa burcu

Hafta başında boğa ve yükselen burcu boğa olanlar zihinsel karmaşaları nedeniyle ciddi dikkat bozuklukları yaşayabilir, önemli konularda hatalar yapabilirler. Uyku sorunlarına ve manevi endişelere açıklar. Bu dönemde manevi beklentileri yüksek olacaktır biraz daha içe kapanık davranabilirler. Bu durum hafta ortasında biraz daha artacak, karmaşık rüyalar ve içsel gerilimler de devreye girecek. Akıllarını herhangi bir konuya odaklamakta sorun yaşayacaklarından önemli ve dikkat gerektiren işleri varsa hafta sonuna almalarını öneririm zira hafta sonuyla beraber biraz daha sakin, odaklanma becerileri yüksek ve dikkatli olacaklar. Şüpheci davranışlar gösterebilir ve daha çok şüphelerini desteklemek adına hareket edebilirler. Sosyal açıdan kapalı olsalar da bu tavırlarının bir amacı olacaktır. Duygusal açıdan biraz isteksiz ve mesafeli davranmaya yatkınlar bu nedenle davranışları çevrelerindekiler veya partnerleri tarafından soğuk algılanabilir.

İkizler ve yükselen İkizler burcu

Hafta başında çevrelerindeki insanlara karşı güvensiz ve gergin yaklaşımlar gösterecek olan ikizler ve yükselen ikizler burçları arkadaşlık ilişkilerini sorgulayacakları ve yardımcı oldukları yahut kendilerine yardımcı olan kişilerin samimiyetleri hakkında düşünecekleri bir süreçte olacaklar. Hafta ortasında bazı bağlantıları kopabilir, tartışmalar yaşanabilir. İş hayatı aktif olan ikizler burçları için bazı zorlanmalar gündeme gelebilir. Kararı başkasına ait olan fakat kendilerini ilgilendiren bazı konularda beklemedikleri karşılıklar alabilirler bu nedenle gergin durumlarda her ne olursa olsun sakin ve organize kalmaları önemlidir. Aniden akıllarına gelen fikirleri uygulama istekleri yoğun olacak ancak akıllarına geldiği gibi hareket etmemelerini öneririm. Hafta ortasından itibaren daha sosyal, paylaşımcı ve sorumluluk almaya istekli olacak olan ikizler burçları, iş konusunda kafalarında soru işaretleri ya da beklentileri varsa başarılı sonuçlar alabilirler. Ayrıca duygusal hayatlarında güzel gelişmeler olabilir. Yeni flörtlere açık durumdalar ancak eskide kalmış kişilerle yeniden flört etmek daha yakın bir durum olacaktır. Beraberlikleri varsa sosyal alanda vakit geçirmeleri ve paylaşımlarda bulunmaları iyi olacaktır.

Yengeç ve yükselen yengeç burcu

Hafta başında yengeç ve yükselen burcu yengeç olanlar özellikle iş yaşamları aktifse anlaşmazlıklar yaşamaya açık durumdalar. Ayrıca sosyal hayatları içerisinde de paylaşımsızlıklar ve zorlanmalar olabileceğinden dikkatli olmalılar. İletişim sorunları yaşayabilir, isteklerini anlatmakta, kabul ettirmekte ve başkalarının kendilerine yönelttikleri istekleri kabul etmekte problemlerle karşılaşabilirler. Hafta ortasında ev ve aile içerisinde anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Özellikle baba, ağabey gibi otoriter yönü baskın erkek figürlerle sorunlar yaşayabilirler. Sosyal hayatlarına dikkat etmeleri gereken günlerde olacaklarını da belirtmekte fayda var zira başkalarından güven sarsıcı davranışlar görebilirler. Ani şekilde ortaya çıkan sorunlarla uğraşmaları gerekebilir. Hafta sonunda ise daha organize ve sakin olacaklardır. Başkalarına yardım etmekte istekli davranışlar gösterecek ve sorumluluk almaya daha istekli bir profil çizecekler. Projeler yaratmak ve yeni planlamalar yapmak için de uygun bir süreçte olacaklardır.

Aslan ve yükselen aslan burcu

Hafta başında aslan ve yükselen burcu aslan olanların fiziksel görünümlerinde değişiklik istekleri fazla olacaktır ancak bu konuda biraz dikkatli olmalılar zira çok istedikleri bazı değişimler bekledikleri sonuçları getirmeyebilir. Hayatlarında yenilik ve değişim isterken kendilerini biraz kapana kısılmış ve çözümsüz kalmış hissedebilirler. Sağlıkları konusunda genital bölgede oluşabilecek rahatsızlıklar, sindirim sistemi, böbrek ve üriner sistem rahatsızlıklarına karşı dikkatli olmalılar. Hafta ortasında ani ve manevi yanlarını daha fazla devreye sokarak alınabilecek kararlar etkin olacaktır. Hayatlarında gelişim odaklarını değiştirecek ya da gelişimlerine sekte vuracak bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Yurt dışına çıkma ya da uzun süreli seyahat planları varsa bu konularda aksilikler oluşabilir ancak etkileri geçecektir. Hafta sonunda duygusal hayatları ön plana çıkıyor. Aslan burçları için sadakat ve bağlılık gibi konulara daha odaklı bir gündem oluşacaktır. Ayrıca bekar olan aslan burçları için yeni flörtler ve yakınlıklar kurulabilir, yeni tanışmalar ve yakınlaşmalar gündeme gelebilir. Başkalarının yadırgadığı davranışlarından hoşlanacak kişilerle karşılaşabilirler.

Başak ve yükselen başak burcu

Hafta başında başak ve yükselen burcu başak olanlar özellikle duygusal hayatlarında şüpheci ve karmaşık ve ani öfke patlamalarına açık bir durumda olacaklar bu nedenle biraz dikkatli olmalılar. Yeni flörtler için de uygun durumdalar ancak karşılarındaki kişilerden beklentileri konusunda belirsizlikler yaşayabilir, genel yaklaşımları duygusallıktan uzakken beklentileri tam tersi yönde olabilir. Duygusal hayatları konusunda hata yapmaya açık olduklarından dikkatli davranmalarını ve ne istediklerini belirlemeden hamle yapmamalarını öneririm. Bunların dışında tahmin yürütme becerilerinin çok kuvvetli olmaması hatalar getirebilir. Hafta ortasından itibaren libidoları aniden yükselebilir, beklenmedik yakınlaşmalar içine girebilirler. Cazibeleri yüksek olacaktır ancak kendilerini istediklerinin dışında tanıtabilirler. Sırlara ve gizli konulara fazlasıyla meraklı olacaklar, herkese karşı  tetikte ve kuşkucu yaklaşımları sorun yaratabilir. Hafta sonunda ise daha sakin ve ileriye odaklı davranacaklar. Gelecek için planlar yapma istekleri fazlalaşacak ve bu anlamda başkalarıyla paylaşmayacakları planlar yapabilir, kendilerine yeni bir hareket planı oluşturabilirler.

Terazi ve yükselen terazi burcu

Hafta başında terazi ve yükselen burcu terazi olanlar başkalarına karşı güvensizlikler yaşayacaklardır. Özellikle kadın arkadaşlarıyla aralarında problemler çıkabilir ve bu problemler yapacakları işleri etkileyebilir. Alım-satım işleri varsa ufak tefek aksilikler yaşayabileceklerinden sakin kalmaları önemlidir. Hafta ortasında duygusal hayatlarında ani çıkışlar yaşayabilirler. Bir anda ortaya çıkan öfke durumlarına ve duygu karmaşalarına açıklar. Partnerlerinden bekledikleri ilgi konusunda ya da geçmişte kalan paylaşımsızlıklar konusunda sıkıntılar ortaya çıkabilir. Yeni tanışmalar ve yakınlaşmalar da yaşayabilirler fakat bu tür durumlarda ani kararlar almamaları ve biraz sakin hareket etmeleri önemli olacaktır. Mesleki olarak ise koşullardaki eşitsizlik ve paylaşımsızlık dikkat çekici olacak. Ortaklaşa çalışmalar konusunda isteksiz olabilirler, başkalarıyla beraber çalışmakta aksilikler yaşayabilirler. Hafta sonunda ise iletişim ve paylaşım becerileri yükselecek, daha objektif ve rahat olacaklar. Yaptıkları hatalar varsa düzeltmek için uygun bir ortam oluşacaktır ayrıca ufak tefek seyahatler yapabilirler. Dedikoduların yoğunlaşacağı ve başkaları hakkında bilgi edinebilecekleri bu süreçte beklenmedik ve hoşlarına giden haberler de alacaklardır.

Akrep ve yükselen akrep burcu

Hafta başında akrep ve yükselen burcu akrep olanlar özellikle mesleki anlamda sorunlar yaşamaya açıklar. Tanıtım, halkla ilişkiler, haberleşme gerektiren işlerin peşindeki akrepler için zor bir süreç olacaktır. Ayrıca sosyal hayatlarında beklenmedik sorunlar ortaya çıkabilir, özellikle yakın arkadaşlar ve aile içerisinde kardeşlerle olabilecek tartışmalara karşı dikkatli olmalılar. Yaptıkları programlar aniden bozulabilir ve bekledikleri işler zamanı dışına taşabilir. Hafta ortasında ise fiziksel olarak yaşayacakları problemlere karşı hazırlıklı olmalılar zira aniden ortaya çıkan rahatsızlıklar yaşayabilirler. Bunun dışında fiziksel görünümleri konusunda takıntılar da geliştirebilirler ancak aldıkları kararları uygulamadıkları için kendilerini başarısız ve tatminsiz de hissedebilirler. Bu hafta akrep burçları için biraz safiyane şekilde başkalarına yardım etme çabası da görülecektir bu da suistimale açık bir durum oluşturacaktır. Hafta sonunda akrep burçları için daha rahat ve organize olabildikleri bir süreç oluşacak, fiziksel görünümleri konusunda rasyonel kararlar alabilir, kendilerini ve geleceklerini ilgilendiren planlar yapabilirler. Ayrıca maddi olanaklarını sağlama alma istekleri de artacaktır. Alışveriş konusunda dengeli harcamalar yapabilir durumda olacaklardır ve bu durum da motivasyonlarını artıracaktır. Harcama yapılması gereken bir durum varda bu hafta sonunda konuyla ilgili sağlıklı düşünme becerileri fazla olduğundan bu durumdan faydalanabilirler.

Yay ve yükselen yay burcu

Hafta başında yay ve yükselen burcu yay olanlar duygusal anlamda kararlar almaya ve kendilerini yenilemeye fazlasıyla açık durumdalar. Yeni flörtlere başlayabilir yeni kişilerle yakınlaşmak isteyebilirler. Kendilerini ve ne yapmak istediklerini değerlendirmeye alacakları bu süreçte yanlış yapmaya ve ani kararlar konusuna karşı dikkatli olmalılar zira duygusal patlamalar, aşk hayatında sorunlar, başlayan flörtlerin aniden bitmesi ve tahminlerin tutarsızlığı söz konusu olacaktır. Tartışmacı ve gergin bir tutum sergileyeceklerinden alınganlıkları ve huysuzları çevrelerinde problem olabilir. Ayrıca kadın yay burçlarının ani ve beklenmeyen gebeliklere karşı da dikkatli olmalarını öneririm, bebek bekleyen yay burçları için ise ufak tefek sorunlar ortaya çıkabilir ancak büyük oranda endişe gerektiren uzun süreli bir durum olmayacaktır. Hafta sonunda ise yay burçları için duygusal anlamda daha başarılı bir süreç ortaya çıkacaktır. Yakınlaşma konusunda istekli olabilecekleri ve çevrelerinde dikkat çekecekleri günlerde olacaklar ancak ufak tefek güven sorunları nedeniyle kendilerini açmakta problem yaşayabilir, biraz daha korumacı ve ciddi tavırlar takınabilirler.

Oğlak ve yükselen oğlak burcu

Hafta başında oğlak ve yükselen burcu oğlak olanlar gelecekleri ve geleceklerini nasıl oluşturacakları/ yönlendirecekleri konusunda endişeli olacaklardır. Kendilerine olan güvenleri azalabilir kendilerini aktif şekilde ifade etmekte problemler yaşayabilirler. Kadınlarla olan iletişimlerinde gerilimler ortaya çıkabileceği gibi, sağlık sorunları nedeniyle çevrelerindeki bazı kadınlarla ilgili endişeler yaşayabilirler. Alım-satım işleri varsa iletişim sorunları oluşabilir. Hafta ortasında ise biraz depresif bir profil çizecekler, sosyalleşme konusunda isteksizlik yaşayabilirler. Düşünmeye, bazı sorularına cevap bulmaya ihtiyaç duyabilirler. Hafta sonunda ise oğlak burçları daha sakin ve kişisel motivasyon açısından daha yüksek bir durumda olacaklar. Yalnızlık ihtiyaçları devam edecektir ancak bu durum daha çok planlama yapmak açısından faydalı ve gereklidir. Uyku ihtiyaçları artacak ve  ilerisi için yaptıkları planlardan işler netleşene kadar başkalarına bahsetmek istemeyeceklerdir.

Kova ve yükselen kova burcu

Hafta başında kova ve yükselen burcu kova olanlar zihinsel karmaşaları nedeniyle iletişimsel problemler yaşayabilirler. Tahmini durumlardan ve iç gerilimlerinden dolayı çevrelerindeki kişilere ani tepkiler verebilirler, kırıcı sözler sarf edebilirler. Yaptıkları ufak tefek planlar hızlı şekilde bozulabilir veya istedikleri sonuçları alamayabilirler. Haklarında yapılmış dedikodular veya arkalarından çevrilmiş işler olduğunu öğrenip sinirlenebilirler. Hafta ortasından itibaren aniden alacakları haberlere hazırlıklı olmalılar. Hiç beklemedikleri yerlerden hiç beklemedikleri şeyler duyabilirler. İletişim trafikleri artabilir ve bir yerden başka yere gitmeleri gerekebilir ancak bu durum yorucu olacaktır. Kardeşleri ve yakın arkadaşları ile aralarında oluşabilecek tatsızlıklar konusunda da dikkatli olmalılar. Hafta sonunda ise çevre ilişkileri daha iyi olacaktır. Ertelenen planlar veya ortaya çıkan anlaşmazlıklar varsa telafi etmek için uygun süreçteler. İş konusunda yapılması gerekenler ve iletişime geçilmesi gereken kimseler varsa bu konuda aktif olacaklardır. Ayrıca hiç beklemedikleri sürpriz gelişmeler olabilir. Ani tanışmalar ve ayrıca uzun süredir görüşmedikleri kimselerle görüşmeler yaşayabilirler.

Balık ve yükselen balık burcu


Hafta başında balık ve yükselen burcu balık olanlar için maddi konularda sıkıntılar ortaya çıkabilir. Özellikle mesleki konularda sorunlar yaşama olasılıkları yüksek olduğundan iş yerinde anlaşmazlıklar ve maddi beklentilerin karşılanmaması gerginlik yaratabilir. Ani eşya kayıpları, elektrikli aletler ve elektroniklerde problemler oluşabilir. Ayrıca başkalarından bekledikleri sözü verilmiş işlerde gecikmeler yaşayabilirler. Hafta ortasında maddi konularda yapabilecekleri ve kendilerini nasıl var olan/ olası sıkıntıdan kurtarabilecekleri konusu önemli hal alacaktır. Ayrıca planları aniden değişebileceğinden uzun vadeli plan yapmamalarını öneririm. İlgilenmeleri gereken yeni konular oluşabilir, kendilerine yeni bir rota çizebilirler. Ayrıca tüm hafta boyunca dikkat etmeleri gereken konu ise yapacakları harcamalar. Ani oluşabilecek sıkıntılar ani harcamalardan da kaynaklanabilir. Hafta sonunda ise uzun vadeli planlar yapabilmek için daha uygun bir süreçte olacaklardır. Başkalarıyla kolay anlaşacak ve kendilerini ilerletecek yollar bulmaya odaklanacaklar. Sosyal alanda başarılı ve eğlenceli davranışları çevrelerinde yeni insanların toplanmasını da beraberinde getirecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder